TEEKANNE POLSKA SA
3 181 6 1

Opinie o TEEKANNE POLSKA SA

Robaczek

Dlaczego o robaczku usunięto, przecież to prawda.

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzysztof :)

Co dokładnie masz na myśli?

seef

Wiadomo, że nie każdemu będzie ta praca leżeć bo jest specyficzna i czasami trzeba się też fizycznie napocić, co mi akurat odpowiada, nie wyobrażam sobie siebie 8h za biurkiem, jak dla mnie teraz jest ok

Łucja
@seef 08.11.2018 13:23

A co dla Ciebie oznacza, że praca jest "specyficzna"? Chodzi Ci o zakres obowiązków, branżę? Oczywiście każdy ma inne preferencje, niektórzy wolą pracę fizyczną, a inni biurową, czy jednak wynagrodzenie jest tu adekwatne do włożonego wysiłku?

Jadzia

Fajna praca, mili ludzie, wynagrodzenie również ok, polecam ;)

Nana na
@Jadzia 21.08.2018 09:15

Czy jest jakiś dowóz zWieliczki i jaka kasa na początku. Co masz na myśli piszac ok

Krzysztof :)
@Jadzia 21.08.2018 09:15

Uciekaj z tamtąd póki jeszcze jesteś młoda :)

Timba

Praca za grosze na trzy zmiany!!!Tylko nieliczni jeszcze pracują,nie ma nowych ludzi,starzy też uciekają. Rychły koniec firmy Teekanee!!!Firma bez planu na przyszłość,szkoda czasu na zatrudnienie się w tej pseudo firmie.

Tomek

Pracowałem przez jakiś czas i nie narzekałem. Jak robi się swoje to nie ma co się spinać :)

wierzba

A mi praca odpowiada, jest ciężko, wiadomo, praca na produkcji, ale nie ma tragedii, grunt, że warunki są stabilne i można, jak się chce, nieźle zarobić :D polecam!

Karola

Polecam. Mi się akurat dobrze pracowało i nie mam zastrzeżeń :)

Roko

Podobno następna część Rambo będzie kręcona w tekane . Gość ląduje na spadochronie na parkingu ma wejść na halę i przeżyć miesiąc. Nikt nie daje mu więcej szans niż dwa dni.

Johny

Co tam słychać ciekawego w teekann? Nadal bieda, ukraince i same wypowiedzenia? Jakieś nowe romanse się zrodziły? :D

Mario

Nie polecam pracy w Teekanne!!#!!#

Nana na
@Mario 12.10.2018 18:36

A dlaczego możesz coś wiecej napisać

Łucja
@Mario 12.10.2018 18:36

Z jakiego powodu nie odpowiada Ci praca w tym miejscu? Czy chodzi Ci o konkretne stanowisko, czy może masz złe zdanie na temat pracodawcy? Podaj proszę więcej konkretów. Firma ma swoje filie także w innych krajach, może pracownicy mają możliwość skorzystania z zagranicznych szkoleń? Czy otrzymują zniżki na produkty?

pinokieo

Herbatki teekanne są najlepsze! Uwielbiam ich smak, aromat i tą szeroką ofertę!

Nome

Polecam ich herbaty ;)

tykin

Ich herbaty to moja miłość od lat. Idealna na chłodne wieczory , przy grze w karty z synami :)

Pietrucha

Ciężka praca i małe zarobki.

Nana na
@Pietrucha 15.10.2018 15:40

Już nic nie rozumiem jedni piszą że ciężko drudzy że fajna praca. Prosiła bym o jakieś konkrety i czy jest jakiś dowóz z Wieliczki

Mario

Tak pracują tam same pociotki które wchodzą do zadka Garbusowi i Slowikowej

Karol
@Mario 09.07.2018 19:02

Racja maly bitcher nie pamieta jak byla kolezanka wszystkich na hali pozniej wypiela sie pare razy przy jacusiu I kariera wystrzelila.

Karol

Prawda jest taka ze jest zle mala kasa duzo obowiazkow ciagla presja garba I gory Kasa okolo 2000 czyli prawie najnizsza krajowa plus marna premia 100 lub 200zl w zaleznosci of humoru garba I jego swity.

Robek

Firmowe trole szaleją, kto napisze pochwałę dostaje dodatkową premię czy co?

noname

Dość dobre warunki na start. Pensja konkurencyjna w stosunku do pracy w okolicy, ja doceniam

daduś

Praca jak praca, grunt, że firma solidna i warunki stabilne

polo

Mi praca odpowiada, nie ma gruszek na wierzbie, ale same warunki są w porządku, a ludzie też zgrani i ogarnięci.

balboa

A ja pracuje i nie narzekam. Stabilne warunki, zarabiam nie najgorzej, a w firmie siedzę już 4 lata, myślę, że to dostateczny czas, by móc ocenić i śmiało polecić

Nostalgiczny 3

Kiedyś to było vodka imprezki, spotkania w toalecie , fajne koleżanki . Można było zarobić, zaruchać,zajefajnie szumiało w głowie i dorobić. Kiedyś to było.

Filipp

jak dla mnie jest ok, pracodawca szczerze mówiąc lepszy od tych u których do tej pory pracowałem

anonymous
@Filipp 28.08.2018 16:14

no bo przynajmniej placi na czas i szanuje pracownika...a nie jak to czasem bywa ze czlowiekowi sie do roboty nie chce isc..

kralgor

Skoro pracuję tutaj już 2gi rok to nie może być źle. Biorac pod uwage obowiazki to zarobki sa bardzo w porzadku. Ja tam jest happy :P

luk
@kralgor 25.07.2018 12:54

jak jest w teekane można prosić o onformacje na jozek101@onet.pl produkcja praca na maszynach proszę o szczegoly lub kontakt do pana/i

luk
@kralgor 25.07.2018 12:54

jak jest na produkcij kokotow jakie obowiazki

anonymous
@kralgor 25.07.2018 12:54

no i tak do tego trzeba podchodzic!! wszystkim bym nam sie lepiej pracowalo wtedy..ja to sie ciesze ze mam gdzie pracowac i ze sie o kase nie musze opominac

nickk

Mi tam pasuje. Warunki są proste i konkretne. Pracodawca umie uszanować pracownika.

Gruby
@nickk 31.08.2018 14:03

Haha gdzie chyba nie na produkcji

anonymous
@nickk 31.08.2018 14:03

Zgadzam się, nie jest tak źle jak niektórzy piszą, akurat to, że mamy stabilne warunki uważam za bardzo cenne, nie muszę się o nic obawiać i wiem, że wypłata będzie na czas

anonymous
@nickk 31.08.2018 14:03

trzeba robić swoje a nie będzie problemów :)

Szczery Pracownik

Teekanee dokąd zmierzasz? Brąk wyobraźni pracodawcy,zero socjalu,rozwoju,pensje tragiczne i ciągła presja czasu to wszystko zmierza do uparku firmy.Pracownikom trzeba płacić odpowiednio za cięzłą pracę, a nie karmić ich resztkami ze stołu!!!

jest ok
@Szczery Pracownik 27.07.2018 09:53

Powiem szczerze, że nie rozumiem czemu ludzie narzekają na produkcji... każdy wie na co się pisze i mniej więcej powinien mieć świadomość co go czeka. Pracy dużo a zarobki jakie są.. takie są.. dla jednych duże dla innych niskie

Pracoujee

Jestem pracownikiem produkcji od ok 5 miesięcy i złego słowa nie powiem.. Pracowałem już w dwóch firmach, ale dopiero w tej jest przyjemnie. Zarobki ok, czas pracy można ustalić z szefem pod swoje prośby grafikowe więc nie można narzekać

Timba

Nie wiem kto te bzdury wypisuje,nie ma nowych pracowników,a starzy odchodzą hurtowo!!!Marne pieniądze i trzy zmiany,dodatek nocny jest źenujacy .Taka prawda o firmie Teekanee.Szukają jeleni źeby pracowali za marne grosze.Praca tylko dla bardzo zdesperowanych!!!

Łucja

@anonymous, ile już pracujesz w firmie? Rozumiem, że najbardziej podoba Ci się atmosfera, czy inni pracownicy pomagają nowym osobom? Jak oceniasz inne aspekty zatrudnienia? Czy przechodziłeś szkolenie wstępne? Jeśli tak, to ile ono trwało?

Zostaw opinię o TEEKANNE POLSKA SA - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEEKANNE POLSKA SA