brak logo

Techal Sp. z o.o.

Sławno

Opinie o Techal Sp. z o.o.

biuro 2014-09-04 08:08
Panie(usunięte przez administratora) niech pan przestanie pisać te brednie i zastanowi się raczej dlaczego pan stracił pracę. Głęboka i rzetelna analiza może pozwoli panu gdzieś znaleźć pracę... i gorycz minie. POWODZENIA.
8
pracownik 2014-09-23 22:43
ja tam pracuje i nie narzekam
gosc 2015-08-11 12:54
Nie polecam tej firmy nikomu place tylko godzinowe poslizgi z płacami nie na czas ogolnie wystarczy zobaczyc ten balagan za brama wjazdowa w zakladzie i juz ma sie pelny obraz sprzet miernota tabor samochodowy to samo.Ogolnie nie polecam tej firmy bo nawet pracujacy tam pracownicy z Ukrainy uciekaja
3
gość 2015-08-11 23:02
o premii to zapomnij a z wyplatami to roznie bywa nie polecam firmy
1
gość 2015-09-11 23:02
w tej firmie zamiatane jest wszystko pod dywan opinia miernota.A poslizgi z wyp;atami to juz normalne w tej firmie z umowami o prace cyrki .Nie polecam tej firmy mimo ze tam pracuje
gość 2015-09-11 23:03
w tej firmie zamiatane jest wszystko pod dywan opinia miernota.A poslizgi z wyp;atami to juz normalne w tej firmie z umowami o prace cyrki .Nie polecam tej firmy mimo ze tam pracuje
wiesiek 2015-09-25 22:16
polowa pracownikow robi tam na czarno wiec sa inaczej by tam nikt nie siedzial
1
opinia 2015-11-14 20:22
1. Umowy są
2. Wynagrodzenie zawsze jest, poślizgi max dzień, dwa
3. Pracy dużo
4. Atmosfera biuro, produkcja, montaż +++
5. Realizacje ciekawe dla renomowanych inwestorów. Planowanie, wykonawstwo, jakość na plus.
6. Terminy - czasem wyżyłowane powodujące nawał pracy i zamieszanie, ale powoli zmierza ku lepszemu. Firma na etapie rozwoju.
1
TOMEK 2015-11-24 17:31
NIE ZGADZAM SIE Z TYM TERMINY WYSRUBOWANE NA SPAWALNI WARUNKI PRACY MIERNOTA BRAK WENTYLACJI BRAK WYPLAT NA CZS O CZYM NIKT NIE POWIADAMIA ATMOSFERA PRACY BIURO SPAWALNIA MIERNOTA A ZA NADGODZINY NIKT NIE PLACI
Śmiech na sali 2016-04-16 15:05
Co za brednie.. jaka pomoc , jaka jakość ? chyba sami sobie odpowiadaja zeby reklame zrobic... nikt już nie chce tam pracować.
Dobra rada - lepiej szukać gdzie indziej i pracować jak człowiek. Praca w tej firmie to poniżenie, wieczny bałagan. Idą na dno, a ludzie stamtąd uciekają aż sie kurzy i są oferty pracy bo nikt nie chce tam pracować! Pensje wypłacają z opóźnieniem, brakuje im pieniędzy na wypłaty i kroją jak mogą. Szkoleń nie ma bo ich nie stać, kadry też nie ma bo nikt nie chce tam pracować. Na budowach wstyd za jakość i to co się dzieje. Praca dla desperatów.
nie polecam! 2016-06-20 21:54
Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Wiekszosc pracownikow niezadowolona, opoznienia w realizacji robot... Wyplaty nie na czas. Nadgodzin duzo, ale nikt za nie nie placi.. NIE POLECAM!
Co prawda faktycznie pracuja na produktach o renomowanej wartosci (Aluprof, Ponzio), ale nalezy dogladac towar - uszczelki i te sprawy
sdf 2016-07-01 15:02
@lobik nie mozna tracic nadzeji trzbea probowac po prostu musisz tutaj czesciej zagladac z moze sie cos trafi
gumbas 2016-11-24 13:48
Juz wogole nie placa
gumbas 2017-01-23 09:58
Ile już komorników następny będzie mój
Co robić ?? 2017-05-22 21:11
Zamierzam zgłosić się do tej firmy czy nadal jest tam tak źle i co z płacą???
Aneta 2017-08-09 17:42
@gumbas czy sytuacja w firmie jakoś się wyjaśniła? Wypłacono zaległe wynagrodzenia? Czy aktualne są wypłacane terminowo? To najważniejsza informacja z puntu widzenia osób, które planują zatrudnienie w tej firmie.
Aneta 2017-08-29 21:19
Nadal nikt nie odpowiedział na powyższe pytania - czy ktoś z obecnych tu forumowiczów zna aktualna sytuację firmy? To bardzo ważne - szczególnie, gdy nie widać żadnych konkretnych ofert pracy, a są osoby, które takich wypatrują.
jamez 2017-09-09 22:43
"pseudo prezes" kawał gnoja
1
Aneta 2017-09-10 10:11
@Jamez dość lakonicznie opisujesz całą sytuację, do tego obrażenie osób pracujących w firmie też nic nie wnosi do moim pytań. Rozumiem, że coś mogło Cię mocno zirytować i stąd takie postawienie sprawy, ale tutaj chodzi o to, żeby podać wyjaśnienie i argumenty. Tylko w taki sposób inni poznają jak w Techal Sp. z o.o. jest naprawdę.
Zostaw swoją opinię o Techal Sp. z o.o. - Sławno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techal Sp. z o.o.