instanta

Żory

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 758 ocen.

instanta
1 758 6 1

Opinie o instanta

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Gregor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie na jaką umowę można liczyć na początek?

Kinia

Dlaczego jak brygadzistki dostaja kartki do wypisywania premi chowaja je albo wypisuja premie w ukryciu ktora ile dostala dlaczego nie wpisujessz premi i nie informujesz ze dostajesz tyle i tyle wiecej lub mniej za to i za tamto przy wszystkich dlaczego bo był by dym i to wielki .... a tak tajemnica

kinia
@Brygadzistka 08.08.2018 12:25

No cale szczescie ze nie funkcjonuje ale funkcjonował

Zmiana C

Instanta to istny cyrk. Magazyn pęka w szwach i linie stoją. Wspolczuje pracownikom magazynu i pytam o kompetencje ich przełożonych. W sumie cieszę się że pracuje na produkcji przynajmniej przełożeni ok.

Ciekawski
@Tyle w temacie 07.08.2018 05:54

A który to taki kapus?

Xoxoxo

Praca nie jest zła.. spotkałam gorsze miejsca . Ale za to kierownictwo to tragedia.. min. DANUTA O. to totalna katastrofa... chodzi wypytuje udaje wielka "koleżankę" A jak przyjdzie co do czego to (usunięte przez administratora) obrobi za plecami z pierwszą lepsza osoba .. Nie pozdrawiam.

zoja
@Tyle w temacie 07.08.2018 05:58

Kolezenstwa moze i nie ale kumoterstwo jest w kazdej brygadzie

XyXy

PRACA na produkcji to katastrofa a brygadzistki (usunięte przez administratora) pomagaja a wymagaja od nas wydajnosci zeby zgarniac nasza premie !

Bozena
@XyXy 06.08.2018 12:42

Jak cie brygadzistka nie lubi albo jestes zbyt madra to choc bys nie wiem jak sie wysilała to i tak ci da mniejsza premie notorycznie miesiac w miesiac w plecy 200 zł. W brygadach nie wolno rozmawiac o premiach lizodupy i nieroby sie nie przyznaja ale sa osoby ktore dziela sie ta informacja .Za duzo władzy maja co niektore osoby dlatego po co sie wysilac

D K

Czy instanta Żory oprócz wynagrodzenia oferuje coś z ZFŚS tak jak mają to inne firmy? Jakieś paczki na święta itp?

zoja
@AAA 02.08.2018 13:24

Tak ale tylko pod umowa Instanta pod firma sienie naleza dadne wczasy pod grusza ani pozyczki

fu

Nigdy nie piłem tak kijowej kawy jak wasza. Wstyd by mi było takie coś wgl produkować

Zoonk
@fu 25.01.2018 10:52

Wow ! Smakosz od kaw? Nie pisz bzdur jak się nie znasz. Jest wiele gatunków kaw jakie są w produkcji, więc jeśli nie wiesz to nie zajmuj stanowiska w tej sprawie.

Lider

Najgorsze jest to, że na produkcji się narobimy , a ciągle są problemy dookoła. Jak nie ma czegoś z magazynu to przestawiania ciągłe, tego nie ma tego nie ma. Jak mamy robić tą wydajność !

Pracownik

Dobry pracownik w tej firmie to Wazeliniarz Karierowicz i różne inne brzydkie wyrazy niestety. Pozdrawiam . nie tych dobrych!

Zoonk
@Pracownik 19.05.2018 11:14

Odpowiedz sobie jakim Ty jesteś pracownikiem? Może nie do końca jesteś ok i masz z tym problem. Mierzysz innych swoją miarką!

jazin

ok spoko rozumiem umowa co miesiąc nowa, ale jak z urlopem on przechodzi na kolejną umowę czy trzeba wybrać w danej umowie ? bo co przyjdą wakacje i ja bez urlopu zostane ? :(

Olo
@x c xx r 26.07.2018 21:17

Nieprawda bo mi wypłacili urlop bez pytania

JANKA

Tu lepiej siedzieć cicho i słowem sie nie odzywać bo Cię za wszystko zlinczuja . W firmie więcej Ukraińców niż Polaków A na bramie ani jednego cv. Nikt tu nie chce pracować NIKT. A kto mądry ucieka zanim zacznie.

bobo
@x c xx r 26.07.2018 21:10

Przeciez jest zakaz wnoszenia na hale czego kolwiek jak lusterek jedzenia czy telefonow

Pracownik xxx

Weronika aktualnie zostały przekazane nowe warunki . Żaden z pracowników nie zarabia mniej niż 2000 zł na ręke , a ja zarabiam średnio 2400 zł i w innych brygadach jest pewnie podobnie. Umowy obiecali po roku pracy. W tym czasie także masz umowę o pracę tylko pod agencją. Nie jest źle, a zawsze znajdzie się jakaś osoba co psuje opinie. Mi ta praca odpowiada Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...

x c xx r
@Pracownik xxx 10.07.2018 10:06

Dokładnie ! Praca nie jest zła. Atmosferę tworzymy sami w brygadach a reszta w porównaniu do innych firm też jest do przyjęcia!

Zmiana A

Danuta to akurat najlepsza kierowniczka na zakładzie i nie zasługuję na takie wpisy. Zastanówcie się co tu wypisujecie !! @Janka . Zostałaś kiedyś za coś ukarana ? Akurat w firmie nie spotkałam się z żadną karą finansową

Julita

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje ?

Bob
@Julita 20.07.2018 20:22

Ciągle

Ciekawa

Witam. Planuję złożyć CV do firmy, w związku z czym prosiłabym o jakiekolwiek opinie na jej temat (atmosfera, zarobki, itp). Z góry dziękuję.

Olo
@Ciekawa 14.06.2018 01:48

Wszystko przeciez pisze czytaj ze zrozumieniem kolezanko

Weronika

@Mindfuck, mobbing to poważne oskarżenia, jesteś pewny, że faktycznie miało to miejsce w firmie? Czy ktoś jeszcze może wypowiedzieć się o Instanta? Konkretnie chodzi o Żory. Wiecie jakie są godziny pracy w firmie? Jaka jest umowa? Można liczyć na umowę o pracę?

Mindfuck

Dziwi mnie fakt, że do kierownictwa nieraz dotarły informacje o wszechobecnym mobbingu na pracownikach, a mimo wszystko pracownik dalej jest ośmieszany, szykanowany i kierownictwo nic nie robi, żeby to zmienić. Nie wspomnę już o karygodnym traktowaniu pracowników z Ukrainy. Na myśl przychodzą tylko słowa piosenki... "Każdy ponad każdym, s.... Innego traktują, jakby był niczym. Wszyscy najmądrzejsi, je.... Myślą chyba, że są wybrańcami. Wszyscy tu, niestety. Na takie podejście brak mi słów..."

ja
@Mindfuck 05.07.2018 23:47

Bo pewnie ludzie sa nie do ruszenia

Weronika

@Yoł To dobrze, że po obserwowaniu tego, co dzieje się na forum postanowiłeś wziąć aktywny udział w dyskusji. Mniemam, iż musisz być pracownikiem w firmie Instanta. Czy w związku z tym mógłbyś dodać coś od siebie na temat tego pracodawcy? Każda Twoja informacja może posłużyć innym użytkownikom forum.

Yoł

Normalnie od kilku dni mam taki ubaw czytajac wasze komentarze. No i co zrobicie nic nie zrobicie pewni ludzie sa nie do ruszenia... A pyskowac na forum kazdy moze...

Weronika

@Ciekawa Cieszę się, że jesteś zainteresowana pracą w firmie instanta. Jakie stanowisko konkretnie Cię interesuje? Jeśli nie znajdziesz tutaj odpowiedzi na swoje zapytania, to zawsze możesz napisać bezpośrednio do pracodawcy http://www.instanta.pl/strona-glowna.html Tam znajdziesz dane do kontaktu. Informuj nas na bieżąco o swoich poczynaniach.

Weronika

@Ewa Jesteś albo byłaś pracownikiem w firmie instanta? Co mogłabyś powiedzieć innym użytkownikom o tym pracodawcy? Jakie oferuje warunki współpracy? Warto aplikować?

Weronika

@Ziom Do czego konkretnie odnosi się Twój post? Raczej zdaje się on niewiele mówić użytkownikom forum, dlatego bardzo proszę, byś w sposób merytoryczny go rozwinął. Pracujesz albo pracowałeś w firmie Instanta? Jeśli tak, to na jakim stanowisku? @Kinia Dziękuję Ci za opinię na temat tego pracodawcy. Przykro mi, że miałaś z nim złe doświadczenia, ale czy masz podstawy ku temu, by wysnuwać wobec niego takie zarzuty? Jak długo tam pracowałaś?

Kinia

Ja juz nie pracuje w tym zakładzie z powodu kumoterstwa w brygadach ryba psuje sie od głowy . Na te zarobki szkoda zdrowia

Ziom

Te same obowiązki, ale różne pensje

Weronika

@Pracownik Twoja wypowiedź może niewiele mówić nam o specyfice pracy w instanta. Proszę zatem, abyś ją trochę rozwinął. Pracowałeś tam, a może nadal pracujesz? Podziel się z innymi użytkownikami forum swoją opinią o tym pracodawcy, a być może pomożesz tym, którzy planują tam aplikację.

Tomasz

Dobrzy pracownicy nie narzekają i premie dostają!

hania

Ja musze przyznać, ze kierownictwo stara się polepszyć aktualny stan rzeczy. Podwyszyli wyplaty, płacą za soboty, ludzie dostaja normalne umowy. Wszystko idzie w dobra strone.

Instanta
@hania 28.08.2017 16:14

No w końcu!

Marek

Na jakie stanowiska jest rekrutacja i na które warto iść? Jak wygląda sytuacja z zarobkami na początku?

Zainteresowana

Czy warto starać się o pracę?

Werusia
@Zainteresowana 20.04.2018 18:36

Jak chcesz wolne urlop to tez nie zawsze dostaniesz dostaja wybrani a jak ci sie nie podoba to usłyszysz to sie zwolnij

Kamcia

Cześć zapytanko mam jak wygląda system 12X2 jakie godziny pracy?

Angel
@Kamcia 16.03.2018 19:02

2 dni pracujesz 6-18 ,kolejne 2 dni wolne, kolejne 2 dni 18-6 znów 2 wolne itd . Naprzemian rano-nocki

Zostaw opinię o instanta - Żory

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta