Czy ktoś może mi powiedzieć jak tam aktualnie wyglądają warunki pracy? Czy warto tam spróbować?
Ktoś jeszcze miał problem z wypłacaniem kasy? No i co z tym ze nie wypłacili ostatniej wypłaty??? Lipa trochę nk chyba ze ta osoba coś przewiniła a NJE przyznają się xd
Firma ma problem z płatnościami w terminie. Podczas pracy przed ponad rok, trzeba upominać się o swoją wypłatę każdego miesiąca, a po zakończeniu współpracy kontakt się praktycznie urywa i ignorują ostatnią fakturę, nie opłacając jej. Szkoda czasu i nerwów na współpracę z tą firmą.
witam szukam kontaktu z Panem Bartłomiejem Wojciechowskm lub Adam Gramowski w sprawie umowy z mtkiosk dla mnie jest to pilne proszę o kontakt tel.501323642 lub [email protected] dziękuje lub proszę o przekazanie wiadomości tym Panom dziękuje PILNE
wygooglajcie dane własciciela firmy a dowiecie sie, ze raczej nie warto :P
Trochę dziwne, że nikt nie skorzystał z możliwości podzielenia się opinia o pracy w firmie, szkoda
Bardzo dziwna firma. Rozmowa o pracę w jakiejś knajpie. Umowa... bardzo mało informacji, ciężko powiedzieć czy legalna... Szkolenie... ciężko opisać, tez w knajpie, wychodzisz po szkoleniu jak by go nie było. Praca nawet ok, ale jeden wielki bałagan wewnętrzny. Nikomu nie polecam szczerzę mówiąc chyba ze naprawdę ktoś potrzebuje desperacko pracy na krótki okres.
Jak wygląda praca przy walucie bitcoin? Jakie trzeba mieć umiejętności i jaka wiedzę żeby pracować z kryptowaluta?

Praca Bitcoin Technologies Sp. z o.o. - archiwalne oferty pracy:
- Prawnik - Radca prawny - Adwokat, Toruń - Grudzień 2023
- Prawnik, Toruń - Listopad 2023
- Dyrektor Generalny / Dyrektorka Generalna, Bydgoszcz - Październik 2023
- Customer Support Specialist with Turkish, Bydgoszcz - Sierpień 2023
- Business Improvement Officer, Toruń - Sierpień 2023
- Junior AML Specialist, Toruń - Lipiec 2023
- Junior Administration and Marketing Specialist with Italian, Toruń - Lipiec 2023
- Pracownik ogólnobudowlany, Bydgoszcz - Lipiec 2023
- Tester Automatyczny, Kielce - Kwiecień 2023
- Java Developer, Gdańsk - Marzec 2023
Czy pracujesz w firmie Bitcoin Technologies Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Bitcoin Technologies Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Bitcoin Technologies Sp. z o.o.?