brak logo

Damasz Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Damasz Sp. z o.o.

Brik 2015-03-10 20:55
Uwaga na tą firmę. Nie rzetelna.
7
bob 2016-02-09 10:47
Firma porażka. Dwulicowe szefostwo, jak Cię nie lubią to zwalniają, wymyślając powód. Chyba z żadnym pracownikiem nie rozstali się w zgodzie i normalnie- zawsze jest coś, jak nie ma to chociaż na koniec nie wypłacą ekwiwalentu za urlop. Nie wiem jak przetrwali tak długo na rynku.
6
Bob 2016-08-03 18:30
Może ktoś wie jak wygląda kondycja finansowa tej spółki? Czy są wypłacalni, regulują na bieżąco płatności? Jak atmosfera?
Kosma 2016-08-19 09:24
Uwaga UWAGA - firma nie tylko nie rzetelna ale bardfzo zadłużona - nie reguluje swoich zobowiązań. Ich druga spółka też (damasz sp. z o.o. S.K.). Zlecają jakieś prace, płacą pierwszą ratęalbo jej część a później nie chcą płacić. To co robią to wielkie partactwo i kombinowanie jak tylko obciąć wykonawcą tak aby im nie zapłacić. Bardzo uważać chyba, że ktoś chce ma za duża pieniędzy!!!
4
Mona 2016-08-26 16:45
Musze to to wyżej potwierdzić. Ludzi mają za nic, uważają sie za najcwańszych, najmądrzejszych. To klika małżeństwa i ich koleżanki. Poza tą trójka nic więcej nie jest warte uwagi. Duże spóźnienia w płatnoiściach, nie płacą podwykonawcą, chwalą się, że gdzie nie są to tak się "opłacają", że nic im nie można zrobić. Zwalniają z byle powodu - tak jak napisał bob albo zmuszają do odejścia. Bardzo uważać a najlepiej omijać!
3
Miśka 2016-09-28 08:38
Nie zgadzam się z powyższymi opiniami. W firmie zwalniają nie bez przyczyny, zawsze jest jakaś przyczyna, ale zwalniany pracownik nigdy nie widzi swojej winy tylko zawsze jest przekonany o swoich racjach. To norma. Zresztą powyższe komentarze myślę, że są wystawione przez osoby, które już nie pracują i to taka swoista zemsta. Szkoda tylko, że niezgodna z prawdą. Ponadto sugestia Mony w kwestii "opłacania się" to się kwalifikuje do zgłoszenia do prokuratury jako pomówienie!
1
pogodynka 2017-03-17 17:30
Damasz? He, he. To już lepiej iść do dyskontu na kasę. Tak samo niski poziom szacunku dla pracownika; tak samo wysoka chęć do wykorzystania go w jakikolwiek możliwy sposób - włącznie z problemami z wynagrodzeniami; tak samo trzeba włazić komukolwiek gdziekolwiek, żeby zyskać (uppsss... - nie stracić) czegokolwiek; tak samo trzeba zostawać po godzinach, żeby dobrze wypaść i nie wyjść przed szefostwem; tak samo trzeba uważać na to co się przy kim mówi. Dyskont to nie jest jednak polska firma rodzinna i do dyskontu przynajmniej nie trzeba niczego targać ze sobą - śniadanie można sobie kupić na miejscu. Po. raż. kA.
Podwykonawca 2017-07-10 09:33
UWAGA na tę firmę.

Nie płaci podwykonawcą!
Szefostwo bezczelni naciągacze, zalegają z płatnościami po parę miesięcy!
Moim zdaniem to wyłudzacze usług i jak nie Policja to Prokuratura powinna się nimi zająć.
Uważajcie na nich.
1
Zostaw swoją opinię o Damasz Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Damasz Sp. z o.o.