brak logo

SENI

Brodnica

Opinie o SENI

mysz 2015-05-02 11:26:50
Czy Seni w Brodnicy pracuję w majowy weekend?
Tom 2015-05-04 14:57:38
Zależy w który i która zmiana ;)
niepalący 2015-05-14 22:03:15
No i zrobili porządek z palaczami ;) Postawili im palarnie, która chyba służy za przystanek dla kierowców TIR-ów. A może mają tam stać Panie lekkich obyczajów, żeby kierowcy mieli rozrywkę w czasie pauzy ? ;) Palacze jak jarali po kiblach, szatniach, miedzy paletami i na OSPREY-ach, tak jarają dalej. Jak się wkrótce okaże, to nie będzie trafiona inwestycja, bo nagle będą sami nie palący w zakładzie. Będą się bali chodzić palić, aby nie być pod okiem Wielkiego Brata.
Balon 2015-05-15 21:30:06
No i wróciły nadgodziny na jednych z brygad.Chodzą tylko te same osoby.Widocznie są bardzo potrzebni.Można było to zaobserwować po ostatniej nocce.
Tom 2015-05-16 04:52:02
Święta racja Balon. Tylko ta jedna brygada w całej firmie widocznie ma pożyczki i kredyty skoro mają załatwione, że mogą chodzić. Reszta pracowników nie musi dorobić paru złotych. No i te same twarze wciąż na nad godzinach. To też jest dość ciekawe.
wujek samo zło!! 2015-05-16 21:39:52
BALON= SIE OBSERWATOR??? Wiadomo z jakiej br jestes!! a moze takiej nierobigi jak ty nikt nie chce?ciężko ci na śniadanie zmienic majac tyle czasu wolnego na tych surowcach!!! zastnawiales sie nad tym?? A co do Tom czy Toma jak pała woli jesli ida osoby na nadgodziny tak jak pisales z jednej tylko brygad to sa braki w obsadach a takiej pały jak ty nie potrzebuja!!! nie pomyslales o tym??
Balon+obserwator=sie Tom??? :) 2015-05-17 08:18:53
Uważasz, że Balon i obserwator, to jedna i ta sama osoba? Uważasz również, że ta osoba pracuje na surowcach? Wręcz jesteś pewien, z tego co widzę.
Ja osobiście tak nie uważam. Nawet jestem tego pewien. Ale skoro masz pewność i na tyle odwagi, aby nazywać kogoś ,,pałą, lub pała'', to idź do niego i powiedź mu to w oczy. Pewnie sam jesteś zwykłą ,,Pałą'', na dodatek łysą :) Poczytaj wcześniejsze wpisy Tłuku, a się przekonasz, że to zupełnie różne osoby.
ktoś 2015-05-17 12:22:01
Ty... , ,,wujek... ch...k'', a nie samo zło :) Jak jesteś taki wujek, dobry wujek, to powinieneś pójść i pozmieniać innych, (zamiast siedzieć na stołówce i patrzeć na nowe wpisy i zdjęcia na fejsie, albo na forum seni) skoro twierdzisz że ten ktoś nie ma czasu zmienić na przerwe. Taki jesteś pewien, że wiesz o kogo chodzi ?. Czy może zaczyna Ci się palić grunt pod nogami, więc chcesz podszyć sie pod kogoś innego?. Udajesz niewiniątko, a sam pewnie większość wpisów tu wstawiłeś, Ty ... samo zło i pustka w głowie.
BALON=SIE OBSERWATOR??? 2015-05-17 17:54:20
wujek samo pustkowie we łbie, analfabetyzm i kompletny nieład i zamieszanie w poście.Trochę długie, ale taki powinieneś mieć Nick
BALON=SIE OBSERWATOR??? 2015-05-17 17:55:24
wujek samo pustkowie we łbie, analfabetyzm i kompletny nieład i zamieszanie w poście.Trochę długie, ale taki powinieneś mieć Nick
BALON=SIE OBSERWATOR??? 2015-05-17 17:58:55
wujek samo pustkowie we łbie, analfabetyzm i kompletny nieład i zamieszanie w poście.Trochę długie, ale taki powinieneś mieć Nick :) Co ma do rzeczy to co napisałeś, a mianowicie nadgodziny, z tym że komuś ciężko zmienić na śniadanie?. Jesteś bardzo pewien tego, kim jest ten ,,ktoś". Skoro wiesz, a ten ktoś nie zmienia na śniadanie, to idź z tym do kierownika.Po co się tu mazgaisz?. Ty jesteś tym, którego nie zmienia na śniadanie?. Przecież to jest jego obowiązek. Może chodzi Ci o to, że nie puszcza na kawę? :) Przypomnij, ile trwa przerwa śniadaniowa?. ...no właśnie, 15 minut. Wiadomo, że ciężko jest się wyrobić w tym czasie. Ale nikt nie ma obowiązku zmieniać na jakieś kawki. Ty zamiast siedzieć półtorej godziny na przerwie, (i to nie jednej) może byś też coś zrobił dla innych i zmienił pomocnika, albo kobiety na pakowaniu ciole. Weź się człowieku ogarnij i weź się w garść. Jeszcze nie wszystko stracone. Przestań beczeć i się rozklejać matołku :) Nie oskarżając nikogo, jeśli nie masz pewności.
tom...asko 2015-05-17 18:20:42
Widzę, że dyskusja sie ożywia? :) Potrafisz nazywać rzeczy po imieniu :) ,,pała"?. Masz jakieś braki?. Między innymi brak mózgu?. Ty raczej nie należysz do tych myślących, czytając Twój post. Raczej nie widać po innych brygadach, aby brali na nadgodziny. Obsady są po 2 kobiety i 1 pomocnik. Tylko dla tej jednej br. są nadgodziny, bo na tamtej są braki?. Jak może przyjść inna br., to nagle nie ma braków?. Pomyśl troszkę PAŁO.
obserwator 2015-05-17 20:57:06
Piszę również w imieniu Balona. Nie jesteśmy tą samą osobą. A pałą, to Ty sam jesteś. Jeśli uważasz, że wiesz kim jestem, to przyjdź i powiedz mi to w oczy cieniasie. Wyrwałeś coś z kontekstu i sam nie wiesz pewnie co. Uważasz, że wiesz nawet z jakiej brygady i gdzie robię ?. Dobry jesteś. Detektyw z c...ą w kroku ?. Tylko uważaj, żebyś się nie pomylił w swoich osądach, bo to grozi karą.
ktoś 2015-05-17 21:09:41
Następnym razem podpisz się jako ,,wujek samo dno'' i ZERO.
tom...asko 2015-05-17 22:47:53
Jeszcze jedno wujek Fido :) Gdybyś choć troszkę był bystry, to zauważyłbyś, że odnośnie nadgodzin ze wszystkich brygad się żala, że nie mogą dostać się na nadgodziny. Nie tylko osoby z wiadomej nam brygady. Nikt nigdzie nie może się dostać, a te osoby które przychodzą, to przychodzą tylko na jedną brygadę. Też wszyscy wiemy na którą i są to wciąż te same osoby. Nie sądzę, aby nie było więcej chętnych.
Bolec 2015-05-18 01:43:01
A was poj*bało do reszty dla mnie godzina w tym zakładzie to za dużo a wy na nadgodziny wyluzujcie i przy fazujcie
ktoś inny 2015-05-18 04:46:09
Bolec się zwolnij jak godzina za dużo. Albo zatrudnij się na 1/16 etatu. Pol godziny może bedzie dobrze. Jeszcze spedz je na przerwie śniadaniowe.
ktoś inny 2015-05-18 04:56:31
myslisz ze chodze na nadgodziny dla własnej przyjemności bo mi się w domu nudzi.tez chcialbym spedzic wiecej czasu z rodzina.każdy ma jakieś plany.a ty jak masz plan tylko chodzenia do pracy to juz twój problem
Nie ważne kto 2015-05-18 12:44:30
Widać ze brygada C tu najwiecej ma do napisania ale po ..uj tu ?
ktoś inny 2015-05-18 14:29:10
Po tobie za to widać, że jesteś z br. B. Kolejny jasnowidz się znalazł. Co wogóle ma znaczyć to po ...UJ tu ? Jak nie tu, to gdzie ? :)
Tomek 2015-05-18 19:58:47
Witam. Takie mam imię i tak się podpisałem. Nie jestem ,,obserwator-em", ,,ulanbator-em'', ani żadnym innym idiotą, który nie ma odwagi powiedzieć czegoś wprost. Zaglądałem tu kilka razy. Szczególnie wtedy, gdy na temat wpisów było głośno w pracy. Wszyscy zainteresowani będą wiedzieć o kogo chodzi ;) Zapewniam również wszystkich zainteresowanych, że jest to mój pierwszy i jedyny wpis tutaj. Jak również ostatni. Mam na tyle odwagi, aby jeśli mam coś do powiedzenia, to po prostu to mówię. Dotyczy to również nadgodzin. Jeśli są, to idę. Jak nie ma, to trudno. Nie mam potrzeby pisania czegokolwiek na jakichś śmiesznych forach. To co tu jest wypisywane, jest też po części prawdą. Co niektórzy przebarwiają. To fakt. Na koniec zacytuję tekst piosenki Elektrycznych Gitar (wszyscy z pewnością znają), pod tytułem ,,Dzieci'';
,,...Wzorce, przykłady, szlachetne zabiegi
łańcuchy dłoni, zwarte szeregi
warstwy tradycji, wieki kultury
tydzień dobroci, ręce do góry

Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy
hej hej la la la la hej hej hej..,

Tak się niestety nie da. Wiadomo. Choćby dlatego, że;

Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy
hej hej la la la la hej hej hej..,
a brat-bratu wrogiem.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Również tych, których nie lubię ;)
Do jutra rana ;) Narka.

Tomek.
Bolec 2015-05-19 00:14:40
Ja już w seni dawno nie pracuję wqurwił mnie ten prezes to dostał pociupkę ;) a zresztą mam lepszą pracę i leże do góry brzuchem pozdro... i współczucia ;)
1
ktoś inny 2015-05-19 01:08:29
Ty Bolec,Kolec czy Stolec. Jak Cie zwał tak zwał. Od dawna nie pracujesz w żeni wiec po jaki ch...j się udzielasz?. Zresztą wczesniej napisales, ze dla ciebie godzina w tym zakładzie to za dużo, a teraz nagle nie pracujesz tam?. Cos krecisz. Lezysz do gory brzuchem?. To co robisz?. Masz aż taka nadwagę, ze nie możesz ruszyć się z wyra? :) Mamusia dokarmiania?.
obserwator 2015-05-19 01:27:12
Ty to pewnie jesteś z br. ,,B'', wiec cwaniaczysz, a rano będziesz na nadgodzinach? :) i 200 wpadnie, nierobicho?.
pracownica 2015-05-20 19:05:34
Brawo Tomek. W końcu ktoś kto odważył się napisać cos o sobie bez jakichś śmiesznych nickow. Nie bierz do serca tego co gadają. Wiesz jacy są ludzie. Jak psy. Jeden zaszczeka a reszta za nim.
Bolec 2015-05-21 01:30:27
słuchaj obserwator jak jesteś takim młotem i masz ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie moja wina ;) po za tym mogę sobie pisać gdzie chcę i co chcę ;) a co robię to ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzi na pewno nie jeżdze z paleciakem hahha
ktoś inny 2015-05-21 09:19:37
Lepiej być tym kim piszesz, niż mieć zryty łeb, tak jak ty :) Może to ty jesteś obserwator skoro twierdzisz, że możesz pisać co chcesz i gdzie chcesz. Choć w sumie nie. Tamten pisze mądrzej niż ty. No i nie jeździ paleciakem, tylko ewentualnie paleciakiem MŁOCIE ;)
ktoś inny 2015-05-21 09:58:15
Poza tym, nikogo zapewne tu nie obchodzi co robisz. Więc po co się dusisz?. Jak dla mnie, to możesz nawet być ci...ą na telefon :)
obserwator 2015-05-25 21:58:24
Co tu za przestaje ?
obserwator 2015-05-25 21:59:34
Nie ma żadnej afery ? Ludzie nic nie badają? :)
obserwator 2015-05-25 22:01:12
Podobno jest ktoś co gada ?
ktoś inny 2015-06-09 09:35:25
Najwięcej to gada pewien zwierz, co się na literę ,,K'' zaczyna ;) Temu to się gęba nie zamyka od nasmiewania się z innych. Z niego tylko nie można się śmiać, bo się obraża podobno
ktoś inny 2015-06-23 00:25:44
No i prowadzą też nabór na idiotę forum. Masz duże szanse :) Chyba Ci się Seni pomyliły.
obserwator 2015-07-16 21:34:36
Wie ktoś może,kiedy w końcu będą mogli chodzić na nadgodziny też inni,a nie tylko te same osoby?. Na dodatek chodzą tylko na jedną brygadę, bo tam można. Nawet jak stoją maszyny. A z naszej br. kiedy będą brać na nadgodziny?. Do kuwy nędzy.
TNT 2015-08-03 09:54:32
Ja też jestem z tej br. o której jest mowa. Widzę, że na inną br. też bierze ,,NOWY'' brygadier, ale tylko mechaniorów i operatorów. Ja też mam kredyt, ale niestety... , jestem tylko pomocnikiem :) , a tacy nie muszą spłacać kredytów.
Pracownik(ca) 2015-08-06 21:49:09
Uważam, że gdyby nie tacy idioci i kretymi, którzy przychodzą do pracy i na szatni nagłaśniający to, że są nowe wpisy na forum, to inni idioci i kretymi, nie wypisywaliby tutaj pierdół. Możliwe, że tacy idioci, którzy to nagłaśniający, właśnie sami wypisują tu bzdety, a potem się podniecają i nakręcają tym, że inni o tym mówią i piszą. No ale cóż..., skoro są tacy, którzy nawet widzą to, że ktoś chodzi trzeci dzień w tych samych bokserskich, to co się dziwić. Może po prostu ten ktoś ma więcej takich gaci w tym samym kolorze ?. Ogarnijcie się ludzie. Popatrzcie na siebie najpierw, a potem oceniajcie innych. I dajcie spokój z zaglądaniem tutaj, a inni idioci przestaną wypisywać na forum głópoty.
Pracownik(ca) 2015-08-06 23:07:47
No i właśnie pomaga ludziom. Jak ktoś sobie poczyta, jakie debile tam pracują, to od razu mu to pomoże podjąć prawidłową decyzję i ocenę na ten zakład ;)
obserwator 2015-08-06 23:18:18
A ja też będę miał nick ,,obserwator'' :) Wkońcu jakby nie bylo, można się tu nazywać jak się chce. Nawet tak, jak obserwator. Czemu nie ? ;) Czy widzicie oszolomy, żeby ktoś tu coś pisał na inne zakłady w CBR ?. Zarabiają mniej, ale się jakoś nikt nie udziela. Tylko w tej sp. sami wszystko nakrecacie i tak to działa od jednej opinii, do drugiej. I tak jak wcześniej napisał(a) pracownik(ca) :,Uważam, że gdyby nie tacy idioci i kretymi, którzy przychodzą do pracy i na szatni nagłaśniający to, że są nowe wpisy na forum, to inni idioci i kretymi, nie wypisywaliby tutaj pierdół. Możliwe, że tacy idioci, którzy to nagłaśniający, właśnie sami wypisują tu bzdety, a potem się podniecają i nakręcają tym, że inni o tym mówią i piszą. No ale cóż...,
obserwator nr.3 :) 2015-08-30 08:33:53
Muszą coś zacząć robić, bo przy takim zbycie, wkrótce zamkną ten przybytek ;)
niepracownik 2015-08-30 10:48:10
NO NIESTETY. Jak sp. pracuje przez okres wakacyjny pełną parą tylko dlatego, że inny zakład tej linii może bez problemu brać urlopy, (bez szukania dziwnych zastępstw), to i mogą go zamknąć. Znajomy mówił, że wakacje się kończą, to i maszyny od razu stają. Zwykły absurd, i niemoc przebicia się na rynku z takim wyrobem. Nie dość że drogi, to jeszcze jakościowo (dla dzieci) cienizna do tych z Biedronki. Zwykła nieudolność ,,Samorządu'' (w postaci podobno jednej osoby) ;)
Pracownik(ca) 2015-09-27 19:11:50
Po co kucharz kuchni azjatyckiej w firmie produkującej pieluchy ?.
obserwator 2015-09-28 21:11:48
Jak to po co? żeby gotowal tym nierobom ktorzy wciaz siedza po stolowkach ;) pewnie do bro potrzebuja tego kucharza ? ;)
zadowolony misiek 2016-01-17 09:45:47
A ja tam jestem zadowolony z pracy w seni nadgodziny jakies wpadną czasem wypłaty nie najgorsze urlopy zusy srusy optusy tfi i inne bajery oplacane a praca nie tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a gdzie indziej maja gorzej. No ale ponoc wszędzie lepiej gdzie nas nie ma. A zarząd i kierownictwo cóż na uklady nie ma rady jak w każdym zakładzie co tu dużo gadac. Wiec przestać gadać tylko zapierda**lać bo traficie do vorwerku i bedzie plącz jak to w seni bylo dobrze
Pracownik 2016-02-01 23:30:28
Ale piździsz bzdety misiek. Ksywka misiek wzięła się z niczego, czy może z twojej nadwagi ?. ,,...traficie do vorwerku i bedzie plącz jak to w seni bylo dobrze''. To cytat z twoich wypocin. Nikt przy zdrowych zmysłach, samowolnie nie pójdzie do vorwerku. No chyba ze masz aż takie znajomości, i możesz to komuś załatwić za to, ze pisze złe opinie na temat twojej seni, z której jesteś aż tak zadowolony..., misiaczku ;)
Pracownik 2016-02-01 23:37:39
Odpowiedz oczywiście była do ,,zadowolony misiek'' , a nie do ,,lup".
Cris 2016-02-23 22:10:13
Witam. Mam pytanie...a więc czy Spółka SENI w roku 2015 rozbudowywała firmę lub modernizowała produkcję?
Pracownik - Obserwator 2016-02-24 17:40:41
Nie rozbudowywała się. Co do modernizacji produkcji, to cały czas modernizują. Szkoda tylko że na gorsze. Surowiec coraz tańszy i coraz gorszy, a produkt coraz droższy. Nie tędy droga do sukcesu. Tym bardziej na tym rynku i z taką konkurencją, jak produkty z Biedronki. Przewyższają je o klasę, albo i dwie.
Cris 2016-02-25 15:05:00
Dzieki. :D
pozdro 2016-05-08 15:14:53
No niestety @xxx musisz chyba trochę na oferty pracy poczekać, a co do domysłów to możliwe. Ja tam wiem, że firma zatrudnia na umowę o pracę i to nie jest jakiś domysł.
Tomek 2016-10-24 16:48:05
Za dużo konfidentów i (usunięte przez administratora)jest w tym zakładzie to chyba najbardziej uniemożliwia pracę...
Zostaw swoją opinię o SENI - Brodnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SENI