brak logo

Techal Sp. z o.o.

Sławno

Opinie o Techal Sp. z o.o.

biuro 2014-09-04 08:08:51
Panie(usunięte przez administratora) niech pan przestanie pisać te brednie i zastanowi się raczej dlaczego pan stracił pracę. Głęboka i rzetelna analiza może pozwoli panu gdzieś znaleźć pracę... i gorycz minie. POWODZENIA.
5
pracownik 2014-09-23 22:43:01
ja tam pracuje i nie narzekam
gosc 2015-08-11 12:54:06
Nie polecam tej firmy nikomu place tylko godzinowe poslizgi z płacami nie na czas ogolnie wystarczy zobaczyc ten balagan za brama wjazdowa w zakladzie i juz ma sie pelny obraz sprzet miernota tabor samochodowy to samo.Ogolnie nie polecam tej firmy bo nawet pracujacy tam pracownicy z Ukrainy uciekaja
2
gość 2015-08-11 23:02:07
o premii to zapomnij a z wyplatami to roznie bywa nie polecam firmy
gość 2015-09-11 23:02:48
w tej firmie zamiatane jest wszystko pod dywan opinia miernota.A poslizgi z wyp;atami to juz normalne w tej firmie z umowami o prace cyrki .Nie polecam tej firmy mimo ze tam pracuje
gość 2015-09-11 23:03:08
w tej firmie zamiatane jest wszystko pod dywan opinia miernota.A poslizgi z wyp;atami to juz normalne w tej firmie z umowami o prace cyrki .Nie polecam tej firmy mimo ze tam pracuje
wiesiek 2015-09-25 22:16:01
polowa pracownikow robi tam na czarno wiec sa inaczej by tam nikt nie siedzial
opinia 2015-11-14 20:22:51
1. Umowy są
2. Wynagrodzenie zawsze jest, poślizgi max dzień, dwa
3. Pracy dużo
4. Atmosfera biuro, produkcja, montaż +++
5. Realizacje ciekawe dla renomowanych inwestorów. Planowanie, wykonawstwo, jakość na plus.
6. Terminy - czasem wyżyłowane powodujące nawał pracy i zamieszanie, ale powoli zmierza ku lepszemu. Firma na etapie rozwoju.
TOMEK 2015-11-24 17:31:55
NIE ZGADZAM SIE Z TYM TERMINY WYSRUBOWANE NA SPAWALNI WARUNKI PRACY MIERNOTA BRAK WENTYLACJI BRAK WYPLAT NA CZS O CZYM NIKT NIE POWIADAMIA ATMOSFERA PRACY BIURO SPAWALNIA MIERNOTA A ZA NADGODZINY NIKT NIE PLACI
Śmiech na sali 2016-04-16 15:05:28
Co za brednie.. jaka pomoc , jaka jakość ? chyba sami sobie odpowiadaja zeby reklame zrobic... nikt już nie chce tam pracować.
Dobra rada - lepiej szukać gdzie indziej i pracować jak człowiek. Praca w tej firmie to poniżenie, wieczny bałagan. Idą na dno, a ludzie stamtąd uciekają aż sie kurzy i są oferty pracy bo nikt nie chce tam pracować! Pensje wypłacają z opóźnieniem, brakuje im pieniędzy na wypłaty i kroją jak mogą. Szkoleń nie ma bo ich nie stać, kadry też nie ma bo nikt nie chce tam pracować. Na budowach wstyd za jakość i to co się dzieje. Praca dla desperatów.
nie polecam! 2016-06-20 21:54:21
Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Wiekszosc pracownikow niezadowolona, opoznienia w realizacji robot... Wyplaty nie na czas. Nadgodzin duzo, ale nikt za nie nie placi.. NIE POLECAM!
Co prawda faktycznie pracuja na produktach o renomowanej wartosci (Aluprof, Ponzio), ale nalezy dogladac towar - uszczelki i te sprawy
sdf 2016-07-01 15:02:26
@lobik nie mozna tracic nadzeji trzbea probowac po prostu musisz tutaj czesciej zagladac z moze sie cos trafi
gumbas 2016-11-24 13:48:47
Juz wogole nie placa
Zostaw swoją opinię o Techal Sp. z o.o. - Sławno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techal Sp. z o.o.