Instanta

• Suszec
  • Krzyżowice
Żory - Instanta sp z o.o. w Żorach

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Instanta Sp. z o.o.

Opinie o Instanta Żory

Nie przegap nowości o Instanta Sp. z o.o.!

ziaja

01.10.2017 19:50

O co chodzi niektorzy maja po kilka sobot a wyplaty maja takie same jak w zeszlym miesiacu paranoja wogole nawet nie ma sobot na pasku jest tylko premia skad mam wiedziec czy mam wyplacone za wszystkie soboty ktore przerobilam mam zrobione trzy a wyglada na to ze nie mam zaplacone za zadna .A obiecywali ze soboty beda osobno na pasku to sie w glowie nie miesci zeby nie mozna było doliczyc sie swoich pieniedzy
    jola

29.09.2017 16:01

Ja sie pytam gdzie jest kasa za soboty ????????????
    Paleciok

01.10.2017 16:52

Dlatego ani jednej soboty nie zaliczylem, wiadome bylo ze nie bedzie takiej kasy jaka sie zachwalali :)
    RENI

27.09.2017 16:30

KATASTROFA.,trudne? dla góry sprawy zamiatane pod dywan...i zwolnienie.żadna kasa nie jest warta tego żeby pozwolić się szmacić.a już na pewno nie taka jak tam.
    Zawiedziona

27.09.2017 02:44

Ciekawe w ostatnim czasie usunieto 30 opini o firmie nawet ludzi od takich rzeczy mają! !!

14.09.2017 02:12

Jak wygląda praca na magazynie? Jak umowa i zarobki na start
    Panna

06.09.2017 19:52

@Pracujaca to, że ktoś zachowuje się jak bydło i te inne sprawy to raczej wyniesione z domu nawyki. Nie ma to chyba nic wspólnego z warunkami pracy. To , że jako ludzie nie potrafimy się zachować to nie wina firmy. Zauważyłaś taka sytuacje zwroc uwagę danej osobie lub informację przekaz przełożonemu. Mi pracuje się dobrze. Pracować trzeba jak wszędzie, a kasa się zgadza.
    Pracujaca :)

07.09.2017 05:19

Panna - firmę tworzą ludzie warunki w niej także. .....Pracujemy ze sobą a to wiele znaczy nawyki wyniesione z domu idą z nami w świat, no chyba , że podoba Ci się jak ,, szlachta "pisze nam na ekranie ba jadalni , że namy się myć to ponizajace. Nie płacą jak trzeba za soboty albo każą wybierać i robi się na liniach w i tak już w okrojonym skladzie.Mozna by tak wiele pisać tymczasem trzeba znaleźć inną prace. Lubisz tu pracować? Masz takie prawo. Ale jeśli podobają Ci się te wszystkie wymienione sprawy to przepraszam ake chyba w żadnym lepszym miejscu nie pracowalas.

06.09.2017 09:45

Na produkcji przepracowałem połowę swojego życia i z doświadczenia wiem, że najbardziej narzekają Ci którzy nic nie potrafią. Ci którym się podoba mało kiedy tracą czas na pisanie jakiś opinii. Piszą je w większości Ci którzy chcą wylać żale. Z pozdrowieniami, wieloletni pracownik Instanty.
    Pracowniczka

06.09.2017 16:13

Tobie ,,Pracownik'' to chyba tez sie srednio podoba bo jednak straciłas czas na napisanie opini i wylałas swoje zale . Z pozdrowieniami, wieloletni pracownik Instanty.

06.09.2017 03:45

Gola

06.09.2017 16:17

Prawda
    Ania

29.08.2017 20:20

Pracuje od jakiegos czasu i dostrzegam ostatnio zmiany na plus. Szykują się podwyżki , dodatkowe możliwości zarobku. Dorobić sobie w końcu można jakąś sobotą. Ogólnie atmosfere oraz warunki pracy oceniam pozytywnie
    wwwww

03.09.2017 15:48

Od kiedy pracujesz? Bo widzialam ogloszenie i nie wiem czy zlozyc cv, jak wyglada praca itd?
    Masakracja

16.08.2017 18:32

Firma upada, ponad 20 zwolnien w przeciagu ostatnich paru tygodni i kolejne w drodze, ludzi pracujacych w biurach wiecej niz tych na produkcji, nieudolny zarzad nastawiony na czysty zysk przy jak najmniejszych wydatkach na pracownika, wieczne braki na magazynie i aplikatorni bo ludzi nie ma, teraz maja zamiar wprowadzic dla wszystkich brygad nocki, oraz zredukowac we wszystkich brygadach liczbe osob z 12 do 7.. pracuje tam od niedawna, ale nigdy nie spotkalem sie z takim traktowaniem ludzi, chamstwo i buractwo na poziomie dziennym, umowy zlecenie dla nowych zamiast miesiaca sa przeciagane na kolejne z niewyjasnionych przyczyn.. ogolnie polecam omijac ten " (usunięte przez administratora) quot; szerokim lukiem.

31.07.2017 19:00

Znowu soboty za freee .Zeby pracownik przychodził z checia do pracy w soboty to trzeba im za to zaplacic!!!!
    Adamus

01.03.2017 19:23

Nic sie nie zmieniło a tyle było obietnic jest jeszcze gorzej niz było
    szef

10.02.2017 18:54

Nie narzekać tylko pracować lubicie chodzić do pracy za najniższe krajowe i być ruchan..... w (usunięte przez administratora) to co nażekacie

Oferty pracy - Instanta Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. Promocji Marki

Instanta Sp. z o.o.

Żory

Specjalista ds. eksportu (k/m)

Instanta Sp. z o.o.

Żory

agart

15.10.2016 13:30

No dobra, ale czy wciąż jest poszukiwany production manager? Chętnie bym sę załapał, zwłaszcza, że warunki finansowe sa nezłe, skoro miały się pojawić ostatnio jakieś premie do podstawy. A benefity socjalne równiez się mogą pojawić. Dziękuję za odpowiedź

13.10.2016 11:31

Skąd mam taką opinię? no cóz pracuję tam i doświadczam ogromnej niesprawiedliwości ,są równi i równiejsi , a poza tym po co tracić czas na tłumaczenie się? ci co mają władzę są niereformowalni i niestety nawet psychiatra im nie pomoze. Zła karma wraca .

11.10.2016 18:07

Instanta najgorsza firma w regionie gdzie kierownictwo oraz kadrowa H.W. zachowaniem i podejściem do ludzi leczą swoje kompleksy.
    vpirate

10.08.2016 16:02

Czy są jeszcze nabory do pracy?
    Pracownica

13.08.2016 22:28

Tak są przyjęcia :)
    Adi

30.07.2016 02:20

Witam wszystkich czemu kazdy nazeka na firme "instanta"zobaczcie sobie inne opinie w innych firmach wszedzie jest dobze gdzie nas niema takze moim zdaniem bo pisze to raz kolejny kto nie umie i mu sie niechce pracowac to zawsze narzeka albo ma dwie lewe rece??no niestety wszedzie trzeba pracowac oczywiscie jak ktos chce zobaczcie ludzie sami sobie to robicie a pozniej nazekacie .Amen
    Adi

30.07.2016 02:20

kco

07.07.2016 10:44

Fajna firma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Instanta?

unifer

01.02.2016 11:46

Dajcie jakieś namiary na kadry bądź koordynatora firmy zewnętrznej jakiś fon .
    unifer

05.02.2016 14:30

To napiszcie na gg pv wiadomość 54400432 mam pod bramokwą sytuacje gdyby nie ona to normalnego czegoś poszukał bym
    Danio

31.12.2015 13:55

Porazka pracuje 7 lat i co miesiac umowa nawet glupiego tel nie moge wziasc na umowe bo umowa musi byc co najmniej na 3 msc (smiech) do rodzicow musze isc zeby mi poreczyli facet 25lat

13.11.2015 16:26

To znaczy ze nie chłopaki sa buraki tylko dziewczyny puszczalskie
    ech........

12.11.2015 18:12

Jedyna firma która zwalnia ludzi naprawde oddanych i pracowitych a lebrów zostawia ...........kadrowa ma za wielka władzę ale inteligencję już nie .........pozdro dla kumatych
    wykorzystana

09.11.2015 11:58

Witam, ja chciałabym poskarżyć się na chłopaków z zasypu i jednego mechanika, totalne buraki które chciałyby się przespać z co ładniejszą dziewczyną. Niektórzy mają na swoim koncie niezłe wyniki, szczególnie jeden "czerowny". Nie polecam.
    wydra

18.10.2015 21:37

Bzzzz

Kontakt - Instanta Sp. z o.o.

Kawowa 3 44-240 Żory

Branża główna: Artykuły spożywcze
    finka

09.09.2015 22:51

mam pytania czy ta firma instanta należy do grupy Mokate?
    ja

11.09.2015 23:32

Instanta to Instanta a Mokate to mokate
    schadia

02.03.2017 19:04

nie nie należy do mokate
    bolek i lolek

09.09.2015 22:45

Key Account Manager w firmie Instanta na jakie zarobki może liczyć i jaka atmosfera panuje w tej firmie jeżeli chodzi o dział Kam-ów
    ja

14.08.2015 20:59

Nie ma zadnego posrednika
    ...

10.08.2015 09:30

proszę o nazwę pośrednika który przyjmuje kobiety na produkcję.thx
    DANO

05.08.2015 16:43

KOGO NIE NIE LUBIE TO TEGO GOSCIA CO ROBI NA ZMIANIE KOKESZA TEN GOSCIU Z(usunięte przez administratora)CO TO ON NIEJEST
    ;)

17.06.2015 12:40

ostro ciśniecie na instantę hm ogólnie do kolegów z magazynu nic nie mam :) pracuje tam przeszło 3 lata no tak przeklinanie nie bd ściemniać, ze pracujący tam ludzie mają jakąś wyzszą kulture, ale nikt nikomu tam robic nie karze ;)a co do kierownictwa to ja do Pani E.P nic nie mam wręcz przeciwnie w porzo jest !!!! :)
    Do h

29.05.2015 13:20

Nie ma cudów :):)
    h

25.05.2015 15:36

hej jakim cudem dostać w instancie pracę na produkcji
    Aj

20.05.2015 15:18

Do pana pudziana przez male "p", -uje sie nie kreskuje Ty tępy ..uju !! Pozdro dla Pudziana przez duze "P" :)
    Baba Jaga

20.05.2015 12:53

Potwierdzam on się nie nadaje na brygadzistę jest bardzo niesłowny i nieuczciwy jednym słowem "porażka"
    Pudzian

18.05.2015 23:39

"Spaceróje"? Trolujesz pod Pudziana to przynajmniej się naucz pisać poprawnie, bo ja takich błędów nie robię... (a dla kolejnych wpisów mojego rzekomego autorstwa mały komentarz - nie udzielałem się tu i nie mam zamiaru zaczynać - info tak na wszelki wypadek, jakby znowu ktoś próbował umieszczać mnie w jakiejś dziwnej g****burzy rodem z przedszkola - pozdrawiam)
    Ciastkoo

30.04.2015 17:17

Kokesz ty brutalu, jak tak możesz ty pracowniku drugiej kategorii xd
    m

29.04.2015 23:46

pracowałam w tej firmie zbyt długo, po kilku latach mnie zwolnili, bo tak właśnie docenili kilkuletniego pracownika, zwolnienie za nic, ale teraz ciesze się ze tak się stało, bo mam święty spokój od tego gówna ;)
    magazynier

29.04.2015 11:24

co ty chcesz od kokesza jest zajebisty he he chyba nie poznałeś ludzi z magazynu mówię o panu A.W.

Zostaw merytoryczną opinię o Instanta Sp. z o.o.