Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.


Oceniono 43 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.
Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-23 13:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że dr. oetker ma długą rekrutację, rzadko spotyka sie dłuższe rekrutacje niż 2 etapowe, pewnie trudno się dostać.
zdjecie uzytkownika
Majkel - 2014-03-09 09:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie skrupulatnie podchodzą do tematu zatrudnienia, w końcu to firma z długoletnią tradycją na rynku!
zdjecie uzytkownika
Piorun - 2014-03-11 07:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra i stabilna firma to i trudno się dostać. Znajomości to podstawa.
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-03-12 19:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Myślę, że jak ktoś ma kwalifikację to się dostanie i bez znajomości, w końcu nawet dr. oetker nie będzie obojętny na dobrego pracownika.
zdjecie uzytkownika
Piorun - 2014-03-16 11:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
roro - chyba naczytałeś się za dużo książek. Życie zweryfikuje twoje nastawienie.
zdjecie uzytkownika
Mirosława - 2014-04-13 21:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie mają wolnych miejsc to chyba i znajomości nie pomogą, co? Przecież nie stworzą nowego dodatkowego miejsca pracy...
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-04-16 09:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos udzieli informacji o wysokosci podstawy dla ph?
zdjecie uzytkownika
Piorun - 2014-04-20 07:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirosława - 2014-04-13 21:02:35]:
w tej firmie wszystko jest możliwe, jak trzeba to i stworzą nowe stanowisko pracy (to jest duża firma).Plecy to podstawa.
zdjecie uzytkownika
strzała - 2014-04-20 12:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś się orientuje, co z naborem na specjalistę ds. personalnych w Łebczu?
ogłoszenie było do 18.03., jak dzwoniłem ostatnio, to kadry w Gdańsku twierdziły, że w minionym tygodniu będą albo zapraszać na rekrutacje, albo wysyłać maila z podziękowaniem za udział. tydzień minął a tu ani telefonu, ani maila, ani pocałuj się w nos... no taka firma, to chyba odrobiny profesjonalizmu można się spodziewać :/
aaa i nie mam pleców... to pewnie bez szans jestem?
zdjecie uzytkownika
Piorun - 2014-04-21 17:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Strzała, w Gdańsku było kres przedświąteczny i produkcja przedświąteczna z tego powodu pewnie obsuwka. Dzowoń od jutra do Halinki do skutku, najwyżej Cie objedzie.
zdjecie uzytkownika
Roter - 2014-05-12 08:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że duża firma może mieć takie obsuwki przy rekrutacji. Ale bądź co bądź i tak nie jest najgorzej z nimi
zdjecie uzytkownika
Karamba - 2014-05-15 13:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdańsk to głęboka komuna, aż dziw że właściciele utrzymują taki twór.
zdjecie uzytkownika
turlej - 2014-05-15 18:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@strzała i jak wygląda obecnie Twoja sprawa z rekrutacją? bo w sumie już połowa maja, więc raczej po rekrutacji
zdjecie uzytkownika
strzała - 2014-05-20 14:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja sprawa z rekrutacją nie wygląda wcale... niestety. kilka dni po tym poście dostałem info mailem, że... mi bardzo dziękują, więc nawet zaszczytu rozmowy nie dostąpiłem. cóż, takie życie.
zdjecie uzytkownika
Karamba - 2014-05-20 15:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzisz strzała, bo się źle zabrałeś do rzeczy. Trzeba było iść osobiście do Pani (usunięte przez administratora)/Dr. Kadr/.Znam osobę która poszła z partyzanta z CV i pracę dostała.A tak, wysyłając cv via E-mail jest całkowicie anonimowy.
zdjecie uzytkownika
turlej - 2014-06-26 23:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karamba - 2014-05-20 15:40:56]:
no to chyba jedna taka firma na sto. Bo zazwyczaj jak nie mają ogłoszenia na stanowisko pracy to nawet nie rozmawiają z kandydatami
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-06-27 08:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni raczej nie ogłaszają jak mają wakat. Wszystko rozgrywa się za murami.Znajomi, rodzina itp. Firma jest dobra,to i cięzko się dostać. Dlatego warto tam się przejść od czasu do czasu osobiście i zapytać o "rekrutacje".
Dr. Oetker Polska Spółka z o.o. "Wywiad z Łukasz Idziński - Młodszy Specjalista ds. Marketingu i Komunikacji w firmie Dr. Oetker Polska Spółka z o.o."
Kiedy i w jakich okolicznościach powstała firma Dr. Oetker Polska? W dużym skrócie, Dr. Oetker Polska to firma z ponad osiemdziesięcioletnią tradycją na polskim rynku. Specjalizujemy się w produkcji ciast, proszków do pieczenia, dodatków, deserów, dekoracji do ciast, środków żelujących i pizzy mrożonej. Pierwsza fabryka w Polsce została założona w 1922 roku w Gdańsku.   Nawiązując do ostatniego zdania, czy wciąż pracują Państwo w tej samej s...
zdjecie uzytkownika
turlej - 2014-06-28 00:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lolek - 2014-06-27 08:11:59]:
to dobrze wiedzieć... w sumie to już chyba dość popularne w Polsce, że dobre oferty z rynku szybko znikają
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-24 19:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam pracy w Gdańsku. Firma jest bardzo dobra, ale do kadry kierowniczej to delikatnie mówiąc firma szczęścia nie ma. Praca w Łebczu jak najbardziej.
zdjecie uzytkownika
kinol - 2014-08-25 13:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-08-24 19:03:36]:
po ostatnich komentarzach spodziewać się można , że raczej nikt w Oetkerze na stanowiska kierownicze nie liczy, bo prawie niemożliwe jest je dostać. Jeżeli chodzi o niższe stanowiska to jak dla mnie praca jest znośna. Momentami jest ciężko, ale nie jakoś ponadnormowo. Tylko oczywiście to nieszczęsne kierownictwo
zdjecie uzytkownika
Halina - 2014-08-26 05:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kinol - to może napisz jeszcze co robisz w tej znośnej pracy
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-09-30 12:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Halina - 2014-08-26 05:59:13]:
to może Ty @Halina napisz co w Dr.Oetker jest pracą ponad Twoje siły, bo rozumiem , że taki miał być wydźwięk Twojej prośby o odpowiedź. Nikt nie mówi , że jest tutaj łatwo, ale nie jest wcale trudniej niż w innych firmach, więc myślę, że nie ma co z siebie na siłę robić męczennika. Pozdrawiam i czekam na odp.
zdjecie uzytkownika
Halina - 2014-10-19 18:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam pracy ponad moje siły. W Oetker delikatnie mówiąc nikt się nie przemęcza. Liczy się włażenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podlizywanie, bo 75% załogi pracuje tam z przypadku, bez kwalifikacji, to i podatność na wazelinę jest duże.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-22 09:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mi może coś powiedzieć na temat przełożonych mam tu na mysli brygadzistów ( brygadzistki),czy wspierają pracowników czy też liczą tylko swoje i bronią własnych 4 liter. na kogo trzeba uważać??
zdjecie uzytkownika
foka - 2014-10-25 00:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2014-10-22 09:20:41]:
co do brygadzistek i brygadzistów pewnie wiele osób ma tu swoich faworytów oraz takich za którymi wyjątkowo nie przepadają. Jak dla mnie to każde z nich na swój sposób stara się dobrze wykonywać swoją pracę. Niestety na tym stanowisku wiele znaczy charakter tych osób, a na ten już niestety nikt nie z pracowników wpływu nie ma
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Oetker Polska Spółka z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x