logo More7

More7

Poznań

Opinie o More7

nick 2011-04-13 07:54:12
TO jest ciekawe co piszesz. Od kilku lat ciągle siedzą w php4 więc o czym tu dyskutować. Dużo ogłoszeń to duża rotacja zespołu.
Marta 2011-05-12 05:42:02
Duża rotacja w całej branży IT, więc to nic szczególnego. Mój chłopak jest tam programistą-z pracy przychodzi zadowolony, więc chyba wszystko ok:) A prezesi podobno rzeczywiście są spoko.
Daniel 2011-06-28 07:20:07
a ja szczerze nie polecam, (usunięte przez moderatora) niska jakość i kiepska atmosfera pracy, praca z kiepskim produktem
Kaha 2011-07-19 00:19:01
Hmm, dość rozbieżne informacje... A ostatnia wypowiedź coś mi pachnie niezadowolonym byłym pracownikiem:) Z tego co wiem, bardzo dbają tam o integrację pracowników i zdrową atmosferę. Wiadomo, że nie każdy może się odnaleźć w określonym środowisku. Gdy dojdzie do tego frustracja z własnego braku kompetencji, rzeczywiście do głowy przychodzą same złośliwości...:) Ja wychodzę z założenia, że najlepiej przekonać się o warunkach pracy w firmie na własnej skórze, zwłaszcza przy takich rozbieżnościach.
ma(o)rasko 2011-11-17 06:06:10
Praca, jak praca, mnie tam szczerze mówiąc nic złego nie zrobili:p Dość często organizują szkolenia pracownicze i dopuszczają elastyczne godziny pracy. Za to duży plus.
nieanonimowy Rafał 2011-12-02 01:35:20
Dobre miejsce do zdobycia i rozwinięcia przydatnych umiejętności, młody, niezmęczony zespół.
spoko loko 2012-07-27 00:04:04
Witam,
Ja mam jak najgorsze wspomnienia z More7, jak część tu piszących. Zauwazyłem jednak, że istnieją dwie firmy o tej samej nazwie. Obie mają siedzibę w Poznaniu i obie wdrażają podobne rozwiązania. Opinia o prezesach, że są spoko i o firmie która dba o intelekt pracowników zupełnie nie pasuje do mojego More7 (usunięte przez moderatora) tylko dzięki PSLowi zdobywa klientów. Mimo że chwali się osiągnięciami i doświadczeniem, nigdy nie był w stanie przedstawić rekomendacji. Wszystkie dobre posiada ta druga firma More7. Być może stąd pochodzą tak rozbieżne opinie?
Klient More7 2015-01-15 12:47:44
Jako klient mogę powiedzieć, że obsługa posprzedażowa jest na bardzo niskim poziomie. Od tygodni czekam na usunięcie usterki na poczcie CRMa, która multiplikuje wiadomości o tej samej treści. Kontakt z działem handlowym to czysta przyjemność. Kompetentny i przyjazny. Po sprzedaży masakra!!!
2
3c2703 2016-01-24 05:49:51
Ktoś może się podzielić swoim doświadczeniem, jako tester, w/w firmie? Głównie interesuje mnie rynek poznański.
3c2703 2016-01-24 22:29:34
@3c2703, Zgodnie z tym, co zauważyłam na rynku, to raczej żadne wymagania.
Byłeś już na rozmowie o pracę, a może dopiero zamierzasz iść? Słyszałeś coś na temat tego pracodawcy?
Peterle 2016-01-26 18:12:43
Jako klient potwierdzam opinię jaka jest o tej firmie po sprzedaży masakra!!!
korok 2016-05-12 18:07:18
Z tego co wiem to PeHaP może zarobić ponad 3000 netto, ale jednak wymagają pewnego doświadczenia w pracy
Zostaw swoją opinię o More7 - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie More7