Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurex Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-28 21:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podziel się z potencjalnymi kandydatami swoimi doświadczeniami! Gliwice to miasto ludzi pracy, pozostaw swoją opinię o firmie Eurex Sp. z o.o. Hurtownia. Inni obywatele z pewnością będą Ci za to wdzięczni. Pomóż promować swojego pracodawcę, daj znać przyszłym osobom zatrudnionym o warunkach pracy panujących w waszej spółce. Jakie jest podejście do pracowników wewnątrz firmy?
zdjecie uzytkownika
jasia - 2014-08-13 14:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś chodzi do dobrych salonów fryzjerskich to ich zna na pewno, bo to przecież firma, która jest już rozpoznawalna na rynku - od 1989 roku zajmują się importem i dystrybucją w Polsce produktów profesjonalnych przeznaczonych dla salonów fryzjerskich i gabinetów kosmetycznych z tym, że w tych salonach kosmetycznych to chyba w mniejszej części, bo skupiają się jednak na jakiś odżywkach do włosów czy farbach itd. Biorą też udział w różnych akacjach, spotkaniach promocyjnych i handlowych, należą do różnych organizacji jak np. Stowarzyszenie PRO-LO, Stowarzyszenie Fryzjerów, Kosmetyczek i Wizażystów Polskich POLFRYZ i tak promują swoje kosmetyki. Jak na razie idzie im to całkiem dobrze, więc widac taka współpraca się opłaca i ten typ marketingu, bo i ich strona w internecie też normalnie wygląda, widac, że ktoś nad tym zasiadł no i sa efekty, najwazniejsze to umieć przyciągnąć klientów do siebie
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-10-15 16:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziwne, ze zniknęły stąd wszystkie negatywne opinie o firmie
Eurex, które z resztą były prawdziwe. Wiem, bo pracowałam tam i nikomu nie polecam, chyba, ze chcesz pracować charytatywnie - bo mają wielki problem z płaceniem wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
Yasia - 2014-10-15 16:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wtajemniczonych - ,,jasia" to nie ja. Swoją drogą, co się stało ze wszystkimi komentarzami?..To żenada, że została reklama firmy a prawdziwe informacje wykasowane.
zdjecie uzytkownika
Yasia - 2014-10-15 16:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.... - 2014-10-15 16:12:17]:
właśnie, właśnie.. widzę że nie tylko ja to zauważyłam:)
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2014-10-15 19:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nauczcie się w końcu, że opinie nie znikają tutaj od tak sobie, tylko to Wasza sprawka jest, bo odpowiadacie za to co piszecie nawet jak jesteście amoniowi - czytajcie po prostu regulamin, tam jest wszystko, że wypowiedzi, które obrażają kogoś, zawierają dane osobowe czy wulgaryzmy beda moderowane, ot cała filozofia.
zdjecie uzytkownika
egon - 2014-10-19 15:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli mam rozumieć, że wszystkie opinie mialy wulgaryzmy, kogoś obrażały, lub zawierały dane osobowe? Nieprawda. Dodawałam opinię przed usunięciem i nie złamałem regulaminu, a została usunięta razem z innymi. Komuś się nie podoba, że pisano o firmie w bardzo negatywny sposób. Róbcie coś,żeby poprawić sytuacje w Waszej firmie i żeby pracownicy byli zadowoleni, wtedy każdy wypowie się pozytywnie - ale na to pracodawca musi zasłużyć.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x