Instanta

• Suszec
  • Krzyżowice
Żory - Instanta sp z o.o. w Żorach

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Instanta Sp. z o.o.

Opinie o Instanta Żory

Nie przegap nowości o Instanta Sp. z o.o.!

08.12.2021 11:41

Krystian

08.12.2021 13:56

Na pewno, nikt z nim nie chce robić każdy o tym wie tylko nie on.
    Krystian

08.12.2021 13:58

I to nie znaczy że ma grać w gry w czasie pracy

16.11.2021 23:30

Kolejny raz, starszy pan ze streczarek nie daje sobie rady. Wszystko zawalone jakims wyrobem bo facet juz sobie nie daje rady a instanta dalej go trzyma (: Moze pora, żeby sami ukraincy pracowali albo pora na jakomś zmiane? Smutno sie na to patrzy
    ????

25.11.2021 20:49

Prawda. Zapraszam na strecz w pojedynkę. Na dory. Zapraszam ???????? kto mówi o zmianie pracy jeśli można coś zmienić w pracy a nie od razu pracę.. Jestem ciekaw kim jesteś i gdzie pracujesz jeśli jesteś taki hm lekko mówiąc wszystko wiedzący. Pracuje tam lata więc wiem o czym pisze. Tak po za tym ekipa na mojej zmianie całkowicie mi pasuje także nie mam zamiaru zmieniać pracy. Pozdro.
    Drań

26.11.2021 18:20

Przestań się mazać. Wylewasz swoje zale jaki to poszkodowany jesteś bo za dużo masz roboty. Zrób z tym coś idź pogadać z kierownikiem jak to nie pomoże to postaw sprawę jasno że albo coś z tym zrobią albo odchodzisz... Jesteś tak odważny jak cała reszta. Płaczecie na forum ale nic nie zrobicie żeby poprawić swój los. Jeżeli nic z tym nie zrobią to zmień pracę bo jeśli będziesz patrzał na super ekipę to wciąż będziesz tylko siedział i stękał na forum że bardzo ci ciężko.
    Bomba

17.08.2021 16:13

Ktoś wie czemu Instanta zatrzymała się rozwojowo w latach dziewięćdziesiątych, traktuje ludzi z buta? Sprzęt do pracy tez jakiś z przed epoki..no szkoda szkoda
    Paletowy nr1

30.09.2021 16:01

Dokłanie! Połowa paleciaków praktycznie nie jeździ druga połowa krzywo podnosi. Oddawane do naprawy leżą gdzieś w koncie miesiąc i wracają dalej rozwalone. 3 w miare sprawne wózki na całą firme a nawet one zaczynają się rozpadać.
    Drań

24.11.2021 16:43

To dlaczego nadal pracujesz. Żalisz się na forum a twojemu szefowi przychodzi kolejny wielki przelew za wyroby z kawy który robią dla jego klientów parobki takie jak ty nawet jakby to przeczytał to pewnie sam by się uśmiał że stękasz a pracujesz nadal kiedy on popija sobie dobrym whiskey.
    Jola

25.10.2021 11:19

Cześć, może mi ktoś powiedzieć na czym polega praca na produkcji aglomeratora?
    Kazik emeryt

04.11.2021 10:25

Pracowałem tam z rok temu , ludzie super tylko ciężka robota na tym dziale. Wypłaty słabe jak do tak fizycznej roboty. Robiłem na grubie to czasem się tak nie narobilem jak tam.
    Andżej

06.11.2021 14:19

Na robieniu wszystkiego
    Technolog oferta pracy

04.11.2021 12:13

Hej. Pojawiła się oferta pracy Specjalista ds. Jakości - Technolog. Jak wygląda praca na tym stanowisku? Na zmiany? Jak zarobki? Atmosfera?

01.11.2021 15:12

Śmieszny zakład I wypłata
    Nxnx

23.10.2021 18:58

Ja jestem ciekawa tylko ile przerwy mają panie z preselekcji ????
    Nos

20.10.2021 13:04

Dowcip tygodnia: - wiecie co mechanicy noszą w swoich skrzyneczkach? ( mechanicy, nie obrażać się) …wiec w skrzyneczkach jest. Środek uspokajający oraz bogaty zestaw wszelkiego rozmiaru trytytek:)
    Anitka

23.10.2021 02:50

Żart równie żałosny jak ta firma.
    Alla

07.10.2021 15:14

Moim zdaniem żeby poprawić warunki pracy w tej firmie to trzeba zmienić parę starych brygadzistek. To one stwarzają nie miłą atmosferę w zakładzie i nieszanuja pracowników
    Jaja

25.09.2021 03:23

W zeszłym roku była stówka podwyżki i aneks. Ale zarobki pomimo stówki pozostały bez zmian. Teraz jest podwyżka, cieszymy się ale nie na długo. Dlaczego? Podwyżka będzie obowiązywać ostatnie dwa miesiące w roku…a od stycznia ustawowo podnosi się najniższa krajowa..uwaga uwaga: - o kwotę prawie równą wielkości podwyżki. Co to oznacza? Nooo.. podwyżka będzie obowiązywać tylko dwa miesiące ???????????? niezłe jaja, nie?! Obym się myliła???????? Jeśli będzie nie po mojej myśli i dostaniemy podwyżkę plus wzrośnie najniższa krajowa to napluje sobie w twarz, obiecuje tak jak pan cook.iz ze nigdy nie będzie politykiem i by nazywać go (usunięte przez administratora) jeśli zmieni zdanie????????????

23.09.2021 10:28

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Instanta Sp. z o.o.?

23.09.2021 20:49

miernie.

22.09.2021 21:01

Bardzo mnie śmieszy to, ze streczarki w połowie nie działają, a produkcja nie zwalnia. Tak to jest logiczne. Gdyby zabrakło streczu taczek czy palet, to ta produkcja by na ziemi stawiała słoiki a wtedy można zwolnić paletowych i wygenerowałyby się pieniądze na podwyżki. To do tego dołożyć z dwie niedziałające linie ( gdybam) zwolnić personel z nich, to by było jeszcze więcej podwyżek. Buuhaha …obowiązków????????

11.09.2021 10:29

Widzę, że ludziom z góry pasuje żeby ludzie zwalniali się masowo. Co miesiąc to mniejsza wypłata a podobno był poruszany temat podwyżek. Nic tylko czekać na wypowiedzenia. Nie pozdrawiam :)

Oferty pracy - Instanta Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. obsługi sklepu internetowego

Mechanik w dziale Utrzymania Ruchu

Administrator / Administratorka systemów IT

WalletIcon

4000 - 6000 PLN / m

Księgowy / Księgowa

Dobry czas.

05.08.2021 01:42

Rozmawialem wczoraj z prezesem jesteśmy bardzo blisko. Jedno wam powiem, będą duże podwyżki. Pewne info bo tak jak już mówiłem jestem z nim blisko.

05.08.2021 22:55

Podwyżki hahaha. Kierownictwo i tak twierdzi, że za dużo zarabiamy i nie chcą słyszeć nawet o podwyżkach

08.09.2021 19:15

Hahahaha duza podwyżki nie bądźcie smieszni

19.02.2021 07:38

Obiektywna

20.02.2021 12:05

Nie fałszywe ale uzasadnione, wszystke moje opinie można poprzeć konkretnymi przykładami dlatego proszę nie mylić pojęć.
    Karmel

01.09.2021 10:03

To chyba należy Pan/Pani do grona wybranych

23.08.2021 22:38

Pojawiło się ogłoszenie do kadr w firmie Instanta. Ktoś uciekł/zwolnili czy inna bajka? Jaka atmosfera w biurze?
    Brzdąc

14.08.2021 03:21

Kto w Instancie pracuje, ten się w cyrku nie śmieje.
    Hmmm

07.07.2021 16:14

Jak czytam czasem tę opinię jak tam jest strasznie źle i wszystko jest nie tak to aż nie dowierzam ... Kurde wypłata zawsze jest na czas ... Podczas pandemii praca była ... Ludzie jak wam jest aż tak źle to po co w ogóle tu pracować proszę zmienić zakład pracy a nie narzekać opisywać pół firmy i dalej pracować, a kto już to zrobił to niech się zajmie opinia swojej teraźniejszej firmy.

05.08.2021 01:31

Adrian idź się podlizuj w kadrach a nie postami na forum.
    Wszechwiedzący

14.08.2021 03:19

Masz całkowita racje. Wszyscy pracownicy powinni opisać swoje doświadczenie z tym (usunięte przez administratora), żeby jak najwiecej osób mogło się dowiedzieć jak niewesoło jest w tej firmie.
    Zazazizuzuzaj

05.08.2021 21:48

Taka historia: Pracownik zwalnia się, trafia do innej pracy, tymczasem „stara” firma dowiadując się, gdzie ów człek trafia, wysyła mailem negatywne opinie na jego temat nowemu pracodawcy. Jak to brzmi? Tak, to nowy ład. Etyka i tam takie..( wiadomo, ile komputerów w pracy, jeszcze więcej kont mailowych. No ale fakt się liczy, prawda??!!)
    Ooo

31.07.2021 18:41

Pozdrowienia dla brygadzistek w firmie Instanta,jedyne co wam wychodzi to mówienie,,Mało",,Mała Średnia"oraz śpiewanie 100 lat

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Instanta?

Nic

27.07.2021 19:52

Zapomniałam dodać że to jest gdzieś w Haarlem proszę o szybką odpowiedź
    Nic

27.07.2021 19:50

Cześć wszystkim czy ktoś był może w pracy na pakowaniu ciastek dają 12 euro brutto i właśnie też przez agencję Instant.Job

14.02.2021 16:13

Zatrudniłem sie i zobaczylem prace i podziękuję.

23.07.2021 16:16

Hahaha dokładnie

29.04.2021 13:38

Dzień Dobry. Interesuje mnie podjęcie pracy w firmie Instanta. Proszę napisać czy są możliwości rozwoju? Czy są możliwe nadgodziny ? I czy to prawda, że na zasypie zarabia się najwięcej z całej produkcji ?
    Państwo w Państwie

05.05.2021 09:55

Jeżeli chcesz zarabiać więcej niż na zasypie i zdarza Ci się przymknąć czasem oko w trakcie pracy i lubisz przesiadywać z nudów w biurze zamiast na swoim stanowisku pracy i potem żądać jeszcze nadgodzin lub przyjść gdy nie jest to zawsze konieczne w sobotę. Kiedy preferujesz dwóch liderów na jednej zmianie bo od niedawna jeden to już za mało a z pracy masz zamiar nieraz wcześniej wyjsc lub różnie do niej przyjść i masz do zaoferowania swojemu szefowi coś więcej niż tylko to co w pracy… to jesteś idealnym kandydatem a zarazem wybrańcem na stanowisko brygadzisty granulatora! Spokojnie te świetlane warunki trwają tam od lat i nic się nie powinno zmienić do póki ich szefem jest ten kto jest :) i nikt się tym jak widać nie przejmuje. Ostatecznie jeżeli nie będzie wolnego tam wakatu to drugim godnym polecenia miejscem jest Przemysłowa.
    Lola

17.07.2021 19:32

A jak wyglada praca na przemysłowej tez premia grupowa??
    Różyczka.

07.07.2021 16:07

Ludzie co z Wami????Wszyscy tylko narzekają.... W najgorszym czasie pandemii każdy pracę miał.Pracuje tu 10 lat zawsze wypłaty były na czas. W brygadzie dziewczyny są meega. Atmosfera w pracy super????????????. A co do wpisu, że ktoś jest homoseksualny to każdego prywatna sprawa. I proszę uszanujmy to????
    Kamila

04.07.2021 10:57

Z tego co wyczytałam w ofercie pracy, Instanta oferuje możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych. Jak to wygląda na stanowisku specjalisty ds. jakości, technologa? :P Jak można się rozwijać zawodowo? Chodzi o szkolenia/kursy? Jak często coś takiego jest organizowane dla pracowników?
    Mistrz

05.07.2021 08:10

Bardzo prosta odpowiedź, wcale ????

Kontakt - Instanta Sp. z o.o.

Kawowa 3 44-240 Żory

Branża główna: Artykuły spożywcze

16.06.2021 07:51

YMCA

17.06.2021 12:26

(usunięte przez administratora). Jak wam nie wstyd? Skąd Wy się wzięliście? Zza stodoły? Każdego innego to co, na egzorcyzmy byście wysłali?! No tak, wyssaliście to z mlekiem matki by po chrześcijańsku, każdą odmienność zniszczyć, spalić. „Czyń dobro, miłuj bliźniego” taaaak? Zobaczymy, jak w deszczowy dzień słońce wyjdzie i tęcza wam na durne łby pospada
    Wiadomka

25.06.2021 14:11

W Instancie 99% osób tak ma. Zero szacunku, zero tolerancji. Obgadywanie, szukanie tematu, zdradzanie i po kątach pierdół pociskanie. Jeden drugiego kryje itd. Pozostały 1% to ludzie inteligentni i nie udzialający się.

31.05.2021 20:29

Czekuladki zjedli? To wracać na pozycje, widzimy się za kolejne 20 lat.... Ktoś ma ochotę na swój komentarz? Zapraszam do rozmowy????
    Taaaa

01.06.2021 22:37

Janek, widzę ze smakowało bo masz galoty pełne i kolana Ci się trzęsą. Pewnie jak widzisz kogoś z kierownictwa to na bank idą po Ciebie by Cię zwolnić
    Ten on

10.06.2021 16:47

Kawę pili. kawę piją. Kawę pić będa. Pieniądze lecą jak (usunięte przez administratora) Prezes top 10 najbogatszych ludzi w Polsce. A ty piszesz że mamy się cieszyć że prace mamy...
    Marysia

18.05.2021 07:31

Witam , czy ktoś mi powie czym zajmuje się Pan Krzysztof. P który kiedyś był od rozliczenia kawy? . Chodzi, zaczepia,wypytuje i wie wszystko na każdy temat , według jego to nikt nic nie robi (magazyn, kierownicy, granulator czy mechanicy ,nawet wie co na przemysłowej sie dzieje) jak tak go słuchałam to myślę że powinien zostać kierownikiem w tej firmie i niech pokaże co potrafi zrobic, bo może jego talent się marnuje. Jeśli nie dostanie szansy to niech przynaniej nie obgaduje i robi zamieszania.
    Xxx

19.05.2021 00:11

Marysiu widać z tego co piszesz na Krzysztofa.P że ty tu jesteś największą dewotką wszystko widzisz wszystko słyszysz zainteresuj się sobą i pracą w firmie. Pan Krzysztof przynajmniej interesuje się firmą gdzie i co zrobić żeby było dobrze taka jego funkcja!!!!
    Kawa

25.05.2021 14:10

Co za bezpodstawne oskarżenia. Wiesz, że to o czym mówisz jest karalne i powinnaś to zgłosić. Jeżeli natomiast jest tak jak myśle, rzucasz słowa na wiatr to również jest to karalne

24.04.2021 10:18

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Instanta Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?
    Lucek

26.04.2021 09:50

Nie. Przeważnie w kawiarni na rynku w Cieszynie :)
    Nikuś

14.03.2021 07:52

Czy ktoś się w końcu zainteresuje praca brygadzisty z magazynu który zamawia kawę? Notorycznie popełnia błędy i tylko siedzi na telefonie nic nie robiąc.
    Mania

24.03.2021 23:53

Zamiatasz już?!
    Tak to ja

24.03.2021 23:58

Kery kery??
    iag talika

23.03.2021 18:01

Jak to jest możliwe, że nie ma produkcji a mag.przypr. znowu jest cały zawalony na nocke? Może pora zamienić starszych panów i dać szanse jakimś młodym.. W zeszłych tygodniach nie było takiego problemu
    zażenowany

17.03.2021 19:21

Pani zajmująca się rekrutacją nowych pracowników zarzekała się, iż zadzwoni po rozmowie nawet jeśli decyzja nie będzie pozytywna. Minęło kilka dni- nadal brak kontaktu. ZERO PROFESJONALIZMU.
    Panna

14.09.2020 07:49

Od kilku tygodni wchodząc do firmy na portiernię zamontowany wizyjny termometr pokazuje u mnie zawsze praktycznie ta sama temperaturę - czy nie jest to dziwne???? Chyba nie jestem jedyna, u której tak jest - panowie portierzy tez powinni na to zwracać uwagę. Na koniec dodam dlaczego portierzy lub inne odpowiedzialne osoby nie zwrócą osobom wchodzącym do pracy, aby zachowywali dystans od siebie i wchodzili od wyznaczonej strony - pandemia nadal przecież trawa.
    Adrianinstanta

26.02.2021 00:43

Ale ty mi teraz zaimponowałeś, dziwi mnie, ze ludzie tacy jak ty na zakładzie niemal podłogi zamiatają. Więc powedzmy sobie wprost w myśl powiedzeniu "(usunięte przez administratora)i tak jesteś nic nie znaczącym osobnikiem wegetującym od wypłaty do wypłaty, jak każdy inżynier z tego forum -_-
    J@nu$h

27.02.2021 04:45

Dziękuje za Twoją opinie. Po Twoim komentarzu oraz sposobie w jaki się wypowiadasz muszę z przykrością stwierdzić, że zamiatanie podłóg podlega bardziej Twoim kompetencjom aniżeli moim. Pamiętaj gdzie jest Twoje miejsce.
    Gothicwoman

10.09.2020 19:00

Nie polecam. Byłam na rozmowie w sprawie pracy na stanowisku sprzątaczki. Moim zdaniem nikogo nie powinno obchodzić jak ktoś wygląda. Podziękowałam za pracę skoro osoby odpowiedzialne za rekrutację są nietolerancyjne. Pani przeszkadzały kolczyki w ustach i w nosie. Było by to zrozumiałe gdybym ubiegała się o posadę w biurze ale jako sprzątaczka nie powinno to nic nikogo obchodzić ile mam kolczyków.
    Rafał

28.01.2021 02:06

nieważne jak wyglądasz, ważne jak się zachowujesz i jak pracujesz. Powinnaś to zgłosić do inspekcji pracy że zostałaś tak potraktowana przez wizerunek a nie umiejętności. Pozdrawiam
    Mate

27.02.2021 04:38

Farmazony piszesz. Specyfikacja pracy decyduje co i jak, zapisy bhp o pracy przy żywności. Inspekcja pracy uśmieje się tylko.
    Madzia

10.02.2021 00:42

Gajda chyc się roboty a nie adoruj o.s.
    Mechanik

25.02.2021 23:36

A co żal ci? Jaka płaca taka praca.
    Damian

25.02.2021 23:38

Przypnij się łańcucham :) kolega po fachu

22.02.2021 19:07

Oliwia

25.02.2021 23:32

A włosy jak Rutkowski
    Madzia

22.02.2021 19:11

Cichutko? Chyba raczej nie ma kogo. Adwokacie gajdy. Ciekawe co on z tym smarem robi? Chyba nie gotuje sosow.
    Sjz

25.02.2021 23:29

Nie tylko ze smarem. Kapsulki kawa i co ino
    Zielo

19.02.2021 00:03

Pracuje na innej zmianie na szczęście. Zgadzam się z wypowiedzią majkela a przez brygadziste adriana z zasypu zwalniali się dobrzy pracownicy. Psuje atmosferę w brygadzie i nie ma odwagi mówić w twarz,
    To ja

20.02.2021 20:14

Człowieku wiem kto pisze instanta dawno powinna cię zwolnić za twoje nie przestrzeganie zasad i twoją robotę odejść z tej firmy i daj pracować innym i nie buntuj ludzi tak jak twoja mamusia
    Zielo

21.02.2021 14:12

moja mama nie żyje od 7 lat pomyśl zanim coś napiszesz
    Kawowy123

19.02.2021 07:27

przepisy bhp przestrzegane są tylko przy inspektorze, wydajność w pracy wymusza się przemocą, zaplecze sanitarne porównywalne do warunków życia w kraju trzeciego świata, przychylność brygadzisty można zaskarbić sobie jedynie głębokim włażeniem w d**ę.

Zostaw merytoryczną opinię o Instanta Sp. z o.o.