logo Eurex Sp. z o.o.

Eurex Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Eurex Sp. z o.o.

jasia 2014-08-13 14:10:58
jak ktoś chodzi do dobrych salonów fryzjerskich to ich zna na pewno, bo to przecież firma, która jest już rozpoznawalna na rynku - od 1989 roku zajmują się importem i dystrybucją w Polsce produktów profesjonalnych przeznaczonych dla salonów fryzjerskich i gabinetów kosmetycznych z tym, że w tych salonach kosmetycznych to chyba w mniejszej części, bo skupiają się jednak na jakiś odżywkach do włosów czy farbach itd. Biorą też udział w różnych akacjach, spotkaniach promocyjnych i handlowych, należą do różnych organizacji jak np. Stowarzyszenie PRO-LO, Stowarzyszenie Fryzjerów, Kosmetyczek i Wizażystów Polskich POLFRYZ i tak promują swoje kosmetyki. Jak na razie idzie im to całkiem dobrze, więc widac taka współpraca się opłaca i ten typ marketingu, bo i ich strona w internecie też normalnie wygląda, widac, że ktoś nad tym zasiadł no i sa efekty, najwazniejsze to umieć przyciągnąć klientów do siebie
.... 2014-10-15 16:12:17
Bardzo dziwne, ze zniknęły stąd wszystkie negatywne opinie o firmie
Eurex, które z resztą były prawdziwe. Wiem, bo pracowałam tam i nikomu nie polecam, chyba, ze chcesz pracować charytatywnie - bo mają wielki problem z płaceniem wynagrodzenia.
Yasia 2014-10-15 16:13:30
Dla wtajemniczonych - ,,jasia" to nie ja. Swoją drogą, co się stało ze wszystkimi komentarzami?..To żenada, że została reklama firmy a prawdziwe informacje wykasowane.
Yasia 2014-10-15 16:26:10
właśnie, właśnie.. widzę że nie tylko ja to zauważyłam:)
kajtek 2014-10-15 19:26:44
nauczcie się w końcu, że opinie nie znikają tutaj od tak sobie, tylko to Wasza sprawka jest, bo odpowiadacie za to co piszecie nawet jak jesteście amoniowi - czytajcie po prostu regulamin, tam jest wszystko, że wypowiedzi, które obrażają kogoś, zawierają dane osobowe czy wulgaryzmy beda moderowane, ot cała filozofia.
egon 2014-10-19 15:00:50
Czyli mam rozumieć, że wszystkie opinie mialy wulgaryzmy, kogoś obrażały, lub zawierały dane osobowe? Nieprawda. Dodawałam opinię przed usunięciem i nie złamałem regulaminu, a została usunięta razem z innymi. Komuś się nie podoba, że pisano o firmie w bardzo negatywny sposób. Róbcie coś,żeby poprawić sytuacje w Waszej firmie i żeby pracownicy byli zadowoleni, wtedy każdy wypowie się pozytywnie - ale na to pracodawca musi zasłużyć.
nowaczek 2014-11-13 14:31:34
dobra, jak nie ma tamtych oipini to przeciez mozecie napisac cos jeszcze raz innymi slowami nie ogarniam po co sie tutaj tak burzycie, ze nikt totalnie wam utrzymuje tych wispow tylko usuwa. nie ma co sie zniechecac tylko jak macie cos do powiedzenia to pizscie rzeczowo to moze wam nie usuna. ja czytalem regulamin i wiem co moge a czego nie - polecam to wszystkim na wszystkich portalach
miko 2014-11-27 18:01:39
dokładnie, nikt wam tutaj nic nie robi na złość przecież, to oczywiste jest i mam nadzieje, że większość ludzi zrozumie, że lepiej jest nie pisać jakiś głupot i wulgarnych rzeczy tylko innemu słowami, tak jak mówi kolega wyżej, wszystko można w kulturalny sposób przedstawić, nawet jak sie coś komuś nie podoba..
dospel 2014-12-13 15:39:29
Od 1989 roku zajmujemy się importem i dystrybucją w Polsce najwyższej klasy produktów profesjonalnych przeznaczonych dla salonów fryzjerskich i gabinetów kosmetycznych. Także sam fakt tak długiego pobytu na rynku Eurexa stanowi o tym , że firma nie jest pierwszą lepszą ,a doświadczonym przedsiębiorstwem na rynku
anonim 2015-01-06 20:22:17
Doświadczonym przedsiębiorstwem???? To chyba jakas kpina.. Dla mnie to firma kogucik, ktora okrada każdego pracownika jak tylko moze...
1
cymes 2015-01-06 23:35:58
Przedsiebiorstwo,na poczatek weksel do podpisania!Na koniec straszenie i brak wyplaty bo zrezygnowalem,eurex to zlodzieje.Na umowie najnizsza to jak im udowodnisz...
2
filemon 2015-01-26 17:25:50
jeszcze sie nie zdarzyło żeby firma eurex regularnie i całościowo wypłaciła wynagrodzenie a do tego notoryczne kłamstwa p. dyrektor, że wynagrodzenie już zostało wysłane albo własnie jest "szykowany" przelew.
do tego dochodzi notoryczne utrudnianie pracy-np odcięty internet ze względu na brak płatnosci faktury tak więc nie tylko pracownikom zalegają z płatnosciami
1
anonim1 2015-01-26 21:24:02
Filemon : możesz podać więcej szczegółów dziś otrzymałam propozycję współpracy z nimi i nie wiem co robić? Jak nie chcesz na forum mogę podać emala...
1
anonim1 2015-01-26 21:25:46
cymes: : możesz podać więcej szczegółów dziś otrzymałam propozycję współpracy z nimi i nie wiem co robić? Jak nie chcesz pisać na forum mogę podać e maila
2
byly pracownik 2015-02-19 02:31:19
Nigdy nie idz tam pracowac!!!!!
Czarnula 2015-02-20 23:13:38
Mam pytanie do pan pracujących w tej hurtowni, mieszkam na Sikorniku od urodzenia.... i od kiedy pamiętam zawsze chciałam poogladać co znajduje się w waszej hurtowni, jak byłam dzieckiem to mnie wyganiano, dzisiaj jestem dorosłą kobietą i nadal pani proszą bym opuściła sklep-hurtonie, albo pokazała dokument że posiadam działalność z zakresu fryzjerstwa, czyli zwyczajna osoba nie ma prawa poogladać sobie co jest na półkach????
irena 2015-02-28 14:26:42
Drogie moje kochane, czy praca w eurexie jest ciężka i trudna czy każdy da radę? bo wątła ze mnie kobieta i tak nie bardzo wiem czy sobie poradzę... no i jeszcze drugie me pytanie czy w Eurexie chętniej przyjmują osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności czy raczej jest to obojętne? mam takie ożeczenie i zastanawiam sie czy mam większe szanse na zatrudnienie
danzel 2015-03-21 22:16:21
to zależy oczywiście przede wszystkim od tego o jakiego typu pracy mówimy . Bo praca na produkcji oczywiście wiążę się z cięższą fizyczną pracą, jednak np. jako specjalista ds kadr i płac czyli osoba któej obecnie Eurex poszukuje do swojej firmy, myślę , że akurat specjalnie fizycznie to byś się nie przemęczyła
Zeffir 2015-04-07 20:53:01
Na produkcji praca nigdy nie należy do łatwych bo zawsze trzeba wyrobić jakieś normy itd. Ja bym jednak się skusił bo wykształcenia nie mam więc dużego pola do popisu rynku pracy też mieć nie mogę. Dlatego interesuje mnie czy gdybym bezpośrednio się zgłosił do Eurex Sp z o o to czy mogliby mnie przyjąć do magazynu ?
dospel 2015-08-12 21:17:56
Jeśli chodzi o pracę w Eurexie to parę lat temu była to naprawdę opłacalna robota. W tej chwili niestety wiele się podobno zmieniło . Nie mam informacji z pierwszej ręki , ale znajomy mówił , że co raz trudniej znaleźć im nowych pracowników, pomimo , że już ze dwa tygodnie mają oferte dla magazyniera do zatrudniena
alex 2015-12-23 23:25:04
Firma umiera i nikomu nie radzę iść tam pracować. W oddziale bielskim znowu zmiana sprzedawcy a do tego przenieśli się do jakiejś klitki. Daję im kilka miesięcy. Wielkie braki towaru.
topola 2015-12-31 17:02:10
jest u nich praca jako magazynier na pewno, ale już chyba termin jest naprawde bliski, bo wydaje mi się, że już nie ma tyle miejsc jak wczesniej było.
misiek 2016-04-06 11:56:55
tylko widze oferte pracy teraz na magazyniera i innych nie ma za bardzo, nie wiem co mam o tym myśleć za bardzo? bo tu stawki to mniej wiecej 10 zł netto jak widze.
dospel 2016-05-08 10:51:23
Zwiedziłem ostatnimi czasy wiele firm , aż w końcu trafiłem na te.. jedną i jedyną ;) a tak na serio to jest to dobra firma, z kasą w porządku. Weie więcej do szczęścia raczej nie potrzeba ;) 10 złotych to nie mało @misiek
hela 2016-05-11 15:44:20
10 zł na godzinę za magazyniera? przeciez to odpowiedzialne stanowisko, a praca wiąże sie przeciez z podpisaniem weksli i odpowiedzialnościa za stan magazynu i do tego co tu ukrywać - trzeba nosic ciężkie paczki - a odpowiedzialność jst nie tylko za magazyn , ale i za wysyłanie paczek, dobre zapakowanie itp. - 10 zł to po prostu żart.
nbghhb 2016-06-17 22:40:24
@hela masz zdecydowanie racje, tego typu stanowiska są niedoceniane
hela 2016-06-25 11:34:13
Wiem tez akurat jakie są wymagania odnośnie magazynierów właśnie w tej firmie.
Mają bardzo dużo obowiązków,warunki pracy trudne i wysoką odpowiedzialność, a często są jednocześnie kierowcami, jak również zajmują się logistyką.
Tak więc - magazynier - to nie jest odpowiednia nazwa dla osób pracujących tam w magazynie.
Jurek 2016-06-25 11:54:34
@hela a możesz dać znać, ile w takim razie osoba na stanowisku magazyniera zarabia w Eurexie? Liczę, że w najbliższym czasie pojawi się nowe miejsce pracy dla magazyniera, bardzo chciałbym aplikować, natomiast zastanawia mnie właśnie, jak to tu w praktyce wygląda.
hela 2016-06-25 18:49:23
Jurek, mogę Ci tylko powiedzieć, że wynagrodzenie pracy magazyniera nie jest według mnie odpowiednie co do pracy jaką magazynier tam wykonuje. jesteś odpowiedzialny za wiele spraw, a otrzymujesz stawkę magazyniera. odpowiedzialność duża - magazyn ma kilka tysięcy pozycji - to ciężka praca fizyczna - niekiedy w czasie jednego dnia potrafi przyjść kilka dostaw zagranicznych marek - w praktyce wygląda to o wiele mniej ciekawie niż w teorii - kilka godzin temu wpisałam moją odp na wpis nbghhb - ale jeje nie widzę - skasoano ją mimo, że nie było w niej żadnych wugrazyzmów, a jedynie dokładniej opisana specyfika tego jak tam naprawdę jest
@hela 2016-06-25 18:53:22
Jurek, pisałam już dwa razy , ale kasują moje wpisy.
3er 2016-06-25 20:06:48
@@hela zadne wpisy nie sa usuwane chyba ze zawieraja np. wulgaryzmy
@hela 2016-06-26 14:04:44
3er ,a skąd wiesz , że pisałam , że moje wpisy są usuwane, jeśli nawet tego mojego stwierdzenia nie widać w opiniach?
Moje ostatnie 2 wpisy nie zawierały, żadnych wulgaryzmów, a jedynie informacje o tym jak wygląda tam praca magazyniera. Masz rację one nie zostały usunięte - One po prostu nie zostały w ogóle umieszczone , łącznie z wpisem , w którym o tym informuję.
@hela 2016-06-26 14:09:54
Jurek, moje wpisy są pomijane w opiniach, chyba przez moderatora, dlatego też nie mogę Ci tutaj udzielić żadnych informacji o pracy tam, przykro mi. Jedna rada: jeśli będziesz tam pracować - pilnuj się, miej oczy i uszy szeroko otwarte.
Wix 2016-06-26 16:24:19
Ale wiesz co nie wiem dlaczego tak mówisz skoro ja Twoje wpisy widzę, nawet teraz przecież na niego odpowiadam, więc jak są niby pomijane, gdzie tak??
@ hela 2016-06-26 17:26:18
Wix, ja ich nie widzę. Wchodziłam z różnych komputerów i ich nie widzę po prostu.
Gdybym je widziała tobym nie pisała, że są pomijane bo to nie miałoby sensu.
Nie widzę ani mojej odp dla Jurka, ani też dla 3er. I pewnie tego wpisu też nie będzie.
amet 2016-06-26 17:31:06
a czy pracuje ktoś jako Handlowiec w Firmie? wiem, że mają masę pdroduktów ponieważ wyposażają salony fryzjerskie, szukają kogoś do pracy? pracowałem w konkurencji
gryk 2016-06-28 08:08:48
amet, tu możesz przeczytać opinie dotyczące pracy, a czy kogoś szukają, to najlepiej po prostu zadzwonić i zapytać.
njj 2016-06-29 18:20:53
@gryk niby najłatwiej, no ale czesti jest tak ze nie sa odbierane telefony - rozumiem że tu jest inaczej? poza tym ob awiam sie ze bedzie argument - to zobacz sobie w internecie czy są ofeerty a nie dzownisz
klientka 2016-07-09 17:55:12
Osobiscie nie polecam tej firmy jako prace ,maly zarobek nieadekwatny do powiezonych obowiazkow , uwaga na weksle ,szkoda czasu na taka prace.Malo tego tam jest sie poprostu wszystkim ,niemili ludzie i kierownictwo jest okropne strasznie zadufaniw w sobie i nie potrafia przyznac sie do wlasnych bledow.
klientka 2016-07-09 17:55:37
Osobiscie nie polecam tej firmy jako prace ,maly zarobek nieadekwatny do powiezonych obowiazkow , uwaga na weksle ,szkoda czasu na taka prace.Malo tego tam jest sie poprostu wszystkim ,niemili ludzie i kierownictwo jest okropne strasznie zadufaniw w sobie i nie potrafia przyznac sie do wlasnych bledow.
topola 2016-07-09 21:15:18
Ja to się jakich zarobków może się spodziewać magazynier, skoro ma nawet zapewnione zatrudnienie w ramach umowy o pracę. Niby system jest 3zmianowy, ale na pewno jest szansa na odpowiednie premie w razie co.
Kostek 2016-07-10 07:48:34
W takim razie umowa o pracę powinna być tak skonstruowana by zarobek był adekwatny co do powierzonej odpowiedzialności za towar, który wcale tani nie jest oraz za wykonywane obowiązkiów
To przeciez nie tylko pakowanie i wysyłanie paczek . To ciężka praca fizyczna przy rozładunku towarór , które niekiedy przyjeżdżaja tirami.
Niekiedy magazynier pracuje jako kierowca Gdy trzeba jechać do jednostki z cotygodniowym towarem.
Magazynier dla takiego pracownika to zbyt wąskie określenie.
amet 2016-07-10 11:19:18
Kostek'a nie szuakja nkogo do pomocy? Ja jestem chcetny mam dosiwadczenie.
Kostek 2016-07-10 20:01:02
Amnet, ja nie wiem czy szukają czy nie, wiem tylko, że płaca powinna być adekwatna w stosunku do odpowiedzialności o obowiązków, a z tego co wiem tam tak nie jest - co zaznaczyła - topola - sama przyznała, że to tylko umowa o pracę - a z dalszych słów można wywnioskowaź , że toich pracownik np. księgowa, pracownik kadr itp.
( średnio ineteligentmy szympans może zrozumiec z jej słów - że umowa o pracę jest nawierana na podstawie najniższego wynagrodzenia ) - a obowiązki wymagające wiele odpowiedzialności
Kostek 2016-07-10 20:09:11
Myslisz, że jak ktos chodzxi dodobrych salonów to rozpoznaje dostawców marek??? zastanów się !
On może orspoznawać marki, ale przeciez nie Eurex relkamowany jest w salonie L'oreal, tylko właśnie L'oreal, tak więc Twój tok myslenia nie jest prawidłowy, abstrahując ile Eurex na rynku znaczy.
Gdy idę do piekarza interesuje mnie wytwóra chleba , a nie ten , który go rozwozi...
hbhjk 2016-07-10 20:36:11
no właśnie tego sie obawiam @ kostek zze pensja będzie nieadekwatna do wykonywanych obowiązków. Juz miałam styczność z takimi pracowacami, o podwyżkii było trzeba walczyć (wyrywac wręcz z gardła!!) przez półtora roku. I powiem szczerze nie chciałabymn powtórki z rozrywki
Zostaw swoją opinię o Eurex Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurex Sp. z o.o.