Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eurex Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Eurex Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jasia - 2014-08-13 14:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś chodzi do dobrych salonów fryzjerskich to ich zna na pewno, bo to przecież firma, która jest już rozpoznawalna na rynku - od 1989 roku zajmują się importem i dystrybucją w Polsce produktów profesjonalnych przeznaczonych dla salonów fryzjerskich i gabinetów kosmetycznych z tym, że w tych salonach kosmetycznych to chyba w mniejszej części, bo skupiają się jednak na jakiś odżywkach do włosów czy farbach itd. Biorą też udział w różnych akacjach, spotkaniach promocyjnych i handlowych, należą do różnych organizacji jak np. Stowarzyszenie PRO-LO, Stowarzyszenie Fryzjerów, Kosmetyczek i Wizażystów Polskich POLFRYZ i tak promują swoje kosmetyki. Jak na razie idzie im to całkiem dobrze, więc widac taka współpraca się opłaca i ten typ marketingu, bo i ich strona w internecie też normalnie wygląda, widac, że ktoś nad tym zasiadł no i sa efekty, najwazniejsze to umieć przyciągnąć klientów do siebie
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-10-15 16:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziwne, ze zniknęły stąd wszystkie negatywne opinie o firmie
Eurex, które z resztą były prawdziwe. Wiem, bo pracowałam tam i nikomu nie polecam, chyba, ze chcesz pracować charytatywnie - bo mają wielki problem z płaceniem wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
Yasia - 2014-10-15 16:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wtajemniczonych - ,,jasia" to nie ja. Swoją drogą, co się stało ze wszystkimi komentarzami?..To żenada, że została reklama firmy a prawdziwe informacje wykasowane.
zdjecie uzytkownika
Yasia - 2014-10-15 16:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.... - 2014-10-15 16:12:17]:
właśnie, właśnie.. widzę że nie tylko ja to zauważyłam:)
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2014-10-15 19:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nauczcie się w końcu, że opinie nie znikają tutaj od tak sobie, tylko to Wasza sprawka jest, bo odpowiadacie za to co piszecie nawet jak jesteście amoniowi - czytajcie po prostu regulamin, tam jest wszystko, że wypowiedzi, które obrażają kogoś, zawierają dane osobowe czy wulgaryzmy beda moderowane, ot cała filozofia.
zdjecie uzytkownika
egon - 2014-10-19 15:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli mam rozumieć, że wszystkie opinie mialy wulgaryzmy, kogoś obrażały, lub zawierały dane osobowe? Nieprawda. Dodawałam opinię przed usunięciem i nie złamałem regulaminu, a została usunięta razem z innymi. Komuś się nie podoba, że pisano o firmie w bardzo negatywny sposób. Róbcie coś,żeby poprawić sytuacje w Waszej firmie i żeby pracownicy byli zadowoleni, wtedy każdy wypowie się pozytywnie - ale na to pracodawca musi zasłużyć.
zdjecie uzytkownika
nowaczek - 2014-11-13 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra, jak nie ma tamtych oipini to przeciez mozecie napisac cos jeszcze raz innymi slowami nie ogarniam po co sie tutaj tak burzycie, ze nikt totalnie wam utrzymuje tych wispow tylko usuwa. nie ma co sie zniechecac tylko jak macie cos do powiedzenia to pizscie rzeczowo to moze wam nie usuna. ja czytalem regulamin i wiem co moge a czego nie - polecam to wszystkim na wszystkich portalach
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-11-27 18:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, nikt wam tutaj nic nie robi na złość przecież, to oczywiste jest i mam nadzieje, że większość ludzi zrozumie, że lepiej jest nie pisać jakiś głupot i wulgarnych rzeczy tylko innemu słowami, tak jak mówi kolega wyżej, wszystko można w kulturalny sposób przedstawić, nawet jak sie coś komuś nie podoba..
zdjecie uzytkownika
dospel - 2014-12-13 15:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 1989 roku zajmujemy się importem i dystrybucją w Polsce najwyższej klasy produktów profesjonalnych przeznaczonych dla salonów fryzjerskich i gabinetów kosmetycznych. Także sam fakt tak długiego pobytu na rynku Eurexa stanowi o tym , że firma nie jest pierwszą lepszą ,a doświadczonym przedsiębiorstwem na rynku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-06 20:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doświadczonym przedsiębiorstwem???? To chyba jakas kpina.. Dla mnie to firma kogucik, ktora okrada każdego pracownika jak tylko moze...
zdjecie uzytkownika
cymes - 2015-01-06 23:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przedsiebiorstwo,na poczatek weksel do podpisania!Na koniec straszenie i brak wyplaty bo zrezygnowalem,eurex to zlodzieje.Na umowie najnizsza to jak im udowodnisz...
zdjecie uzytkownika
filemon - 2015-01-26 17:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze sie nie zdarzyło żeby firma eurex regularnie i całościowo wypłaciła wynagrodzenie a do tego notoryczne kłamstwa p. dyrektor, że wynagrodzenie już zostało wysłane albo własnie jest "szykowany" przelew.
do tego dochodzi notoryczne utrudnianie pracy-np odcięty internet ze względu na brak płatnosci faktury tak więc nie tylko pracownikom zalegają z płatnosciami
zdjecie uzytkownika
anonim1 - 2015-01-26 21:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Filemon : możesz podać więcej szczegółów dziś otrzymałam propozycję współpracy z nimi i nie wiem co robić? Jak nie chcesz na forum mogę podać emala...
zdjecie uzytkownika
anonim1 - 2015-01-26 21:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [cymes - 2015-01-06 23:35:58]:
cymes: : możesz podać więcej szczegółów dziś otrzymałam propozycję współpracy z nimi i nie wiem co robić? Jak nie chcesz pisać na forum mogę podać e maila
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-02-19 02:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie idz tam pracowac!!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-01
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
ASYSTENT/TKA DS. ADMINISTRACYJNYCH Zakres obowiązków: Koordynowanie prawidłowego obiegu informacji i dokumentów w firmie Przygotowywanie raportów i analiz dla przełożonych Wsparcie Dyrektor Administracyjnej oraz Zarządu: organizacja spotkań, dokonywanie wszelkich rezerwacji Telefoniczna obsługa firmy Współpraca z działem księgowości Drobne tłumaczenia Efektywne zarządzanie aktywami, prowadzenie rejestrów, inw
zdjecie uzytkownika
Czarnula - 2015-02-20 23:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do pan pracujących w tej hurtowni, mieszkam na Sikorniku od urodzenia.... i od kiedy pamiętam zawsze chciałam poogladać co znajduje się w waszej hurtowni, jak byłam dzieckiem to mnie wyganiano, dzisiaj jestem dorosłą kobietą i nadal pani proszą bym opuściła sklep-hurtonie, albo pokazała dokument że posiadam działalność z zakresu fryzjerstwa, czyli zwyczajna osoba nie ma prawa poogladać sobie co jest na półkach????
zdjecie uzytkownika
irena - 2015-02-28 14:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie moje kochane, czy praca w eurexie jest ciężka i trudna czy każdy da radę? bo wątła ze mnie kobieta i tak nie bardzo wiem czy sobie poradzę... no i jeszcze drugie me pytanie czy w Eurexie chętniej przyjmują osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności czy raczej jest to obojętne? mam takie ożeczenie i zastanawiam sie czy mam większe szanse na zatrudnienie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurex Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie