logo PrimeSoft Polska

PrimeSoft Polska

Poznań

Opinie o PrimeSoft Polska

Stefan 2011-08-14 22:19:25
Nie polecałbym tej firmy. Świadczy o tym bardzo duża rotacja i brak jakichkolwiek perspektyw. W ciągu roku zmieniło się ponad 50% skłądu. Duży chaos. Jak na firmę, która specjalizuje się w wytwarzaniu oprogramowania wymaga się od ludzi znajomości wielu technologii. Firma z tych kombinatorskich. Wycisnąć z pracownika jak najwięcej, za jak najmniejszą cenę.
alek 2012-04-20 22:35:47
Witam,
Wpisałem w google zapytnaie o opinie o firmie Primesoft bo dziwilo mnie ze tak czesto oglasza sie ona na Pracuj.pl.
Idzie z tego wywnioskowac iz firma ma duza rotacje albo nikt nowy nie chce przyjsc a to wynika z finansow firmy ze kiepsko placi.
Czy ktos moze z was wie jakie tam sa stawki wynagrodzenia?
Bo cos czuje ze niskie.
Z gory dzieki za info.
Miet 2012-07-05 15:37:17
Stefan - nie wiem o jakim PrimeSofcie mówisz. Ja pracuję tam od kilku lat i z mojego działu, liczącego ok. 10 osób rotacja była na poziomie 3 -4 osób
Adriann2 2012-07-12 12:28:33
PrimeSoft faktycznie zamieszcza dość często ogłoszenia, ale to jest akurat normalne. Duże firmy tak robia - w ten sposób moga stworzyć sobie bazę potencjalnych pracowników i wybrać najlepszych. Branza IT się rozwija wiec podejrzewam, że potrzebują też ludzi na nowe miejsca pracy, które po prostu powstają w wyniku rozrostu.
Helak 2012-07-13 15:02:49
Alek - wynagrodzenie przyzwoite, mam znajomych w PrimeSoft nie narzekają. Zresztą, sektor IT zawsze płaci dobrze, a to przecież dość duża firma i znana, więc dbają tam o swoich.
Werner 2012-07-16 13:55:19
Widzę, że dużo rożnych opinii sie uzbierało:) Moje doświadczenia choć krótkie są bardzo pozytywne. W PrimeSoft pracowało się dobrze i tak też zarabiało.Co do rotacji - to zależy pewnie od działu - w moim była niewielka
zenek34 2012-09-10 13:48:52
Ostrzegam przed tą pseudo-firemką!
To co dostaniesz na umowie może nie być adekwatne z tym co jest w rzeczywistości (zaniżona kwota wynagrodzenia na umowie w stosunku do ustaleń). Firemka może nie mieć w zwyczaju podpisywać aneksów, gdy zmienią się ustalenia - pozostaje umowa "na gębę". Potem trzeba uważać co się mówi, żeby przelew nie był zaniżony;)
Gość z zarządu opanował do perfekcji umiejętność dawania obietnic, za którymi nic nie ma. Ta firemka to takie miejsce na drodze zawodowej, o którym potem mówisz: "Tam to był dopiero burdel!".
1
Ireneusz 2012-09-18 10:31:15
Jak dla mnie - pracodawca godny zaufania. Trochę musiałem się natrudzić i wykazać aby załapać tam pracę, ale z perspektywy czasu widzę, że było warto. umowy były na piśmie i przestrzegały ich obie strony. Fajne miejsce, jeżeli chodzi o osobisty rozwój zawodowy.
Szczesliwik 2012-11-09 12:49:39
Czasy są ciężkie a znalezienie porządnego miejsca pracy graniczy z cudem, także w branży IT. Na moje szczęście primesoft jest rodzajem pozytywnego wyjątku. Uczciwe podejście do pracownika, godne wynagrodzenie - dla mnie liczą się najbardziej te dwie rzeczy. na plus zaliczam także stabilność zatrudnienia i pro-rozwojowe nastawienie kierownictwa.
MichaM 2012-11-19 14:45:25
primesoft dał mi przede wszystkim możliwość rozwoju a na tym mi piekielnie zależało jak zaczynałem tam pracę. Autem był też zespół - raczej młody wiekiem, sympatyczny. Szef wymagał, był konkretny, ale fair w stosunkach z nami. Choć już tam nie pracuję, to wspominam bardzo dobrze.
jrl7 2012-11-24 14:43:57
Dziale PR, skoncz produkowac tyle tego tekstu i wciskac ludziom kit jak w tej firmie jest fajnie. Kompromitujecie sie -ta firma nie ma tylu pracownikow!!!
Cytrynian 2013-01-07 16:25:14
W sumie przez primesoft przewinęło się pewnie sporo ludzi, czas robi swoje. Kiedy odchodziłem z tej firmy to zwiększali zatrudnienie, a przynajmniej mieli taki zamiar. To w końcu normalne, jeśli chce się rozwijać to trzeba mieć ludzi, którzy pociągną projekty. Pracę wspominam całkiem dobrze.
Rocking 2013-02-04 15:18:54
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, więc spojrzenie mam bardzo z "zewnątrz". spodobał mi się budynek i wnętrze firmy w nowoczesnym stylu. Sama lokalizacja już mniej, bo mieszkam w innej części miasta. Pani z którą miałem okazję rozmawiać była sympatyczna ale też rzeczowa, więc nie było mowy o laniu wody. Jestem ciekawy czy się do mnie odezwą, bo wypadłem chyba całkiem nieźle a chciałbym tam spróbować swoich sił.
Gość 2013-03-03 23:03:10
Liczba pracowników w firmie się zwiększyła, liczba projektów również, ale zarobki zostały na tym samym poziomie. Zarobki słabe.
Moniuszko 2013-03-26 14:42:18
moje spostrzeżenia na temat primesoft są głównie pozytywne, choć mój staż pracy jest krótki: mamy sporo zadań na tapecie, ale można się z nimi wyrobić. Zarobki są w porządku, zależy też kto, czego oczekuje no i co oferuje ze swojej strony. Sektor IT jest obiecujący a praca stabilna.
Metropol84 2013-06-04 10:39:29
duża samodzielność jeśli chodzi o prowadzenie działań, zdarza się, że trzeba zostać trochę dłużej w pracy, ale bez przesady. Jasny system wynagrodzeń.
muniek00 2013-08-06 12:11:36
jak na początek mojej kariery to zarobki są do zaakceptowania, ale licze na systematyczny wzrost wypłaty :P minus za dojazdy przez naramowicka, plus za fajnych klientow - bedzie co w cv wpisac.
boy85 2014-02-26 11:39:37
dostrzegam plusy i minusy pracy tam. Na początek pensja nie powalała, ale z podwyżką nie miałem problemów - jak się sprawdzasz to niezłą kasę można wyciągnąć. Plus za fajnych klientów, w CV dobrze to wygląda.
podwyzek 2014-05-12 09:51:20
ja pracowałem 3 lata i miałem 2x podwyżkę ;) także pod względem kasy nie mogłem narzekać
man 2015-01-19 17:20:29
no włąśnie zastanawiające jest to w jakiej kwocie są to podwyżki :-) I ogólnie ja chciałbym się zorientować co do rekrutacji, tzn.jak to u was sie odbywa itp. Stawiają na ludzi pomysłowych, zaangażowanych i entuzjastycznie nastawionych do nowych pomysłów więc aplikowałem i mam nadzieję, że przed telefonem od nich dowiem się więcej szczegółó
gwarek 2015-03-21 23:04:33
PrimeSoft Polska, lider rynku IT, dostarcza kompleksowe systemy obiegu informacji, z zakresu systemów zarządzania i elektronicznego archiwizowania dokumentów workflow|DMS oraz systemów zarządzania procesami biznesowymi BPM. Oczywiście w firmie w Poznaniu wszyscy rozumieją co tu piszę - niewtajemniczeni nie muszą :P
Sprostowanie 2015-08-13 08:33:13
Pozwolimy sobie na drobne sprostowanie. Obecnie poszukujemy programistów PHP ponieważ poszerzamy nasz zespół i efekty poszukiwań są bardzo owocne. Liczebność naszego zespołu skutecznie się zwiększa, podobnie jak grono naszych klientów. A że apetyt rośnie w miarę jedzenia, rekrutacja trwa i czekamy na kolejne interesujące kandydatury:)
Gorąco pozdrawiamy
HR PrimeSoft Polska
sol 2015-10-25 15:38:18
Znalezienie porządnego pracodawcy też jest niemal nieosiągalne. Rozwojowa praca w PrimeSoft w .NET 3.5, taa...
sol 2015-10-30 21:27:38
@bash
Nic mi nie zaproponowali, bo mnie nigdy nie widzieli, bo interesuje mnie rozwój, a nie implementowanie koła na nowo, kiedy ono już jest w nowszych wersjach. Ogłoszenie na programistę .NET aktualnie wisi na pracuju.
Wesołka 2016-02-01 13:36:00
Pakiet medyczny oznacza w skrócie , że firma ma solidne fundamenty i jest propracownicza. Oferty pracy natomiast, że idzie z duchem strategii rozwoju. Co do rotacji i ludzi młodych wiekiem- modnym jest teraz zmieniać pracę, ale pytanie czy warto jeśli rokujesz, jesli nie- to warto;)
koralgol 2016-03-04 01:05:02
Jedna uwaga w temacie pracy jako programista PHP lub .NET!
Jeśli podczas rekrutacji powiedza wam że szukają pracownika do rozwoju
produktu VDESK to jest spoko i warto się skusić.
Jeśli do grupy programistów NIE ZAJMUJĄCYCH się VDESK-iem to uciekać gdzie pieprz rośnie jedna wielka gimela i syf !
2
gasndv 2016-04-09 00:03:16
Można złapać doświadczenia.
fgvbd 2016-05-07 14:20:55
@łuzik jest tez ta ofera na programsite PHP rowniez w Poznaniu widze ze oferuja miedzy innymi udział w specjalistycznych szkoleniach,udział w zajęciach z języka angielskiego (3 poziomy zaawansowania)pakiety prywatnej opieki medycznej,pozytywną atmosferę pracy
Zostaw swoją opinię o PrimeSoft Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PrimeSoft Polska