TEEKANNE POLSKA SA

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 176 ocen.

TEEKANNE POLSKA SA
3 176 6 1

Opinie o TEEKANNE POLSKA SA

Pietrucha

Ciężka praca i małe zarobki.

Nana na
@Pietrucha 15.10.2018 15:40

Już nic nie rozumiem jedni piszą że ciężko drudzy że fajna praca. Prosiła bym o jakieś konkrety i czy jest jakiś dowóz z Wieliczki

Jadzia

Fajna praca, mili ludzie, wynagrodzenie również ok, polecam ;)

Nana na
@Jadzia 21.08.2018 09:15

Czy jest jakiś dowóz zWieliczki i jaka kasa na początku. Co masz na myśli piszac ok

Karol

Prawda jest taka ze jest zle mala kasa duzo obowiazkow ciagla presja garba I gory Kasa okolo 2000 czyli prawie najnizsza krajowa plus marna premia 100 lub 200zl w zaleznosci of humoru garba I jego swity.

Robek

Firmowe trole szaleją, kto napisze pochwałę dostaje dodatkową premię czy co?

Mario

Nie polecam pracy w Teekanne!!#!!#

Nana na
@Mario 12.10.2018 18:36

A dlaczego możesz coś wiecej napisać

noname

Dość dobre warunki na start. Pensja konkurencyjna w stosunku do pracy w okolicy, ja doceniam

daduś

Praca jak praca, grunt, że firma solidna i warunki stabilne

polo

Mi praca odpowiada, nie ma gruszek na wierzbie, ale same warunki są w porządku, a ludzie też zgrani i ogarnięci.

balboa

A ja pracuje i nie narzekam. Stabilne warunki, zarabiam nie najgorzej, a w firmie siedzę już 4 lata, myślę, że to dostateczny czas, by móc ocenić i śmiało polecić

Nostalgiczny 3

Kiedyś to było vodka imprezki, spotkania w toalecie , fajne koleżanki . Można było zarobić, zaruchać,zajefajnie szumiało w głowie i dorobić. Kiedyś to było.

Filipp

jak dla mnie jest ok, pracodawca szczerze mówiąc lepszy od tych u których do tej pory pracowałem

anonymous
@Filipp 28.08.2018 16:14

no bo przynajmniej placi na czas i szanuje pracownika...a nie jak to czasem bywa ze czlowiekowi sie do roboty nie chce isc..

kralgor

Skoro pracuję tutaj już 2gi rok to nie może być źle. Biorac pod uwage obowiazki to zarobki sa bardzo w porzadku. Ja tam jest happy :P

luk
@kralgor 25.07.2018 12:54

jak jest w teekane można prosić o onformacje na jozek101@onet.pl produkcja praca na maszynach proszę o szczegoly lub kontakt do pana/i

luk
@kralgor 25.07.2018 12:54

jak jest na produkcij kokotow jakie obowiazki

anonymous
@kralgor 25.07.2018 12:54

no i tak do tego trzeba podchodzic!! wszystkim bym nam sie lepiej pracowalo wtedy..ja to sie ciesze ze mam gdzie pracowac i ze sie o kase nie musze opominac

nickk

Mi tam pasuje. Warunki są proste i konkretne. Pracodawca umie uszanować pracownika.

Gruby
@nickk 31.08.2018 14:03

Haha gdzie chyba nie na produkcji

anonymous
@nickk 31.08.2018 14:03

Zgadzam się, nie jest tak źle jak niektórzy piszą, akurat to, że mamy stabilne warunki uważam za bardzo cenne, nie muszę się o nic obawiać i wiem, że wypłata będzie na czas

anonymous
@nickk 31.08.2018 14:03

trzeba robić swoje a nie będzie problemów :)

Szczery Pracownik

Teekanee dokąd zmierzasz? Brąk wyobraźni pracodawcy,zero socjalu,rozwoju,pensje tragiczne i ciągła presja czasu to wszystko zmierza do uparku firmy.Pracownikom trzeba płacić odpowiednio za cięzłą pracę, a nie karmić ich resztkami ze stołu!!!

jest ok
@Szczery Pracownik 27.07.2018 09:53

Powiem szczerze, że nie rozumiem czemu ludzie narzekają na produkcji... każdy wie na co się pisze i mniej więcej powinien mieć świadomość co go czeka. Pracy dużo a zarobki jakie są.. takie są.. dla jednych duże dla innych niskie

Pracoujee

Jestem pracownikiem produkcji od ok 5 miesięcy i złego słowa nie powiem.. Pracowałem już w dwóch firmach, ale dopiero w tej jest przyjemnie. Zarobki ok, czas pracy można ustalić z szefem pod swoje prośby grafikowe więc nie można narzekać

Timba

Nie wiem kto te bzdury wypisuje,nie ma nowych pracowników,a starzy odchodzą hurtowo!!!Marne pieniądze i trzy zmiany,dodatek nocny jest źenujacy .Taka prawda o firmie Teekanee.Szukają jeleni źeby pracowali za marne grosze.Praca tylko dla bardzo zdesperowanych!!!

Łucja

@anonymous, ile już pracujesz w firmie? Rozumiem, że najbardziej podoba Ci się atmosfera, czy inni pracownicy pomagają nowym osobom? Jak oceniasz inne aspekty zatrudnienia? Czy przechodziłeś szkolenie wstępne? Jeśli tak, to ile ono trwało?

Dawidos

Pracuje miesiac i poki co jest dobrze. Pierwszy tydzien byl najgorszy ale chlopaki pomogli mi sie wdrazyc w robote i teraz idzie gladziutko. Atmosfere mamy przyjemna, kase na czas - ja nie narzekam :)

AntonyTONY
@Dawidos 05.09.2018 15:55

Ekipa jest super to fakt :D jak by wszedzie tak bylo to by sie czlowiek zwalniac nie musial

anonymous
@Dawidos 05.09.2018 15:55

tez jestem świeżym pracownikiem i mam podobne odczucia :) najbardziej obawiałem się tych pierwszych kilku dni i szczerze? po pierwszym już mi przeszło :D chłopaki są bardzo w porządku

Łucja

@Timba, bardzo negatywnie wypowiadasz się o firmie, dlaczego? Piszesz o dużych wymaganiach, możesz nieco więcej o tym powiedzieć? Jaki zakres obowiązków mają zatrudnione osoby? @anonymous, to dobrze, że odpowiada Ci praca w Teekanne, czy możesz jednak powiedzieć, dlaczego polecasz firmę? Twój wpis był bardzo ogólny.

Timba

Firma chyli się ku upadkowi,niebawem nie będzie miał kto pracować.Zarobki żenujące,wręcz niewolnicze,oczekiwania ponad miarę,ciężka fizyczna praca!!!

PLN

Panie złoty za 2000 tys. Netto to ju nawet nie chcą Ukraińcy robić ba nawet za 2500 Tera na wejście to je 3000tysie na rączkę A jak nie to bujaj garba.

Jan
@PLN 02.09.2018 15:40

2000+premia około 100 lub 200zł Masakra jakaś pensja głodowa Jak za pracę w takiej renomie.

Timba

Niebawem zostaną sami umyslowi w tej firmie,kolejne 6 osób złozłożyło wypowiedzenia,nikt głupi nie jest i nie będzie tyrac za grosze w tej pseudo firmie

Krzysiek

Jako operator maszyn nie narzekam, ludzie piszą, że praca ciężka no i owszem, tak też bywa, ale nie przesadzajmy, w mooim przypadku akurat jest to dobrze wynagradzane przy każdej wypłacie

Olko
@Krzysiek 27.08.2018 15:13

Pozdro dla kolegi z roboty ;) kasa jest dobra to ciezko narzekac hehe - jak przychodzisz tu do pracy i pracujesz to i firma potrafi docenic

jogi
@Olko 28.08.2018 15:02

Zgadzam się! Firma jest w stosunku do pracowników jak najbardziej ok

niczkoo
@Krzysiek 27.08.2018 15:13

Co racja to racja - dobrze ze robota jest i mozna spac spokojnie. Nie musi sie czlowiek stresowac czy firma nie zawinie interesu po kilku miesiacach i zostanie bez pracy..prawda jest taka ze jak nie lecisz z pracodawca w kulki i robisz to co powinienes to mozesz byc pewny ze praca jest i bedzie. Pozdroo

Nie głupi
@Krzysiek 27.08.2018 15:13

Jak dla ciebie 2000 netto jest ok to zapier....Nie gadaj ludziom że są dobre zarobki!!!

Obserwator

Operator czuje oddech na plecach non stop,wieczna presja wynik najważniejszy, człowiek się nie liczy.Wielka stopa wiecznie nie zadowolona,taka to prawda o tej firmie.

anonymous

Solidna firma, godna polecenia! POLECAM!!!

Jasnowidz

Jesienna ewakuacja w teekanne się rozkręca i wszystko wskazuje na to że to dopiero początek. Teekanne się obudzi z ręką w nocniku!!

Piotrek

Uwaga nochal chodzi po hali i węszy spisek, nie wychylajcie się zza maszyn. Tylko norma was uratuje.

Obserwator

Ciekawe kto pisze te wspaniale opinie na temat Teekanee!!!Przecież to są totalne bzdury!!!Praca jest bardzo ciężka,bieganie od maszyny do maszyny jak wariat!!!Przerwa bardzo krótka jesz w biegu.Bardzo ciężka praca za marne grosze.

heh

Praca ok, ja żadnej presji nie czuję, a w zgranym zespole czas szybko leci :)

Joanna32

Dla mnie w porzadku

Zostaw opinię o TEEKANNE POLSKA SA - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEEKANNE POLSKA SA