Instanta

• Suszec
  • Krzyżowice
Żory - Instanta sp z o.o. w Żorach

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Instanta Sp. z o.o.

Opinie o Instanta Żory

Nie przegap nowości o Instanta Sp. z o.o.!

on

14.12.2019 15:04

praca jest spoko wypłaty tez 2700 na re ke polecam jak najbardziej
    Ona...

01.10.2019 16:44

Hej czy ktoś przyjmuje się do tej firmy ale na ul.przemyslowa? Tam zaczynają nowa produkcję na kapsułki mam do wyboru tam lub kawowa z tym że na przemysłowej tylko dwie zmiany jak z zarobkami i atmosfera w pracy?
    Pracownica instanta

14.12.2019 09:35

Pracuję na przemysłowej na produkcji kapsułek. Są dwie zmiany, nie ukrywam, że sobót mogłoby być więcej do przerobienia, ale ogólnie praca spoko....Zarobki hmm... Dość dobre, fajni ludzie. Dźwigać nam nie wolno od tego mamy chłopaków. Kawka na święta, Mikołaj dla dzieci, wczasy pod gruszą, piknik rodzinny latem, karta multi, zobaczymy czy jakiś bon dadzą na święta hehe.
    kamila

13.12.2019 19:00

Witam wszystkich pracuje juz 10 lat pracę polecam składac cv super zarobki również
    sandra

13.12.2019 15:57

super praca , jestem zadowolona pracuje 6 lat polecam
    Zainteresowany

24.10.2019 12:02

Witam wszystkich! Jak wygląda praca na magazynie? Polecacie? Jak atmosfera? Da się zarobić?
    paweł

11.12.2019 18:28

polecam wypłaty na czas fajna praca
    anna

09.11.2019 11:30

witam po jakim czasie pracy w instanta dostaję sie umowę o pracę
    Xxx

18.11.2019 21:23

Od razu pod firme Instanta? Na jaki okres dostałaś te umowę? Czy pod agencję?
    aga

11.12.2019 18:26

po okresie próbnym po 3 miesiacach
    Anna

21.10.2019 19:26

Witam chciałam zapytać jak wygląda atmosfera w firmie instanta? Jakie płacę i jak wygląda praca? Proszę o szczere informacje
    pracownica produkcji

25.11.2019 11:23

co ty gadasz,atmosfera fajna ludzie pracują tu po kilka a nawet kilkanascie lat z tego co się dowiedziałam. a nareke tez chyba piszesz nieprawdę. ja pracuje kilka miesięcy i zawsze mam nie mniej niż 2350na reke
    nina

11.12.2019 18:25

od 2700 do 3000 na reke
    Nowa95

10.10.2019 22:59

Zajrzałam tu przez przypadek i mam trochę odmienne zdanie co niektórzy. Pracuje bardzo krótko,w mojej brygadzie pracuje się przyjemnie. Może to kwestia podejścia lub pojedynczych osób. Ogólnej rzecz biorąc jestem zadowolona . Wypłata na czas. Wszystkie rzeczy o których usłyszałam przy przyjęciu są zgodne z prawdą.
    ciekawa

02.12.2019 19:33

a która brygada jest najlepsza
    Nowa95

05.12.2019 08:29

Hej, Niczego ciężkiego się nie dźwiga. Brygady są różne, tak samo jak różni są ludzie :) Masz ochotę to spróbuj.
    Xxxx

28.11.2019 17:38

Kierownictwo zróbcie coś z brygadzistkami , coraz bardziej sobie nami rządzą, nie każda nadaje sie na brygadzistkę.

21.11.2019 09:08

Co wchodzi w socjal Instanta Sp. z o.o.?
    pracownik19

24.11.2019 23:21

nie ma za wiele rzeczy ale o kilku słyszałam: wczasy pod grusza karta sportowa wyjazdy spotkania intergacyjne bony na swieta wyprawka dla pierwszoklasisty i takie tam
    xxx

06.11.2019 18:41

witam czy są jakies przyjęcia do pracy jak wygląda praca czy jest cieżko naprawde proszę o szczere informacje osób które najdłuzej pracują

23.10.2019 23:07

JA

27.10.2019 17:32

Pracowałam w instanta 8 lat .(usunięte przez administratora)

09.10.2019 11:55

Może by tak pan prezes ruszył swoje .......i zrobił zebranie z zalega kv przedstawił się opowiedział o planach itp........porażka

Oferty pracy - Instanta Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. Promocji Marki

Instanta Sp. z o.o.

Żory

Specjalista ds. eksportu (k/m)

Instanta Sp. z o.o.

Żory

Toja

08.10.2019 17:55

Przykre jest to ze ukraincy umia sie zachowac na wyzszym poziomie niż pracujace w tym obo*** pra** "kobiety" Polki. Tylko dla ludzi bez zadnych ambicji .. zdecydowanie nie polecam
    Toja

08.10.2019 17:46

Mialam nieprzyjemności pracować w tej żenującej budzie. "Osoby" ktore tam pracują zachowuja sie gorzej niz zwierzęta i nic oprocz "kur**" i " pier****" nie umią powiedziec. Bardzo ograniczone slownictwo. Brak szacunku dla drugiego czlowieka. Świat to widzial żeby "kobiety" sie tak zachowywały. Zarozumiały kierownik ktoremu nie zalezy na pracownikach, łazi,sie gapi i smieje jak ludzie charuja. Gorszego syfu nie widzialam. (usunięte przez administratora) i czysta żenada.

30.09.2019 11:20

Bardzo szkoda ze niewygodne opinie sa na biezaco usówane a czytając wiele z nich były prawdziwe

10.08.2019 14:47

Przyjęto mnie ostatnio na magazyn do instanty. Dostałam umowę zlecenie na miesiąc i chciałam się dowiedzieć czy jest możliwość po miesiącu ubiegać się o umowę o prace? Czy raczej zwolnienie?

06.09.2019 16:25

Byłam na rozmowie w Instancie nie ma sie czego obawiac. Cały proces rekrutacyjny przebiegł wporzo. Pracodawca w żaden sposób nie weryfikuje umiejętności. Z tej rozmowy na której byłam to praca tam wygląda całkiem dobrze, fajna kasa,premie, imprezy firmowe, paczki dla dzieci,dodatkowo płatne soboty i niedziele(nie ma konieczności żeby iśc w weekend do pracy). Także wydaje mi się że warto.
    Pelikan

09.09.2019 08:29

Warto na kapsułki, bona produkcję na Kawowej żeby premię dostać to się trzeba narypać jak pies, a i tak gwarancji nie ma że się ją dostanie. Dużo Ukraińców którzy spowalniają pracę bo nie rozumieją, brygadzistki drące dzioby na wszystkich jak się maszyny psują. Wytrzymałam rok i więcej sobą pomiatać nie dam.

04.08.2019 10:09

Xtreme

07.08.2019 22:51

Zgadza się! Kolejna losowa ofiara. I za co niby te podwyżki dla brygadzistek które nie pracują??
    Podwyżka

08.08.2019 06:52

Nie Podwyżka tylko dodatek. Z resztą obejmuje wszystkich pracowników więc jeśli nieznasz to nie wypowiadaj się.
    Yosif Elenov

05.08.2019 18:11

INSTANTA Sp. z o o Witaj, czy możesz podać nam informacje o godzinach pracy zagranicznych firm w tej firmie? Dziękuję.
    wieloletni pracownik

12.10.2018 10:35

Z całym szacunkiem do was ale nikomu bym nie polecił pracy w tej firmie, jest jedną z najgorszych w regionie o ile nie najgorszą , a to tylko ze wzgledu(usunięte przez administratora) wiecznie obiecuje gruszki na wierzbie i na koniec wychodzi ze (usunięte przez administratora), kombinują , dzielą ludzi na lepszy i gorszy sort , (usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora) , brak empatii , słabe zarobki za cieżką prace , ciagłe zabieranie premi za nic , obrastanie w piórka , brak szacunku dla ciezko pracujacych ze strony brygadzistów , kierownictwa , przeciez jesteście tylko ludzmi a nie kims wyjątkowym wiec nie ośmieszajcie się swoją wyższoscią , ludzie tam pracują bo musząa nie ze chcą ,a wy to wykorzystujecie i nigdy nie uczycie sie na błedach , kazda inna firma ma przynajmniej minimum szacunku do swoich pracowników ale nie instanta tam panuje przekonanie ze twardą reką zmusicie pracowników do lepszej wydajnosci? jesteście w błędzie i to wielkim , ludzie jak tylko mają okazje to uciekają od was , nie jesteście atrakcyjni dla nowych pracowników i stad u was takie rotacje , naprawdę oddanych i pracowitych olewacie i poniżacie , a leni i lizusów wystawiacie na piedestał , a tacy ludzie to przecież słabe istoty i szybko im sodówka uderza do głowy i bawią sie przełożonych , brygadzistów inaczej , dobry lider , brygadzista jest za swoją brygadą / pracownikami , swoim podejsciem i wyrozumiałością jest w stanie dokonac naprawdę wielkich rzeczy , ale po co? (usunięte przez administratora)
    wieloletni pracownik

04.12.2018 19:36

Czytaj ze zrozumieniem.....jak siedzisz cicho to nic ci nie zrobią , ale jak powiesz że robią coś żle (powiesz po prostu prawdę ) to wtedy możesz być pewien że długo tam nie popracujesz …..oni nie potrafią się przyznać do błędów oni zawsze mają racje …..i druga sprawa to ...już tam nie pracuję , znalazłem cos o wiele lepszego i temat uważam za zamknięty , ale jak ktoś się mnie zapyta czy warto tam pracować to zawsze będę odpowiadał ….dopóki nie zmieni się kierownictwo z kadrową na czele to nie nie i jeszcze raz nie naprawdę nie polecam pracy w tej firmie , chyba że jesteś naprawdę zdesperowany :)
    Lila

05.08.2019 17:15

Zgadzam się z tym że gdyby prezes wiedział o wielu rzeczach tak by nie było. Może trzeba zacząć słuchać trochę ludzi. Analizować co da się z tego poprawić. Ale i tak w ciągu wielu lat naprawdę dużo zmieniło się na korzyść.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Instanta?

11.01.2019 03:06

Omijajcie tą firmę szerokim łukiem....praca w tej firmie jest irytująca, brak miejsca na magazynie, brak ludzi trzeba pracować za trzech....jeżeli chodzi o wypłty szału nie ma....brak socjala

09.04.2019 18:19

Pracowałem 2650....tyle na rękę....niema socjala dla tych co są pod artimą urop tyle ile se wyrobisz czyli 2 dni za miesiąc pracy.za sobotę 150brutto i to jeszcze trzeba się prosić , ponieważ stali bywalcy mogą cie nie wpuścić na tą sobote..szału nie ma ....wszędzie tyle idzie zarobić nawet więcej przy nadgodzinach...nie doceniacie pracowitych i sumiennych pracowników
    Kika

05.08.2019 17:05

Co Ty opowiadasz. Za sobotę jest znacznie więcej. A urlop jest wg kodeksu. Chyba gratisów w urlopach nigdzie nie ma.

29.07.2019 21:59

Hejka jak wypada zmiana po nocce?? Zastanawiam. Się nad złożenia. Cv
    Mcgiber

03.08.2019 16:44

Po nocce na 14. Nie polecam (usunięte przez administratora) i wyzysk.
    Boxboy

23.07.2019 11:40

Firma ma gdzieś swoich pracowników. Nie polecam. Ukraina góra!
    Anna

19.06.2019 12:32

Witam w poniedziałek idę na rozmowę kwalifikacyjną do instanta jak jest w tej firmie? Proszę o szczere odpowiedzi
    pan dobra rada

22.06.2019 15:01

Moja szczera rada , omijaj tą(usunięte przez administratora)szerokim łukiem :) komentarze poniżej niech ci przemówią do rozsądku :)
    nowy

17.06.2019 12:04

witam czy ktos ma jakies doswiadczenie z ta firma w Skibnie ? Prosze o jakies info. Dzieki

13.06.2019 16:47

A tą brygadzistke co w godzinach pracy jest kilka razy dziennie na kawie w jadalni i nie tylko tez powinni zwolnic albo dołozyc jej roboty

Kontakt - Instanta Sp. z o.o.

Kawowa 3 44-240 Żory

Branża główna: Artykuły spożywcze

11.06.2019 18:19

Wujek samo zło

12.06.2019 15:48

Szczerze mowiac to byl piknik rodzinny spędzał czas z rodziną na pikniku i mial racje kolo mnie przechodzil i się przywitał chyba pracowniku liniowy masz duze mniemanie o sobie moze jeszcze mial ci się klaniac trza bylo podejść do i się przywitać to byś niemial problemu
    były pracownik

05.06.2019 23:32

Firma tragiczna, kierownik działu zaopatrzenia-dramat, wyżej.... inaczej się tego nie da opisać. Nie potrafi się przyznać do swojego błędu, ale z chęcią będzie wyzywał pracowników i szukał błędów, które nie zawsze są lub nie zawsze można je nazwać błędami. Jest kilku takich, którzy kablują na lewo i prawo, więc nie warto komukolwiek tam ufać. Najważniejsza osoba w firmie nie ma szacunku do pracowników. Pieniądze w biurze średnie, obiecywali złote góry. Nigdy więcej i nie polecam.
    niedoszły klient

23.05.2019 15:02

Ostrzegam przyszłych Klientów tej firmy, że zostaną potraktowani jak intruzi. Brak profesjonalizmu w rozmowie z nowym dużym Klientem. Brak zainteresowania nowym Klientem. Potraktowanie go tak jakby miał sobie kupić w sklepie internetowym jedno opakowanie kawy.
    Była pracownica

24.04.2019 16:57

W instancie jest jedna bardzo fałszywa osoba ktura wszystkich kabluje(usunięte przez administratora)
    Była pracownica

08.05.2019 14:19

Pomyliłam się operatorka We......... nie ma 10 iq tylko 1 iq że usuwa moje wpisy faktycznie prawda w oczy kole .We......... musisz być najlepszą koleżanką Beaty że ją tak broni żenada
    Renata

08.05.2019 18:55

Tak było jest i bedzie dlatego sie zwolniłam

10.01.2019 18:19

Hej jak praca na magazynie w Żorach jaka at m8mosfera i jaki system pracy.

19.03.2019 21:34

Ogólnie to kolesiostwo nie polecam

09.04.2019 18:08

Nie polecam koleśostwo....a te 5000 brutto jak piszą to pic na wodę

11.12.2018 11:09

Ale firma ma pieniądze skoro kupili hutę
    Dumlo

12.12.2018 21:14

Skąd takie informacje....

04.03.2019 13:35

Informacje są sprawdzone. Kupili KV WOŁCZYN
    Nowy

04.01.2019 15:28

Interesuje mnie sytuacja w IT sektor administracja kto coś wie na temat atmosfery itp
    Kora

02.12.2018 19:41

Czy wiadomo co z wolnym w święta i sylwester ? Ludzie trzymają urlop A góra ma nas gdzieś.
    Dawid

27.11.2018 15:05

Witam, jak wygląda praca jako mechanik utrzymania ruchy i na jakie wynagrodzenie można liczyć ?
    Adaś

06.11.2018 16:58

Hej jak praca na magazynie jaki system zmianowy i jak atmosfera no i jakie zarobki
    AntyAterima

16.10.2018 07:58

Zrobiliście z premi uznaniowej premie frekfencyjna bo już nie rozumiem jej funkcjonowania . Trzeba byc idiotą, żeby chodzić chorym do pracy. (usunięte przez administratora)
    AntyAterima

16.10.2018 07:52

Zabieranie premi i 2 dni urlopu w Grupa Aterima jest żałosne ! Ludzie z agencji nie choruja A jak już wezmą dzień l4 to po premi i urlopie ! To się nadaje do sądu pracy !
    rysiek

08.10.2018 18:52

Witam a jak wygląda prac a na magazynie jest ogłoszenie na zastepce kierownika??
    Adi

26.09.2018 23:28

Narzekacie co nie ktorzy a dalej robicie pisałem wcześniej jak macie dwie lewe ręce to nigdzie miejsca nie zagrzejecie. Jest dużo fabryk zawsze możecie się zwolnić nikt was tu na siłę nie trzyma haha
    JO

29.09.2018 09:18

Adi a Ty sie nie wypowiadaj bo juz dawno sie zwolniłes
    Dumlo

01.10.2018 11:41

Dokładnie wypowiadasz sie a sam zwiałes do czech hahaha

Zostaw merytoryczną opinię o Instanta Sp. z o.o.