brak logo

Agart-Pro Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Agart-Pro Sp. z o.o.

AA 2012-01-04 21:12:04
Chyba Cię coś opuściło kolego jeszcze tak powalonej firmy nie widziałem [usunięte przez administratora]. NIE POLECAM NIKOMU
DR 2012-01-06 20:54:57
skoro masz odwage pisać w tym temacie to może będziesz miał na tyle odwagi żeby sie podpisać ?
ja 2012-02-12 10:34:30
Własnie tak opisują firmę pracownicy zwolnieni przez to że są kiepscy i są zwykłym błedem rekrutacyjnym nie [usunięte przez administratora]?
AA 2012-02-21 15:30:25
śmieszne
P 2012-02-28 11:43:58
SMIESZNE,BO NIE ODKRYLES AMERYKI. WSZYSCY TO WIEDZA.....NO ALE CÓZ.....KAZDY ROBI TO CO LUBI:)
JJ 2012-02-28 23:45:14
DAMA NIE CIESZY SIE DOBRA OPINIA KLIENCI MAJA O NIEJ TEZ TAKIE ZDANIE CÓŻ... ZAPRACOWAŁA SOBIE NA TO... A PRACA W TEJ FIRMIE NIE JEST NAJGORSZA
1
AAAA 2012-02-29 10:05:44
CIEKAWE DLACZEGO SZEF TEJ FIRMY ZATRUDNIA WSZYSTKIE KOLEZANKI [usunięte przez administratora]:))))) WALA RAZEM Z NIA TAKIE WAŁKI NA KASE ZE SZOK A ONA ZAWSZE JEST NA GORZE. CIEKAWE DLACZEGO JEJ TO UCHODZI? NIE MA TEJ OPINI TYLKO WE FIRMIE....OGOLNIE LASKA PORAZKA. PRACOWAŁEM TAM I WIEM JAKIE O NIEJ MAJA ZDANIE PRACOWNICY TEGO OBOZU PRACY....MASAKRA
1
aa 2012-06-20 18:33:42
Hahaha lato sie zaczelo i znowu szaleja ciagle zle nie tak
anonim 2012-11-08 12:21:04
nie polecam tej firmy ponieważ byłem tam na rozmowie o prace na magazyn i po pierwszej wstępnej rozmowie kierownik mówi jest Pan idelna osoba na magazyn itp itd i na tym kończy się rozmowa. Prosze czekać na odp na pewno oddzwonimy mija tydzien i nic gdbym sam nie zadzwonił to by się wogóle nie odezwali. Porażka ta firma brak kompetencji i odwagi do oddzwonienia że nie dostałem się jestem ciekaw ile tak osób porobili !!! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013-09-01 08:37:05
a kto odpisuje jak cie nie zatrudnia? nie rycz tylko wez sie w garśc
elemelek 2013-09-09 17:07:56
Samochody mają usterki i owszem i zamiast je od razu naprawiać to czekaja, ąz się bardziej popsują, oczywiście koszty wzrastają, bo nienaprawiona usterka się mści ;-) gorzej, jeżeli ofiarą takiej usterki będzie kierowca, wtedy nie ma nic do śmiechu...Samochód zarejestroowany: masa całkowita 3,5 t - czy ktos się tym przejmie? walą kilka ton na pakę i tylko lecą mandaciki z inspekcji. całe szczescie, że juz trzymam się z dala od tej firmy, dom wariatów i dziecinada. teraz praca spokojniejsza.
Murzyn 2013-12-20 21:55:17
Norin : zapewne w magazynie 1800 na początek. Ale nie polecam tam pracy... Kierownik magazynu nie jest osobą normalną. Miałem do czynienia z tym Panem...zresztą nie tylko ja. Nie będę tu nikogo obrażał itp...ale po prostu nie polecam. Ludzie na magazynie bardzo spoko, kolesie są bardzo w porządku. Nie wiem jak znoszą Pana (usunięte przez administratora) ... pozdrawiam
Arkadiusz 2014-03-24 22:05:40
Wie ktoś w jaki sposób najlepiej zaaplikowac od Agart-Pro, bo osobiście mam trudności ze znalezieniem ofert pracy do nich.
misiek 2014-04-10 12:45:53
pewnie na Goworku umieszczają swoje oferty jak mają jakieś wakaty. zobacz też na ich stronce http://www.agart-pro.pl/index.php?id=1
ramos 2014-04-21 17:12:51
w Agarcie szukają obecnie osób na dwa stanowiska: specjalisty do spraw controllingu oraz asystentki działu zakupów
1
Oszukana 2014-06-22 14:56:34
Niepoważni ludzie!!!! Po ponad miesiącu od rozmowy kwalifikacyjnej dzwoni Pan Szef i mówi ,że się pomylił co do zatrudnienia wcześniejszej osoby. Wypytuje czy istnieje taka możliwość abym rozpoczęła z nimi współpracę. Wszystko pięknie, zacznie pani za 2 tygodnie, proszę podjechać po dokumenty, odbieram je tego samego dnia. Jak wszystko będzie załatwione (lekarz, książeczka itd.) proszę dać znać, zawrzemy umowę. Ja na "już" wyrabiam książeczkę, medycyna pracy aby jak najszybciej dostarczyć dokumenty. Dzwonię ,że wszystko mam. A to jutro się skontaktujemy.... I co? Dzwoni Pan, że bardzo przeprasza ale oni sobie zmienili organizacje pracy i już mnie nie potrzebują! Półtora tygodnia byłam pewna co do tego ,że zacznę tam prace. Zrezygnowałam z dużo pewniejszej oferty gdzie miałam już umowę przygotowaną, a bo ten Agart bliżej, jedna zmiana, praca biurowa... Pan zapewniał ,że praca czeka, wszystko omówione. Odmawiałam na inne pojawiające się oferty, no bo przecież tu już została tylko formalność!
Podsumowując nieźle mnie oszukali. Zostałam bez żadnej pracy. "Szefowie" pożal się Boże... A firma to chyba jedna wielka dziecinada i farsa. Takich doświadczeń nie życzę nikomu.
zzz 2014-08-04 11:29:19
Opinia dotyczy oddziału Byków/ dawniej Bielany Wrocławskie.
Burdel na kółkach - to tak w skrócie.
Na magazynie syf, brak kibla, trzeba się załatwiać w firmie obok albo pod scianą, a może i między regałami....
Każdy z przedstawicieli liże dupsko Panu Właścicielowi (( usunięte przez administratora )) z Poznania, dosłownie kłaniają się wisząc głową poniżej własnej ( usunięte przez administratora )Przedstawiciele całymi dniami na kawce, rzadko odwiedzają klientów, więc i sprzedaż nie najlepsza. Na koniec m-ca wciskaja masę towaru klientom, a że klienci nie zamawaili chłamu, który został im wciśnięty przez żądnego premii za sprzedaż przedstawiciela, tak więc joby za to od klientów dostają kierowcy i ciągłe zwroty towaru to norma. Kierowcy są także obwiniani za kiepską sprzedaż, nikt nie widzi, że przedstawiciele to pospolite lesery. A co jeszcze robią przedstawiciele, skoro nie sprzedaja, a kawa już wypita, ploteczki wymienione? Piszą mailem donosy do Kotleta na swoich współpracowników. Na innych przedstawicieli, na magazynierów, kierowców, nie ma litości, trzeba wejść w dupsko bez mydła. Skoro się jest leserem, to w jakiś inny sposób trzeba utrzymać pozycję. Jesli chcesz się zatrudnić jako magazynier lub kierowca nie wierz podczas rekrutacji, że praca w godzinach 8-16! praca od 4ej rano, aż skończysz lub od 10ej aż skończysz. Nie wierz także w jakiś socjal: wczasy pod grusza, to gruszki na wierzbie. Bony na świeta... czy ktos je wdzial? Raz pan ( usunięte przez administratora )zrobil przyjęcie wigilijne w restauracji dla pracowników to w następnej wypłacie uciał wszystkim premię... na święta...a ludzie naiwnie liczyli na bony świąteczne...nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Ulegniesz wypadkowi w pracy? nie llicz na to, że firma zgłosi to do zus-u... dokumenty wystawi i owszem ale do zus-u zap...alaj sobie sam i wszystko załatwiaj, bo ani pan wielki BHP-owiec, ani pan wielki kadrowiec się tym nie przejmuje tylko zwala obowiązek na tego drugiego. i taka o banda kretynów. Flota samochodowa... hehe temat rzeka. Samochody mają usterki i owszem i zamiast je od razu naprawiać to czekaja, ąz się bardziej popsują, oczywiście koszty wzrastają, bo nienaprawiona usterka się mści ;-) gorzej, jeżeli ofiarą takiej usterki będzie kierowca, wtedy nie ma nic do śmiechu...Samochód zarejestrowany: masa całkowita 3,5 t - czy ktos się tym przejmie? walą kilka ton na pakę i tylko lecą mandaciki z inspekcji. całe szczescie, że juz trzymam się z dala od tej firmy, dom wariatów i dziecinada. teraz praca spokojniejsza.
1
123 2014-08-04 11:32:53
NIE POLECAM. Przedstawiciele to( usunięte przez administratora )kapuja na kierowcow do szefa. zwalaja na nich wine, za to, ze sami nie umia sprzedac towarow. oszukuja klientow, wciskaja stary towar lub kupe towaru jakiego nie zamawiali. klienci( usunięte przez administratora )na kierowce za bledy przestawicieli handlowych.
zzz 2014-08-04 11:45:28
moja opinie zglosilem w zeszlym roku na gowork,teraz sprawdzam z ciekawosci, a tu wszystko usuniete! tylko fragment o samochodach zostal! pewnie przedstawiciele [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wymusili na portalu usuniecie. prawda w oczy kole.
zzz 2014-08-04 12:10:29
ale usuwajcie sobie. bede tu wchodzil regularnie i wklejal opinie. chodz juz tu nie pracuje,to tak mie zalezliscie za skore, ze chetnie popisze opinie hehe
tuleje 2014-08-20 00:09:30
nie polecam. zwłaszcza byków. niepoważni ludzie. atmosfera ciężka, każdy krzywo patrzy na innego. wszyscy donoszą na wszystkich do Kotleta. przedstawiciele nie handluja tylko siedza na plotach na firmie jak stare baby we wsi. jeden to sobie prowadzi wlasny biznes w trakcie pracy, handluje chomikami,wozi sobie sluzbowym autem ten zwierzyniec. pan wlasciciel aby sie nachapac, zero benefitów dla pracownika. zero podwyzki przez wiele lat, a raczej obniżki, nawet inflacyjnej nie dał sknerus. za to przyjzedza specjalnie lansowac sie nowym motorem czy samochodem.
1
verva 2014-08-20 00:11:37
ty sie wez. przeciez napisal,ze byli na tak i mieli zadzwonic. a nie zadzwonili, zero kultury. ale to norma w tej firmie.
Władysław Palisander 2014-11-07 11:38:29
Te "tuleje", a po ile on te chomiki ma??? Wiesz może, bo ja by chętnie kupił coś, może jakie szczury abo inne zwierzęta ma? Który to taki ten co wozi ten zwierzyniec, bo ja by potrzebował dwa odyńce przewieźć i nie ma czym to może on tym służbowym zawiezie? Ja by pojechał do niego i pogadał, a te baby co tam siedzo ze wsi to majo jakie jajka do sprzedania, bo ja też by może kupił jakieś jajka chętnie? Jak ja sie ciesze, że tu popatrzył fajnie tu u was!!!
1
Władysław Palisander 2014-11-07 11:44:17
Przepraszam "tuleje" ja do "verva" napisał, taka pomyłka mała...
1
Pracuś 2015-02-27 18:51:34
Praca ciężka i nie warta tej śmiesznej wypłaty. Firma ma kiepskie produkty i drogo. Nie polecam.
3
zbyszekjaronek72 2015-03-05 18:20:17
Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat współpracy z firmą Agart? Planujemy rozpocząć współpracę z tą firmą w zakresie dostawy produktów a opinie są niezbyt pozytywne. Ponoć reklamują towar pod byle pretekstem jak im się nie sprzedaje lub kończy data przydatności. Będę wdzięczny za pomoc
pracownik 2015-10-30 15:45:04
Osobiście nie polecam. Po zmianie Dyrektora Handlowego widać chaotyczne zmiany. Trudno to w tym miejscu dokładnie opisać, ale według rozmów z ludźmi i z tego co widać, podejmuje decyzje o zmianach tylko po to, aby przypodobać się właścicielowi, a gadkę to on ma. Jest jeden minus, decyzje podejmowane są chaotycznie, są nie przemyślane i wprowadzają jeszcze większe utrudnienia w pracy. Atmosfera siada, a powiedzieć nic nie wolno, bo dyrek ma styl zarządzania strachem, jest coraz gorzej. Tworzy to nieznośną atmosferę i chaos w pracy. Szkoda, że ludzie którzy dostają dobre wynagrodzenie dbają tylko i wyłącznie o nie, a innym (i firmie) dezorganizują pracę. Zdecydowanie odradzam, jest okropnie, nieprzyjemnie i trudno, dodam bez potrzeby.
xyz 2016-02-21 23:44:18
Nie polecam zwłaszcza osobom wykształconym i z chociaż minimalną chęcią wpisania czegoś rozsądnego do CV. Firma zarządzana jest przez ludzi i tu naprawdę bez ściemy, ludzi z problemami na podłożu psychologicznym. Dyrektor Handlowy jest wieśniakiem, który nie potrafi wymówić dobrze słów po angielsku, biega po korytarzu z gazetą Harvard Business Review i głosi motywacyjne gadki. A ser po drugim śniadaniu, jedzonym podczas rozmowy zostaje mu między zębami...
2
Paweł 2016-03-26 23:00:26
Należy być bardzo ostrożnym z tą firmą, nie obchodzą ich pracownicy. Zaliczyli przypadek w którym podkupili przedstawiciela handlowego od konkurencji, ale okazało się, że wraca z urlopu macierzyńskiego wcześniejsza przedstawicielka (zapomnieli!!) Dziewczyna została zwolniona bez zająknięcia, pomimo dobrych wyników. To skandal tak łamać karierę zawodową i życie z powodu własnych błędów!!
1
Lojalna 2016-04-05 09:01:51
Witam , dużo tu wypowiedzi o Agarcie, ale większość pochodzi od ludzi którzy nigdy nie mieli nic wspólnego z ta firma.Ani wewnętrznie ani zewnętrznie.Prawda jest taka :
Firma prowadzona jest przez wizjonera szaleńca,kłamce i tchórza.
Kierownik sprzedaży na Pomorzu to jakieś nieporozumienie, padalec jakich mało ,ewidentnie facet ma problemy ze sobą i wyżywa sie na otoczeniu a do tego przekręt. Atmosfera straszna ,zastraszanie ,mobbing psychiczny, dyskryminacja, gnębienie, dręczenie, szykanowanie.
Zawyżone ceny produktów ,ogromne marze ,szczególnie na produktach IRCA (marna jakość)
Na produkty których termin przydatności do spożycia minął naklejane są nowe daty , etykiety z nową data mocno wybiegającą w przyszłość.
Oj dużo by tu pisać ,tylko czy to pomoże komuś ?
Mam nadzieje ze tak!
Moja rada dla pracowników i klientów
Uciekajcie daleko od tej firmy,w tym przypadku przysłowie "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma " jest strzałem w 10 .
4
Paweł 2016-04-10 20:42:35
@ Lojalna lepiej bym tego o właścicielu nie ujął, u mnie w towarzystwie na takiego gościa mówimy, zawód - syn. Większość majątku, albo odziedziczył, albo dał mu Tatuś na rozkręcenie interesu i nie wie niemalże nic o funkcjonowaniu firmy. Coś tam świta, ale, że kadry? ktoś wraca z macierzyńskiego? że co? Z tym, że Właściciel przy nowym dyrku handlowym to wykształcona owieczka @ babeczka78 - że pewnie, albo że słyszałam, podobno... Nie! są to sprawdzone, pewne, rzetelne informacje, po to, żeby chronić normalnych ludzi. Szanujmy się! Czas na to w kraju nadszedł, żeby tacy ludzie nie niszczyli innych. W przeciwieństwie do Twoich informacji i pochodzących od wpisów tego nowego dyrka, są to informacje pewne dla porządnych ludzi, żeby nie wdepnęli w to. Firma wiejska z nowym manipulatorem dyrkiem nie mającym doświadczenia w handlu (naciągał wcześniej ludzi na pseudo fundusze inwestycyjne) robi z niej białoruską korporację, najgorszy mix. Nie idźcie tą drogą!
2
Paweł 2016-05-13 22:16:23
No wiadomo! większość firm robi szkolenia, ale nie zastąpią one manipulacji i codziennej nie tyle presji, co ohydnych praktyk zastraszania, oczywiście wszystko w sosie jak jest super i jaka moc! i jaka firma fajna! To jest najgorsze co może spotkać człowieka w pracy. Nie zastąpi to również, momentu w którym ktoś niszczy innego człowieka i nie dba o podstawy normalnej pracy i to celowo! A z właścicielem na jaki niby temat? podaj przykład, bo takich bzdur (w sumie ładnie na pierwszy rzut oka brzmiących) jeszcze nie słyszałem.
1
kandydat na PH 2016-06-23 20:38:37
Witam,

Czy ktoś może powiedzieć coś na temat pracy Przedstawiciela handlowego? Jaka podstawa ? Jakie prowizje ? Jakie auto służbowe ?


Jeśli chcesz pracować jako Handlowiec, lubisz rozmawiać z ludźmi i chcesz bardzo dobrze zarabiać
- ta oferta jest dla Ciebie!!!
Dynamicznie rozwijająca się firma branży piekarniczo-cukierniczej, Agart-Pro poszukuje do swoich struktur:
PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO
Miejsce pracy: woj. Mazowieckie
Opis stanowiska:
Aktywne pozyskiwanie nowych klientów (B2B)
Przygotowywanie ofert, organizacja spotkań handlowych
Realizacja planów sprzedaży
Windykacja należności
Budowanie i umacnianie wizerunku firmy na podległym terenie
Wymagania:
Min. 2 letnie doświadczenie na stanowisku Przedstawiciela Handlowego;
Doświadczenie w branży piekarsko – cukierniczej
Wyższe wykształcenie
Wysoko rozwinięte umiejętności negocjacyjne oraz interpersonalne
Silna motywacja do pracy i determinacja w realizacji celów sprzedażowych
Wysoka kultura osobista
Prawo jazdy kat. B
Oferujemy:
Wynagrodzenie stałe + motywacyjny system prowizyjny
Stabilne warunki zatrudnienia
Niezbędne narzędzia pracy
Szkolenia i rozwój zawodowy
tutajnowy 2016-06-30 07:31:21
Witam. Widziałem ogłoszenie na PH.
Pytanie moje jest następujące:
Jaka kasa wchodzi w gre?
Czy plany są realne do wykonania?
Jakie auto i czy jest możliwość prywatnej jazdy?
Czy jakieś dodatkowe benefity (ubezpieczenie, karta multi sport).
Będę wdzieczny za odpowiedź jakiegoś PH pracującego w IRCA.
ljh 2016-07-12 22:41:54
Płacą nie najgorzej, ale plany są nierealne. Za brak ich realizacji wyjazd, tak się stało już z innymi PH. Ogólnie określam jako firma dużego ryzyka dla osób pragnących się stabilnie rozwijać i mieć ciągłość pracy. Szkolenia produktowe typu dlaczego czekolada XYZ jest najlepsza, a wiadomo, że jest. +bujdy dla klienta + motywacyjna kiełbasa i porównania z innymi. Atmosfera taka sobie. Organizacja pracy fatalna. Dowożenie towaru do klienta, bo transport zawalił i inne takie, co rodzi niepłatne nadgodziny.
2
Świadomy 2016-07-14 08:06:49
Hahaha szczęście w Agarcie. Ja bym tego szczęściem nie nazywał. Może są ludzie, którzy nie mają wyboru, są w trudnej sytuacji, wtenczas ta speluna może być rozwiązaniem na jakiś czas, ale nikt, nikt kto nie musi, niech tam nie idzie. Niech, jeśli trafi na DD, nie da się zwieść miłej gadce, jest to wyjątkowy oszust i manipulant, po rozmowie kw bycie miłym się kończy, zaczyna się ukryta agresja tego socjopaty.
1
Xylo 2016-09-02 20:44:13
Cała ta firma to brak kompetencji pracowników, kadra z przypadku i po znajomości. Stare, przeterminowane produkty w magazynach, brak kontroli, stare próbki dla piekarnictwa i cukiernictwa.
Poznań przewodzi, Rumia ''zawija'', Warszawa bankrutuje....
Brak szkoleń, każdy robi co chce i kiedy chce...Ale każdy myśli tylko o sobie...
Ph 2016-10-11 12:35:56
Pana DD nie ma od września 2015......... wiec troche nie aktualne info masz
jkop 2016-10-11 14:27:52
Najważniejsze jest to, że doceniają odpowiednio swoich pracowników i oprócz niezłej podstawy jest szansa na odpowiednie premie czy inne benefity do tego.
Zostaw swoją opinię o Agart-Pro Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agart-Pro Sp. z o.o.