Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.

zdjecie uzytkownika
Halina - 2014-10-19 18:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam pracy ponad moje siły. W Oetker delikatnie mówiąc nikt się nie przemęcza. Liczy się włażenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podlizywanie, bo 75% załogi pracuje tam z przypadku, bez kwalifikacji, to i podatność na wazelinę jest duże.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-22 09:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś mi może coś powiedzieć na temat przełożonych mam tu na mysli brygadzistów ( brygadzistki),czy wspierają pracowników czy też liczą tylko swoje i bronią własnych 4 liter. na kogo trzeba uważać??
zdjecie uzytkownika
foka - 2014-10-25 00:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2014-10-22 09:20:41]:
co do brygadzistek i brygadzistów pewnie wiele osób ma tu swoich faworytów oraz takich za którymi wyjątkowo nie przepadają. Jak dla mnie to każde z nich na swój sposób stara się dobrze wykonywać swoją pracę. Niestety na tym stanowisku wiele znaczy charakter tych osób, a na ten już niestety nikt nie z pracowników wpływu nie ma
zdjecie uzytkownika
czaki - 2014-11-12 02:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [foka - 2014-10-25 00:00:01]:
nie chodzi o to , aby wykonywali swoją pracę na swój sposób dobrze. Ważne , żeby robili to co kierownictwo im każe a przy okazji nie robili sobie wrogów wśród zwykłych pracowników, co nie jest jakoś niesamowicie trudne przy odrobinie chociaż dobrej woli . Jeśli nie potrafią to może nie jest praca dla nich
zdjecie uzytkownika
Drino - 2014-11-26 09:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam zdanie kolegi - jeżeli ktoś podjął już pracę to musi się wykazać nieco własną inwencją twórczą i podjąć ryzyko pracowania w swoim stylu. Najważniejszy i tak jest cel, którym jest jakby nie było odnoszenie jak najwyższych wyników. Każdemu o to chodzi i jeden sobie wybierze taką formę pracy inny inną - to normalne.
zdjecie uzytkownika
Karamba - 2014-12-02 13:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma stabilna, międzynarodowa z rozwiniętym socjalem. Jedyny minus to załoga w Gdańsku. Niekompetentni ludzie, którzy tam pracują ze względu komunistyczny Dział Kadr, który nic nie ma wspólnego z nowoczesnym HR i rekrutacją. Zatrudniają kogo popadnie, po znajomości, z ulicy i efekt jest jaki jest.
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2014-12-25 07:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kompetencje wodzów w Oetker pozostawiają dużo do życzenia, gdyby nie silne logo to nie mieliby się chwalić. Ale widocznie w Bilefeld im to odpowiada, zyski są, biznes się kreci to gitara :-).
zdjecie uzytkownika
Piorun - 2015-01-11 11:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tzw "Prezes" (usunięte przez administratora) jest bardzo kompetentny. Oprócz tabelek z Controlingu, to za wiele się nie orientuje w temacie podległych mu działów. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
danieel - 2015-01-25 17:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takich firmach jak Dr. Oetker ciężko jest o kompetentność. Mają oni wystarczająco dużo rzeczy na głowie żeby się przejmować zwykłym pracownikiem, a zatrudniają duże ilości osób więc rotacja też jest duża. No i tak jak napisał @Karamba ze zatrudnia się byle kogo z ulicy. Jeżeli ktoś jest ambitny to zatrudni się gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Witek - 2015-02-09 07:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dr. Oetker posiada naprawdę wielką renomę wśród Polaków a przede wszystkim wśród osób kupujących dane produkty. Nawet jeżeli ktoś nie chce go kupić a zapytać czy dowiedzieć się czegokolwiek to zawsze ma taką możliwość. W dalszej perspektywie czasu chyba warto byłoby u nich podjąć współpracę i mieć to co potrzebne od ręki.
zdjecie uzytkownika
Batman - 2015-02-11 09:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oetker bardzo dobra firma, tylko załoga w Gdańsku nie ta. Czy są czy ich nie ma to żadna różnica. Firma ciągnie dzięki silnemu Logo i wsparciu z Bielefeld. Gdyby firma dopiero startowała, bez w/w rzeczy, z tą załogą, to by nie przetrwała na rynku roku.
zdjecie uzytkownika
Niki - 2015-02-14 14:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes Polak to najsłabszy punkt tej firmy. Nadużywa władzy, żeby tylko utrzymać się na stołku i otrzymywać ogromne pieniądze. Chociaż Prezes Niemiec (ten co długo pracuje) też nie jest lepszy, leń i nic więcej. Drugi Prezes Niemiec, może i by chciał i ma potencjał żeby coś zmienć, ale bariera językowa jest zbyt duża. Zresztą Polak, cwaniaczek wszystko robi żeby ten nie zorientował się w tym bajzlu.
zdjecie uzytkownika
babeczka z wiadereczka - 2015-02-23 12:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem dlaczego pastwicie się nad panem prezesem, on stara się po prostu utrzymać firmę i dlatego podejmujeczasem zdecydowane decyzje. nie każdemu się to musi podobać, firma jest najwazniejsza a was nikt nie będzie dzieciaki głaskał po główkach. trzeba ciężko pracować! i dlatego ja iodę do Dr. Oetker pracować. są teraz jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-23 20:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oetker to dobra firma, warto w niej pracować.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-09 16:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobrze, cieszę się @pracownik, że masz pozytywną opinie o nich ale jednak mnie ciekawi to jak sprawa wygląda w praktyce, bo napisałeś same ohólniki i teraz ciężko jest mi się w tym wszystkim doszukać autentycznosci jednak.. mam nadzieje, że coś zmienicie jeśli chodzi o precezje wypowiedzi na forum.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-10 08:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tomek, a co byś chciał wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Izut - 2015-03-25 09:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolega nie napisał to ja się odezwę! Chciałbym wiedzieć przede wszystkim na jakie realne zarobki można liczyć i z drugiej strony patrząc jak jest takie wynagrodzenie liczone, czy jest to sama podstawa czy do wyłapania jest jakaś premia miesięczna/kwartalna/roczna... Firma ma odpowiednią markę aby osiągać sukcesy więc chyba warto podjąć u nich tą pracę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-25 10:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premie - to zależy jaki dział i stanowisko.
Płace - ponad przeciętną biorąc pod uwagę region (ale bez szału). Dodatkowo masz bonus wakacyjny i Bożonarodzeniowy (+50% do/pensji).
Czy warto u nich podjąć pracę? jak najbardziej, ale musisz mieć odpowiedni charakter żeby tam pracować. Jak mówił jeden z Prezesów na oficjalnym spotkaniu, nie trzeba być orłem, trzeba mieć charakter - tzn. musisz się słuchać, robić głupie miny jak cię opiepszają i umieć wchodzić w d... - to tak bezpośrednio.
zdjecie uzytkownika
DrOetkereomployer - 2015-04-16 11:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Premie-wysokie
Płace- wysokie (ale bez szału)
Wiele bonusów i dodatków wakacyjnych.
Ceny produktów- za wysokie na standardy naszego kraju, co przyczynia sie dotego, iż nie kazdego stac na ich kupowanie.To prawdopodbnie jedyny minus i problem , który potrzebuje rozwiazania.
zdjecie uzytkownika
Zorro - 2015-04-17 07:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i produkty Oetker są droższe, ale jakościowo biją konkurencję na głowę. Pizza jest o niebo lepsza niż konkurencji. "Jakość przepisem na sukces",coś za coś.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-24 12:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma generalnie zajmuje się nie tylko wyrobem pizzy, mają przecież wszelkie dodatki do ciast, jakieś budynie itd, ale jakościowo też sa dobre, przynajmniej ja tak uważam, a Wy?
zdjecie uzytkownika
Zotto - 2015-04-25 14:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie, Oetker PL to: pizza,produkty proszkowe (ciasta,kisiele, słodkie chwile itp) i dekoracje do ciast. Produkty są o niebo lepsze, niż konkurencji. A że trochę droższe niektóre ...chyba warto jednak zapłacić za jakość
zdjecie uzytkownika
an - 2015-06-30 18:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zotto, tak, jestem tego samego zdania, częśto na prawdę warto dorzucić parę groszy do kisielu, słodkiej chwili, budyniu czy czegoś takiego i mieć mega smak, nie smakujący żadną chemią chociaz na pewno tam jest. A jak się kupi taniej to czasem zjeść się tego nie da. Ja bardzo polecam produty dr. Oetkera
zdjecie uzytkownika
bowel - 2015-06-30 19:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, ale czy pizza jest smaczna to już pozostawmy klientom, ja osobiście wolę jednak z innej firmy, tu niestety jak dla mnie za grube ciasto. To forum z opiniami o pracy, to zapytam jak traktuje dr oetker swoich pracowników, czy może macie jakiś super socjal, czy coś w tym stylu. Z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
karma - 2015-08-11 14:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dr. Oetker Magazynier Magazynu Mroźnego ile taki magazyanier zarabia na reke czy ktos wsie oriejruje? chcialbym aplikowac na to stanowisko ale tylko nie wiem jakie sa warunki takiej pracy i co moga zaoferiowac w zamian za rzsetelna prace jakies benefity dodatkowe pensje za wyrobienie normy albo przerobienie :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-12 12:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam wszystkich.
Jaką ma podstawę przedstawiciel handlowy w firmie Dr Oetker. Jest oferta pracy i się zastanawiam czy aplikować.

Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś poda średnie zarobki.
zdjecie uzytkownika
46yg - 2015-09-12 16:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja byłbym zainteresowany praca w firmie Dr.Oetker ciekawe czy w najbliższym czasie będą prowadzić rekrutację na jakieś stanowisko bo z tego co widziałam to kiedyś szukali magazynierów magazynu mroźnego, elektryka i mechanika w dziale utrzymania ruchu, elektomechanika..wiec mam nadzieje ze wkrótce znów będą kogoś poszukiwać
zdjecie uzytkownika
A - 2015-12-27 20:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej

Czy moze mi ktoś opowiedzieć o rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko biurowe w firmie. Czy pytają o języki obce? jakie jest średnie wynagrodzenie,itp.
zdjecie uzytkownika
Doo - 2015-12-27 23:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@A zazwyczaj jest tak, że jeśli na dane stanowisko wymagają znajomości języka, to z pewnością na rozmowie sprawdzą czy nie skłamałeś w swoim cv pisząc, że znasz język. Niestety nie wiem dokładnie jak wygląda u nich rozmowa, ale tak jest w większości.
zdjecie uzytkownika
Margaret - 2015-12-28 13:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [A - 2015-12-27 20:02:42]:
Brałam udział w rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko Asystenta Działu Sprzedaży i później prowadzący rozmowę przeszedł na język angielski i zadał kilka pytań w tym języku. W ogłoszeniu była zawarta informacja, iż od kandydata oczekuje się umiejętności porozumiewania się w międzynarodowym środowisku. Ciężko jest stwierdzić, czy będą od Ciebie wymagać znajomości języka, jeśli nie podałeś nazwy konkretnego stanowiska. Nie zawsze przecież praca w biurze wiąże się z koniecznością porozumiewania się w języku obcym. Jeśli chodzi o kwestie wynagrodzenia to kandydat miał podać wynagrodzenie, która by go interesowało. Jest to praktyka stosowana w większości firmach.
zdjecie uzytkownika
dffdd - 2015-12-30 02:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pamietam ze swego czasu w firmie Dr. Oetker prowadzona była rekrutacja na wiele stanowsik m.in. inzyniera produckji, czekam na nowe oferty od nich..
zdjecie uzytkownika
honey - 2016-01-16 04:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiły się oferty @dffdd na stanowiska młodszych przedstawicieli handlowych ds. obsługi sieci i po prostu na PH, zatrudniają w opraciu o umowę o pracę, więc próbuj jak chcesz :)
zdjecie uzytkownika
buka - 2016-01-18 12:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@honey taki przedstawiciel ma duże cele ale dobrą sytuacją bo jest wysoka rozpoznawalność marki. z tego co się orientuję to dają premie i pakiet medyczny
zdjecie uzytkownika
prosto - 2016-01-20 12:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@buka tak, zgadza się. firma prężnie działa od ponad 100 lat, to o czymś świadczy. poza tym każdy lubi ich produkty. dają pond to pakiet socjalny i samochód dla przedstawiciela handlowego
zdjecie uzytkownika
fajo - 2016-01-22 14:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to fakt, że taki przedstawiciel ma już ułatwioną pracę, bo raczej nikomu nie trzeba tłumaczyć jakie są produkty i co to dokładnie za marka. Oprocz samochodu służbowego jest też telefon oraz palmtop. Żeby się lepiej pracowało :)
zdjecie uzytkownika
lonny - 2016-01-24 14:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fajo, no to całkiem bogate te narzedzia pracy, zwłaszcza plamtop mnie urzekł. W sumie praca łatwa, bo produkty takie jak gotowe pizze - ristorante, czy gotowe mieszanki na ciasta od dr. oetkera sprzedaja sie jak świeze bułeczki.
zdjecie uzytkownika
nox - 2016-01-26 14:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak praca sama w sobie do lekkich nie należy lonny. Wiele ogłoszeń do dr oetkera nie ma, raptem przedstawicieli poszukują, ale powinni zwiększyć podstawy na których się pracuje
zdjecie uzytkownika
HUgo - 2016-03-09 08:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakimi autami jeżdżą PH?
zdjecie uzytkownika
henryk - 2016-03-09 10:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takich szczegółowych informacji @HUgo to raczej Ci tutaj nikt nie poda ale myślę, że jak na taką firmę to nie powinno być źle :) szczególnie jest celujesz na PH ds. obslugi sieci międzynarodowych
zdjecie uzytkownika
HUgo - 2016-03-09 18:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henryk - 2016-03-09 10:09:12]:
szczegółowych informacji??? przecież nie pytam o zarobki prezesa. nie widzę w tym nic nadzwyczajnego a pytanie zadałem, ponieważ bardzo długo nie widziałem ich PH i firmowych samochodów (kiedyś były oklejone Corsy), czyżby teraz nie były obrandowane?
zdjecie uzytkownika
toto - 2016-03-12 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem, że oprócz przedstawicieli handlowych szukają elektromechanika w Gdańsku @honey posiadającego uprawnienia SEP i językiem angielskim. Fajnie, że oferują umowę o pracę i dodatkowe pakiety socjalny i medyczny. Szczególnie ten drugi jest przydatny, bo wiemy jak wygląda w Polsce opieka medyczna... Czy ktoś wie, czy w przypadku PH również można na nie liczyć?
zdjecie uzytkownika
Corponumerekenty - 2016-03-22 14:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [HUgo - 2016-03-09 18:58:31]:
Nigdy nie było Cors, zawsze fiesty i zawsze oklejone. I nie ma znaczenia czy sieci czy detal bo zawsze takie same auta dla ph. Za kilometry w celach prywatnych firmie placisz i jest to układ i dobry i uczciwy, bo za relatywnie smieszne pieniądze masz samochód do swojej dyspozycji. Telefon bez szału, ale z wystarczajacym limitem, jezeli nie bedziesz wysylal smsow na sexline albo do wróżbity Teodora, to nie zapłacisz za przekroczenie limitu. Zarobki moge tu napisac, ale i tak usunie administrator ;) Prawda jest taka ze relatywnie przecietne, zreszta zadna firma ktora sama sie b.dobrze sprzedaje nie musi placic dobrze ph. Pracowalem w wielu firmach i musze powiedziec ze w Dr.Oetker jest pod wieloma wzgledami naprawde spoko, ale sa i rzeczy które ciężko zrozumieć i takie ktore trudno zaakceptowac, wiadomo jak wszedzie. Klimat calkowicie kolporacyjny, firma rodzinna ale zarządzanie fullcorpo ;) ale nie ma się co dziwic, Dr.Oetker jest i wielki i miedzynarodowy, inaczej sie nie da opanowac takiego folwarku. Ph dostaje narzędzia, szkolenia, dobre produkty do sprzedawania no i płacą mu za to tak jak płacą (targety sa takie jaki udział firmy w rynku, na prawde nie małe, w przeciwieństwie do płac :) W mojej ocenie w Dr.Oetker wypłaty sa przecietne w stosunku do b.wysokich standardow firmy i do tego co placi konkurencja, przy mniejszych wymaganiach i niższej sprzedaży. Dorobic się tu nie dorobisz, ale na zycie wystarcza. Nikt nie obiecuje zreszta ze bedzie łatwo czy bogato, raczej od poczatku wiadomo na czym stoisz i nikt nie opowiada bajek.
Po pierwszej rozmowie z szefowa działu sprzedaży bedzie dla ciebie jasne gdzie sie znalazles i w jakim charakterze :) Moze i bedziesz miał kogos kto twierdzi ze jest twoim przełożonym i bedzie kogos takiego udawał, ale wiec jedno, ze w dziale sprzedaży Dr.Oetker, szef jest TYLKO jeden i jest nim kobieta... Cała reszta to przytakująca świta Toudich. Wiec na wszelki wypadek o zdanie pytaj zawsze szefowej, bo moze sie okazac ze twój niby przełożony wysle cie na manowce, za co ty bekniesz nie on... Atmosfere robia ludzie nie marka czy logo, wiec wiadomo ze w kazdym regionie jest inaczej, ale ci koledzy ze stażem co pracuja dlużej niz ja mowia ze tych kumatych szefów, którzy mieli swoje zdanie i potrafili przekonac szefostwo do czegos juz nie ma. Zostali juz tylko ci b.elastyczni, ale przeciez ph musi posiadac umiejetnosci interpersonalne, wiec jak ktos sie nie potrafi znaleźć, niech sie w ogole do handlu nie pcha. Mnie na razie pasi, robie swoje i mam gdzies nerwowe uwagi mojego wystraszonego wszystkim do okola, bossa... pozdrawiam wszystkich ph na swiecie!
Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.
Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.
"Wywiad z Łukasz Idziński - Młodszy Specjalista ds. Marketingu i Komunikacji w firmie Dr. Oetker Polska Spółka z o.o."
Kiedy i w jakich okolicznościach powstała firma Dr. Oetker Polska? W dużym skrócie, Dr. Oetker Polska to firma z ponad osiemdziesięcioletnią tradycją na polskim rynku. Specjalizujemy się w produkcji ciast, proszków do pieczenia, dodatków, deserów, dekoracji do ciast, środków żelujących i pizzy mrożonej. Pierwsza fabryka w Polsce została założona w 1922 roku w Gdańsku.   Nawiązując do ostatniego zdania, czy wciąż pracują Państwo w tej samej siedzibie? Wciąż jesteśmy w tym samym miejscu, w tej samej siedzibie. Po II wojnie światowej zakład w Polsce  został przejęty przez Gdańskie Zakłady Środków Odżywczych, ale w wyniku transformacji gospodarczych, od 1994 roku działamy,  jako Dr. Oetker Polska.   Z czego są Państwo najbardziej dumni? Na pewno jesteśmy dumni z jakości naszych produktów. Drugi powód do dumy to fakt, że mamy rozpoznawalną markę darzoną dużym zaufaniem przez Konsumentów.   A inne kwestie? Mogę powiedzieć, że  Dr. Oetker, aby móc zagwarantować i systematycznie podnosić jakość oraz bezpieczeństwo produktów, swoją działalność...
zdjecie uzytkownika
hon - 2016-03-22 17:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to u nich można liczyć na opiekę medyczną w ramach ubezpieczenia, PH są normalnie zatrudniani na umowę o pracę więc to jak najbardziej przysługuje
zdjecie uzytkownika
toja - 2016-04-23 14:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda rozmowa na stanowisko ph ds sieci.
POzdrawiam
zdjecie uzytkownika
kol - 2016-04-23 14:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przede wszystkim musisz wyglądać profesjonalnie, rozmowa też jest przeprowadzana przez doświadczonych HRowców, sprawdzana jest znajomość angielskiego jak również branży, no i musisz coś wiedzieć o firmie a przynajmniej to o tobie dobrze świadczy
zdjecie uzytkownika
toja - 2016-04-23 14:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie są zarobki podstawa i premia - co się na nią składa?
zdjecie uzytkownika
****** - 2016-04-29 13:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Halinka jest tym zawodowym HR- owcem ze znajomością angielskiego ? no bez jaj proszę :)
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-05-05 11:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, nie znam Pani Halinki, ale widocznie tak jest :) firma chyba nie zatrudnia byle kogo
zdjecie uzytkownika
galaretka - 2016-05-05 14:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eryk - 2016-05-05 11:48:18]:
Pani Halinka jest jedyna i niepowtarzalna :) posiada wiele umiejętności innych niż znajomości języka :)
co do zatrudniania ludzi to różnie to bywa jak w każdej firmie.Są gwiazdy i pajace - tych drugich tutaj nie brakuje:)
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-05-12 16:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie coś więcej napisać o regionalnym T.M ? podobno nieciekawa postać ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert