Tchibo

Warszawa/Marki

Opinie o Tchibo

A. 2016-10-05 09:23
Pracownik ma 10% zniżki. Jeśli pracuje się na UP, to w okresie urodzin dostaje się zniżkę 40%, możliwą do wykorzystania chyba przez miesiąc.
A. 2016-10-05 11:20
Nie wiem, jak jest w innych sklepach, ale w tym, w którym ja pracowałam było bardzo nieprzyjemnie... Jak zostałam przyjęto, była masa ludzi do pracy ( i na UP i pełno na UZ), pomimo to można było sobie zarobić. Z każdym kolejnym miesiącem, było coraz gorzej. Brak ludzi na UZ, ogromna rotacja i do tego non stop szkolenia nowych osób (był to sklep szkoleniowy). Po tym jak przeszłam na UP dołożono mi obowiązków, a wynagrodzenie wcale nie było jakieś super. Atmosfera w pracy.. Cóż... Jak wszędzie, raz lepiej, innym razem gorzej. Najlepiej pracowało się, jak nie było kierownika, bo wtedy sklep hulał i każdy wiedział, co ma robić, nie było wtedy spin. Sytuacja zmieniała się, gdy wracała "głowa" sklepu. Wszędzie bajzel, zgrzyty między pracownikami, brak organizacji. To, co bardzo mi się podobało, to liczne szkolenia, na które miałam okazję jeździć. Dzięki nim nabyłam praktyki, którą później sukcesywnie wprowadzałam w życie, nie tylko w sklepie, ale i w życiu prywatnym. Pracując tam, zdobyłam wszechstronną wiedzę na temat zarówno kawy, jej parzenia itd., jak i obsługi klienta, co przełożyło się na moje wyniki. Sama praca nie jest zła. Jeśli ktoś chce pracować, to jest w stanie wszystkiego się nauczyć i być w tym naprawdę dobrym! Jednak tak wiele obszarów, którymi trzeba się zając, to czasami za dużo, jak na jednego człowieka. Robiłyśmy znacznie więcej niż wskazywał na to zakres naszych obowiązków, jako zwykłych Doradców Klienta, być może dlatego, że kierownik ogarniał niewiele. Firma zaczęła wprowadzać coraz to większe wymagania odnośnie obsługi, audyty, tajemniczego klienta (w którym ankieta zmieniała się każdego miesiąca), audyty ISO, międzynarodowe i wewnętrzne, jeśli chodzi o część barową, a jeśli chodzi o podwyżki - tłumaczono kryzysem. Być może tylko w sklepie, gdzie ja pracowałam nie można było dogadać się z kierownikiem. Brak szacunku z jego strony, brak walki o pracownika (gdy jedna z bardziej ogarniających dziewczyn chciała się zwolnić, zamiast spróbować przekonać ją, żeby została, tym bardziej, że nie było wtedy ludzi do pracy, usłyszała, że nie ma ludzi niezastąpionych, jak chce się zwolnić, to niech idzie, droga wolna). Na temat tego, jak byłam traktowana przez kierownika, bo umiałam upomnieć się o swoje, nie wypowiem się, bo szkoda gadać. Spędziłam tam dwa lata... Uważam, że był to czas nie warty moich nerwów, stresu i złego samopoczucia. Wiele razy nie miałam ochoty iść do pracy, gdy miałam zmiany z kierownikiem, ale potrzebowałam tej pracy. Odeszłam ze względu na kierownika i teraz wreszcie jestem wolnym człowiekiem. Bez stresu, na powrót uśmiechniętym i radosnym, cieszącym się z życia i idącym do pracy z ogromną chęcią. Atmosfera jest bardzo ważna. Może w sklepach, gdzie jest kierownik z predyspozycjami do zarządzania i empatią do swoich pracowników jest lepiej ;) Jeszcze raz podkreślam, że praca była ok. Czasami ciężka, ale mili klienci rekompensowali wszystkie chamskie odzywki kierownika. Praca raczej dla osób chcących pracować, a nie takich, które chcą dostawać pensję za siedzenie:P W tchibo sobie nie posiedzisz :P Powodzenia dla wszystkich, którzy zdecydują się na pracę w tchibo :) Trzymam za Was kciuki i za Waszych pro kierowników!
8
New07 2016-10-14 21:13
Mając chwilę postanowiłam jednak dodać własną opinię. Z Tchibo jestem związana już kilka lat i uważam, że jest to Firma stawiająca na ludzi i ich rozwój. Zgodzę się z przedmówcą, że mogą być wyjątki. Jeśli ktoś chcę zdobyć nowe doświadczenie i uczyć się wciąż nowych rzeczy to idealne miejsce. Rotacja asortymentu jest duża a i wachlarz pod względem różnorodności artykułów olbrzymi. Dla mnie to stanowi o tym, że trudno znudzić się tą pracą. Tchibo to miejsce dla wytrwałych i ambitnych. Fakt jeśli ogólnie nie lubisz pracować to ściemy nie ma. W mojej opinii wymagający, ale rzetelny pracodawca. Polecam
1
Kraków tchibo 2016-10-15 15:01
Jestem pracownikiem w jednym z Krakowskich tchibo. Nie pracuje długo i prawdę mówiąc dużo więcej nie zamierzam. Kierowniczka jest bardzo stronnicza. Grafik ustawiany jest wedle zachcianek jednej z pracownic która jest na umowę zlecenie. Atmosfera z Panią kierownik jest dość napięta ponieważ czasem po prostu robi innym pod gorke. Troszkę chamsko traktuje tez nowe pracownice ale to w zależności która sobie upatrzy. Dziewczyny nie chcą się wypowiadać na ten temat ogólnie bo po prostu się boją ze stracą pracę albo będzie robione im na złość. Byłoby dobrze gdyby ktoś coś z tym zrobił zanim stracą bardzo dobre, obowiązkowe i sumienne pracownice.
4
b. 2016-10-16 02:02
Generalnie struktura tchibo wydaje się bardzo zorganizowana, hierarchiczna i uporządkowana. Prosta droga awansu - od doradcy klienta aż po kierownika regionalnego. To tylko pozory. Jest to prawie nie możliwe aby dostać umowę o pracę a co dopiero piąć się wyżej. Wszystko to pozory, które zakrywają prawdziwy chaos panujący na poziomie sklepów. Niektórzy się po prostu nie nadają na kierowników, przynajmniej w Krakowie a sklepy to podstawa struktury. Szkoda że "porządek" jest utrzymywany tylko "u góry" a po sklepach nie robi się porządku bo z tego co widzę po innych opiniach w Krakowie jest najgorzej.
5
zadowolona 2016-10-17 12:05
Zazwyczaj ludzie piszą tu, kiedy zadowoleni z pracy nie są, a ja chciałbym powiedzieć o tym jak bardzo cenię sobie Tchibo jako pracodawcę.
Pracuję tu od 1,5 roku i z pełną świadomością mogę powiedzieć, że jest to najlepsze miejsce do jakiego mogłam trafic jako osoba, która dopiero zaczyna zdobywać doświadczenie. Jasne, idealnie nie jest, nie patrzę na rózowe okulary, ale oceniając firmę obiektywnie - ma solidne podstawy, wiele sprawdzonych narzędzi i dąży do tego, aby się "ulepszać". Mega rozwojowe miejsce, w którym stawia się na ludzi i ich rozwój. Naprawdę wiele można się nauczyć... ale trzeba chcieć! Na pewno dużo zależy od przełożonego, ale mój bardzo mnie wspiera, dostrzega to, co robi się dobrze i potrafi w odpowiedni sposób pokazać nad czym jeszcze trzeba popracować.
No i pakiet socjalny jest niezły - lux med, multisport, kawa co miesiąc, nauka języków, zniżka niewielka, ale jest... nawet wspiera się osoby w trudnej sytuacji życiowej.
Ludzie są różni, jak to wszędzie bywa, ale w pracy nie szukam przyjaciół, a osób z którymi da się fajnie, efektywnie współpracować.

Widzę, że opinie bywają różne, to na pewno wynika z tego gdzie dokładniej się pracuje i jak widzę z formy zatrudnienia (w sklepach są osoby na umowę o pracę oraz osoby wspierające na zlecenie, ale zatrudnione przez firmę zewnętrzną - trzeba mieć to na uwadze. Z tego, co wiem przejście na UP jest możliwe, jeśli ktoś się sprawdza i nazwyczajniej jesli pojawi się wakat).

Ale podsumowując - ja bez wahania polecam tu pracę!
3
Ambi 2016-10-17 14:11
Pracowałam w Gdańsku. Nie polecam. Nie wiem skąd biorą takich kierowników ale to totalne nieporozumienie. Ci ludzie nie maja pojęcia o współpracy z ludźmi. Brak szacunku dla innego człowieka. Za takie grosze nie warto.
6
Ambi 2016-10-17 14:15
Pracowałam w Gdańsku. Nie polecam. Nie wiem skąd biorą takich kierowników ale to totalne nieporozumienie. Ci ludzie nie maja pojęcia o współpracy z ludźmi. Brak szacunku dla innego człowieka. Za takie grosze nie warto.
3
Jeszcze pracownik Tchibo 2016-10-17 21:56
Swojego czasu w Tchibo były naprawdę godne zarobki, w tym momencie przestają być atrakcyjni i konkurencyjni na rynku. Szkoda bo pracy coraz więcej....
5
azetka 2016-10-19 09:16
nie jestem w stanie wypowiedzieć się na temat Krakowa, ale nie zgodzę się z tym, że nie ma szansy na awans. Znam mnóstwo ludzi w naszych sklepach, którzy zaczynali z niższych stanowisk, a są teraz zastępcami lub kierownikami. Pracy jest dużo, ale jeśli dobrze robisz to co robisz i pozytywnie oceniają twoją pracę, to dostajesz szkolenia, konkretne zadania i później czekasz trochę na szczęście - jeśli zwolni się miejsce "wyżej", to biorą vię pod uwagę w pierwszej kolejności.
1
Magda 2016-10-21 21:56
od miesiąca pracownicy biura obsługi klienta Tchibo w sklepie internetowym nie potrafią dokonać zwrotu pieniędzy na moje konto bankowe. Nikt nie zajął się sprawą, choć napisałam już kilka przejrzystych e-maili... brak mi słów. Czy ktoś ma może e-maila do kierownictwa sklepu inny niż jest na stronie?
2
Tchibo 2016-10-25 12:49 [pracodawca]
Bardzo dziękujemy za wiadomość. Poprosimy o wysłanie wiadomości prywatnej w tej sprawie na naszym fanpage’u na Facebooku - https://www.facebook.com/tchibopolska.
nowy 2016-10-25 13:17
ale z tego co piszesz, wygląda, że wszyscy pracują tam na zlecenie, a wiem, że tak nie jest. Dam sobie rękę uciąć, że jest "stały" zespół na umowę o pracę. Ktoś wie, jak to wygląda proporcjonalnie? Wyjątki nie pracują na śmieciówce?
NoeMI 2016-10-26 20:58
Wygląda to w ten sposób że zaczynasz na UZ (umowa zlecenie), którą ci przedłużają bądź nie, co 3 miesiące. Potem jeśli jest możliwość (czytaj: wolny etat oraz jeśli kierownik/kierowniczka zawnioskuje o zatrudnienie Ciebie) to dostaniesz umowę, najprawdopodobniej na 3/4 etatu. Niestety w wielu przypadkach, które znam wiele osób pracujących na UZ chce a nie dostaje etatu, niestety jest to wynikiem braku akredytacji kierownika (z różnych, często osobistych przesłanek). I od razu odpowiem, nie nie są to źli pracownicy bo... jaki jest sens trzymana "złej" UZ nawet po kilkanaście miesięcy bądź kilka lat? A takie sytuacje mają miejsce, nie są kontrolowane już na "wyższym" szczeblu. Co oznacza że możesz czekać i czekać na śmieciówce a nikt się tobą nie zainteresuje jeśli kierownik/kierowniczka nie "UZNA" że chce ci "załatwić" umowę na etat.

Jeśli chodzi o zarobki to są zróżnicowane, w zależności od miasta. Premie są ale niestety, chodź na sukces całego sklepu pracują wszyscy pracownicy, pochwały od "góry" dostaje tylko kierownik/kierowniczka oraz ZNACZNĄ premię wynoszącą mniej więcej wynagrodzenie osoby pracującej na 3/4 etatu. A ty? 1/10 swojej pensji :) Ot taka dysproporcja.

Praca przyjemna, czysta i idealna dla osób lubiących kontakt z klientem. Jednym słowem dla osób żywiołowych, uśmiechniętych ale i odpornych na stres.

Jednak jak wspominał ktoś wyżej, Tchibo się bardzo zmieniło, jest niestety mało konkurencyjne na rynku i mało atrakcyjne. Znam wiele osób które odchodziły ze względu na zarobki właśnie bądź "kwasy" z kierownictwem. Lepiej odejść bo i tak nie wygrasz.

Jeśli coś się zmieni na + na pewno wiele osób pochwali się tym, tu na forum. Na tą chwile jest jak jest i wiem że wielu pracowników myśli o odejściu.

Ja już zakończyłam współpracę z Tchibo, znajdując pracę, która niekoniecznie jest szczytem moich ambicji ale wypłata jest proporcjonalna do wykonywanych czynności/obowiązków a i za realizację celów wynagradzany/chwalony jest cały skład!

Rada: Podejdź do różnych sklepów i porozmawiaj z pracownikami o tym jak jest...
4
Ciekawy 2016-11-02 22:51
Czy to prawda że w Tchibo Automatycy zarabiają ponad 10 000 ?
loud 2016-11-27 23:48
Praca w Tchibo to wykorzystywanie fizycznie pracownika. Mały magazyn, w którym bez 3-metrowej drabiny ani rusz. Jak masz lęk wysokości, to masz problem. Ale to jest nic. Poza rozpieszczonymi do granic możliwości klientami, najgorsze są ich zamówienia internetowe, które zawalają co chwilę zaplecze. Czasem nie ma gdzie usiąść, gdy masz chwilę przerwy. Albo masz problem, gdy chcesz się dostać na jego koniec, gdzie znajduje się zapas kawy. Co jeszcze? Narzucają na Ciebie tyle obowiązków, że nie ma mowy byś się wyrobił na tyle, by kolejna zmiana cię nie opierdoliła. Co raz proszą cię o zostanie po godzinach, bo coś jest niedokończone. A cotygodniowa nocna przebudowa sklepu to nightmare. Zapier... normalnie na zmianie, po czym zostajesz planowo do 4 rano. W dwie osoby. Nie wyrabiacie się, bo jest tego od cholery, więc MUSICIE zostać do 6 rano. WTF? Brakuje pracowników. Nie dziwię się, bo kto by chciał pracować w takim miejscu? Chyba ktoś, kto niestety nie ma wyjścia. To tak z grubsza. NIE polecam. Może oprzytomnieją i coś zmienią.
5
markowianin 2016-12-23 20:00
Tylko specjaliści. Pozdrawiam
2
Kafka 2017-01-03 11:42
Skoro tak strasznie źle to po co tam pracujesz?. Doceń człowieku miejsce, które daj Ci chleb. Znana firma , znana marka i zapewniam Cię że na to miejsce szybko znajdą się chętni. Jak masz dobre wykształcenie i wysokie aspiracje to powinieneś pracować w innym miejscu.
Qwerty 2017-01-03 23:04
Czasami ktoś może z różnych, często osobistych powodów pracować tam a nie gdzie indziej. Nie mniej jednak to że mogę ją czy kto inny pracować gdzie indziej nie oznacza że mamy akceptować to co nam oferują w obecnym miejscu pracy. Jeśli ktoś za taką samą pracę dostaje 10 euro na godzinę np w Niemczech w Tchibo a ty tu 10 zł, do tego znany na rynku pracy.... Nie musimy tego akceptować i każdy walczy o lepsze warunki jak może, inni się zwalniają a inni dyskretnie sugerują pracodawcy czas na zmiany.
1
Qwerty 2017-01-03 23:04
Czasami ktoś może z różnych, często osobistych powodów pracować tam a nie gdzie indziej. Nie mniej jednak to że mogę ją czy kto inny pracować gdzie indziej nie oznacza że mamy akceptować to co nam oferują w obecnym miejscu pracy. Jeśli ktoś za taką samą pracę dostaje 10 euro na godzinę np w Niemczech w Tchibo a ty tu 10 zł, do tego znany na rynku pracy.... Nie musimy tego akceptować i każdy walczy o lepsze warunki jak może, inni się zwalniają a inni dyskretnie sugerują pracodawcy czas na zmiany.
1
wrocław 2017-01-10 18:32
śledze pojawiające się rekrutacje i ostatnio pojawiło sie ogłoszenie na pracuj.pl że znowu szukają kierownika utrzymania ruchu ? czy ktoś coś mógłby napisać bo się zastanawiam nad aplikowaniem??? widać że coś z nimi albo z firmą jest nie tak
Tchibo 2017-01-13 14:11 [pracodawca]
Dziękujemy za zainteresowanie ofertami Tchibo. Dłuższy proces rekrutacji wynika przede wszystkim z wysokich wymagań jakie stawiane są kandydatom na stanowisko Kierownika Utrzymania Ruchu. Jest to bezpośrednio związane z bardzo zaawansowanym procesem technologicznym, wysokim stopniem automatyzacji i standardami obowiązującymi w Zakładzie Tchibo. Proces właśnie został zakończony, niemniej jednak zachęcamy do śledzenia innych ofert Tchibo i aktywnego udziału w procesach rekrutacyjnych. Z poważaniem, dział Personalny
1
dobry_kolega 2017-01-17 09:40
W dziale technicznym panuje nie najlepsza atmosfera. Z tego powodu jest taka rotacja kierowników. Jeśli nie masz nerwów ze stali i lubisz spokojny sen to nie polecam.
3
Lubiś 2017-01-18 18:48
Rotacja pracowników zawsze będzie ponieważ ludzie maja możliwość zmiany mieszkania , chęć rozwoju osobistego, różne są powody.
1
Hyght 2017-01-27 19:26
Kiedy będą podwyżki?
1
dobry_kolega 2017-01-31 11:26
dotykasz wrażliwego tematu. Cudów nie ma i nie będzie.
3
Kilof 2017-02-15 17:09
Bardzo zależy mi na pracy przedstawiciela handlowego w Tchibo. Mam o nich dobre zdanie ale nie wiem czy teraz potrzebują?
Tchibo 2017-02-16 11:09 [pracodawca]
Miło nam słyszeć o zainteresowaniu pracą w naszej firmie. Wszystkie aktualne oferty pracy są dostępne na www.pracuj.pl - zachęcamy do aplikowania.
xyz 2017-02-22 17:58
jak się pracuje w magazynie ?
1
Karol 2017-02-24 19:36
Mam pytanie o ofertę pracy dla konsultanta handlowego czy jest aktualna? Na jakie zarobki można liczyć na poczatku?
Joanna 2017-03-01 09:31
Wiedzieliście, że firma Tchibo uzyskała tytuł Top Employer Polska 2016? Więcej na temat zasad przyznawania tytułu najlepszego pracodawcy możecie przeczytać w artykule: http://www.pulshr.pl/zarzadzanie/top-employers-polska-2016-oto-najlepsi-pracodawcy-w-polsce,32072.html
Tom 2017-03-03 16:10
Chcesz pracować jako ph w Tchibo serio? A dlaczego? Na jaki region?
Tom 2017-03-03 16:11
Chcesz pracować jako ph w Tchibo serio? A dlaczego? Na jaki region?
Joanna 2017-03-06 09:18
Osoby zainteresowane aplikowaniem do Tchibo zachęcam do zapoznania się z treścią zakładki Tchibo jako pracodawca http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,90,0,0,tchibo_jako_pracodawca
Co Was najbardziej zainteresowało?
Halina Pracownik 2017-05-04 12:35
Z mojej perspektywy Tchibo to mój najgorszy dotychczasowy pracodawca. Zero premii, za dużo wymogów, koszmarna atmosfera (z góry). Najniższa krajowa. To takie przykre, kiedy się słyszy, jak pracownicy w analogicznym stanowisku, tyle, że w Niemczech są traktowani, mają przede wszystkim pensję, która im wystarcza na życie. U nas pracując w Tchibo trzeba dorabiać gdzie indziej. Taka jest prawda.
3
Adam_z_zielonki 2017-05-04 18:37
Znalazłem na pracuj.pl ofertę na mechanika utrzymania ruchu. Czy warto aplikować na to stanowisko?
4
Kora 2017-05-08 22:58
Mam pytanie , dotyczy stanowiska pracy dla specjalisty ds. kadr i płac.Czy w firmie są jakieś dodatki socjalne? Czy ewentualnie jakieś inne? Jakie wymagania ma firma na starcie?
Tchibo 2017-05-11 09:23 [pracodawca]
Dziękujemy za zainteresowanie ofertami Tchibo.
Stanowisko Młodszego Specjalisty ds. Kadr i Płac objęte jest systemem premii rocznej oraz pakietem benefitów, m.in. opieką medyczną, deputatem kawowym i pakietem rekreacyjno-sportowym.
Zakres obowiązków i wymagania można znaleźć w naszej ofercie na portalu www.pracuj.pl.
W przypadku szczegółowych pytań zachęcamy do bezpośredniego kontaktu mailowego pod adresem: rekrutacja@tchibo.pl.

Pozdrawiamy,
Dział HR
Karina 2017-05-15 09:47
Tchibo ma sporą listę ofert pracy, czy coś się wydarzyło?
2
Tajemnicza pracowniczka 2017-05-28 12:21
Ja generalnie nie polecam. Ciężka robota... Musisz chodzic po sklepie, nawet jak jest porządek i udawać, że coś robisz... Jak słyszę słowo ogarnij sklep to dostaje szału, bo wszystko jest uporządkowane, po 7 godzinach pracy ( a pracowałam 8) zostałam z łaską wypuszczona na przerwę, bo kierowniczka zmiany po prostu miała kaprys ( a ludzi w sklepie nie było, ale nie chciała być sama na sklepie ) :) nie można usiąść jak nie ma ludzi, chodzi się w tym mundurku, wchodzisz tak klientowi w pupę, że na Twój widok uciekają. Cały czas jest idź na sklep, a osoba wyżej nad Tobą zamiast być na sklepie to siedzi przed kompem i sobie rozmawia, albo coś... czasami tylko wyjdzie i coś rozwiesi, albo poprawi i zapyta się paru klientów czy coś pomóc, żeby nie było...
6
Kafka 2017-06-17 14:37
Podstawową zasadą w pracy jest praca, niestety często wykonywana na stojąco. Firma jest dobrym pracodawcą i nie zasługuje na wystawianie opinii negatywnych przez osoby, które w pracy chciałyby sobie odpoczywać. Na wszystko trzeba zapracować i nie ma o czym dyskutować.
Zainteresowany pracą 2017-07-10 17:14
Znalazłem ogłoszenie na stanowisko ph ( rynek tradycyjny i nowoczesny ). Czy mógłbym poprosić informację na temat warunków pracy i przybliżonych zarobków? Będę wdzięczny:)
Tchibo 2017-07-11 10:39 [pracodawca]
Witaj,

warunki zatrudnienia na stanowisku Regionalnego Przedstawiciela Handlowego zapisaliśmy w treści ogłoszenia:
• umowa o pracę,
• motywacyjny system wynagradzania,
• narzędzia pracy: samochód służbowy, laptop, telefon komórkowy,
• benefity: m.in. opieka medyczna, pakiet sportowo-rekreacyjny,
Niestety nie możemy na tym etapie ujawniać polityki wynagrodzeń naszej firmy, natomiast na wynagrodzenie całkowite składa się wynagrodzenie stałe i premia uzależniona od wyników pracy.
Zachęcamy do aplikowania...
Królik 2017-07-14 21:49
Czy uzyskam na forum informacje w temacie pracy dla regionalnego przedstawiciela handlowego? Jakie warunki firma stwarza? Jaka jest atmosfera w firmie?
Oni 2017-08-10 15:44
Czy Pan z działu HR w markach zastanawiał się dlaczego ostatnio ludzie zwalniają się?
Troszkę trzeba pobyć między ludźmi i zaobserwować zachowania innych , tam leży problem który narasta.
Ciąganie za język nic nie da...
3
Kaśka 2017-08-11 18:45
Firma potrzebuje jak widzę sporo osób na stanowisko doradcy klienta i zastanawiam się jaki jest tego powód? Mam zamiar aplikować do firmy właśnie na doradcę ale trochę to jest zastanawiające. Może ktoś wyjaśnić przyczynę? A w ogóle to jak się tu pracuje?
Ferdek 2017-08-20 14:01
Generalnie w fabryce, warunki finansowe ,socjal,są naprawdę na przyzwoitym poziomie .Przydało by się tylko wsparcie ze strony HR. Ciężko pracować ze starymi pracownikami i bez przerwy słuchać
narzekań i marudzenia-kiedyś było lepiej, więcej płacili itp.
2
Daniel 2017-08-20 14:41
Jak widzę nie chce się wam pisać co się dzieje w firmie. Dla mnie to jednoznaczne z tym, że jest dobrze i nikt nie chce tracić czasu. Gdyby było źle to forum by żyło nowymi wpisami. Ale dla nowych moglibyście coś napisać!
jaro 2017-08-20 23:02
poproszę o jakiś kontakt do Państwa firmy czyli jakiś nr tel lub adres strony w celu złożenia swojej kandydatury na stanowisko magazyniera/wózkowego.
Dziękuję i pozdrawiam.
Jarek W.
Tchibo 2017-08-22 11:35 [pracodawca]
Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą.
Zapraszamy do odwiedzin strony www.tchibo.pl.
W zakładce "kariera" możliwe jest załączenie i przesłanie swojego CV.
Opcjonalnie może Pan również skorzystać z adresu e-mail: marki@tchibo.pl.

Z poważaniem,
dział Personalny
Zostaw swoją opinię o Tchibo - Warszawa/Marki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tchibo