logo City Car Sp. z o.o.

City Car Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o City Car Sp. z o.o.

admin 2015-08-13 02:13:14
Opinie z pierwszej ręki są dla nas szczególnie cenne! Bądź pierwszy i podziel się swoim zdaniem z innymi użytkownikami.
3
pracownik 2016-02-21 13:39:30
Witam, mam ochote sie podzielic opinia o citi car gliwice.
Od 01.01.2016 wielkie dziadostwo po zmianach.
Obecny dyrektor gosciu z kosmosu bedac wlascicielem gosciu do zwolnienia.
Byli pracownicy pewna ekipa byla sprzedaz a na obecna chwile jest zero.
Nie polecam na obecna chwile tu pracy pod wladzami w/w dyra.
mody 2016-02-21 23:14:11
Prowda je tako ze jo prymie niy widziol od 7 miesiecy. Dostaja na reka 1450 zl. Juz niy godajac ze jebia za mechanika to jeszcze brak narzedzi. Ja no tak to je. Jak zes za dobry je.
1
Beta 2016-03-10 14:27:42
Hej, pojawiło się ogłoszenie o prace w Marketingu w CityCar Gliwice. Zastanawiam się czy warto wysłać CV.
5
Biko 2016-03-25 21:10:23
Ta firma od pewnego czasu to totalne dno. Przepracowałem w niej kilka lat i z roku na rok było coraz gorzej. Ludzi wartościowych pozwalniali a pozatrudniali nieudaczników bez wiedzy i doświadczenia. Stanowczo odradzam tą firmę.
3
Wilhem 2016-04-16 16:09:15
Jasne nic tylko się zatrudniać polecam prace. Wypłaty na czas. Paczki świąteczne. Czego chcieć więcej...?
1
cc 2016-04-22 22:50:22
Wypłata na czas tylko nie taka jak jest umówiona. Obecny dyrektor - podobno lubi kobiety i to aż za bardzo
3
Zygfryd 2016-04-26 16:34:46
"O nic się nie martw"
7
Wilhem 2016-06-08 19:00:40
Niezbędne narzędzia-to nie w tej firmie. Pomoc?-Majster Ci powie wrzuć drugi bieg. Umowa o prace-spoko składaj pół auta i bierz odpowiedzialność za 1450 zl wynagrodzenia. Zresztą już nie pracuje w tej firmie. Szkoda mi chłopaków bo jest zgrana ekipa na serwisie. 3majta sie.
Misiek 2016-07-07 19:37:41
Firma rodzinna. Dyrektor techniczny udaje że pracuje i rozdaje karty. Siostra odeszła i mści się na firmie. Porachunki rodzinne kosztem pracowników. 2016 rok to porażka firmy. Prezes robi dobra minę i myśli głównie o swojej posadzie i względnym spokoju. Pracownicy traktowani jak robole. Liczy się ślizganie i robienie pod pana Rafała
2
Misiek 2016-07-08 21:47:46
Bo siostra otworzyła biznes z autami za rogiem. Rekrutacja trwa w tej firmie od stycznia i juz mało kto chce w niej pracować. Każdy kto odchodzi się mści na tej firmie. O czymś to świadczy i tyle
Misiek 2016-07-08 22:15:19
Dla kogo najważniejsza?
XY 2016-08-29 12:29:14
ODRADZAM! Pracownikiem tej firmy byłam ok 5 mcy i w życiu z czymś takim się nie spotkałam. Pani z Kadr zwieszona i absolutnie z pretensjami podchodzi do jakichkolwiek pytań. Plus za wynagrodzenia w terminie. Po za tym plusów brak. Inna wizja na rozmowie i inne zarobki, nijak ma sie to do rzeczywistosci, nikt nie panuje nad pracą, handlowcy są znudzeni. Pod tym co pisał Misiek można się podpisać. Ludzie odchodza bo brak jest tam atmosfery, konkretnego rozwoju. Szukali do marketniku osoby jak przyszłam/em i jak odeszłam/em... Odradzam wszystkim tym którzy nie chcą zarabiać najniższej krajowej, chca sie rozwijac szkolic i współpracowac... Gdyby ktoś wcześniej pisał opinie to zaoszczedzic mozna kilka m-cy życia
Ferdek 2016-09-27 13:39:50
Gosia zatrudnij się. A może juz pracujesz? Kadrowa to bardzo sympatyczna osoba. Pluje jadem stale i namiętnie. Nie chcesz przekonac sie?
Londyn and Gliwice 2016-10-09 22:23:13
Kritka kariera. Nic nie wnioslem zaangażowania bo calay dzial sprzedaży ma wyjebane na wynik 2400 za 7 aut to slabo. Moze by szlo lepiej gdyby nie to gora dyktatura co gada ze pozadek robi a za paniami sie ugania byloby lepiej. Jest tam garstka dobrych ludzi co jeszcze im sie chce. Reszta poszla. Nie polecam
Londyn and Gliwice 2016-10-09 22:23:51
Kritka kariera. Nic nie wnioslem zaangażowania bo calay dzial sprzedaży ma wyjebane na wynik 2400 za 7 aut to slabo. Moze by szlo lepiej gdyby nie to gora dyktatura co gada ze pozadek robi a za paniami sie ugania byloby lepiej. Jest tam garstka dobrych ludzi co jeszcze im sie chce. Reszta poszla. Nie polecam
Wilhem 2016-10-23 23:30:45
Co ty godosz, mistrz serwisu godoł pół roku temu będzie dupno przebudowa.... i widza jak ona idzie... mozno mu ta kanciapa przewroca... zaczynaja sie opony ciekawe jaki porzadek bydzie zas. i wiela zas czasu synki straca na noszeniu opon. w dodatku robota nie zaplacona...
1
JM 2016-10-24 09:04:33
Praca w firmie City Car z każdym dniem upada, nie polecam. Zarabia się do pewnego momentu, potem ile człowiek by nie sprzedał nie ma za to zapłacone. Firma ufa tym, którzy doprowadzają do upadku. Lecz jest tam tylko kilka osób, które patrzą na swoją kieszeń a co się dzieje z zespołem maja gdzieś. Pozwolili zwolnić się osobą, które poświęcały się w 100%. Ogólnie nie polecam!!!! w tej branży pracy jest dużo, a jak się nie szanuje handlowca to nie osiągnie się sukcesu. NIE POLECAM
1
Zostaw swoją opinię o City Car Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Car Sp. z o.o.