Opinie o keeeper sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie keeeper sp. z o. o.

Alicja

@pracownik "jest ok" to dość ogólna opinia na temat pracy w firmie keeeper. Czy możesz rozwinąć swoją opinię? Co składa się na to, że uważasz, ze w firmie jest ok? Co dla Ciebie oznacza właściwie takie sformułowanie? jest bardzo fajnie czy raczej może być? Każdy inaczej może to zinterpretować, dlatego wolałabym, żebyś szerzej opisał swoje doświadczenia.

pracownik
@Alicja 05.12.2017 10:21
@pracownik "jest ok" to dość ogólna opinia na temat pracy w firmie keeeper. Czy możesz rozwinąć swoją opinię? Co skła...

wypłata na czas a raczej przed czasem to jest wielki plus, socjal również ok, wszystko zgodnie z przepisami + dosyć doba atmosfera co również jest ważne dla mnie, na minus dodatek premiowy - tu jest różnie

Potencjalny pracownik

Witam, mam zacząć pracę przy wtryskarkach chiałabym wiedzieć jak na prawde jest w tej firmie.

pracownik
@Potencjalny pracownik 02.11.2017 19:39
Witam, mam zacząć pracę przy wtryskarkach chiałabym wiedzieć jak na prawde jest w tej firmie.

jest ok ..dawaj do zespołu

Alicja

@Ciekawy i co aplikowałeś do keeeper? Jeśli tak, to co możesz powiedzieć o procesie rekrutacji? Na co należy się przygotować przed rozmową kwalifikacyjną? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne.

Ciekawy

Jaki jest powód, że tak mało piszecie na tym wątku? Wydaje mi się, że jest dobrze ponieważ generalnie w sytuacji gdy jest dobrze ludzie nie piszą. Ja słyszałem sporo dobrego o firmie i chyba spróbuję?

Onaaaa

Praca w tej firmie jest przez agencję?

HR keeeper

Witam. Oferta pracy na stanowisku Opiekuna Klienta jest aktualna. CV można przesłać aplikując na ogłoszenie na portalu pracuj. pl lub wysłać na adres hr@keeeper.pl

Zapobiegliwa

Czy oferta opiekuna klienta w dziale eksportu jest jeszcze aktualna? Może mi ktoś podpowiedzieć jak tam jest ? Jaka jest atmosfera w pracy? Coś jeszcze dodacie?

Bum

A jacy są kierowjicy na hali? Mam tam pracować i wole wiedzieć na kogo uważać

Alicja

@Terenia a co takiego mają do zaoferowania keeeper dla pracowników? Podzieliłabyś się szczegółami? Dlaczego jesteś tak zadowolona z pracy? Na jakim stanowisku pracujesz? Myślę, że szczegóły będą istotne dla osób szukających pracy.

Terenia

Keeeper to bardzo fajna firma, mają wiele do zaoferowania swoim pracownikom. Jestem zadowolona , że tak trafiłam.

Waren

Jak firma jest dobra i pracownicy są zadowoleni z pracy to nawet nie mają chęci pisać na forum! Podoba mi się, że Keeeper udziela również informacji na tym forum. Bardzo żałuję, że nie mają żadnych potrzeb kadrowych. Ja słyszałem sporo dobrego o firmie.

keeeper ssie

Witam,takie pytanie,czy żeby dostać socjal na urlop letni będę musiał wypisać wniosek w marcu żebyście się wyrobili z przelewem pieniędzy przed urlopem a nie po? Żałosna firma,od pracowników wymaga się dużo i każdy błąd ma swoje konsekwencje,gdyby takie reguły panowały na wszystkich stanowiskach nie miał by kto w biurach pracować,szlag.

HR keeeper
@keeeper ssie 20.07.2017 11:48
Witam,takie pytanie,czy żeby dostać socjal na urlop letni będę musiał wypisać wniosek w marcu żebyście się wyrobili z przelewem...

Dzień dobry. Dofinansowania do wypoczynku są wypłacane na bieżąco po złożeniu przez pracownika wniosku. Jeżeli nie otrzymał Pan dofinansowania zapraszamy do Działu HR w celu wyjaśnienia.

Wierny

Negatywne opinie mogą być również sponsorowane przez?

ochotnik

Czy nie mogę znaleźć żadnej aktualnej oferty pracy czy też firma nie ma potrzeb kadrowych? Jeśli tak to znaczy , że jest dobrze i nie ma rotacji pracowników. Zresztą słyszałem sporo dobrego o firmie.!

ben
@ochotnik 05.07.2017 09:01
Czy nie mogę znaleźć żadnej aktualnej oferty pracy czy też firma nie ma potrzeb kadrowych? Jeśli tak to znaczy , że jest dobrze...

Tekst sponsorowany.

Profesor

Szkoda że tyle ludzi pozwalniali z 4 brygadówki najpierw poprzyjmowali potem za 3-4 miesiace zwolnienia praca zajefajna brygada c the best

Natasza

Keeeper to super firma, nawet nie maja wolnych etatów !!!

Wierny

Interesuje mnie oferta stażu w dziale administracyjnym. Czy to są płatne staże? Czy jest szansa dostać pracę później?

HR keeeper
@Wierny 19.06.2017 22:50
Interesuje mnie oferta stażu w dziale administracyjnym. Czy to są płatne staże? Czy jest szansa dostać pracę później?...

Staże w naszej firmie są płatne. Obecnie poszukujemy stażystów na okres wakacyjny. Najlepsze osoby z pewnością zostaną uwzględnione w przyszłych procesach rekrutacyjnych.

Wierny

Niektórzy bardzo nudzą się w pracy i postanowili popisać bzdury.

Alicja

@Tom uważasz, że praca w keeeper sp. z o. o. jest dla osób o mocnych nerwach. Dlaczego tak myślisz? O pracy na jakim stanowisku piszesz?

Norbert

Keeeper to najwyższe standardy bezpieczeństwa i jakości produktów co potwierdzają liczne certyfikaty i wyróżnienia. Czasami dobrze jak ktoś napisze o firmie coś ciekawego. Pianie o dziwnych zachowaniach pracowników to dziecinada.

Alicja

@Tonik piszesz, że praca w firmie keeeper sp. z o. o. nie jest dla wszystkich. Co masz konkretnie na myśli? Co według Ciebie to oznacza?

Tom
@Alicja 05.05.2017 08:48
@Tonik piszesz, że praca w firmie keeeper sp. z o. o. nie jest dla wszystkich. Co masz konkretnie na myśli? Co według Ciebie to...

Pewnie chodzi o to, że to praca dla osób o mocnych nerwach ;-)

Tonik

Keeeper jest spoko firmą ale niestety nie dla wszystkich.

łośiu
@Tonik 02.05.2017 23:10
Keeeper jest spoko firmą ale niestety nie dla wszystkich.

co masz na myśli ? nie dla wszystkich ??

Józef

Keeeper miał w swojej ofercie pracę dla montera form wtryskowych, czy to jest jeszcze aktualne? Słyszałem wiele dobrego o firmie.

Mechanik

Jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu? czy przyjaźni ludzie czy raczej nie dziela się wiedzą? na jakie zarobki można liczyć? Jaki kierownik?

Pracownik

Cieszę się, że pracuję w Keeeper bo to stabilna firma , pewna kasa co miesiąc i to całkiem niezła. Powiększanie rynków sprzedaży umacnia pozycję firmy na rynku. Ludzie z którymi pracuję są też zadowoleni z pracy.

Okt mag
@Pracownik 03.04.2017 09:17
Cieszę się, że pracuję w Keeeper bo to stabilna firma , pewna kasa co miesiąc i to całkiem niezła. Powiększanie rynków sprzedaż...

Hahah nudzi się komuś z biura ? :)

nikt

ale propaganda :)

Alicja

@Teodor, bardzo dobrze to słyszeć! A co Ci się najbardziej podoba?

HR keeeper

Na stanowisku montera wynagrodzenie zależy od posiadanych umiejętności. Nasza firma chętnie przeszkoli kandydatów bez doświadczenia posiadających zmysł techniczny. CV można przesyłać na adres hr@keeeper.pl.

Teodor

Kocham tą firmę,jest najlepsza,cieszę się jak szczeniaczek kiedy wchodzę na teren zakładu. polecam wszystkim.

Marks1

Może mi ktoś napisać coś o stanowisku monter form wtryskowych? Mam trochę doświadczenia na tym stanowisku a ostatnio znalazłem ofertę pracy od nich. Może ktoś coś. Ile płacą?

Alicja

@Monia, niestety nie mam takich informacji. Często ten proces trwa ponad tydzień, więc może uzbrój się jeszcze trochę w cierpliwość. keeeper sp. z o. o. na swoim profilu na portalu GoWork.pl opisuje jak wygląda u nich ten proces - zachęcam do zapoznania się http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,7042,0,0,polityka_personalna

Alicja

@on43 znalazłam ogłoszenie, że firma poszukuje osób na stanowiska Ślusarz Narzędziowy oraz Płatny staż w Dziale Planowania Produkcji.

Monia
@Alicja 09.03.2017 08:37
@on43 znalazłam ogłoszenie, że firma poszukuje osób na stanowiska Ślusarz Narzędziowy oraz Płatny staż w Dziale Planowania Prod...

Witam! Czy oferta stażu nadal aktualna? Kiedy mija termin składania aplikacji? Tydzień temu aplikowałam i zastanawiam się, kiedy (w przypadku pozytywnego rozpatrzenia) można spodziewać się telefonu :(

on43

Witam, Jak wyglada praca w utrzymaniu ruchu? Jestem mechanikiem mam kilkuletnie doswiadczenie w UR. Szukaja kogos do UR?

Alicja

Dodatkowo keeeper sp. z o. o. poszukuje jeszcze kandydatów - Ślusarz Narzędziowym oraz Pracownik Działu Zakupów. Aplikujecie?

Alicja

@Wiki Oferta Płatny staż w Dziale Planowania Produkcji, który można znaleźć na naszym portalu http://www.gowork.pl/praca/administracja;b/bydgoszcz;l?oferta_opinie=gowork5860802219189 jest nadal aktualny :)

Wiki

Czy oferta płatnego stażu jest aktualna? Bardzo mnie to interesuje tym bardziej, że mam o firmie same dobre opinie!!. Co muszę zrobić żeby się dostać?

bobas
@Wiki 25.02.2017 16:26
Czy oferta płatnego stażu jest aktualna? Bardzo mnie to interesuje tym bardziej, że mam o firmie same dobre opinie!!. Co muszę...

same dobre opinnie bo te zle sa usowane przez administratora strony

Młody

Starłem się dostać tu do pracy i udało sie. Ponieważ to dobra firma wie mam nadziej, że będę zadowolony. Czytając wpisy widzę, że ludzie palący maja żale ale chyba do siebie? Nikt za nikogo nie będzie pracował niby z jakiej racji. Później as pretensje .

Milosz8888

Witam mam pytanie czy PRZYJMUJA TEZ na weekendy tylko?? Zaznaczam że nie jestem studentem.mam umowę o pracę od pon do piątku. I Najważniejsze ile płacą??

Paweł

w tej firmie to juz wszystko zabraniają zakaz wychodzenia na papierosa niedługo to bedzie 10 minutowa przerwa

nikoś
@Paweł 07.02.2017 18:20
w tej firmie to juz wszystko zabraniają zakaz wychodzenia na papierosa niedługo to bedzie 10 minutowa przerwa...

a ja słyszałam że 5 minutowa :) ...i bardzo dobrze zakaz palenia wprowadzili ..szkoda że dopiero teraz a nie wcześniej, skończy się przesiadywanie na papierosie

arcadius197

Witam dostałem ofertę pracy jako operator wózków widłowych magazynier jakie opinie o tej pracy?

mag
@arcadius197 06.02.2017 12:01
Witam dostałem ofertę pracy jako operator wózków widłowych magazynier jakie opinie o tej pracy?

a potrafisz jeździć wózkiem czy tylko masz papiery??.. bo takich z papierami to jest dużo ale na wysoki składzie pracować to już jeździć nie potrafią

arcadius197
@mag 06.02.2017 17:09
a potrafisz jeździć wózkiem czy tylko masz papiery??.. bo takich z papierami to jest dużo ale na wysoki składzie pracować to j...

No bocznymi nigdy nie jezdziłem ....staż na wózkach 10 letni mam nigdy nie miałem styczności z bocznymi

Studentka

Czy ten płatny staż w dziale planowania produkcji jest jeszcze aktualny? Ile tam mogą zapłacić? Firma jest fajna i to najważniejsze.

Sprawiedliwość
@Studentka 01.02.2017 15:15
Czy ten płatny staż w dziale planowania produkcji jest jeszcze aktualny? Ile tam mogą zapłacić? Firma jest fajna i to najważnie...

To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie szanują ludzi a chcieli by nie wiadomo czego liderki co chwilę na papierosie nie ma kogo pytać o pracę bo nikogo nie ma na hali

Wierny

Super firma, docenia pracowników i ich zaangażowanie!

Gang Armenii
@Radekar 30.01.2017 06:24
Witam. W związku z tym że opinię są zróżnicowane na temat firmy keeper a chciałbym podjąć w niej pracę. Chciałbym dowiedzieć...

No gdzieś tak po 3-4 miesiącach zostaniesz koordynatorem, a po roku mistrzem zmiany hahahahahaha typie bedziesz tam orał jako operator cały czas, tam są ludzie co kilkanaście lat pracują i nikt jakiegoś łebka wyżej nie dopuści. Najwyższy awans jaki tam dostaniesz to pomocnik ustawiacza.

Kaja
@Wierny 23.01.2017 15:20
Super firma, docenia pracowników i ich zaangażowanie!

Większej durnoty nie słyszałam.

ani mru mru

Zakaz palenia tytoniu i e-papierosów na terenie całego zakładu, jasne,a zdaje sobie ktoś sprawę jakie zagrożenia pożarowe wynikają z tego powodu,ludzie teraz palą cichaczem i rzucają niedopałki byle gdzie,tylko czekać na zaprószenie ognia.

Józef

W Święto Niepodległości musimy przyjść do pracy,hańba.

Czosnek

Praca marzenie, 7 dni w tygodniu na 3 zmiany (cztero-brygadówka) potem 2 lub 3 dni wolnego za najniższą krajową,duża rotacja,chociaż ostatnio nie bo już nikt tu nie chce pracować.

zxc

@ala glownie teaz na takie stanowiska poszukują ..

cchriss

Witam Czy ktoś wie jak wygląda tam praca na stanowisku project managera? Czy prawdą jest że to praca na max pół roku?

swiezak

W OKT pracuje rok, wcześniej umowa zlecenie a teraz etat. Praca nie wymaga wielkich umiejętności i nie należy do trudnych jeżeli trzymać się instrukcji. Atmosfera na montażu różna chociaż zazwyczaj jest ok. Zarobki przyzwoite pomimo 10.60 podstawy za godzinę bo dochodzą premie i dodatki a jeżeli pójść te dwa dni w miesiącu na nadgodziny to jest nawet lepiej niż spoko. Wystarczy robić swoje. Jedyna wada to system 4 brygadowy. Pracujemy światek piątek czy niedziela, jeden weekend wolny w miesiącu a dni wolne za święto spędzone w pracy przypada akurat w dni grafikowo wolne co jest dla mnie lekkim nadużyciem. Poza tym praca spoko

BumBum

Witam, dostałem propozycje pracy w okt na montażu po przez agencje pracy. Możecie powiedzieć jak tam atmosfera? zarobki i wogóle. Nie ma czasem przemiału? bo z tego co widze na ogłoszeniach ta oferta pracy w tej firmie pojawia sie non stop Piscie

damian

słyszałem, że faktycznie jeśli chodzi o atmosferę pracy to nie może ona dobrze wyglądać, ale co powiecie jeśli bedzie oferta na frezera CNC, bo ona może być dobrze płatna?

Zostaw opinię o keeeper sp. z o. o. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie keeeper sp. z o. o.