logo Grupa GRAFPRINT Sp. z o.o.

Grupa GRAFPRINT Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Grupa GRAFPRINT Sp. z o.o.

minimalna krajowa 2013-03-31 00:04:57
A fee, kopiowanie cudzych postów jest delikatnie mówiac nieładne. Wracając do meritum sprawy. Jaka jest różnica między Grafprint a Grafprint z o.o ? Domniemywam że to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko w nowym papierku
1
Obóz.pracy.pl 2013-07-12 22:11:45
Shit hapens i Grafprint sp.z.o.o. w całej swej okazałości idealnie oddaje sens tych słów.
cichy 2013-09-17 00:25:48
czy mozesz kolego powiedziec cos wiecej o pracy tam? Interesuje mnie stanowisko grafika
1
wyzysk 2014-02-19 13:23:42
katastrofa
tuq 2014-03-12 19:54:10
Fajna informacja, bo wiele firm niechętnie daje takie umowy, czy bierze osoby bez doświadczenia, chyba, że to bezpłatne staże w Grafprint.
1
anonim 2014-05-21 12:50:38
Niestety nie można polecić tej firmy. Firma chwieje się na glinianych nogach - najlepiej jakby pracownicy pracowali po 24 h i za darmo, to wtedy są doceniani. Jeśli masz niezłą pracę to jej nie zmieniaj. Jeśli chcesz się przeszkolić to wtedy możesz tam aplikować.
3
Brie 2014-06-04 22:05:50
Doceniani? Złe słowo. Gdyby zatrudnieni tam ludzie pracowali jako wolontariusze nie oczekując wynagrodzenia, może dopiero wtedy byliby docenieni. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie chyba że ktoś ma za dużo wolnego czasu by poświęcać się w imię idei jej dobra ;-)
1
lenny 2014-07-09 22:22:06
Zapewne pracują tam altruiści, dla których zarobki to naprawdę zbędny szczegół, bo jeśli ktoś chce zarabiać, a nie otrzymywać jałmużnę, to na pewno nie w tym zakładzie. Funkcjonuje tam przekonanie, że pracownik powinien się cieszyć, że w ogóle tam pracuje.
1
yyyyyyyyyyyyyy 2014-07-24 15:37:43
Oj nieświeże są tu informacje, nieświeże... :)Podejrzewam, że opinie wyżej wystawione są od pracowników, którzy zostali bądź co bądź SŁUSZNIE zwolnieni przez poprzedni zarząd ^^ Dajcie już spokój :)
2
MORS 2014-11-29 15:08:13
Mógłby się ktoś wypowiedzieć kto niedawno zaczął współpracę z nimi albo miał tą niewątpliwą przyjemność pójść na rozmowę rekrutacyjną. Zastanawiam się czego można się tam spodziewać po firmie i jej działaniach. Nie mam zbyt dużego doświadczenia - raptem 2 lata, za to mam mnóstwo siły i zapału. Ciekawe czy jakiekolwiek szanse są na współpracę, a jeśli tak to za jaką stawkę.
erni 2015-01-31 17:08:44
a na tej całej rozmowie rekrutacyjnej do Grupy Grafprint to o co pytają? bo mi się udało spełnić ich wymagania chyba takie potencjalne, bo zaprosili mnei na rozmowę. I skoro już tyle osiągnąłem to nie chciałbym stracić takiej szansy i chciałbym sie dobrze do tej rozmowy przygotować. Ma może ktoś dla mnie jakieś rady?
vasi 2015-02-15 15:56:32
a czy mozliwosci rozwoju ta firma oferuje dla pracowników jak to jest naprawdę czy mozna u nich zdobyc doswiadczenie zeby pozniej miec jeszcze wieksza wiedze na dany temat bo to wazne teraz aby posiadac ogromne doswiadczenie i móc przekazac pracodawcy swoje umiejetnosci zawodowe i byc docenionym w jakis sposób ...
lola 2015-03-10 12:57:10
no oki, al to takim razie nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy tak naprawde.. powiedzcie jak wygląda w tym wypadku konkretna współpraca jeśli chodzi o pracowników? ona układa się dobrze czy tak nie za bardzo? Mam nadzieje, że teraz będzie więcej ciekawych komentarzy o nich, bo chce się dowiedzie,ć jak najwiecej.
fiaka 2016-05-07 15:46:22
słuchajcie, a jak wygląda u Was praca jako Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu, bo jest teraz ogłoszenie, wazne od paru dni, wiec całkiem nowe jest, a nie podali niestety konkretnej stawki w ogłoszeniu.
Zostaw swoją opinię o Grupa GRAFPRINT Sp. z o.o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa GRAFPRINT Sp. z o.o.