brak logo

TFLS

Warszawa

Opinie o TFLS

miki 2015-07-21 11:41
Dobry pracodawca, miła atmosfera i wypłata na czas. Polecam.
4
konek 2015-07-22 12:14
Uczę w szkole TFLS prawie 9 lat. Nigdy nie miałem żadnych przykrości związanych z ta szkołą. Zawsze wszystko jest tak jak w umowie, zero niedomówień. Pieniądze wypłacane są na czas. Bardzo dobra współpraca z sekretariatem. Warunki pracy jakie proponuje tfls są zadowalające.
4
Ali 2015-07-28 11:29
Według mnie TFLS to dobry i godny polecenia pracodawca.
5
shee 2015-08-13 11:32
Cenie uczciwość a własnie w TFLS są jeszcze takie osoby. Bardzo miły i godny polecenia pracodawca. Wypłata zawsze na czas, polecam.
5
cytrus 2015-08-17 23:12
moja opinia o TFLS jako pracodawcy jest bardzooo pozytywna :) miło się tam pracuje a to jest najważniejsze, żeby człowiek z chęcią szedł do pracy
4
karolaa 2015-08-18 08:46
Czyli ogólem TFLS bez zarzutu, bo trudno własciwie znaleźć niepochlebną opinię. Dają może od razu umowe o pracę, bo mi na ubezpieczeniu zależy?
3
toomy 2015-08-19 11:01
TFLS to dobry i uczciwy pracodawca, na zarobki nie narzekam. Polecam
5
AnetkaZ 2015-09-01 14:47
Roman, a może Kreon...bo i tak sie tu wpisujesz...tylko pod różnymi nikami... to zależy jakiej pracy szukasz i jakie masz kwalifikacje... :)
Pisząc cytuję "bo ja sam oglądam sie za jakąś praca i nie wiem jak się za to zabrać" świadczy co najmniej o dużym braku w wykształceniu, więc raczej marne szanse abyś znalazł pracę. Sugeruję uzupełnić braki a wtedy może... :)
Odnośnie opinii o szkole TFLS mogę również dołączyć do grona osób zadowolonych. Dobry kontrahent, godny zaufania.
4
kabb 2015-09-06 15:14
Praca wymagająca ale satysfakcjonująca. Pracodawca uczciwy, płacący w terminie.
4
gos 2015-09-15 10:52
Dobry pracodawca, uczciwy i wyrozumiały. Polecam
5
sonyk 2015-10-01 17:35
potwierdzam, dobry pracodawca, nie mam zastrzezen
5
naka 2015-10-04 16:18
Pracodawca uczciwy i wyrozumiały. Zawsze płaci w terminie.
4
Katarzyna 2015-10-28 21:33
Uczciwy pracodawca, godny polecenia. Wynagrodzenie jest zawsze płacone w terminie.
5
Marta 2015-12-10 13:58
Bardzo dobrze mi się pracuje w TFLS. Polecam tego pracodawcę.
4
abc 2015-12-16 22:57
Osoba, która preparowała te wszystkie pozytywne komentarze mogłaby się chociaż postarać o ich różnorodność. W 90% komentarzach pojawiają się wyrażenia "dobry i uczciwy pracodawca". Żal i nic więcej. Ogłoszenie na stanowisko sekretarki jest ponawiane codziennie przez pół roku. Nie trzeba tam pracować, żeby się domyśleć, że rotacja jest spora. No chyba nikt nie uwierzy w to, że firma pół roku nie może znaleźć pracownika do sekretariatu. Myślałam, czy nie aplikować na to stanowisko, ale sobie daruje.
5
Karolina Piotrowska 2015-12-17 22:06
W moje opinii osoba która szkaluje, hejtuje i nie ma nic do powiedzenia wartościowego podpisuje się właśnie pod nickiem "abc". Należy zastanowić się czy takie pomówienie nie jest karane ... bo z tego co wiem to tak... a administrator baczniej powinien weryfikować swoje forum.
1
qwrfwes 2015-12-18 19:16
Lol, sprawdź, co znaczy słowo pomówienie i szkalowanie
1
dzwoneczek 2016-01-05 19:29
Podzielam pozytywne opinie o tej szkole. Faktycznie moge polecic prace w tej szkole. Zawsze wszystko jest na czas( przelewy ). Zero problemów, miłe podejscie administracji.
5
monti 2016-01-09 12:35
Jestem zadowolona z pracy w TFLS. Dobre zarobki, fajni ludzie i miła atmosfera - polecam :)
5
AnnaXX 2016-01-12 13:27
Dokładnie, dobrą szkołę poznaje się po dobrych opiniach. Pracuję od 2002r w tej szkole i jak do tej pory moge wystawic im tylko i wyłącznie pozytywną opinie.
5
Marta 2016-01-24 15:11
Ja też przyłączam się do pozytywnych opinii. Pracuje w TFLS już dwa lata i nie mam żadnych zastrzeżeń.
5
sandi 2016-02-14 17:06
Bardzo dobry pracodawca. Przede wszystkim uczciwy. Polecam
3
kira 2016-03-17 10:55
Jestem bardzo zadowolona z pracy w TFLS. Dobry i uczciwy pracodawca.
3
Aneta 2016-04-19 10:53
do osoby piszącej pod nickiem luk- To jest forum z opiniami o pracodawcach a nie skrzynka pocztowa szkoły językowej :) :) :)
Adam28 2016-05-16 13:44
Dobry pracodawca. Wypłata na czas, a to się ceni. Współpracuje z super ludźmi, zawsze jest fajna atmosfera. Polecam!
4
powerq 2016-06-16 23:32
Pracuje w TFLS pół roku i uważam, że to bardzo dobry pracodawca. Polecam!
4
Lidka 2016-07-06 15:33
Pracuje w TFLS w sekretariacie i najpierw dostałam umowę na 3 miesiące próbne, a później już na stałe. W sierpniu minie 2 lata mojego stażu w TFLS. Pracodawca jest ok, zarobki dobre, nie mam zastrzeżeń :)
4
Katarzyna 2016-07-18 20:04
Moge rowniez potwierdzić. Zero zastrzeżeń . Bardzo dobra współpraca. Polecam
3
Izzka 2016-08-23 09:56
Ja w TFLS pracuje od czerwca i podoba mi się ta praca. Fajni ludzie wokoło, pracodawca też ok. Mogę polecić pracę w TFLS :)
3
Kasia98 2016-10-10 21:28
TFLS to dobry pracodawca. Mam dobrą umowę, wynagrodzenie zawsze na czas i fajna atmosfera, bo mam super współpracowników.
2
dora 2016-10-23 21:30
Jedyny uczciwy pracodawca jakiego znam. Umowa moze i długa ale wszystko jest jasne i nikt nie jest zdziwiony. Duzy pozytyw i podziw.
2
wika 2016-12-08 19:59
Porządna firma, gdzie można się rozwijać. Miła atmosfera, porządne zarobki - polecam.
3
tylka 2017-01-02 17:22
Dostałam w TFLS bardzo dobrą stawkę, mam sporo godzin. Uważam, że to dobry pracodawca. Umowa jasna i klarowna. Polecam.
2
Ewa 2017-01-03 17:09
TFLS - Odradzam. Obsługa Klienta jest wręcz chamska.
2
Pracownik TFLS który poleca tego pracodawcę 2017-01-06 20:06
Ktoś nie wie do czego służy ta strona. ....? Konkurencja nie może wytrzymać promocji jaka jest w TFLS... hehe tu zawsze są kolejki mimo najlepszej obsługi :)
2
RADZIEJ 2017-01-29 18:29
DUŻY POZYTYW.
WYPŁATA ZAWSZE NA CZAS.
DOBRY PRACODAWCA.
2
l'italiana 2017-02-22 15:36
jeśli chodzi o wypłatę wynagrodzenia to faktycznie bez zarzutu, ale atmosfera panująca w biurze na co dzień-dramat!!! pracowałam w sekretariacie, pracodawca wgl nie był przygotowany na przyjęcie nowego pracownika. zostawiona sama sobie ciągle tylko słyszałam, że nic nie robię, a jeśli robiłam-to źle. Nikomu nie dało się nic powiedzieć, bo i tak wychodziło, że to moja wina. Obgadywanie za plecami przez inne dziewczyny z sekretariatu (i nie tylko), które, jak miałam wrażenie, robiły wszystko bym sama odeszła. Przynieś,wynieś,pozamiataj- dosłownie i w przenośni. Wynagrodzenie- lepiej nie mówić, ale wypłacone co do grosza. Lektorzy, bardzo sympatyczni, reszta kadry-dramat. Dużo by jeszcze pisać. W skrócie nie polecam, chyba, że ktoś lubi być nieszanowanym.
1
Agnieszka 2017-02-27 13:19
Pracuje w TFLS prawie dwa lata i uważam, że to uczciwy i wyrozumiały pracodawca. Zawsze wszystko jest tak jak w umowie, zero niedomówień. Pieniądze wypłacane są na czas. Bardzo dobra współpraca z sekretariatem. Warunki pracy jakie proponuje tfls są zadowalające.
3
Nicki 2017-03-25 20:08
Pozdrawiamy byłą sekretarkę która pracowała w TFLS i otworzyła konkurencyjna szkołę :) i życzymy powodzenia
4
Mateusz 2017-03-25 21:58
Bardzo dobry pracodawca. Uczciwy i wyrozumiały. Daje możliwość rozwoju zawodowego.
4
smutna 2017-03-29 14:43
Ale to samo jest z lektorami. Pani Anitka wyciągnęła mnie na zwierzenia (miałam problemy rodzinne), obiecała kursy, zrezygnowałam z pracy w innym miejscu, a teraz od ponad miesiąca mnie unika. Zgadzam się ze wszystkim, co pisze się na temat tej szkoły. Właściciel to psychol, znęca się psychicznie nad pracownicami, właściwie stoją na baczność, muszą mówić do klientów wyuczonymi formułkami, przez to są totalnie zestresowane przy niestandardowych sytuacjach.
Uwaga na tę szkołę!
3
irena 2017-04-09 12:52
Pozdrawiam Smutną - nie udało się jej przejąć TFLS poprzez dokonanie sabotażu, kradzieży oraz podstawionych kupców , to teraz wyżywamy się na forach. Z tego co wiem Pani Anita to uniemożliwiła. Nie współczuję Smutnej. Smutna mnie jako lektorce obiecywała wiele kursów, żebym tylko z TFLS odeszła, ale nie dałam się nabrać i bardzo sobie chwalę tą decyzję. Bo otwarta przez nią kilka miesięcy temu szkółka dogorywa. Taki jest finał działających podstępnie osób. Brawo dla TFLS, że dali odpór oszustce.
4
Monika 2017-04-10 15:46
Pracuje w biurze w TFLS i jestem zadowolona. Mam stałą umowę i satysfakcjonujące wynagrodzenie. Na atmosferę też nie narzekam, każdy jest życzliwy i miły.
4
Fran 2017-04-16 23:35
Duza szkoła , mili ludzie
3
Kark 2017-04-21 18:04
Zdecydowanie... Ta pusta lalunia z sekretariatu w krótkich kieckach jest wręcz odpychająca...
Kark 2017-04-21 18:10
Wszystkie pozytywne komentarze na temat tej szkoły to marketing szeptany... W większości z nich mozna znalezc wspólny mianownik. Poczynając od obslugi sekretariatu poprzez cała organizacje ta firma to jakiś koszmar. Nie informują o zmianie sal zajęć, ba... Nie informują nawet o tym, ze zajęcia wyjątkowo odbywają sie w innej lokalizacji.. Nie wspomnę o tym iż cena kursu diametralnie wzrasta podczas podpisywania umowy. Lektorzy ok... Cała reszta to jakiż żart. Nie polecam
Monia 2017-04-23 13:52
Jestem zadowolona z pracy w TFLS. Pracuję w biurze i chociaż jest tam sporo pracy to można liczyć na premię.
3
EZ 2017-04-23 14:39
Szkola ktora istnieje 25 lat i ma renomę. Super ludzie i fajna obsługa.
3
Kaska 2017-05-03 11:43
Dobry pracodawca, fajni ludzie i atmosfera a to ważne w pracy. Polecam!
1
Rob 2017-05-09 06:56
Pracuję w TFLS od 7 lat a dla lektora to bardzo długo okres. Zero problemów z materiałami, salami, ewentualnym zastępstwem i przede wszystkim płatnościami (co nie jest niestety regułą w innych szkołach).
W biurze pracują pomocne osoby, inni lektorzy też zawsze służą dobrą radą. Szczerze polecam.
1
Zostaw swoją opinię o TFLS - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TFLS