brak logo

TFLS

Warszawa

Opinie o TFLS

powerq 2016-06-16 23:32
Pracuje w TFLS pół roku i uważam, że to bardzo dobry pracodawca. Polecam!
7
Lidka 2016-07-06 15:33
Pracuje w TFLS w sekretariacie i najpierw dostałam umowę na 3 miesiące próbne, a później już na stałe. W sierpniu minie 2 lata mojego stażu w TFLS. Pracodawca jest ok, zarobki dobre, nie mam zastrzeżeń :)
7
Katarzyna 2016-07-18 20:04
Moge rowniez potwierdzić. Zero zastrzeżeń . Bardzo dobra współpraca. Polecam
6
Izzka 2016-08-23 09:56
Ja w TFLS pracuje od czerwca i podoba mi się ta praca. Fajni ludzie wokoło, pracodawca też ok. Mogę polecić pracę w TFLS :)
6
Kasia98 2016-10-10 21:28
TFLS to dobry pracodawca. Mam dobrą umowę, wynagrodzenie zawsze na czas i fajna atmosfera, bo mam super współpracowników.
5
dora 2016-10-23 21:30
Jedyny uczciwy pracodawca jakiego znam. Umowa moze i długa ale wszystko jest jasne i nikt nie jest zdziwiony. Duzy pozytyw i podziw.
4
wika 2016-12-08 19:59
Porządna firma, gdzie można się rozwijać. Miła atmosfera, porządne zarobki - polecam.
5
tylka 2017-01-02 17:22
Dostałam w TFLS bardzo dobrą stawkę, mam sporo godzin. Uważam, że to dobry pracodawca. Umowa jasna i klarowna. Polecam.
4
Pracownik TFLS który poleca tego pracodawcę 2017-01-06 20:06
Ktoś nie wie do czego służy ta strona. ....? Konkurencja nie może wytrzymać promocji jaka jest w TFLS... hehe tu zawsze są kolejki mimo najlepszej obsługi :)
5
RADZIEJ 2017-01-29 18:29
DUŻY POZYTYW.
WYPŁATA ZAWSZE NA CZAS.
DOBRY PRACODAWCA.
6
Agnieszka 2017-02-27 13:19
Pracuje w TFLS prawie dwa lata i uważam, że to uczciwy i wyrozumiały pracodawca. Zawsze wszystko jest tak jak w umowie, zero niedomówień. Pieniądze wypłacane są na czas. Bardzo dobra współpraca z sekretariatem. Warunki pracy jakie proponuje tfls są zadowalające.
5
Nicki 2017-03-25 20:08
Pozdrawiamy byłą sekretarkę która pracowała w TFLS i otworzyła konkurencyjna szkołę :) i życzymy powodzenia
5
Mateusz 2017-03-25 21:58
Bardzo dobry pracodawca. Uczciwy i wyrozumiały. Daje możliwość rozwoju zawodowego.
5
irena 2017-04-09 12:52
Pozdrawiam Smutną - nie udało się jej przejąć TFLS poprzez dokonanie sabotażu, kradzieży oraz podstawionych kupców , to teraz wyżywamy się na forach. Z tego co wiem Pani Anita to uniemożliwiła. Nie współczuję Smutnej. Smutna mnie jako lektorce obiecywała wiele kursów, żebym tylko z TFLS odeszła, ale nie dałam się nabrać i bardzo sobie chwalę tą decyzję. Bo otwarta przez nią kilka miesięcy temu szkółka dogorywa. Taki jest finał działających podstępnie osób. Brawo dla TFLS, że dali odpór oszustce.
6
Monika 2017-04-10 15:46
Pracuje w biurze w TFLS i jestem zadowolona. Mam stałą umowę i satysfakcjonujące wynagrodzenie. Na atmosferę też nie narzekam, każdy jest życzliwy i miły.
6
Fran 2017-04-16 23:35
Duza szkoła , mili ludzie
5
Monia 2017-04-23 13:52
Jestem zadowolona z pracy w TFLS. Pracuję w biurze i chociaż jest tam sporo pracy to można liczyć na premię.
6
EZ 2017-04-23 14:39
Szkola ktora istnieje 25 lat i ma renomę. Super ludzie i fajna obsługa.
5
Kaska 2017-05-03 11:43
Dobry pracodawca, fajni ludzie i atmosfera a to ważne w pracy. Polecam!
4
Rob 2017-05-09 06:56
Pracuję w TFLS od 7 lat a dla lektora to bardzo długo okres. Zero problemów z materiałami, salami, ewentualnym zastępstwem i przede wszystkim płatnościami (co nie jest niestety regułą w innych szkołach).
W biurze pracują pomocne osoby, inni lektorzy też zawsze służą dobrą radą. Szczerze polecam.
4
M. 2017-06-09 15:55
Ja tam polecam, bardzo dużo się można nauczyć.
5
michał 2017-06-15 15:03
Pracodawca godny polecenia. Wynagrodzenie na czas, dobra współpraca z innymi pracownikami.
3
cheers 2017-06-23 12:49
Każdy ma swoje wady i zalety :D można znaleźć i jedno i drugie w TFLSie :) moim zdaniem jak ktoś jest inteligentny, obrotny i komunikatywny to sobie tam poradzi!
cheers 2017-06-26 15:28
@anonim tym tokiem rozumowania to w każdej pracy tracisz czas :) aaa i chyba chciałeś napisać "jak komuś NIE szkoda życia" bo inaczej to bezsensu :)
1
Patryk 2017-06-27 00:32
Pracuje w TFLS jako lektor już 3 rok i pracuje mi się dobrze. Warunki zatrudnienia w porządku. Atmosfera jest jak dla mnie pozytywna. Generalnie jestem zadowolony z tej pracy.
4
Sylwia 2017-07-04 23:00
Pracuje w szkole TFLS i jestem zadowolona. Szef jest uczciwy i wyrozumiały. Ostatnio miałam trudną sytuacje rodzinną i musiałam wziąć kilka dni urlopu. Nie było z tym żadnego problemu. Polecam
5
Zadowolona 2017-07-05 04:59
Bardzo fajna szkoła i z 25 letnia tradycja w nauczaniu. Mili ludzie i fajna atmosfera.
5
Sylwia 2017-07-05 14:41
Pracuje w TFLS 2 lata. Bardzo dobry pracodawca. Przede wszystkim uczciwy i wyrozumiały, polecam.
5
Tomek 2017-07-07 12:47
wedlug mnie wszystko ok, nie narzekam
5
Zadowolony lektor który pracuje tu od lat 2017-07-07 18:02
Świetna szkoła z 25 letnim doświadczeniem i akredytacja MEN. Niestety inne szkoły nie mogą tego znieść i wypisują brednie szkalując dobre imię TFLS. Wiem jedno, TFLS zawsze był i jest dobra szkoła i ja jako lektor mogę śmiało polecić.
3
Zadowolona ze szkoły TFLS 2017-07-07 18:39
Mój awans w pracy bardzo zależał od poprawienia angielskiego. Szukałam długo odpowiedniej dla siebie placówki. Ostatecznie wybrałam Szkole TFLS. W krótkim czasie udało mi się dokonać szybkiego postępu w nauce. Przede wszystkim sama rozmowa kwalifikacyjna do grupy była starannie przeprowadzona. Grupa mała, dobrze dobrana. Sam kurs rzetelnie prowadzony zarówno pod kątem wiedzy teoretycznej - gramatyka i konwersacji z native speakers. Dodatkowo chodziłam na piątkowe zajęcia dodatkowe z nativami na których poprawiłam akcent i wymowę , co było to bardzo problematyczne wcześniej. Awans w pracy uzyskałam po 5 miesiącach nauki. Gorąco polecam, bardzo miła obsługa
4
lektorka 2017-07-09 09:18
Warunki w porządku, wynagrodzenie zawsze na czas. Pracowałam w kilku szkołach językowych w Warszawie, ale TFLS najbardziej mi odpowiada.
4
Kasia 2017-07-11 21:26
Uczciwe i jasne zasady zatrudnienia. Wynagrodzenie wypłacane regularnie - polecam.
3
POLECAM TFLS WSZYSTKIM 2017-07-19 19:10
POLECAM POLECAM!!! Szkoła która jest juz 25 lat na rynku i ma renomę . Wysoką jakość i markę rozpoznawalną w całej Warszawie. Oczywiście konkurencja zazdrości i pisze bzdury ale jakość broni się sama. Lektorzy od lat Ci sami . A ja pracuje tu od 2007 roku i nie żałuję.
Atmosfera rodzinna, pieniądze zawsze na czas
3
zainteresowana 2017-07-24 11:09
jak tam aktualnie wygląda sytuacja jeśli chodzi o pracę w sekretariacie??? Zastanawiam się czy aplikować, jakie są zarobki??
1
sekretarka 2017-07-27 15:50
Pracuje w sekretariacie TFLS już 2 lata i nie narzekam. Normalna praca, trzeba coś skserować, odbierać telefony, zapisywać klientów na kursy. Jak będziesz się starać, to szef napewno doceni to podczas wypłaty. Ja jestem zadowolona z pensji.
Sekretarka Tfls 2017-07-30 18:35
Nie wiem czy kwota 3200 zł to minimalne wynagrodzenie ... :) Jak dla mnie to ok. Ale jak komuś za mało to moze zarabiać 16 tys jako pani dyrektor .... W banku :)
Polecam, fajne miejsce
1
anonim 2017-07-31 11:32
3200? W tej bajce były również smoki? :-)
1
Magdalena 2017-07-31 22:26
Pracuje jako lektorka w TFLS. Bardzo dobra szkoła, jestem zadowolona z pracy. Dobre warunki zatrudnienia i wynagrodzenia.
3
echh 2017-08-02 10:08
jak widać zdania są podzielone
Milena 2017-08-14 21:43
TFLS jest dobrym miejscem dla osób, które chcą się rozwijać. Jestem lektorką i praca w TFLS pozwala mi doskonalić swój warsztat nauczyciela.
3
Bardzo zadowolona z tfls 2017-08-15 12:16
Polecam wszystkim szkołę TFLS. Ma świetną kadrę, szczególnie Pani Milenka która mnie uczyła. Jest miła, sympatyczna, pomocna. Bardzo dobrze tłumaczy gramatykę i potrafi nauczyć nawet najbardziej "odporną na wiedzę" osobę czyli mnie.
Sekretariat w szkole jest bardzo pomocny. Panie serdeczne, uśmiechnięte. Zero problemu z wystawieniem faktury. Na koniec kursu dostałam raport końcowy, piękny certyfikat oraz zaświadczenie MEN bo szkoła ma akredytacje z kuratorium. Ja po swoim kursie wystawiam im 5.
2
Misza 2017-08-16 09:25
a w jaki sposób niby praca w TFLS pozwala doskonalić warsztat nauczyciela??
Zadowolona 2017-08-20 22:08
To prawda , w TFLS jest wiele szkoleń które prowadzone są przez najlepszych szkoleniowców z LCCI , Cambridge oraz macmillana. Fajna, rodzinna atmosfera od czasu jak nie ma tu już tej starej blondyny. Szkoła obchodzi 25 lecie. Mało teraz takich szkół.












2
bs 2017-08-21 16:17
A jak się tam pracuje metodykowi bo teraz szukają?
Nick 2017-08-24 15:18
Tam każdy się rozwija w sposób znany tylko wielce panującemu szefowi.
Każdy tam pracuje od ponad 2 lat, aż dziwne że cały czas kogoś nowego szukają :D część niepochlebnych opinii jest niestety skrupulatnie usuwana :(
3
Małgorzata Lektor w Szkole TFLS 2017-08-24 20:31
Tak, szkoła rozwija się to i więcej lektorów potrzeba no i metodyków. Współpracuję akurat z TFLS od 2008 roku i mogę potwierdzić, że w większości skład jest taki sam od wielu lat. Jest też troche nowych lektorów bo i kursów szkoła ma dużo. Od rana do wieczora prowadzę kursy. Zawsze będę wypowiadać się wyłącznie pozytywnie o TFLS.
2
dominika 2017-08-24 20:46
Bardzo dobre warunki. Spokojnie na cały etat 7 tyś możesz wyciągnąć. Ogólnie bardzo miło. Jest 3 metodyków.
2
Ania 2017-08-25 18:31
Naprawdę fajna kadra, dobre warunki. Jestem zadowolona z współpracy z TFLS.
1
Nie polecam. 2017-08-30 09:26
Ogłoszenia odnośnie pracy w sekretariacie wiszą na stornach non stop, jak widać nikt dłużej nie chce tam zostawać, bo się po prostu nie da. Wszystkie niepochlebne opinie są usuwane, czyżby było coś do ukrycia? Czy może prawda w oczy kole? Pracy w tym miejscu nie polecam.
Zostaw swoją opinię o TFLS - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TFLS