brak logo

TFLS

Warszawa

Opinie o TFLS

były pracownik 2015-06-11 14:23
Ja też niestety się przyłączam do negatywnych opinii. Szanowni lektorzy - to nie wy pracujecie w sekretariacie, to nie wy dostajecie 1400 za ponad cały etat (przy dziewięciu godzinach pracy dziennie), to nie wy jesteście ofiarami mobbingu. Zastanówcie się następnym razem, jak traktowane są dziewczyny, które szykują wam materiały na zajęcia. Gdybyście wiedzieli, jak to wygląda naprawdę, nie chcielibyście więcej pracować dla takiej firmy. Obyście się sami nie przejechali na tej firmie.
Szkoda, że ponad połowa tych pozytywnych komentarzy to kopiuj - wklej. Średnio to wiarygodnie wygląda.
Dziewczyny - OSTRZEGAM! Nie pracujcie w sekretariacie tej firmy. Oszczędzicie sobie całą masę nerwów i upokorzeń. Już lepiej iść do call center...
3
Anna Z. 2015-06-16 11:01
Nie wiem czy jest sens czytac opinie osoby która pisze "swoje przemyślenia" z ukrytego konta bez podania prawdziwego imienia i nazwiska. Dziwię się też że administrator strony nie reaguje na hejterstwo i pozwala na opluwanie i obrażanie.
Kazdy kto "mysli " oceni sam ... :)
To co mogę powiedzieć w tym temacie to faktycznie potwierdzam wypowiedź Olos, Katka, Bartosza oraz wielu innych osób.
Pracuję od kilku już lat i wiem że panuje tu miła atmosfera. Z wypłatą nie ma problemu, wszystko jest na czas. Oprócz tego prywatna opieka medyczna. Oby więcej było tak rzetelnych pracodawców.
1
megan 2015-06-16 16:20
Bardzo dobry pracodawca, uczciwy i wyrozumiały. Nigdy nie miałam problemów z wynagrodzeniem czy dniem wolnym. Miła atmosfera w pracy jest dla mnie najważniejsza, a w TFLS właśnie tak jest. Z przyjemnością chodzi się do pracy. Polecam
3
Ania P 2015-06-24 09:31
A ja bardzo się dziwie tej fali pozytywnych komentarzy. Pracowalam w "sekretariacie" 2 tyg, poprosilam o dzień wolny, bo czymś się zatrulam. Gdy wrocilam następnego dnia, dostalam wypowiedzenie umowy z mojej winy...ponieważ "przesadzilam" jak to stwierdzila kolezanka z recepcji. Praca ponad 9 godzin dziennie za nieco ponad 1000 zl. Zadania typu : ulozenie książek w gabinecie szefa alfabetycznie, sprzątanie i jezdzenie po ciastka dla szefa. Do tego traktowanie z góry w szczególności przez 2 dziewczyny w recepcji. Co prawda bylo to ponad 5 lat temu, ale widxe, ze rotacja jest ogromna, wiec pewnie nic się nie zmienilo :) nie polecam!!!
2
Basia91 2015-06-30 21:12
mnie bardzo dobrze pracuje się w TFLS, studiuje zaocznie więc w dni zjazdu mam zawsze wolne, nigdy nie było z tym problemu, wynagrodzenie zawsze na czas, polecam


4
Basia91 2015-06-30 21:15
mnie bardzo dobrze pracuje się w TFLS, studiuje zaocznie więc w dni zjazdu mam zawsze wolne, nigdy nie było z tym problemu, wynagrodzenie zawsze na czas, polecam
4
juicy 2015-07-01 11:50
Pracowałam przez 4 lata studiów w sekretariacie szkoły Tfls i mogę szczerze wyrazić swoją opinię. Bardzo chwalę pracę jak tez płace w tej szkole. Podejście szefostwa tez było miłe i podejście z dużym zrozumieniem. Bez problemu na sesje dostawałam urlop szkoleniowy i jak potrzebowałam wyjść coś załatwić tez mogłam i nie musiałam odpracowywać . W wakacje każdy z pracownikow otrzymywał urlop płatny. Koleżanki starsze stażem zawsze pomocne . Milo wspominam pracę w szkole Tfls .
4
preska 2015-07-02 18:02
Bardzo dobry pracodawca, wyrozumiały i sympatyczny!
4
komar 2015-07-14 12:49
TFLS to bardzo dobry pracodawca. Wynagrodzenie zawsze na czas, nie ma żadnych zastrzeżeń.
2
Joanna 2015-07-16 20:52
Pracuję w tfls juz 12 lat i nie pamietam aby pracowała tu żadna Ania P która sie tu wypowiada. Wiem natomiast że mi bardzo dobrze tu pracuje sie i jestem zadowolona. Zawsze mogę liczyć na zaliczkę lub bez problemu dzień wolny.
4
miki 2015-07-21 11:41
Dobry pracodawca, miła atmosfera i wypłata na czas. Polecam.
3
konek 2015-07-22 12:14
Uczę w szkole TFLS prawie 9 lat. Nigdy nie miałem żadnych przykrości związanych z ta szkołą. Zawsze wszystko jest tak jak w umowie, zero niedomówień. Pieniądze wypłacane są na czas. Bardzo dobra współpraca z sekretariatem. Warunki pracy jakie proponuje tfls są zadowalające.
3
Ali 2015-07-28 11:29
Według mnie TFLS to dobry i godny polecenia pracodawca.
3
shee 2015-08-13 11:32
Cenie uczciwość a własnie w TFLS są jeszcze takie osoby. Bardzo miły i godny polecenia pracodawca. Wypłata zawsze na czas, polecam.
3
cytrus 2015-08-17 23:12
moja opinia o TFLS jako pracodawcy jest bardzooo pozytywna :) miło się tam pracuje a to jest najważniejsze, żeby człowiek z chęcią szedł do pracy
3
karolaa 2015-08-18 08:46
Czyli ogólem TFLS bez zarzutu, bo trudno własciwie znaleźć niepochlebną opinię. Dają może od razu umowe o pracę, bo mi na ubezpieczeniu zależy?
3
toomy 2015-08-19 11:01
TFLS to dobry i uczciwy pracodawca, na zarobki nie narzekam. Polecam
4
AnetkaZ 2015-09-01 14:47
Roman, a może Kreon...bo i tak sie tu wpisujesz...tylko pod różnymi nikami... to zależy jakiej pracy szukasz i jakie masz kwalifikacje... :)
Pisząc cytuję "bo ja sam oglądam sie za jakąś praca i nie wiem jak się za to zabrać" świadczy co najmniej o dużym braku w wykształceniu, więc raczej marne szanse abyś znalazł pracę. Sugeruję uzupełnić braki a wtedy może... :)
Odnośnie opinii o szkole TFLS mogę również dołączyć do grona osób zadowolonych. Dobry kontrahent, godny zaufania.
2
kabb 2015-09-06 15:14
Praca wymagająca ale satysfakcjonująca. Pracodawca uczciwy, płacący w terminie.
3
gos 2015-09-15 10:52
Dobry pracodawca, uczciwy i wyrozumiały. Polecam
4
sonyk 2015-10-01 17:35
potwierdzam, dobry pracodawca, nie mam zastrzezen
4
naka 2015-10-04 16:18
Pracodawca uczciwy i wyrozumiały. Zawsze płaci w terminie.
3
Katarzyna 2015-10-28 21:33
Uczciwy pracodawca, godny polecenia. Wynagrodzenie jest zawsze płacone w terminie.
4
Marta 2015-12-10 13:58
Bardzo dobrze mi się pracuje w TFLS. Polecam tego pracodawcę.
3
abc 2015-12-16 22:57
Osoba, która preparowała te wszystkie pozytywne komentarze mogłaby się chociaż postarać o ich różnorodność. W 90% komentarzach pojawiają się wyrażenia "dobry i uczciwy pracodawca". Żal i nic więcej. Ogłoszenie na stanowisko sekretarki jest ponawiane codziennie przez pół roku. Nie trzeba tam pracować, żeby się domyśleć, że rotacja jest spora. No chyba nikt nie uwierzy w to, że firma pół roku nie może znaleźć pracownika do sekretariatu. Myślałam, czy nie aplikować na to stanowisko, ale sobie daruje.
3
Karolina Piotrowska 2015-12-17 22:06
W moje opinii osoba która szkaluje, hejtuje i nie ma nic do powiedzenia wartościowego podpisuje się właśnie pod nickiem "abc". Należy zastanowić się czy takie pomówienie nie jest karane ... bo z tego co wiem to tak... a administrator baczniej powinien weryfikować swoje forum.
1
qwrfwes 2015-12-18 19:16
Lol, sprawdź, co znaczy słowo pomówienie i szkalowanie
dzwoneczek 2016-01-05 19:29
Podzielam pozytywne opinie o tej szkole. Faktycznie moge polecic prace w tej szkole. Zawsze wszystko jest na czas( przelewy ). Zero problemów, miłe podejscie administracji.
4
monti 2016-01-09 12:35
Jestem zadowolona z pracy w TFLS. Dobre zarobki, fajni ludzie i miła atmosfera - polecam :)
4
AnnaXX 2016-01-12 13:27
Dokładnie, dobrą szkołę poznaje się po dobrych opiniach. Pracuję od 2002r w tej szkole i jak do tej pory moge wystawic im tylko i wyłącznie pozytywną opinie.
4
Marta 2016-01-24 15:11
Ja też przyłączam się do pozytywnych opinii. Pracuje w TFLS już dwa lata i nie mam żadnych zastrzeżeń.
4
sandi 2016-02-14 17:06
Bardzo dobry pracodawca. Przede wszystkim uczciwy. Polecam
3
kira 2016-03-17 10:55
Jestem bardzo zadowolona z pracy w TFLS. Dobry i uczciwy pracodawca.
3
Aneta 2016-04-19 10:53
do osoby piszącej pod nickiem luk- To jest forum z opiniami o pracodawcach a nie skrzynka pocztowa szkoły językowej :) :) :)
Adam28 2016-05-16 13:44
Dobry pracodawca. Wypłata na czas, a to się ceni. Współpracuje z super ludźmi, zawsze jest fajna atmosfera. Polecam!
4
powerq 2016-06-16 23:32
Pracuje w TFLS pół roku i uważam, że to bardzo dobry pracodawca. Polecam!
4
Lidka 2016-07-06 15:33
Pracuje w TFLS w sekretariacie i najpierw dostałam umowę na 3 miesiące próbne, a później już na stałe. W sierpniu minie 2 lata mojego stażu w TFLS. Pracodawca jest ok, zarobki dobre, nie mam zastrzeżeń :)
4
Katarzyna 2016-07-18 20:04
Moge rowniez potwierdzić. Zero zastrzeżeń . Bardzo dobra współpraca. Polecam
3
Izzka 2016-08-23 09:56
Ja w TFLS pracuje od czerwca i podoba mi się ta praca. Fajni ludzie wokoło, pracodawca też ok. Mogę polecić pracę w TFLS :)
3
Kasia98 2016-10-10 21:28
TFLS to dobry pracodawca. Mam dobrą umowę, wynagrodzenie zawsze na czas i fajna atmosfera, bo mam super współpracowników.
2
dora 2016-10-23 21:30
Jedyny uczciwy pracodawca jakiego znam. Umowa moze i długa ale wszystko jest jasne i nikt nie jest zdziwiony. Duzy pozytyw i podziw.
2
wika 2016-12-08 19:59
Porządna firma, gdzie można się rozwijać. Miła atmosfera, porządne zarobki - polecam.
3
tylka 2017-01-02 17:22
Dostałam w TFLS bardzo dobrą stawkę, mam sporo godzin. Uważam, że to dobry pracodawca. Umowa jasna i klarowna. Polecam.
2
Ewa 2017-01-03 17:09
TFLS - Odradzam. Obsługa Klienta jest wręcz chamska.
1
Pracownik TFLS który poleca tego pracodawcę 2017-01-06 20:06
Ktoś nie wie do czego służy ta strona. ....? Konkurencja nie może wytrzymać promocji jaka jest w TFLS... hehe tu zawsze są kolejki mimo najlepszej obsługi :)
2
RADZIEJ 2017-01-29 18:29
DUŻY POZYTYW.
WYPŁATA ZAWSZE NA CZAS.
DOBRY PRACODAWCA.
2
l'italiana 2017-02-22 15:36
jeśli chodzi o wypłatę wynagrodzenia to faktycznie bez zarzutu, ale atmosfera panująca w biurze na co dzień-dramat!!! pracowałam w sekretariacie, pracodawca wgl nie był przygotowany na przyjęcie nowego pracownika. zostawiona sama sobie ciągle tylko słyszałam, że nic nie robię, a jeśli robiłam-to źle. Nikomu nie dało się nic powiedzieć, bo i tak wychodziło, że to moja wina. Obgadywanie za plecami przez inne dziewczyny z sekretariatu (i nie tylko), które, jak miałam wrażenie, robiły wszystko bym sama odeszła. Przynieś,wynieś,pozamiataj- dosłownie i w przenośni. Wynagrodzenie- lepiej nie mówić, ale wypłacone co do grosza. Lektorzy, bardzo sympatyczni, reszta kadry-dramat. Dużo by jeszcze pisać. W skrócie nie polecam, chyba, że ktoś lubi być nieszanowanym.
Agnieszka 2017-02-27 13:19
Pracuje w TFLS prawie dwa lata i uważam, że to uczciwy i wyrozumiały pracodawca. Zawsze wszystko jest tak jak w umowie, zero niedomówień. Pieniądze wypłacane są na czas. Bardzo dobra współpraca z sekretariatem. Warunki pracy jakie proponuje tfls są zadowalające.
Nicki 2017-03-25 20:08
Pozdrawiamy byłą sekretarkę która pracowała w TFLS i otworzyła konkurencyjna szkołę :) i życzymy powodzenia
Mateusz 2017-03-25 21:58
Bardzo dobry pracodawca. Uczciwy i wyrozumiały. Daje możliwość rozwoju zawodowego.
Zostaw swoją opinię o TFLS - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TFLS