instanta

Żory

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 679 ocen.

instanta
2679

Opinie o instanta

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta

Weronika

@Pracownik Twoja wypowiedź może niewiele mówić nam o specyfice pracy w instanta. Proszę zatem, abyś ją trochę rozwinął. Pracowałeś tam, a może nadal pracujesz? Podziel się z innymi użytkownikami forum swoją opinią o tym pracodawcy, a być może pomożesz tym, którzy planują tam aplikację.

Pracownik

Dobry pracownik w tej firmie to Wazeliniarz Karierowicz i różne inne brzydkie wyrazy niestety. Pozdrawiam . nie tych dobrych!

Zisia
@Pracownik 19.05.2018 11:14

O to prawda duzo by tu o tym pisac i o tych premiach

Tomasz

Dobrzy pracownicy nie narzekają i premie dostają!

hania

Ja musze przyznać, ze kierownictwo stara się polepszyć aktualny stan rzeczy. Podwyszyli wyplaty, płacą za soboty, ludzie dostaja normalne umowy. Wszystko idzie w dobra strone.

Instanta
@hania 28.08.2017 16:14

No w końcu!

Marek

Na jakie stanowiska jest rekrutacja i na które warto iść? Jak wygląda sytuacja z zarobkami na początku?

Zainteresowana

Czy warto starać się o pracę?

Werusia
@Zainteresowana 20.04.2018 18:36

Jak chcesz wolne urlop to tez nie zawsze dostaniesz dostaja wybrani a jak ci sie nie podoba to usłyszysz to sie zwolnij

Kamcia

Cześć zapytanko mam jak wygląda system 12X2 jakie godziny pracy?

Angel
@Kamcia 16.03.2018 19:02

2 dni pracujesz 6-18 ,kolejne 2 dni wolne, kolejne 2 dni 18-6 znów 2 wolne itd . Naprzemian rano-nocki

Clever

Witam jezdzi moze ktos z pawłowic ?

:)
@Clever 16.03.2018 23:34

Tak jeżdżę:)

Patryk#

Witam mam pytanie odnośnie systemu pracy w Instancie jak się zadeklarować na 8 godzin czy 12 gdzie jest lżejsza praca?

Weronika

@Pracownik jesteś obecnie zatrudniony w instanta? Jakie masz opinie odnośnie pracodawcy i oferowanych przez niego warunków pracy? @Ziom możesz wyjaśnić co masz na myśli? Twój komentarz jest bardzo lakoniczny i ogólny, dlatego nie rozumiem co masz na myśli. @anonymous a jak wrażenia po rozmowie? Jak teraz oceniasz pracodawcę?

Pracownik

5 sobót z rzędu każda po 200 netto plus 300 za przepracowanych 5 chcę to na piśmie.!

ja
@Rafonix 08.03.2018 13:27

Jak nie bedzie chetnych to bedzie obowiazkowo sa zamowienia musi byc zrobione

Ziom

Wreszcie zrobili z ta brygadą porzadek ale jeszcze nie tak do konca a szkoda bardzo szkoda dzwoni ale nie w tym kosciele ale lepiej tak niz wogole :):)

anonymous

Przebieg rekrutacji Rekrutacja przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Pani Halinka pytała się o moje dotychczasowe doświadczenie zawodowe oraz przedstawiła mi warunik pracy ora ile będę zarabiał. Polecam

x
@anonymous 27.02.2018 15:54

To fakt potrafi pięknie obiecywac gruszki na wierzbie a po zatrudnieniu i przepracowaniu miesiaca wielkie rozczarowanie zarobkami i jej zachowaniem hehehehehe

Irrek

Jak wyglądają zarobki?. Interesują mnie szczere odpowiedzi.

Jns
@ryl 19.02.2018 19:54

Silownia za darmo :>

Produktant

Wrzucam na stół w najbliższym czasie wypowiedzenie jak wiele innych osób też to planuje .. praca ciezka jak w wielu innych zakładach ale nie za takie pieniądze, kadra zarzadzajaca to dno ciągłe rotacje w załodze a szkoda gadać

XXX pracownik

Nareszcie firma wyciąga ręce w stronę pracownika. Od marca ruszają karty Multisport. Szkoda, że takie małe dofinansowanie , ale i tak większość ekipy jest zadowolona z tego faktu.

jazin

ok spoko rozumiem umowa co miesiąc nowa, ale jak z urlopem on przechodzi na kolejną umowę czy trzeba wybrać w danej umowie ? bo co przyjdą wakacje i ja bez urlopu zostane ? :(

anonymous
@jazin 26.01.2018 16:02

o urlopie zapomnij. wypłacają bez wcześniejszej konsultacji z pracownikiem. na urlop w wakacje możesz iść, jesli uzbierasz, a jak Ci braknie to dostaniesz bezpłatny.

fu

Nigdy nie piłem tak kijowej kawy jak wasza. Wstyd by mi było takie coś wgl produkować

D K

Czy instanta Żory oprócz wynagrodzenia oferuje coś z ZFŚS tak jak mają to inne firmy? Jakieś paczki na święta itp?

Masakra
@D K 11.01.2018 23:33

Kawalek ciasta na święta i sloik kawy:)

M

Jest ogłoszenie o pracę oferują 2500 brutto plus tysiak brutto premii? Czy tak jest faktycznie czy to ściema?

Masakra
@M 05.01.2018 12:26

Im wyższe brutto tym mniejsza premia na jedno wychodzi mówiąc o kasie na rękę. Wiem bo pracuje:)

gosia

a jak wygląda z umową?? podobno kiedyś dawali z miesiąca na miesiąc nową.. ?

Masakra
@gosia 06.01.2018 12:47

Dalej tak jest przynajmniej przez kilka miesięcy.

Zocha

Nie ma otwartej, jawnej agresji, atak na ofiarę przeprowadzany jest środkami manipulacji psychicznej ITD

Masakra
@Zocha 07.09.2017 19:50

Ta wypowiedź trafia w samo sedno .BRAWO !!!

dolby

Czy w instancie zmuszają do sobót czy każdy pisze się kiedy chce?? Jest problem z urlopem w terminie który chcemy ? czy narzucają?

Niki

Jak komuś jest po drodze z praca to będzie w firmie zadowolony!!!

Tysia

Hmm ten zaklad to katorga czlowiek musi sie wyrabiac sie juz pierwszego dnia jak by potrafili to by ci słojem by mogly przypi... hmm bron boze o wolnym to tak samo nie dostaniesz sa wybrane pupilki co dostaja .. nie polecam to nie zaklad dla mlodych ludzi

Zimna

A pracujesz za dwie nie oszukujmy sie :)

XDDDD

Bakacie za 2000 swiatek piatek i niedziela. Jepac zagranicznych inwestorow

.
@XDDDD 10.10.2017 08:17

2400 bez zadnej soboty to nie tragedia

Brygada RR

Kto wypisuje te głupoty ? W całej brygadzie na ten miesiąc były super wypłaty. Soboty , premie wszystko jest ok. To, że na pasku jest to niewidoczne to fakt.

Kowalska

Jeśli macie wątpliwości wystarczy się dopytać czy wypłata się zgadza. Nikt chyba nikogo za to nie wyrzuci. Byłam 2 soboty i wszystko jest ok.

mimi

Oni jak potrzebuja to obiecuja złote gory a jak przyjdzie wypłata to.... wiecznie problem z tymi sobotami dlaczego nie ma wyszczegolnionych sobot na pasku co to ma byc premia czy sobota traktujecie nas jak bysmy byli głąbami a nie ludzmi uznaje ze nie mam wyplaconej soboty

Zostaw opinię o instanta - Żory

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta