brak logo

Sotex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

Szczecin

Opinie o Sotex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

k.p 2013-07-06 00:54:49
Bardzo małe zarobki , a praca bardzo ciezka (ciaganie płyt , noszenie kawałkow plyt , noszenie blatow ) . Ciagla kontrola na stanowisku pracy nie polecam firmy
1
Kolas 2013-08-27 22:58:00
Totalny (usunięte przez moderatora) pracownika, praca czasem nawet po 12 godzin i więcej, również w niedziele, a za nadgodziny doliczane jedynie 3 zł bez względu na stawkę godzinową. Na papierze oczywiście najniższa krajowa. Wielki łeb (niby szef) w ogóle nie szanuje ludzi !!!!!! Uciekajcie z tamtąd jak najszybciej i jak najdalej !!!
1
Anoniomowy anonim 2013-09-04 00:13:21
Kolas - 2013-08-27 22:58:00

Totalny (usunięte przez moderatora) pracownika, praca czasem nawet po 12 godzin i więcej, również w niedziele, a za nadgodziny doliczane jedynie 3 zł bez względu na stawkę godzinową. Na papierze oczywiście najniższa krajowa. Wielki łeb (niby szef) w ogóle nie szanuje ludzi !!!!!! Uciekajcie z tamtąd jak najszybciej i jak najdalej !!!
Zgłoście sprawę do PIP, odbierzecie co wasze a później do innej normalnej pracy.
2
:) 2015-05-19 08:55:56
gratuluję nowego Dyrektora
asia 2015-06-28 22:25:09
a cos nie tak z tym dyrektorem?
TIMMY 2016-02-22 08:03:46
Praca za 8zł na godzine co drugi dzien daja wolne, albo zapierdzielasz po 10 godzin dziennie i masz 3zł dodatku. Jeśli wysłali cie na wolne to nadgodzin nie wliczaja tylko za nie masz normalnie 8zł na godzine. Mówią o podwyżkach a bedziesz przez pół roku niszył i zapierdzielał z cięzkimi blatami za ósemaka. Jeśli ktoś chce być beduinem to polecam jak najbardziej. A dla normalnych ludzi za żadne skarby nie idzcie do tej firmy oszuści. A jeszcze jedno jeśli coś dowalisz przypadkiem to masz po nadgodzinach z calego miesiąca a ich czasem jest po 80, 100 w miesiącu. Gnoje i tyle jeszcze jest Tam taka kur... Adam ze szczecina ktory jest najwiekszym peda... na świecie. b edzie gnoil ciebie na każdym kroku
Marek 2016-07-06 18:22:44
Nie mila obsluga z wyjatkiem goscia ktory wyglada jak kryminalista. Mlode kobiety w biurze zamulone ze hej. Maly brzydki okleiniarz ktory kreci sie zamiast obsluzyc klienta. oklejanie trwa strasznie dlugo. Operator cnc jak malpa sie kreci bez celu.
klient 2016-09-09 18:55:47
Firma wizualnie się zmienia ale nawet guwno zawinięte w złoto dalej pozostanie tym samym. Dni otwarte to jakaś porażka zero organizacji elita się dobrze bawiła a pracownicy zapieprzali tylko jeden mały łysy się kręcił po placu.Jakiś konkurs który oczywiście wygrał znajomy .brak możliwości rozmowy z pracownikami tylko jeden (okleiniarz z ciemnymi włosami)był w stanie odpowiedzieć sądownie na moje pytania.
wiem kim jestes 2016-09-12 17:53:03
Po pierwsze prosze zainwestowac w slownik jezyka Polskiego. Po drugie impreza byla we Wrocławiu a pisze pan/i opinie o szczecińskim sotexie. Panie M
Zostaw swoją opinię o Sotex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sotex Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe