Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Credit Agricole Polska

Opinie o Credit Agricole Polska

Pracowałeś w firmie Credit Agricole Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
blejd - 2014-12-20 18:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2014-12-06 13:19:08]:
z tym się z Tobą zgodzę @sebek. Pracowałem w kilku oddziałąch róznych banków , w tym także w Credit Agricole i nigdzie nie spotkałem się w stosunku do mnie z podejściem które jakoś specjalnie by mnie urażało. Czasem jest napięta atmosfera, ale ludzie tak jest w każdej pracy!! nie jesteście tu na wakacjach , żeby był pełny czil
zdjecie uzytkownika
Elka - 2014-12-25 21:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do sądu trafił pozew zbiorowy przeciwko Credit Agricole. Można odzyskać pieniądze. Tutaj są szczegóły (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
po rekrutacji - 2015-01-08 11:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda,że na stanowisku doradca junior ds obsługi kredytów można zarobić 2000 netto?
zdjecie uzytkownika
zalamana8989 - 2015-02-01 14:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najlepsze jest to że mimo zkładania tysiące aplikacji do CA nigdy mnie nie zaprosili na rozmowe, chociaz spelniam ich wymagania. Moja znajoma ktora jest bez zadnego doswiadczenia i srednio inteligentna po znajomosci dostała tam prace z dnia na dzien. Czy naprawde trzeba miec plecy zeby u Państwa pracować????
zdjecie uzytkownika
palec przeznaczenia - 2015-02-18 18:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro nie odpisują aż na tyle wysłanych aplikacji to może znaczy że mają ogromną licznę podań, tak to sobioe tłumaczę. czasem maila wpadają np. do spamu. ewentualnie warto zadzwonić do firmy i zapytać czy aplikacja dotarła, co się z nią stało i takie tam tematy, poza tym, firmy nie zawsze kierują się samymi danymi z cv. a nie lepiej bezpośrednio do firmy osobioście iść?
zdjecie uzytkownika
papi - 2015-03-04 21:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że skoro wam nie odpisują to po prostu wybierają tylko osoby, któych CV im odpowiada i kontaktują sie z wybranymi osobami a nie ze wszystkimi jak leci. Zresztą to bardzo popularna polityka firm. Szukam pracy już od jakiegoś czasu i w każdym ogłoszeniu można przeczytać "odpowiemy tylko na wybrane zgłoszenia" zapewne bank Credit Agricole robi podobnie.
zdjecie uzytkownika
Ilen - 2015-03-19 00:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można się spodziewać że dostają cholernie dużo zgłoszeń więc ciężko się dziwić takiej a nie innej reakcji, nie sądzicie? Wrocław jest dosyć chłonnym rynkiem więc można byłoby się spodziewać zdecydowanie większych rekrutacji, ale być może ten skład który obecnie mają jest wystarczający, jeżeli chodzi o obsługę klienta lub coś innego.
zdjecie uzytkownika
pracownik ca - 2015-03-25 14:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w ca 10 lat NIKOMU NIE POLECAM pracy w tej firmie. Jest coraz gorzej bank nie przystosowuje sie do potrzeb rynku plany sprzedazowe kosmos...kto jest normalny to ucieka....potrafia zwolnic pracownika po 13 latach pracy zaangazowania dostarczania wyników w 3 minuty
zdjecie uzytkownika
margo - 2015-04-14 19:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [palec przeznaczenia - 2015-02-18 18:06:48]:
Witaj,odnośnie przyjęć do CA - rekrutacja jest tam na okrągło(rotacja spora), i nie trzeba mieć znajomości ;) ale poproś kogoś, niech sprawdzi Twoje CV czy jest dobrze napisane i czy przyciąga uwagę..dobrze jest tez w nim zamieścić swoje zdjęcie :)
zdjecie uzytkownika
marysia - 2015-04-15 14:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
czy ktoś z Was pracuje tam w windykacji? Jak duży jest dział i ile płacą? Jak pracuje się przy obsłudze dłużnika?
zdjecie uzytkownika
jataman - 2015-04-18 18:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
co za gowniany pracodawca, zwalniaja zasl8uzonych dlugoletnich pracownikow, liczac na to, ze nowi zastraszeni zrobia wynik. prawda jest taka ze nowi nie znaja produktow, nie potrafia rozmawiac z klientami. nowy poziom zarzaqdzania to DNO. Niestety wszystko idzie z gory, od Pani Prezes ds. sprzedazy, ktpora pociaga za szurki sadzac ze jest krolowa botoksu!!!!!!!!!

nie polecam tego burdelu
zdjecie uzytkownika
on277 - 2015-04-20 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
czyzby ponowne zwolnienia w CA sie szykowaly ? kazde zamieszania w zwiazku z wyrzucaniem ludzi probuja tuszowac tak jak sie tylko da.usypiaja czujnosc obiecuja ze wszystko jest ok BA ROZWIJAMY SIE ! a niestety za sciana juz mysla jak zmusic ciebie do odejscia w ostatecznosci sami cie wyrzuca.na przelomie 5 lat zrobil sie taki syf ze szok. zapomnij o podwyzkach (w ciagu 5 lat 70 zl netto) ,awansach,premie granicza z cudem. wystarczy ze powiesz "do widzenia" a nie "do uslyszenia" i juz jest lampka,w nast mscu odsluchaja podwojna ilosc rozmow zeby znow znalezc nieprawidlowe pozegnanie i uciachac premie. DNO DNO DNO
zdjecie uzytkownika
PAO - 2015-05-30 19:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam.
1) Mobbing.
2) Wysokie plany, stres, tabelki, maile, zabierzesz się za jedno, w trakcie kilka maili, że masz zrobić co innego.
3) ZSP - Zerowy system premiowy.
4) Bardzo drogie kredyty, brak bankowości mobilnej (niedługo ma być, ale pytanie, czy i jak będzie działać).
5) Nie wyrabiasz planów - nie ma urlopów.
zdjecie uzytkownika
gianni - 2015-05-31 01:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PAO - 2015-05-30 19:17:09]:
myślę , że w dużej mierze tym razem przesadziłeś z tą opinią. Sam pracuje jako pracownik podstawowoy w Credit Agricole czyli doradca klienta i nie mam szczerze mówiąc na co narzekać. Może wszystko zależy od tego czego sam oczekujesz od firmy - może właśnie Twoje oczekiwania okazały się zawyżone ....
zdjecie uzytkownika
Kitek - 2015-07-03 16:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ODRADZAM pracę w CA wszystkim, nawet biednym studentom. Jeśli to Wasza pierwsza praca to wiedzcie że będziecie mieć po niej traumę, nawet jak trafi się Wam w miarę normalny dyrektor to i tak presja i kombinowanie jak zrobić plany Was w końcu wykończą.
Byłem pracownikiem tego banku zanim z Lukasa się przekształcili w CA, ale odwiedzając znane mi oddziały widzę że zmieniło się jedynie na gorsze do sześcianu x milion. Rotacja taka że nie zdążysz się przyzwyczaić do nowego doradcy a już go nie ma. Na pytanie czy doradcy robią plan doradca się smutno uśmiecha (jeden z tych co zagrzali miejsce koło roku sukces że aż tyle) i mówi że zapomnij człowieku że ktoś w regionie robi plany. Plan na karty kredytowe - 4 miesięcznie - ale jest haczyk mają być aktywne i sprzedane klientowi - uwaga - który nie ma jeszcze kary kredytowej. Co za tym idzie premii brak, nadgodziny to normalka.
Zwalniają się nie tylko doradcy ale i dyrektorzy, nie dziwię się bo za marną pensje ( ich doradcy biznesowi i hipoteczni mają podobne wysokości) ciągle zbierają op...dol od przełożonych regionalnych i makroregionalnego. Są między młotem a kowadłem bo sami zapitalają w weekendy ślęcząc w domu przed tabelkami żeby pogodzić wykonanie planu z i tak już okrojoną kadrą do minimum, a przecież muszą jeszcze udzielać urlopów, uwzględniać zwolnienia doradców, szkolenia nowych i jeszcze samemu ogarnąć klientów hipotecznych. Mimo to ciągle jest mało mało mało.
Plany nierealne jak na obecne czasy i konkurencje. System premiowy paradoksalny tak skonstruowany żeby jak najmniej premii można było dostać. Bank zatrzymał się z planami na etapie dawnego booomu kiedy kredyty szły jak woda bo każdy miał zdolność. Doradcy mają obowiązek doupasażać klientów w kolejne ubezpieczenia, pakiety karty itd nawet kiedy klient nie chce wciska się mu pod byle pretekstem czesto kłamiąc, byle sprzedać bo do planu potrzeba.
Mobbing to codzienność, presja, stres. Frustracja jedynie rośnie.... jeśli nadal tam pracujecie zbierajcie "dowody" na łamanie prawa. Mobbing jest ciężko udowodnić przed sądem trzeba mieć nagrania, kopie maili, kopie smsów, bo po tym jak Was zwolnią to wszystko znika w mgnieniu oka.
Niestety żabojady "właściciele" CA postanowili z nas wyssać krew do ostatniej kropli i pompują kasę do Francji, nie interesują ich ludzie, zwłaszcza Ci dzięki którym tyle już zawdzięczają, ludzie z wieloletnim doświadczeniem. Bo Ci z wieloletnim doświadczeniem pamiętają czasy profesjonalnego doradzania klientowi rozwiązań finansowych, nie chcą się poddać nieetycznemu wyścigowi szczurów, polegającym na skubaniu każdego klienta DO CNA, gdzie wciska się ubezpieczenia do kredytu babci z emeryturą 1100zł bo inaczej kredyt nie zaliczy się do planu. Liczą się tylko zapisy w tabelkach.
Odradzam
zdjecie uzytkownika
agora - 2015-07-03 22:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pracownik ca, mówisz, że pracujesz 10 lat i że są słabe warunki.. Zastanawia mnie to, bo jeśli w firmie faktycznie byłoby mi źle, to nie siedziałabym tam 10 lat. Więc może to nie do końca kwestia złej atmosfery. Jeśli możesz powiedzieć coś więcej, to byłoby super. W sumie bank jak bank, oferty podobne do innych placówek, pytanie tylko czy warto
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-11 16:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agora ma racje, wydaje mi się, że w tym przypadku praca po 10 lat za to samo wynagordzenie nie wchodzi w grę, zwłaszacza, że to bank jednak i rozumiem nie móimy tutaj o stanowiku typu call center. Słyszałam, ze jeśli chodzi o doradce klienta to naprwde ładne prowizje można u nich zarobić tak naprawde...
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-08-21 12:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać nikt tutaj się nie zna albo wymyśla farmazony moja bya żona pracuje w ca i zarabia 2600 netto wiec się ogarnijta nieroby
zdjecie uzytkownika
misssia - 2015-08-26 02:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agora - 2015-07-03 22:55:38]:
Dodajmy, że Credit Agricole istnieje w Polsce od 2011roku.
Mamy już 2021?:D
zdjecie uzytkownika
kredyciarz - 2015-09-10 19:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2600 netto to wcale nie takie złe wynagrodzenie. Praca w banku nie należy do najłatwiejszych i nie każdy się nadaje na taką posadę. Ale do odważnych świat należy, ostatnio credit agricole ogłosiło parę ofert pracy na stanowisko doradcy klienta. Oprócz umowy o pracę oferują rownież pakiet coachingu. Problemem jest czy na pewno warto.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-10-13 13:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2014-10-24 23:53:05]:
Zgadzam się obecnie pracownicy Tc składają pozew o mobbing. Skończy sie straszenie i poniżanie ze strony liderów
zdjecie uzytkownika
5 - 2015-10-13 13:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się obecnie pracownicy Tc składają pozew o mobbing. Skończy sie straszenie i poniżanie ze strony liderów
zdjecie uzytkownika
telefo - 2015-10-13 16:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli rzeczywiście oni w ten sposób podchodzą do ludzi to powinni się mocno zastanowić, gdzie chcą z firmą być i co dalej osiągnąć, bo według mnie w pracownikach jest większa wola osiągnięcia porozumienia niż wśród liderów. Ale gdy druga strona nie chce nic zmieniać to co zrobić, jaki pomysł na rozwiązanie tej kwestii ?
zdjecie uzytkownika
alan - 2015-11-06 22:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej szurnięci są w placówce w Zgorzelcu nie wiedza caly dzień co robią i w tym co robią ciagle się plątaja
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-11-06 23:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakby ich się zapytać co robia to nie wiedza co robia tak zamotani
zdjecie uzytkownika
strażak - 2015-11-07 03:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! A ja słyszałem, że rotacja wśród pracowników jest i są oferty pracy na doradców klienta czy na przedstawiciela handlowego. To ogłoszenie jest szczególnie ciekawe, bo jest umowa o pracę i świadczenia socjalne zapewnione, a także zapewniają narzędzia pracy. benefity i wsparcie motywacyjne. Można polubić w ten sposób pracę mobilną. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
prado - 2015-11-09 12:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strażak - 2015-11-07 03:27:54]:
ja od zawsze miałem do takiej pracy słabość. Moim zdaniem to jedna z najlepszych jej form. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-11-11 15:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ile ktoś jest wygadany i lubi na każdy sposób maglować ludzi i namawiać ich na różne usługi to bardzo proszę
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-11-12 15:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam opinię z pierwszej ręki, że pracownicy dostają tam często dość wysokie (w stosunku do zarobków) kary pieniężne za różne błędy. Nie mogę w to uwierzyć, proszę o opinie bo boję się zaczynać tam pracę.
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-11-13 18:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@strażak no to bardzo dobrze że oferują umowę o prace nie kazda firma się teraz na to godzi teraz niestety..
zdjecie uzytkownika
Nati - 2015-12-01 10:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tą opinią w 100%! Nic dodać, nic ująć! Pracuje w CA prawie 2 lata. To jest wyścig szczurów, nie ma jakichkolwiek moralności i etyki w tej pracy, tak jak poprzednik napisał, liczą się tylko tabelki. Ja zaczęłam się stawiać, odmawiać wykonywania niektórych poleceń bo są poprostu niezgodne z prawem. Ciekawe czy zaraz nie będzie wakaty na moje miejsce. Ale zbieram dowody i w międzyczasie szukam innej pracy. Porażka! Dyrektorzy placówek i dyrektorzy regionu to totalne poj..by którzy mają wyższe ambicje ponad swoje siły i mobbing jest tu chlebem powszednim.
zdjecie uzytkownika
Nati - 2015-12-01 10:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tą opinią w 100%! Nic dodać, nic ująć! Pracuje w CA prawie 2 lata. To jest wyścig szczurów, nie ma jakichkolwiek moralności i etyki w tej pracy, tak jak poprzednik napisał, liczą się tylko tabelki. Ja zaczęłam się stawiać, odmawiać wykonywania niektórych poleceń bo są poprostu niezgodne z prawem. Ciekawe czy zaraz nie będzie wakaty na moje miejsce. Ale zbieram dowody i w międzyczasie szukam innej pracy. Porażka! Dyrektorzy placówek i dyrektorzy regionu to totalne poj..by którzy mają wyższe ambicje ponad swoje siły i mobbing jest tu chlebem powszednim
zdjecie uzytkownika
98765 - 2015-12-02 16:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem ciekaw czy na każdym stanowisku firma Credit Agricole Bank Polska S.A. oferuja umowę o pracy np. na stanowisku lidera do spraw efektywności sprzedaży
zdjecie uzytkownika
kiki - 2016-01-02 16:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie od 10 lat wiele się zminiło ale nie ma tragedii. Ktoś kto zatrudnia się w banku musi mieć świadomość że będzie tam sprzedawał a nie klepał ratki. Plan jak plan jest wszędzie premia zależy w jakiej placówce jesteś ja jestem w czwartej i jest super zespół zgrany wszyscy robią swój plan dzięki temu jest premia zespołowa. Niedługo zaczynam na stanowisku DKB lepsza podstawa i premie. Trzeba nastawić się na sprzedaż i tyle.
zdjecie uzytkownika
Jery - 2016-01-02 19:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Credit Agricole to dobry bank, prawie cała moja rodzina ma w nim konta. Odnośnie pracy to zgodzę się, że nie ma żadnych problemów i jak to praca w banku - to pewnego rodzaju sprzedaż. Wiele zależy od atmosfery, ale to już coś, na co dużego wpływu się nie ma.
zdjecie uzytkownika
dolar - 2016-01-07 18:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jery atmosferę w pracy tworzą pracownicy więc każdy pracownik ma na nią wpływ. Zastanawiam sie nad aplikacją na stanowisko młodszego doradcy klienta w Puławach. Jestem tylko ciekaw czy jakies premie sa przewidziane
zdjecie uzytkownika
madzia - 2016-01-10 00:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że w każdym zawodzie, czy jako przedstawiciel czy jako doradca, smiało mozna liczyc na premię uzalezniona od sprzedazy. Wątpię, by tu było inaczej :)
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2016-01-12 19:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam to co napisała madzia. tutaj nawet w ogłoszeniu na doradce klienta napisali, ze jest - umowę o pracę i system premiowy zależny od wyników pracy.
zdjecie uzytkownika
kajka - 2016-01-15 03:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe tylko jaki ten system premiowy, podejrzewam, że w umowie musi być o tym jakiś zapis :) a poza tym fajnie, że chcą na umowę o pracę zatrudnić :)
zdjecie uzytkownika
dzika - 2016-01-16 16:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CA istnieje już od dawna, wcześniej jako Lukas Bank, ale to nadal ta sama firma. Ja pracuję tu 9 lat, na różnych stanowiskach i mogę powiedzieć, że nie jest najgorzej. Jak ktoś chce pracować to wszędzie się odnajdzie. To prawda, że dają umowę o pracę, premie są na waciki, socjal- mogę uznać, że go nie ma, na stanowiskach zwykłego doradcy szkoleń brak. Typowa corporacja z corpoludkami. Dlatego odchodzę
zdjecie uzytkownika
Znak - 2016-01-17 14:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze to czytać @dzika, bo własnie wysłałam CV do tej firmy, ogólnie Credit Agricole wydaje mi się dobrą i europejską firmą, mają super ogłoszenia. Masz umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
dzika - 2016-01-20 08:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, CA daje umowę o pracę. Możesz mieć dobrą opinię o całej grupie kapitałowej ale pamiętaj że takie spółki jak bank czy Efl rządzą się własnymi prawami. A praca w tym banku powoli przeradza się w akwizycję.
zdjecie uzytkownika
pola - 2016-01-20 08:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dzika akurat znajoma pracowała w CA i była zadowolona szczególnie z atmosfery sprzyjającej rozwijaniu się. sama próbuję aplikować na staż (4 h godz. dziennie da radę student wygospodarować) a oferują umowę zlecenie.
zdjecie uzytkownika
dzika - 2016-01-20 19:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma swoje zdanie, ja po 9 latach taką opinie wyrażam. Źle nie jest, ale też bez fajerwerków. Popracujcie i sami oceńcie
zdjecie uzytkownika
romke - 2016-01-22 08:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dzika jak praca jest bez fajerwerów to chyba nie znaczy, że jest zła.. Na pewno jako Doradca finansowy jest szansa zdobyć spory budżet. Poza tym premie są koło 10%.
zdjecie uzytkownika
wer - 2016-01-24 11:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romke no pewnie da się zdobyć dobre pieniądze na stanowisku doradcy finansowego, ale nie tak łatwo się dostać. W ogłoszeniu jest że trzeba mieć doświadczenia w sprzedaży dla klienta biznesowego (mile widziana branża: finansowa, ubezpieczeniowa, FMCG, telekomunikacyjna) oraz prawo jazdy kat. B.
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-01-28 17:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ktoś kto pracuje we Wrocławiu na call center bądź będzie zaczynał 1.02 pracę ??
zdjecie uzytkownika
grześ - 2016-01-31 20:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślę dopiero o wysłaniu CV do Credit Agricole, ale niekoniecznie na słuchawkę. Zastanawiam się nad stanowiskiem doradcy, ale boję się odpowiedzialności
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-02-01 20:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pracowałam w CA przez 6 miesięcy.To nie Bank tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny,pracownika traktują rzeczowo, premie sprzedażowe tak-" Pod warunkiem,że dział zrobi sprzedaż minimum 80%". Jak się rozchorujesz Ty albo Twoje dziecko to masz pecha i planu Ci nawet nie obniżą.Na chama wciskają swoje produkty pracownikom,że to niby 0%kredyt, konto VIP bez opłat. Lider przy innych pracownikach tak Cię zmiesza z błotem,że odechce Ci się pracy w jakimkolwiek banku. Podejmując pracę w tym Banku TRAUMA murowana.
Sprzęt komputerowy z 18 wieku, co chwilę się zawiesza, wywala Cię z sieci, a tabelka tabelkę goni,czasy się nie zgadzają .Jednym słowem mają Ciebie za robota.
Szczerze nie polecam tej Firmy nikomu, nawet studentom, bo nie będą mieli kiedy się uczyć. I to ma być Firma przyjazna mamom.
zdjecie uzytkownika
natalia - 2016-02-02 21:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama nie wiem, każdy pisze co innego. Podoba mi się ogłoszenie na młodszego doradcę klienta, wymagania są mniejsze i obowiązki pewnie lżejsze niż u normalnego doradcy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Credit Agricole Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Credit Agricole Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert