brak logo

Ekomeks Przedsiębiorstwo Usługowe Stanisław Klimek

Szczawnik

Opinie o Ekomeks Przedsiębiorstwo Usługowe Stanisław Klimek

potencjalny pracownik 2012-09-06 13:38:54
wiecie może gdzie obecnie spółka prowadzi prace ? adresy budów ? chciałbym zobaczyć jak działają zanim zdecyduje się na kontrakt.
wkurzony 2012-10-05 13:51:04
wiecie gdzie można dorwać człowieka bo wisi mi kasę
jeszcze bardziej wkurzony 2012-11-14 15:45:52
nie tylko Tobie kolego... ta firma to przykład jak jest w naszym kraju....
oszukany_przez_klimka 2012-11-26 17:38:04
(usunięte przez administratora) pracowałem w tej firmie i nie spotkałem takiego CHAMA nigdy wcześniej.(usunięte przez administratora)Obecnie kilka dziesiąt pracowników złożyło pozwy. Jeśli się ktoś spodka z (usunięte przez administratora) to dobra rada lepiej nic nie mieć z nim wspólnego. (usunięte przez administratora)
wykorzystany 2012-11-29 15:13:20
Tego się nikt nie spodziewał, że taki straszny szef, (co ja to nie potrafię, nie zrobię, gdzie ja układów nie mam) tak wykorzysta niewinnych i naiwnych ludzi. Pamiętajcie jednak wy wszyscy poszkodowani przez(usunięte przez administratora)to mu się kilkakrotnie odpłaci, pan Bóg jest sprawiedliwy - byleby tylko nie cierpieli jego bliscy, bo przeważnie kara na takich spada.
Pozdrawiam wszystkich tych którzy zostali bez środków do życia.
Uciekajcie z tej firmy, ale o ile się orientuję to już wszyscy się zwinęli. SKŁADAJCIE WNIOSKI DO PIP I DO SĄDU. NIECH MU TO NIE UJDZIE PŁAZEM.
Eilmes 2012-12-17 20:08:25
Witam mam pytanie do poszkodowanych pracujących na etacie u klimka czy komus udało sie odzyskać juz pensje nie chodzi mi o wyrok tylko czy dostał kase (usunięte przez administratora)
dd 2013-01-04 10:53:54
Omijajcie szerokim łukiem firmę Ekomeks (usunięte przez administratora)
Szukajcie w internecie firm, ludzi którzy z nim współpracowały.
Słuchajcie co mają na jego temat do powiedzenia, piszcie o nim wszystko.
poszkodowany 2013-01-07 20:36:16
Kolego nikt nie otrzymał wynagrodzenia za sumiennie wykonywaną prace, niektórzy pracownicy przebywający na chorobowym nie mają nawet dostarczonych zwolnien do zus które wysłali (usunięte przez administratora). BRAK SIŁ!!!
polak 2013-01-07 21:00:18
Są cztery grzechy wołające o pomstę do nieba:

1/umyślne zabójstwo
2/grzech sodomski
3/uciskanie ubogich, wdów i sierot
4/zatrzymywanie zapłaty robotnikom

Chciałem tylko przypomnieć to panu(usunięte przez administratora). który przy kazdej okazji podkreślal że jest wielkim katolikiem...
pracownik jeden z wielu 2013-01-21 10:57:10
50/50 to że szef nie był do końca w porządku to raz płacił jak mu pasowało, a pracownicy poza pracą nie do końca (usunięte przez administratora)Mieli wtedy z czego żyć na delegacjach tacy byli doskonali, a teraz szukają sprawiedliwości. Niech sami uderzą się w pierś, mogli myśleć wcześniej. Rozkradli a teraz jeszcze wypłat oczekują .Firma do tej pory by istniała, a pracownicy mieli by prace, a i oczywiście wypłaty gdyby tylko w 50 procentach byli uczciwi ale nawet na tyle nie było ich stać.
koordynator 2013-01-25 16:12:00
Ci co kradli to stara wachta kradli od początku do końca i zostali w firmie jak najdłurzej sie dało żeby ukraść jak najwięcej. Szkoda ludzi pracujących uczciwie było widać zmiany jak przyszła kadra inżynierów wszystko zaczeło funkcjonować oczywiście Stanisław tego nie docenił mieszł nadal po swojemu i przy tym dużo popijał. Tak obserwując z boku wszystkoby chycio i firma by wyszła na prostą ale było paru cwaniaków (usunięte przez administratora) Widać było jak cięższko pracuja:
(usunięte przez administratora)wpożądku gościu wymagał przejmował sie rozchorował się szkoda goscia napewno kompetentny),
Bulanda (fenomen jeszcze mi nikt takroboty na budowie nie ustawił wiele sie mozna było od niego nauczyć),
Stanisz (spokojny młody inżynier znał sie na rzeczy umiał wszystko poustawac robote odbiory widać ze wkaładał serce w robote)
Cebula (pracowity uczył sie widać chłopakowi sie chciało)
Z biura wszystkich ne znałem ale z tymi co gadałem przez telefon to: Kamila(madra dziewczyna pracowita ),
Iwona (spoko dziewczyna miała swój charakterek ale jej pasowało na tym stanowisku)
(usunięte przez administratora)(mało kompetetny dla mnie nie zrozumiałe czemu stary go tam trzymał)
ppp 2013-02-01 13:43:00
nikomu nie polecam... teraz jeszcze ma na sumieniu bratanka. Józek powinien go zajebać. A tych złodziei którzy zostali w firmie i czekają na wypłaty wcale mi nie szkoda.... tajoka też wielka krzywda spotka (usunięte przez administratora)
2
Ja cos wiem 2013-02-13 14:35:22
Cały ekomek na ryku działa juz sporo lat hotele powstały nie tak dawno. Powstały z pieniedzy wypracowywanych przez ekomeks z jego działalności budowlanej. Wypracowane to moze źle powiedziane w czasie gdy klimek budował hotele zaczoł mieć problem z płatnościami w stosunku do podwykonawców, dostawców materiałów i praracowników. po kilu latach zaległości z płatnościami były juz kilkanaście miesiący i kwoty były coraz większe. Teraz takie pytanie dlaczego nieruchomości nie moga być wykożystane do spłaty zadłużeń w stosunku do tych wszystkich ludzi? Kiedy hotele zmieniły właściciela? Jakie jest w polsce prawo że można tak poniewierać ludzi.
Jaka jest uczciwość klimka "Białe jt bielsze czarne czarniejsze"
mietek 2013-02-15 00:10:12
Zobowiązania ekomeksu już dawno przerosły możliwości ściągania długów. Ci którzy mają ważne wyroki przed tym jak Klimek przepisał hotele na rodzinę mają jeszcze szansę coś ściągnąć reszta musi się pożegnać ze swoją kasą i żyć dalej.
były pracownik 2013-02-15 19:55:19
A mnie szkoda tych ludzi którzy niby dalej pracują a siedzą w domu i nie mają za co żyć i co gorsze mają rodziny i kredyty. Takie mamy głupie państwo ze nic takiemu stasiowi nie można zrobić. nie podoba mi się to jak piszecie że wszyscy to złodzieje którzy zostali tam chociaż za moich czasów tacy byli. Wydaje mi się że nikt z ekipy która podała sprawy do sądu nie dostaną grosza. stanislaw i tak wszystko przerobi że to ich wina ze nie ma kasy. Dlaczego nikt z Was komentujących nie wpadł na to żeby zadzwonić gdzieś dalej do inspekcji pracy do innych sluzb do programu uwaga myśle ze ktos by się wzioł za to i może oddał by wam coś i nikogo by już nie oszukał. Wiem mnie sie dobrze pisze bo tam już nie pracuje ale robie to bo szkoda mi Was. trzymajcie się jakoś chlopaki...
były pracownik 2013-02-15 20:00:20
A i jeszcze jedno gdzie jest jego syn który miał albo już przejoł firmę i tak obiecywał że pomoże że da radę i bronił pracowników do Taty. Pomóż tym ludziom teraz (usunięte przez administratora)
dd 2013-02-19 13:31:41
(usunięte przez administratora) wie że jest bezkarny, bo chcący iść do sądu i założyć sprawę trzeba mieć pieniądze. On nie płaci, więc ludzie nie mają z czym iść do sądu.
Umowa na kanalizacje w Jaworzu-rozwiązana za porozumieniem stron.
Umowy w Dorzeczu Białej zerwane lub rozwiązane - już są rozpisywane nowe przetargi.
dd 2013-02-26 21:28:32
A gdzie(usunięte przez administratora) prowadzi jeszcze budowy i czy w ogóle jeszcze prowadzi !!!!
proźba 2013-03-04 18:36:03
Jeśli ktoś czyta to forum a ma informacje odnośnie majątku (usunięte przez administratora)tj. ruchomości, nieruchomości, kont bankowych, działaliności gospodarczych (sprzentu pozostawionego na budowach, lub tez wywiezionego i gdzieś ukrytego) prosze pisać na forum (usunięte przez administratora) Wszyscy poszkodowani bedą bardzo wdzięczni.
kolega 2013-03-08 19:59:56
chcialem opisac prawde jak bylo naprawde w firmie oszczerstwa w stosunku do pracownikow ekomeksu napisane na forum przez [koordynatora] to stek klamstw kto pracowal w tej firmie to wie jak wygladalo kierownictwo [byly male wyjatki](usunięte przez administratora)[byli niektorzy wyrzucani z innych firm za kradzierze]a (usunięte przez administratora)dalej kradli super serwisant kto go zna[prezes] to wie jaki to kombinator mam nadzieje ze teraz jego klimek pusci z torbami koordynatorzy z tuchowa to co ci dwaj kradli to dziwie sie ze (usunięte przez administratora) jeszcze jednego trzyma[drugi zwial bez konsekwecji]i zrobil z niego prawa reke ludzie obcy opwiadali pracownikom jak mozna bylo wszystko kupic w sobote[i nie tylko w sobote]na magazynie na dabrowce juz nie mowie jak koordynatorzy chandlowali paliwem napisalem ta prawde zeby ci obcy co czytaja te opnie nie wierzyli w wszystkie te opinie bo niektore pisza ludzie (usunięte przez administratora) ja juz mam spokoj od (usunięte przez administratora) ale koledzy niewierzccie w te jego dalsze obietnice niedlugo bedzie upadlosc ajk nie to komornicy puszcza go torbami o wroclawiu komornicy tez juz wiedza
1
dd 2013-03-29 09:28:27
Święta czas radości-Klimek też zgotował piękne Święta tym wszystkim którym nie zapłacił pieniędzy- myślę że PAN (usunięte przez administratora) ma za to szczęśliwe święta. ALLELUJA.
dd 2013-04-26 10:32:38
2013-04-05
Ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku dłużnika
V GU 26/12
Sąd Rejonowy w Nowym Sączu
WySp 2013-05-06 00:50:18
(usunięte przez administratora) próbuje działać i dalej oszukiwać pod szyldem byłego swojego pracownika (usunięte przez administratora) w m. Dąbrówka k/Poznania
1
dd 2013-05-07 10:35:10
Ale to chyba na autostradach w Skanskiej.
1
pracownik xd 2013-06-17 09:00:41
Witam, mam prośbę napiszcie czy również otrzymaliście wezwania na policję w celu złożenia wyjaśnień. Ja już tam nie pracuję, a jeszcze smród firmy się za mną ciągnie. Nie wieżę już w możliwość odzyskania zaległych pensji. Czy ktoś z was dostał jakieś wyrównanie ze strony (usunięte przez administratora) Pozdrawiam Z.
dd 2013-07-31 17:34:23
Dlaczego zamawiający którzy zerwali kontrakty z Klimkiem o tym nie piszą. Dlaczego w ogóle cisza jest o Ekomeksie. Tyle milionów dłużny jest ludziom i tylko tyle. Takie mamy prawo że trzeba udowadniać własną pracę, a pan Klimek na wszystko się wypina , nic nikomu nie jest dłużny.
dusza 2014-03-09 16:59:30
wszystko zmierza do tego, żeby Ekomeks Przedsiębiorstwo Usługowe zamknąć raz na zawsze. Byli pracownicy będą mieli satysfakcje
Waldek 2014-03-27 15:35:01
@dusza, to znaczy, że co się dzieje dokładnie w ekomeksie, że zwiastujesz zamknięcie tego przedsiębiorstwa?
zbigniew kraK 2014-10-29 17:31:35
jak widzę tu już nie ma co zwiastować chyba, bo jeśli wejdzie się na stronę internetową ekomeks to jest informacja o upadłości likwidacyjnej. ja uważam, że szkoda bo jako były pracownik byłem bardzo zadowolony z pracy w ekomeks, warunki dobre były, kasa też się zawsze zgadzała i nikomu nie musiałem. pozdro dla wszystkich
wrona 2014-11-20 15:52:01
również potwierdzam, byłam na stronie internetowej Ekomeks Przedsiębiorstwo Usługowe Stanisław Klimek i jest informacja o postepowaniu likwidacyjnym. no wielka szkoda bo jednak wiele opinii słyszałam że jako pracodawca byli super, no ale cóż, sorry taki mamy klimat.wiecie czy firma w tej lub innej postaci planuje jakąś reaktywację>
dd 2014-11-27 20:42:04
Taka super to dlaczego ma 40 milionów długu!!!!!!
dd 2015-09-02 14:39:23
Pecha można mieć , przychodzi choroba - zgadza się, ale 40 milionów długu. Jedna osoba , przepisanie majątku na dzieci ????? tylko żeby uniknąć płacenia.
dd 2016-04-08 12:32:38
Kto coś słyszał o Panu ....... coś nowego? coś ciekawego?
dd 2016-04-22 14:07:55
plus-0
minus- 49 milionów

jeżeli to jest u nas staranie się , no cóż..
dokładnie mam na myśli czy ktoś coś słyszał co się dzieje z Eko.... i Panem K....
dd 2016-05-24 23:02:21
do bhn http://www.ekomeks.com.pl/ przeczytaj i jak to nic Ci nie mówi to już więcej nic nie mogę dodać.
dd 2016-10-13 23:25:32
Jutro kolejna rozprawa z sądzie. Ciekawe co nowego będzie lub starego?
dd 2016-11-21 19:34:15
Młodzi K. mają adwokatów z Warszawy. Sądy w Polsce są bo są . Wielu sędziów i innych pracowników ma pracę. A cóż Temida ślepa jest. Nikt nie wygra z właścicielem Ekom....... i Hote.... Kli......
Sądy są bezsilne.
1
Zostaw swoją opinię o Ekomeks Przedsiębiorstwo Usługowe Stanisław Klimek - Szczawnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekomeks Przedsiębiorstwo Usługowe Stanisław Klimek