witam szukam kontaktu z Panem Bartłomiejem Wojciechowskm lub Adam Gramowski w sprawie umowy z mtkiosk dla mnie jest to pilne proszę o kontakt tel.501323642 lub PHU@AUTOGRAF.PL dziękuje lub proszę o przekazanie wiadomości tym Panom dziękuje PILNE
wygooglajcie dane własciciela firmy a dowiecie sie, ze raczej nie warto :P
Trochę dziwne, że nikt nie skorzystał z możliwości podzielenia się opinia o pracy w firmie, szkoda
Bardzo dziwna firma. Rozmowa o pracę w jakiejś knajpie. Umowa... bardzo mało informacji, ciężko powiedzieć czy legalna... Szkolenie... ciężko opisać, tez w knajpie, wychodzisz po szkoleniu jak by go nie było. Praca nawet ok, ale jeden wielki bałagan wewnętrzny. Nikomu nie polecam szczerzę mówiąc chyba ze naprawdę ktoś potrzebuje desperacko pracy na krótki okres.

Jak wygląda praca przy walucie bitcoin? Jakie trzeba mieć umiejętności i jaka wiedzę żeby pracować z kryptowaluta?
Jak się pracuje w Bitcoin Technologies Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Bitcoin Technologies Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Bitcoin Technologies Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!