TEEKANNE POLSKA SA

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 159 ocen.

TEEKANNE POLSKA SA
3 159

Opinie o TEEKANNE POLSKA SA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEEKANNE POLSKA SA

pedro

Solidny i rzetelny pracodawca. Ja tam nie mam żadnych zastrzeżeń - dobrze mi się tutaj pracuje..

Łucja

@Mario, piszesz, że pracodawca nie oferuje żadnego pakietu socjalnego- nie ma żadnych dodatków świątecznych, ubezpieczeń grupowych? @Baczny obserwator, rozumiem, że praca jest ciężka i nie odpowiada Ci wynagrodzenie, a czy jest możliwa praca po godzinach?

Mario

Prawda jest taka wszystkie inne firmy tylko nie teekanne nie ma socjalu atmosfera do tyłka kasa słaba wszyscy szukają innej pracy ja też, w dodatku w biurze romans kwitnie a Dudek kiedyś dostanie bęcki za to jaki (usunięte przez administratora) z niego i nie tylko ja czekam na okazje ...

Baczny obserwator
@Mario 15.07.2018 20:00

Mario trudno się z tobą nie zgodzić ale jeśli faktycznie jesteś pracownikiem Teekanee to chyba widzisz patologie w firmie.Braki kadrowe,jak myślisz czym są spowodowane?Brak socjalu ogólnodostępnego w innych firmach i słabe pensje.Biuro też jest nie bez winy (pomijając romans)Na zachodzie takie zdziczenie jest nie do pomyslenia!!!Pozdrawiam myślących.

Zorientowany

Ciekaw jestem czy romans w biurze nadal kwitnie???

Baczny obserwator

Firma jak i zarobki słabe!!!Wymagania ogromne,ciśnienie ciągle za mało za wolno.Premia ruchoma,musisz wykręcić normy ponad stan,aby dostać parę groszy premi!!!Socjalu nie ma żadnego,premie świąteczne ma tylko biuro!!!Fizyczni tyrają jak woły,a biuro spija śmietankę!!!Chodzą wiecznie niezadowoleni,patrzą z góry na ludzi!!!Niedlugo sami będą musieli ruszyć d...ska zza biurka bo nie będzie miał kto robić!!!Sam składam wpowiedzenie po urlopie i wiem ze kolejne 4 osoby też!!!Za takie tyranie powinno być 3000 netto na starcie,nie polecam pracy w Teekanne,absolutnie wręcz kategorycznie odradzam!!!

Łucja

@Baczny obserwator, piszesz, że pracownicy nie dopominają się o dodatki, dlaczego? Może warto byłoby się zorganizować i porozmawiać z kadrą zarządzającą? Myślę, że udałoby się znaleźć rozwiązanie satysfakcjonujące obie strony. @Blady sen, jeśli jesteś w posiadaniu interesujących informacji na temat firmy, podziel się nimi na wątku, pomożesz w ten sposób innym, forum służy właśnie do tego. @Zorientowany, a czy pracownicy otrzymują premie uznaniowe? Czy na każdym dziale jest ciężko? Czy również jest to praca dla kobiet?

Lady Julietta
@Łucja 05.07.2018 23:43

Łucja nie trzeba być Sherlockiem żeby się zorientować w czym jest problem.Jeśli nie wiadomo o co chodzi. To wiadomo o co chodzi ;-) z tego co słyszałam to kolejny wieloletni pracownik się zwolnił. A wiel jeszcze jeszcze o kolejnych, którzy szukają pracy. Już niedługo nie będzie miał kto tam pracować.

Mario

Tak pracują tam same pociotki które wchodzą do zadka Garbusowi i Slowikowej

Remik

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś oferty pracy?

Zorientowany
@Remik 23.06.2018 19:45

Ma na okrągło, ludzie wytrzymują średnio 2 miesiące, rotacja non stop. Nikt nie chce pracować,za tak małe pieniądze.Bardzo ciężka fizyczna praca,nie polecam.

Blady sen

Niby tacy wszyscy iteligetny a pracują w teekAnne fizycznej firmie ludzie po studiach hehe, no ale parking w cenie to naprawdę motywuje. .ja wam powiem co tam się dzieje powiem ale nie dzisiaj, jak ktoś się chce dowiedzieć prawdy łapka górę. ..Pozdrawiam nierobów z Walerego Sławka którzy zamiast w pracy w biurze chodzą sobie po Bonarce i piszą debilne komentarze na pracowników produkcji .. Dowiecie się prawdy.

Zorientowany
@Blady sen 20.06.2018 22:39

Na Walerego nie ma już biura, są na brzegach :-)

Hellow kity

Ja ci powiem powiem, w końcu to powiem tylko co z tego. ...

Łucja

@Baczny obserwator, czy jesteś obecnie pracownikiem firmy TEEKANNE POLSKA? Jeśli tak, to co możesz powiedzieć o warunkach pracy w tej firmie? Chętnie dowiemy się również czegoś w temacie atmosfery pracy, zapraszam Cię do kolejnej wypowiedzi w tym wątku.

Lady Julietta
@Baczny obserwator 10.06.2018 19:30

Zarobki słabe, socjal nie istnieje ale za to.......MAMY PARKING DLA PRACOWNIKÓW. tadammmm :-) Jak to powiedziała Łucja: " parkingi są w cenie" hahaha wiec po co dodatki ??

Zainteresowany pracą

Czy ktoś pracujący w tej firmie może mi napisać ile zarabia magazynier na rękę za 160 godzin pracy (miesiąc) bądź jaką ma stawkę za godzinę ? - bo nie wiem czy jest sens składać CV do tej firmy... Dziękuję za odpowiedź :)

Baczny obserwator
@Zainteresowany pracą 06.06.2018 12:06

Szkoda twojego czasu zarobisz 2 z hakiem,słabe zarobki w całej firmie

Łucja

@W szoku, a co możesz napisać w temacie warunków pracy w firmie TEEKANNE POLSKA? Chętnie dowiemy się również nowych informacji o aktualnych postępach tego pracodawcy, zapraszam Cię do kolejnej kulturalnej opinii w tym wątku.

W szoku
@Łucja 03.06.2018 18:54

Wystarczy przeczytać komentarz W końcu szczęśliwy i sprawa jasna,gość napisał samą prawdę o teekanee!!! Socjalne które nie istnieje w tej firmie,ale to po części wina pracowników,którzy nie upominaja się o swoje.W innych firmach Karta Multisport,paczki mikolajowe dla dzieci,bony świąteczne i dodatki wakacyjne to standard!!!

W końcu szczęśliwy

Praca dramat,maszyny z lat sześćdziesiątych huk na hali przerazliwy.Skaczesz jak malpa na 5 maszynach.Operator i mechanik w jednej osobie. Wytrzymałem ledwo 2 miesiące. Nie polecam za takie pieniądze tyranie.Mechanicy święte krowy łaskę robią,musisz gonić za nimi po całej hali.

Andy
@W końcu szczęśliwy 15.05.2018 16:32

Zgadzam się w 100 procentach. Gorszej pracy nie miałem, na szczęście głupi nie jestem i z tego bajzlu szybko uciekłem :)

W szoku

Jakie benefity?Nic nie wiem na ten temat!!!Trochę już tu pracuje i nie ma nic,na święta i wakacje.Jedna z ostatnich firm gdzie socjalne nie istnieje,niestety jest to droga donikąd.Nikt tu się nie kwapi do pracy bo nic nie oferują potencjalnemu pracownikowi.Zarobki tez słabe jak na te czasy.

Łucja

@Marek, a jak oceniasz benefity oferowane przez firmę TEEKANNE POLSKA? Udziel nam także informacji, do kiedy pracownicy otrzymują wynagrodzenia, do piątego dnia miesiąca czy dziesiątego? Będzie nam niezwykle miło za Twój kolejny wpis w tym temacie! Zapraszam także inne osoby związane z tym pracodawcą do nowych wpisów w tym wątku, chętnie poznamy waszą ocenę pracy w tej firmie!

Łucja

@krzych, to prawda, słuszna uwaga - parkingi są w cenie! :) Rozumiem, że pracujesz w TEEKANNE POLSKA SA? Jeśli tak, to na jakim stanowisku? Jak oceniasz atrakcyjność tego pracodawcy? W jakim trybie się pracuje 8- czy 12-godzinnym? Pozostałe osoby proszę o zachowanie kultury wypowiedzi - jest to miejsce wymiany merytorycznych opinii o pracodawcy, a nie grupa czy forum plotkarskie. @romek, jesteś zadowolony z pracy w TEEKANNE POLSKA SA? Planujesz zostać tu na dłużej?

Prawdziwy Alvaro
@Łucja 21.03.2018 20:53

Kobieto!!!Walnij się torebka od herbaty w głowę!!!Słaba firma jak i zarobki!!!

Rickii

Najbardziej w ogłoszeniu o pracę śmieszy mnie to: Oderujemy: -parking dla pracowników Haha myślę, że to atut nie do przebicia w poszukiwaniu nowej pracy ;)

Lady Julietta
@krzych 20.02.2018 12:38

Krzych....jak cie proszę. Weź pochyl głowę, rozpędź się, a ściana sama cie znajdzie. Może zmądrzejesz.

była

Jedna z lepszych ffirm w jakich praxcowalam. dobra kasa i super ludzie z ktorymi utrzymuje kontakt do dzisiaj !! polecam :P

Wiecio
@była 20.02.2018 13:00

oj to prawda dobra kasa i fajni ludzie. Kierownik jak kierownik

Ricki

Haha widać, że ktoś z biura bazgroli pozytywne komentarze, wszystkie dodane 20.02.2017r przed godziną 13, lecz każdy komentarz pod innym nickiem :D

Rty
@Ricki 07.03.2018 16:50

A są tirówki? Czy można jakąś z hali?

JAB

WITAM staram się o stanowisko mechanika ,na jakie pieniądze można liczyć? są jakieś dodatki nadgodziny itp? pomóżcie, jest sens się wybierać na rozmowę

Gtzegorz
@romek 20.02.2018 12:47

Sobkowski nie pierdziel, ludzie cię znają z drukarni.

Laik

Jak aktualnie wygląda sytuacja na produkcji w kokotowie? Jakiś warunki pracy, wynagrodzenie?

pracownik TK

Pracuję w TK jako ELEKTROMECHANIK. Dobry zarobek na umowie o pracy, opieka medyczna i rozwój w zakresie techniki. Czasem jest ciężko, ale w jakiej pracy nie jest? :)

nick

Zgadza się. Jest źle.

natasza1
@nick 31.05.2013 13:01

co to znaczy źle? pakujesz herbate i oczekujesz kokosow? jak na taka prace, to sa naprawde dobre zarobki. nie jest ciezka i mozna poznac fajnych ludzi ;)

Niki

Teekanne to dobra firma. w Polsce jest jeszcze tylko kilka dobrych firm tego typu, ale można je na palcach jednej ręki policzyć. Całej reszty lepiej unikać...

marzena
@jolanta 12.12.2017 09:16

hahahaha. a pracowałaś tam??? widać że nie skoro bzdury gadasz. dziewczyno, zamiast paplac idz tam do pracy bo sie naprawde oplaca!!!

Obecny pracownik

Niestety pracownicy nie potrafią docenić tego co mają, że pracują w dobrej firmie. Dopiero jak jest źle to ubolewają!!

dana
@Mario 30.01.2018 11:19

Ja jestem zadowolona z pracy. Dobra stawka, atmosfera i (o dziwo!) szefostwo.

Niki_Garbari

Ricki jednym komentarzem "zaorał" wszystkie biurowe próby pokazania, że teekanne to fantastyczny zakład pracy...

Ricki

Zero socjalu, kasa też bez szału. 2800 brutto plus marna premia 250 350zl. Ani, ubezpieczenia grupowego, o opiece medycznej nie wspomne. Na hali okropny huk od tych starych maszyn. Generalnie jak Ci się nie śpieszy to szukaj gdzie indziej.

Mr_Nobody

Witojcie.. :P Szukaja teraz na magazyn do tekkane do Kokotowa pracowników? Obóz pracy czy da sie robic? Pozdro

....
@Robol 18.11.2017 18:31

Nie ma żadnego socjalu a większości firm teraz dają socjal szukaj gdzie indziej

Kala

mi tam się dobrze pracowało, za moich czasów ekipa była zgrana i można było się w pracy pośmiać

Zostaw opinię o TEEKANNE POLSKA SA - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEEKANNE POLSKA SA