brak logo

Netwise Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Netwise Sp. z o.o.

admin 2015-08-11 08:09
Na jakim stanowisku w firmie Netwise Sp. z o.o. pracowałeś? Podziel się z innymi swoimi doświadczeniami na naszym forum.
kw 2015-11-17 20:16
Za Adama było dużo lepiej. Teraz od obietnicy do obietnicy i na tym się kończy.
24
yoak 2016-01-01 13:35
Z tym stażem to bym uważał. Słyszałem, że stażystą w tej firmie zostaje się na conajmniej 3 lata. Później awans na senior stażystę. Stagnacja w zarobkach.
12
dominik 2016-02-03 18:33
Gfgf, coś długo się zastanawiasz bo ostatnio żadnego stażysty nie widzialem i wcale mnie to nie dziwi, praca z dynamics crm jest bardzo nudna, studenci chyba wolą pokodować i robić coś ciekawego, kreatywnego. Która firma nie płaci teraz za staże? To chyba nie jest żaden argument ...
sz 2016-03-01 09:41
Nie wiem jak jest ze stażem na HelpDesk, bo byłem na płatnym stażu programistycznym. Po 3 miesiącach dostałem podwyżkę do kwoty z początku rozmów. Rzeczywiście stażystą jest się dłużej niż 3 miechy, bo przestaje się nim być dopiero, jak mentor uzna, że można samemu zrobić części projektów. Z tego,co widzę to raczej 6 miesięcy niż 3.
Mi praca się podoba, bo nie pisze sdię głupiej dokumentacji, ani nie każą tylo czytać, ale naprawfę uczy się programować prawdziwe aplikacje. Kolega, który przyszedł miesiąc po mnie też został i też dostał podwyżkę, więc nieprawdą jest, że jest jakaś stagnacja. Chyba, że uznają, że się nie nadajesz.
5
kasztelan 2016-03-02 00:34
firma w której nie prowadzi się dokumentacji? prawdziwy januszex, dobrze że jest ten gowork, omijam z daleka
4
sz 2016-03-09 21:42
Chyba odnosisz sie do mojego posta. Nie dostales sie cY co, ze piszesz takie glupoty, jednoczesnie "omijajac z daleka"? ;) nie napisalem, ze nie prowadzi sie dokumentacji, tylko ze staz nie polega (jak 2 moje poprzednie) na pisaniu "glupiej" dokumentacji.
6
edis 2016-03-15 21:58
Marko, właśnie miałem wysyłać CV bo wystawili ofertę na pracuj.pl. Dzięki za informację ile płacą, nie będę marnował swojego czasu. 6000 złotych brutto przy samozatrudnieniu to 3300 złotych do ręki - programiście, który bardzo dobrze zna daną technologię? Nie chcę wiedzieć, ile zarabiają mniej doświadczeni. Raz jeszcze dzięki
1
mario 2016-03-16 11:52
marko, ty jestes z innej firmy, ze robisz taki czarny PR? Bylem na rozmowie, przeszedlem na test techniczny. Nie oferuja wcale 6000 brutto, tylko co najmniej 9000, ale zalezy od stanowiska. Ja przyszedlem, bo moi kumple odeszli z Outboxa i zarabiaja w Netwise po kilkanascie. Ale na pewno nie 6000 brutto...
10
julka 2016-05-18 12:54
Teraz raczej już nic nie ma @Mikołaj ale podobno przyjmują na staże czasem, więc warto zapytać nawet o to
Uhubuhu 2017-02-22 11:06
Za Łukasza było najlepiej! O_O
15
xyz 2017-02-28 17:57
Chaos organizcyjny, marna pensja i oczywiście na początku zapewnienia jak to będzie świetnie, niestety w żaden sposób nie pokrywa się to z tym, co wynika z dalszej współpracy. Marne perspektywy rozwoju.
13
bb 2017-03-22 17:30
DNO
1
bb 2017-03-22 17:33
DNO
1
An 2017-03-22 17:35
Netwise S.A. Chaos organizcyjny, marna pensja i oczywiście na początku zapewnienia jak to będzie świetnie, niestety w żaden sposób nie pokrywa się to z tym, co wynika z dalszej współpracy. Marne perspektywy rozwoju.
8
nowyWNetwise 2017-03-24 09:22
Wszedłem na gowork poczytać o firmie, bo dołączyłem niedawno (w tym roku). Ale jedyne co widzę, to opinie konkurencjhi, która chyba rzeczywiście ich nienawidzi, albo się boi. No bo kto inny podbija posty jak na allegro i duplikuje je z nazwą firmy, myśląc, że może tak wyszukają się w google.

Ja wiele powiedzieć nie mogę, bo jestem krótko. Ale mają najładniejsze biuro ze wszystkich firm, na których byłem na rozmowach. I jak obiecywali na rozmowie, że nie wynajmują ludzi, tak robią. Praca jest na wielu projektach, z biura. Nie dowiadujesz się na urlopie, że zamiast w banku w centrum pracujesz od poniedziałku w firmie telekomunikacyjnej w mordorze. Więc na razie jest ok :)

I mają bardzo dobrych mentorów, którzy wdrażają nowych ludzi przez pierwsze trzy miesiące.
8
kk 2017-05-30 13:13
@nowyWNetwise Kuba nie wygłupiaj się :)
7
shg 2017-06-07 18:34
Strata czasu
5
BB 2017-06-22 17:46
Dużo mówią, mało robią.
Zostaw swoją opinię o Netwise Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netwise Sp. z o.o.