Concordiasalus Sp. z o.o.

Osieczek

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 350 ocen.

Concordiasalus Sp. z o.o.
4 350 6 1

Opinie o Concordiasalus Sp. z o.o.

anna

Poszukuje osoby jadącej do sanatorium w terminie 02/01/2019 z okolic Katowic celem wspólnej podróży .

Aga
@anna 05.12.2018 18:10

Witam. Jadę w tym terminie z Poznania PKP.. A Pani czym się wybiera .. mój numer 887.335.808

monia
@anna 05.12.2018 18:10

witam. Z dąbrowy górniczej będę jechać na ten termin.

Ona

W kilku pokojach dziś pito alkohol i pewnie trzeba będzie to gdzieś zgłosić. I piętro. ZUS się wami zajmie i to już wkrótce.

Kiep
@Ona 30.11.2018 22:36

Ty się przyzwyczajaj i najlepiej kup flaszkę i zintegruj się z mieszkańcami takiego pokoju. Inaczej będziesz tylko pluć jadem podglądaczko. Zacznij żyć własnym życiem, zamiast podglądać cudze :)

Lekarz orzecznik
@Ona 30.11.2018 22:36

ZUS to powinien zająć się tobą i skierować na badania do Tworek???? Proszę wyluzować zwieracze, jak nie pomoże to lekarz może przepisać maść na ból (usunięte przez administratora)

Ona
@Kiep 01.12.2018 09:36

Integrować można się bardzo dobrze bez flaszki. Alkohol to samo zło...

Lora
@Ona 01.12.2018 16:27

Serdeczne wyrazy współczucia pragnę przekazać na rece twojej współlokatorki! Los był łaskawy, ze ja dostałam „normalną”;) U nas były takie imprezy, ze nawet pielęgniarka przychodziła ;)) szkoda, ze nie chciała się przyłączyć ☺️

Ona
@Lora 01.12.2018 17:22

Życzę powodzenia na następnej komisji... ????

Lora
@Ona 01.12.2018 19:28

Dziekuje, ja od razu wróciłam do pracy. Żadna komisja nie jest mi straszna. Nie jestem leserem, który ciągnie od Państwa ile się da. Sanatorium poprawiło moją jakość życia, zabiegi mi pomogły i funkcjonuje dalej jako osoba aktywna zawodowo... a tobie widzę dalej żółcią się ulewa

MAX
@Ona 30.11.2018 22:36

Jak piją i jest spokojnie to ok, może to jest piwo bezalkoholowe. Byle potem po korytarzach nie biegali, żeby rodziny się nie powiększały, aby przyzwoitość i wierność była zachowana a ci co wolni to niech szaleją.

Max

Nie widzę jak można wyjść nie ma gdzie,łóżka na kółkach to i nie wygoda. Po turnusie powinniśmy napisać w których pokojach były jęki niech rodziny się dowiedzą, jakich mają w domu.

Żona zdradzona?
@Ona 30.11.2018 22:36

Łał..a mój mąż mieszka na 1 piętrze i codziennie mówi że jest idealny spokój

Żona zdradzona?
@Ona 30.11.2018 22:36

Mogłaby Pani podać nr. pokoju?

Żona zdradzona?
@Max 05.12.2018 21:25

Też tak uważam

Max
@Żona zdradzona? 06.12.2018 15:35

Numery pokoi najlepiej podać po turnusie awantur szkoda a tak niech się rozmawiają w domu.

Żona zdradzona?
@Max 06.12.2018 20:56

Myślisz ze ktoś się odważy napisać?

Max
@Żona zdradzona? 07.12.2018 19:04

Po turnusie to co komu zależy.

Maxi
@Żona zdradzona? 06.12.2018 15:35

Na tym turnusie osobiście nic sprośnego nie widziałem poza pierwszymi dniami ale to przeszłość. Tu nie ma gdzie i jak, dookoła sady i zimno. Może na innych piętrach jest inaczej. Cóż jak widać są osoby którym przeszkadzają hałasy, ale wszystkim nie dogodzi. A jak coś się napisze to jak w powiedzeniu uderz w stół a nożyce się odezwą.

$$$

Weźcie się dobrze zastanówcie co piszecie. Nie ma co robić z gęby gówn....a Pisanie o jękach, nr pokoi czy jeżdżących łóżkach to prywatna sprawa. Co Cię to obchodzi człowieku weź kup sobie krzyżówke Jolke bądź idź zbierać jabłka zamiast stać pod drzwiami innych czy też przykładać szklankę do ściany. Nie potrzebujemy tutaj Konfidentow jeżeli nie potrafisz się zintegrować z ludźmi to proponuje Ci zjechać winda na poziom -1. Jesteś taki mądry podpisując się lewym pseudonimem ? Sprawdzić kim jesteś to kwestia kilku minut o czego masz IP

£££
@$$$ 08.12.2018 22:11

Byłem i... zazdroszczę Wam pobytu. Wspaniały czas, a tak szybko mijają te trzy tyg. Korzystajcie, nie prześpijcie swojego czasu. Streszczenie tak myśle- dlaczego tyle dni straciłem!? Było cudownie! Życzę Wam tez wspaniałych wspomnień i- braku konfidentów. Na moim turnusie tego nie było! Szacunek i pozdrowienia dla kolegów/koleżanek!!! Turnus z Wami to było coś niesamowitego!!!

On288:)

Kto chciałby się integrować na potańcówce :p?

......
@On288:) 25.11.2018 07:27

Integrować oczywiście jak najbardziej tylko proponuje wyjść z pokoju chociaż się pokazać że się tutaj jest a nie jak 95% osób zamkniętych w czterech ścianach gdzie nie wiadomo czy w ogóle ktoś tutaj przebywa.

Max
@On288:) 25.11.2018 07:27

A gdzie potańcówka ?

Naczelnik zus
@On288:) 25.11.2018 07:27

ty się zajmij leczeniem bo to koszyowało trochę.widać że natządy richu ok.zus i żona wiedzą że ty taki imprezpwy.

Lora
@On288:) 25.11.2018 07:27

Moi mili kuracjusze, mój turnus październikowy dogadał się w Młynie! robiliśmy zrzutkę po 10 zł od osoby, młyn załatwiał DJa i bawiliśmy się od 18 do 22. Warunek- alkohol kupujecie w Młynie. Jak ktoś coś wniesie- koniec imprezy! U nas towarzystwo bardzo ładnie się zachowało, zaraz na stół wjechały kolorowe drinki i butelki wódki, wina, martini itd... był nawet torcik urodzinowy dla koleżanki, a niektórzy ciepłe dania kupili. Pełna kultura, Panowie w koszulach, panie w sukienkach:) Było pięknie! Kultura... Osoby o kulach, czy z dysfunkcjami narządów ruchu też miło spędziły czas- towarzysko. Nie chodzi o to, że trzeba robić super balety i akrobatykę. Można po prostu towarzysko spędzić czas i się poznać :) Warunek- musi być ok 70 osób. Napiszcie kartkę z info, powieście na wejściu na stołówkę. Tylko ktoś musi zająć się zbieraniem pieniędzy- podać imię i nr pokoju. U nas chyba w poł godz już była lista pełna :) Powodzenia, ten pobyt może być na prawdę miły:)

Fantom
@Naczelnik zus 26.11.2018 14:15

Naczelnik- od tańczenia jeszcze nikt normalny rozwodu nie brał... Panie z zusu tez tańczą... naczelnikowi tez polecam... nie strasz noe strasz bo się ten...

Izabela
@Lora 30.11.2018 12:32

Potwierdzam :-) nawet organizowalismy kino,wypady na Warszawe I termy tylko.trzeba checi do.tego ;-) turnus pazdziernikowy super..

Izabela
@Lora 30.11.2018 12:32

Turnus pazdziernikowy nawet organizowal wypady do.kina,na termy czy zwiedzanie.Warszawy wiec teraz checi są potrzebne i, tylko organizowac..Pozdrawiam buziaki.dla moich znajomych

blondi

Chodzi legenda, że na poprzednim turnusie był jakiś młody przystojniak :) szkoda, że nie u nas. Pozdrowienia dla Ciebie :)

Izabela
@blondi 06.12.2018 11:09

Był,był. Było super :-) ekipa sie zgrala doslownie 80 %turnusu 5-28 pazdziernik Pozdrawiam moich znajomych

Adam

Witam.Jadę na 27.01.2019 z Łukowa. Chętnie się z kimś zabiorę oczywiście za dopłatą. Mój nr 512179186

Aga

Witam. Czy jedzie ktoś może z Poznania w terminie 2.01.2019 ???

bolo

Wybieram się w marcu z Lubelskiego samochodem mogę zabrać do Osieczka

bolo
@bolo 01.12.2018 21:09

W Marcu 19 2019r

Ja

Witam wszystkim :) Czy w związku z dzisiejszym Andrzejkami jest ktoś chętny na przelewanie wosku przez klucz :)))

Aga77
@Ja 24.11.2018 16:34

Dziś nie ma andrzejek ale tak ogólnie to który numer pokoju moze coś się pomyśli?

Ja
@Aga77 24.11.2018 18:55

Ale można zrobić :) Na pierwszym piętrze a Pani

Aga77
@Ja 24.11.2018 19:55

No ja tez a nr pokoju jesli można

Ja
@Aga77 24.11.2018 20:32

Tak oficjalnie :) Może wypada wyjść na korytarz ?

Aga77
@Ja 24.11.2018 20:39

No to już

Aga77
@Aga77 24.11.2018 20:41

A które skrzydło a w ogóle to jakaś tajemnica z tym pokojem

Ja
@Aga77 24.11.2018 20:45

Nigdy nie wiadomo kto zapuka do drzwi...skrzydel budynku nie znam a Twój który

Aga77
@Ja 24.11.2018 20:54

Nie kombinuj chyba nici z imprezy

Ja
@Aga77 24.11.2018 20:58

Zawsze można obejrzeć Tv na super świetlicy

Aga77
@Ja 24.11.2018 20:59

No mozna no cóż????

Ja
@Aga77 24.11.2018 21:29

A która zmiana śniadaniowo kolacyjna ?

Aga77
@Ja 24.11.2018 21:45

Pierwsza

Ja
@Aga77 24.11.2018 22:09

To będziemy się wymieniać krzesłami

Ja
@Aga77 24.11.2018 18:55

Jakie plany na dzisiaj :)

Max
@Ja 26.11.2018 18:15

Wieczorek zapoznawczy będzie zabawa :)

Aga77
@Ja 26.11.2018 18:15

My na miejscu się integrowaliśmy jutro zresztą też

Max
@Aga77 26.11.2018 22:49

Słychać było tylko ta cisza nocna nie potrzebna.

Aga77
@Max 26.11.2018 23:45

Co słychać było ja przepraszam to nie mozna pogadać jakiś problem

Max
@Aga77 27.11.2018 08:02

Nie to że było słychać było ironiczne, była pełna kultura.

Anonim

Czy jedzie ktoś z przedziału 20+ w terminie 24.11-17.12??

Anonim2
@Anonim 23.11.2018 19:59

Yes :)

Anonim
@Anonim2 24.11.2018 01:52

Jaki pokój to się może znajdziemy :)

Gosia 30/40

Będę sama z Płocka 24.11 Osieczek( autkiem)

Martin27
@Gosia 30/40 22.11.2018 22:23

Gosia a o której wyjeżdzasz ;)?

Gosia 30/40
@Martin27 24.11.2018 07:06

Około 10 660179360

Darek

Ja też mam termin od 24.11. Będę jechał z Kielc, mogę kogoś zabrać. Pozdrawiam, Darek

Krystyna
@Darek 07.11.2018 09:33

Witam . Jutro tj 24 11 również jadę do Osieczka samochodem z Ostrowca Sw. Może moglibyśmy się jakoś spotkać po trasie , razem raźniej byłoby jechać na te wies.A czy był pan na komisji w zus Kielce 12 09?i rozmawialiśmy o skierowaniu do sanatorium?pozdrawiam Krystyna

User

Zakwaterowanie. Pokoje urządzone bardzo minimalistyczne. Brak wszystkiego. Jakiekolwiek wyposażenie chcesz musisz je sobie zapewnić sam. TV w apartamentach jak już napisałam brak. W pokoju znajdują się metalowe łóżka z materacem obszytym gumą (chyba coby nie zasikać) z którego to błyskawicznie i w każdym kierunku ucieka pościel prana choć trochę poplamiona w moim przypadku. Poza tym szafa i komoda ew.stolik czy fotel w zależności od pokoju ,przy każdym łóżku szafka. Czyli minimum. Brak lampek nocnych. Żadnego przedłużacza (można wypożyczyć ,najlepiej mieć ze sobą). Lodówki chyba dwie na cały ośrodek dla pensjonariuszy. Są też w socjalkach dostępne czajniki i mikrofalówki. To choć kawę czy czaj można zaparzyć. Łazienki w pokojach do zaakceptowania. Porcelanka ,prosty zlewozmywak z bardzo zniszczoną przez wilgoć szafką i prosty prysznic z zasłonką z pcv. Zaopatrzenie w ciepłą wodę do mycia wbrew wcześniejszym opinoim dobre. Jeżeli chcielibyście coś sobie w trakcie pobytu przeprać to tylko w plast-misce wypożyczanej od pań z obsługi (w praktyce prawie niewykonalne).Wymiana pościeli raz w połowie turnusu. W zestawie dostaniecie także koc i ręcznik. Jest także dodatkowe prześcieradło przeznaczone do zabierania ze sobą na zabiegi jako podkład. Wymiana ręczników raz na tydzień. Codziennie panie z obsługi wymieniają worki w koszu na śmieci oraz uzupełniają papier higieniczny w WC. Rzadziej natomiast panie sprzątały powierzchnie płaskie czy jakiekolwiek inne powierzchnie w pokojach. Z racji tego że mopy w apartamentach ani na korytarzach nie były dostępne nie można było tego uczynić własnoręcznie. Personel opócz fizjoterapeutów raczej zobojętniały na wszystko. Da się odczuć że pacjent nie jest podmiotem tylko "numerem" dzięki któremu możliwy jest przepływ gotówki w pożądanym kierunku. Szanowny Pan Prezes podczas spotkania inauguracyjnego przedstawia zasady pobytu. Dowiemy się co nam wolno a bardziej czego nie wolno. Słowo o alkoholu. Zakaz spożywania tegoż w ośrodku. Natomiast dopóki zachowujesz się "godnie" nikt nie biega za Tobą z alkomatem i kajdankami. W przypadku kiedy zaczynasz naruszać porządek i jesteś przyczyną problemu wylatujesz ze zgrupowania bez prawa veta w trybie natychmiastowym i nieodwołalnie. I słusznie. Wyjazdy. Wartownika na bramie nie ma. Choć po godz.22 chałupa jest zamknięta na "cztery spusty". Na weekend można się oddalić. Nieoficjalnie. Dobrym zwyczajem jest wcześniejsze powiadomienie o tym fakcie personelu oraz pozostawienie karty zabiegowej i klucza u Pani w recepcji lub u pielęgniarki. Zabiegi! Dużym atutem ośrodka jest kadra rehablitantów. Ludzie bardzo młodzi ale mili ,uśmiechnięci i zaangażowani. Jest sympatycznie ,często nawet wesoło i kto chce uczciwie popracować ten może skorzystać. Dostępność zabiegów. Zabiegi ustala lekarz prowadzący. Mój lekarz był ok. Na innych także nie słyszalam skarg. Można z nim po konsultacji coś zmodyfikować ,dodać lub ująć. Na miejscu jest także dostępna non stop dyżurna Pani pielęgniarka. Jeżeli ktoś ma problem zdrowotny to zgłasza się po pomoc właśnie do Niej. Co jeszcze może powodować tu dyskomfort. Muchy i palacze. I jedne i drudzy są wszechobecni. Muchy latają całymi dywizjonami i walka z nimi jest trudna. Szczególnie przykre jest to podczas spożywania posiłków. Ale nie tylko. Co do palaczy ci zaś uprzykrzają "osieczkowe" życie nie mniej niż te poprzednie stworzenia. W budynku palić nie można a miejsca dla nałogowców nie są dostatecznie od niego oddalone. W efekcie palą pod samymi oknami. Oprócz smrodu produkują kupy petów i zaplute chodniki. Cóż za radość móc leżąc nad ranem w łóżku poczuć dym i odór petów wpadający wprost w nozdrza przez otwarte szeroko okno zamiast świeżego powietrza. Jak tu spać Panie Prezesie Szanowany w takich warunkach...jak spać. Jeżeli przyjedziecie tu swoim autem i nie zapłacicie dodatkowego haraczu będziecie przepędzani z parkingu pod ośrodkiem ,straszeni milicją ,lochem ,czarownicą i dybami włącznie z łamaniem kołem. Żenada. Śmiało można się nie bać. Choć to teren prywatny łaski nikt nie robi ,płacimy za to i to słono. Parking spory i wszyscy się nie mieszczą ,fakt. Choć teren ogromny. Zaparkować auto można alternatywnie na działce gospodarza po przeciwnej stronie drogi. Koszt tej operacji to 80 zł/turnus. I to chyba na tyle moich refleksji dot.osieczkowych atrakcji. Mam nadzieję że pomogą one rozwiać wątpliwości co do zasadności Waszego pobytu w tym miejscu. Przyjedźcie i oceńcie sami. Zdecydowanym życzę miłego towarzystwa dobrej pogody i dużo zdrowia. User.

kuracjuszka
@User 20.11.2018 16:46

Bardzo elegancki wywód. Wnioskować można, że zamieściła go inteligentna osoba. Czytam dalej, a tu same pierdoły i kłamstwa. W jakim celu piszesz o nieoficjalnych oddaleniach, bieganiu z alkomatem i kajdankami, wartowniku przy bramie, apartamentach czy milicji i przepędzaniu. Ktoś, kto był chociaż raz w sanatorium ZUS od razu wie, że to szydercze pierdoły niczemu nie służące, przyczyniające się przyszłym kuracjuszom negatywnie. Wcale nie zdziwiłabym się, jak po takich wpisach kierownictwo ośrodka przykręci śrubę i kuracjusze będą siedzieli w weekendy i patrzyli na sady. Byłam w ośrodku 3 razy i mam zgoła odmienne zdanie. Czyściutko, smacznie i profesjonalnie. To, co można uzyskać za te Twoje "ogromne pieniądze", które za Ciebie płaci ZUS, to w porównaniu z innymi ośrodkami Osieczek oferuje dużo. We wszystkich ośrodkach są opłaty za parking czy tv, ale jak nie byłeś, to nie masz prawa wiedzieć. Stać Cię na samochód, a nie masz na parking. Żenada. Pokaż jakiekolwiek miejsce, gdzie dzisiaj można parkować za darmochę. A w ogóle, to sam fakt opisywania publicznie tego, co robią kuracjusze na turnusie, to prostactwo. Nie korzystałeś z baru, nie piłeś alkoholu, nie uczestniczyłeś w imprezach, to po co piszesz. Nikomu Twoje zdanie nie jest potrzebne.

olo_maly@wp.pl

Witam jadę 24.11.18 z Ostrołęki może ktoś coś.

Pacjent 24

Witajcie czy 24 listopada wybiera się jakaś dobra paczka do towarzystwa na pobyt w Osieczku?

anonymous
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Znajomy wybiera się w tym terminie

anonymous
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

witam mój termin to też 24 listopad ,Iwona

Pacjent24
@anonymous 24.09.2018 20:20

Skąd jesteś Iwona

Dana &
@anonymous 24.09.2018 20:20

Skąd jesteś bo ja szukam kogoś okolice Katowic

Pensjonariusz
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Coś się chyba zbuduje

Pacjent24
@Pensjonariusz 28.09.2018 15:47

Oby bo nie wiem czy buty pastować i koszulę szykować :)

Dana &
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Ja się wybieram w tym terminie. Jestem z okolic Katowic. Skąd jesteś i kim pan/pani

Pacjent24
@Dana & 28.09.2018 19:06

Jestem panem i jestem z okolicy Będzina

anonymous
@anonymous 24.09.2018 20:20

Witam ja też mam termin 24 11 szukam kogoś kto jedzie z okolic częstochowy i ma wolne miejsce mam na imię Ewa tel 537411467 pozdowienia

Lexie
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

widze ze jestem jedynym odludkiem lubelskim ^_^

Aku
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Jedzie ktoś przez Tarnobrzeg na 24 listopad

anonymous
@Pacjent24 25.09.2018 09:43

Jestem z Jarocina ,

anonymous
@anonymous 03.10.2018 11:13

Witam serdecznie.Wybieram się do tego sanatorium w takim terminie jak Pani czyli 24.11.Jestem z Częstochowy i mam wolne miejsce.(usunięte przez administratora)

anonymous
@Pacjent24 25.09.2018 09:43

Jarocin

anonymous
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Mysle że tak

anonymous
@Pacjent24 25.09.2018 09:43

z JArocina

anonymous
@Pacjent24 28.09.2018 18:45

haha koniecznie prosze szykowac koszulę .wrazie co to guzik przyszyje

Lexie
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

ja jestem ciekawa czy na pewno bedzie jakas okazja ...z opin kuracjuszy osrodek jest dosc nudnym miejscem ...

anonymous
@Pacjent24 25.09.2018 09:43

Jarocin

Pacjent24
@anonymous 03.10.2018 20:53

Trzymam za słowo :) Proszę zabrać duze zapasy nici ponieważ mam zamiar zrywać guziki przynajmniej 3 razy na dzień ;)

Pacjent24
@Lexie 03.10.2018 21:04

Nie ma co się negatywnie nakręcać, opinie trzeba dzielić na pół Jedni potrafią się dobrać bez względu na wiek i dobrze spędzać czas a inni wolą się zamknąć w pokoju i chodzić ze smutna mina jakby był tam z przymusu

anonymous
@Pacjent24 04.10.2018 10:13

Haha damy radę ,nici mam sporo ,a i guzik sie znajdzie jak będzie potrzeba

Pacjent24
@anonymous 04.10.2018 14:51

Proszę nosić ze sobą w widocznym miejscu bym wiedział do kogo się zgłosić haha

Lexie
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Nie , nie ja sie nie nakrecam negatywnie, zwazywszy ze jade pierwszy raz w zyciu, nie wiem co tam zobacze. Ale nie ma co panikowac.... w razie czego mam ksiazki...

Kura123cjusz
@Lexie 03.10.2018 21:04

Byłem na turnusie od 10.09.2018 - 3.10.2018 lokalizacja ośrodka nie zaciekawa/otoczona sadami/z zabiegów jestem zadowolony pod warunkiem, że wykonujemy je solidnie i nie opuszczamy zajęć a jeżeli chodzi o rozrywkę w czasie wolnym to wszystko zależy od kuracjuszy, mój turnus był super, co 2dzień mieliśmy zabawy w "domku cudów"/tam wszyscy zdrowieli/, można też pojechać na basen termalnych/ polecam/a więc jak będzie to zależy od nas samych,pozdrawiam

Darek
@Kura123cjusz 04.10.2018 21:58

daleko jest ten basen termalny od sanatorium?

anonymous
@Pacjent24 04.10.2018 18:29

haha przyszyję do rekawa taki duży.. guzik ,abys Pan nie przegapił.

Pacjent24
@anonymous 05.10.2018 17:58

Proszę o podanie wiekszej ilości szczegółów żebym się nie pomylił do tak dużej ilości pacjentów , są guzik to za mało :)

Paweł
@Lexie 03.10.2018 21:04

z jakiego miasta jedziesz ?

anonymous
@Pacjent24 07.10.2018 22:11

Znajdzie mnie Pan .Przyszyje sobie karteczkę na plecach z napisem [ pogotowie krawieckie ]hihi

Lexie
@Paweł 08.10.2018 17:43

Lubartow

anonymous
@Lexie 03.10.2018 12:45

Ja reż jadę ryk 24 11

Dana &
@Pacjent24 29.09.2018 08:46

Chyba mi nie wypada jechać z nieznajomym mężczyzną. Szkoda ????

Pacjent24
@anonymous 08.10.2018 18:47

Skąd Pani krawiec pochodzi?

anonymous
@Pacjent24 09.10.2018 22:23

haha Pani (usunięte przez administratora) jest z wielkopolski

anonymous
@anonymous 10.10.2018 17:51

Wypada pytać o wiek :) ?

Pacjent24
@anonymous 10.10.2018 17:51

Wypada pytać o wiek :) ?

Aaaaaaan
@Lexie 04.10.2018 19:35

Na pewno zobaczysz tam sady i sady i sady i krzyże bo nic więcej tam nie ma . No jeszcze jest tragiczne jedzenie chociaż ja nie jestem wybredny co do jedzenia i zazwyczaj jem wszystko to tam były dania których nie odważylem się zjeść. A na koniec miła niespodzianka na wypisie cudownie uzdrowiony chociaż lekarz nie badał mnie ani razu

Lexie
@Aaaaaaan 11.10.2018 08:39

Hahahaha , lubie przyrode... a jesli chodzi o zarelko to sie nie martwie, i tak jestem na diecie.... , w kazdym razie umiem sie dostosowac do danej sytuacji

anonymous
@Kura123cjusz 04.10.2018 21:58

Kura gdzie ten Domek Cudów się znajduje i co tam interesującego można spotkać :)

IWONA
@Pacjent24 10.10.2018 23:07

OJ chyba nie wypada ,ale szalona to moje drugie nazwisko hihi,gdzie pan mieszka?

Izabela
@IWONA 11.10.2018 20:54

Witam jestem akurat na turnusie od 5 pazdziernika jest super,jedzenie pyszne I duzo......dom cudów jak to wszyscy nazywaja jest na terenie osrodka fakt wiekszosc tam zdrowieje,22 godz zamykaja osrodek i, klapa wiec lepiej wrocic przed..ekipa jak.sie zgra to ma co robic.Jest obok knajpka w sumie restauracja Mlyn tam.mozna zjesc dobrze, deser popołudniowyI piwka napic.Sklepy są ale daleko okolo 5km spacer dobrze robi,dla lubiacych ruch na.powietrzu polecam rower I kijki mozna wypozyczyc ale.się nie oplaca,rechabilitacja super mili I pomocni a przedewszystkim kompetentni.Osrodek czysty ,zadbany,a na zewnatrz sa altanki,ławki mozna grilowac.Okolica nietypowa to fakt same sady,ale I to ma swoj urok Pozdrawiam przyszlych kuracjuszy

Pacjent24
@IWONA 11.10.2018 20:54

Jeżeli to prawdziwe imię to przynajmniej coraz więcej szczegółów będę mieć kogo szukać na miejscu :) Ja jestem ze Śląskiego

Iwona
@Pacjent24 11.10.2018 22:24

No to już pan wie jak ma mnie wołac .obiecuję że guzików i nici nie zabraknie .Ja jestem z okolic Poznania, wiec mam spory kawał drogi do Osieczka ,No i nie wiem czym tam dojechac .

Pacjent24
@Iwona 12.10.2018 17:44

Zobaczymy ile warte będą obietnice :) Pewnie do tego czasu już Pani zapomni o mnie.... jakoś będzie trzeba dojechać, nie ma co się martwić na zapas

Iwona
@Pacjent24 12.10.2018 22:57

Jak obiecałam to tak będzie ,zaraz jak przyjadę to będę szukać Pana od guzików ,aby Pan wiedział gdzie jest pogotowie krawieckie.Mam rozumiec że rozpoznam Pana po urwanych guzikach hihi,Pozdrawiam

Marzena
@anonymous 03.10.2018 20:04

@anonymus mama jedzie tez 24 listopada z Kluczborka. nie znalazłoby sie jeszcze jedno miejsce dla niej ? :) oczywiscie z dopłata do paliwa?

Pacjent24
@Iwona 13.10.2018 14:34

Guziki mogę mieć urwane ale chyba po wieczorze zapoznawczym :) wiec od rana ręce pełne roboty mogą być. Dla rozpoznania proszę o założenie czerwonych Butów :)

Iwona
@Pacjent24 15.10.2018 22:12

O matko, juz sie boję że nie dam rady z tymi guzikami.A co do butów to kicha bo własnie wylądowały w koszu,znajdzie mnie pan bez problemu. założe czerwoną bluzkę .

Ewe
@Lexie 03.10.2018 12:45

Witam też mam termin na 24listopad i jestem z lubelskiego

Lexie
@Ewe 03.11.2018 10:59

Ciesze sie :), a jaki przedzial wiekowy ? Jesli mozna spytac...

aga77
@Lexie 03.10.2018 12:45

Ja mam turnus od 24 listopada jadę z łukowa lubelskie

aga77
@Ewe 03.11.2018 10:59

Również jade 24 listopada i też lubelskie

Ewe 12343
@aga77 05.11.2018 12:59

Aga ty jedziesz z mężem może bym się zabrała z wami?

Ewe
@Lexie 03.11.2018 11:22

+30

Lexie
@Ewe 19.11.2018 13:16

ja +40 :):):)

Ruda43
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Witam ja jadę od Osieczka 24.11 do 17.12

Jack

Jestem z okolic Lublina i jadę na turnus 24 11 2018 jedzie szukam kogoś kto jedzie z okolic

aga77
@Jack 15.10.2018 22:37

Jadę z Łukowa też lubelskie mogę kogoś zabrać ewentualnie

Jacek
@aga77 05.11.2018 22:00

Hej wybierasz się samochodem

aga77
@Jacek 07.11.2018 08:01

Tak wybieram się samochodem co prawda mąż mnie zawiezie ale mogę kogoś wziąść ze sobą

aga77
@Jacek 07.11.2018 08:01

a tak zapytam jaka miejscowość

wac44
@Jack 15.10.2018 22:37

ja jestem z okolic Krosna i też jadę na turnus 24.11.18

Ter
@aga77 05.11.2018 22:00

Wiem ja też jadę z okolic Łukowa N

Annonimmms
@Jack 15.10.2018 22:37

Jak ja wam współczuję że tam jedziecie tam jest masakra!!!! Tam do sklepu macie koło 3 km A do sokoła tylko sądy jedzenie tragedia obsługa po części chamska . Tam tylko fizoterapełci są bardzo w porządku robią co mogą ale zabiegi przepisywanie przez lekarzy to porażka . A na wypisów wszyscy wyleczenie.

Annonimmms
@Annonimmms 09.11.2018 22:38

Około nie sokoła I sady nie sądy.

Izabela
@Annonimmms 09.11.2018 22:38

Co ty za bajki opowiadasz....

aga77
@Ter 09.11.2018 19:05

a z skąd jeśli wolno zapytać może razem ogarniemy wyjazd

aga77
@Ter 09.11.2018 19:05

a skąd wiesz że jadę i że z łukowa

Ter
@aga77 10.11.2018 15:20

Mogły byśmy jechać razem źlewpisałam bo chciałam wpisać witam a nie wiem oto nr tel (usunięte przez administratora)

Jacek
@aga77 07.11.2018 13:17

Jestem z lublina

Lexie
@Jacek 11.11.2018 15:29

ja rownierz z Lubina

Ewe 12343
@Jack 15.10.2018 22:37

Witam też jestem z okolic lublina

Ewe 12343
@aga77 05.11.2018 22:00

Witam też mam ten termin

Ewe 12343
@aga77 05.11.2018 22:00

Witam jestem z lubelskiego może zorganizujemy wspólnie wyjazd

Ewe
@Lexie 17.11.2018 16:11

Hej a czym jedziecie ?

Aga77
@Ewe 12343 18.11.2018 19:41

Witam jade samochodem z Łukowa mam już jedną osobe do zabrania a skąd jedziesz?

Ewe
@Aga77 19.11.2018 17:31

Kraśnik

Ewe
@Jack 15.10.2018 22:37

Witam też jestem z okolic Lublina czym jedziesz?

Aga77
@Ewe 19.11.2018 17:40

To raczej nie po drodze mi spotkamy się na miejscu???? pozdrawiam

Lexie
@Ewe 19.11.2018 13:41

Mam ten komfort , ze rodzice mnie odwoza :)

Jeremi W

Uszanowanko. Czy jedzie ktoś z okolic Tczewa,Gdańska na turnus 02.01 2019?

Połamany 298
@Jeremi W 20.11.2018 20:38

Witam wszystkich a ze szczegolnoscia panią z pokoju numer 127 największym psychologiem w Osieczku! W tym pięknym kurorcie za wszystko trzeba płacić więc dobrze wam radzę weźcie sobie telewizor, lampkę nocną oraz czajnik. Ten kto ma zamiar tu przyjechać to radzę mu się zastanowić.

User

Osieczek jaki jest każdy widzi (bądź zobaczy.."szcęśliwiec" - beneficjent miłościwie nam panującego ZUS) ; czyli tzw.kuracjusz. Niniejsza opinia (moja subiektywna) dotyczy pobytu w ośrodku opiekuńczo-leczniczym Concordia Salus Sp.z o.o. zlokalizowanego we wsi Osieczek gmina Pniewy (maz.). Sam obiekt usytuowany jest w mało zaludnionym miejscu ,właściwie pośród wszechobecnych dookoła gospodarstw sadowniczych. Ma to dobre i słabe strony. Wokół cisza i spokój. Dobre miejsce dla osób lubiących przyrodę ,spacery i czyste powietrze (poza porą oprysków). Warunkiem jest wyłącznie pogoda. Niedogodnością jest to że dla przebywających tu kuracjuszy poza podstawowym minimum nie przewidziano na miejscu jakichkolwiek udogodnień. Do najbliższego sklepu jest 3km. w jedną stronę. Nie ma zatem szans by na miejscu zakupić jakieś niezbędne brakujące rzeczy ,artykuły spożywcze czy choćby prasę. W grę wchodzi długi spacer lub przejażdżka autem jeśli ktoś takowym dysponuje. Asortyment najbliższych sklepów pozostawia jednak wiele do życzenia. Alternatywą jest "wycieczka" do oddalonego o ok.13 km.Grójca. Co bardziej ”spragnieni kuracjusze" wyruszają na ekspedycje po "elixir" do najbliższej stacji paliw (także daleko). W pobliżu ośrodka zlokalizowany jest bardzo ładny i malowniczo położony lokal "Młyn Osieczek". Jednakże bywa on czynny tylko w weekendy. Na rozległym terenie ośrodka znajduje się sympatycznie wyglądający bar który to jest otwierany przez właściciela uznaniowo. Można tam podobno jak ktoś lubi potańczyć i wypić drinka. Nie było mi dane...chociaż dochodzące stamtąd odgłosy zdawały się potwierdzać powyższą tezę. W miejscu zakwaterowania brak biblioteki. Jeżeli ktoś lubi czytać to lekturę należy zabrać ze sobą. Polecam bo jest sporo wolnego czasu do zagospodarowania. Dostęp do Internetu każdy zapewnia sobie we własnym zakresie. Znośnie działa tu Orange i Play. Na zasięg Plusa nie można zbytnio liczyć. O Wi-Fi na miejscu można nie wspominać. Odbiorniki TV są profilaktycznie pousuwane z apartamentów. Oczywiście można je "odzyskać" na czas trwania turnusu ale za dodatkową odpłatnością 100zł./turnus. Business is business...choć takie traktowanie ludzi to żenada....XXI wiek mamy już mili Państwo. Wędkarze mogą w pobliżu "pomoczyć kija" jak zabiorą ze sobą sprzęt. W miejscu zakwaterowania warunki na poziomie średnim. Posługując się symboliką szkolną ocena "3". Za bazę "usługowo-noclegową" służy nam dosyć nowy budynek który pierwotnie był zaplanowany jako dom spokojnej starości. Owocuje to np.brakiem stołówki której rolę przejęły dwie małe swietlice. Stąd przy paru setkach osób na turnusie daje nam to tłok podczas posiłków wydawanych w 4 turach w tempie godnym wojskowej stołówki. Przy stolikach ciasnota skutkująca wzajemnym wytrącaniem sobie sztućców z rąk podczas jedzenia. Jeśli jestem już przy stołówce... jakość serwowanych posiłków. Czytałam wiele sprzecznych opinii n.t. Jedni narzekali inni wręcz przeciwnie. Ja skłaniam się podzielać opinie tych pierwszych. Serwowane jedzenie (i picie) jest niskobudżetowe czyli miernej jakości. Czasem jednak zdarzały się także całkiem niezłe posiłki. Niezmienną pozostawała tylko "herbata" będąca w rzeczywistości jej marną imitacją czyli zabarwioną nieco wodą. Wielkość wydawanych porcji także oszczędna. Jak mniemam nie jest to zamach na zdrowie i życie pensjonajuszy a bardziej efekt "oszczędnośći" zarządzających tymże zakładem. Czyli filozofii "po taniości". No cóż..firmy ze swej natury są nastawione na zysk a nie na działalność charytatywną. Poza tym kuchnia też musi jakoś żyć. A sponsor całej "imprezy” czyli ZUS płaci póki co za "pobyt duszyczki" ogromne pieniądze. Dolewka zupy podczas obiadu możliwa bez problemu żeby nie było...Dla "łakomczuchów"Jest możliwość zamówienia pizzy z dowozem z pobliskiego Grójca. Pizzerii jest kilka do wyboru. Pizza zjadliwa. Dowóz to dodatkowy koszt 15 zł

User

Lipa

Jacek

Witam jadę na turnus 24 11 samochodem z Lublina mogę zabrać kogoś jak ktoś chętny tel724126843

anna

Czy ktoś z Państwa jedzie do sanatorium w Osieczku samochodem w terminie 02/0 1/2019 z Katowic lub okolic.

Ad34

Jadę do 17 grudnia .

anonymous

Anka Jadę na turnus 24 listopada i czytając Wasze wypowiedzi mam wrażenie ,że jadą tam same młode osoby.Ja jestem w przedziale 50 + i chciałabym wiedzieć czy ta starsza młodzież też jedzie w tym okresie.

Monika
@anonymous 01.10.2018 09:49

Jadę na turnus 24 listopada ze Słupska. Mam 40 lat więc nie będzie samej młodzieży :) Jadę samochodem jeżeli będzie Pani po drodze to mogę zabrać . Pozdrawiam

Pensjonariusz
@anonymous 01.10.2018 09:49

Jasne też jestem w tym wieku.

Jarek
@anonymous 01.10.2018 09:49

Pani Aniu do kiedy Pani ma ten turnus bo ja do 17 grudnia.

Lexie
@anonymous 01.10.2018 09:49

ja mam 41 , jeszcze ktos na ten termin ?

GS67
@anonymous 01.10.2018 09:49

Mam 51 a w serduchu 25. Damy rade

Jarek
@GS67 02.10.2018 11:56

Jasne byłe humory odpisywał.

Dana &
@anonymous 01.10.2018 09:49

Ja też mam 50+ więc jest nas już więcej w tym turnusie. Jadę z Katowic.

Jarek
@Dana & 02.10.2018 21:59

Widzę że Śląsk górą tylko ja z Wielkopolski może mnie przygarniecie

Anka
@Jarek 01.10.2018 18:48

Też do 17 grudnia

Lexie
@anonymous 01.10.2018 09:49

Lubelskie

anonymous
@Jarek 02.10.2018 22:42

Panie Jarku ja też jestem z Wielkopolski ,Kiedy Pan jedzie ?(usunięte przez administratora)

anonymous
@anonymous 01.10.2018 09:49

Haha ja też jestem w tym przedziale.Damy radę

Jarek
@anonymous 03.10.2018 20:06

24 listopad

Jarek
@anonymous 03.10.2018 20:06

24 listopad jadę z Konina

Janek
@anonymous 01.10.2018 09:49

Jedzie jestem 50+

aga77
@Monika 01.10.2018 12:06

to mój przedział wiekowy fajnie bo też mam ten termin 24 listopada

Dorciakwiat228@wp.pl
@anonymous 01.10.2018 09:49

Cześć ,Dorota z tej strony, ja też mam 50+,więc spokojnie nie będziesz sama ;-)

alicja27
@Monika 01.10.2018 12:06

Może przez Gniezno to chętnie bym się zabrała. Także na ten turnus.

Ewa J.
@anonymous 01.10.2018 09:49

Dołączam do Was 24???? jadę z Otwocka samochodem. Aaaa i 47 lat???? do zobaczenia

Krzykof16
@Pensjonariusz 01.10.2018 12:37

ok jade z Suwałk

alicja27
@Monika 01.10.2018 12:06

Hejka Ja także na ten turnus z Gniezna. Może Ktoś z okolic. Chętnie bym się zabrała ????????

280462

Jadę na turnus 24.11.2018 z Wieruszów mam wolne miejsce i mogę kogoś zabrać Florian

Mały

Turnus od 02.01.2019 czy ktoś z Wielunia lub okolic wybiera się

Tomasz

Witam wybiera się ktoś w terminie 24 listopada????

anonymous
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Znajomy się wybiera z Częstochowy. Ile ma Pan lat?

anonymous
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Wlaśnie dzisiaj dostałam skierowanie na 24 listopada i jestem załamana ,że to tak daleko.Jestem z Mysłowic

Tomasz
@anonymous 19.09.2018 18:13

Również byłem niezbyt zadowolony ale nie ma co narzekać Jeżeli jest przydział to trzeba jechać. Będzie dobrze :)

anonymous
@anonymous 19.09.2018 13:59

Całe 35

Wioluśka
@anonymous 19.09.2018 18:13

Ooo szkoda że nie mamy ten sam termin ja 30.10. Z Katowic

Aku
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Ja się wybieram a skąd jesteś

anonymous
@Aku 20.09.2018 09:01

Dąbrowa górnicza

Equo
@anonymous 19.09.2018 18:13

Ja także jadę 24.11

anonymous
@Equo 20.09.2018 12:59

Skąd jesteś szanowny panie lub Pani

Wolaj71
@anonymous 19.09.2018 18:13

Jamam 500 km czas dojazdu na5.10 ok 12 do 14 godz zachodniopomorskie. Iprzyjdzie mi byc w Warszawie ok 15-tejszukam dalej ktos zLęborka Słupsk Koszalin prosze o odp mój nr tel. 603666682 Szukac. Nick [wolaj71)

anonymous
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Ja sie wybieram w tym terminie ,jestem z Jarocina i nie mam pojęcia jak tam dojechac

anonymous
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Ja sie wybieram w tym terminie ,skąd jestes?

Tomasz
@anonymous 24.09.2018 20:14

Dąbrowa górnicza

Dana &
@anonymous 19.09.2018 18:13

Ja jestem z Gliwic to 30 min od Mysłowic. Czym jedziesz ? Może razem pojedziemy mam na imię Danka

Marzena
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Tomasz. Moja mama jedzie 24 listopada z Kluczborka

Marzena
@anonymous 19.09.2018 13:59

@anonymus. moja mama jedzie 24 listopada z Kluczborka

aga77
@Tomasz 18.09.2018 08:27

A i owszem też mam ten termin

Stejsi
@Tomasz 18.09.2018 08:27

czy ma pan wolne miejsca chętnie bym się zabrała z Częstochowy na turnus od 24.11.2018r., jeśli ma Pan coś wolnego proszę o kontakt 603902258

Jacek

Jedzie ktoś z lubelskiego na 24 11 2018

Lexie
@Jacek 05.10.2018 17:23

Ja jade

Aga77
@Jacek 05.10.2018 17:23

Ja jade z Łukowa lubelskie 24 listopad

Jasiu

Jadę 24listopada z okolic Chojnic pomorskie mogę kogoś zabrać

Olga

Kto jedzie do Osieczka od 05.10 ??

Olga
@Olga 13.08.2018 12:30

Ohooo... widzę, że będę miała na wyjeździe imienniczke :-)

anonymous
@Olga 13.08.2018 21:32

Jak milo, ze wreszcie ktos sie odezwal i to jeszcze imienniczka. ☺

Wolaj71
@Olga 13.08.2018 12:30

Mam taki sam termin pani Olgo jestem z Zachodniopomorskiego imam obawy z dojazdem czytając te recenzje miejscowosć Sławno pozdrawiam rozumiem że pani z Pomorskiego pozdrawiam

Olga
@Wolaj71 17.08.2018 14:37

tak, jadę z okolic Lęborka

anna
@Olga 13.08.2018 12:30

hej wlasnie dostalam skierowanie na 5.10-jestem z Ostrowa Wlkp

anonymous
@anna 22.08.2018 14:40

Dostałam rehabilitację od 05.10.18r. Jestem z okolic Wrocławia .Proszę o kontakt w sprawie dojazdu do Osieczka.

anonymous
@anonymous 22.08.2018 20:23

z Ostrowa Wlkp chetnie zabiore sie do Osieczka na 5.10.Oczywiscie dorzucę sie do paliwa:)

anonymous
@Olga 13.08.2018 12:30

Joanna jadę na turnus od 05.10.czekam na kontakt .

anonymous
@anna 22.08.2018 14:40

Joanna jadę na turnus od 05.10.jestem z okolic Wrocławia czekam na kontakt.

IZA
@anonymous 03.09.2018 00:51

Jadę na turnus od 05.10.jestem z okolic Wejherowo -Lebork czekam na kontakt pod nr tel 692085962

anonymous
@IZA 03.09.2018 19:08

Ja jadę z Katowic od 5 - 10 jest ktoś chętny proszę dzwonić 604849911

IZA
@Olga 13.08.2018 12:30

Ja jade z kad jestes ? muj nr 692085962

IZA
@Olga 20.08.2018 01:31

Hej OLGA podaj jakies dane do siebie moze bysmy sie razem zabrały mieszkam koło leborka muj tel 692085962 lub email izabelakreft66@wp.pl

anonymous
@anonymous 03.09.2018 00:51

Witam ja tez jadena ten termin do Osieczka jestem z okolic wieruszow -wielun ,moze jedzie pani samochodem bylo by taniej moj emeil jadziak1969@wp.pl

anonymous
@anna 22.08.2018 14:40

Witam ja jade z Walichnow(okolice wielunia) jedzie pani moze autem bylo by taniej moj emeil jadziak1969@wp.pl

Wolaj71
@Olga 13.08.2018 12:30

Artur od 05.10 jestem z zachodnopomorskiego Sławno jak tam dojechać pociągiem?

byłem
@Wolaj71 09.09.2018 16:11

Jedziesz do Warszawy, później PKS do Grójca i do Pniew. Możesz zadzwonić przed przyjazdem i zapytać o kursy firmowego busa od przystanku PKS do ośrodka zdrowia ;) Ja tak miałem. Wysiadłem z PKSu i wsiadłem do zielonego Lublinka, który odstawił mnie prawie pod drzwi nzozu ;)

Edzia
@Olga 13.08.2018 12:30

Ja jadę z okolic Częstochowy na turnus od 5.10. Pozdrawiam wszystkich jadących w tym terminie.

Wolaj71
@Olga 13.08.2018 12:30

Okolice Słupska. Niestety nie widze aby ktoś jechał na 5.10. Tel 603666682 Artur chetnie bym sie z kimś zabrał było by razniej oczywiscie dorzucam na paliwko pozdr i czekam na kontakt

Wolaj71
@byłem 10.09.2018 01:50

Pan. Z zachodniopomorskie. Czy pomorskie

@gabi
@anonymous 22.08.2018 20:23

@anna, ja jestem z opolskiego i też mam termin 5.10.proszę o kontakt pod nr tel 602472215.

anonymous
@Edzia 10.09.2018 11:10

Ja jadę z Katowic będę jechał przez Częstochowie

Edzia
@anonymous 12.09.2018 16:41

Ja raczej będę jechać swoim samochodem ale dziękuję za informację. Pozdrawiam ????

Ewa
@anna 22.08.2018 14:40

Witam, jest możliwość zabrania się, oczywiście za dołożenia się do kosztów paliwa , pozdrawiam Ewa

Joanna
@Olga 13.08.2018 12:30

Jadę z Opola

Daro
@Olga 13.08.2018 12:30

Z Bełchatów 05.10 michal422@interia.pl

Mania
@Olga 13.08.2018 12:30

Witam, ja mam też ten termin,Jestem z okolic Warszawy-miło będzie się spotkać. Czy ktoś jeszcze będzie z okolic Warszawy proszę dać znać.

Miłka
@Joanna 18.09.2018 20:35

Prosiłabym o kontakt mailowy szotek72@gmail.com

Wolaj71
@Olga 20.08.2018 01:31

Czy ja już sie z panią kontaktowałem Sławno mój nr w komentarzach?

anonymous
@Mania 18.09.2018 22:13

Witam. Ja tez jestem z okolic Warszawy. Olga, e-mail:ojn13@o2.pl

anonymous
@Joanna 18.09.2018 20:35

Witam p.Joanno proszę o kontakt tel. również jadę 05.10 do Osieczka z Wrocławia .Pozdrawiam. Joanna.

Maciej
@Olga 13.08.2018 12:30

Witam. Z tej strony Maciej . Jadę do Osieczka o5-10. Jadę z Leszna Wlkp samochodem mój numer 509 370 458 Pozdrawiam

Maciej
@anonymous 03.09.2018 00:45

Ja jadę w tym samym terminie. Jadę samochodem z Leszna....

Olga
@Maciej 25.09.2018 11:19

Jade z okolic Warszawy. Pozdrawiam

Ela
@Maciej 25.09.2018 11:19

Witam, ja również jadę do Osieczka 5.10.18 mieszkam w Lubiniu Koło Krzywinia i jeśli ma Pan wolne miejsce, chętnie się zabiorę. Elżbieta

Ela
@Ela 03.10.2018 23:01

Mój numer telefonu 602 842 921 Pozdrawiam czekam na informacje !

Lora
@Olga 13.08.2018 12:30

Witam, czy ktoś próbował się kontaktować telefonicznie z sanatorium? Nikt nie odbiera telefonów. Na którą godzinę planujecie przyjechać? Termin 05.10

Ewa
@Maciej 25.09.2018 11:19

Jestem z Krobi , jest mozliwosc zabrania sie oczywiscie za dolozeniem sie do paliwa

bogdan
@Maciej 25.09.2018 11:19

Witam ! Czytam na forach odnośnie ośrodka w Osieczku , widzę że pan prawdopodobnie już po turnusie . Warto się tam wybrać , w miarę normalny ośrodek

Michu9615

Cześć! Dosl młody jestem, w sumie dziwnie się czuję że tam jadę, bo źle mi z tym ale może akurat, termin od 30.10.2018 ktoś coś? Pozdrawiam!

Piotr
@Michu9615 07.10.2018 23:35

Witam, ja mam 21 lat. Skąd jesteś i w jakim jesteś wieku?

Michu 9615
@Piotr 09.10.2018 00:06

22 lata, Leszno Wiekkopolska

S
@Michu 9615 24.10.2018 19:41

Tez jestem z Leszna Wielkopolska i tez mnie tu wsadzili do tej dziury na turnus 30.10

Kinga
@Piotr 09.10.2018 00:06

Hej

Michu 9615
@S 30.10.2018 16:54

Jaki masz nr pokoju?

Zostaw opinię o Concordiasalus Sp. z o.o. - Osieczek

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Concordiasalus Sp. z o.o.