brak logo

TFLS

Warszawa

Opinie o TFLS

Marta 2016-01-24 15:11
Ja też przyłączam się do pozytywnych opinii. Pracuje w TFLS już dwa lata i nie mam żadnych zastrzeżeń.
7
sandi 2016-02-14 17:06
Bardzo dobry pracodawca. Przede wszystkim uczciwy. Polecam
3
kira 2016-03-17 10:55
Jestem bardzo zadowolona z pracy w TFLS. Dobry i uczciwy pracodawca.
5
Aneta 2016-04-19 10:53
do osoby piszącej pod nickiem luk- To jest forum z opiniami o pracodawcach a nie skrzynka pocztowa szkoły językowej :) :) :)
Adam28 2016-05-16 13:44
Dobry pracodawca. Wypłata na czas, a to się ceni. Współpracuje z super ludźmi, zawsze jest fajna atmosfera. Polecam!
6
powerq 2016-06-16 23:32
Pracuje w TFLS pół roku i uważam, że to bardzo dobry pracodawca. Polecam!
6
Lidka 2016-07-06 15:33
Pracuje w TFLS w sekretariacie i najpierw dostałam umowę na 3 miesiące próbne, a później już na stałe. W sierpniu minie 2 lata mojego stażu w TFLS. Pracodawca jest ok, zarobki dobre, nie mam zastrzeżeń :)
6
Katarzyna 2016-07-18 20:04
Moge rowniez potwierdzić. Zero zastrzeżeń . Bardzo dobra współpraca. Polecam
5
Izzka 2016-08-23 09:56
Ja w TFLS pracuje od czerwca i podoba mi się ta praca. Fajni ludzie wokoło, pracodawca też ok. Mogę polecić pracę w TFLS :)
5
Kasia98 2016-10-10 21:28
TFLS to dobry pracodawca. Mam dobrą umowę, wynagrodzenie zawsze na czas i fajna atmosfera, bo mam super współpracowników.
4
dora 2016-10-23 21:30
Jedyny uczciwy pracodawca jakiego znam. Umowa moze i długa ale wszystko jest jasne i nikt nie jest zdziwiony. Duzy pozytyw i podziw.
4
wika 2016-12-08 19:59
Porządna firma, gdzie można się rozwijać. Miła atmosfera, porządne zarobki - polecam.
5
tylka 2017-01-02 17:22
Dostałam w TFLS bardzo dobrą stawkę, mam sporo godzin. Uważam, że to dobry pracodawca. Umowa jasna i klarowna. Polecam.
4
Ewa 2017-01-03 17:09
TFLS - Odradzam. Obsługa Klienta jest wręcz chamska.
2
Pracownik TFLS który poleca tego pracodawcę 2017-01-06 20:06
Ktoś nie wie do czego służy ta strona. ....? Konkurencja nie może wytrzymać promocji jaka jest w TFLS... hehe tu zawsze są kolejki mimo najlepszej obsługi :)
4
RADZIEJ 2017-01-29 18:29
DUŻY POZYTYW.
WYPŁATA ZAWSZE NA CZAS.
DOBRY PRACODAWCA.
5
l'italiana 2017-02-22 15:36
jeśli chodzi o wypłatę wynagrodzenia to faktycznie bez zarzutu, ale atmosfera panująca w biurze na co dzień-dramat!!! pracowałam w sekretariacie, pracodawca wgl nie był przygotowany na przyjęcie nowego pracownika. zostawiona sama sobie ciągle tylko słyszałam, że nic nie robię, a jeśli robiłam-to źle. Nikomu nie dało się nic powiedzieć, bo i tak wychodziło, że to moja wina. Obgadywanie za plecami przez inne dziewczyny z sekretariatu (i nie tylko), które, jak miałam wrażenie, robiły wszystko bym sama odeszła. Przynieś,wynieś,pozamiataj- dosłownie i w przenośni. Wynagrodzenie- lepiej nie mówić, ale wypłacone co do grosza. Lektorzy, bardzo sympatyczni, reszta kadry-dramat. Dużo by jeszcze pisać. W skrócie nie polecam, chyba, że ktoś lubi być nieszanowanym.
3
Agnieszka 2017-02-27 13:19
Pracuje w TFLS prawie dwa lata i uważam, że to uczciwy i wyrozumiały pracodawca. Zawsze wszystko jest tak jak w umowie, zero niedomówień. Pieniądze wypłacane są na czas. Bardzo dobra współpraca z sekretariatem. Warunki pracy jakie proponuje tfls są zadowalające.
4
Nicki 2017-03-25 20:08
Pozdrawiamy byłą sekretarkę która pracowała w TFLS i otworzyła konkurencyjna szkołę :) i życzymy powodzenia
5
Mateusz 2017-03-25 21:58
Bardzo dobry pracodawca. Uczciwy i wyrozumiały. Daje możliwość rozwoju zawodowego.
5
smutna 2017-03-29 14:43
Ale to samo jest z lektorami. Pani Anitka wyciągnęła mnie na zwierzenia (miałam problemy rodzinne), obiecała kursy, zrezygnowałam z pracy w innym miejscu, a teraz od ponad miesiąca mnie unika. Zgadzam się ze wszystkim, co pisze się na temat tej szkoły. Właściciel to psychol, znęca się psychicznie nad pracownicami, właściwie stoją na baczność, muszą mówić do klientów wyuczonymi formułkami, przez to są totalnie zestresowane przy niestandardowych sytuacjach.
Uwaga na tę szkołę!
5
irena 2017-04-09 12:52
Pozdrawiam Smutną - nie udało się jej przejąć TFLS poprzez dokonanie sabotażu, kradzieży oraz podstawionych kupców , to teraz wyżywamy się na forach. Z tego co wiem Pani Anita to uniemożliwiła. Nie współczuję Smutnej. Smutna mnie jako lektorce obiecywała wiele kursów, żebym tylko z TFLS odeszła, ale nie dałam się nabrać i bardzo sobie chwalę tą decyzję. Bo otwarta przez nią kilka miesięcy temu szkółka dogorywa. Taki jest finał działających podstępnie osób. Brawo dla TFLS, że dali odpór oszustce.
5
Monika 2017-04-10 15:46
Pracuje w biurze w TFLS i jestem zadowolona. Mam stałą umowę i satysfakcjonujące wynagrodzenie. Na atmosferę też nie narzekam, każdy jest życzliwy i miły.
5
Fran 2017-04-16 23:35
Duza szkoła , mili ludzie
4
Kark 2017-04-21 18:04
Zdecydowanie... Ta pusta lalunia z sekretariatu w krótkich kieckach jest wręcz odpychająca...
Kark 2017-04-21 18:10
Wszystkie pozytywne komentarze na temat tej szkoły to marketing szeptany... W większości z nich mozna znalezc wspólny mianownik. Poczynając od obslugi sekretariatu poprzez cała organizacje ta firma to jakiś koszmar. Nie informują o zmianie sal zajęć, ba... Nie informują nawet o tym, ze zajęcia wyjątkowo odbywają sie w innej lokalizacji.. Nie wspomnę o tym iż cena kursu diametralnie wzrasta podczas podpisywania umowy. Lektorzy ok... Cała reszta to jakiż żart. Nie polecam
3
Monia 2017-04-23 13:52
Jestem zadowolona z pracy w TFLS. Pracuję w biurze i chociaż jest tam sporo pracy to można liczyć na premię.
5
EZ 2017-04-23 14:39
Szkola ktora istnieje 25 lat i ma renomę. Super ludzie i fajna obsługa.
5
Kaska 2017-05-03 11:43
Dobry pracodawca, fajni ludzie i atmosfera a to ważne w pracy. Polecam!
4
Rob 2017-05-09 06:56
Pracuję w TFLS od 7 lat a dla lektora to bardzo długo okres. Zero problemów z materiałami, salami, ewentualnym zastępstwem i przede wszystkim płatnościami (co nie jest niestety regułą w innych szkołach).
W biurze pracują pomocne osoby, inni lektorzy też zawsze służą dobrą radą. Szczerze polecam.
4
M. 2017-06-09 15:55
Ja tam polecam, bardzo dużo się można nauczyć.
5
michał 2017-06-15 15:03
Pracodawca godny polecenia. Wynagrodzenie na czas, dobra współpraca z innymi pracownikami.
3
Witoldzik2 2017-06-21 19:06
Chyba sam Witoldzik i Wojtus piszą sobie te komentarze:) jestem lektorka , chamstwo Witolda i prostactwo nie zna granic . Anitka również ma wszystkich gdzieś! Zdecydowanie nie polecam .
4
Beznadziejnie 2017-06-22 14:18
Zdecydowanie odradzam pracę w TFLS. Brak szacunku do pracowników i do kursantów zresztą też. Kłamstwo na każdym kroku. Obgadywanie za plecami. Wywyższanie się :) brak jakiejkolwiek empatii. Wychodzenie poza obowiązki z umowy to norma. Zresztą praca ponad 9h z czego pracujesz niby 8.5 bo szef nie wlicza Ci pół godzinnej przerwy. To jakieś jaja :) przeciez każdy szanujący i dbający o swoją firmę szef dba o to żeby pracownik miał swoją przerwę i mógł wykonywać swoją pracę dobrze. Tutaj tego nie znajdziecie.
Nie wiem skąd ta wasza renoma :) jak dla mnie 1/10 :) zresztą wielokrotne umawianie się na rozmowę o pracę po czym ktoś czeka 2h na kogokolwiek. Teraz niespodzianka...czasami się doczeka ale CZASEM NIE! :D haha
Rada na przyszłość :) szanujcie innych to i wy będziecie szanowani.
Każdemu kto chce współpracować z tą szkołą zdecydowanie odradzam.
2
cheers 2017-06-23 12:49
Każdy ma swoje wady i zalety :D można znaleźć i jedno i drugie w TFLSie :) moim zdaniem jak ktoś jest inteligentny, obrotny i komunikatywny to sobie tam poradzi!
anonim 2017-06-26 09:57
jak komuś szkoda życia i chce tracić czas w TFLS, to na pewno ;)
2
cheers 2017-06-26 15:28
@anonim tym tokiem rozumowania to w każdej pracy tracisz czas :) aaa i chyba chciałeś napisać "jak komuś NIE szkoda życia" bo inaczej to bezsensu :)
1
Patryk 2017-06-27 00:32
Pracuje w TFLS jako lektor już 3 rok i pracuje mi się dobrze. Warunki zatrudnienia w porządku. Atmosfera jest jak dla mnie pozytywna. Generalnie jestem zadowolony z tej pracy.
4
D. 2017-06-29 13:53
Najgorsza atmosfera z jaka kiedykolwiek sie spotkałam w pracy. Kilka lat temu miałam wątpliwa przyjemność pracować w biurze TFLS przez kilka miesięcy. Szef, pan Witold- typowy, zarozumiały dorobkiewicz, który nie szanuje kobiet. Potrafił krzyczeć przy klientach, bez powodu sie wyżywać. Nic nie zostało wytłumaczone, przez pierwszy miesiąc to tylko kseruj materiały i lataj na miasto po jedzenie dla szefostwa. Współczuje tym, którzy tam zostali. Za tak śmieszne pieniądze, nie warto szargać sobie nerwów. Odradzam wszystkim serdecznie. A pozytywne komentarze tutaj? Chyba głupi by sie domyśli skąd pochodzą.
4
Anna 2017-07-02 22:24
Pracowałam również w sekretariacie przez miesiac, dluzej po prostu nie wytrzymalabym psychicznie...dziewczyny, które tam pracowaly szkoda gadac, na tej zasadzie przynieś podaj pozamiataj...kiedy szefa nie bylo, w miare normalnie się zachowywaly wobec mnie, natomiast, kiedy szef juz byl na swoim stanowisku, nie tłumaczac zadania,ktore mialam zrobić wrecz darly sie,ze zrobilam cos zle, byleby tylko szef to slyszal i widzial. Pracując 9 czasem 10 godzin dziennie dostalam marne grosze... Nie polecam, szkoda tracic zdrowia i nerwów.
3
Nick 2017-07-04 11:31
Wszystkie uargumentowane negatywne opinie od razu są określane mianem "konkurencja zła, chce nam dopiec" to absolutnie nieprawda, praca w tej szkole jest po prostu fatalnym pomysłem. Źle się dzieje w tej szkole, UOKIK również się nią interesował, rozumiem że na rynku utrzymać się ciężko, ale za taką cenę?
2
Sylwia 2017-07-04 23:00
Pracuje w szkole TFLS i jestem zadowolona. Szef jest uczciwy i wyrozumiały. Ostatnio miałam trudną sytuacje rodzinną i musiałam wziąć kilka dni urlopu. Nie było z tym żadnego problemu. Polecam
5
Zadowolona 2017-07-05 04:59
Bardzo fajna szkoła i z 25 letnia tradycja w nauczaniu. Mili ludzie i fajna atmosfera.
5
Sylwia 2017-07-05 14:41
Pracuje w TFLS 2 lata. Bardzo dobry pracodawca. Przede wszystkim uczciwy i wyrozumiały, polecam.
5
Tomek 2017-07-07 12:47
wedlug mnie wszystko ok, nie narzekam
5
Zadowolony lektor który pracuje tu od lat 2017-07-07 18:02
Świetna szkoła z 25 letnim doświadczeniem i akredytacja MEN. Niestety inne szkoły nie mogą tego znieść i wypisują brednie szkalując dobre imię TFLS. Wiem jedno, TFLS zawsze był i jest dobra szkoła i ja jako lektor mogę śmiało polecić.
3
Zadowolona ze szkoły TFLS 2017-07-07 18:39
Mój awans w pracy bardzo zależał od poprawienia angielskiego. Szukałam długo odpowiedniej dla siebie placówki. Ostatecznie wybrałam Szkole TFLS. W krótkim czasie udało mi się dokonać szybkiego postępu w nauce. Przede wszystkim sama rozmowa kwalifikacyjna do grupy była starannie przeprowadzona. Grupa mała, dobrze dobrana. Sam kurs rzetelnie prowadzony zarówno pod kątem wiedzy teoretycznej - gramatyka i konwersacji z native speakers. Dodatkowo chodziłam na piątkowe zajęcia dodatkowe z nativami na których poprawiłam akcent i wymowę , co było to bardzo problematyczne wcześniej. Awans w pracy uzyskałam po 5 miesiącach nauki. Gorąco polecam, bardzo miła obsługa
3
lektorka 2017-07-09 09:18
Warunki w porządku, wynagrodzenie zawsze na czas. Pracowałam w kilku szkołach językowych w Warszawie, ale TFLS najbardziej mi odpowiada.
3
Kasia 2017-07-11 21:26
Uczciwe i jasne zasady zatrudnienia. Wynagrodzenie wypłacane regularnie - polecam.
1
POLECAM TFLS WSZYSTKIM 2017-07-19 19:10
POLECAM POLECAM!!! Szkoła która jest juz 25 lat na rynku i ma renomę . Wysoką jakość i markę rozpoznawalną w całej Warszawie. Oczywiście konkurencja zazdrości i pisze bzdury ale jakość broni się sama. Lektorzy od lat Ci sami . A ja pracuje tu od 2007 roku i nie żałuję.
Atmosfera rodzinna, pieniądze zawsze na czas
1
Zostaw swoją opinię o TFLS - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TFLS