Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Credit Agricole Polska

Opinie o Credit Agricole Polska

Pracowałeś w firmie Credit Agricole Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PAO - 2015-05-30 19:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam.
1) Mobbing.
2) Wysokie plany, stres, tabelki, maile, zabierzesz się za jedno, w trakcie kilka maili, że masz zrobić co innego.
3) ZSP - Zerowy system premiowy.
4) Bardzo drogie kredyty, brak bankowości mobilnej (niedługo ma być, ale pytanie, czy i jak będzie działać).
5) Nie wyrabiasz planów - nie ma urlopów.
zdjecie uzytkownika
gianni - 2015-05-31 01:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PAO - 2015-05-30 19:17:09]:
myślę , że w dużej mierze tym razem przesadziłeś z tą opinią. Sam pracuje jako pracownik podstawowoy w Credit Agricole czyli doradca klienta i nie mam szczerze mówiąc na co narzekać. Może wszystko zależy od tego czego sam oczekujesz od firmy - może właśnie Twoje oczekiwania okazały się zawyżone ....
zdjecie uzytkownika
Kitek - 2015-07-03 16:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ODRADZAM pracę w CA wszystkim, nawet biednym studentom. Jeśli to Wasza pierwsza praca to wiedzcie że będziecie mieć po niej traumę, nawet jak trafi się Wam w miarę normalny dyrektor to i tak presja i kombinowanie jak zrobić plany Was w końcu wykończą.
Byłem pracownikiem tego banku zanim z Lukasa się przekształcili w CA, ale odwiedzając znane mi oddziały widzę że zmieniło się jedynie na gorsze do sześcianu x milion. Rotacja taka że nie zdążysz się przyzwyczaić do nowego doradcy a już go nie ma. Na pytanie czy doradcy robią plan doradca się smutno uśmiecha (jeden z tych co zagrzali miejsce koło roku sukces że aż tyle) i mówi że zapomnij człowieku że ktoś w regionie robi plany. Plan na karty kredytowe - 4 miesięcznie - ale jest haczyk mają być aktywne i sprzedane klientowi - uwaga - który nie ma jeszcze kary kredytowej. Co za tym idzie premii brak, nadgodziny to normalka.
Zwalniają się nie tylko doradcy ale i dyrektorzy, nie dziwię się bo za marną pensje ( ich doradcy biznesowi i hipoteczni mają podobne wysokości) ciągle zbierają op...dol od przełożonych regionalnych i makroregionalnego. Są między młotem a kowadłem bo sami zapitalają w weekendy ślęcząc w domu przed tabelkami żeby pogodzić wykonanie planu z i tak już okrojoną kadrą do minimum, a przecież muszą jeszcze udzielać urlopów, uwzględniać zwolnienia doradców, szkolenia nowych i jeszcze samemu ogarnąć klientów hipotecznych. Mimo to ciągle jest mało mało mało.
Plany nierealne jak na obecne czasy i konkurencje. System premiowy paradoksalny tak skonstruowany żeby jak najmniej premii można było dostać. Bank zatrzymał się z planami na etapie dawnego booomu kiedy kredyty szły jak woda bo każdy miał zdolność. Doradcy mają obowiązek doupasażać klientów w kolejne ubezpieczenia, pakiety karty itd nawet kiedy klient nie chce wciska się mu pod byle pretekstem czesto kłamiąc, byle sprzedać bo do planu potrzeba.
Mobbing to codzienność, presja, stres. Frustracja jedynie rośnie.... jeśli nadal tam pracujecie zbierajcie "dowody" na łamanie prawa. Mobbing jest ciężko udowodnić przed sądem trzeba mieć nagrania, kopie maili, kopie smsów, bo po tym jak Was zwolnią to wszystko znika w mgnieniu oka.
Niestety żabojady "właściciele" CA postanowili z nas wyssać krew do ostatniej kropli i pompują kasę do Francji, nie interesują ich ludzie, zwłaszcza Ci dzięki którym tyle już zawdzięczają, ludzie z wieloletnim doświadczeniem. Bo Ci z wieloletnim doświadczeniem pamiętają czasy profesjonalnego doradzania klientowi rozwiązań finansowych, nie chcą się poddać nieetycznemu wyścigowi szczurów, polegającym na skubaniu każdego klienta DO CNA, gdzie wciska się ubezpieczenia do kredytu babci z emeryturą 1100zł bo inaczej kredyt nie zaliczy się do planu. Liczą się tylko zapisy w tabelkach.
Odradzam
zdjecie uzytkownika
agora - 2015-07-03 22:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pracownik ca, mówisz, że pracujesz 10 lat i że są słabe warunki.. Zastanawia mnie to, bo jeśli w firmie faktycznie byłoby mi źle, to nie siedziałabym tam 10 lat. Więc może to nie do końca kwestia złej atmosfery. Jeśli możesz powiedzieć coś więcej, to byłoby super. W sumie bank jak bank, oferty podobne do innych placówek, pytanie tylko czy warto
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-11 16:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agora ma racje, wydaje mi się, że w tym przypadku praca po 10 lat za to samo wynagordzenie nie wchodzi w grę, zwłaszacza, że to bank jednak i rozumiem nie móimy tutaj o stanowiku typu call center. Słyszałam, ze jeśli chodzi o doradce klienta to naprwde ładne prowizje można u nich zarobić tak naprawde...
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-08-21 12:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać nikt tutaj się nie zna albo wymyśla farmazony moja bya żona pracuje w ca i zarabia 2600 netto wiec się ogarnijta nieroby
zdjecie uzytkownika
misssia - 2015-08-26 02:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agora - 2015-07-03 22:55:38]:
Dodajmy, że Credit Agricole istnieje w Polsce od 2011roku.
Mamy już 2021?:D
zdjecie uzytkownika
kredyciarz - 2015-09-10 19:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2600 netto to wcale nie takie złe wynagrodzenie. Praca w banku nie należy do najłatwiejszych i nie każdy się nadaje na taką posadę. Ale do odważnych świat należy, ostatnio credit agricole ogłosiło parę ofert pracy na stanowisko doradcy klienta. Oprócz umowy o pracę oferują rownież pakiet coachingu. Problemem jest czy na pewno warto.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-10-13 13:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2014-10-24 23:53:05]:
Zgadzam się obecnie pracownicy Tc składają pozew o mobbing. Skończy sie straszenie i poniżanie ze strony liderów
zdjecie uzytkownika
5 - 2015-10-13 13:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się obecnie pracownicy Tc składają pozew o mobbing. Skończy sie straszenie i poniżanie ze strony liderów
zdjecie uzytkownika
telefo - 2015-10-13 16:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli rzeczywiście oni w ten sposób podchodzą do ludzi to powinni się mocno zastanowić, gdzie chcą z firmą być i co dalej osiągnąć, bo według mnie w pracownikach jest większa wola osiągnięcia porozumienia niż wśród liderów. Ale gdy druga strona nie chce nic zmieniać to co zrobić, jaki pomysł na rozwiązanie tej kwestii ?
zdjecie uzytkownika
alan - 2015-11-06 22:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej szurnięci są w placówce w Zgorzelcu nie wiedza caly dzień co robią i w tym co robią ciagle się plątaja
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-11-06 23:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakby ich się zapytać co robia to nie wiedza co robia tak zamotani
zdjecie uzytkownika
strażak - 2015-11-07 03:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! A ja słyszałem, że rotacja wśród pracowników jest i są oferty pracy na doradców klienta czy na przedstawiciela handlowego. To ogłoszenie jest szczególnie ciekawe, bo jest umowa o pracę i świadczenia socjalne zapewnione, a także zapewniają narzędzia pracy. benefity i wsparcie motywacyjne. Można polubić w ten sposób pracę mobilną. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
prado - 2015-11-09 12:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strażak - 2015-11-07 03:27:54]:
ja od zawsze miałem do takiej pracy słabość. Moim zdaniem to jedna z najlepszych jej form. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-11-11 15:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o ile ktoś jest wygadany i lubi na każdy sposób maglować ludzi i namawiać ich na różne usługi to bardzo proszę
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-11-12 15:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam opinię z pierwszej ręki, że pracownicy dostają tam często dość wysokie (w stosunku do zarobków) kary pieniężne za różne błędy. Nie mogę w to uwierzyć, proszę o opinie bo boję się zaczynać tam pracę.
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-11-13 18:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@strażak no to bardzo dobrze że oferują umowę o prace nie kazda firma się teraz na to godzi teraz niestety..
zdjecie uzytkownika
Nati - 2015-12-01 10:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tą opinią w 100%! Nic dodać, nic ująć! Pracuje w CA prawie 2 lata. To jest wyścig szczurów, nie ma jakichkolwiek moralności i etyki w tej pracy, tak jak poprzednik napisał, liczą się tylko tabelki. Ja zaczęłam się stawiać, odmawiać wykonywania niektórych poleceń bo są poprostu niezgodne z prawem. Ciekawe czy zaraz nie będzie wakaty na moje miejsce. Ale zbieram dowody i w międzyczasie szukam innej pracy. Porażka! Dyrektorzy placówek i dyrektorzy regionu to totalne poj..by którzy mają wyższe ambicje ponad swoje siły i mobbing jest tu chlebem powszednim.
zdjecie uzytkownika
Nati - 2015-12-01 10:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tą opinią w 100%! Nic dodać, nic ująć! Pracuje w CA prawie 2 lata. To jest wyścig szczurów, nie ma jakichkolwiek moralności i etyki w tej pracy, tak jak poprzednik napisał, liczą się tylko tabelki. Ja zaczęłam się stawiać, odmawiać wykonywania niektórych poleceń bo są poprostu niezgodne z prawem. Ciekawe czy zaraz nie będzie wakaty na moje miejsce. Ale zbieram dowody i w międzyczasie szukam innej pracy. Porażka! Dyrektorzy placówek i dyrektorzy regionu to totalne poj..by którzy mają wyższe ambicje ponad swoje siły i mobbing jest tu chlebem powszednim
zdjecie uzytkownika
98765 - 2015-12-02 16:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jestem ciekaw czy na każdym stanowisku firma Credit Agricole Bank Polska S.A. oferuja umowę o pracy np. na stanowisku lidera do spraw efektywności sprzedaży
zdjecie uzytkownika
kiki - 2016-01-02 16:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w firmie od 10 lat wiele się zminiło ale nie ma tragedii. Ktoś kto zatrudnia się w banku musi mieć świadomość że będzie tam sprzedawał a nie klepał ratki. Plan jak plan jest wszędzie premia zależy w jakiej placówce jesteś ja jestem w czwartej i jest super zespół zgrany wszyscy robią swój plan dzięki temu jest premia zespołowa. Niedługo zaczynam na stanowisku DKB lepsza podstawa i premie. Trzeba nastawić się na sprzedaż i tyle.
zdjecie uzytkownika
Jery - 2016-01-02 19:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Credit Agricole to dobry bank, prawie cała moja rodzina ma w nim konta. Odnośnie pracy to zgodzę się, że nie ma żadnych problemów i jak to praca w banku - to pewnego rodzaju sprzedaż. Wiele zależy od atmosfery, ale to już coś, na co dużego wpływu się nie ma.
zdjecie uzytkownika
dolar - 2016-01-07 18:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jery atmosferę w pracy tworzą pracownicy więc każdy pracownik ma na nią wpływ. Zastanawiam sie nad aplikacją na stanowisko młodszego doradcy klienta w Puławach. Jestem tylko ciekaw czy jakies premie sa przewidziane
zdjecie uzytkownika
madzia - 2016-01-10 00:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że w każdym zawodzie, czy jako przedstawiciel czy jako doradca, smiało mozna liczyc na premię uzalezniona od sprzedazy. Wątpię, by tu było inaczej :)
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2016-01-12 19:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam to co napisała madzia. tutaj nawet w ogłoszeniu na doradce klienta napisali, ze jest - umowę o pracę i system premiowy zależny od wyników pracy.
zdjecie uzytkownika
kajka - 2016-01-15 03:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe tylko jaki ten system premiowy, podejrzewam, że w umowie musi być o tym jakiś zapis :) a poza tym fajnie, że chcą na umowę o pracę zatrudnić :)
zdjecie uzytkownika
dzika - 2016-01-16 16:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CA istnieje już od dawna, wcześniej jako Lukas Bank, ale to nadal ta sama firma. Ja pracuję tu 9 lat, na różnych stanowiskach i mogę powiedzieć, że nie jest najgorzej. Jak ktoś chce pracować to wszędzie się odnajdzie. To prawda, że dają umowę o pracę, premie są na waciki, socjal- mogę uznać, że go nie ma, na stanowiskach zwykłego doradcy szkoleń brak. Typowa corporacja z corpoludkami. Dlatego odchodzę
zdjecie uzytkownika
Znak - 2016-01-17 14:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze to czytać @dzika, bo własnie wysłałam CV do tej firmy, ogólnie Credit Agricole wydaje mi się dobrą i europejską firmą, mają super ogłoszenia. Masz umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
dzika - 2016-01-20 08:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, CA daje umowę o pracę. Możesz mieć dobrą opinię o całej grupie kapitałowej ale pamiętaj że takie spółki jak bank czy Efl rządzą się własnymi prawami. A praca w tym banku powoli przeradza się w akwizycję.
zdjecie uzytkownika
pola - 2016-01-20 08:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dzika akurat znajoma pracowała w CA i była zadowolona szczególnie z atmosfery sprzyjającej rozwijaniu się. sama próbuję aplikować na staż (4 h godz. dziennie da radę student wygospodarować) a oferują umowę zlecenie.
zdjecie uzytkownika
dzika - 2016-01-20 19:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma swoje zdanie, ja po 9 latach taką opinie wyrażam. Źle nie jest, ale też bez fajerwerków. Popracujcie i sami oceńcie
zdjecie uzytkownika
romke - 2016-01-22 08:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dzika jak praca jest bez fajerwerów to chyba nie znaczy, że jest zła.. Na pewno jako Doradca finansowy jest szansa zdobyć spory budżet. Poza tym premie są koło 10%.
zdjecie uzytkownika
wer - 2016-01-24 11:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romke no pewnie da się zdobyć dobre pieniądze na stanowisku doradcy finansowego, ale nie tak łatwo się dostać. W ogłoszeniu jest że trzeba mieć doświadczenia w sprzedaży dla klienta biznesowego (mile widziana branża: finansowa, ubezpieczeniowa, FMCG, telekomunikacyjna) oraz prawo jazdy kat. B.
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-01-28 17:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ktoś kto pracuje we Wrocławiu na call center bądź będzie zaczynał 1.02 pracę ??
zdjecie uzytkownika
grześ - 2016-01-31 20:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślę dopiero o wysłaniu CV do Credit Agricole, ale niekoniecznie na słuchawkę. Zastanawiam się nad stanowiskiem doradcy, ale boję się odpowiedzialności
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-02-01 20:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pracowałam w CA przez 6 miesięcy.To nie Bank tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny,pracownika traktują rzeczowo, premie sprzedażowe tak-" Pod warunkiem,że dział zrobi sprzedaż minimum 80%". Jak się rozchorujesz Ty albo Twoje dziecko to masz pecha i planu Ci nawet nie obniżą.Na chama wciskają swoje produkty pracownikom,że to niby 0%kredyt, konto VIP bez opłat. Lider przy innych pracownikach tak Cię zmiesza z błotem,że odechce Ci się pracy w jakimkolwiek banku. Podejmując pracę w tym Banku TRAUMA murowana.
Sprzęt komputerowy z 18 wieku, co chwilę się zawiesza, wywala Cię z sieci, a tabelka tabelkę goni,czasy się nie zgadzają .Jednym słowem mają Ciebie za robota.
Szczerze nie polecam tej Firmy nikomu, nawet studentom, bo nie będą mieli kiedy się uczyć. I to ma być Firma przyjazna mamom.
zdjecie uzytkownika
natalia - 2016-02-02 21:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama nie wiem, każdy pisze co innego. Podoba mi się ogłoszenie na młodszego doradcę klienta, wymagania są mniejsze i obowiązki pewnie lżejsze niż u normalnego doradcy
zdjecie uzytkownika
mamed - 2016-02-19 11:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [natalia - 2016-02-02 21:00:29]:
pracuję 2 lata w placówce gdzie pracowałem młodszy doradca miał taki sam plan i zakres obowiązków jak doradca klienta. różnica w wynagrodzeniu.
zdjecie uzytkownika
tola - 2016-02-19 11:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie dokładnie pracowaleś @memed? może co placówka to inaczej bo ja z kolei słyszałam, że ze słuchawki szybko można awansowac i jako doradca nieźle zarobić na premii przynajmniej w Warszawie
zdjecie uzytkownika
lusa - 2016-02-20 11:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam 1,5roku na stanowisku młodszy doradca klienta i miałam takie same plany i obowiązki jak doradcy klienta.Różnica:dużo mniejsze wynagrodzenie i premie
zdjecie uzytkownika
góra - 2016-02-21 12:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to coś mega dziwnego @lusa. Stanowisko wygląda na niższe, wymagania są podobne. Pensja powinna być niższa, ale w oparciu o mniej odpowiedzialne obowiazki.
zdjecie uzytkownika
lusa - 2016-02-29 13:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@góra,Też myślałam że jak niższe stanowisko to mniej obowiązków ale niestety tak nie było.Nie wiem czy tak jest wszędzie czy to może zależy od Dyrektora który myśli tylko o tym żeby placówka zrobiła jak największy plan
zdjecie uzytkownika
flo - 2016-02-29 15:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo @lusa widzą, że jesteś nowy to zawalają Cię pracą żeby sprawdzić czy dasz sobie radę z tego co wiem później zajmujesz się jedną działką, z której się wykażesz
zdjecie uzytkownika
lusa - 2016-03-03 08:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tak nie działa @flo tam wszyscy zajmują sie wszystkim.Po 1,5roku chodzenia za Dyrektorem z prośbą o egzamin na stanowisko Doradcy,udało sie i zmieniłam stanowisko i uwierz mi że w moich obowiązkach nie zmieniło się nic zupełnie.Robiłam dokładnie to samo kiedy byłam "młodszym"
zdjecie uzytkownika
flo - 2016-03-03 18:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba mam złe informacje słyszałam to od znajomych ale takich dalekich więc w sumie nie mieli się może czym chwalić, w takim razie to mega słabo, że tak jest ;/
zdjecie uzytkownika
Stefcia - 2016-03-30 12:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka jakaś. Baaaardzo niemiła rozmowa z rekruterką. Odniosłam wrażenie, że staram się o staż u chińskiego Cesarza... Poza tym ich oferta to jakaś kpina. Staż 40h tygodniowo za 400zł netto. Przepraszam, a z czego żyć i kiedy iść na uczelnię? Umowa na minimum 3 miesiące. Ktoś zadzwonił po tygodniu i zaproponowano mi negocjacje. Zaproponowałam 1000zł. A rekruterka 400 tak jak podczas rozmowy i negocjacje się skończyły, bo nie mogą dać więcej. Nie dość, że praktykują politykę ,,wyciśniętej cytryny" to jeszcze robią z ludzi idiotów.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-03-31 22:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to mają teraz oferty nie tylko na doradców klienta, ale również można się załapać na praktyki w departamencie rekrutacji i rozwoju. Takie stabilne zatrudnienie jest istotne.
zdjecie uzytkownika
tola - 2016-05-06 08:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Jak wygląda tutaj praktyka w placówce bankowej? Można się czegoś nauczyć? :)
zdjecie uzytkownika
lukas - 2016-05-20 13:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kredyciarz - 2015-09-10 19:56:54]:
wczesniej Lukas Bank, wlasciciel ten sam ,nastapila tylko zmiana nazwy na CA .wiem bo pracuje 15 lat

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Credit Agricole Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Credit Agricole Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert