Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurex Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-28 21:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podziel się z potencjalnymi kandydatami swoimi doświadczeniami! Gliwice to miasto ludzi pracy, pozostaw swoją opinię o firmie Eurex Sp. z o.o. Hurtownia. Inni obywatele z pewnością będą Ci za to wdzięczni. Pomóż promować swojego pracodawcę, daj znać przyszłym osobom zatrudnionym o warunkach pracy panujących w waszej spółce. Jakie jest podejście do pracowników wewnątrz firmy?
zdjecie uzytkownika
jasia - 2014-08-13 14:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś chodzi do dobrych salonów fryzjerskich to ich zna na pewno, bo to przecież firma, która jest już rozpoznawalna na rynku - od 1989 roku zajmują się importem i dystrybucją w Polsce produktów profesjonalnych przeznaczonych dla salonów fryzjerskich i gabinetów kosmetycznych z tym, że w tych salonach kosmetycznych to chyba w mniejszej części, bo skupiają się jednak na jakiś odżywkach do włosów czy farbach itd. Biorą też udział w różnych akacjach, spotkaniach promocyjnych i handlowych, należą do różnych organizacji jak np. Stowarzyszenie PRO-LO, Stowarzyszenie Fryzjerów, Kosmetyczek i Wizażystów Polskich POLFRYZ i tak promują swoje kosmetyki. Jak na razie idzie im to całkiem dobrze, więc widac taka współpraca się opłaca i ten typ marketingu, bo i ich strona w internecie też normalnie wygląda, widac, że ktoś nad tym zasiadł no i sa efekty, najwazniejsze to umieć przyciągnąć klientów do siebie
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-10-15 16:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziwne, ze zniknęły stąd wszystkie negatywne opinie o firmie
Eurex, które z resztą były prawdziwe. Wiem, bo pracowałam tam i nikomu nie polecam, chyba, ze chcesz pracować charytatywnie - bo mają wielki problem z płaceniem wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
Yasia - 2014-10-15 16:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wtajemniczonych - ,,jasia" to nie ja. Swoją drogą, co się stało ze wszystkimi komentarzami?..To żenada, że została reklama firmy a prawdziwe informacje wykasowane.
zdjecie uzytkownika
Yasia - 2014-10-15 16:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.... - 2014-10-15 16:12:17]:
właśnie, właśnie.. widzę że nie tylko ja to zauważyłam:)
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2014-10-15 19:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nauczcie się w końcu, że opinie nie znikają tutaj od tak sobie, tylko to Wasza sprawka jest, bo odpowiadacie za to co piszecie nawet jak jesteście amoniowi - czytajcie po prostu regulamin, tam jest wszystko, że wypowiedzi, które obrażają kogoś, zawierają dane osobowe czy wulgaryzmy beda moderowane, ot cała filozofia.
zdjecie uzytkownika
egon - 2014-10-19 15:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli mam rozumieć, że wszystkie opinie mialy wulgaryzmy, kogoś obrażały, lub zawierały dane osobowe? Nieprawda. Dodawałam opinię przed usunięciem i nie złamałem regulaminu, a została usunięta razem z innymi. Komuś się nie podoba, że pisano o firmie w bardzo negatywny sposób. Róbcie coś,żeby poprawić sytuacje w Waszej firmie i żeby pracownicy byli zadowoleni, wtedy każdy wypowie się pozytywnie - ale na to pracodawca musi zasłużyć.
zdjecie uzytkownika
nowaczek - 2014-11-13 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra, jak nie ma tamtych oipini to przeciez mozecie napisac cos jeszcze raz innymi slowami nie ogarniam po co sie tutaj tak burzycie, ze nikt totalnie wam utrzymuje tych wispow tylko usuwa. nie ma co sie zniechecac tylko jak macie cos do powiedzenia to pizscie rzeczowo to moze wam nie usuna. ja czytalem regulamin i wiem co moge a czego nie - polecam to wszystkim na wszystkich portalach
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x