MFO Kożuszki Parcel

Sochaczew

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 58 ocen.

MFO Kożuszki Parcel
2 58 6 1

Opinie o MFO Kożuszki Parcel

współpracownik

Unikać , firma nie wywiązuje się z zobowiązań . Zalega z płatnościami. Uważać szczególnie na dyr. adm. A.P. Moje sugestie dla MFO Kożuszki Parcel: ZMIENIĆ KADRĘ ZARZĄDZAJĄCĄ Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zacząć interesować się osobiście firmą

zygadlewicz

Witam wszystkich zainteresowanych pracą w firmie mfo. przyslowie mówi dobrze jest tam gdzie nas nie ma! Każdy może mówić o dobrej pracy w tym zakładzie lub innym. Jesli chcesz wiedzieć jak naprawde jest to podejmij starania aby przekonać się sam. Chcesz zarabiać pieiądze? chcesz mieć pewną pracę ? Chcesz nie martwić się , że zostaniesz zwolniony bo redukcja etatów? To podejmij starania abyś mógł pracować w/w Firmie. Warunek jest jeden: musisz być pracowity, sumienny, zdecydowany w zdobywaniu wiedzy i umiejętności. Powinieneś mieć otwarty umysł i działać w tym kierunku. Jak ja słyszę, że mało płacą, że ciężko, że każdy się boi, że kamery itd, itd, itd to powiedzcie dlaczego ta własnie Firma rozwija się w sposób bardzo szybki? To po Marsie jest druga Firma w której pracę może podjąć każdy mieszkaniec Sochaczewa i okolic. Różnica jest taka, że w Marsie pracujesz przez Agencję a w MFO możesz podjąć praće bezpośredników, którzy biorą więcej a tobie dają mniej. Jeśli chodzi o pracowników. To czy onie są niewolnikami? Może to są masochiści lubiący być nękanymi? Wiecie jaka jest tajemnica????? Oni poprostu chcą pracować i zarabiać dobre pieniądze jak na warunki sochaczewskie. Wszyscy, którzy narzekają chcieli by pracować, zarabiać ale na swoich warunkach a nie na warunkach pracodawcy. Dlatego zachęcam wszystkich a szczególnie młodych ze zdolnością myśenia i rozwoju technicznego , którzy chcą miec pewną pracę i w przyszłości zarabiać dobre jak na Sochaczew pieniądze aby nie słuchali opinii ludzi, którzy chcieliby zarabiać mało robiąc a dużo mówią. Przyjdź daj sobie szansę rozwoju technicznego i należenia do grona ludzi, którzy będą mieć swój udzia w dalszym rozwoju Firmy MFO.

dfbgh
@zygadlewicz 21.05.2016 08:27

Ja nie chcę zarabiać jak na warunki sochaczewskie, a czym różni się mieszkaniec Sochaczewa od mieszkańca Warszawy. Wszyscy mamy takie same żołądki

Anja
@zygadlewicz 21.05.2016 08:27

Daj sobie Pan spokój z tą Pisowską propagandą. Sam Pan przyznał że płacicie mało i bazujecie na bezrobociu mieszkańców Sochaczewa :) Czasy się zmieniły Panie Zygadlewicz konkurencja lepiej płaci a wy się rozwijacie bo dorabiacie się na plecach ludzi ciężko pracujących wykorzystując ich sytuację płacąc grosze ! Nie polecam kołchoz sami widzicie.

Piter
@zygadlewicz 21.05.2016 08:27

Jak tak czytam, to mi się wydaje że niektórzy to chcieliby zarabiać krocie a nie myśleć i pocić się przy robocie. Ludzie w każdej firmie musisz się przyłożyć do pracy jeśli ją olewasz to żadna nie będzie dobra i każda mało płatna. MFO jak każda inna, jak pracujesz tak zarabiasz - zasada jest prosta. Ja pracuję i od samego początku jest Ok. Nie ma mowy o oszukaniu pracownika. Jeśli ktoś tak pisze, to chyba ma w tym własny interes. Takich podjudzaczy to powinny firmy jednego z drugim do sądu zaprowadzić to może by się nauczyli kultury i nikogo nie opluwali. Bo to juz tak jest, Ze ci co nie mieli do czynienia z tym zakładem wiedzą więcej niż ci co tu lata pracują. Na to to już lekarstwa nie ma.

Wild
@Piter 09.08.2018 15:53

Hehhe z tym sądem to ja bym bardzo uważał na twoim miejscu może odbić się czkawką. Może by pracodawca zoabczył jak wygląda kultura pracy w innych firmach a później wprowadził ją u siebie. Mniej rozczarowań i mniej problemów kadrowych. Owszem ludzie chcieliby zarabiać krocie ale myślenie jest w przypadku tej firmy nie wskazane - jest sprzeczne z procedurami.

Roman

@Piter, dziękuję za Twoją opinię. Sprawa szkoleń i kursów dokształcających dla pracowników jest bardzo ważna. Firma, która inwestuje w pracownika, inwestuje też we własny rozwój. Jak często są organizowane takie kursy? Są w całości płatne przez firmę? @KatKat, sugerujesz że nie trafiłeś na oferty szkoleń organizowanych przez pracodawcę? Może dotyczy to tylko niektórych działów?

Szukasz pracy?

Roman

Szukam opinii na temat firmy MFO Kożuszki Parcel. Jak wam się pracuje, czy polecilibyście pracę i dalszy rozwój w tej firmie, czy raczej osoby zainteresowane powinny szukać czegoś innego? Ważną kwestią jest również sprawa warunków pracy. @Piter, piszesz, że jesteś zadowolony. Dodaj jeszcze czy firma inwestuje w pracownika, gwarantuje szkolenia? I jak wyglądają pozapłacowe aspekty pracy?

Piter
@Roman 29.05.2018 14:29

Pracuję krótko , ale zdążyłem zauważyć, że firma kładzie bardzo duży nacisk na szkolenie pracowników. Organizowane są szkolenia wewnątrz firmy ale i zewnętrzne kursy i szkolenia. Jeśli ktoś jest ambitny to polecam bo tu można podnosić swoje kwalifikacje. Jest potencjał w tej firmie. Ja jestem bardzo zadowolony. Dla mnie ważne jest też to, że mogę więcej czasu spędzać z rodziną i zarabiać normalnie, bez pracy po 12 czy 14 godzin. No, ale każdy ma inne priorytety.

KatKat
@Piter 29.05.2018 16:01

Że co że jak ? Na jakich szkoleniach byłeś ?

Bartek

Jak się wam pracuje, warto aplikować?

Piter
@Bartek 25.05.2018 20:24

Pracuję od niedawna - jest ok. Widać, że firma się rozwija i to bardzo. Po za tym fajna atmosfera i co bardzo ważne blisko. Nie trzeba szukać daleko. Wypłata zawsze jest w terminie , dodatkowo są też wypłacane premie. W moim przypadku liczy się stabilizacja i rozwój , a tu mogę na to liczyć.

Kazik

Ahahah Robert Ty już więcej nie pijesz. Ludzi ogarniętych to tam nie potrzebują lepiej tam nie mieć własnego zdania bo szybko Cię wyślą na zieloną trawkę. Znaczy się że trzeba się cieszyć że nie jest gorzej niż jest i można liczyć na awans jako kto ? Zostanę dyrektorem z magazyniera ? :) Podwyżki ? Dla kogo ? Może lepiej niech zaczną płacić premię. Ta firma to jedno wielkie sprawdzanie Antek sprawdza Jurka, Jurek Antka a wszystko nadzoruje Karol. I tak mija cały dzień a bałagan jak był jest.

Robert
@Kazik 31.12.2016 00:43

Kazik jeśli piszesz takie opinie to może chociaż jakieś przykłady. Łatwo pisać anonimowo puste słowa. Nie przypominam sobie żeby w ostatnim czasie kogokolwiek firma zwolniła. Piszesz, że lepiej nie mieć tam swojego zdania. A czy kiedykolwiek wyszedłeś z propozycją rozwiązania jakiegoś problemu usprawnienia swojej pracy? Pewnie nie. Przypuszczam, że jesteś jedną z wielu osób, która lubi sobie w kącie ponarzekać ale jak jest problem to mówisz o nim tylko kolegom zamiast zgłosić się z tym do np. przełożonego. Firma może nie jest wzorem do naśladowania ale ma potencjał cały czas się rozwija. Jeśli pracujesz już dłuższy czas to powinieneś chociażby słyszeć, że np. kierownik produkcji również na samym początku był zatrudniony jako pomocnik operatora. Tak samo brygadziści, operatorzy. Wiesz Kazik, żeby awansować trzeba czymś się wykazać, mieć pomysły. Nie wystarczy wykonywać tylko swoje obowiązki bo to jest minimum za co pracodawca Ci płaci. Natomiast jeśli chcesz cos więcej musisz też więcej robić. Nie chcę tu nikogo zachęcać do pracy w firmie bo to nie mój problem ale wkurza mnie to, że wypisują ludzie głupoty i zniechęcają innych, którzy może zdecydowaliby się przyjść do pracy i coś do niej wnieść nowego. Jeśli chodzi o nadzór to wyobraź sobie, że w każdej firmie prawie każdy pracownik ma przełożonego, który nadzoruje jego pracę.

Pulka
@Robert 12.01.2017 13:32

Zgadzam się z Panem. Pracuje tam mój mąż, podwyżki są co chwilę, premie kwartalne i to nie małe pieniądze. Szybko ktoś może awansować z pomocnika na operatora. Wystarczą chęci pracownika a ta firma potrafi to docenić..

Basia
@Pulka 20.12.2017 09:48

Ojej jaki Pani jest troskliwa. Mężowi tak dobrze się powodzi że tą radością postanowiła się Pani podzielić na forum. Szkoda że ja jako osoba związana z firmą twierdzę że to bzdury :) Czyżby nikt już nie chciał w tym dobrobycie pracować że uskuteczniacie taką propagandę hahahah

Kanownik
@Basia 29.12.2017 19:05

Robert czy Ty z Ch.. spadłeś ? Wielokrotnie wiele osób wychodzi z propozycjami różnych rozwiązań ułatwiających pracę lecz żeby sobie ją ułatwić trzeba wydać pieniądze a to nie już takie hop :) Po co wydawać pieniądze skoro za 5 może robić 1. Co ma robić więcej 1 robiący za 5 ? Ma robić za 10 ? Czy Ty człowieku jesteś normalny ? Znasz realia tej firmy ? Jeżeli tak nie pisz bzdet jakby było to oczywiste.

Robert
@Kanownik 20.01.2018 21:36

Kanownik jakie propozycje?

anonymous
@Robert 12.01.2017 13:32

Nie potrzeba zwolnień, rotacja jest duża ponieważ sami ludzie uciekają z tej firmy.

Baks
@anonymous 26.02.2018 15:23

W moim mieście oddalonym o 50km od Sochaczewa na klatkach pojawiły się ulotki że do MFO szukają do pracy. Buahahaha aż mnie brzuch ze śmiechu rozbolał.

Pracownik
@Kazik 31.12.2016 00:43

Kazik jak najbardziej jest to możliwe. Kierownik produkcji zaczynał od pomocnika operatora. Kto wie jeśli firma będzie rozwijać się dalej w takim tempie możliwe, że zostanie dyrektorem. Podwyżki pracownicy otrzymali w zeszłym roku dwa razy a premie otrzymują pracownicy, którzy choć trochę się angażują.

Witek

Ja wiem, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!!

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w MFO Kożuszki Parcel o opisanie świeżej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

anonymous
@Administrator 25.04.2018 09:40

Tam nie potrzeba ludzi z kompetencjami, tylko takich co zgadzają się tyrać za 3 i nędzne zarobki.

Gutek

Idealnych firm nie ma. Zawsze może zdarzyć się gorszy czas.

Zenu

Duży garaż ot co. Prowincjonalne zarządzanie bez usystematyzowania, strategii handlowej, koncepcji zwiększenia efektywności. Wszystko tam działa jak ten przysłowiowy koc z jednej strony nakryją z drugiej się odsłoni. Kadra zarządzająca na miernym poziomie, firma nastawiona roszczeniowo czyli jak najwięcej wyrwać nic nie inwestując. Handlowcy zamiast robić co do nich należy są obciążeni bzdetnymi obowiązkami, zamiast handlować wypełniają rubryczki na czas. Dopóki będą rządzić w tej firmie bezideowi ludzie nie mający wizji rozwoju nie wróżę tej firmie żadnego progresu. Zamiast handlować niszczą rynek, szkodzą sobie i dużym dystrybutorom. Słusznym rozwiązaniem problemu jest usunięcie obecnej kadry zarządzającej, w szczególności dyrektora administracyjnego, który nie ma pojęcia o układaniu firmy. Zamiast odciążać pracowników zwiększając efektywny przepływ informacji, zwyczajnie komplikuje pracę poprzez tworzenie procedur, które zapętlają i utrudniają pracę, w efekcie pracownicy nie mogą pracować tylko tracą czas. Strata czasu to strata pieniądza = spadek efektywności. Proponuję więc zwolnić tego szkodnika jak najszybciej. Handlowcy są od handlowania powinni być rozliczani z efektów pracy a nie idiotycznych, operacji w postaci wypełniania Crmu na czas. Ogólne wrażenie mierny z minusem.

anonymous
@Zenu 09.08.2016 14:49

Nie zmieni się nigdy kadra zarządzająca bo to sama rodzina i bliscy przyjaciele Szefa, przyjęci po znajomości a nie z racji błyskotliwości.

Olga K.

W tej chwili szukają pracownika na stanowisko: Specjalista ds. sprzedaży – język rosyjski Miejsce pracy: Warszawa Czy firma ma biuro w Warszawie? Na stronie nie znalazłam wzmianki o tym. Proszę o opinie pracy w tym biurze Dziękuję za każdą szczerą opinię, czy warto tam pracować czy są jakieś perspektywy rozwoju i finansowe?

ex pracownik
@Olga K. 02.02.2017 10:12

W warszawie jest tylko biuro exportu w wynajętym pokoju w bloku.

Filip

Podpowiedzcie czy warto starac sie o pracę w firmie? Pytam i zastanawiam się dlaczego tak różne są opinie.

Rrr

Perspektywy rozwoju - brak. Napewno nie w działach sprzedażowych.

Robert

Pracuję w firmie już jakiś czas i nie jest źle. Wiadomo jak wszędzie trzeba pracować i rozliczać się z tego co się zrobiło. Praca nie jest lekka ale pracowałem w cięższych warunkach i za mniejsze pieniądze. Ludzie, którzy chcą się czegoś nauczyć mają tu szansę. Jeśli ktoś jest ogarnięty to może w krótkim czasie liczyć na awans. W najbliższym czasie mają być podwyżki wiec tym bardziej zachęca to do pracy w tej firmie.

Ogrodzenia

Dzwonię w sprawie reklamacji drugi tydzień ! Z kim tam można porozmawiać ? W centrali nie chcą dać numeru do prezesa. Kierownik nie odbiera co to za dziadostwo ?

Zarządca

Na każdą koncepcję mam antykoncepcję. Co by się nie mnożyło a jedynie w kółko kręciło. Dla swej próżności i przyjemności, dowodzę swej przydatności.

Molo

To jeszcze nic karzą nam wrzucać na maszyny blacho podobny wyrób, bo to chyba z jakiś 2gich gatunków idzie a później magazyn musi się tłumaczyć dlaczego taki wydali. Ogólnie robią wariata z człowieka. Najpierw karzą Ci produkować ze złomu a później udają że nie wiedzą o co chodzi. Drobne cwaniaczki i przekrętasy, mam już dość tej komuny, jestem już po rozmowach w innej firmie jak mi potwierdzą to uciekam. Nie mam zamiaru po nocach skakać po samochodach i mierzyć profili w tym bałaganie cały czas są pomyłki.

Adam

No tak musimy wprowadzić nową procedurę. Od poniedziałku sprzedajemy tylko klientom w krawatach. Ponieważ klient w krawacie jest mniej awanturującym się.

Kerownik.B

Mówię teraz i będę powtarzał, w firmie nie ma działu reklamacji dlatego ich nie uznajemy, a klientów którzy reklamują p..do..imy bo takich nam nie trzeba.

Reklamacja

Kto w tej firmie zajmuje się reklamacjami ? Sprzedano mi złom i teraz nie ma z kim rozmawiać.

Ania

Polecam wszystkim dokumentować godziny pracy najlepiej w formie opisowo zdjęciowej. Może się przydać bo zwolnienia są cały czas a pracodawca nie ma zwyczaju wypłacać za nadgodziny. Mi się już uzbierała spora ilość wygram w każdym sądzie. Co do pracy zero organizacji, pracownik jest postrzegany jako zło konieczne. Premia niby jest lecz nie dostaniecie jej na umowie. Za każdym razem trzeba się prosić i przypominać. Kierownik tylko głupio się uśmiecha jak ma kaprys to da jak nie to nie. Nie ma żadnej motywacji żeby się starać. Tak więc przyszły pracowniku przygotuj się na pracę za podstawę jaką wynegocjujesz. Szkoleń brak jak i również wprowadzenia w zagadnienie, chyba że ktoś łaskawie przekażę Ci wiedzę, ogólnie trzeba się prosić. W tej firmie nie da się mało robić ponieważ zarząd jest nastawiony tylko na to żeby się nachapać twoim kosztem. Musisz robić za 5 i to z nadgodzinami jak wychodzisz o 16 to kierownik dzwoni i pyta dlaczego byłaś tylko 8h w pracy ? Atmosfera jest bardzo specyficzna. Dawid ogłoszenia są na stronie MFO. Gdybym mogła zrezygnowałabym lecz w Sochaczewie trudno z pracą i tak się męczę w tym kieracie. Odradzam wszystkim pracę tu jeżeli chcecie żyć spokojnie bo stabilizacji nie ma żadnej. W firmie nie potrzeba ludzi myślących tylko takich którzy ślepo wykonują polecenia. Nie ma logiki w postępowaniu zarządu, człowiek czasem się wstydzi że tam pracuje fatalnie traktują swoich partnerów biznesowych.

Iza

Rotacja jest była i będzie taka firma. Zaraz się zaczną tradycyjne przymusowe urlopy bo problemy z dostępnością blachy się zaczynają.

happy

Oczywiście, pewnie wszystko zależy od działu, w którym się pracuje.

zdziesz

piszą: Oferujemy przyjazną atmosferę w pracy. W przypadku tej firmy to powinno być zabronione, bo to duże mijanie się z prawdą. Czytam w powyższych opiniach dużo o ambicji i z tym akurat się zgodzę, tam pracują bardzo ambitni ludzie. Czasami za bardzo. Szkolenia i wprowadzenie nowego pracownika - brak lub kiepskie. Zależy od działu.

pracownik

pacuję tam już długo i nie narzekam szkoda mi tylko ludzi co przychodza i nie maja pojeci a cym kolwiek i narzekaja

zygadlewicz

Praca jak praca! Prawda jest taka - jesli ktoś przychodzi do pracy tylko przejściowo i nie zamierza nabywać wiedzi i umiejętności to nie ma przyszłości. Okres pracy będzie kródki za małe poeniądze.Jeżeli ktoś jest ambitny i rowojowy to praca pewna, stała, a zarobki????????????????Ciekawy jestem kto mając firmę dawałby duże pieniądze pracownikowi, który nnie ma pojęcia o obsłudze maszyn z którymi będzie miał do czynienia. Są osoby bardzo młode, które w kródkim czasie zarabiają pieniądze takie same lub większe od tych , którzy pracują już kilka lat . Różnica wynika z umiejętności, samodzielności i odpowiedniego podejścia do pracy. Polecam pracę w tej firmir ale tylko ludziom, którzy są ambitni i zdecydowani na awanse.

pesiek

dziwna atmosfera ... duża rotacja ludzi...

były

[usunięte przez administratora] pracownicy tak sa przestraszeni ze boja sie własnego cienia,biegaja wkoło maszyny jak cos nie idzie,kierownictwo patrzy w kamery ktorych jest pełno i typuje ludzi ktorzy za wolno chodza do straszenia zwolnieniem,jeden wielki syf ciezka praca za nedzne pieniadze i do tego pod jaka presja starzy pracownicy boja sie nawet rozmawiac bo nie moga na chwile przystanac wszedzie hasła zachecajace do pracy typu nie stoj nie czekaj jak za czasow PRL tylko ze wtedy doceniali pracownika ogolnie nie polecam za taka kase(1500 zł umowa zlecenie) przezucanie codziennie po kilka ton profili

jasio

Zamierzam podjac prace w mfo,jakie zarobki,praca ,atmosfera?? brygadzisci bardzo gnebia pracowników??

Zostaw opinię o MFO Kożuszki Parcel - Sochaczew

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MFO Kożuszki Parcel