brak logo

Home Invest Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Home Invest Sp. z o.o.

Paputa 2014-05-12 08:32:10
Swietny deweloper, bo mowi, jak jest i z niczym nie bylo problemow. Wszystko zrealizowane na czas, mieszkanie ladnie wykonczone i nie wymagalo poprawek. Polecam wszystkim ich projekty, teraz ruszaja z nowa inwestycja krasinskiego 58 : www.krasinskiego58.homeinvest.pl :))
1
Gabis 2014-12-01 11:50:04
Nie wiem skąd w internecie te negatywne doświadczenia? Ludzie wiedzą to z pierwszej ręki czy raczej nie...? Pytam, bo u mnie nic takiego nie miało miejsca, wszystko się zgadzało. Może wystarczy przed zakupem wszystko dokładnie sprawdzić i pomierzyć? Wydaje mi się,że nie wszyscy zwracają na to uwagę, a potem mają pretensje:o
A ja właśnie bardzo polecam tego dewelopera :)) Wzięłam na kredyt wraz z mężem swoje pierwsze mieszkanie i nie mogę mówić nic złego. Nie wiem czego kto oczekuje, ale dla mnie sprawdzili się w 100%. Co do samej oferty to mogę powiedzieć, że fajne jest to,że budują w różny sposób (a nie jeden projekt i lecimy :/) i w różnych miejscach i cenie. Wiadomo, że na zakup gotówką mało kogo dzisiaj stać...więc pozostaje kredyt :)
Bobo87 2015-01-07 22:41:40
A ja wiem skad. Co Ty nie wiesz, ze polowa rzeczy w internecie jest zwyczajnie placona i pisana przez firmy albo konkurencje? Poza tym, jest tez sporo hejterow, ktorzy robia tak, bo lubia. Najlepiej pytaj tych, ktorzy mieszkanie tam kupili. Ja wlasnie tak robilem, jak interesowal mnie HI i w koncu mieszkanie kupilem, ale bynajmniej nie sugerujac sie internetem. Lepiej pytac u sprawdzonego zrodla nicz czytac po internetach. Wiadomo jednak ze idealu nie znajdziesz, zawsze cos pasowac nie bedzie, a to lokalizacja, a to budynek,a to sasiedzi, normalka :)
Kinga 2015-10-28 12:37:05
Znam dziewczyne pracujaca w biurze sprzedazy i bardzo sobie te prace chwali :) Ale nie ukrywajmy, ze widac, ze firma jest wymagajaca - zobaczcie jak ich strona prezentuje sie na tle innych, moim zdaniem wszystko jest dopieszczone i swietnie przygotowane, nie wisi na stronie jakas niespojna kompozycja, tylko wszystko przemyslane. Brawo!
Edi 2015-11-25 14:18:50
Umówmy się, że sporo deweloperów i w ogóle pracodawców nie do końca jeszcze stawia na internet i nie interesuje się reklamą. Moim zdaniem to wielki błąd, bo ja np szukam sklepów, produktów tylko w internecie, po prostu nie lubię robić zakupów na miejscu. Tak samo z mieszkaniami i tym rynkiem, nie istniejesz w internecie, to Cię nie ma. Za to wielki plus dla Home'a :) Szkoda tylko,że tak mało promocji dają w ostatnim czasie (jedynie miejsca parkingowe). No ale jak mają klienta to nie myślą o tym,żeby szukać więcej pewnie.
Iwona 2015-12-31 15:29:32
Macie kogoś znajomego kto tam pracuje? Bo oferta już nieaktualna, a bardzo chciałabym tam pracować :( Słyszałam same dobre opinie o nich, warunki są w porządku, a ja po prostu muszę zmienić pracę, bo w tej nie wytrzymam :/
Polusia 2016-01-27 20:35:14
Hej hej, nie wiecie nic o nowych ofertach? To pewne, ze nie szukaja nikogo nowego? Bardzo zalezy mi na pracy u nich, jesli byscie cos wiedzieli to prosze o kontakt na priv!
Zdesperowana 2016-03-02 14:30:45
Wiem ze ja nie na temat, ale czy jest tu ktos kto kupil juz mieszkanie w Monte Verdi? Bardzo chcialabym dowiedzieć się więcej o tej nowej inwestycji, a nie moge nic znalexc poza ich strona :(
Frantic 2016-06-03 10:50:57
A wiecie czy będą coś nowego budować? :) Bo wiem, że działają z Sokratesa, ale czy kroi się jakaś nowa inwestycja? Czy ktoś coś wie o Monte Verdi? Znacie kogoś kto kupił tam mieszkanie?
Maciek 2016-07-09 14:35:17
Wiesz co, no w tym momencie to Sokratesa w Warszawie faktycznie jest najnowszą inwestycją, co do innych, to w tym momencie nie wiem, być może coś się ruszy po wakacjach, ale kiedy i jak i czy będą potrzebować ludzi to tylko nasze domysły są teraz kochany
Zostaw swoją opinię o Home Invest Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Home Invest Sp. z o.o.