brak logo

Coco Art Galeria Lampert

Kraków

Opinie o Coco Art Galeria Lampert

Jo 2014-05-19 16:07
Fantastyczny!
abb 2014-07-27 13:33
pracy jak najbardziej nie polecam. koszmar!
5
hentaii 2014-08-07 21:46
ale "beka"
2
jola 2014-08-09 14:29
mnie osobiście nic złego nie spotkało. pani (usunięte przez administratora)jest cudowną osoba a pracownicy zwalniają się hurtowo bo jeden rozżalony pracownik nakręca drugiego. te cale wpisy to kłamstwa i dziecinada.
katarzyna 2014-08-09 17:31
Jestem obecna pracownica w galerii Pani (usunięte przez administratora)i jestem zszokowana tymi wypisywanymi bzdurami na temat pracy tutaj. Jest miła atmosfera super pracownicy i chyba tchórze wypisują takie brednie bo nie mają odwagi się podpisać. Toalety są, jest miejsce żeby zjeść, Pani (usunięte przez administratora)wypłaca w terminie, zaliczki daje bez problemu wystarczy poprosić :-) i ogólnie bardzo mi się podoba. Nie wiem jak można tak kogoś oczerniać. Pozdrawiam byłych niezadowolonych pracowników :-) idźcie do jakiejś knajpy za 5 za godzinę gdzie pracodawcę nie obchodzi jak się czujecie wtedy może dowiecie się co to mobbing.
(usunięte przez administratora)
Magda Atkins 2014-08-10 00:29
Ludzie nie szkoda Wam energii na prace w miejscu,którego nie lubicie?Szkoda,ze z ust młodych ludzi wychodzi tyle jadu i złośliwości ?Poza tym jezeli macie energię,zeby tyle pisać o kimś złych rzeczy warto sie przedstawić.Zycze powodzenia w znalezieniu pracy ,gdzie za robienie niczego dostajemy wynagrodzenie.Na pewno praca w galerii wymaga elastyczności,twórczości i wyobraźni.Rozumiem,ze nie jest dla wszystkich,na pewno nie dla ludzi leniwych i stereotypowych!Magda Atkins
cxcx 2014-08-13 11:57
popieram!
morrigana 2014-08-14 01:46
Witam witam ! Praca u Pani (usunięte przez administratora)nie okazała się jednak tak niekorzystna...hmm? Nagle? Coż..przy tak straszliwym mikroklimacie i "mikrotemepaturze" w galerii,gdzie (usunięte przez administratora) Podobno nieźle za kilo stoją:p
1
2rf 2014-09-03 09:17
Obudź się. Kimkolwiek jesteś.
szkoda 2015-04-02 12:12
szkoda że tak mało wpisów ostatnio, fajnie poprawiały humor :)
1
sebix 2015-07-15 12:30
dobrze by było gdyby wszystkie opinie zostały napisane na nowo. może uda się kogoś uratować
5
emi 2016-03-21 15:27
Dramat!
6
Dorota 2016-03-31 17:10
Większość negatywnych opinii jest słuszna-ta galeria powinna zostać zamknięta.Postanowiłam podzielić się opinią o tym koszmarnym miejscu pracy,aby uchronić innych. Jako klientka owej galerii miałam przyjemność rozmawiać z przemiłą dziewczyną,która tam pracuje. Przez przypadek zapytałam się jej czy zadowolona jest z pracy i niestety to,co mi opowiedziała,sprawiło,że poczułam wściekłość i bezradność na głupotę właścicielki tejże galerii,która bezczelnie zatrudnia swoich pracowników na najgorszych warunkach. Po pierwsze galerię powinna odwiedzić inspekcja pracy,z racji,iż drzwi otwarte są o każdej porze roku-czy mróz czy upał. W zimne i chłodne dni dziewczyny muszą tam marznąć,bo właścicielka galerii karze nie zamykać drzwi. Jest grzejniczek ale on nic nie daje przy takiej powierzchni,dlatego temp. spada do 10st!!! Przerwę mają jedną-ciepłe posiłki muszą sobie zamawiać,bo właścicielka galerii jest niemiłosiernym skąpcem i nie kupi mikrofalówki do pomieszczenia dla pracowników.Dlatego dziewczyny jedzą w pośpiechu i na kolanach, w dodatkowym stresie nasłuchując czy do galerii ktoś nie wchodzi. Okazuję się również,że dzieła sztuki,które są tam sprzedawane nie są ubezpieczone. Więc jeśli biednej dziewczynie przez przypadek wypadnie z ręki np.rzeźba ceramiczna warta 8tys i rozbije się,to płaci połowę kwoty! To niemoralne, to skandal! Ponadto dziewczyny są zatrudnione tam na umowach śmieciowych i muszą znosić chimery oraz obelgi niezrównoważonej psychicznie właścicielki galerii,która żeruje na biednych studentkach. To miejsce należy omijać szerokim łukiem-zarazem osoby chcące tam pracować,jak również klienci,dla których liczą się zasady moralne.
8
blablabla 2016-04-15 09:43
Tak a propo tych drzwi, które wiecznie są otwarte. Od czasu jak Pani właścicielka dorwała lokal na ulicy Floriańskiej to te drzwi są popsute i najzwyczajniej w świecie się nie domykają. Więc wiecznie muszą być otwarte bo szkoda kasy na naprawę. Po co jak pracownicy mogą marznąć. Nie wiem kto jeszcze godzi się na pracę w takich warunkach.
7
pracownik 2016-10-21 17:01
Stanowczo odradzam. Idzie się wykończyć psychicznie. Właścicielka krzyczy, klnie i obraża pracowników z byle powodu, nie zwracając nawet uwagi ,że klienci się temu przyglądają i są więcej niż zażenowani. Podobne zachowanie jest również wobec artystów zostawiających tam swoje dzieła. Według umowy zlecenie pracownik ma odpowiadać za szkody wbrew kodeksowi cywilnemu. W galerii jest wiele różnych przekrętów, co jest kolejnym dowodem nieuczciwości właścicielki.
8
Zostaw swoją opinię o Coco Art Galeria Lampert - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coco Art Galeria Lampert