DEKPOL

• Białachowo

3. Opinie o pracodawcach Pinczyn
  5. Opinie o DEKPOL S.A.

Opinie o DEKPOL Pinczyn

Nie przegap nowości o DEKPOL S.A.!

24.07.2014 18:52

welder

24.07.2014 21:17

a ile można zarobić jako spawacz na tych ich konstrukcjach i łyżkach? Jak lepiej się wychodzi na godzinówce bo słyszałem że 20 do 30 zł to prawda?
    welder

23.07.2014 10:43

Witam panowie ile można zarobić w tym dekpolu jako spawacz godzinówka czy akord jest?
    Kiero

04.07.2014 22:46

Nie ma co narzekać. Pensja na czas. Wysokość to kwestia pod jakim Dyrektorem sie pracuje. Według mnie najbardziej sprawiedliwym i wporządku jest Dyrektor (usunięte przez administratora) . Jak da słowo to tak jest i nie ma wycofki z ustaleń. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy w/w Dyrektora. Panie Dyrektorze tak trzymać.
    byly pracownik

04.06.2014 20:13

Zarobki jak zarobki , mozna dorobic na budowie jak ktos potrafi i siedzi cicho :)
    JA TU BYL

01.05.2014 20:21

CZY JEST LEPIEJ
    jo

21.08.2014 16:51

to by się zgadzało z samego biura łyżek zwolniło się / zwolniono 5 osób w tym miesiącu
    Endriu

13.04.2014 01:29

niewielki 15 osób na kwartał
    Endriu

05.04.2014 16:02

wypłata na czas ale jak masz zarobione 2000 to zaczynają się urlopy nie szanują ludzi liczy się tylko góra pracowałem tam 2 lata przez ten czas przyjęło i zwolniło się z 50 osób cyfry mówią za siebie
    najlepszy

20.03.2014 17:16

ja tam nie narzekam na dekpol kasa na czas 30zł/h i jakos leci pan dyr prod w miare reszta zostawia dużo do życzenia
    tt

13.03.2014 21:03

Witam Co do pracy w biurze mogę się wypowiedzieć. Pracowałam jakiś czas. Zwolniłam się u poprzedniego pracodawcy, zaczęłam pracę w Dekpolu gdzie mnie po kilku miesiącach zwolnili. Z tego co się dowiedziałam rotacja jest olbrzymia. Praca niby po 9 h ale to chyba i tak za mało.Pracują tam osoby mające znajomości więc za dużo się nie można spoufalać. Na wynagrodzenie raczej nie narzekałam. Zatrudniają na umowę o pracę. Jeśli interesuje Cię praca na 2-3 miesiące to polecam ; )
    wuwu

12.03.2014 21:56

Może jednak na tej działalności gospodarczej w Dekpol wychodzi znacznie więcej, niż 12 zł na godzinę, bo wątpię, by ktoś po miesiącu chciał tak dalej pracować.
    orkiestra

24.01.2014 16:39

dekpol Starogart buduje w Gd. łopaciesz tam kieruje budową kadra to jakieś dzieci
    mlody

21.01.2014 21:04

Praca mus dzialalnosc zarobki 12/h
    cyc

19.10.2013 17:09

gal ty musisz byc chyba dupowłaz

14.10.2013 15:11

Witam, czy może ktoś napisać o pracy w firmie Dekpol? Rozchodzi mi się o pracę w biurze. Jaka forma zatrudnienia? Duża rotacja? Jakiś przedział wynagrodzenia ?
    gal

21.08.2013 13:17

o kasie szczerze nikt Ci nie powie, kto chce to wszędzie zarobi, komu się nie chce to nie zarobi nigdzie
    bili

26.06.2013 21:55

witam widze ze same dobre opinie tam sa ... he he he smiac mi sie chce chyba sami kierownicy sie wypowiedziel,,, prawda jest taka ze ludzie sa traktowani jak narzedzia których sie wyzuca jak sa ju znie potrzebi lub nie wygodni,, kierowca operator z góry traktowany jak (usunięte przez administratora) któremy z jakiej przyczyny 10 kazdego miesiaca trzeba zapłacić ... zadny warunków socjalnych stawki marne ta firma szkółka dla ludzi chcących zdobyć doświadczenie
    Mastah

16.05.2013 21:37

Zarobki niższe o 40% od tych w trójmieście, umowa o dzieło, socjalu brak. 10 wypłate masz na koncie.
    nnn

03.04.2013 15:10

pracuję w Dekpolu juz kilka lat, uważam, że nie jest żle. Ludzie są różni jak wszędzie, ale można odnaleźć pozytywne strony, przynajmniej wokół mnie są sympatyczni współpracownicy. Na wynagrodzenie też nie narzekam, mam znajomych, ktorzy w innych firmach zarabiają mniej za podobną pracę, więc nigdzie sie nie wybieram. Co najważniejsze to, że 10tego zawsze jest kasa na koncie, a w dzisiejszych czasach to róznie bywa.
    cx

07.03.2013 07:39

niech niapisze jakąś opinię o firmie Dekpol ktoś kto rzeczywiście w niej pracował lub pracuje i może ją ocenić obiektywnie [usunięte przez moderatora] Atmosfera w pracy, warunki, zarobki itp.

Kontakt - DEKPOL S.A.

Gajowa 31 83-251 Pinczyn

Branże: Konsulting i zarządzanie

pod

08.10.2012 12:38

Różnie to bywa, jeśli roboty nie zrobione jak należy to też bym nie zapłacił, znam podwykonawców którzy sobie chwalą współpracę z nimi od lat.Tak to jest z tym wszystkim raz lepiej, raz gorzej, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DEKPOL?

może

31.05.2012 17:05

tego czy wyprzedają to nie wiem, ale widzę, że sprzęt jeździ i pracuje, więc coś się dzieje, a kierowników to zatrudniają coraz więcej. Ostatnio zatrudnił się tam znajomy, więc chyba jest rozwojowo....
    ?

21.05.2012 09:59

Wszystko zależy jakich się ma podwykonawców najtańszych bez doświadczenia i narzędzi wszystko- powodzenia
    pppp

21.05.2012 08:27

A która z większych firm nie bazuje teraz na podwykonawcach? Kwestia odpowiedniego zorganizowania sobie pracy na budowie, ja pracuję z podwykonawcami już od dłuższego czasu i sobie to chwalę. 6m-cy pracowałeś i co byś chciał? Pewnie nawet nie zdążyłeś się wykazać. W firmie budowlanej nie możesz siedzieć i czekać na awans, musisz działać i umieć się odnaleźć, młody jeszcze jesteś to się ucz, a nie narzekaj na innych....... powodzenia kolego!
    ?

24.04.2012 08:44

Jaką możliwość rozwoju daje ta firma? Proszę o odpowiedź.
    davs

22.03.2012 19:55

no dokladnie tez tak slyczalem.ale czy potrzebuja ludzi i jak placa to nie wiadomo.
    jahu

22.03.2012 09:17

słyszałem, że biorą tylko na działalności....
    davs

21.03.2012 21:29

witam.a możecie powiedzieć w jakich granicach zarabiają kierowcy wywrotek?pozdrawiam
    star

17.01.2012 10:56

Firma rzetelna, daje możliwości rozwoju, jestem zadowolona.
    heh

13.01.2012 11:56

szefostwo wymaga, bo taka ich rola. tempo dynamiczne, więc czas szybko leci. ludzie różni - raczej pozytywni i zdarzają się też trudni, jak wszędzie, ale przez to jest ciekawie i najważniejsze, że wypłata 10-go zawsze jest na koncie!
    fazz

11.01.2012 11:34

ja tez popieram! Dodam, że po kilku latach w Dekpolu nadal nie myślę o zmianie pracy. Dobrze się tu czuję i czuję się doceniony.

10.01.2012 20:40

Może ktoś jeszcze się wypowie?
    kropek

10.01.2012 14:11

Jeśli ktoś liczy na znalezienie \\\"ciepłej posadki\\\" i na szefostwo, które nie będzie wymagające - niech lepiej da sobie spokój. Wysoko postawione wymagania należy traktować jako wyzwania. Praca wymagająca dużego zaangażonania, co jest i potem doceniane. Tak ja to traktuję będąc pracownikiem tej firmy Jak sama nazwa wskazuje PRACA - wymaga od nas PRACY a nie przychodzenia codziennie celem podpisania listy obecności.
    opinia

02.01.2012 13:26

zgadzam się z tym co napisał cat...ja też uważam, że dekpol jest firmą rozwojową i w branży budowlanej ma największy potencjał w regionie. przez wiele lat firma osiągnęła naprawdę dużo i co najważniejsze wciąż się rozwija
    dek

27.12.2011 13:25

ja też polecam. firma rozwija się dynamicznie i tak tu się pracuje - trzeba lubić takie tempo. wymagają, bo to przecież praca, a nie odpoczynek od rodzinnych spraw... dla mnie jest ok, polecam
    aha

23.12.2011 15:31

firma jak firma, myślę, że solidna mam za sobą doświadczenia z innymi pracodawcami, tu jestem od jakiegoś czasu i uważam, że jest OK. Wszędzie trzeba pracować, za darmo nigdzie nic nie dają, dobrze wykonujesz swoje obowiązki to i przełożeni cię docenią, a komu nie chce się pracować temu wszędzie będzie żle! Ja polecam.
    cat

23.12.2011 12:50

Szczerze polecam pracę w DEKPOL-u,jest to firma,która ciągle się rozwija,inwestuje w nowe maszyny i technologie.Jestem pod wielkim wrażeniem jezeli chodzi o pracowników tej FIRMY.Ich zaangażowanie w prace jest godne uznania.
    jamjest

16.12.2011 11:58

Co myślicie o tej firmie?
    aglia

15.09.2011 21:25

Witam, chciałam się czegoś dowiedzieć o marce firmy dekpol, czyli doradcybudowlani.eu. szukają tam reprezentanta handlowego i zaproszono mnie na rozmowę, czy ktoś może mi na ten temat coś powiedzieć?
    robak

12.09.2010 08:22

a możecie polecić jakąś dobrą firmę co robi kanalizację itd. byłem tam na rozmowie i wydawało sie byc normalnie , co prawda nie rozmawialem z szefem firmy tylko z kierownikami od sanitarki . Powiedzieli mi ze mam przyjechac juz w poniedzialek . Bardzo proszę o szybką odpowiedz

Zostaw merytoryczną opinię o DEKPOL S.A.