TEEKANNE POLSKA SA

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 147 ocen.

Opinie o TEEKANNE POLSKA SA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEEKANNE POLSKA SA

Łucja

@krzych, to prawda, słuszna uwaga - parkingi są w cenie! :) Rozumiem, że pracujesz w TEEKANNE POLSKA SA? Jeśli tak, to na jakim stanowisku? Jak oceniasz atrakcyjność tego pracodawcy? W jakim trybie się pracuje 8- czy 12-godzinnym? Pozostałe osoby proszę o zachowanie kultury wypowiedzi - jest to miejsce wymiany merytorycznych opinii o pracodawcy, a nie grupa czy forum plotkarskie. @romek, jesteś zadowolony z pracy w TEEKANNE POLSKA SA? Planujesz zostać tu na dłużej?

Rickii

Najbardziej w ogłoszeniu o pracę śmieszy mnie to: Oderujemy: -parking dla pracowników Haha myślę, że to atut nie do przebicia w poszukiwaniu nowej pracy ;)

Lady Julietta
@krzych 20.02.2018 12:38

Krzych....jak cie proszę. Weź pochyl głowę, rozpędź się, a ściana sama cie znajdzie. Może zmądrzejesz.

była

Jedna z lepszych ffirm w jakich praxcowalam. dobra kasa i super ludzie z ktorymi utrzymuje kontakt do dzisiaj !! polecam :P

Wiecio
@była 20.02.2018 13:00

oj to prawda dobra kasa i fajni ludzie. Kierownik jak kierownik

Ricki

Haha widać, że ktoś z biura bazgroli pozytywne komentarze, wszystkie dodane 20.02.2017r przed godziną 13, lecz każdy komentarz pod innym nickiem :D

Rty
@Ricki 07.03.2018 16:50

A są tirówki? Czy można jakąś z hali?

JAB

WITAM staram się o stanowisko mechanika ,na jakie pieniądze można liczyć? są jakieś dodatki nadgodziny itp? pomóżcie, jest sens się wybierać na rozmowę

Gtzegorz
@romek 20.02.2018 12:47

Sobkowski nie pierdziel, ludzie cię znają z drukarni.

Laik

Jak aktualnie wygląda sytuacja na produkcji w kokotowie? Jakiś warunki pracy, wynagrodzenie?

pracownik TK

Pracuję w TK jako ELEKTROMECHANIK. Dobry zarobek na umowie o pracy, opieka medyczna i rozwój w zakresie techniki. Czasem jest ciężko, ale w jakiej pracy nie jest? :)

nick

Zgadza się. Jest źle.

natasza1
@nick 31.05.2013 13:01

co to znaczy źle? pakujesz herbate i oczekujesz kokosow? jak na taka prace, to sa naprawde dobre zarobki. nie jest ciezka i mozna poznac fajnych ludzi ;)

Niki

Teekanne to dobra firma. w Polsce jest jeszcze tylko kilka dobrych firm tego typu, ale można je na palcach jednej ręki policzyć. Całej reszty lepiej unikać...

marzena
@jolanta 12.12.2017 09:16

hahahaha. a pracowałaś tam??? widać że nie skoro bzdury gadasz. dziewczyno, zamiast paplac idz tam do pracy bo sie naprawde oplaca!!!

Obecny pracownik

Niestety pracownicy nie potrafią docenić tego co mają, że pracują w dobrej firmie. Dopiero jak jest źle to ubolewają!!

dana
@Mario 30.01.2018 11:19

Ja jestem zadowolona z pracy. Dobra stawka, atmosfera i (o dziwo!) szefostwo.

Niki_Garbari

Ricki jednym komentarzem "zaorał" wszystkie biurowe próby pokazania, że teekanne to fantastyczny zakład pracy...

Ricki

Zero socjalu, kasa też bez szału. 2800 brutto plus marna premia 250 350zl. Ani, ubezpieczenia grupowego, o opiece medycznej nie wspomne. Na hali okropny huk od tych starych maszyn. Generalnie jak Ci się nie śpieszy to szukaj gdzie indziej.

Mr_Nobody

Witojcie.. :P Szukaja teraz na magazyn do tekkane do Kokotowa pracowników? Obóz pracy czy da sie robic? Pozdro

....
@Robol 18.11.2017 18:31

Nie ma żadnego socjalu a większości firm teraz dają socjal szukaj gdzie indziej

Kala

mi tam się dobrze pracowało, za moich czasów ekipa była zgrana i można było się w pracy pośmiać

Garbari

na produkcji jest w miarę okej, dobrze ze firma zapewnia transport, bo inaczej było by kurucho, a poza tym jest stabilne zatrudnienie i nie trzeba martwić sie o jutro.

Baks

praca jak praca.. szczerze powiedziawszy pakowanie herbaty nie nalezy do najtrudniejszych zadan, a pieniadze zawsze sa wypłacane na czas

Tymek

Nowe miejsce stare problemy, Garbi daj spokój .

er

no i to mnie dziwi, w końcu na rynku herbat to teraz naprawdę duża firma wyrosła, jest prestiż i moc

Adwokat Michała

pył – substancja mineralna jako zanieczyszczenie powietrza, pozostałość procesu spalania, a także ścierania lub kruszenia substancji stałych takich jak minerały nieorganiczne, organiczne oraz metale. A herbata z po prostu napisana z błędem.

????
@Adwokat Michała 07.01.2016 08:38

gówno mnie obchodzi co to "pył".Chodziło mi, co to jest "cherbata". Michał to musi być Ynteligent:D

????

Michał, a co to jest "pył od cherbaty"???

Michał

Ja miałem umowę, wypłata zawsze była 1. Z minusow to hałas od maszyn, pył od cherbaty

Michał

Droga Lady, odpowiedziałem Darkowi to raz. Po dwa to miałem przyjemność pracować z tobą na hali. A po 3 to właśnie twoje wtrącanie się i oczernianie firmy jest nietaktem, zwłaszcza że już tam nie pracujesz...

Lady Juliette

Michale jak zgaduję jesteś z "Walerego". Ema zapytała o benefity więc jej odpowiedziałam. Wtrąciłeś niepotrzebnie swoje wywody ale jak sam trafnie zauważyłeś: "Co do bonów i multi sportu, to jest dodatek i każda firma może ale nie musi ci go dać." I niech to też będzie dla Emy odp. na jej pytanie.Niestety tu nie szanuje się pracownika... Na szczęście mnie już to nie dotyczy.

łeb

ooo tak w macie multisport w pakowaniu herbaty na czas i przywilej sprzedawania innych.hehe nieroby tekanowskie

łeb

ooo tak w macie multisport w pakowaniu herbaty na czas i przywilej sprzedawania innych.hehe nieroby tekanowskie

Michał

Widzisz, przychodzisz do pracy by pracować. Wykonać pewien plan, normę. Jeżeli pakowanie herbaty jest dla ciebie zbyt trudne to zmień pracę ( no chyba że cię już zwolnili). Co do bonów i multi sportu, to jest dodatek i każda firma może ale nie musi ci go dać. Zasady są proste i zrozumiałe nikt nie zmusza cię do pracy

Juliusz

Michale,ale my tu wszyscy nic nie robimy, więc o co właściwie chodzi? O to, że nic nie robisz i dalej jakimś cudem pracujesz? Trzeba zakasac rękawy i wżiąśc się do roboty jak mawiał Edward Gierek. Prziecież ludzie tutaj są dla siebie tak mili i pomocni.Każdy każdego pod... pier...do...li.

Michał

Darku, tutaj nic konkretnego się nie dowiesz bo piszą tu nieroby które nie mogą pogodzić się z faktem że ich zwolnili.

Lady Juliette

rodon....czy ty jestes podstawiony przez firme, zeby chwalic pod niebiosa ten syf?????

tadeusz

No właśnie, jak jest z tą pracą w Teekanne, bo owszem herbaty mają bardzo popularne, to i spodziewałbym się dobrych warunków. Niestety na ich stronie internetowej nadal nie ma żadnych informacji, coby mieli kogoś poszukiwać. Może coś słyszeliście, że będą planować maila, czy chociaż ma ktoś kontakt do HR'u to może zaaplikuję w ciemno.

Zostaw opinię o TEEKANNE POLSKA SA - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEEKANNE POLSKA SA