DEKPOL

• Białachowo

3. Opinie o pracodawcach Pinczyn
  5. Opinie o DEKPOL S.A.

Opinie o DEKPOL Pinczyn

Nie przegap nowości o DEKPOL S.A.!

urabura_szef_podwora

05.05.2015 09:57

pracowalem w dekpolu jakis czas, i szczerze powiem na poczatku bylem bardzo zadowolony. budowy byly ciekawe i mozna bylo sie wiele nauczyc, atmosfera tez nie byla najgorsza. jednak po jakims czasie zaczelo sie to zmieniac. (usunięte przez administratora) ludzie w pracy najlepiej jakby pracowali 24h na dobe i jeszcze byli ciagle pod telefonem, nie zapominajac o niedzielach. takze jedyna sluszna decyzja bylo rozstanie z ta firma, czego nie zaluje. dodam wiecej, dawno tak nie skorzystalem na rozstaniu z poprzednia firma. jesli mialbym byc szczery to dekpolowi zawdzieczam jedynie stworzenie mi okazji na zrobienie praktyk, zdobycie uprawnien budowlanych i kilka znajomosci z ktorych mozna teraz od czasu do czasu skorzystac. cala reszta byla na minus (poza niektorymi osobami). (usunięte przez administratora)
    robie bo chce

04.05.2015 16:17

No i wlasnie - nie rozumne tych ludzi co marudza - ale pewnie nieroby i dlatego tak narzekali - coraz wiecej takich.
    też robie bo chce

05.05.2015 09:22

coraz więcej, przychodzą do pracy i myślą że wszystko im się należy. Sam najchętniej bym takich wywalił bo kto inny musi zap*** za dwóch!
    Misia

29.04.2015 12:12

Pracuje w Dekpol w biurze i wydaje mi się że oburzenie które inni wylewają na tym forum bierze się stąd, że nie wszyscy radzą sobie w dekpolu, praca jest wymagająca i trzeba ją lubić i miec kompetencje żeby być docenionym i zadowolonym z pracy. Większość ludzi nie daje rady a potem wypisuje bzdury, tym bardziej że brakuje w okolicy fachowców bo większosć wyjeżdza do większych miast - choćby trójmiasta. To tylko moje osobiste odczucie i tak mi sie wydaje wiec nie zalezy mi na tym żeby wchodzić w dyskusje bo ktoś moze mieć inne zdanie.
    zdenek

20.04.2015 17:00

Mnie dobrze pracuje się w Dekpolu. Pracuje tam od lat.

17.04.2015 15:14

swoją drogą to bardzo dziwne te informacje o zatrudnieniu tylko na umowe zlecenie, ja w dekpolu od początku mam normalną umowe i nie musiałem żadnej działalności zakładać. nigdy bym na takie coś nie poszed żeby samemu za ubezpieczenie płacić a przecież ubezpieczenie w tej pracy to podstawa. Nie wiem po co ktoś zamieszcza takie kłamliwe komentarze...
    podwykonawca

16.04.2015 12:55

współpracuje z dekpolem od niedawna ale myślę że już mogę polecić te firmę jako konkretnego gracza w branży.

15.04.2015 09:43

W dekpolu jak dobrze pracujesz to cie docenia.Dyrektorzy raczej w porządku/ czasem są jakieś zgrzyty ale ja mysle ze ten tylko nie popełnia błędów, kto nic nie robi
    welek

15.04.2015 09:30

To prawda. Dekpol bardzo przyśpieszył ostatnio to tez warto w firmie pracować bo to ze firma się rozwija daje też dużo możliwości dla pracowników. Dekpol zatrudnia większość ludzi w okolicy i choćby za to warto firme popierać
    żaba

14.04.2015 20:51

Firma sie rozwija szczegulnie w budowlance conajmniej po pieciu kierowników na jednej małej budowie.

14.04.2015 14:13

jak w spzedarzy to nie wiem ale ja robie na produkcj i tam ogulnie jest ok. pieniadze dobre jak masz doświadczenie i ciuchy robocze dostajesz od firmy
    nju

14.04.2015 10:25

Pracuje w dekpol od niedawna wiec ciężko mi powiedzieć dokładnie bo nie wiem jeszcze co i jak ale mi dobrze pracuje sie w tej firmie. dobre warunki finansowe i socjal tez ok a może w przyszłości jakaś premia wpadnie... Bytów nie jest tak daleko więc chyba warto spróbować
    radson

13.04.2015 21:54

Ja pracuje i polecam
    bytów

13.04.2015 16:51

jestem z okolic Bytowa i zastanawiam sie czy nie złożyć tam papierów na sprzedaż, nie wiem bo sporo tu krytyki niech ktoś napisze czy warto jakie zarobki i warunki. Musiałbym dojeżdzac i nie wiem czy sie opłaci?
    bolek

13.04.2015 12:09

pewnie bo najwięcej zalezy od człowieka, jak lubisz swoja prace i robisz ja dobrze to wszedzie można zarobic i być zadowolonym a najgorsi są tacy to siedza w domu i tylko narzekają
    krajan

11.04.2015 00:25

coraz czesciej mysle ze te wpisy to od ludzi co nie dali rady. jak idziesz do roboty to tszeba pracowac a nie marudzic Mam kumpli co pracyja w dekpolu i nie skarza sie i tyle
    El

10.04.2015 11:39

wk_starogard zgadzam się z Tobą zupełnie Nie wiem skąd biorą się te negatywne wpisy ale na pewno nie od pracowników. Ja pracuje już w Dekpol ponad dwa lata w biurze. Praca bardzo rozwojowa, firma solidna, pieniądze zawsze na czas, dobra atmosfera. To, że w pracy wymagają żeby pracować to chyba normalne. Ja jestem zadowolona i póki co pracy nie zmieniam
    ko-wal

10.04.2015 10:10

ja pracowałem w dekpol i byłem zadowolony, polecam
    kompetentny

09.04.2015 21:26

Praca spawacza to cieżki kawałek chleba ale jak jesteś dobry, masz uprawnienia i doswiadzcenie to serio można nieźle zarobić u nas. Tutaj cenią fachowców.
    wk_starogard

08.04.2015 22:31

pracuje ponad rok w Pinczynie. Atmosfera w firmie dobra i zarobki mogą być. Generalnie polecam i coś mi się wydaje że te negatywy wpisuje konkurencja
    spawacz

07.04.2015 22:37

szkoda czasu i nerwow idzie wiosna czas szukac lepszego pracodawcy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DEKPOL?

Kontakt - DEKPOL S.A.

Gajowa 31 83-251 Pinczyn

Branże: Konsulting i zarządzanie

spawacz

06.04.2015 09:54

Witam. Dostałem propozycję pracy jako spawacz w dekpolu. Pani przez telefon niebyła chętna podać za jakom stawkę miałbym robić a do firmy mam 200kilometrow i tyle jechać za (usunięte przez administratora) przysłowiowe to bez celu. Mugłby mi ktoś rzetelnie napisać ile tam płacą spawaczowi na godzinę na umowie ewentualnie na swojej DG. Ogulnie ja tylko spawam monterka się nie zajmuję od tego są ludzie a nie jeden od wszystkiego.
    Produkcja

09.04.2015 07:07

Szanowny Panie proszę o przesłanie CV na adres [email protected]. Niezwłocznie po otrzymaniu od Pana wiadomości skontaktuję się z Panem w celu określenia stawki. Jak Pan wie wynagrodzenie w pańskim zawodzie jest uzależnione od umiejętności , doświadczenia i uprawnień jakie Pan posiada.
    podwykonawca

16.03.2015 11:14

Niestety nie płacą zobowiązań. Mają obecnie problem z uregulowaniem faktur na kilkanaście tysięcy PLN za wykonaną i odebraną robotę. Ciągle zwodzą i przesuwają terminy zapłaty...
    łyżka

09.02.2015 19:48

zafascynowała mnie ta łyżka z filmu new star from europe, jest podobno niesamowita sama kopie i na drutach wydziergać też potrafi
    Żarłacz

09.02.2015 16:26

Ale film na stronie! brawo, praktycznie może zrobić wrażenie i ta łyżka na końcu, już myślałem że za moment odleci niczym Challenger w przestworza, wow, tylko po co ta maszyna pomiarowa dla łyżek koparkowych która prawdopodobnie mierzy mikrony
    Kiero

28.01.2015 14:03

Praca tam to śmiech na sali. Śmieszne terminy wykonania, nie masz czasu aby cokolwiek sprawdzić bo to już jedzie.. Chcą żebyś pracował w niedziele- co najzabawniejsze za te same pieniądze. Dyrektor to hipokryta, który nie wie co się na dole dzieje ale ma najwięcej zażaleń i jest pierwszy do obcinania godzin i stawek. Takiej rotacji zarówno na produkcji jak i w kadrach długo nie widziałem. Moja rada popracować chwile i uciekać nie warto nerwów.
    nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!

17.01.2015 18:05

(usunięte przez administratora) Praujące są soboty, niedziele nawet święta. Płacą na godzine a oczekują że ludzie będą robić na akord. Jak w czasie pracy potrzebujesz coś z magazynu to lipa bo otwarty tylko 20 min z rana. Połowa maszyn czeka na generalny remont a oczekują dobrej jakości wyrobów. (usunięte przez administratora) Nie polecam !!!
    tak to jest

12.01.2015 13:44

pracuje juz troche czasu i takuego cyrku tu nie bylo jak od grudnia 2014r zarzadzanie na lyzkach ...raczej jego brak i tylko wydzieranie chodzi o z.t. bieganie i organizowanie sobie pracy dla siebie bo kierownictwo tylkoo na papierosa na malarnie .........
    jaaaa

11.01.2015 21:32

praca na produkcji to 140-220h miesięcznie (zależy od sezonu). Umowy to tylko wybrani dostają, reszta na działalności albo umowa o dzieło. Jak kierownik czy tez majster nie będą Cie darzyć sympatią to będziesz traktowany jak śmieć, zero szacunku do człowieka. Jeśli chodzi o zarobki nawet ok, biorąc pod uwagę powiat starogardzki czyli zagłębie bezrobocia.
    mały

03.01.2015 19:16

To całe forum to śmiech,pisałem tu ostatnio ale admin to usunoł bo zagrażało to czyjej (usunięte przez administratora) jak Pan Prezes by się dowiedział ale i tak się dowie jak nie w ten to inny sposób
    mam wyje

03.01.2015 13:49

apropo produkcji łyzek. (usunięte przez administratora) ala kierownik brak pojecia o pracy zero organizacji on i brat to ideały a reszta to mongoly tylko chodzi i(usunięte przez administratora) sobie chronic
    odwazny

21.12.2014 00:40

nieroby jak wam sie robic nie chce to na wysypisko puszki zbierac a nie pieprzyc jak wam to w zyciu zle .Idzie baran jeden z drugim do dekpolu opowiada bajki p.dyrektorowi po m-cu go wywalaja bo nic nie potrafi i wtedy pisze bzdury na stronie to sie tyczy wszystkich panow magistrow w biurze rowniez po studiach i nawet prostych rzeczy nie potrafia jedna wielka ZENADA
    Rafi

27.11.2014 09:55

Nowy nie opowiadaj bzdur, jest tam totalny bur---el. NIe 210 godzin a 270, i nie mów, że ludzie nie potrafią i nie chcą pracować, bo sam tam pracowałem i wiem jak tam jest.
    nowy

23.11.2014 11:12

rotacja jak wszedzie najwiecej w biurze ale coz jak ktos nic nie potrafi a na poczatku opowiada bajki to go pozniej wyeliminuja tzw selekcja naturalna na produkcji jest podobnie jak komus sie nie chce pracowac niech zostanie w domu a w dekpolu pracuje sie po 9 godzin i soboty to okolo 210h
    Mar Marecki

21.11.2014 22:04

Rotacja jest spora, szczególnie jak ktoś ma fach w ręku, elektrycy, spawacze, dobrzy kierowcy. Wykorzystują na maxa, 250 godzin w miesiącu to norma, więc jak nie masz co robić w domu, to tylko do Pinczyna. Potrącają za co tylko się da, nawet za badania lekarskie, kadra szkoda gadać.
    rys

12.09.2014 10:22

Więc może z drugiej strony jestem podwykonawca dla dekpolu (usunięte przez administratora) Natomiast jeśli chodzi o kadry praktycznie nie przygotwani sami zmieniają projekty nie informując o tym dużo pisać Ale ogólnie proponuje uważać
    pikapika

10.09.2014 16:29

nie ma tam praktycznie rotacji w ogóle, jak cie zatrudnia to siła będą cie tam trzymać, obojętnie na jakim dziale, biurze, czy gdziekolwiek tam, ciężko się tam dostać bo są tam sami fajchowcy, ale jak już ci się uda to praca marzenie, coś naprawdę pięknego, niestety już tam nie pracuję ale sam z głupoty, dyrektorzy prosili mnie nie zwalniaj się, stracimy reputację, no i mieli rację, najgorsza decyzja w moim życiu, chciałbym tam wrócić ale wstydzę się. polecam dział łyżek - biuro szczególnie, naprawę powiadam wam polecam , polecam, polecam, wspaniali dyrektorzy, wspaniała atmosfera, wspaniała praca, o Jezus rozpłakałem się, przepraszam, muszę kończyć.
    dong

04.09.2014 19:04

Czy ktoś pracuje jako inżynier budowy/majster na działalności gospodarczej w Dekpol? Czy ktoś może powiedzieć jak taka praca wygląda? Na jakiej zasadzie spisywana jest umowa/zlecenia/kontrakt? Kto jest bezpośrednim przełożonym?

25.08.2014 15:27

no no

26.08.2014 22:32

nie no Stary jak Twój kumpel tak mówi to mi nic do tego, ja osobiście nie jestem w stanie przewidzieć czy sytuacja danej firmy się zmieni, idź spróbuj,każdy jest kowalem swego losu, a z tego co widzę jak ktoś chce czegoś bardzo to i tak nic nie jest go w stanie przekonać do swych przekonań i zamiarów, natomiast dla mnie póki rządzą owi dyrektorzy na łyżkach to nic się nie zmieni,nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu kadrą, wg mnie w tej firmie liczą się słupki nie ludzie więc zależy kto ma twardą i komu na czym zależy, na litość i zrozumienie jakiekolwiek nie licz, nie wiadomo o co tam chodzi, kompletnie.
    samoój

15.08.2014 19:10

à propos pracy w biurze (łyżki, budowlanka) ktoś napisał może zatrzymują najlepszych: otóż nie zatrzymują ani najgorszych ani średnich ani najlepszych-tym bardziej, zatrzymują swoich znajomych, nie polecam tam startować, chyba że komuś zależy na dużych wrażeniach i ciekawym doświadczeniu w życiu, kierownictwo i dyrektorzy błądzą we mgle, próbują, testują, zmieniają w tę i we w tę, przesuwają ludzi z jednego stanowiska na drugie i z powrotem i tak bez końca, zatrudniają po chwili zwalniają albo mądrzejsi sami się zawczasu ewakuują, po chwili znów zatrudniają na to samo stanowisko kolejnego i tak bez końca, w takich warunkach nie da się efektywnie pracować bo nie wiesz na czym stoisz, jedynie jeśli jesteś odważny to możesz zaryzykować i zdobyć doświadczenie, jeśli Ci się uda zatrzymać na dłużej to jesteś wygrany o wpis w CV i zdobyte doświadczenie bardziej życiowe niż zawodowe ale w życiu liczy się i to. Jedyna dobra porada, nie próbuj robić coś co wykracza poza to, co Ci każą robić, to nie ta firma gdzie liczy się inicjatywa i chęć poprawy działania firmy, podwiń ogon i wykonuj to oraz jak Ci każą, zdobywaj doświadczenie, bierz kasę co miesiąc z konta i czekaj na moment gdzie znajdziesz lepszą ofertę. Ktoś wspomniał o rotacji, faktycznie jest, pytając się kogoś każdy Ci powie, 2mc, 4mc, 6 mc, rok, nikt kto ma jakieś poczucie wartości nie da się tak traktować przez firmę jak w Dekpolu, tam trzeba mieć zdrowie mocne..wiadomo.
    fajrant

04.08.2014 22:54

praca na łyżkach spoko, naprawdę można zarobić, ale jedynie przez 3 miesiące, potem obcinają o 2/3 tego co obiecali, porażka o ironio nie daj się zwieść gadce że to rzetelna firma, wręcz przeciwnie, wszystko obróci się o 90st.
    welder

14.08.2014 10:15

dobry spawacz zawsze znajdzie robotę, tylko w ofertach przebierać,ale nie w okolicach Starogardu.Trzeba poświęcić trochę czasu na dojazd do trójmiasta

Zostaw merytoryczną opinię o DEKPOL S.A.