brak logo

Omtech Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Omtech Sp. z o.o.

D_king 2014-09-18 14:52:57
Omtech + Pulson + Nss > ten sam adres, prezes i wszystko inne. Poczytajcie o Nss to będzie jasne !
Ustalenia i obiecanki na gębę a potem sprawy w sądzie.
3
anonim 2014-11-18 15:43:37
Nie wiem skąd ta negatywna opinia. Ja serdecznie polecam.
1
XXL_D 2014-11-30 13:08:08
Może dlatego negatyw, bo ci sami ludzie kreca lody i kantuja co w NSS
Ciagla rekrutacja pracowników a gdzie sa ci ludzie zatrudnieni w poprzednich miesiącach? Jestes mlody i naiwny idz tam ONI naucza Cie zycia.
A firma robi oprogramowanie do CHIŃSKICH czesci dla NSS.
Odradzam pracę w tych firmach!
3
Andrzej 2014-12-01 12:06:03
Ciągła rekrutacja wynika z zwiększenia zatrudnienia o połowę. Oprogramowanie dla Chińskich części dla NSS - wyssane z palca. Omtech to dział R&D, który tworzy sam urządzenia do zabepieczania obiektów stałych i ruchomych (zarówno centrale, jak i urządzenia GPS, nadajniki).
Dodatkowo tworzymy system monitorowania floty.

Rzeczywiście cenimy młodych, ale zatrudniamy też ludzi z doświadczeniem kilku lub kilkunastoletnim. Nie należymy też do firm, gdzie jest duża rotacja pracowników.
1
coder 2014-12-02 15:42:40
Ja również polecam. Pracowałem tam przez 2 lata i jestem bardzo zadowolony.
2
Janusz 2015-01-12 13:23:20
Spoko ludzie z zespołu, bardzo ciekawy projekt na nowej technologii (ogólnie interesujący), niestety na tym się plusy kończą. Zarządzanie leży i kwiczy, na każdym kroku próbują cwaniakować. Zero możliwości rozwoju/awansu - można zapomnieć o jakichś premiach (chyba, że wliczone w pensję - które można zabrać). Kiepskie zarobki na umowie łączonej!!! Ogólnie nie polecam.
8
Anonim 2015-02-20 19:15:40
Mała firma z nawykami korporacyjnymi, firma w Warszawie i możliwa w przyszłości filia w Siedlcach to to samo. ( usunięte przez administratora ). W sumie, prawdziwych pieniędzy wychodzi bardzo niewiele. Brak szkoleń, brak możliwości rozwoju. Natłok pracy często wykraczający poza zakres obowiązków. Osoby prowadzące projekt, hmm... chyba pierwszy projekt w ich życiu, brak wiedzy i obeznania z dobrymi praktykami. Często podejmują błędne decyzje, które następnie odbijają się na zdrowiu projektu. Poziom przedszkola. Jedynym plusem jest ciekawy projekt ale pracuje w nim za mało osób niestety. Radzę także zwrócić uwagę na opiekę medyczną, na okresie próbnym nie obowiązuje. Szkoda zdrowia na pracę w tej firmie. Nie polecam.
1
Janusz 2015-02-21 14:53:22
Błahahahahaha... Dawno się tak nie uśmiałem,( usunięte przez administratora )Zastanawia mnie kto tak właściwie jest tym specjalistą z kilkunastoletnim doświadczeniem? Każdy kto miał trochę oleju w głowie i nie lubił powiedzenia "( usunięte przez administratora ), dawno stamtąd uciekł. Młodzi, nie dajcie się nabrać!!! Są inne znacznie lepsze firmy, gdzie się znacznie więcej nauczycie.
1
Andrzej 2015-09-14 19:47:27
Dzięki za wspomnienie naszej rekrutacji w dobie dużego popytu na specjalistów IT, każda pomoc się liczy. Rzeczywiście poszukujemy kolejnych specjalistów ze znajomością C++ i Qt. Na naszej stronie znaleźć można jeszcze inne ogłoszenia, dlatego polecam dział kariera.

W ogłoszeniu jest mowa o wynagrodzeniu adekwatnym do umiejętności. Po więcej informacji o firmie zapraszam do kontaktu przez naszą stronę lub portal ogłoszeniowy. Chętnie opowiem o firmie i projektach, a na spotkaniu można zobaczyć i ludzi i same biuro.

Nieustannie zapraszam!
Andrzej 2015-10-15 08:40:56
@include
HR to dużo powiedziane, firma ma niecałe 40 osób i nie ma jako takiej komórki HR. Ja jestem managerem i dbam o kadrę w swoich projektach. I tak, zależy mi na tym, jak jest postrzegana moja firma w sieci.
Co do widełek lub średniej. Takich informacji nie mogę udzielać, ale przy rekrutacjach prosimy o wymagania przed podjęciem decyzji o rozmowie wstępnej u nas w biurze i zapraszamy kandydata dopiero w tedy, kiedy jesteśmy pewni, że my mamy budżet, a kandydat potencjał.
Zawsze można też odpowiednio dobrać godzinę spotkania tak, by nie brać całego dnia wolnego, jeżeli mieszkasz/pracujesz w Warszawie lub okolicach.
Arkadiusz K. 2015-11-26 09:40:22
Pracowałem w tej firmie. Jeśli się znasz na swojej robocie to nie ma żadnych problemów. Osobiście mi się pracowało B. dobrze. Odszedłem wyłącznie dlatego, iż miałem propozycję "kierownikowania" w dziale na Śląsku. Prezes jest naprawdę ok Facetem. Nawet jak ograniczał koszty to brał pod uwagę Czy dziewczyna ma szanse dostać pracę. Zostawił starsząwiekiem choć młodszą stażem. Wiedział, iż miałaby problem ze znalezieniem nowej pracy.
1
ziggy 2016-01-17 14:58:12
Czy oferta pracy na kierownika r&d jest spowodowana rozwojem firmy, czy zwolnieniem poprzedniego?
ziggy 2016-01-17 19:18:49
Zarobki na stanowisku kierowniczym w granicach 5tys są warte śmiechu.
1
ziggy 2016-03-10 16:03:01
Czytając wszystkie komentarze, wnioskuję że Omtech to jakaś firma krzak szukająca frajerów za miskę ryżu.
tester 2016-03-25 09:52:43
Ludzie i atmosfera bardzo fajna.
Kwestie formalne już nie do końca - umowy łączone, umowy o zakazie konkurencji o których nie informują, że będą wliczone w pensję (ekwiwalent z tytułu takiej umowy powinien być dodatkiem do pensji). Cebula motzno.
Wynagrodzenie - średnie.
Zarządzanie - coraz lepiej.
Dużym plusem jest swobodna atmosfera i dość elastyczne podejście do pracownika, zawsze można się dogadać z kierownictwem (lub przynajmniej spróbować).
1
ertg 2016-05-12 14:45:48
no na pewno wynagrodznie jest dobre zwlaszcza ze zatrudniaja to glownie kierownikow no i programsitow a to zawsze mozna duzo zarobic na takich stanowiskach
Zostaw swoją opinię o Omtech Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omtech Sp. z o.o.