brak logo

P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska

Słupia Kapitulna

Opinie o P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska

on 2013-08-13 16:01:35
A on umie czytać coś innego niż przelewy bankowe?
1
adi 2013-10-02 18:41:51
Czy firma wywiązuje się z umowy i wypłaca pensje w terminie? Zdarzały się takie przypadki, że ktoś został oszukany?
6
Rzetelna opinia 2013-10-04 17:07:15
Przez 6 lat nigdy mi nie zabrał z wypłaty. Ale tez nic nie ukradłem...więc sumienie czyste. Fajni ludzie, oczywiście zależy od działu. Jak umiesz się porozumieć z ludźmi to problemu nie bedziesz mieć. Jak ktoś jest ........(cenzura) to nigdzie mu nie pasuje. Pracowało się fajnie, kasa ZAWSZE NA CZAS, ani dnia się nie spóźnił.(usunięte przez administratora)W każdym razie wyrazy szacunku za talent do biznesu właściciela. Pozazdrościć.
4
nnn 2013-10-31 15:06:22
To jakieś żarty????
3
usunięte komentarze 2013-12-10 05:58:30
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Proszę o kontakt byłych kierowców lub innych byłych pracowników tej firmy, sam jestem jednym z nich i w chwili obecnej walczę(usunięte przez administratora)
3
chomik 2015-01-24 21:35:01
Nikt nic nie wie, czy nie możecie nic napisać? Z tego co widze, to nie ma tutaj zbyt wielu komentarzy, wygląda to wrecz, jakby firma nie działała, a przeciez chyba funkcjonują i to dość dobrze, prawda? Czy tylko mam takie wrażenie, że fajnie sie tutaj pracuje? Napiszcie prosze chociaż krótkie polecam, czy coś..
sumak54 2015-03-06 22:13:26
Dlaczego usuwa się wpisy które żle świadczą o pracodawcy ,mam kilka złych wypowiedzi wydrukowanych z waszego serwera i zastanawiam się czy ich nie opublikować
Konior 2015-03-30 15:05:41
100 % nie polecam Dramat najniższa krajowa i tysiąc powodów żeby zabrać premie Zakład sie uwstecznia pracownicy przy tym stoją w miejscu
1
Pracownik 2015-04-13 12:39:49
Porażka i dramat zero szacunku dla pracownika!!!
a i usunięte opinie też dają do myślenia,tak po ludzku odradzam.
2
Handlowiec. 2015-04-23 22:18:45
Witam, jestem zainteresowany pracą handlowca z branży spożywczej, FCMG, mięso.
Gdzie Giżewscy podają ogłoszenia o pracę, z kim się umawia na rozmowę?
Może ktoś podać szczególy pracy, zakres zarobków i pakiet sprzętowy?(auto,tel, warunki umów).

Proszę o rzetelne opinie.
Doświadczony 2015-04-24 23:20:19
Samochód,tel tak. Umowa na najniższą krajową plus premia, która i tak jest w 80 % ucinana.Zebrania dwa razy w miesiącu w soboty na 8 rano.Towar drogi, a niektóre produkty zbyt drogie w stosunku do swojej jakości.Polityka firmy delikatnie mówiąc skostniała( usunięte przez administratora ) Tabelki, raporty,kilometry itd. Pozostawiam do przemyślenia...
2
Handlowiec. 2015-04-25 23:21:36
Hmm, szczerze mówiąc widać że dużo powodów na NIE. Może znajdą się jakieś inne opinie, zważywszy że firmę polecił mi znajomy który niedawno pracował kilka lat, ale mówił że jest ciężko i niebezpiecznie.
Kazdy wypalony handlowiec mówi że drogo itd.....ale gdyby było mega tanio bylibyśmyh niepotrzebni:)
Dzięki za hasło, przemyślę, pozbieram wieści, może poszukam gdzie indziej, strach żeby to nie była mierna metryka w CV.
mag ..kier 2015-09-30 14:19:51
To koniec chyba tej firmy wszystko stoi na głowie szukanie pięciu z dziesięciu dalej nie da się tak firma nie ma handlowców złotych jajów, którzy wypracują od razu 1 dną bańke na miesiąc , chyba że boguś ich trzyma za konfidenctwo.
1
Celestyn 2015-12-22 06:30:32
Firma się trzyma i będzie się trzymać ludzie tam pracujący nie maja wyboru nic do o koła tam niema a dojazdy drogie ... Praca w tej firmie to nie kończące się intrygi podpie... nie, i na każdym kroku smród .
Karuzela zatrudnienia ludzi w tej firmie to norma nie źle trzeba być pod kreską , albo zdesperowanym żeby pracować po tyle godzin za grosze.
Po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja i przestaje narzekać na wyjące ryje na
konfidentów kappo .
Aż w końcu tak jak ja mobilizuje się i odchodzi co prawda na wyższa stawkę ale inną posadę i niestety z dojazdami do pracy.
Ci co mają układy bodziem czyli lizusy i familioki nie narzekają inni to taki motłoch do wyje ... chania jak to się ładnie piszę...
gosc 2016-04-01 09:45:58
U Gizewskiego sa zatrudnieni dyrektorzy którzy pojedli wszystkie rozumy (ale tych indyków co ubijają) ta firma to farasa siemieja się z każdego kto się chce zatrudnić a sami siedza w fotelach i nic nie robia.
Płaca najnizsza krajowa a reszte pod stolem (to co wynegocjujesz na rozmowie o prace) nie ma zadnych premii jak się zapytasz to powiedzą ze to co pod stolem to premia. Ogólnie jedna wielka farsa.
proponuje dyrektorom przestać zbijac baki tylko pojechać w teren i pokazac jacy sa wspaniali i potrafią sprzedać , a nie tylko wymagają i się smieja z ludzi.
pewnie nie pamietaja co niektórzy jak z nich się smiali i wtedy zaczeli zmieniac prace.
ogólnie firma jak kazda inna w tej branzy tylko zarabiają wlasciciele i kadra zarzadzajaca reszt ludzi to pionki w grze.
4
Normal 2016-04-05 09:06:42
Warunki są takie, że tylko desperat decyduje się tam na zatrudnienie. Na początku wszystko jest pięknie, obiecują duże premie, ale w rzeczywistości nie znam nikogo, kto przez ostatnie dwa lata zarobił więcej niż 2 tys. Jak wyrobisz plan to na następny miesiąc masz podniesiony do granic niemożliwego. Zresztą tam rządzi technolog (niby dyrektor) z przerostem ambicji i jest chory na władzę. Więc jak może być dobrze? Do tego ich produkty to padlina, którą nikt nie chce kupować. Zdecydowanie odradzam wszystkim
3
Nikos 2016-05-03 23:23:34
W pełni popieram ta firma to jakaś masakra. Oszusci, kretacze i super że nie musze już tam jeżdzic. Nie polecam nikomu bo wiekszych złodziei nie widziałem jak żyje. Zastanawiam się nad pozwem do sądu o mobbing
2
ben hur 2016-05-05 15:49:55
Serdecznie nie polecam pracy w tej firmie. Pracownicy traktowani są jak śmiecie, zarobki marne, a wymagania wysokie. W firmie rządzi technolog, który powinien siedzieć na produkcji i patrzeć ile fosforanów wsypać do padliny, którą robią, a nie pchać się do handlu i rządzenia. Plany sprzedażowe brane z sufitu i co miesiąc coraz większe. Zapieprzać trzeba w wolną sobotę do firmy na spędy i tylko wtedy płacą ci kasę za miesiąc. Brak zapłat na nadgodziny i aż dziw bierze dlaczego inspekcja pracy jeszcze w tej sprawie nie interweniowała.Pewnie lokalny układ grup wsparcia decyduje. Praca za max 2 tys tylko dla desperatów, których i tak po 2-3 miesiącach zastępują innymi.
2
ben hur 2016-05-05 15:51:49
Serdecznie nie polecam pracy w tej firmie. Pracownicy traktowani są jak śmiecie, zarobki marne, a wymagania wysokie. W firmie rządzi technolog, który powinien siedzieć na produkcji i patrzeć ile fosforanów wsypać do padliny, którą robią, a nie pchać się do handlu i rządzenia. Plany sprzedażowe brane z sufitu i co miesiąc coraz większe. Zapieprzać trzeba w wolną sobotę do firmy na spędy i tylko wtedy płacą ci kasę za miesiąc. Brak zapłat na nadgodziny i aż dziw bierze dlaczego inspekcja pracy jeszcze w tej sprawie nie interweniowała.Pewnie lokalny układ grup wsparcia decyduje. Praca za max 2 tys tylko dla desperatów, których i tak po 2-3 miesiącach zastępują innymi.
1
Normal 2016-05-05 15:55:55
Darek- ja też pracowałem w tej padlinie. Wyślij mi namiary na siebie na adres e-mail: menjar@interia.pl to pogadamy i wymienimy się telefonami. Ja właśnie robię im sprawę o nadgodziny
1
Normal 2016-05-05 15:58:59
Darek- ja też pracowałem w tej padlinie. Wyślij mi namiary na siebie na adres e-mail: menjar@interia.pl to pogadamy i wymienimy się telefonami. Ja właśnie robię im sprawę o nadgodziny
zły 2016-05-05 16:01:22
sztywno jak w trumnie - brrrr...
1
Bełt 2016-05-05 16:05:00
Nikt ci nic nie zabrał, bo nie miał z czego- tak marnie płacą. a ten wpis jest wyjątkowo, lizusowsko podejrzany- tak liże rowa firmie. Tfu !!
menjar 2016-05-05 16:31:16
Darek- ja też pracowałem w tej padlinie. Wyślij mi namiary na siebie na adres e-mail: menjar@interia.pl to pogadamy i wymienimy się telefonami. Ja właśnie robię im sprawę o nadgodziny
ostatni sprawiedliwy 2016-06-02 05:42:14
Powiem tak, właściciel jest w porządku, tylko otacza się nie właściwymi ludźmi. Jak technolog którego wyjeb... z większej firmy od pana Tarczyńs... zostaje dyrektorem.? Nie pa pojęcia o zarządzaniu, ciągnie firme na same dno, pierdzi w stołek i nic nie robi. Zainteresowanym proponuje poczekać aż zmieni się ,,dyrektor,, I jeszcze słowo do tego sierściucha, pamiętaj że dyrektorem się bywa a nie jest!!
bliski 2016-09-28 08:42:29
firma to przykrywka,pieniądze z czego innego ma
4
zmartwiony 2016-09-29 20:40:52
@bliski - możesz powiedzieć coś więcej?
O co chodzi z tymi MERCEDESAMI?
ach 2016-09-29 22:45:36
Najważniejsze że każdy ma dorzucone jakieś benefity socjalne.
1
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska - Słupia Kapitulna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska