DEKPOL S.A.
3 232 6 1

Opinie o DEKPOL S.A.

Kamil

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może ktoś słyszał czy potrzebują ludzi?

DEKPOL S.A.
pracodawca
@Kamil 14.09.2018 18:20

Zatrudniają na różne stanowiska wystarczy śledzić ogłoszenia

...
@Kamil 14.09.2018 18:20

Źle słyszałeś

Mario
@... 17.09.2018 07:31

Pracowałem w Dekpol i moim zdaniem Dekpol jest dobrym pracodawcom. Praca dla osób ambitnych, zmotywowanych i wiedzących co chcą osiągnąć. Firma na pewno z dużym potencjałem. Warunki i czas pracy mają przełożenie w wynagrodzeniu. Atmosferę pracy tworzy kierownictwo i sami pracownicy - ja nie miałem powodów do narzekań. Polecam

znajomy

Czy z kierownikiem z łyżek jest, aż tak żle?

Dominika

@AS @anonymous Na forum publicznym niedozwolone jest podawanie danych i obmawianie osób trzecich. W razie wątpliwości odsyłam do regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin Zachęcam do dodawania opinii dotyczących pracy w firmie DEKPOL bez odwoływania się do konkretnych osób. @Pracownik Dlaczego tak uważasz? Możesz przytoczyć jakieś konkretne zachowania lub sytuacje wskazujące na takie postawy przełożonych? Na forum publicznym mogą być tylko prawdziwe informacje, dlatego dopytuję o argumentację Twoich zarzutów.

Radek

Często długi staż pracy nie idzie w parze w dobra praca i dlatego młodzi są tak doceniani!

anonymous

a kierowca ze skorcza to konfident i zlodziej uwazajcie chlopaki na gnoja (usunięte przez administratora) wszystkich a on jest swiety

Radek

Myślę, że ocena kierownictwa nie należy do pracowników!

Pracownik

Firma rozwojowa, ale dyrektor i kierownik produkcji do wymiany. Zarobki ok, ale 200 godzin na produkcji to standard a do tego weekend. Pracuje tam od niedawna i byłoby ok gdyby nie traktowanie pracowników to już mobing.

Barszczukrainski
@Pracownik 11.07.2018 22:43

Za 2lata dostaniesz obiad.

Leon

Takiej dużej firmy nie stać na porządnego kierownika tylko po raz kolejny biorą na to stanowisko oszusta i krętacza śmiechu warte kto podejmuje takie decyzje

Rudy Stefan

Ogólne firma dno. Nowy lub Ukrainiec dostanie więcej niż ten co pracuje tu kilka lat. Jak nie strzelasz z ucha to tu nic nie osiągniesz.

aanonimmm

chodzi Ci NIk gdzie wykonują konstrukcję stalowe?

Nik

A jakie godziny pracy na konstrukcjach ?

Wolny

Warszawska GH- masakra!!!Wystarczy przeanalizować rotację pracowników na warszawskiej budowie galerii. Traktowanie zarówno pań, jak i mężczyzn poniżej krytyki. Nadzór ok, ale notorycznie wylewa się na niego wiadro pomyj. Układ a'la Macierewicz-Miskiewicz pomiędzy dyr a kB. Czytając opinie i mając za sobą "pracę" zastanawiam się czy nikt z prezesów nie dostrzega problemu? Jak ktoś chce nabawić się doła i znienawidzić swój zawód -polecam. Ja uciekłem, kasa to nie wszystko, sorry dekpol. Przez kilkanaście lat pracy u różnych deweloperów nie spotkałem się z takim chamstwem, przedmiotowym

Nick
@Wolny 19.06.2018 23:03

Jakie są standardowe godziny pracy ? 7-17? Z góry dziekuje za pomoc

Dominika

@Wolny Bardzo dziękuję Ci za opinię i jednocześnie przykro mi, że praca w firmie DEKPOL okazała się dla Ciebie rozczarowaniem. Czy pracodawca oferował chociaż, oprócz pensji podstawowej, jakieś premie oraz dodatki pozapłacowe? @Biuro Dlaczego tak uważasz? Zawsze warto uzasadnić swoje zdanie tak, by inni użytkownicy forum mogli poznać jakieś szczegóły. @świeżak Cieszę się, że akurat Tobie praca w DEKPOL odpowiada. Jak długo już tam pracujesz?

świeżak

Pracuję od kilku miesięcy i uważam, że firma ma duży potencjał, u nas atmosfera jest dobra, zarobki też. Chociaż faktycznie jest problem z operatorami, jest za mało ludzi na produkcji, nowi często nie są kompetentni. Kierownik produkcji bywa niezbyt przyjemny, wprowadza nerwową atmosferę, nie szanuje pracowników. Ale ogólnie uważam, że jest ok.

Jon

Wszystko pięknie, ale nadal nikt nie napisał na jakim poziomie są tam zarobki... Czego się boicie?

Jojo
@Jon 23.06.2015 14:31

W zależności od tego jak paluszek trzymasz

pracownik
@Jon 23.06.2015 14:31

Zarobki są tajne, podpisujesz w umowie, że nie będziesz ujawniać

Biuro

Ogolnie tragedia

Dominika

@Pedro Oczywiście, na paru portalach z ofertami pracy widziałam, że DEKPOL szuka nowych ludzi do pracy. Oferty pracy są również zamieszczone na ich oficjalnej stronie internetowej http://www.dekpol.pl/material,kariera,423.html Chcą zatrudnić między innymi kierownika robót branży elektrycznej, pracownik budowlanego czy technika utrzymania obiektu. Jakie stanowisko by Cię najbardziej interesowało?

Mateo

Dołączam się również do opinii ta firmą to wielka TRAGEDIA i wielki nie wypał! Obiecują podwyżki od roku i zmieniło się coś?nie- Ważne że tym młodym i nowym nie doświadczonym dają na początek dobre pieniądze a ściemę walą. Osoby doświadczone nie są w ogóle doceniani tylko kopani w tyłek a o podwyżkach dużo mówią a mało czynią ja się zwalniam pod koniec tego miesiąca trzeba postępować tak jak oni traktują pracowników czyli obojętnie

Nat

Nie polecam tej firmy ! Bałagan !!! I nie ład na produkcji łyżek Pan Zbyszek ma ludzi za głupich osoby które robią tam parę dobrych lat i się starali od początku robią . Dostają nie doceniani traktują ludzi jak mopy do ścierania podłogi a nie doceniają ludzi doświadczonych którzy się na robocie znają i od początku doceniali robotę !!! Przyjmują młodych pracowników i mają tyle sama zapłacone niż pracownicy którzy zapierdzielają Starają się a mają marne grosze a osoby młodzi i nowi ciula robią opierdzielają się lasery a mają zapłacone ? A za co ? Za to że nowi nie potrafią robić tylko 4 elementy przez cały dzień zrobią i to wszystko a tu człowiek wiele więcej zrobił a ma tyle zapłacone co te leniwe nieroby młode za co ?co to za sprawiedliwość ? Że trzeba robić Za dwóch bo się młodym i nowym robić nie chce. ! A szefostwo brak słów !!! Obiecują podwyżki a mają na ludzi wyrąbane .Ważne że oni mają podwyżki . ! Nie polecam tej firmy. ! Też się nie długo zwalniam. ! Nie będę tym głupkiem ! Niech więcej przyjmują nierobów i dają im podwyżki bo doświadczonych osób nie doceniają. ! ,, Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. "

Adi

Ogólna ,tragedia nic pozytywnego zero podwyżek ,jeszcze chwila i się z produkcji zwalniam niech sobie zatrudnia nowych leserow kolejnych ...ogólne dno

Pedro

Czy firma potrzebuje pracowników? Warto aplikować, niezbyt dobrze o firmie piszecie

Stefan

Na produkcji jest coraz gorzej. Obiecane podwyżki w czerwcu ,a zobaczymy je za rok albo wcale i się dziwią czemu ludzie nie chcą zostawać po te 10h. Teraz musimy zapie.... na nowych kierowników co ostatnio przyszli których przedstawiali na tokarni i do tego ten nowy system zleceń który nabija się w tym śmiesznym komputerku (jeden wielki niewypał z tym) osoby co tam robią wiedzą o czym pisze.... a i dekpol chyba szykuje sie na wojne ,że czołg mają na placu za halą lub nasze premie poszły na niego.

Dominika

@Max 12347 Bardzo dziękuję za podzielenie się Twoją opinią na temat pracy w DEKPOLU - może się ona okazać pomocna dla innych użytkowników forum. Rozumiem, że Twoje doświadczenia związane z wyżej wymienionym pracodawcom były dalekie od ideału. Nadmieniłeś, że chodzi Ci jednak o pracę w tej firmie, jednak w oddziale mazowieckim, a nie w Pinczynie. Sam wspominasz, że tak złe warunki przeniesione są prawdopodobnie stamtąd. Czy masz pewność? Pracowałeś u tego pracodawcy w Pinczynie? Zachęcam Cię do dyskusji, gdyż to może pomóc innym osobom, które zastanawiają się nad aplikowaniem tam.

Max 12347

Witam. Ja chcialbym sie podzielić opinią na temat firmy Dekpol w oddziale mazowieckim. Jeśli zastanawia się ktoś nad zmianą pracy to proponuję ta firmę omijać szerokim łukiem. Oczywiście na rozmowie kwalifikacyjnej obietnice, obiecanki, czego nie będą mieli, i czego nie będą robili itp. Standardy pracy prawdopodobnie przeniesione z Pinczyna jak czytam komentarze. Podejście do pracowników przedmiotowe i obrażanie pracowników na porządku dziennym. W firmie rządzi "Macierewicz i Miśkiewicz" którzy faktycznie są siebie warci i nie wiem dlaczego szukają ludzi na różne stanowiska skoro są tacy świetni ????Rotacja pracowników na najwyższym światowym poziomie (dotyczy różnych stanowisk). Ludzie przychodzą i odchodzą jak zobaczą jaki jest poziom traktowania pracownika i jakie wyimaginowane zadania są wymyślane. Jedyną zaletą jaką mogę wymienić to przyzwoite zarobki, a wynika to z bardzo dużej rotacji i natychmiastowego pozyskania zastępcy. Oczywiście nie polecam tej firmy, chyba że ktoś lubi być traktowany jak niewolnik.

aanonimmm

Czy tam na konstrukcjach jest tak jak na łyżkach?

Umysłowy
@aanonimmm 09.05.2018 22:21

Gorzej....

Prosze odp

Witam mam pytanie jakie zarobki maja ludzie pracujacy a plazmach i laserach?

aanonimmm

A powiedzcie proszę jakie są opinie w Dekpolu na dziale konstrukcje stalowe?

Dominika

@ABC Dlaczego podejrzewasz konkurencję Dekpol o takie działania? Czy firmy ze sobą rywalizują na rynku? @lenor Mobbing to poważny zarzut wobec pracodawcy. Mobbing to na przykład długotrwałe nękanie pracownika, lub jego ośmieszanie przed innymi. Czy byłeś świadkiem lub uczestnikiem takiej sytuacji? Takimi sprawami zajmują się odpowiednie organy państwowe. Wcześniej należy zgłosić to pracodawcy.

Bebe

Mam wrażenie, że kadra Dekpol dostała zadanie pisania pozytywnych komentarzy.

ABC
@Bebe 03.08.2015 11:18

A ja mam wrażenie, że konkurencja Dekpol dostała zadanie pisania negatywnych komentarzy

lenor

Dziwie sie ,ze firma ktora mowi wszem i wobec o swoim dynamicznym rozwoju trzyma na stanowisku kierwonika produkcji tak niekompetentna osobe jaka jest Zbyszek T. pseudo jajcarz. Poniżanie ludzi i mobbig to jego danie główne w tej firmke. Kazdy spawacz go zje ale niestety nie ma prawa sie wykazc ponieważ tacy ludzie jak Pan Zbyszek blokuja. Dekpolowska samozwańcza alfa i omega;) Praca sama w Sobie jak i ludzie nie jest zla lecz taki KTOS moze niezle namieszac w atmosferze w której zie pracuje.. Oby w końcu coś się z tym ruszyło. Powodzenia

Zostaw opinię o DEKPOL S.A. - Pinczyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEKPOL S.A.