Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.

Pracowałeś w firmie Dr. Oetker Polska Spółka z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolek - 2013-10-12 13:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2013-10-10 11:43:57]:
kilka osób w ten sposób dostało pracę w tej firmie. Warto się przejść osobiście. Jeśli wyślesz via E-Mail to cv moze zostać skasowane bez czytania.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2013-10-12 13:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monku - 2013-09-30 21:53:46]:
z tego co wiem to nie. Ale firma się rozrasta i warto sprawdzić osobiście i trzymać rękę na pulsie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-19 14:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy są jakieś wakaty /Trojmiasto/, jaka jest atmosfera, co trzeba umieć żeby się dostać (język, doświadczenie, szkoły, kursy, znajomości)?
zdjecie uzytkownika
Waldemar - 2013-10-26 16:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-10-19 14:48:13]:
Gdańsk to typowo komunistyczny zakłada, bez znajomości nie da rady.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-15 15:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma stabilna to i ciężko się dostać. Niby kisiele i budynie ale firma bardzo odporna na aktualne zawirowania na rynku.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-22 14:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
chyba nie tak do końca. Zakładu w Makowie firma się pozbył. Ciekawe czy ktoś z tego wyciągnie wnioski, czy dalej w Gdańsku będą ciągnąć byle każdy następny dzień.
zdjecie uzytkownika
kuternoga - 2013-12-12 14:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.

Czy ma ktoś jakieś informacje na temat III etapu rekrutacji na stnowisko Młodszego Przedstawiciela Handlowego?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-23 13:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że dr. oetker ma długą rekrutację, rzadko spotyka sie dłuższe rekrutacje niż 2 etapowe, pewnie trudno się dostać.
zdjecie uzytkownika
Majkel - 2014-03-09 09:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie skrupulatnie podchodzą do tematu zatrudnienia, w końcu to firma z długoletnią tradycją na rynku!
zdjecie uzytkownika
Piorun - 2014-03-11 07:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra i stabilna firma to i trudno się dostać. Znajomości to podstawa.
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-03-12 19:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę, że jak ktoś ma kwalifikację to się dostanie i bez znajomości, w końcu nawet dr. oetker nie będzie obojętny na dobrego pracownika.
zdjecie uzytkownika
Piorun - 2014-03-16 11:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
roro - chyba naczytałeś się za dużo książek. Życie zweryfikuje twoje nastawienie.
zdjecie uzytkownika
Mirosława - 2014-04-13 21:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie mają wolnych miejsc to chyba i znajomości nie pomogą, co? Przecież nie stworzą nowego dodatkowego miejsca pracy...
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-04-16 09:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos udzieli informacji o wysokosci podstawy dla ph?
zdjecie uzytkownika
Piorun - 2014-04-20 07:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirosława - 2014-04-13 21:02:35]:
w tej firmie wszystko jest możliwe, jak trzeba to i stworzą nowe stanowisko pracy (to jest duża firma).Plecy to podstawa.
zdjecie uzytkownika
strzała - 2014-04-20 12:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś się orientuje, co z naborem na specjalistę ds. personalnych w Łebczu?
ogłoszenie było do 18.03., jak dzwoniłem ostatnio, to kadry w Gdańsku twierdziły, że w minionym tygodniu będą albo zapraszać na rekrutacje, albo wysyłać maila z podziękowaniem za udział. tydzień minął a tu ani telefonu, ani maila, ani pocałuj się w nos... no taka firma, to chyba odrobiny profesjonalizmu można się spodziewać :/
aaa i nie mam pleców... to pewnie bez szans jestem?
zdjecie uzytkownika
Piorun - 2014-04-21 17:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Strzała, w Gdańsku było kres przedświąteczny i produkcja przedświąteczna z tego powodu pewnie obsuwka. Dzowoń od jutra do Halinki do skutku, najwyżej Cie objedzie.
zdjecie uzytkownika
Roter - 2014-05-12 08:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że duża firma może mieć takie obsuwki przy rekrutacji. Ale bądź co bądź i tak nie jest najgorzej z nimi
zdjecie uzytkownika
Karamba - 2014-05-15 13:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdańsk to głęboka komuna, aż dziw że właściciele utrzymują taki twór.
zdjecie uzytkownika
turlej - 2014-05-15 18:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@strzała i jak wygląda obecnie Twoja sprawa z rekrutacją? bo w sumie już połowa maja, więc raczej po rekrutacji
zdjecie uzytkownika
strzała - 2014-05-20 14:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja sprawa z rekrutacją nie wygląda wcale... niestety. kilka dni po tym poście dostałem info mailem, że... mi bardzo dziękują, więc nawet zaszczytu rozmowy nie dostąpiłem. cóż, takie życie.
zdjecie uzytkownika
Karamba - 2014-05-20 15:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzisz strzała, bo się źle zabrałeś do rzeczy. Trzeba było iść osobiście do Pani (usunięte przez administratora)/Dr. Kadr/.Znam osobę która poszła z partyzanta z CV i pracę dostała.A tak, wysyłając cv via E-mail jest całkowicie anonimowy.
zdjecie uzytkownika
turlej - 2014-06-26 23:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karamba - 2014-05-20 15:40:56]:
no to chyba jedna taka firma na sto. Bo zazwyczaj jak nie mają ogłoszenia na stanowisko pracy to nawet nie rozmawiają z kandydatami
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-06-27 08:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni raczej nie ogłaszają jak mają wakat. Wszystko rozgrywa się za murami.Znajomi, rodzina itp. Firma jest dobra,to i cięzko się dostać. Dlatego warto tam się przejść od czasu do czasu osobiście i zapytać o "rekrutacje".
zdjecie uzytkownika
turlej - 2014-06-28 00:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lolek - 2014-06-27 08:11:59]:
to dobrze wiedzieć... w sumie to już chyba dość popularne w Polsce, że dobre oferty z rynku szybko znikają
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski