brak logo

Sotex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

Szczecin

Opinie o Sotex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

k.p 2013-07-06 00:54
Bardzo małe zarobki , a praca bardzo ciezka (ciaganie płyt , noszenie kawałkow plyt , noszenie blatow ) . Ciagla kontrola na stanowisku pracy nie polecam firmy
1
Kolas 2013-08-27 22:58
Totalny (usunięte przez moderatora) pracownika, praca czasem nawet po 12 godzin i więcej, również w niedziele, a za nadgodziny doliczane jedynie 3 zł bez względu na stawkę godzinową. Na papierze oczywiście najniższa krajowa. Wielki łeb (niby szef) w ogóle nie szanuje ludzi !!!!!! Uciekajcie z tamtąd jak najszybciej i jak najdalej !!!
1
Anoniomowy anonim 2013-09-04 00:13
Kolas - 2013-08-27 22:58:00

Totalny (usunięte przez moderatora) pracownika, praca czasem nawet po 12 godzin i więcej, również w niedziele, a za nadgodziny doliczane jedynie 3 zł bez względu na stawkę godzinową. Na papierze oczywiście najniższa krajowa. Wielki łeb (niby szef) w ogóle nie szanuje ludzi !!!!!! Uciekajcie z tamtąd jak najszybciej i jak najdalej !!!
Zgłoście sprawę do PIP, odbierzecie co wasze a później do innej normalnej pracy.
2
:) 2015-05-19 08:55
gratuluję nowego Dyrektora
asia 2015-06-28 22:25
a cos nie tak z tym dyrektorem?
TIMMY 2016-02-22 08:03
Praca za 8zł na godzine co drugi dzien daja wolne, albo zapierdzielasz po 10 godzin dziennie i masz 3zł dodatku. Jeśli wysłali cie na wolne to nadgodzin nie wliczaja tylko za nie masz normalnie 8zł na godzine. Mówią o podwyżkach a bedziesz przez pół roku niszył i zapierdzielał z cięzkimi blatami za ósemaka. Jeśli ktoś chce być beduinem to polecam jak najbardziej. A dla normalnych ludzi za żadne skarby nie idzcie do tej firmy oszuści. A jeszcze jedno jeśli coś dowalisz przypadkiem to masz po nadgodzinach z calego miesiąca a ich czasem jest po 80, 100 w miesiącu. Gnoje i tyle jeszcze jest Tam taka kur... Adam ze szczecina ktory jest najwiekszym peda... na świecie. b edzie gnoil ciebie na każdym kroku
1
Marek 2016-07-06 18:22
Nie mila obsluga z wyjatkiem goscia ktory wyglada jak kryminalista. Mlode kobiety w biurze zamulone ze hej. Maly brzydki okleiniarz ktory kreci sie zamiast obsluzyc klienta. oklejanie trwa strasznie dlugo. Operator cnc jak malpa sie kreci bez celu.
klient 2016-09-09 18:55
Firma wizualnie się zmienia ale nawet guwno zawinięte w złoto dalej pozostanie tym samym. Dni otwarte to jakaś porażka zero organizacji elita się dobrze bawiła a pracownicy zapieprzali tylko jeden mały łysy się kręcił po placu.Jakiś konkurs który oczywiście wygrał znajomy .brak możliwości rozmowy z pracownikami tylko jeden (okleiniarz z ciemnymi włosami)był w stanie odpowiedzieć sądownie na moje pytania.
wiem kim jestes 2016-09-12 17:53
Po pierwsze prosze zainwestowac w slownik jezyka Polskiego. Po drugie impreza byla we Wrocławiu a pisze pan/i opinie o szczecińskim sotexie. Panie M
czarek szczecin 2017-08-21 17:31
Firma mało rzetelna obiecują krótkie terminy realizacji a w rzeczywistości czeka się tyle samo co u konkurencji lecz konkurencja zaznacza ze terminy są trochę dłuższe z jakością płyt chyba też ta firma ma pod górkę .Po obiecanych czterech dniach na piąty zadzwoniłem odezwała się bardzo opryskliwa pani zdziwiona dlaczego ja dzwonie podała mi numer gdzie mogłem się dowiedzieć coś więcej na temat płyt, pogadałem z sekretarką ...automatyczną, nikt nie miał ochoty się odezwać . Mają klienta za nic.Słowo przepraszam ? Przecież maszyna się zepsuła. Nigdy więcej na Zapadłą 3 w Szczecinie
Zostaw swoją opinię o Sotex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sotex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe