brak logo

EuroAp Agencja Promocji Adam Pawłowski Expoforum

Białystok

Opinie o EuroAp Agencja Promocji Adam Pawłowski Expoforum

anonim 2011-03-20 06:44:23
A sa tam tacy co pracuja dluzej niz 1 rok?
1
anonim 2011-10-25 05:09:01
Staram się o pracę w expoforum (usunięte przez administratora). Na jakie zarobki można w ogóle liczyć i czy spóźnienia w wypłatach to duży problem w tej firmie?
Tomu 2014-06-09 20:36:17
Czy może ktoś podać dokładny adres prowadzenia działalności przez pana (usunięte przez administratora)p. Ul. Orzeszkowa .?? Proszę o odp.
1
ja 2014-06-30 22:05:20
Niestety, wyszukiwanie po KRS-ie nic nie daje, na stronie www też nie ma zaktualizowanych danych.
gość 2014-07-28 22:09:22
Witam wszystkich. Chciałem wynająć miejsce od Expoforum na targach. Czy ktoś się orientuje jak AP postępuje z klientami.
gość 2014-07-29 19:02:15
Poświęć trochę czasu i poczytaj opinie na internecie, a sam zdecydujesz.
1
dxb 2015-05-17 13:23:10
do informacji zainteresowanych - firma wystawia sie od jutra w Dubaju na INDEX fairs.https://www.indexexhibition.com/search/?search=doors

z ciekawosci przejde sie i zobacze co to za firma :)))
Sra 2016-05-15 13:35:10
EuroAp Agencja Promocji Adam Pawłowski Expoforum ma się coraz lepiej, ich oferty są coraz ciekawsze.
Zostaw swoją opinię o EuroAp Agencja Promocji Adam Pawłowski Expoforum - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroAp Agencja Promocji Adam Pawłowski Expoforum