brak logo

Delikatesy Mięsne Prosiaczek

Poznań

Opinie o Delikatesy Mięsne Prosiaczek

prawniczka 2016-07-28 17:14:00
napisz tak bym mogła Cię zna leść i ci pomóc zgłoś to do inspekcji pracy
daj właścicielce popalić niech Ci zapłaci odszkodowanie
napisz do inspekcji pracy drogą mejlową by ją skontrolowali
napisz swoje spostrzeżenia jakie nie dociągnięcia ma ta firma
podaj do sądu pracy to ci zapłaci z odsetkami należność wygrasz
niech ta firma wreszcie przestanie mamić i oszukiwać ludzi młodych
Mój e-mile to prawniczka555@interia.pl
1
Denis 2016-08-02 13:56:10
Halinko przestań udawać innych ludzi na forum bo to zabawne
Ty nie dajesz ofert pracy dla polaków bo wolisz mamić obcokrajowców wysokimi zarobkami
5
Ola 2016-08-05 12:51:21
To nie restauracja
to pijalnia piwa
feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................................
To nie miejsce dla rodziny z dziećmi na spokojny obiad w dobrym towarzystwie,
wszystkim rodziną odradzam tam posiłek w po smrodzie piwa-to obrzydliwe
atmosfera tam - nawołuje do alkoholizmu
2
Ala 2016-08-05 16:46:03
Jest bardzo duża rotacja ludzi nie ma co liczyć na wieloletnią współpracę
praca za marne grosze - szefowa jest bardzo agresywna
2
migotka 2016-08-10 17:52:00
Radze czytać opinie na google na temat Green City Express jest tam dużo na temat złych warunków pracy w tej restauracji
1
max 2016-08-11 09:09:16
Płace bardzo niskie 5 zł za h
1
lena 2016-08-11 11:52:11
Ona pisze swoje oferty na mało znanych portalach z pracą
nie warto w tej firnie pracować
szefowa tylko mami wysokimi zarobkami

1
dominika 2016-08-11 15:53:05
nie polecam tej firmy szefowa agresywna
mało płaci a obiecuję duże piniądzę
1
fgyy 2016-08-11 22:54:20
Takie zle opinie, a pani wlascicielka przeciez jest z prawa i sprawiedliwosci. Nawet wieczor wyborczy calemu pisowi za darmo zrobila....
1
Hania 2016-08-12 09:31:36
Prosze jaka hojna a jej biznesy i tak upadną bo ma wysokie ceny i źle traktu pracowników
Daria 2016-08-17 14:54:03
Śmieszą mnie komentarze typu że to szefowa pisze te pozytywne komentarze skoro ona sobie nie radzi z komputerem... Pewnie nawet nie wie o istnieniu tej strony...
Tomi 2016-08-17 18:37:21
ta baba dobrze radzi sobie z komputerem i z kłamstwami
dobrze szantażuje pracowników
ha ha ha
a ty Daria to chyba jesteś Hamilina ha................
1
Daria 2016-08-17 19:26:12
Taaaa. Skąd mozesz wiedzieć jak sobie radzi z komputerem? Nie sądzę że dostajesz telefon od niej z pytaniem jak sie zalogować na meila, bo ja tak.
Tomi 2016-08-17 20:13:07
Widziałem jak posługuje się komputerem nie ma z tym najmniejszego problemu
1
mex 2016-08-17 21:26:41
haha prosiaczek tonie w długach
1
Daria 2016-08-17 23:34:47
Serio? Staruszka która od niedawna posługuje sie komputerem nie ma z nim najmniejszego problemu? To jak byś mówił ze rzeźnik, który przyszył guzik do koszuli, świetnie sobie radzi z szyciem ubrań
Tomi 2016-08-18 14:40:53
Ona już nie jednego przekręciła i ciągle kogoś przekręca
Zawsze znajdzie kogoś naiwnego
a komputer umi sama sobie naprawić byłem tego świadkiem he .............
2
Daria 2016-08-18 20:34:07
Na pewno widziałeś jak grzebie w otwartym komputerze to sie robi trochę żałosne najpierw mówisz ze ona umie używać komputera teraz twierdzisz ze umie naprawiać, pewnie nic nie widziałeś jesteś tylko desperacko ją oczerniasz.
Ania 2016-08-19 13:46:49
To nie jest żadna staruszka- to bez duszna szefowa która obiecuje dużo kasy a płaci mało
1
Jola 2016-08-19 17:00:16
haha te premie nie stnieją
1
Jola 2016-08-19 17:00:41
haha te premie nie stnieją
1
yachu 2016-08-26 05:31:17
Jaka trafna nazwa.Przecież prosiaczek to w przyszłości wielka świnia:).
2
xxx 2016-08-29 18:21:13
Zabawne że ktoś o takich korzeniach nazywa sklep prosiaczek hm...
2
Ania 2016-08-30 18:18:27
Tom co masz myśli
1
Alf 2016-09-05 23:09:45
Pare krotkich faktow:

- sklep prosiaczek przy placu wielkopolskim - zamkniety przez sanepid
- restauracja green city ekspress przy placu wielkopolskim - zamknieta przez sanepid
- sklep prosiaczek przy rynku wildeckim - zamkniety z powodu nierentownosci
- restauracja green city ekspress przy rondzie rataje - nie zamknieta z powodu nierentownosci tylko dlatego, ze lokal jest jej i nie music placic najmu

Ponadto wszyskie opinie o agresywnym charakterze tej pani, jak i o matactwach z wyplatami - prawdziwe
Ta Pani wie o istnieniu takich stron jak ta i zdaje sobie sprawe, ze jej postepowanie wychodzi na jaw, dlatego zarowno sama, jak i przez zatrudnione osoby / znajomych probuje sie wybielac pozytywnymi komentarzami.

Na szczescie nie trzeba nic wiecej robic, zeby ta nieuczciwa firma upadla, bo wlascicielka sama ja pogrzebie. Serdecznie odradzam tracenie czasu nawet na rozmowy kwalifikacyjne.
4
Migotka 2016-09-06 18:37:00
Bardzo cieszy mnie że ta firma plajtuje
3
yachu 2016-09-07 05:26:07
Warunki mają takie świetne,że powoli znikają z rynku.Hamlina,nie możesz zasnąć bo Alf napisał prawdę?
1
Jaro 2016-09-07 09:37:41
wreszcie ta zła firma przestaje istnieć
tacy szefowie firm powinni zniknąć z rynku pracy
dziwne ,że szefowa do pracy chce tylko młodych mężczyzn pierw mieszkają w jej prywatnym domu , a jak się znudzi to wyrzuca
1
mila 2016-09-07 17:19:21
Ta firma jest tak fatalna jak jej wyroby
1
yachu 2016-09-08 07:32:30
5 złotych na godzinę.Do tego dochodza benefity: wrzaski hamliny,zapachy reanimowanego miesa i współczujące spojrzenia klientów
4
zwolennik świeżych wędlin(tak hamlina,istnieją tak 2016-09-08 16:06:17
Fajnie hamlina,że tu zaglądasz.Dogadać się można ,chyba po chińsku a jaka jest wyplata?Sama wiesz,żałośnie niska.
2
mika 2016-09-14 17:40:19
Szefowa restauracji obiecuję 20 na / h a daję tylko 5
do tego jeszcze na marne premocje tej jej lokal to jakiś drogi bar z kiepską żywnością
1
Lola 2016-09-18 12:46:33
Nie radzie jeść w restauracji tam jest drogo śmierdzi piwem i wszyscy pracownicy posiadają tatuaże
Szanująca się restauracja nigdy nie zatrudni ludzi ludzi z tatuażami
xxx 2016-09-19 12:02:54
ludzie w tatuaż mogą być nosicielami wielu chorób
mała 2016-09-22 16:57:51
Nie polecam pracy w tej firmie ponieważ szefowa źle traktuje swoich pracowników,że pracownicy są wręcz przestraszeni gdy pracują.Warunki zatrudnienia są niezgodne z umową jeżeli chodzi o stawkę i godziny pracy.Za soboty jest w ogóle nie płacone a trzeba na nie chodzić.Szefowa wiecznie nie zadowolona z pracy pracowników,odnosi się arogancko i nie kulturalnie do swojego pracownika.Dołuje i gdy naprawdę chcesz podjąć pracę w tej firmie polecam mieć nerwy ze stali i siły.Trzeba zrobić dwa razy tyle niż cała warta ta wypłata.Nie da się wyrzyć za te pieniądze.Nie polecam kupować produktów ponieważ że składników z ktorych zostały zrobione są wszystkie po terminie za tanie pieniądze kupione.Pracownik nie ma nic do powiedzenia jeżeli szefowa tak powie to tak musi być.Urlopu nie dostaniesz i na umowę o pracę też nie warto liczyć.Jeśli chcesz mieć złe relacje z rodziną bo musisz wiedzieć w pracy z nad godzinami i wylądować w szpitalu to przemyśl wybór zanim podejmiesz pracę w tej firmie.Cieszę się,że już tam nie pracuje jedynie co żal mi pracowników bo obsada jest super jeśli oni tam jeszcze są a tak słowa kieruje do Pani Haliny:życzę Pani aby firma upadła i żeby się Pani opamiętała bo to kiedyś wszystko się na Pani zemści a wszelkie zło jakie Pani wyrządziła to prędzej czy później wszystko do Pani wróci ale z podwójną siłą i nikt do Pani nie przyjdzie pracować jak chce Pani tak robić.Pozdrawiam.
5
xxx 2016-09-23 18:52:46
Mam nadzieje że ta firma nie długo ogłosi upadłość
2
ll 2016-09-26 14:48:13
haha ta firma jest tak fatalna jak jej wyroby
nie polecam
ll 2016-09-26 14:48:35
haha ta firma jest tak fatalna jak jej wyroby
nie polecam
Prawda 2016-09-30 10:21:36
haha to nie żartuj sobie pracuje się tam fatalnie a zarobki małe
Chyba że lubisz być poniżany a za swoją prace dostawać marne grosze
Damian 2016-10-01 18:22:57
Oj Hamilina nie udawaj innych ludzi na forum i tak wszyscy wiedzą że tylko ty piszesz tu pozytywne opine
prawda 2016-10-03 10:57:22
Ta firma nie jest idealna a wypłata nie jest na czas
klient 2016-10-05 20:46:44
firma chyba pada... sklep ja Jagiełły jest zamknięty to samo ze sklepem na 28 czerwca... nie wiem jak 2 pozostale
1
Daria 2016-10-12 13:48:23
Pare krotkich faktow:

- sklep prosiaczek przy placu wielkopolskim - zamkniety przez sanepid
- restauracja green city ekspress przy placu wielkopolskim - zamknieta przez sanepid
- sklep prosiaczek przy rynku wildeckim - zamkniety z powodu nierentownosci
- restauracja green city ekspress przy rondzie rataje - nie zamknieta z powodu nierentownosci tylko dlatego, ze lokal jest jej i nie music placic najmu

Ponadto wszyskie opinie o agresywnym charakterze tej pani, jak i o matactwach z wyplatami - prawdziwe
Ta Pani wie o istnieniu takich stron jak ta i zdaje sobie sprawe, ze jej postepowanie wychodzi na jaw, dlatego zarowno sama, jak i przez zatrudnione osoby / znajomych probuje sie wybielac pozytywnymi komentarzami.

Na szczescie nie trzeba nic wiecej robic, zeby ta nieuczciwa firma upadla, bo wlascicielka sama ja pogrzebie. Serdecznie odradzam tracenie czasu nawet na rozmowy kwalifikacyjne
1
ttt 2016-10-12 17:24:58
5 zł za h
df 2016-10-12 18:29:54
@ttt jesteś pewien że tak jest? poza tym na jakim stanowisku jest takie wynagrodzenie o jakim tutaj napisałeś? bo to az trochę dziwne jest jednak ..
cytat ze strony green city 2016-10-29 12:19:43
Ostatnio szefowa wciskala lizaną przez innych klientów łyżka jakaś kaszę co wygląda jak preparowany ryż. Wielokrotnie to babsko wyzywa pracowników przy klientach, kiedyś ta osoba prowadziła prosiaczka i ma wiele wyroków za mobbing. Reszta jedzenia w miarę smaczna. Zupa nieswieza o nieokreślonym smaku, a świeże soki podawane w obleśnych wazonach z ikei (gdzie higiena???)
1
olga 2016-10-30 12:35:59
Pierwsze wrażenie pozytywne, lokal bardzo przytulny, wnętrzne przyjemne. Niestety na tym kończą się pozytywy. Dzień po wizycie w Green City dostałam zatrucia pokarmowego. Stawiam na nieświeże mięso w pierogach... Nieprzespana noc i cały dzień w łóżku sprawiły,że nieprędko tam wrócę.
2
h 2016-11-01 17:02:37
Jedzenie w restauracji green city jest bardzo złe i nie świeże
1
darek 2016-11-15 13:01:24
Byłem dziś w green city ekspres jedzenie nie smaczne zimne nie miła obsuga
fuj 2016-11-26 16:00:36
Byłem przed chwilą, bo tankowałem i musiałem coś zjeść. Jedzenie nieświeże. Zostawiłem cały talerz. Pal diabli 30 złotych. Jak można tym ludzi karmić. Wstyd!!!
1
Zostaw swoją opinię o Delikatesy Mięsne Prosiaczek - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Mięsne Prosiaczek