Concordiasalus Sp. z o.o.

Adres: 8A, 05-652 Osieczek

NIP: 5342383573 KRS: 0000303237

Concordiasalus Sp. z o.o.
3 388 3753 5 1

Opinie o Concordiasalus Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Miła

Witam właśnie dostałam info iż jadę w terminie od 10.09. Czy ktoś jedzie w tym terminie?

Pomocna?
Tak16Nie
Zgłoś3
Moni@
@Miła

Ja mam ten sam termin ????

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Dawid
@Miła

Tak ja mma ten sam termin

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Dawid
@Miła

Skąd jesteście Mila, Moni

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Irena
@Miła

Właśnie przed chwilą dostałam taką wiadomość, termin od 10.09,jestem z Katowic, pewnie się tam spotkamy

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Aga
@Miła

Tez wlasnie dostalam d3cyzje na ten turnus i jestem przerazona opiniami :D

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Syla323
 Rekomendacja
@Miła

Witam. Ja też jadę w tym terminie.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
tygrysek
@Miła

ja jadę

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
tygrysek
@Miła

ja jade

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
rob
@Miła

a skąd pani jedzie ?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Syla323
@rob

Jadę z Oławy, skąd wy jedziecie?

Pomocna?
Tak1Nie3
Zgłoś
rob
@Syla323

krosno

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Iwona
@Miła

Ja tez jade 10,09 ze Starachowic

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Ewi
@Aga

Właśnie tu jestem. Zabiegi i personel spoko. A reszta to zależy od ludzi. Bo z fajną grupą to i na zadupiu jest wesoło

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś
Aga
@Syla323

Ja z Belchatowa :)

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Aga 77
@Ewi

Co prawda byłam jakiś czas temu listopad grudzień zimno itd i nie sugerujcie sie tym co inni piszą ile ludzi tyle opinii sami tworzymy klimat najważniejsza ekipa i będzie dobrze

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Justyna
@Aga

Witam, w jakim terminie Pani jedzie? Moja mama 22.07 I szuka Transportu z Radomska

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Aga
@Justyna

10.09

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Iwona
@Miła

Ja też jadę w tym terminie

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Ula
@rob

Rob kiedy jedziesz i jak planujesz podroz?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Robert
@Miła

Ja jade na ten turnus. Pozdrawiam Robert

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Robert
@Iwona

Ja jade z ostrowca????

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
rob
@Ula

Ula jesteś z podkarpacia?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
rob
@Ula

Jak nie znajdę nikogo , by się wspólnie złożyć i jechać samochodem to zostaje autobus do Głuchowa , a z Głuchowa taksówka do Osieczka.Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Babcia Gosia
@Ewi

Zgadzam się, ja tam byłam jesienią i był i cudownie. Mieliśmy super zgraną ekipę i do dziś utrzymujemy kontakty. Niektórzy już byli drugi raz w różnych sanatoriach, ale zawsze wracamy myślami do naszego kochanego Osieczka i do imprez w Młynie. Atmosferę tworzą ludzie, jak są fajni to wszędzie będzie fajnie. Pozdrawiam wszystkich w Osieczku a zwłaszcza lokatorów spokoju "schadzek " czyli nr 131

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Kkkkk
@rob

Proponuję jechać własnym transportem. Ośrodek położony jest sąsiedztwie samych sadów i lasow, do najbliższego sklepu 4km.pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Paweł
@Moni@

Ja Też mam ten termin

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Sebastian
@Miła

Jadę w tym terminie ????.Zatem się spotkamy na miejscu wszyscy.Może jakąś grupę wcześniej stworzymy aby się poznać ??

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś1
rob
@Robert

jedzie pan na 10.09.2019 z ostrowca świętokrzyskiego? jak pan planuje podróż bo ja jeszcze nie zdecydowałem czy samochód czy komunikacja publiczna, jakbym jechał samochodem to ostrowiec mam w połowie drogi, bo będę jechał z krosna

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Sebastian
@Miła

Założyłem grupę na FB .Zapisujcie się ,łatwiej będzie rozmawiać ????. https://www.facebook.com/groups/1083968225140695/?ref=share

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
rob
@Ula

Ula odezwij się

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Aga
Nazwa działu: Marketing
@Miła

Jadę z Tarnobrzega

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Misia
@Aga

Witam, ja dzisiaj kończę pobyt w Osiecxku, muszę powiedzieć, że ile ludzi tyle opinii. Ja jestem zadowolona z pobytu, trzeba tylko stworzyć fajna paczkę i napewno szybko minie wam pobyt tak jak nam. Co do zabiegow to standard ..brak basenu na miejscu trochę komplikuje rehabilitację bo dla ludzi że schorzeniami narządów ruchu to podstawa..Ale w pobliżu są termy więc po zabiegach można miło spędzić właśnie tam popołudnia. Jedzenie dobre, jeżeli komuś nie odpowiada to do Młyna można zawsze iść na krewetki , ryby ..czy coś innego . Imprezki były w bistro o parę metrów od ośrodka..Oby pogoda dopisała to spacarki do sklepu na lody 3.5 km ..polecam i tak zleci cały pobyt... Życzę miłego pobytu..I zdrówka.

Pomocna?
Tak4Nie
Zgłoś
AZI
@Miła

Tez jade 10.09 z OSTROWCA SW

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Robert
@Robert

Hej ja tez jade z Ostrwca. Jak chcesz to mozemy pojechac razem

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Azi
@Robert

Jade ze znajomymi

Pomocna?
TakNie
Zgłoś1
Moni@
@Aga

Ja trochę też...

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Moni@
@Dawid

Tomaszów Mazowiecki

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Iwona
@Robert

Jak jedziesz

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Tomas

Witam jadę na turnus 10.09 z okolic Białej Podlaskiej chętnie zabiorę kogoś po drodze

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Tomik

Jestem na turnusie od 16 sierpnia i mogę z 100% pewnością stwierdzić, iż miejsce jest super, terapeuci to młodzi, sympatyczni i dobrze wykwalifikowani ludzie. Zabiegi dobrze rozpisane przez lekarzy prowadzących. Jedzenie na przyzwoitym poziomie. Pokoje czyste i świeże, cały kompleks sprawia wrażenie bardzo zadbanego. Jeśli ktoś przyjeżdża z nastawieniem poprawy zdrowia - wyjedzie zadowolony. Ludzie, na urlop to jedzie się za swoją kasę a nie z ZUS-u. Na miejscu jest wszystko czego potrzeba.faktem jest, że do sklepu 3 km ale spacer jeszcze nikomu nie zaszkodził. Co do parkingu, to na przeciwko jest parking za 100 zł turnus ale auta są pilnowane 24 h na dobę i polecam właśnie tutaj parkować. W ośrodku jest wszystko, powtarzam, wszystko co potrzebne kuracjuszom. Reszta osób, która pragnie innych doznań i wrażeń powinna być ostrożna ponieważ w ciągu 6 dni pobytu już 3 osoby zostały usunięte z ośrodka z uwagi na nieprzestrzeganie regulaminu. Tutaj jest bardzo fajnie i polecam z czystym sumieniem ????

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś
Ja78
@Tomik

Życzę Panu uzdrowienia po pobycie w tym ośrodku, ha skończyłam turnus 14 sierpnia i zaraz po powrocie wylądowałam w szpitalu, właśnie przez te dobrze dobrane zabiegi przez Panią (usunięte przez administratora) co do kadry to zgadzam się młodzi i mili ludzie.

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
Tomik
@Ja78

Zacytuję klasyka... "Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził"

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś
olek
@Tomik

witam tomik ale ty cukrujesz ktoś cię namówił do pisania tych głupot większość opinii jest negatywna a tobie się tak podoba byłem tam i na pewno nie jest tak super ja piszesz po prostu tragedii nie ma a co do parkingu to kto niby ma go pilnować jak tam nawet oświetlenia niema jest ciemno jak u murzyna w (usunięte przez administratora) tam z tymi autami (usunięte przez administratora) by robił co chciał

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Tomik
@olek

Nikt do niczego mnie nie namawia. Co do parkingu to pisze jak jest teraz, nie wiem jak było kiedyś. Tak jak napisałem, jeśli ktoś przyjeżdża z nastawieniem na rehabilitację to zapewne będzie zadowolony, jeśli ktoś przyjeżdża się zabawić to nie dziwię się że będzie zdegustowany. Te dwie sytuacje należy tutaj rozdzielić.

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Moniek
@Tomik

Dokładnie tak jak piszesz, tutaj jest bardzo fajnie. Jeśli ktoś oczekuje warunków jak w hotelu to Warszawa jest niedaleko. Ludzie, pobyt tutaj finansuje ZUS i jak na tą instytucję to jest bardzo fajnie. Najważniejsze to mocna ekipa kuracjuszy ! Żarcie dobre, zabiegi spoko, czasu wolnego dużo, całkiem niedaleko zalew z fajną restauracją.

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Mariola
Nazwa działu: Handlowy

Witam jadę z Gdyni 05.10.19 czy ktoś z okolicy sie wybiera

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Aga
@Mariola

Witam ja też mam termin 05.10 jadę z Tomaszowa Mazowieckiego

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Mariols
@Aga

Miło będzie się poznać.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Aga
@Mariols

Jasne że miło bo jadę pierwszy raz i nie mam pojęcia jak tam jest

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Mariola
@Aga

No ja też pierwszy raz a wiem tyle ile wyczytałam z blogów.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Moni@
@Aga

Szkoda, że się miniemy ja jadę 10.09 z Tomaszowa Mazowieckiego

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś1
Paweł
@Mariola

Może jakaś grupę założymy dla tych przyjeżdżających 05.10.2019. będzie można lepiej się poznać .

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Ela K.
@Mariola

Witam , ja jadę z Kościerzyny 05.10 , pewnie się spotkamy

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Aga
@Moni@

No szkoda ale ty pierwsza dowiesz się jak tam jest naprawdę bo po tych opiniach to jestem zdruzgotana powodzenia

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Damian
@Aga

Ja ten sam termin jak coś Aga nie masz czym dojechać to jadę przez Tomaszów.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Aga
@Damian

Dzięki wielkie ale mąż mnie zawiezie pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Damian
@Aga

Ok do zobaczenia na miejscu. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Angela
@Ela K.

Hejka też ten sam termin do zobaczenia

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Basia

Czytałam obraźliwe wpisy na temat parkingu za 50zł i właściciela tej osoby co to pisały powinny się wstydzić bo tak naprawdę oceniają człowieka nic o nim nie wiedząc ja jakoś miałam tam auto i inne osoby też parkowało dużo samochodów u nich i wszystkie były dobrze dopilnowane i po zakończeniu turnusu wyjechały w całości

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś
ola
@Basia

witam jeżeli ty twierdzisz że te osoby co chodzą po ulicy i zaczepiają ludzi propo parkingu za 50 zł są normalni to cię podziwiam że ty dałaś tam auto i się z nimi potrafiłaś dogadać to cię podziwiam ale jak to mówią swój na swego zawsze trafi pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie2
Zgłoś
darek
@Basia

witam ja mieszkam nie daleko Osieczka i te wpisy o tych panach W co tak chodzą pod osirodkiem to nie jest nic obrzydliwego to jest czysta prawda są to młodzi ludzie którzy w swoim życiu nie przepracowali rzetelnie ani jednego dnia czekają tylko na dzień przyjazdu turnusu i jak te sępy ganiają za ludzmi i błagają że by u nich parkować dla takich ludzi praca powina być przymusowa a nie żyć z naszych podatków

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś2
Łukasz
@darek

Chłopie skąd ty wiesz że nie pracujemy co w domu u mnie siedzisz i wiesz że nie pracuje czy pracuje nie mieszkasz u nas to nie wiesz siebie pilnuj to po pierwsze a po drugie to nic ci do tego co żal (usunięte przez administratora) ściska bo co bo zrobiłem parking i co przeszkadza wam to bo pan S. Konkurencję robię i rzyb ludzi zgnoic to Trzeba tak pisać skoro się nie wie jak jest na prawdę ja nikikim się nie interesuje i wy sie kimś nie interesujcie pilnuj cię siebie nie kogoś

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś
darek
@Łukasz

Łukasz naucz się czytać napisałem że mieszkam w pobliżu ok 4.km od osieczka i znam ludzi z osieczka i waz też nigdy nie pracowaliście i nie pracujecie mnie żadne parkingi nie obchodzą co kto ma ja w przeciwieństwie do ciebie mam prace i nie pałętam się po drodze

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś1
Łukasz
@darek

To mało wiesz bo ja akurat pracowałem i pracuje a odnaszej rodziny to się odwal bo ja o nikim nie pisze na internecie masz cos do mnie to mi to powiedz prosto w oczy a nie na internecie opisujesz bo ty mnie nie interesujesz nie interesuj się mną i moja rodzina a jak chcesz wiedzieć to pracuje w ochronie na nocne zmiany

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś
darek
@Łukasz

daj se spokój to forum nie jest do tych rozmów każdy kto cię zna to wie że kłamiesz i nie pracujesz w żadnej ochronie tylko siedzisz w domu i jak bedziesz tak kłamał to kto waz zna to pęknie ze śmiechu że łukasz i ten drugi do pracy chodzą normalnie cud w osieczku DO roboty obiboki

Pomocna?
Tak1Nie1
Zgłoś2
Łukasz
@darek

Masz coś do mnie to przyjedź do mnie i mi to powiedz prosto w twarz zresztą każdy nie jest lepszy od nikogo tylko siebie nie widzisz każdy kogoś pilnuje nie siebie

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
SuperSlalom
Nazwa działu: Handlowy
@Łukasz

:D

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
SuperSlalom
Nazwa działu: Marketing
@darek

:D

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
SuperSlalom
Nazwa działu: Produkcja
@Łukasz

:D

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
SuperSlalom
Nazwa działu: Finanse
@darek

:D

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
SuperSlalom
Nazwa działu: IT
@Łukasz

:D

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Ela

Witam wszystkich po i tych przed wyzwaniem sanatoryjnych , w tak ciekawym miejscu. przygód. Mam turnus od 30. 10.19. Czy ktoś tam jeszcze będzie ??? :)))

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
@dorota 13.08.2019 22.39
@Ela

No juz troche z tego turnusu nas jest. Narazie wiem o 5 osobach a teraz pani jes 6.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Driver
@Ela

Tomik głupoty opowiadasz

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Bonia

Witam jestem z Piotrkowa tryb mam termin od 10.09. Może ktoś jedzie z mojej okolicy?

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
paweł

witam dopiero dziś dojechałem do Osieczka trochę się przeraziłem dziura tak jak ludzie piszą jedyny plus to ten darmowy parking gdzie zostawiłem auto oby zabiegi były ok to jest najważniejsze

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Siwy
@paweł

Jaki darmowy bulisz 200 stowki za turnus a o zabiegi musisz się prosić lekaza ...nikomu nie polecam ????????????

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
witek
@Siwy

Witam siwy żle zrozumiałeś 200 zł jest w osirodku a ten darmowy jest jakieś 30 metrów dalej tam jest za darmo wiem bo mam tam auto i nic tam nie płaciłem

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Ania

Witam a ja mam termin 30 pazdziernika :-(

Pomocna?
Tak5Nie
Zgłoś
Ewa
@Ania

witam Ania ja też mam termin na 30.10.2019 . jadę z wrocławia

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś2
Ytt
@Ewa

Współczuje jechać na koniec października, nuda nuda nuda

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
Ania
@Ewa

A ja z Kutna :-) ciekawe jak bedzie opinie nie sa dobre o tym sanatorium :-(

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Ewa
@Ania

Najgorsze jest to że to jest takie odludzie. A opinie zawsze są podzielone. Jak wykorzystamy i spędzimy tam czas zależy tylko od nas . Bądźmy dobrej myśli ????

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Ania
@Ewa

No najgorsze ze takie zadupie :-( Jedzie Pani samochodem ? A moze jakas grupa na fb utworzymy z 30.10.2019

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
ewa
@Ania

tak pojadę samochodem z Wrocławia 30.10.2019 . Termin tuż przed Świetem Zmarłych . :( a poźniej jeszcze 11.11 następne święto. Myślę ,że jakoś zorganizujemy sobie czas . Z tego co czytalam to jest nas na razie dwie - może ktoś się jeszcze odezwie . Dziwię się tylko ,że tak daleko mnie wysyłają .

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Sonia
@ewa

Witam ja rowniez jade 30 października z Zabrza. Dziewczyny to jest mój nr telefonu 530 693 840 zawsze można sie skontaktować.

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Sonia
@ewa

Pani Ewo bardzo proszę o kontakt. Chetnie wezmę udział we na wspólnym dojezdzie do Osieczka. Do Wrocławia jestem w stanie dajechac a później jeżeli by to Pani nie przeszkadzało,, zabrała bym sie" z Panią dzieląc oczywiście koszty dojazdu

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
@dorota 13.08.2019 22.39
@Ania

Ja tez jade z Wroclawia i rowniez 30 pazdziernika

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
EWA
@@dorota 13.08.2019 22.39

to już raźniej zaczyna się robić : ) Z Wrocławia mogę zabrać bez problemu dwie osoby. Trzy tez by się zmieściło ale nie wiem czy walizki się zmieszczą :-)) . Będziemy w kontakcie jeszcze jest dużo czasu .

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
@dorota 15.08.2019
@EWA

Witam! Pani Ewo podaje moj numer tel. (usunięte przez administratora) Moze sie jeszcze przed wyjazdem zddzwonimy. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Ania
@@dorota 13.08.2019 22.39

Utworzona została grupa na FB concordiasalus osieczek 30.10.2019 zapraszam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
@dorota 13.08.2019 22.39
@Ania

Widze ze zaczyna nas przybywac. Mam nadzieje ze bedzie fajnie. To bedzie moj pierwszy wyjazd do sanatorium.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Ewa
@@dorota 15.08.2019

ok - skontaktujemy się w późniejszym terminie . Teraz wyjeżdżam na urlop mam trochę zamieszania , - wracam po 15 września - pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś1
Magda
@Ania

Dzień dobry Pani Aniu....też jadę 30.10 trochę mnie przeraża ten termin...jadę z Jastrzębia-Zdroju....pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
ewa
@Ania

Ania szukałam na FB tej grupy ale nie znalazłam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
ewa
@@dorota 15.08.2019

Dorotka dlaczego administrator usunął Twój nr tel ??? Miałam dzisiaj zapisać a tu nic nie ma :-((

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Magda
@ewa

Ania wczoraj zarchiwizowała grupę na FC nie wiem czemu .....

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Waldi

Mam wyjazd 5 10 219 kutno jade samochodem

Pomocna?
TakNie
Zgłoś2
Damian
@Waldi

Też tam jadę 05.10.2019

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Damian
@Damian

Moze jakas grupa na fb.latwiejszy kontakt?

Pomocna?
Tak2Nie2
Zgłoś
mateusz
@Damian

Dobry pomysł !!!

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
czitas

Czy ktoś na 5.10 2019 r.

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś
Albert
@czitas

Ja jadę

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Byłem tam
@czitas

Współczuję

Pomocna?
Tak2Nie2
Zgłoś
Damian
@czitas

Ja też wtedy jade

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Damian
@Damian

Bardzo dobrze czym nas wiecej tym lepiej.podobno tam porażka wiec trzeba się zintegrowac.kto jeszcze jedzie w tym terminie?

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś1
Ela
@czitas

Ja też mam termin 05.10 . Myślę, że będą osoby , które oprócz zabiegów lubią się bawić i miło spędzać czas . Jak się z integgrujemy , to może być fajnie .

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Anna
@czitas

Ja też się tam wybieram na 5 .10

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Aga
@czitas

Witam ja też jadę w tym terminie pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
mateusz
@czitas

Też jadę 5.10.2019

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
mateusz
@czitas

Skąd jedziecie ?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Basia

Większość ludzi była nie normalna bo u nich też zostawili samochody? Ja się dziwię niektórym ale no cóż przecież najlepiej kogoś skrytykować bo przecież ty jesteś idealną bez odchyleń współczuję tylko takim ludzią jak ty ponieważ mają ograniczone myślenie

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś3
Paweł

Kto jedzie na turnus 10 09 2019

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
rob
@Paweł

skąd pan jedzie

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
rob
@rob

jedzie ktoś na 10.09 z podkarpacia ?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Paweł
@rob

Dokładnie Parczew

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Sebastian
@Paweł

Siemka.Wybieram się na ten turnus ????

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Aga
@rob

Z Tarnobrzega

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
rob
@Aga

jak planujesz podróż , możemy się umówić i pojadę samochodem z krosna tel kontaktowy 504 trzysta siedemdziesiąt sześć 354

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Ela

Ja też jadę 05.10 , mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak niektórzy twierdzą

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Parta

Panie (usunięte przez administratora)skąd pan wie że ci państwo nie pracują od parkingu

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
bolek

witam . zapraszam na darmowy parking obok ośirodka jest tablica informacyjna od 16.08.2019 postój za darmo pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Sebastian
@bolek

Witam.A czy na turnus od 10.09 też będzie możliwość z tego darmowego parkingu skorzystać ??.pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Kierowca bombowca
@bolek

Rezerwuje miejsce na 3 auta

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
bolek
@Kierowca bombowca

witam. nie ma problemu morze być i 10 miejsc zapraszam wszystkich zainteresowanych plac jest utwardzony i oświetlony dozorowany 24h pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Mateo
@bolek

Witam Czy można prosić o namiary, turnus mój rozpoczyna się 24 listopada 2019 (chciałem na ten termin zarezerwować miejsce na Pańskim parkingu). Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
bolek
@Sebastian

witam tak można korzystać z tego co wiem jest i ma być darmowy

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
marek
@Mateo

witam pana telefonu nie podaje bardzo proszę o wczesny przyjazd na plac jest zasada kto pierwszy ten lepszy

Pomocna?
TakNie
Zgłoś1
marek

witam wszystkich kłócących o ten darmowy parking tak się składa ze jestem jego właścicielem i chciałbym wszystkim wyjaśnić wszelkie nie domówienia po pierwsze parking jest darmowy i proszę nie wymyślać jakiś dziwnych cen 90 zł jest DARMOWY wszystkie te nie prawdziwe opinie co ludzie słuchają biorą się od tych ludzi co siedzą pod kapliczką i nagadują ludzi że by nie prowadzać tam aut ktoś dobrze ich nazwał ze to nieroby i to jest prawda cie kawę co nowego wymyślą jak będzie nowy plac na auta też bezpłatny tuż przy bramie i miedzy tego parkingu za 100 zł na wszystko przyjdzie czas wszystkich chętnych zapraszam NA DARMOWY PARKING I PROSZĘ NIE SŁUCHAĆ TYCH LUDZI JEŻELI KTOŚ NIE WIERZY ZE JEST ZA DARMO PROSZĘ NAJPIERW PRZYJŚĆ ZAPYTAĆ A POTEM OCENIAĆ CY KTOŚ KŁAMIE CZY NIE

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Sitek
@marek

Jeśli jest darmowy tak jak Pan twierdzi to dlaczego większość samochodów parkuję na przeciwko ośrodka za 100 zł jeśli był by naprawde darmowy to nikt by nie parkował tam tylko u Pana za darmo

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
marek
@Sitek

to świadczy o tym że ludzie nie umieją czytać albo mają za dużo kasy ale to ich sprawa

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Sitek
@marek

Panie Marku każdy czytać umie ja przed pżyjazdem dowiadywałem się ktury był ostatnim turnusem i powiedział że płacił Panu na koniec odjazdu

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
marek
@Sitek

wiesz co panie sitek te twoje wymyślone kłamstwa niczego nie zmienią bo darmowy parking jest dopiero od tego turnusu czyli od 16.08.2019 więc wcześniej był płatny ale mijasz się z prawdom bo nikt nie płacił na koniec tylko zawsze w dniu przyjazdu więc skończ tom błazenadę przyjmij to wreszcie do wiadomości ŻE OD 16.08.2019 PARKING JEST BEZPŁATNY I TAKI POZOSTANIE

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
marek

witam wszystkich kłócących o ten darmowy parking tak się składa ze jestem jego właścicielem i chciałbym wszystkim wyjaśnić wszelkie nie domówienia po pierwsze parking jest darmowy i proszę nie wymyślać jakiś dziwnych cen 90 zł jest DARMOWY wszystkie te nie prawdziwe opinie co ludzie słuchają biorą się od tych ludzi co siedzą pod kapliczką i nagadują ludzi że by nie prowadzać tam aut ktoś dobrze ich nazwał ze to nieroby i to jest prawda cie kawę co nowego wymyślą jak będzie nowy plac na auta też bezpłatny tuż przy bramie i miedzy tego parkingu za 100 zł na wszystko przyjdzie czas wszystkich chętnych zapraszam NA DARMOWY PARKING I PROSZĘ NIE SŁUCHAĆ TYCH LUDZI JEŻELI KTOŚ NIE WIERZY ZE JEST ZA DARMO PROSZĘ NAJPIERW PRZYJŚĆ ZAPYTAĆ A POTEM OCENIAĆ CY KTOŚ KŁAMIE CZY NIE

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
mirek
@marek

cześć tak to jest prawda co napisał pan marek z darmowego ja mam akurat auto na osirodku za bramom ale ci ludzie zaczepiają i wygadują niestworzone rzeczy a koleżanka ma tam auto i nic nie płaciła

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
witek

cześć jestem na turnusie w osieczku i tak propo parkingu po co tak zmyślacie zal wam (usunięte przez administratora) ściska ze ktoś ludzi wpuszcza za darmo na plac mam tam auto i nie zapłaciłem nic a ten parking co jest niby za 50 zł to wolałbym spać w aucie niż im dać to są jacyś schorowani ludzie brudni i smierdzący brak słów proponuje poszukać sobie pracy a nie chodzić po ulicy i ludzi zaczepiać jak lumpy z kanału

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś1
Sitek
@witek

Weś się ogarnij człowieku (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Parta
@witek

Jeśli parking jest za darmo to dlaczego kilka samochodów jest tam A większość stoi na przeciwko za 100 zł Anie za darmo jak twierdzisz?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Jaa
@witek

Zobaczysz na koniec turnusu czy jest bezpłatny. My zakończyliśmy właśnie turnus w nieszczęsnym Osieczku.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Ceniok

Ja jestem na tym turnusie i ten parking nie jest bezpłapty tylko płatny 90 zł a ta tabliczka to tylko tak aby zachęcić klientów.Parkingi są 2 które nie kłamią z cenami jeden za 100zł na przeciwko ośrodka a drugi dalej trochę ale za 50 zł

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
darek
@Ceniok

witam ceniok nie kłam bo tablica jest bezpłatny i tak jest nikt nie zapłacił ani grosza wszystkie samochody stoją za darmo morzesz i ty postawić auto za darmo

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Irmina

Byłam w Osieczku. Miałam cudowną pogodę przez 23 dni. Zabiegi , opalanie spacery i miłe towarzystwo. Czas minął szybko. Ale drugi raz bym nie wybrała tego zakładu rehabilitacyjnego i nie proponowała innym.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Pensjonariusz

Witam!W Osieczku bardzo mili fizjoterapeuci., młode osoby.,posiłki w miarę dobre..pokoje czyste.. dziennie sprzątane , dają 1 ręcznik .. radia nie ma ., telewizor płatny 100 z od pokoju .. parking 200 z.. , niektorzy parkują u rolnika za 60 z.. w pokojach nie ma czajników ani lodówek ., jeden czajnik na pietrze , 1 lodówka na pietrze wspólna .,do sklepu 4 km..

Pomocna?
Tak6Nie
Zgłoś
Bomberman
@Pensjonariusz

A miejsce u rolnika tzn w polu czy jakoś możliwe że nie uwiezgne? :)

Pomocna?
TakNie
Zgłoś1
Pensjonariusz
@Bomberman

Miejsce u rolnika utwardzone , obok jego domu.. chyba na 10 samochodow ma

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Pensjonariusz
@Pensjonariusz

Trzeba ze soba wziasc przedłuźacz bo gniazdko jedno za łòzkiem , gdy np jest podłaczone cos co ma kròtki kabel to nigdzie nie siega.. żelazko., lampka mocne.,jesli chodzi o nocne lampki to ich w pokojach nie ma bo podobno kradli.. gdy ktos chce lampke.. musi dac 50 z kaucji.. a przedlużacz 30 z kaucji..

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
paweł
@Pensjonariusz

witam ten pan co ma utwardzony plac to tam jest miejsc na ok od 30 do 40 aut sam stawiałem tam samochód bardzo fajni ludzie i coś mi się wydaje że to on otworzył ten darmowy parking bo jak z nim rozmawiałem to coś wspominał o tym że tak ma być polecam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Monika

Witam mam termin na 24 listopada . Czy orientuje sie ktos czy można zabrać ze sobą dziecko? Oczywiście płacąc. W niektórych sanatoriach jest taka możliwość że na czas zabiegów jest animator. Ewentualnie czy można zmienić przydzielone sanatorium? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Misia
@Monika

Tutaj nie ma animatorów, nikt Ci się nie zajmie dzieckiem.. A czy można z dzieckiem to zadzwoń do ośrodka..Pani Agnieszka z recepcji napewno udzieli odpowiedzi.. ja dzisiaj zakonczylamntu pobyt z ZUS

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Jakub

Jadę 5 października 2019 - pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Mariola
@Jakub

To jest nas już czworo ciekawe gdzie chowa się reszta kuracjuszy, pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Bejmik

Witam utworzona grupa poświęcona dla turnusu od 16.08.2019 serdecznie zapraszam na fb https://www.facebook.com/groups/436594573603642/

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Matt

Witam ja lecę z okolic radomska na turnus od 16 sierpnia własnym transportem w razie czego 796 55 44 29 jakbym ni3 odbieral sms

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Łukasz

Witam!!!Jade 16.08-08.09 z Łodzi Pozdro dla Wszystkich jadacych w tym terminie:-) Kontakt e-mail ledzislawa5660@gmail.com

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Patrycja
@Łukasz

Jadę także w tym terminie :) jadę z Katowic Zastanawiam się tylko o której musimy być na miejscu?

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Łukasz
@Patrycja

Witam:-)Jak najszybciej,aby sie rehabilitowac:-))))) To zalezy od dojazdu,mozna byc po południu Ja bede ok .9:30 a wyjezdzam z Łodzi 5:07 pociagiem...a pozniej Pks i jeszcze...Bus!!!MASAKRA 125km od Łodzi...4,5h Pozdrawiam i do miłego Jak cos to e-mail badz tel 518 592 426 Oddzwonie

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Tomik

Jadę na turnus od 16 sierpnia. Wyjeżdżam z okolic Częstochowy własnym transportem, jeśli ktoś chętny by razem podróżować to zapraszam. Wyjeżdżam o 5.30

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Mariola
@Tomik

Witam.Ja też na ten turnus .Jadę z Radzionkowa tj między Bytomiem a Tarnowskimi Górami.A Dokładnie skąd wyruszasz?

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Tomik
@Mariola

Jadę z Krzepic, jak coś to zapraszam. Kontakt do mnie: pięćset jeden 419 czterysta szesnaście.

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Daniel Gruuu
@Tomik

Witam, szukam transportu dla mamy właśnie na turnus od 16. Masz może jakieś miejsce? Proszę o kontakt (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Tomik
@Daniel Gruuu

Tak jak ustaliliśmy, proszę o telefon w środę t.j. 14 aby ustalić szczegóły dotyczące godziny i miejsca odjazdu. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Cyd
@Tomik

Jeżeli ustaliłes cos z facetem telefonicznie, to po co o tym piszesz na forum? Masz ludzi za idiotow?

Pomocna?
Tak1Nie4
Zgłoś
Tomik
@Cyd

Sądząc po wpisach, to forum ma być pomocne i zawierać opinie dotyczące ośrodka. Myślę, że na tym skupia się rozmowa i jeszcze nikomu nie zaszkodził nadmiar informacji. W wirze pakowania, oraz załatwiania innych spraw, potwierdzenie ustaleń nie jest niczym złym, ocenianie sposobu myślenia bez rozpoznania sprawy już tak. A tak przy okazji, przeczytaj przed wysłaniem, co paluszki nastukały, wciśnięcie klawisza z altem nie boli, a tak napisany teks, czyta się znacznie lepiej.

Pomocna?
Tak3Nie
Zgłoś1
Waldek

Jadę 5 10 2019 kutno.samochodem

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Sebastian

Szanowni kuracjusze .Otworzyłem na FB grupę dla osób zaczynający turnus 10.09.2019 w Concordiasalus https://www.facebook.com/groups/1083968225140695/?ref=share. Serdecznie zapraszam .Poznamy się wcześniej ,łatwiej będzie na początku się tam odnaleźć:-).pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Bożenka
@Sebastian

Czy ktoś jedzie od 24 listopada ??

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
Paweł
@Sebastian

Nie mogę znaleźć tej strony

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś
Krystyna
@Bożenka

Ja jadę od 24 listopada z Sosnowca a Pan skąd?

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Krystyna
@Bożenka

Ja jadę od 24 listopada podaje nr telefonu 797412717

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Krystyna
@Bożenka

Ja jadę od 24listopada

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Iwona
@Krystyna

Ja też jadę od 24 listopada z Sosnowca

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Masa
@Iwona

Ja jadę zCzeladzi

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
ewa
@Bożenka

tak z Libiaz

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Graża
@Bożenka

Witam ???? Też mam termin od 24 listopada, mam nadzieję że pomimo tego terminu i tzw odludzia ???? będzie fajnie! Pozytywne nastawienie plus fajni ludzie ???????? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś
Johan
@Bożenka

Ja też jadę od 24 listopada z Rudy Ślaskiej

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Johan
@Graża

Tak trzymać

Pomocna?
Tak1Nie
Zgłoś

Zostaw opinię o Concordiasalus Sp. z o.o. - Osieczek

Chcę opublikować:

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

Concordiasalus Sp. z o.o.