Concordiasalus Sp. z o.o.

Osieczek

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 344 ocen.

Concordiasalus Sp. z o.o.
4 344 6 1

Opinie o Concordiasalus Sp. z o.o.

janusz

jadę do Osieczka 30.10 samochodem z Ryk lubelskie i mam 2 miejsca tel;785 193 278

Jack

Jestem z okolic Lublina i jadę na turnus 24 11 2018 jedzie szukam kogoś kto jedzie z okolic

Pacjent 24

Witajcie czy 24 listopada wybiera się jakaś dobra paczka do towarzystwa na pobyt w Osieczku?

anonymous
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Znajomy wybiera się w tym terminie

anonymous
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

witam mój termin to też 24 listopad ,Iwona

Pacjent24
@anonymous 24.09.2018 20:20

Skąd jesteś Iwona

Dana &
@anonymous 24.09.2018 20:20

Skąd jesteś bo ja szukam kogoś okolice Katowic

Pensjonariusz
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Coś się chyba zbuduje

Pacjent24
@Pensjonariusz 28.09.2018 15:47

Oby bo nie wiem czy buty pastować i koszulę szykować :)

Dana &
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Ja się wybieram w tym terminie. Jestem z okolic Katowic. Skąd jesteś i kim pan/pani

Pacjent24
@Dana & 28.09.2018 19:06

Jestem panem i jestem z okolicy Będzina

anonymous
@anonymous 24.09.2018 20:20

Witam ja też mam termin 24 11 szukam kogoś kto jedzie z okolic częstochowy i ma wolne miejsce mam na imię Ewa tel 537411467 pozdowienia

Lexie
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

widze ze jestem jedynym odludkiem lubelskim ^_^

Aku
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Jedzie ktoś przez Tarnobrzeg na 24 listopad

anonymous
@Pacjent24 25.09.2018 09:43

Jestem z Jarocina ,

anonymous
@anonymous 03.10.2018 11:13

Witam serdecznie.Wybieram się do tego sanatorium w takim terminie jak Pani czyli 24.11.Jestem z Częstochowy i mam wolne miejsce.(usunięte przez administratora)

anonymous
@Pacjent24 25.09.2018 09:43

Jarocin

anonymous
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Mysle że tak

anonymous
@Pacjent24 25.09.2018 09:43

z JArocina

anonymous
@Pacjent24 28.09.2018 18:45

haha koniecznie prosze szykowac koszulę .wrazie co to guzik przyszyje

Lexie
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

ja jestem ciekawa czy na pewno bedzie jakas okazja ...z opin kuracjuszy osrodek jest dosc nudnym miejscem ...

anonymous
@Pacjent24 25.09.2018 09:43

Jarocin

Pacjent24
@anonymous 03.10.2018 20:53

Trzymam za słowo :) Proszę zabrać duze zapasy nici ponieważ mam zamiar zrywać guziki przynajmniej 3 razy na dzień ;)

Pacjent24
@Lexie 03.10.2018 21:04

Nie ma co się negatywnie nakręcać, opinie trzeba dzielić na pół Jedni potrafią się dobrać bez względu na wiek i dobrze spędzać czas a inni wolą się zamknąć w pokoju i chodzić ze smutna mina jakby był tam z przymusu

anonymous
@Pacjent24 04.10.2018 10:13

Haha damy radę ,nici mam sporo ,a i guzik sie znajdzie jak będzie potrzeba

Pacjent24
@anonymous 04.10.2018 14:51

Proszę nosić ze sobą w widocznym miejscu bym wiedział do kogo się zgłosić haha

Lexie
@Pacjent 24 19.09.2018 12:06

Nie , nie ja sie nie nakrecam negatywnie, zwazywszy ze jade pierwszy raz w zyciu, nie wiem co tam zobacze. Ale nie ma co panikowac.... w razie czego mam ksiazki...

Kura123cjusz
@Lexie 03.10.2018 21:04

Byłem na turnusie od 10.09.2018 - 3.10.2018 lokalizacja ośrodka nie zaciekawa/otoczona sadami/z zabiegów jestem zadowolony pod warunkiem, że wykonujemy je solidnie i nie opuszczamy zajęć a jeżeli chodzi o rozrywkę w czasie wolnym to wszystko zależy od kuracjuszy, mój turnus był super, co 2dzień mieliśmy zabawy w "domku cudów"/tam wszyscy zdrowieli/, można też pojechać na basen termalnych/ polecam/a więc jak będzie to zależy od nas samych,pozdrawiam

Darek
@Kura123cjusz 04.10.2018 21:58

daleko jest ten basen termalny od sanatorium?

anonymous
@Pacjent24 04.10.2018 18:29

haha przyszyję do rekawa taki duży.. guzik ,abys Pan nie przegapił.

Pacjent24
@anonymous 05.10.2018 17:58

Proszę o podanie wiekszej ilości szczegółów żebym się nie pomylił do tak dużej ilości pacjentów , są guzik to za mało :)

Paweł
@Lexie 03.10.2018 21:04

z jakiego miasta jedziesz ?

anonymous
@Pacjent24 07.10.2018 22:11

Znajdzie mnie Pan .Przyszyje sobie karteczkę na plecach z napisem [ pogotowie krawieckie ]hihi

Lexie
@Paweł 08.10.2018 17:43

Lubartow

anonymous
@Lexie 03.10.2018 12:45

Ja reż jadę ryk 24 11

Dana &
@Pacjent24 29.09.2018 08:46

Chyba mi nie wypada jechać z nieznajomym mężczyzną. Szkoda ????

Pacjent24
@anonymous 08.10.2018 18:47

Skąd Pani krawiec pochodzi?

anonymous
@Pacjent24 09.10.2018 22:23

haha Pani Krawiec jest z wielkopolski

anonymous
@anonymous 10.10.2018 17:51

Wypada pytać o wiek :) ?

Pacjent24
@anonymous 10.10.2018 17:51

Wypada pytać o wiek :) ?

Aaaaaaan
@Lexie 04.10.2018 19:35

Na pewno zobaczysz tam sady i sady i sady i krzyże bo nic więcej tam nie ma . No jeszcze jest tragiczne jedzenie chociaż ja nie jestem wybredny co do jedzenia i zazwyczaj jem wszystko to tam były dania których nie odważylem się zjeść. A na koniec miła niespodzianka na wypisie cudownie uzdrowiony chociaż lekarz nie badał mnie ani razu

Lexie
@Aaaaaaan 11.10.2018 08:39

Hahahaha , lubie przyrode... a jesli chodzi o zarelko to sie nie martwie, i tak jestem na diecie.... , w kazdym razie umiem sie dostosowac do danej sytuacji

anonymous
@Kura123cjusz 04.10.2018 21:58

Kura gdzie ten Domek Cudów się znajduje i co tam interesującego można spotkać :)

IWONA
@Pacjent24 10.10.2018 23:07

OJ chyba nie wypada ,ale szalona to moje drugie nazwisko hihi,gdzie pan mieszka?

Izabela
@IWONA 11.10.2018 20:54

Witam jestem akurat na turnusie od 5 pazdziernika jest super,jedzenie pyszne I duzo......dom cudów jak to wszyscy nazywaja jest na terenie osrodka fakt wiekszosc tam zdrowieje,22 godz zamykaja osrodek i, klapa wiec lepiej wrocic przed..ekipa jak.sie zgra to ma co robic.Jest obok knajpka w sumie restauracja Mlyn tam.mozna zjesc dobrze, deser popołudniowyI piwka napic.Sklepy są ale daleko okolo 5km spacer dobrze robi,dla lubiacych ruch na.powietrzu polecam rower I kijki mozna wypozyczyc ale.się nie oplaca,rechabilitacja super mili I pomocni a przedewszystkim kompetentni.Osrodek czysty ,zadbany,a na zewnatrz sa altanki,ławki mozna grilowac.Okolica nietypowa to fakt same sady,ale I to ma swoj urok Pozdrawiam przyszlych kuracjuszy

Pacjent24
@IWONA 11.10.2018 20:54

Jeżeli to prawdziwe imię to przynajmniej coraz więcej szczegółów będę mieć kogo szukać na miejscu :) Ja jestem ze Śląskiego

Iwona
@Pacjent24 11.10.2018 22:24

No to już pan wie jak ma mnie wołac .obiecuję że guzików i nici nie zabraknie .Ja jestem z okolic Poznania, wiec mam spory kawał drogi do Osieczka ,No i nie wiem czym tam dojechac .

Pacjent24
@Iwona 12.10.2018 17:44

Zobaczymy ile warte będą obietnice :) Pewnie do tego czasu już Pani zapomni o mnie.... jakoś będzie trzeba dojechać, nie ma co się martwić na zapas

Iwona
@Pacjent24 12.10.2018 22:57

Jak obiecałam to tak będzie ,zaraz jak przyjadę to będę szukać Pana od guzików ,aby Pan wiedział gdzie jest pogotowie krawieckie.Mam rozumiec że rozpoznam Pana po urwanych guzikach hihi,Pozdrawiam

Marzena
@anonymous 03.10.2018 20:04

@anonymus mama jedzie tez 24 listopada z Kluczborka. nie znalazłoby sie jeszcze jedno miejsce dla niej ? :) oczywiscie z dopłata do paliwa?

Pacjent24
@Iwona 13.10.2018 14:34

Guziki mogę mieć urwane ale chyba po wieczorze zapoznawczym :) wiec od rana ręce pełne roboty mogą być. Dla rozpoznania proszę o założenie czerwonych Butów :)

Marzena

Zawozimy mame z Kluczborka 24 listopada. Czy jest ktoś kto jedzie z tych okolic i miałby jedno miejsce , badz chciał sie zabrac ?

Tomasz

Witam wybiera się ktoś w terminie 24 listopada????

anonymous
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Znajomy się wybiera z Częstochowy. Ile ma Pan lat?

anonymous
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Wlaśnie dzisiaj dostałam skierowanie na 24 listopada i jestem załamana ,że to tak daleko.Jestem z Mysłowic

Tomasz
@anonymous 19.09.2018 18:13

Również byłem niezbyt zadowolony ale nie ma co narzekać Jeżeli jest przydział to trzeba jechać. Będzie dobrze :)

anonymous
@anonymous 19.09.2018 13:59

Całe 35

Wioluśka
@anonymous 19.09.2018 18:13

Ooo szkoda że nie mamy ten sam termin ja 30.10. Z Katowic

Aku
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Ja się wybieram a skąd jesteś

anonymous
@Aku 20.09.2018 09:01

Dąbrowa górnicza

Equo
@anonymous 19.09.2018 18:13

Ja także jadę 24.11

anonymous
@Equo 20.09.2018 12:59

Skąd jesteś szanowny panie lub Pani

Wolaj71
@anonymous 19.09.2018 18:13

Jamam 500 km czas dojazdu na5.10 ok 12 do 14 godz zachodniopomorskie. Iprzyjdzie mi byc w Warszawie ok 15-tejszukam dalej ktos zLęborka Słupsk Koszalin prosze o odp mój nr tel. 603666682 Szukac. Nick [wolaj71)

anonymous
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Ja sie wybieram w tym terminie ,jestem z Jarocina i nie mam pojęcia jak tam dojechac

anonymous
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Ja sie wybieram w tym terminie ,skąd jestes?

Tomasz
@anonymous 24.09.2018 20:14

Dąbrowa górnicza

Dana &
@anonymous 19.09.2018 18:13

Ja jestem z Gliwic to 30 min od Mysłowic. Czym jedziesz ? Może razem pojedziemy mam na imię Danka

Marzena
@Tomasz 18.09.2018 08:27

Tomasz. Moja mama jedzie 24 listopada z Kluczborka

Marzena
@anonymous 19.09.2018 13:59

@anonymus. moja mama jedzie 24 listopada z Kluczborka

Julia

Przypominam, że wątek dotyczy firmy Concordiasalus. Najistotniejsze opinie to te, które dotyczą warunków pracy, zatrudnienia czy możliwości rozwoju w danym miejscu. Nie jest to jednak odpowiednie miejsce do prywatnych dyskusji czy umawiania miejsca spotkań. Nie zniechęcam do aktywności na forum jednak za pośrednictwem prywatnych rozmów osoby planujące podjąć zatrudnienie w firmie nie dowiedzą się niczego istotnego na temat pracy.

zadowolONA
@Julia 14.10.2018 12:59

Ile razy jeszcze będzie Pani tutaj jeszcze pisać te swoje uwagi? Nikt tutaj nie zabrania pisać ludziom opinii o pracodawcy Concordiasallus ale widać , że nie ma chętnych więc proszę nie pouczać osób tu piszących po raz kolejny - co to Pani przeszkadza?. Jak się okazuje kuracjusze potrzebują porad - nawet tych banalnych i znajdują je tutaj . Litości!

Wio

Czy.znajdą się osoby na.30.10.18 hmmm

Leszek

oczywiscie;)

Wio

Fantastycznie :)

Darek
@Wio 28.09.2018 10:36

Czy będzie tak fantastycznie to się okaże na miejscu, przeraża mnie że to jest na takim odludziu.

Wio
@Darek 28.09.2018 12:05

Hejka mnie też to przeraża właśnie w pola jadymy 3 km do sklepu. Besto pytam kto jedzie mam nadzieję że ekipa nam dopisze i bedzie zgrana wesoła itd. Chyba trza karty zabrać bo co tam robić hahaha :)

Darek
@Wio 28.09.2018 21:44

ee tam karty :) , pojedziemy na disco do wawy :))

Wio
@Darek 29.09.2018 01:07

Haha jeszcze nie zajechał na krzakoterapia a już na disko się wybiera czyli nogi mo zdrowe :)

Wio
@Darek 29.09.2018 01:07

Mom się czuć zaproszono na te balety :)

Darek
@Wio 29.09.2018 10:01

jasne że tak :)

Wio
@Darek 29.09.2018 21:05

No to miłe :) z kąd jedziesz do osieczka ??

Darek
@Wio 29.09.2018 21:54

Jadę z łódzkiego, 100km

Wio
@Darek 30.09.2018 22:36

Ok jo 266km hmmm

Magda
@Wio 27.09.2018 22:12

Ja ???? okolice szczecinka

Wio
@Magda 01.10.2018 13:42

Katowice :)

Weronika
@Wio 27.09.2018 22:12

Znajdą :-) :-)

janusz
@Wio 27.09.2018 22:12

janusz , ryki, lubelskie/

elilka
@Wio 28.09.2018 21:44

Karty zabierz, wode do picia ,mleko do kawy,takie w jednoarazowkach , bo lodowka w kuchni 1. Do sklepu 3,5...w jedna strone.... jJak ekipa sie zgra to idzie przeżyć. Klimat tworza ludzie.

Wio
@elilka 05.10.2018 12:35

No właśnie tak mam zamiar zrobić bo tragedia jak czytam i oczywiście liczę na fajną ekipę:)

Zuzia
@Wio 06.10.2018 04:30

Czy znajdzie się ktoś w przedziale wiekowym 20-30 lat w terminie 30.10?

Wio
@Zuzia 06.10.2018 22:52

Witam ja się odnajde w każdym przedziale wiekowym :) byle humorki dopisywały i było z kim pogadać:) pozdrawiam cieplutko .

Michu 9616
@Wio 27.09.2018 22:12

Jasne, też jadę tego dnia. Pozdro :)

Michu 9615
@Darek 30.09.2018 22:36

Ja Leszno, nicale 300 km :)

Michu9615
@Zuzia 06.10.2018 22:52

Zuzia, znajdzie się!! Jestem! :)

Magda
@Zuzia 06.10.2018 22:52

ja, ale 32 :(

????
@Wio 27.09.2018 22:12

Ja jadę na turnus od 30.10 i jestem przerażona ????

anonymous

Hej, wlasnie odebralam zawiadomienie o stawieniu sie w osrodku na 24 listopada... jestem z okolic Lublina. Jade pierwszy raz w zyciu i prawde mowiac troche niesfojo sie czuje ...

anonymous
@anonymous 01.10.2018 14:56

Hej ,To jestesmy dwie bo ja też pierwszy raz jadę

Pacjent24
@anonymous 03.10.2018 20:09

Jesteśmy we trójkę :) tylko że Wy dwie a Ja sam ;)

Lexie
@anonymous 01.10.2018 14:56

czyli nie jestem sama z lubelskiego, swietnie

Lexie
@Pacjent24 07.10.2018 22:02

czyli tez Pan jest z lubelskiego ?

Szkudny

mam turnus od 30.10 jest ktos na ten termin z lubelskiego?

janusz
@Szkudny 16.09.2018 20:20

ja też z lubelskiego z Ryk podeślij swój numer telefonu na mejla jankan18.67@wp.pl lub podaj swój to pogadamy ja jadę samochodem i mam wolne miejsce

Paweł
@janusz 18.09.2018 18:23

Panie Januszu czy ma pan jeszcze wolne miejsce w samochodzie dokładam sie do kosztów popzarawiam Paweł

Paweł
@Szkudny 16.09.2018 20:20

szkudny z jakiego miasta jedziesz ?

Marco
Zweryfikowany użytkownik

Szanowni Państwo powiem tak, nie miejsce lecz ludzie tworzą klimat. Zabiegi jak na ośrodek spoko, kadra młoda i wesoła, jedzenie może być, obiekt spoko. Czas wolny ty decydujesz co robisz. Byłem w Osieczku od 10 IX do 3 X 2018r. Wróciłem do domu bardzo zadowolony choć przemarnowałem swój wolny czas na głupoty. Poznałem tam wspaniałą kobietę i dziś bardzo żałuję ,że nie spędziłem z nią każdej wolnej chwili, ale czasu nie cofnę a co straciłem sam teraz wiem. Nigdy nie spodziewałem się , że w moim wieku motyle potrafią tak trzepotać mocno skrzydłami. Nasza znajomość była czysta i niczym nie skalana. Aniu jesteś śliczną i bardzo wartościową kobietą tylko żal , że nie moją. Pozostaniesz w moich myślach i sercu na zawsze. Bardzo bym chciał jeszcze kiedyś Cię spotkać moja śliczna, oczkami śmiejąca się ciągle.

Seb

Witam. Udaję się do Osieczka 02.01.2019 i pomimo, że to początek roku i okres zimowy to powinno być ok. Byłem w różnych miejscach na rehabilitacji i każde miejsce miało swój urok. Nie przejmuje się negatywnymi opiniami bo i po co. Pozdrawiam.

Jacek

Jedzie ktoś z lubelskiego na 24 11 2018

Lexie
@Jacek 05.10.2018 17:23

Ja jade

Michu9615

Cześć! Dosl młody jestem, w sumie dziwnie się czuję że tam jadę, bo źle mi z tym ale może akurat, termin od 30.10.2018 ktoś coś? Pozdrawiam!

Piotr
@Michu9615 07.10.2018 23:35

Witam, ja mam 21 lat. Skąd jesteś i w jakim jesteś wieku?

tomek

Jadę na turnus od 30.10 2018 do Osieczek z podkarpacia także jakby była cętna osoba to może sie ze mną zabrać mam wolne miejsce w samochodzie

Piotr
@tomek 16.09.2018 00:28

Witam z jakiego miasta jedziesz?

Pawel
@tomek 16.09.2018 00:28

eloo ja z lubelskiego byłbyś wstanie mnie zgarnąć??

Piotr
@tomek 16.09.2018 00:28

Tomek i Paweł w jakim jesteście wieku ? :)

Piotr
@Piotr 18.09.2018 10:52

Mój nr 575772900

janusz
@Pawel 17.09.2018 19:33

Paweł a dokładnie skąd bo ja jadę samochodem z Ryk i mam wolne miejsce

Pawel
@janusz 18.09.2018 18:10

Janusz ja Opola Lubelskiego

janusz
@Pawel 18.09.2018 21:12

A jak będziesz jechał Paweł bo może byśmy razem pojechali ja mogę pojechać przez Puławy jak możesz to prześlij numer telefonu na e mejla jankan18.67@wp.pl

Pawel
@janusz 19.09.2018 20:13

Wysłany

Tomek
@Piotr 16.09.2018 20:32

Witam z okolic Rzeszowa

Piotr
@Tomek 23.09.2018 18:49

Tomek, ja jestem z Przeworska moglibyśmy się razem zabrać, numer podałem wyżej :)

Tomek
@Piotr 23.09.2018 23:33

O to super ja dokładnie z Siedleczki to się możemy zgadać

Piotr
@Tomek 28.09.2018 21:47

Tomek możesz napisać na adres monsenik@interia.pl albo numer (usunięte przez administratora), zawsze to lepiej pojechać w dwie osoby. Dzięki i pozdrawiam.

anonymous
@Pawel 18.09.2018 21:12

Paweł jedziesz z Januszem na turnus przez Puławy ?

Basia

Czy ktoś jedzie z Bełchatowa lub okolic? Chętnie zabiorę 3 osoby autem 24.11.2018. Pozdrawiam :)

Janek

Jadę 24 listopada z okolic Chojnic mogę kogoś zabrać

anonymous

Anka Jadę na turnus 24 listopada i czytając Wasze wypowiedzi mam wrażenie ,że jadą tam same młode osoby.Ja jestem w przedziale 50 + i chciałabym wiedzieć czy ta starsza młodzież też jedzie w tym okresie.

Monika
@anonymous 01.10.2018 09:49

Jadę na turnus 24 listopada ze Słupska. Mam 40 lat więc nie będzie samej młodzieży :) Jadę samochodem jeżeli będzie Pani po drodze to mogę zabrać . Pozdrawiam

Pensjonariusz
@anonymous 01.10.2018 09:49

Jasne też jestem w tym wieku.

Jarek
@anonymous 01.10.2018 09:49

Pani Aniu do kiedy Pani ma ten turnus bo ja do 17 grudnia.

Lexie
@anonymous 01.10.2018 09:49

ja mam 41 , jeszcze ktos na ten termin ?

GS67
@anonymous 01.10.2018 09:49

Mam 51 a w serduchu 25. Damy rade

Jarek
@GS67 02.10.2018 11:56

Jasne byłe humory odpisywał.

Dana &
@anonymous 01.10.2018 09:49

Ja też mam 50+ więc jest nas już więcej w tym turnusie. Jadę z Katowic.

Jarek
@Dana & 02.10.2018 21:59

Widzę że Śląsk górą tylko ja z Wielkopolski może mnie przygarniecie

Anka
@Jarek 01.10.2018 18:48

Też do 17 grudnia

Lexie
@anonymous 01.10.2018 09:49

Lubelskie

anonymous
@Jarek 02.10.2018 22:42

Panie Jarku ja też jestem z Wielkopolski ,Kiedy Pan jedzie ?(usunięte przez administratora)

anonymous
@anonymous 01.10.2018 09:49

Haha ja też jestem w tym przedziale.Damy radę

Jarek
@anonymous 03.10.2018 20:06

24 listopad

Jarek
@anonymous 03.10.2018 20:06

24 listopad jadę z Konina

Janek
@anonymous 01.10.2018 09:49

Jedzie jestem 50+

Nowy

Witam wszystkich. 30.10.2018 jadę na turnus do Osieczka. Jadę z Konina własnym samochodem i mogę kogoś zabrać. Chętnych proszę o kontakt tel. 602434961. Pozdrawiam

Lora

Witam, jutro, tj 5.10 mam się stawić w Osieczku. Nikt nie odbiera tel podanych na stronie internetowej. Na którą godzinę najlepiej przyjechać? Pytam, bo czeka mnie 4 godzinna podróż. Pozdrawiam

zadowolONA
@Lora 04.10.2018 12:57

Poczytaj moje wcześniejsze odpowiedzi na tym forum i wszystkiego się dowiesz .Pamiętaj - najważniejszy jest spokój i pozytywne nastawienie . Jeżeli nie znajdziesz odpowiedniej wiedzy w interesujących Cię tematach - pisz chętnie podpowiem!

Izabela
@Lora 04.10.2018 12:57

Hej najlepiej do 8-9 żeby być.do zobaczenia jutro Pozdrawiam Izabela

anonymous
@Lora 04.10.2018 12:57

Bądź na 7"nie wcześniej

Wio
@Lora 04.10.2018 12:57

Telefon jest na skierowaniu :)

Piotr 0090

Byłem na turnusie od 10 września 2018 do 3 października 2018, rehabilitacja była na wysokim poziomie prowadzona przez młodych ,miłych,profesjonalnych fizjoterapeutów,posiłki na śniadanie,obiad,kolację pyszne ,ale wielkim minusem jest to,że do sklepu lub innych miejsc jest daleko.

Alusia

Byłam w 2015 r i miałam dobre wspomnienia o tym miejscu. Zus wysłał mnie kolejny raz w tym roku w czerwcu i niestety zaszlo tam wiele zmian na dużą niekorzyść tego ośrodka. Cała kadra fizjoterapeutów została wymieniona... podobno przez parę miesięcy nie mieli podpisanej umowy z zusem i w zasadzie szkoda że tak nie zostało... ja osobiście trafiłam na młodego fizjoterapeute bez doświadczenia i do tego z wypaleniem zawodowym... były na niego skargi od innych kuracjuszy. Basen raz w tygodniu, dawny sklep na terenie ośrodka zamknięty. Wszytko pięknie jak ktoś jest zdrowy... jeśli ktoś oczekuję pomocy to odradzam to miejsce. Sama już nigdy w życiu nie dam się tam skierować! trochę doświadczenia mam z rehabilitacja i pobytami w innych uzdrowiskach. Ps wolny czas trzeba sobie zorganizować bo nie mam żadnych wycieczek, jeśli ktoś jest z drugiej strony Polski to naprawdę współczuję.

zenek
@Alusia 12.09.2018 20:30

jakoś nie rozumiem Pani toku myślenia o rehabilitacji i sanatorium - z jednej strony psioczy Pani na małe kompetencje rehabilitantów co jest bzdurą - byłem i zadowolony jestem - kadra młoda i dobrze wyszkolona tylko trzeba współpracować i chcieć np. ćwiczyć , jednak widać że niektórzy cudów oczekują i kąpieli w kozim mleku z miodem a z drugiej strony nie pasuje Pani brak WYCIECZEK ha dobre - pomyliła Pani sanatorium ze wczasami plus organizacja czasu ,,wolnego,, przez personel ośrodka - chyba nie na tym polega rehabilitacja ludzi naprawdę chorych .......

Alusia
@zenek 04.10.2018 16:35

Jeśli rehabilitant na zajęciach indywidualnych nie mówi dzień dobry ani do widzenia to co ja mogę więcej o nim powiedziec? Brak szacunku i kultury osobostej. Ćwiczyłem sama bo robię to dla siebie i nie powiem gdzie mialam tego Pana. Inni kuracjusze podpowiadali mi żebym poszła na skargę do kierowniczki rehabilitacji. Nie należę do takich osób, zresztą jak wspominalam ktoś i tak to zrobil i niczego to niezmienilo, w sensie podejścia tego Pana do nas. Ciekawa jestem jakie ma Pan porównanie z innymi ośrodkami i rehabilitacja skoro dla Pana to dobry ośrodek? Zabiegi mają okrojone np pole magnetyczne, laser itp A basen raz w tygodniu to już żenada!!!Ps skoro Pana uzdrowili to pewnie nie mieli z czego uzdrawiać...i dobrze, życzę zdrowia

A.U.

Cała prawda o Osieczku: nawet super ekipa nie zrekompensuje wszystkich słabości: zadupie totalne, nie ma gdzie wyjść, komunikacji publicznej zero, w sanatorium nikt nic nie organizuje dla kuracjuszy: nie ma żadnych wycieczek, imprez, nawet wypożyczalni rowerów, jedyny bar na terenie ośrodka otwierany z łaski przez syna prezesa - do tego rzadko i nieregularnie, brak punktu handlowego - do najbliższego sklepu 3 km, zabiegi okrojone - nie licz, ze dostaniesz to co chcesz - np. basen, masaże, kriosauna w ograniczonym dostępie, jedzenie monotonne i podawane bardzo nieestetycznie - jak w garkuchni w latach PRL-u, serwetki wydzielane w ilości ( uwaga!!!!!! ) DWÓCH sztuk na osobę do posiłku, lampka nocna i za krótkie przedłużacze - udostępniane za kaucją - bo podobno ciągle je ktoś kradnie ( opinia prezesa ), telewizor za opłatą 100 zł na pokój, parking 150 zł, internet i zasięg PLUSA - tragiczne, łóżka w większości pokoi - szpitalne, niewygodne - spadek po DOMU STARCÓW, który był do 2013 roku w tym obiekcie.... do tego wszystkiego gbur konserwator, na którego pomoc w razie potrzeby raczej nie licz! Są też jakieś plusy: rehabilitanci - w WIĘKSZOŚCI mili i entuzjastyczni, tylko jest ich za mało - więc zapracowani. Pielęgniarki też życzliwe, nie można absolutnie na nie narzekać. Pokoje duże, sprzątane, pościel stara - szpitalna ale wymieniana w ciągu turnusu, tak samo ręcznik. Reasumując... jak możesz - to nie jedź do Osieczka ...jeżeli już musisz - módl się, żeby trafiła Ci się dobra pogoda i fajna ekipa... bo inaczej - 24 dni wyjęte z życiorysu.

Aga
@A.U. 09.09.2018 01:19

Zgadzam sie z opinnia!

byłem
@A.U. 09.09.2018 01:19

No to jadziemy od początku :) Super ekipa to podstawa, nic tego nie zastąpi. Zadupie to fakt. Ale jest gdzie wyjść ! 40 minut jazdy samochodem i WARSZAWA :D :D :D Raz w tygodniu dyskoteka w Przęsławicach. Kto nie wie co to, nie musze tłumaczyć ;) W sanatorium może i organizują wycieczki i imprezy ale to NIE JEST SANATORIUM ( albo jak kołki piszą SENATORIUM :P ), tylko ośrodek zdrowia !!! Rowery były ale KURACJUSZE rozjeb... to ich nie ma. Można wypożyczyć na wsi za grosze jak ktoś nie ma swojego. Jak komuś zginie albo rozwali albo złamie rame to zapłaci za rower i tyle. Jedyny bar jest otwierany dla ludzi, którzy potrafią przyjść o własnych siłach i się bawić. Dla tych, którzy przychodzą nawaleni to jest zamknięty. Jak jest bydło i (usunięte przez administratora) to też zamyka i się nie dziwię. Jest niedaleko resteuracja "MŁYN". Potrafili naszą ekipę wyprosić, ponieważ niektórzy zachowywali się jak BYDŁO !!! Punkt handlowy był. Istniał sklepik na terenie ośrodka. Zbankrutował bo KURACJUSZE woleli jechać PKSem do Grójca do Lidla i kupić troche taniej :D Do najbliższego sklepu jest za daleko ale wcześniej napisałem dlaczego. I tak koledzy i kolezanki nie korzystali z miejscowych sklepów. LIDL, KNAUF I BIEDRONA górą :P Co do zabiegów. Jak sie chla do rana to i zabiegi okrojone. Jakoś mi lekarz przepisał i wszystkie miałem. Jedzenie monotonne hahahahahaha....twój zdradzony nie raz mąż zapewne przynosi miseczkę do łóżeczka i jeszcze karmi hahahahaha....po tym tekscie to chyba już wiem co za paniusia to wypisywała. Dużo ich nie było :D :D :D Garkuchnia, której żaden z nas nie widział bo jest na dole i żarełko windą wjeżdża, ale ty wiesz, ze to garkuchnia z PRLu :D Powiedz od razu, że jesz jak świnia i potrzebujesz rolki ręczników, żeby wytrzeć stół, siebie i reszte w koło :) Ja nie jestem eksklusiv ale kobieto !!!!!!! Wystarczy mi jedna serwetka, żeby gebe wytrzeć. Jak ty jesz ?????? że potrzebujesz więcej :D :D :D Już dziś były śmiechy, że ludzie pomimo zapłaconej kaucji pojechali z przedłużaczami i lampkami do domu. A ty kobieto jeszcze marudzisz o kaucje ? :) Trzeba było zabrać swoją lampe i kabel i bys nie musiała płacić kaucji. No i sama sobie byś nie ukradła :P Zasięg telefonu jak i internetu jest wyśmienity. Kilka miesięcy temu postawiono nadajnik w Pniewach. Ale jak sie ma telefon z 2008 roku to ma prawo źle działać :) Ja mam shitfona z zeszłego roku ( budżetowy samsung ) i bez problemu LTE na 800 MHz łapałem. Filmy w pokoju bez problemu oglądałem. No ale paniusia miała nokię z 1995 roku i miała hujowy zasięg :D :D :D Mapki operatorów są online, wystarczy zobaczyć na stronach jakim pasmem pokrywają tereny. Co do wynajmu telewizora i opłaty za parking wewnętrzny. Tak jest wszędzie. Ja korzystałem z laptopa, a samochód zostawiłem u rolnika w sadzie. Można ? Można. Łóżka ? Kobieto, w szpitalu nie byłaś :P My z kolegami mieliśmy tapczany. Lepiej mi się spało niż w domu ale to odczucie więc miałaś prawo negować. Wszak w domu masz pewnie łoże wodne :D Konserwator.......facet do rany przyłóż. Chyba, ze zawraca sie mu (usunięte przez administratora) pierdołami, wtedy zbywa. Kilka razy był u nas bo szczerze...dwa razy sami zawaliliśmy sprawe, a raz sie sypnęło oświetlenie. Zawsze miło i skutecznie, bez zbędnego biadolenia. Facet robi swoje i dało się odczuć, że ma w (usunięte przez administratora) nasze bóle :D Nie dziwie sie. Jest jeden na tyle osób. Jak działa pokój to działa. Jak nie to przychodzi i naprawia. CO więcej od gościa chcieć ? O euforio. Dobrze, ze po tej litanii zauważyłaś, że najważniejsze po co przyjechalaś jest OK :) Dokładnie TAAAAAKKKKK i z tym sie zgadzam. Rehabilitanci są zajebiści !!! Czy jest ich za mało ? Nie mam pojęcia. To co mi lekarz dał to miałem, wchodziłem prawie z zegarkiem w ręku i było tak jak być musi. Pielegniarki też sie zgadzam. Super kobiecinki. Wyrozumiałe, sprytne. Pokoje duże ? CO ty.....wg mnie małe pokoje. Najpierw piszesz, że garkuchnia, a później, że pokoje 3*4 metry są duże ? :D Kobieto, osiedle ci sie pomyliło.....Dla mnie pokoje mogły by być większe. Ale to pikuś. Stara pościel hahahahahaha. Kobieto....stara to ty jesteś :D Dostałem ja i współlokator czystą i pachnącą pościel :) Wymieniono nam w trakcie turnusu, tu sie zgadzam. Czyli na plus bo wcześniej byłem w SENATORIUM hahahahaha i nam nie wymieniono. Ręcznika tyż :D Ostatnie zdanie...módl się o super ekipę...jaja sobie robisz ? Najpierw na początku piszesz, że super ekipa nie zrekompensuje, a na końcu piszesz, żeby sie modlili o super ekipę. Poradzę jedno. Idź do apteki i weź poproś o coś konkretnego na meno !!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam bo ja byłem w niebie nie w SENATORIUM hahahahahaha.

Wioluśka
@byłem 10.09.2018 01:38

No toś pojechał po całości grubo :) spoko ja się umiem odnaleźć w każdej sytuacji pozdrwionka :)

Izabela
@byłem 10.09.2018 01:38

Super odpowiedz,........

Hanna
@A.U. 09.09.2018 01:19

Ach, Ty nieszczęśliwy człowieku. Każdy może wszystko pisać bo podpis A.U. kojarzy się bardziej z pieskiem. Zastanawiam się tylko jaki masz cel wprowadzania ludzi w błąd. Najlepiej pewnie, jakby taki ośrodek był zlokalizowany w centrum miasta, to byłoby wszędzie blisko i można oczywiście kupić w markecie mniej monotonne jedzonko np: pasztetową czy salcesonik. Ja byłam w Osieczku 4 razy. Podczas mojego pobytu otwierał się sklep, który w trakcie trzeciego pobytu już zbankrutował zapewne na takich klientach jak Ty. Co do imprez, wycieczek i baru powinieneś raczej zwrócić się do ZUS, a nie na forum. Może ZUS zafunduje różne imprezki dla takich jak Ty. Jest przecież w bliskiej odległości "Młyn" dlaczego tam nie imprezowałeś? przecież można bez ograniczeń, tylko za darmochę nie ma. Drodzy przyszli kuracjusze. nie czytajcie tych wypocin. Ten, kto przyjeżdża się leczyć i wypocząć - idealne miejsce. cała załoga na czele z Panem prezesem - wspaniali ludzie. Ośrodek czyściutki, rehabilitacja super. Pan konserwator - miły dla miłych, gbur dla gburów. Ludzi trzeba szanować, a nie poniżać.

zadowolONA
@Hanna 10.09.2018 12:20

Brawo , zgadzam dię w 100% !

zenek
@byłem 10.09.2018 01:38

właśnie wróciłem - miałem napisać kom w podobnym stylu szczególnie dla krytykujących ,, księżniczek ,, które turnusu nie ,,zaliczyły,, ! dla mnie było ok i popieram Twój kom w 100% !!!

Olga

Kto jedzie do Osieczka od 05.10 ??

Olga
@Olga 13.08.2018 12:30

Ohooo... widzę, że będę miała na wyjeździe imienniczke :-)

anonymous
@Olga 13.08.2018 21:32

Jak milo, ze wreszcie ktos sie odezwal i to jeszcze imienniczka. ☺

Wolaj71
@Olga 13.08.2018 12:30

Mam taki sam termin pani Olgo jestem z Zachodniopomorskiego imam obawy z dojazdem czytając te recenzje miejscowosć Sławno pozdrawiam rozumiem że pani z Pomorskiego pozdrawiam

Olga
@Wolaj71 17.08.2018 14:37

tak, jadę z okolic Lęborka

anna
@Olga 13.08.2018 12:30

hej wlasnie dostalam skierowanie na 5.10-jestem z Ostrowa Wlkp

anonymous
@anna 22.08.2018 14:40

Dostałam rehabilitację od 05.10.18r. Jestem z okolic Wrocławia .Proszę o kontakt w sprawie dojazdu do Osieczka.

anonymous
@anonymous 22.08.2018 20:23

z Ostrowa Wlkp chetnie zabiore sie do Osieczka na 5.10.Oczywiscie dorzucę sie do paliwa:)

anonymous
@Olga 13.08.2018 12:30

Joanna jadę na turnus od 05.10.czekam na kontakt .

anonymous
@anna 22.08.2018 14:40

Joanna jadę na turnus od 05.10.jestem z okolic Wrocławia czekam na kontakt.

IZA
@anonymous 03.09.2018 00:51

Jadę na turnus od 05.10.jestem z okolic Wejherowo -Lebork czekam na kontakt pod nr tel 692085962

anonymous
@IZA 03.09.2018 19:08

Ja jadę z Katowic od 5 - 10 jest ktoś chętny proszę dzwonić 604849911

IZA
@Olga 13.08.2018 12:30

Ja jade z kad jestes ? muj nr 692085962

IZA
@Olga 20.08.2018 01:31

Hej OLGA podaj jakies dane do siebie moze bysmy sie razem zabrały mieszkam koło leborka muj tel 692085962 lub email izabelakreft66@wp.pl

anonymous
@anonymous 03.09.2018 00:51

Witam ja tez jadena ten termin do Osieczka jestem z okolic wieruszow -wielun ,moze jedzie pani samochodem bylo by taniej moj emeil jadziak1969@wp.pl

anonymous
@anna 22.08.2018 14:40

Witam ja jade z Walichnow(okolice wielunia) jedzie pani moze autem bylo by taniej moj emeil jadziak1969@wp.pl

Wolaj71
@Olga 13.08.2018 12:30

Artur od 05.10 jestem z zachodnopomorskiego Sławno jak tam dojechać pociągiem?

byłem
@Wolaj71 09.09.2018 16:11

Jedziesz do Warszawy, później PKS do Grójca i do Pniew. Możesz zadzwonić przed przyjazdem i zapytać o kursy firmowego busa od przystanku PKS do ośrodka zdrowia ;) Ja tak miałem. Wysiadłem z PKSu i wsiadłem do zielonego Lublinka, który odstawił mnie prawie pod drzwi nzozu ;)

Edzia
@Olga 13.08.2018 12:30

Ja jadę z okolic Częstochowy na turnus od 5.10. Pozdrawiam wszystkich jadących w tym terminie.

Wolaj71
@Olga 13.08.2018 12:30

Okolice Słupska. Niestety nie widze aby ktoś jechał na 5.10. Tel 603666682 Artur chetnie bym sie z kimś zabrał było by razniej oczywiscie dorzucam na paliwko pozdr i czekam na kontakt

Wolaj71
@byłem 10.09.2018 01:50

Pan. Z zachodniopomorskie. Czy pomorskie

@gabi
@anonymous 22.08.2018 20:23

@anna, ja jestem z opolskiego i też mam termin 5.10.proszę o kontakt pod nr tel 602472215.

anonymous
@Edzia 10.09.2018 11:10

Ja jadę z Katowic będę jechał przez Częstochowie

Edzia
@anonymous 12.09.2018 16:41

Ja raczej będę jechać swoim samochodem ale dziękuję za informację. Pozdrawiam ????

Ewa
@anna 22.08.2018 14:40

Witam, jest możliwość zabrania się, oczywiście za dołożenia się do kosztów paliwa , pozdrawiam Ewa

Joanna
@Olga 13.08.2018 12:30

Jadę z Opola

Daro
@Olga 13.08.2018 12:30

Z Bełchatów 05.10 michal422@interia.pl

Mania
@Olga 13.08.2018 12:30

Witam, ja mam też ten termin,Jestem z okolic Warszawy-miło będzie się spotkać. Czy ktoś jeszcze będzie z okolic Warszawy proszę dać znać.

Miłka
@Joanna 18.09.2018 20:35

Prosiłabym o kontakt mailowy szotek72@gmail.com

Wolaj71
@Olga 20.08.2018 01:31

Czy ja już sie z panią kontaktowałem Sławno mój nr w komentarzach?

anonymous
@Mania 18.09.2018 22:13

Witam. Ja tez jestem z okolic Warszawy. Olga, e-mail:ojn13@o2.pl

anonymous
@Joanna 18.09.2018 20:35

Witam p.Joanno proszę o kontakt tel. również jadę 05.10 do Osieczka z Wrocławia .Pozdrawiam. Joanna.

Maciej
@Olga 13.08.2018 12:30

Witam. Z tej strony Maciej . Jadę do Osieczka o5-10. Jadę z Leszna Wlkp samochodem mój numer 509 370 458 Pozdrawiam

Maciej
@anonymous 03.09.2018 00:45

Ja jadę w tym samym terminie. Jadę samochodem z Leszna....

Olga
@Maciej 25.09.2018 11:19

Jade z okolic Warszawy. Pozdrawiam

Ela
@Maciej 25.09.2018 11:19

Witam, ja również jadę do Osieczka 5.10.18 mieszkam w Lubiniu Koło Krzywinia i jeśli ma Pan wolne miejsce, chętnie się zabiorę. Elżbieta

Ela
@Ela 03.10.2018 23:01

Mój numer telefonu 602 842 921 Pozdrawiam czekam na informacje !

Lora
@Olga 13.08.2018 12:30

Witam, czy ktoś próbował się kontaktować telefonicznie z sanatorium? Nikt nie odbiera telefonów. Na którą godzinę planujecie przyjechać? Termin 05.10

Ewa
@Maciej 25.09.2018 11:19

Jestem z Krobi , jest mozliwosc zabrania sie oczywiscie za dolozeniem sie do paliwa

Dan27

Siemanko, Ponieważ,spotykam się 1 raz z takim wyjazdem, prosiłbym o kilka prostych odpowiedzi, od osób tych co tam już byli i tych nowych co będą od dnia 30.10.2018, mianowicie: 1. Kto jedzie z Lubelskiego? (okolice Białej Podlaskiej) 2. Jak dużo ludzi wybiera się z rocznikiem mniejszym niż 30? 3. Czy mogę zabrać ze sobą np. laptopa? (internet i te sprawy) 4. Czy liczyć na jakieś imprezki? :D 5. Każdego dotyczy ten basen raz w tygodniu? Jak jakieś pytanie mi jeszcze najdzie to zapytam :) Pozdrawiam

Wio
@Dan27 03.10.2018 14:03

Witam też 1 raz jadę powyżej 30 lat :) jak bedzie ekipa fajna wiek nie ma znaczenia :)

anonymous

Witam ,Czy ktos jedzie z Wielkopolski 24 list,do Osieczka?Jestem z Jarocina i chciałabym się doczepic do kogos kto jedzie z moich okolic ,podam numer tel,530 797313 ,Iwona

Andrzej

Witam jadę samochodem z Elbląga do Osieczka 05,10 mam wolne miejsce, mogę kogoś zabrać mój telefon (usunięte przez administratora)

Anka

Już jestem spokojna, że nie tylko jadą młodzi, ale ekipa starszej młodzieży tez będzie liczna. Pomimo,że to odludzie to damy radę i świetnie zorganizujemy sobie czas.

Jarek
@Anka 03.10.2018 08:08

Jasne Pani Aniu najważniejsze to aby nam humory dopisywaly a nad nimi popracujemy na miejscu. Pozdrawiam.

Lexie

Witam ! tez jade 24 listopada , jestem z Lubartowa i o dziwo tez mam na imie Zaneta .

Janet

Nie przedstawilam sie , sorki .. jestem Zaneta

Monika

Witam,jadę do Osieczka 24 listopada ze Słupska samochodem , mogę zabrać po drodze. Pozdrawiam

Zostaw opinię o Concordiasalus Sp. z o.o. - Osieczek

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Concordiasalus Sp. z o.o.