brak logo

Coco Art Galeria Lampert

Kraków

Opinie o Coco Art Galeria Lampert

Jo 2014-05-19 16:07
Fantastyczny!
abb 2014-07-27 13:33
pracy jak najbardziej nie polecam. koszmar!
6
hentaii 2014-08-07 21:46
ale "beka"
3
jola 2014-08-09 14:29
mnie osobiście nic złego nie spotkało. pani (usunięte przez administratora)jest cudowną osoba a pracownicy zwalniają się hurtowo bo jeden rozżalony pracownik nakręca drugiego. te cale wpisy to kłamstwa i dziecinada.
katarzyna 2014-08-09 17:31
Jestem obecna pracownica w galerii Pani (usunięte przez administratora)i jestem zszokowana tymi wypisywanymi bzdurami na temat pracy tutaj. Jest miła atmosfera super pracownicy i chyba tchórze wypisują takie brednie bo nie mają odwagi się podpisać. Toalety są, jest miejsce żeby zjeść, Pani (usunięte przez administratora)wypłaca w terminie, zaliczki daje bez problemu wystarczy poprosić :-) i ogólnie bardzo mi się podoba. Nie wiem jak można tak kogoś oczerniać. Pozdrawiam byłych niezadowolonych pracowników :-) idźcie do jakiejś knajpy za 5 za godzinę gdzie pracodawcę nie obchodzi jak się czujecie wtedy może dowiecie się co to mobbing.
(usunięte przez administratora)
Magda Atkins 2014-08-10 00:29
Ludzie nie szkoda Wam energii na prace w miejscu,którego nie lubicie?Szkoda,ze z ust młodych ludzi wychodzi tyle jadu i złośliwości ?Poza tym jezeli macie energię,zeby tyle pisać o kimś złych rzeczy warto sie przedstawić.Zycze powodzenia w znalezieniu pracy ,gdzie za robienie niczego dostajemy wynagrodzenie.Na pewno praca w galerii wymaga elastyczności,twórczości i wyobraźni.Rozumiem,ze nie jest dla wszystkich,na pewno nie dla ludzi leniwych i stereotypowych!Magda Atkins
1
cxcx 2014-08-13 11:57
popieram!
morrigana 2014-08-14 01:46
Witam witam ! Praca u Pani (usunięte przez administratora)nie okazała się jednak tak niekorzystna...hmm? Nagle? Coż..przy tak straszliwym mikroklimacie i "mikrotemepaturze" w galerii,gdzie (usunięte przez administratora) Podobno nieźle za kilo stoją:p
2
2rf 2014-09-03 09:17
Obudź się. Kimkolwiek jesteś.
szkoda 2015-04-02 12:12
szkoda że tak mało wpisów ostatnio, fajnie poprawiały humor :)
2
sebix 2015-07-15 12:30
dobrze by było gdyby wszystkie opinie zostały napisane na nowo. może uda się kogoś uratować
7
emi 2016-03-21 15:27
Dramat!
7
Dorota 2016-03-31 17:10
Większość negatywnych opinii jest słuszna-ta galeria powinna zostać zamknięta.Postanowiłam podzielić się opinią o tym koszmarnym miejscu pracy,aby uchronić innych. Jako klientka owej galerii miałam przyjemność rozmawiać z przemiłą dziewczyną,która tam pracuje. Przez przypadek zapytałam się jej czy zadowolona jest z pracy i niestety to,co mi opowiedziała,sprawiło,że poczułam wściekłość i bezradność na głupotę właścicielki tejże galerii,która bezczelnie zatrudnia swoich pracowników na najgorszych warunkach. Po pierwsze galerię powinna odwiedzić inspekcja pracy,z racji,iż drzwi otwarte są o każdej porze roku-czy mróz czy upał. W zimne i chłodne dni dziewczyny muszą tam marznąć,bo właścicielka galerii karze nie zamykać drzwi. Jest grzejniczek ale on nic nie daje przy takiej powierzchni,dlatego temp. spada do 10st!!! Przerwę mają jedną-ciepłe posiłki muszą sobie zamawiać,bo właścicielka galerii jest niemiłosiernym skąpcem i nie kupi mikrofalówki do pomieszczenia dla pracowników.Dlatego dziewczyny jedzą w pośpiechu i na kolanach, w dodatkowym stresie nasłuchując czy do galerii ktoś nie wchodzi. Okazuję się również,że dzieła sztuki,które są tam sprzedawane nie są ubezpieczone. Więc jeśli biednej dziewczynie przez przypadek wypadnie z ręki np.rzeźba ceramiczna warta 8tys i rozbije się,to płaci połowę kwoty! To niemoralne, to skandal! Ponadto dziewczyny są zatrudnione tam na umowach śmieciowych i muszą znosić chimery oraz obelgi niezrównoważonej psychicznie właścicielki galerii,która żeruje na biednych studentkach. To miejsce należy omijać szerokim łukiem-zarazem osoby chcące tam pracować,jak również klienci,dla których liczą się zasady moralne.
12
blablabla 2016-04-15 09:43
Tak a propo tych drzwi, które wiecznie są otwarte. Od czasu jak Pani właścicielka dorwała lokal na ulicy Floriańskiej to te drzwi są popsute i najzwyczajniej w świecie się nie domykają. Więc wiecznie muszą być otwarte bo szkoda kasy na naprawę. Po co jak pracownicy mogą marznąć. Nie wiem kto jeszcze godzi się na pracę w takich warunkach.
10
pracownik 2016-10-21 17:01
Stanowczo odradzam. Idzie się wykończyć psychicznie. Właścicielka krzyczy, klnie i obraża pracowników z byle powodu, nie zwracając nawet uwagi ,że klienci się temu przyglądają i są więcej niż zażenowani. Podobne zachowanie jest również wobec artystów zostawiających tam swoje dzieła. Według umowy zlecenie pracownik ma odpowiadać za szkody wbrew kodeksowi cywilnemu. W galerii jest wiele różnych przekrętów, co jest kolejnym dowodem nieuczciwości właścicielki.
15
Agnieszka 2017-04-05 14:03
@pracownik, a jakie benefity oferuje Coco Art Galeria Lampert?
1
Aga 2017-09-17 19:24
Właścicielka jest zwyczajną cwaniarą ,sama wstawiałam swoje prace do galerii. Nie wypłaca pieniędzy za prace. Poza tym rości sobie prawo do wyłącznej dystrybucji prac jakie sprzedaje artysta co dla mnie jest śmieszne .Awanturuje się o wszystko z byle powodów ,nie wróże tej Pani dalszych sukcesów zwyczajnie odstrasza klientów .Zdecydowanie nie polecam
1
Agnieszka 2017-09-18 11:05
@Aga - a czy możesz napisać nieco więcej o swojej współpracy z Coco Art Galeria Lampert? Jaki rodzaj umowy jest podpisywany z Galerią? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem współpracy z Galerią.
Zostaw swoją opinię o Coco Art Galeria Lampert - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coco Art Galeria Lampert