DEKPOL

• Białachowo

3. Opinie o pracodawcach Pinczyn
  5. Opinie o DEKPOL S.A.

Opinie o DEKPOL Pinczyn

Nie przegap nowości o DEKPOL S.A.!

prawdziwy sponczbob

29.11.2016 21:36

DEKPOL STAL ŁYŻKI: Po pierwsze ludzie dobrze pracujący są niedoceniani, jest grupa "starych", którym uchodzi wszystko. Różnice stawek to jakiś absurd. Wykażesz się, a i tak ch** dostaniesz!!! Takie coś jak zespół w ogóle nie istnieje, większość robi sobie pod górę. Jest paru normalnych, dla was pozdrowienia przyjaciele i mam nadzieję, że w końcu was docenią!!! Najgorsze jest to, że białe kaski (poza Panem Dyrektorem) udają wszechwiedzących, a tak naprawdę każdy monter czy spawacz ich zjada. Na te osoby UWAGA bo śmieją się w twarz a za plecami plują jadem.
    Golas

07.11.2016 15:02

Ogólnie nie jest bardzo źle, poza faktem, ze bardzo dużo ludzi pracuje z zasiedzenia, bo pracuje po pare lat, niedocenia sie kreatywnych młodych ludzi którzy chcą cokolwiek wnieść, a do tego maja wiedzę. Niskie zarobki dla wykształconych ludzi. A niektórzy to w ogole nie powinni pracować na swoim stanowisku bo sa wręcz szkodliwi przez swój brak kompetencji i brak dokształcenia.
    lokped

07.11.2016 21:21

Czasami człowiek, jak to piszesz: "młody, kreatywny i wykształcony" posiada minimalną wiedzę do tego jaką posiada osoba "zasiedziała". Myślę, że większość z tych" zasiedziałych" osób jest po prostu bardzo dobra w tym co robi i szkoda byłoby ich stracić, dlatego im należy się podwyżka po kilku-/nastu latach współpracy. Wspominałem o tym wcześniej.
    Jarek

15.09.2016 12:52

Wiesz co tez się zastanawiam nad aplikowaniem do nich tylko ze ja akurat na magazyniera bo mam uprawnienia na wozek widlowy, znasz jakieś szczegóły rozmowy?
    wiesiek

10.02.2016 06:33

ogółem tragedia
    dert

05.02.2016 12:56

przychodzą i pdchodzą co poniekótrzy, jak im nie pasuje, ale rotacja jest normalna, jak wszędzie.

05.02.2016 08:55

lokped

08.02.2016 16:46

Tak współpracowałem, jak dla mnie sporo czasu. Praca nie była zła … Ale tak jak wspominałem wcześniej, "wyglądasz" - aplikuj, wiedza teraz zbytnio jest niepotrzebna. Zgadzam się z "kacajem" :)
    lopked

04.02.2016 14:19

Jest mi żal osób naprawdę inteligentnych i nie docenianych, którzy pracują w firmie po 5-10 lat... Zauważane są takie osoby, które oprócz trzepotania rzęsami nie potrafią nic...Grunt to rzucać się w oczy...
    qwert

19.01.2016 14:25

to widzę, że wszędzie tak samo, kasa ok tylko zawsze jest jakieś ale...

17.01.2016 03:10

17.01.2016 11:20

dostawałem nieco więcej, z moich informacji wynikało że nawet pomocnicy mieli więcej. a co do nieprawidłowości, to kolego, takich "małych nieprawidłowości" było od groma, co na prawdę skutecznie utrudniało pracę i funkcjonowanie tam. Podałem tylko przykład pierwszy z brzegu

14.01.2016 20:03

no i jeszcze dodam, że są wielkie problemy magazynowe, tj: dostęp do narzędzi, odzieży, itp. Dla przykładu pół roku nie można się było doprosić nowej odzieży, a gdy dotarła, to okazało się ze magazynier wydał ją jakiemuś "nowemu", nie wiem czy to złośliwość szanownego Pana magazyniera, czy z góry narzucony rozkaz żeby spławiać pracowników. No i niekompetencja kierowników produkcji, może to efekt często wymienianej kadry.

14.01.2016 10:42

Swoją drogą Aniu gratuluję ze tak długo Tam pracujesz:) Pozdrawiam

14.01.2016 10:33

Witam, czytam opinie, i myślę, że niektóre(pozytywne) są sztucznie nabijane, pracowałem tam kilka lat, i nie jest wcale tak pięknie, ogólnie chaos i zamieszanie, brak z góry określonych obowiązków, przez to co chwila przybywa nowych, ogólnie masakra choć kasa przyzwoita. Generalnie praca dla ludzi o mocnych nerwach i bardzo ale to bardzo umiejących odnaleźć się w bałaganie. NIE POLECAM!!!
    ja

18.12.2015 12:23

nie polecam tam pracy

17.11.2015 09:04

za kierowce kategori c lub c+e,o takiej kierownicy mówi,a koparkowy to nie kierowca raczej,

15.11.2015 16:16

jak praca za kierowce wyglada w dekpolu

15.11.2015 16:15

jak tam praca za kierowce wyglada?
    a_d

12.11.2015 09:19

praca w biurze to bajka, jak na standardy w okolicy
    Julian

05.11.2015 18:48

Zgadzam się yhy,rzeczowa jest tylko rozmowa, dziwie sie prezesowi że nie jest zdziwiony ciągła rotacja pracowników produkcji jak również kierownictwu
    yhy

05.11.2015 18:26

no rozmowa tam jest zawsze rzeczowa ale po 3 ms kończy się rzeczowość
    Mirek

04.11.2015 09:28

a może Dekpol cały czas szuka pracowników bo ma nowe kontrakty?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DEKPOL?

Kontakt - DEKPOL S.A.

Gajowa 31 83-251 Pinczyn

Branże: Konsulting i zarządzanie

r/k

03.11.2015 15:36

Miałem rozmowę kwalifikacyjną i była bardzo rzeczowa. Czekam na decyzję
    joł

27.10.2015 20:24

Kapitalnie dekpol szuka konstruktora po raz n-ty w przeciągu roku, gratuluje. nikt normalny tam nie jest w stanie wytrzymać. Przestrzegam przed zmarnowaniem sobie kariery.
    dekpol

27.10.2015 12:31

Bardzo wysłać swoje CV na maila [email protected]. Obecnie trwa nabór na kilka stanowisk.
    waldemar

25.10.2015 06:14

pracowalem w dekpolu w zeszlym roku na terenie budowy galerii do dnia dzisiejszego nie otrzymalem wynagrodzenia za prace
    rafał

24.09.2015 13:17

kibel
    WK

07.08.2015 09:35

Firma rozwojowa !!! , miła atmosfera w pracy , zarobki na poziomie - Polecam!!!
    zdenek

05.08.2015 09:48

To jest forum dlatego każdy ma prawo napisać co sądzi. Jak wcześniej pisałem ja pracę polecam , a jeżeli ktoś ma inne zdanie to też ma do tego prawo. W Dekpolu pracuję od lat i nie zamierzam zmieniać.
    walenty

23.07.2015 10:55

Ja moge z czystym sercem polecic pracę
    taki ja

08.07.2015 08:50

sie wie i to na 100%
    gbj.

06.07.2015 10:29

Nie wiem skąd takie informacje, ja nic takiego nie widziałem.
    taki ja

03.07.2015 14:40

praca ok. troche w biegu ale i zarobic idzie. tylko kierownictwo ma tel bez kontroli dzwonia do kolezanek godz
    frnk

12.06.2015 10:01

Pracowałem w Dekpol jako przedstawiciel handlowy przez pół roku. Była to moja pierwsza praca i zawsze miło ją wspominam. Ułatwiła mi dalszy rozwój zawodowy i umożliwiła nawiązanie kontaktów w branży. Warunki przyzwoite, polecam.
    kristo

08.06.2015 16:19

Praca w biurze jest bardzo przyjemna. Wiadomo, pracować trzeba, ale co ważne cały czas firma daje bodźce do dalszego rozwoju i podnoszenia kwalifikacji np. szkolimy swój angielski na kursach online. Praca bardzo ciekawa wśród fajnych, kreatywnych ludzi.
    kama

01.06.2015 13:09

Szukają teraz pracowników do biura. Szczególnie polecam ze względu na przemiłą atmosferę:)
    gbj.

27.05.2015 10:38

firma zwiększa zatrudnienie, głównie na produkcji osprzętu do maszyn budowlanych, bo planuje szybko się rozwijać ale cieśli to Dekpol nie zatrudnia.Z tego co wiem to głównie szukają na produkcji spawaczy i monterów.
    zybi.15

13.05.2015 20:26

Witam zapytanie czy w firmie są przyjęcia w zawodzie cieśla i jakie warunki (stawka )godzinowa
    jaras

27.05.2015 10:14

W firmie nie zatrudniają cieśli.
    grubson

13.05.2015 17:00

Zaryzykowałem i przeszedłem z innej firmy, pracuje od niedawna i na razie bardzo mi się podoba. Ciekawe projekty i sprzęt na którym wcześniej nie pracowałem, fajnie bo nawet jeżeli coś pójdzie nie tak to zdobędę doświadczenie, które jest w tej branży bezcenne.
    Maniek

13.05.2015 15:15

Miło czytać że firma się rozwija.
    d_k

13.05.2015 09:19

Ja do współpracy z dekpol nie mam zarzutów. Jeżeli chodzi o wypłate - zawsze na czas.
    podwykonawca

11.05.2015 12:52

zapłata za wykonane roboty odbyła się w ratach po terminach. Najważniejsze że zapłacili ogólnie 60 dni po terminie ale w branży to i tak nieźle. Współpraca bez zarzutów.

Zostaw merytoryczną opinię o DEKPOL S.A.