brak logo

ICHEM SP. Z O.O.

Łódź

Opinie o ICHEM SP. Z O.O.

koko 2012-07-22 17:07:54
szkoda ze nie piszesz, że zarobki są marne, a ludzie po studiach pracują na produkcji i nie mają szans na awans bo wszystkim żądzą układy.
tex 2012-11-15 18:48:52
To akurat nic nowego, układy rządzą prawie wszędzie. Pan Prezes [usunięte przez moderatora] jeszcze na posterunku czy już nastąpiła zmiana ?
ehhh 2013-01-23 19:03:21
Firma o dziwo się rozwija, pomimo wpadek najróżniejszej maści, niestety racja, bez wtyków nic nie osiągniesz, a o awansie można zapomnieć, zatrudniają osoby z zewnątrz(najczęściej znajomi) zamiast awansować zasłużonych pracowników, lecz w porównaniu z firmami w których już pracowałam nie jest źle. Wynagrodzenie średnie na danym stanowisku biorąc info z regionu łódzkiego, przez 6 lat żadnych podwyżek.
aj 2013-01-23 19:11:09
Mają teraz sporo przyjęć. Ludzie się zwalniają czy firma nabiera tępa?
ehhh 2013-01-23 20:43:22
powstają nowe miejsca pracy, niestety nie wiadomo na jak długo, wszystko zależy od zbytu, a produkt sezonowy.
aj 2013-01-24 10:49:32
Praca na magazynie jest na ile zmian?
anonim 2013-10-08 20:43:57
Jak wczesniej ktoś dobrze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] myślę, ze bez problemu da rade :)
1
anonim 2013-10-08 20:49:55

Jak wczesniej ktoś dobrze wchodzil w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] myślę, ze bez problemu da rade :)
;D 2013-10-08 21:00:46
Nie do końca się zgodzę ze wszystkimi opiniami, podstawą jest to, aby dawać z siebie 100%, a nie ściemniać. Zarobki - szału nie ma, ale nie jest źle :) Atmosfera jak najbardziej na + , wszystko, też zależy od działu na którym się pracuje :) Trochę zmian by się przydało, zobaczymy jak będzie w przyszłości :)
ona 2014-08-05 21:02:45
Pracowałam tam przez agencję zarobi jak na Łódź i pracę były naprawdę dobre. Ludzie przemili od każdego można uzyskać pomoc z każdym da się porozmawiać praca nie lekka ale i nie ciężka. Tylko jest jeden warunek trzeba pracować a nie udawać i po prostu być człowiekiem. Kto by chciał przez 8 lub 12 godzin pracować z gburem? nikt. Kierownicy fajni szczególnie Pan Adam. Jedynie jeden magazynier jest specjalnej troski i godzinę wcześniej trzeba się o paletę prosić
1
dafne 2014-09-24 07:54:09
Nie jest źle.Na zleceniu swego czasu można było ponad 2tys wyciągnąć siedząc i pakując jakieś specyfiki powoli jak emeryt ale na dziale pierwszym to mieli na linii zapierdziel jak byłam za kogoś u nich więc zależy jak sie trafi pewnie...
2
marta 2014-10-21 20:55:14
czy sa tam teraz przyjecia bezposrednio lub przez firme
toddler 2015-01-12 11:37:27
Mam prosbe do osoby/osob, ktore mialy okazje wspolpracowac z ichemem. Poszukuje wszelkich informacji, ktore pomoglyby mi podjac prace u nich. Orientuje sie ktos czy w najblizszym czasie beda przeprowadzane jakies rekrutacje? A jesli to na jakie stanowiska? Mam nadzieje, ze bedzie mozliwosc podjecia pracy, bo firma ma spore doswiadczenie. Trudno sie do nich dostac, i czego ewentualnie mozna spodziewac sie na rozmowie rekrutacyjnej?
wiem 2015-02-23 08:44:36
toddler tylko produkcja na zlecenie
Ineez 2015-11-20 22:32:25
Na Magazyniera wymagają min.średniego wykształcenia min.do prac fizycznych i obsługi wózków ... a może dr.logistyki może być? Nawet anonsu o pracę nie umieją napisać...Nie Polecam
1
Inż 2015-11-24 02:32:22
Benefity -Multi Sport ..itp.to daje już wiele firm -to dla Ciebie zacne zatrudnienie? -śmiechu warte.Powiedz jakie wynagrodzenie.
2
krzatek 2016-02-29 13:42:43
Witajcie, wiecie coś może o pakowaniu, przepakowywaniu warto? Zatrudniają tylko przez agencje?
jaśko 2016-08-17 17:36:39
Napiszcie konkretnie- jaka podstawa dla handlowca, jakie auto (oklejone czy nie)? Czy jest możliwość użytkowania prywatnie, jak ze wsparciem marketingowym, targety możliwe do realizacji?
29 2016-10-17 22:22:41
@trudni ale napisz może jednak przyjacielu nieco konkretniej co takiego dobrze wspominają bo nie ukrywam że przez moment myślałem że jesteś z firmy z działu pr - a chciałabym wiedzieć dokładnie jakie plusy może mi dać zatrudnienie w tej właśnie firmie
antycwaniak 2016-11-10 09:54:09
Nie polecam pracy w Ichem jako przedstawiciel farmaceutyczny (powinno być akwizytor!), marka VitaDiet nie jest w ogóle znana, źle kojarzona przez farmaceutów (kilka wpadek firma miała). Sama firma pół biedy, ale dyrektor handlowy- osoba z przerostem swojego ego. Podpisujesz klauzulę o przeciwdziałaniu mobbingowi, a sami go stosują- masz GPS, a nie powiadamiają cie o tym- nie dostajesz nawet informacji słownej (MOBBING W CZYSTEJ POSTACI)! Najlepiej być "wazeliną" i cicho siedzieć. Przedstawiciel ma cennik np. produkt "x" sprzedaje za 5zł, a KAM ten sam sprzedaje za 1zł! Flota- skoda octavia i opel astra. Zarobki ok. 3tys netto. Nie ma farmaprom, nie ma CRM, nie ma bazy aptek- wszystko w excel-u robisz. Reasumując: PIP będzie miał co robić... Pan Prezes nie widzi wielu spraw (a może nie chce widzieć)?
1
pedro 2016-11-10 17:40:05
Człowiek. Jak On ma ? Nawet nie pamiętam po nazwisku. Nie nadaje się do zarządzania. Wielki dyrektor. Bazują na pani która sprzedaje suplementy za złotówkę. GPS mocno pilnowany. Kasa nie wypłacana. Na czas. Obietnice ciągle. Non stop manipulacja ze firma ma prestiż. Pytam się gdzie? Odradzam. Dyrektor lubi kobiety
. Bo z facetami nie daje sobie rady. Śmieszna firma. Ale życzę powodzenia. Kadrowa masakra. Czepia się i odlicza każde koszty z wypłaty. Mobbing na maxa. Mają tego świadomość ale psychomanipulacja jest na wysokim poziomie. Firma na przeczekanie
1
antycwaniak 2016-11-10 23:39:18
zgodzę się w 101% z tą opinią... Dyrektor P.P. udaje zatroskanego, taki życiowy, pomocny, elokwentny etc... nie dajcie się zwieść! Polpharma go wydymała i teraz pokazuje co potrafi. Obiecanki- cacanki non stop, to też fakt. Dobrze że PIP zbiera dane i niebawem machina ruszy- bo "dziadostwo" trzeba ukrócić...
Zostaw swoją opinię o ICHEM SP. Z O.O. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ICHEM SP. Z O.O.