Instanta

• Suszec
  • Krzyżowice
Żory - Instanta sp z o.o. w Żorach

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Instanta Sp. z o.o.

Opinie o Instanta Żory

Nie przegap nowości o Instanta Sp. z o.o.!

Zosia

17.08.2018 10:37

Kazda brygadzistka powinna byc codziennie w innej brygadzie był by spokoj
    Kinia

07.08.2018 16:15

Dlaczego jak brygadzistki dostaja kartki do wypisywania premi chowaja je albo wypisuja premie w ukryciu ktora ile dostala dlaczego nie wpisujessz premi i nie informujesz ze dostajesz tyle i tyle wiecej lub mniej za to i za tamto przy wszystkich dlaczego bo był by dym i to wielki .... a tak tajemnica
    kinia

08.08.2018 18:24

No cale szczescie ze nie funkcjonuje ale funkcjonował
    Pracownik.

17.08.2018 08:31

Ciekawe kiedy następna podwyżka stawki podstawowej zeszłoroczna była o parę stówek brutto co roku taka podwyżka i premiować nie trzeba.
    Zmiana C

03.08.2018 07:09

Instanta to istny cyrk. Magazyn pęka w szwach i linie stoją. Wspolczuje pracownikom magazynu i pytam o kompetencje ich przełożonych. W sumie cieszę się że pracuje na produkcji przynajmniej przełożeni ok.
    zoja

07.08.2018 16:04

A kto te linie podkreca lub zwalnia nieraz złosliwie zeby osoby na poprawianiu sie nie wyrabiały
    Ciekawski

08.08.2018 12:30

A który to taki kapus?
    XyXy

06.08.2018 12:42

PRACA na produkcji to katastrofa a brygadzistki (usunięte przez administratora) pomagaja a wymagaja od nas wydajnosci zeby zgarniac nasza premie !
    Bozena

07.08.2018 16:10

Jak cie brygadzistka nie lubi albo jestes zbyt madra to choc bys nie wiem jak sie wysilała to i tak ci da mniejsza premie notorycznie miesiac w miesiac w plecy 200 zł. W brygadach nie wolno rozmawiac o premiach lizodupy i nieroby sie nie przyznaja ale sa osoby ktore dziela sie ta informacja .Za duzo władzy maja co niektore osoby dlatego po co sie wysilac
    D K

11.01.2018 23:33

Czy instanta Żory oprócz wynagrodzenia oferuje coś z ZFŚS tak jak mają to inne firmy? Jakieś paczki na święta itp?
    AAA

02.08.2018 13:24

JESZCZE WCZASY POD GRUSZĄ, POZYCZKI NA CELE MIESZKANIOWE,
    zoja

02.08.2018 14:50

Tak ale tylko pod umowa Instanta pod firma sienie naleza dadne wczasy pod grusza ani pozyczki
    fu

25.01.2018 10:52

Nigdy nie piłem tak kijowej kawy jak wasza. Wstyd by mi było takie coś wgl produkować
    Zoonk

02.08.2018 11:05

Wow ! Smakosz od kaw? Nie pisz bzdur jak się nie znasz. Jest wiele gatunków kaw jakie są w produkcji, więc jeśli nie wiesz to nie zajmuj stanowiska w tej sprawie.
    Lider

02.08.2018 07:26

Najgorsze jest to, że na produkcji się narobimy , a ciągle są problemy dookoła. Jak nie ma czegoś z magazynu to przestawiania ciągłe, tego nie ma tego nie ma. Jak mamy robić tą wydajność !
    jazin

26.01.2018 16:02

ok spoko rozumiem umowa co miesiąc nowa, ale jak z urlopem on przechodzi na kolejną umowę czy trzeba wybrać w danej umowie ? bo co przyjdą wakacje i ja bez urlopu zostane ? :(

26.07.2018 21:17

Za każdy przepracowany miesiąc są 2 dni. Urlop sumuje się z kolejnych umów i można go sobie zbierać by wziąć dłuższe wolne. Normalnie jest on wydany kiedy pracownik chce tylko trzeba złożyć wniosek

28.07.2018 19:32

Nieprawda bo mi wypłacili urlop bez pytania
    JANKA

23.07.2018 11:33

Tu lepiej siedzieć cicho i słowem sie nie odzywać bo Cię za wszystko zlinczuja . W firmie więcej Ukraińców niż Polaków A na bramie ani jednego cv. Nikt tu nie chce pracować NIKT. A kto mądry ucieka zanim zacznie.

26.07.2018 21:10

Ukraina rządzi! Szkoda, że przez to klimat w firmie się popsuł i warunki pracy też bo Panie z obczyzny zamiast pracą zajmują się przeglądaniem w lusterkach na liniach :D :D :D
    bobo

27.07.2018 11:35

Przeciez jest zakaz wnoszenia na hale czego kolwiek jak lusterek jedzenia czy telefonow
    Pracownik xxx

10.07.2018 10:06

Weronika aktualnie zostały przekazane nowe warunki . Żaden z pracowników nie zarabia mniej niż 2000 zł na ręke , a ja zarabiam średnio 2400 zł i w innych brygadach jest pewnie podobnie. Umowy obiecali po roku pracy. W tym czasie także masz umowę o pracę tylko pod agencją. Nie jest źle, a zawsze znajdzie się jakaś osoba co psuje opinie. Mi ta praca odpowiada Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...

11.07.2018 21:54

yhy chyba na 2

26.07.2018 21:14

Dokładnie ! Praca nie jest zła. Atmosferę tworzymy sami w brygadach a reszta w porównaniu do innych firm też jest do przyjęcia!
    Julita

20.07.2018 20:22

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje ?
    Bob

21.07.2018 10:52

Ciągle
    Ciekawa

14.06.2018 01:48

Witam. Planuję złożyć CV do firmy, w związku z czym prosiłabym o jakiekolwiek opinie na jej temat (atmosfera, zarobki, itp). Z góry dziękuję.

13.07.2018 09:42

Wszystko przeciez pisze czytaj ze zrozumieniem kolezanko
    Mindfuck

05.07.2018 23:47

Dziwi mnie fakt, że do kierownictwa nieraz dotarły informacje o wszechobecnym mobbingu na pracownikach, a mimo wszystko pracownik dalej jest ośmieszany, szykanowany i kierownictwo nic nie robi, żeby to zmienić. Nie wspomnę już o karygodnym traktowaniu pracowników z Ukrainy. Na myśl przychodzą tylko słowa piosenki... "Każdy ponad każdym, s.... Innego traktują, jakby był niczym. Wszyscy najmądrzejsi, je.... Myślą chyba, że są wybrańcami. Wszyscy tu, niestety. Na takie podejście brak mi słów..."
    ja

08.07.2018 22:25

Bo pewnie ludzie sa nie do ruszenia

Oferty pracy - Instanta Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. Promocji Marki

Instanta Sp. z o.o.

Żory

Specjalista ds. eksportu (k/m)

Instanta Sp. z o.o.

Żory

Yoł

22.06.2018 17:58

Normalnie od kilku dni mam taki ubaw czytajac wasze komentarze. No i co zrobicie nic nie zrobicie pewni ludzie sa nie do ruszenia... A pyskowac na forum kazdy moze...
    Kinia

25.05.2018 20:53

Ja juz nie pracuje w tym zakładzie z powodu kumoterstwa w brygadach ryba psuje sie od głowy . Na te zarobki szkoda zdrowia
    Ziom

25.05.2018 20:39

Te same obowiązki, ale różne pensje

19.05.2018 11:14

Dobry pracownik w tej firmie to Wazeliniarz Karierowicz i różne inne brzydkie wyrazy niestety. Pozdrawiam . nie tych dobrych!
    Zisia

19.05.2018 17:25

O to prawda duzo by tu o tym pisac i o tych premiach
    hania

28.08.2017 16:14

Ja musze przyznać, ze kierownictwo stara się polepszyć aktualny stan rzeczy. Podwyszyli wyplaty, płacą za soboty, ludzie dostaja normalne umowy. Wszystko idzie w dobra strone.
    Instanta

13.05.2018 16:28

No w końcu!

01.05.2018 01:46

Na jakie stanowiska jest rekrutacja i na które warto iść? Jak wygląda sytuacja z zarobkami na początku?
    Zainteresowana

20.04.2018 18:36

Czy warto starać się o pracę?
    Beata

30.04.2018 12:09

Premi tez
    Werusia

30.04.2018 12:13

Jak chcesz wolne urlop to tez nie zawsze dostaniesz dostaja wybrani a jak ci sie nie podoba to usłyszysz to sie zwolnij

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Instanta?

Kamcia

16.03.2018 19:02

Cześć zapytanko mam jak wygląda system 12X2 jakie godziny pracy?
    Angel

14.04.2018 08:48

2 dni pracujesz 6-18 ,kolejne 2 dni wolne, kolejne 2 dni 18-6 znów 2 wolne itd . Naprzemian rano-nocki
    Clever

16.03.2018 23:34

Witam jezdzi moze ktos z pawłowic ?

29.03.2018 21:11

Tak jeżdżę:)
    Patryk#

16.03.2018 16:49

Witam mam pytanie odnośnie systemu pracy w Instancie jak się zadeklarować na 8 godzin czy 12 gdzie jest lżejsza praca?

05.03.2018 20:29

5 sobót z rzędu każda po 200 netto plus 300 za przepracowanych 5 chcę to na piśmie.!
    Rafonix

08.03.2018 13:27

Już widzę kolejki do zapisania się osób w sobote na nockę ????????Takie same jak z CV na portierni
    ja

08.03.2018 16:14

Jak nie bedzie chetnych to bedzie obowiazkowo sa zamowienia musi byc zrobione
    Ziom

01.03.2018 16:13

Wreszcie zrobili z ta brygadą porzadek ale jeszcze nie tak do konca a szkoda bardzo szkoda dzwoni ale nie w tym kosciele ale lepiej tak niz wogole :):)
    anonymous

27.02.2018 15:54

Przebieg rekrutacji Rekrutacja przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Pani Halinka pytała się o moje dotychczasowe doświadczenie zawodowe oraz przedstawiła mi warunik pracy ora ile będę zarabiał. Polecam
    x

27.02.2018 18:30

To fakt potrafi pięknie obiecywac gruszki na wierzbie a po zatrudnieniu i przepracowaniu miesiaca wielkie rozczarowanie zarobkami i jej zachowaniem hehehehehe

Kontakt - Instanta Sp. z o.o.

Kawowa 3 44-240 Żory

Branża główna: Artykuły spożywcze
    Irrek

29.11.2017 10:56

Jak wyglądają zarobki?. Interesują mnie szczere odpowiedzi.
    ryl

19.02.2018 19:54

To idz i dzwigaj te wory
    Jns

26.02.2018 22:50

Silownia za darmo :>
    Produktant

26.02.2018 16:42

Wrzucam na stół w najbliższym czasie wypowiedzenie jak wiele innych osób też to planuje .. praca ciezka jak w wielu innych zakładach ale nie za takie pieniądze, kadra zarzadzajaca to dno ciągłe rotacje w załodze a szkoda gadać
    XXX pracownik

23.02.2018 12:01

Nareszcie firma wyciąga ręce w stronę pracownika. Od marca ruszają karty Multisport. Szkoda, że takie małe dofinansowanie , ale i tak większość ekipy jest zadowolona z tego faktu.
    M

05.01.2018 12:26

Jest ogłoszenie o pracę oferują 2500 brutto plus tysiak brutto premii? Czy tak jest faktycznie czy to ściema?

14.01.2018 23:21

Absolutnie nie ma takiej kasy :(Dla fizycznych największe pieniądze na AG aglonerator .Największe tzn 2500 na rękę za system 2X12 .W tym soboty , niedzielę i zmiany nocne.Wszystko pinad najniższą średnią nazywają premia a tak naprawdę to Twoje wypracowane godziny świąteczne i nocne. Na liniach zarobisz max 2300-2400 .Sprzataczki max 1900-2000 zależy od premi .Magazyn 2500 Umowy nie licząc starszych stażem pracowników i aglomerator comiesięczne wciąż kolejne agencje.Podobno do maja mają zniknąć agencje w tej chwili dziala tylko jedna do niedawna byly jeszcze 2 inne.Urlop nabywasz 2 dni za przepracowany miesiąc jak masz l-4 to w danym miesiącu tracisz urlop. Kto chce to pracuje ale chamstwo jak bylo tak jest ! Proszę pytać chętnie odpowiem .Dodam jeszcze , że nawet ludzi mają od usuwania negatywnych komentarzy wciąż śledzę ten proceder.Dodam jeszcze , że pracuje w tym bałaganie :)

14.01.2018 23:34

Im wyższe brutto tym mniejsza premia na jedno wychodzi mówiąc o kasie na rękę. Wiem bo pracuje:)
    gosia

06.01.2018 12:47

a jak wygląda z umową?? podobno kiedyś dawali z miesiąca na miesiąc nową.. ?

14.01.2018 23:33

Dalej tak jest przynajmniej przez kilka miesięcy.
    Zocha

07.09.2017 19:50

Nie ma otwartej, jawnej agresji, atak na ofiarę przeprowadzany jest środkami manipulacji psychicznej ITD

14.01.2018 23:29

Ta wypowiedź trafia w samo sedno .BRAWO !!!
    dolby

06.01.2018 12:28

Czy w instancie zmuszają do sobót czy każdy pisze się kiedy chce?? Jest problem z urlopem w terminie który chcemy ? czy narzucają?
    Tysia

23.10.2017 13:39

Hmm ten zaklad to katorga czlowiek musi sie wyrabiac sie juz pierwszego dnia jak by potrafili to by ci słojem by mogly przypi... hmm bron boze o wolnym to tak samo nie dostaniesz sa wybrane pupilki co dostaja .. nie polecam to nie zaklad dla mlodych ludzi
    Zimna

17.10.2017 14:09

A pracujesz za dwie nie oszukujmy sie :)
    XDDDD

10.10.2017 08:17

Bakacie za 2000 swiatek piatek i niedziela. Jepac zagranicznych inwestorow

16.10.2017 00:28

2400 bez zadnej soboty to nie tragedia
    Brygada RR

03.10.2017 11:57

Kto wypisuje te głupoty ? W całej brygadzie na ten miesiąc były super wypłaty. Soboty , premie wszystko jest ok. To, że na pasku jest to niewidoczne to fakt.
    Kowalska

03.10.2017 11:22

Jeśli macie wątpliwości wystarczy się dopytać czy wypłata się zgadza. Nikt chyba nikogo za to nie wyrzuci. Byłam 2 soboty i wszystko jest ok.
    mimi

03.10.2017 10:06

Oni jak potrzebuja to obiecuja złote gory a jak przyjdzie wypłata to.... wiecznie problem z tymi sobotami dlaczego nie ma wyszczegolnionych sobot na pasku co to ma byc premia czy sobota traktujecie nas jak bysmy byli głąbami a nie ludzmi uznaje ze nie mam wyplaconej soboty
    Ale beka

03.10.2017 10:00

Złodzieje................czujcie ze ktos pujdzie w sobote do roboty taki h.....

Zostaw merytoryczną opinię o Instanta Sp. z o.o.