logo Eurex Sp. z o.o.

Eurex Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Eurex Sp. z o.o.

.... 2014-10-15 16:12:17
Bardzo dziwne, ze zniknęły stąd wszystkie negatywne opinie o firmie
Eurex, które z resztą były prawdziwe. Wiem, bo pracowałam tam i nikomu nie polecam, chyba, ze chcesz pracować charytatywnie - bo mają wielki problem z płaceniem wynagrodzenia.
Yasia 2014-10-15 16:13:30
Dla wtajemniczonych - ,,jasia" to nie ja. Swoją drogą, co się stało ze wszystkimi komentarzami?..To żenada, że została reklama firmy a prawdziwe informacje wykasowane.
Yasia 2014-10-15 16:26:10
właśnie, właśnie.. widzę że nie tylko ja to zauważyłam:)
egon 2014-10-19 15:00:50
Czyli mam rozumieć, że wszystkie opinie mialy wulgaryzmy, kogoś obrażały, lub zawierały dane osobowe? Nieprawda. Dodawałam opinię przed usunięciem i nie złamałem regulaminu, a została usunięta razem z innymi. Komuś się nie podoba, że pisano o firmie w bardzo negatywny sposób. Róbcie coś,żeby poprawić sytuacje w Waszej firmie i żeby pracownicy byli zadowoleni, wtedy każdy wypowie się pozytywnie - ale na to pracodawca musi zasłużyć.
dospel 2014-12-13 15:39:29
Od 1989 roku zajmujemy się importem i dystrybucją w Polsce najwyższej klasy produktów profesjonalnych przeznaczonych dla salonów fryzjerskich i gabinetów kosmetycznych. Także sam fakt tak długiego pobytu na rynku Eurexa stanowi o tym , że firma nie jest pierwszą lepszą ,a doświadczonym przedsiębiorstwem na rynku
anonim 2015-01-06 20:22:17
Doświadczonym przedsiębiorstwem???? To chyba jakas kpina.. Dla mnie to firma kogucik, ktora okrada każdego pracownika jak tylko moze...
1
cymes 2015-01-06 23:35:58
Przedsiebiorstwo,na poczatek weksel do podpisania!Na koniec straszenie i brak wyplaty bo zrezygnowalem,eurex to zlodzieje.Na umowie najnizsza to jak im udowodnisz...
2
filemon 2015-01-26 17:25:50
jeszcze sie nie zdarzyło żeby firma eurex regularnie i całościowo wypłaciła wynagrodzenie a do tego notoryczne kłamstwa p. dyrektor, że wynagrodzenie już zostało wysłane albo własnie jest "szykowany" przelew.
do tego dochodzi notoryczne utrudnianie pracy-np odcięty internet ze względu na brak płatnosci faktury tak więc nie tylko pracownikom zalegają z płatnosciami
1
anonim1 2015-01-26 21:24:02
Filemon : możesz podać więcej szczegółów dziś otrzymałam propozycję współpracy z nimi i nie wiem co robić? Jak nie chcesz na forum mogę podać emala...
1
anonim1 2015-01-26 21:25:46
cymes: : możesz podać więcej szczegółów dziś otrzymałam propozycję współpracy z nimi i nie wiem co robić? Jak nie chcesz pisać na forum mogę podać e maila
2
byly pracownik 2015-02-19 02:31:19
Nigdy nie idz tam pracowac!!!!!
Czarnula 2015-02-20 23:13:38
Mam pytanie do pan pracujących w tej hurtowni, mieszkam na Sikorniku od urodzenia.... i od kiedy pamiętam zawsze chciałam poogladać co znajduje się w waszej hurtowni, jak byłam dzieckiem to mnie wyganiano, dzisiaj jestem dorosłą kobietą i nadal pani proszą bym opuściła sklep-hurtonie, albo pokazała dokument że posiadam działalność z zakresu fryzjerstwa, czyli zwyczajna osoba nie ma prawa poogladać sobie co jest na półkach????
alex 2015-12-23 23:25:04
Firma umiera i nikomu nie radzę iść tam pracować. W oddziale bielskim znowu zmiana sprzedawcy a do tego przenieśli się do jakiejś klitki. Daję im kilka miesięcy. Wielkie braki towaru.
hela 2016-05-11 15:44:20
10 zł na godzinę za magazyniera? przeciez to odpowiedzialne stanowisko, a praca wiąże sie przeciez z podpisaniem weksli i odpowiedzialnościa za stan magazynu i do tego co tu ukrywać - trzeba nosic ciężkie paczki - a odpowiedzialność jst nie tylko za magazyn , ale i za wysyłanie paczek, dobre zapakowanie itp. - 10 zł to po prostu żart.
hela 2016-06-25 11:34:13
Wiem tez akurat jakie są wymagania odnośnie magazynierów właśnie w tej firmie.
Mają bardzo dużo obowiązków,warunki pracy trudne i wysoką odpowiedzialność, a często są jednocześnie kierowcami, jak również zajmują się logistyką.
Tak więc - magazynier - to nie jest odpowiednia nazwa dla osób pracujących tam w magazynie.
hela 2016-06-25 18:49:23
Jurek, mogę Ci tylko powiedzieć, że wynagrodzenie pracy magazyniera nie jest według mnie odpowiednie co do pracy jaką magazynier tam wykonuje. jesteś odpowiedzialny za wiele spraw, a otrzymujesz stawkę magazyniera. odpowiedzialność duża - magazyn ma kilka tysięcy pozycji - to ciężka praca fizyczna - niekiedy w czasie jednego dnia potrafi przyjść kilka dostaw zagranicznych marek - w praktyce wygląda to o wiele mniej ciekawie niż w teorii - kilka godzin temu wpisałam moją odp na wpis nbghhb - ale jeje nie widzę - skasoano ją mimo, że nie było w niej żadnych wugrazyzmów, a jedynie dokładniej opisana specyfika tego jak tam naprawdę jest
@hela 2016-06-25 18:53:22
Jurek, pisałam już dwa razy , ale kasują moje wpisy.
@hela 2016-06-26 14:04:44
3er ,a skąd wiesz , że pisałam , że moje wpisy są usuwane, jeśli nawet tego mojego stwierdzenia nie widać w opiniach?
Moje ostatnie 2 wpisy nie zawierały, żadnych wulgaryzmów, a jedynie informacje o tym jak wygląda tam praca magazyniera. Masz rację one nie zostały usunięte - One po prostu nie zostały w ogóle umieszczone , łącznie z wpisem , w którym o tym informuję.
@hela 2016-06-26 14:09:54
Jurek, moje wpisy są pomijane w opiniach, chyba przez moderatora, dlatego też nie mogę Ci tutaj udzielić żadnych informacji o pracy tam, przykro mi. Jedna rada: jeśli będziesz tam pracować - pilnuj się, miej oczy i uszy szeroko otwarte.
@ hela 2016-06-26 17:26:18
Wix, ja ich nie widzę. Wchodziłam z różnych komputerów i ich nie widzę po prostu.
Gdybym je widziała tobym nie pisała, że są pomijane bo to nie miałoby sensu.
Nie widzę ani mojej odp dla Jurka, ani też dla 3er. I pewnie tego wpisu też nie będzie.
gryk 2016-06-28 08:08:48
amet, tu możesz przeczytać opinie dotyczące pracy, a czy kogoś szukają, to najlepiej po prostu zadzwonić i zapytać.
klientka 2016-07-09 17:55:12
Osobiscie nie polecam tej firmy jako prace ,maly zarobek nieadekwatny do powiezonych obowiazkow , uwaga na weksle ,szkoda czasu na taka prace.Malo tego tam jest sie poprostu wszystkim ,niemili ludzie i kierownictwo jest okropne strasznie zadufaniw w sobie i nie potrafia przyznac sie do wlasnych bledow.
klientka 2016-07-09 17:55:37
Osobiscie nie polecam tej firmy jako prace ,maly zarobek nieadekwatny do powiezonych obowiazkow , uwaga na weksle ,szkoda czasu na taka prace.Malo tego tam jest sie poprostu wszystkim ,niemili ludzie i kierownictwo jest okropne strasznie zadufaniw w sobie i nie potrafia przyznac sie do wlasnych bledow.
Kostek 2016-07-10 07:48:34
W takim razie umowa o pracę powinna być tak skonstruowana by zarobek był adekwatny co do powierzonej odpowiedzialności za towar, który wcale tani nie jest oraz za wykonywane obowiązkiów
To przeciez nie tylko pakowanie i wysyłanie paczek . To ciężka praca fizyczna przy rozładunku towarór , które niekiedy przyjeżdżaja tirami.
Niekiedy magazynier pracuje jako kierowca Gdy trzeba jechać do jednostki z cotygodniowym towarem.
Magazynier dla takiego pracownika to zbyt wąskie określenie.
Kostek 2016-07-10 20:01:02
Amnet, ja nie wiem czy szukają czy nie, wiem tylko, że płaca powinna być adekwatna w stosunku do odpowiedzialności o obowiązków, a z tego co wiem tam tak nie jest - co zaznaczyła - topola - sama przyznała, że to tylko umowa o pracę - a z dalszych słów można wywnioskowaź , że toich pracownik np. księgowa, pracownik kadr itp.
( średnio ineteligentmy szympans może zrozumiec z jej słów - że umowa o pracę jest nawierana na podstawie najniższego wynagrodzenia ) - a obowiązki wymagające wiele odpowiedzialności
Kostek 2016-07-10 20:09:11
Myslisz, że jak ktos chodzxi dodobrych salonów to rozpoznaje dostawców marek??? zastanów się !
On może orspoznawać marki, ale przeciez nie Eurex relkamowany jest w salonie L'oreal, tylko właśnie L'oreal, tak więc Twój tok myslenia nie jest prawidłowy, abstrahując ile Eurex na rynku znaczy.
Gdy idę do piekarza interesuje mnie wytwóra chleba , a nie ten , który go rozwozi...
POL 2016-09-28 19:14:23
Pracowałem w firmie Eurex w latach jej świetności . Zarobki były spoko pod warunkiem że chciało się pracować . Niestety nieudolne zarządzanie firmą doprowadziło ją tam gdzie jest aktualnie - na dno . Najlepsi przedstawiciele już dawno poodchodzili , pozostała garstka miernych , biernych ale wiernych pracowników . Nie polecam obiecać wam mogą wszystko , ale tak naprawdę dać niewiele .Nie ma tu wulgaryzmów napisałem smutną prawdę i tylko prawdę o dobrej firmie - kiedyś .
2
amet 2016-09-28 20:29:52
kostek' czyli rozumiem to tak, ze jaka praca taka placa? wczesniej widzialem ze poszukiwali kogos na magazyn, w sumie to chyba nie jest jakas lekka praca tez nawet dla faceta bo trzeba sie narobic chyba ze na magazynie glwonie pracuje sie na paleciakach czy wozkach
Zostaw swoją opinię o Eurex Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurex Sp. z o.o.