Wojcik Fashion

Sosnowiec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 104 ocen.

Wojcik Fashion
2 104 6 1

Opinie o Wojcik Fashion

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Natalia

@Lato, na stronie internetowej Wojcik Fashion znajduje się jedynie informacja, że jest to polska marka ubraniowa i że wszystkie dostępne ubranka robione są przez nich samych. Więc może zmienili nazwę, z tej wcześniejszej, o której piszesz? Jak widać, wcześniej pytałam o rekrutację, więc na pewno teraz normalnie działają, to można powiedzieć na pewno.

agnieszka
@Natalia 01.06.2018 09:34

Firma Wójcik nie działa .... oszukali bardzo dużo ludzi , nie powypłacali należnych im pieniędzy i się ulotnili ...... taka firma a zachowała się nie fer nawet wobec długoletnich pracownikom

Magdalena
@agnieszka 08.06.2018 10:50

Włącznie z klientami. Karty podarunkowe wydawali a zaraz potem się ulotnili. Na telefony i maile nie odpowiadają. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

anonymous

Jakiego zarządu!!!!! Ktoś ma poczucie humoru.???????????????????????????????????????????? to już przeszłość.

Natalia

@agnieszka, rzeczywiście dwa lata temu, można było przeczytać artykuły, które mówiły o braku płynności finansowej Wojcik Fashion, ale z kolei firma nadal istnieje w KRSie i brak tam wpisów o upadłości. Może ktoś z zarządu powinien się do tego odnieść?

Lato

Dzień dobry. Czy sklep internetowy to ta sama firma, co kiedyś Wójcik? Kto tym zarządza? Na tym forum znajdują się informacje o zamknięciu firmy. Kto zatem produkuje ubranka sprzedawane na wojcikfasion?

Natalia

Możecie powiedzieć, jak najlepiej i najskuteczniej zgłaszać powinno się własną aplikację do pracy w Wojcik Fashion? Czy powinno zrobić się to osobiście, a może wystarczy wysłać swoje cv drogą elektroniczną? Różne firmy podchodzą do tego tematu po swojemu, te praktyczne wskazówki będą więc pomocne dla poszukujących pracy.

Widziałam to ????

Przeczytałam..... większość komentarzy-szok?To za mało!Jeden zły ruch w firmie i poleciało ale dlaczego tak wszyscy tutaj na siebie plują? Pracowałam w tej firmie,były złe i dobre czasy.Nikt nikogo nie trzymał na siłę nikt nogogo nie zmuszał do nadgodzin.....wy się na zgodziliście!Oddbraliscie sobie same godność,brak przerwy śniadaniowej , jedzenie przy mnie maszynie! Masakra w imię premi 20 procent.... Ja odeszłam bo nie chciałam tak nisko upaść .Był to dobry wybór!A dla wszystkich krzykaczy mam prośbę,załóżcie własną firmę i spróbujcie coś sprzedać !Każdy tylko gadać potrafi i siedzieć na etacie....to jest luksus . Była ,,krawcowa "was pozdrawia

Modliszka
@Widziałam to ???? 26.01.2018 18:35

Wprowadźmy mili Państwo jakąś logikę do tych wpisów. Proszę "byłą krawcową" aby zwrócić się z tą reklamacją bezpośrednio do Pani Ilony Wójcik, jej męża. Konwersacji z Córka, Synem i Synową nie polecam. Choć i gwarancji merytorycznej odpowiedzi ze strony Pani Wójcik też nie zapewnię. Oderwanie od rzeczywistości. Po całości i w całości. I tak na skróty : misterny plany Pani Wójcik dotyczący wyciągnięcia niebotycznych pieniędzy z upadającej Spółki został osiągnięty. Podziwiam ludzi, którzy "kupują" przyklejony sztuczny uśmiech i deklaracje bez pokrycia. Firmę położyła ta, co nie akceptowała tego, że na tronie może siedzieć ktokolwiek oprócz niej samej. Lata miną, kurz opadnie. Wójcik przechodzi do historii. Do archiwum. Umieszczą dokumentację gdzieś w segregatorze na półce z sygnaturą "UPADŁOŚĆ". Nie trzeba zakładać własnej firmy, aby być przyzwoitym człowiekiem. Mniejszościowy udziałowiec dysponował wystarczającymi narzędziami i informacjami , aby powstrzymać to warneckie i beltranie i pajakowe szaleństwo. A "była krawcowa" (wpis powyżej) najwyraźniej zapomniała, że sama była na etacie i wszyscy traktowali ją jak pączek w maśle - pensję dostawała jako pierwsza. W całej historii tej firmy nie zaobserwowano jedzenia kanapek przy maszynie. Dział produkcji miał własną kuchnię. Nie sposób zrozumieć takie przywileje. Do kompletu zabrakło trzynastej pensji i dodatków funkcyjnych. W związku z tym gorąco namawiam kooperantów tej firmy, którzy zostali z komornikami na plecach, bo Wójcik zamówił i nie zapłacił, aby postulować zwrot nie tylko kwot wynikających ze złożonych zleceń ale również za utracone planowane zyski. Dlatego też "była szwaczko" , która była zatrudniona na etacie - najpierw załóż swoją firmę. Potem podyskutujemy merytorycznie. Pani Wójcik jakoś nie potrafiła zagwarantować Ci pracy. Co więcej - kazała Ci jeść kanapki przy maszynie do szycia. Wprowadź do swojego myślenia logikę - łatwiej to wszystko przyswoisz.

Widziałam to
@Modliszka 30.01.2018 17:08

@Modliszka....Nie oceniaj ludzi po wpisie! Nigdy nie byłam tzw,, szwaczką" widać, że ta różnica cię przerisła. Jestem krawcowa, która od kilku lat prowadzi własną dobrze prosperującą firmę. Wybrałam wolność a nie pracę na etacie. Wszystkiego dobrwgo @Modluszka nie zżeraj samców po stosunku, podaruj im szanse!

Administrator

Każdymi doświadczeniami z Wojcik Fashion możecie podzielić się z innymi użytkownikami na forum. Ktoś chętny?

elda

Nazywam się Elda Chcę zaświadczyć o wielkim rzucającym zaklęcie o nazwisku Dr.Chamberc, moim mężu, i jestem żonaty od 5 lat, nie mamy dziecka, a lekarz powiedział nam, że nie mogę urodzić tylko dlatego, że moje ciało zostało uszkodzone z powodu niewłaściwej recepty narkotycznej sprawia, że się martwię i mój mąż nie jest szczęśliwy, więc mój mąż postanawia ożenić się z inną dziewczyną i rozwieść się ze mną, byłam tak smutna, że powiedziałam mojej przyjaciółce o tym, że dała mi adres e-mail Dr.Chamberc, a ja nigdy Wierzę w niego tak bardzo, chociaż po prostu zdecydowałem się spróbować i powiedział mi, że pomoże mi odzyskać męża po trzech dniach i zajdę w ciążę Wątpiłem, by trzeciego dnia mój mąż wrócił do mnie i zapłakał, powiedział nie chciał już rozwodu 2 miesiące po tym, jak lekarz potwierdził, że jestem w ciąży, jeśli masz jakiś problem, Dr.Chamberc może ci pomóc, wyślij mu e-mail na chamberc564@yahoo.com

Czar
@elda 04.04.2018 06:20

Ela czy aby na głowę nie jest za późno? Może chociaż ortopeda ci z nogami pomoże.

Rafał

Z sentymentu Może niektórym pracowało się dobrze..

Justa
@Rafał 02.03.2018 16:25

A może wygodnie.

Stella

Wójcik Fashion. R.I.P.

a
@Stella 25.02.2018 12:36

Jak to RIP

Monika
@a 26.02.2018 12:09

Wójcik jeszcze fukcjonuje ?

Stella
@Monika 26.02.2018 13:10

Nie, nie funkcjonuje. Odeszli lub zostali zwolnieni wszyscy. Projektantki. Technolog. Główny krojczy. Dział zakupów. Dział sprzedaży. Dział marketingu i VM. Dyrektor finansowy, Główny Księgowy, Analitycy, Magazynierzy. Część Księgowości. 100% Działu kadr. KONIEC. Concordia buja się w Warszawie a Pani Wójcik na Kajmanach. A nadzorca sądowy ładowany jest w trąbę, bo nikt nie raczył nawet odebrać od niego telefonu. Szybkim krokiem zbliża się magiczna data 1 marca = kolosalne zobowiązania finansowe. 15 milionów. 15 milionów polskich złotych. Jakim trzeba być imbecylem lub cynikiem aby roztrwonić tyle ? Marka Wójcik = zero. Cykl życia skończył się. Pozdrawiamy Warszawę. Pozdrawiamy Kajmany. P.S. My już w normalnych firmach. Z dala od tego wójcikowego absurdu. I upokorzenia.

Robert W.
@Stella 27.02.2018 21:53

Długo jeszcze tak będziecie rozpaczać??? Nie martwcie się tak o tego Wojcika.

Zainteresowany
@Stella 27.02.2018 21:53

Rozumiem można być zniesmaczony obrażonym ale chyba już wszytsko jest jasne i co Ci daje wylewanie tych żali ?! Skoro masz już nowa prace skup się na tym a nie wylewaj żali w internecie i to anonimowo. A już w ogóle nie rozumiem po co wypisujesz rzeczy o osobach które już firmie wieki nie pracują wg Ciebie one tez się przyczyniły do upadku ? Może zastanów się czy Ty pracowałeś dostatecznie dobrze może tez w jakimś stopniu doprowadziles firmę do tej sytuacji ? Krytykować każdy umie w internecie sami bohaterzy. Skup się na swoim życiu i na tym żeby być szczęśliwym i nie trać czasu na internetowy hejt bo nic tym nie zyskasz !!!!!

Gość
@Robert W. 27.02.2018 22:16

Nikt dawno się już o niego nie martwi.

Piotr B
@Gość 01.03.2018 09:35

To po co to zainteresowanie i komentowanie ???

Baśka

A jak tam praca w sklepie wojcik dobrze płacą?

Klient

Witam, czy coś wiadomo o sytuacji w jakiej jest teraz firma Wójcik Fashion ? Czytając komentarze przypuszczam, że to już koniec firmy ? Chociaż wciąż czekam, aż w sklepach pokaże się nowa kolekcja wiola-lato 2018... ale myślę, że to tylko złudna nadzieja... na stronie internetowej nie ma już nic fajnego tak samo w sklepach, a jeśli coś już jest to nie ma rozmiaru...

Zainteresowana

Czy można jeszcze kupować na stronie internetowej ubranka, czy nie będzie to ryzyko ? Patrząc na wpisy poniżej to chyba nie jest dobrze :(

Byly franczyzobiorca
@Zainteresowana 03.01.2018 09:22

Kupic zawsze mozna gorzej z reklamacja bo juz nie bedzie do kogo ....szkoda bo ubrania byly dobre gatunkowo - do zeszlego roku - teraz gatunek do du....

anonymous
@Byly franczyzobiorca 03.01.2018 12:35

Dziękuje za odpowiedz, kupię cos a nóż nie trzeba będzie reklamować :)

Kamila
@anonymous 03.01.2018 19:18

Dla upewnienia, mozna nadal bezpiecznie kupowac ? Sa to orginalne obuwie firmowe, czy jakies podrobki ? Strona internetowa www. ciasta-wojcik.pl ?

Agnieszka

Czy naprawdę to juz koniec takiej dużej firmy ??? Czy ktoś wie do kiedy firma istnieje ??

Były pracownik

Czy jeszcze ktoś tam pracuje? Czy to już definitywny koniec WF?

Nikolas
@Były pracownik 16.12.2017 11:21

Grono wciąż maleje - przykre ale prawdziwe.

w-wa
@Nikolas 18.12.2017 23:01

I chyba logiczne, bo pracy to raczej już za bardzo do wykonania nie ma. Sklepy pozamykane z wiadomych względów, sprzedaży hurtowej brak, nowego sezonu nie ma i nie będzie wiec .... pewnie tylko sprzedaż online jeszcze dość mocno zawalona obowiązkami ....

b-b
@w-wa 19.12.2017 15:38

Też im się niedługo obowiązki skończą...co nie zmienia faktu, że trzymamy kciuki za online. Bo pod młotek licytacyjny pójdzie wszystko, co tylko da się spieniężyć. Podobno obecnie można wykupić wiele. Nawet kwiatki w donicach z korytarza. Dekoracje świąteczne w firmie - fajnie przystrojone, miło, naprawdę... Tylko w zaistniałych okolicznościach formułka "zdrowych i szczęśliwych świąt" jakoś w tym roku ciężko wchodzi w uszy... Nie mniej jednak - zdrowych, wszystkim.

Podzielmy się opłatkiem
@Były pracownik 16.12.2017 11:21

A teraz zamykamy oczy, wyciszamy emocje...wdech..wydech...wdech..wydech... Podzielmy się opłatkiem, zaśpiewajmy kolędy. Zapalmy świece, cieszmy się zapachem choinki . Życzmy sobie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, wybaczmy naszym oprawcom, postarajmy się zrozumieć ich głupotę. Ulepmy ze śniegu pod stawem z firmowymi rybkami bałwany, pięć bałwanów, trzy rodzaju żeńskiego i dwa męskiego i dajmy rybkom ze stawu przemówić w noc wigilijną. Po 30 latach marka wójcik osiągnęła dno. Co tam dno, pod nią jeszcze 2 metry mułu w stawie. Pięć bałwanów, dwa rodzaju męskiego, trzy rodzaju żeńskiego, które raz na zawsze utopiły ten zakład i ich pracowników. Bałwany, oby nadchodzące za dwa/trzy miesiące ciepłe wiosenne Słońce spowodowało, że poczujecie, jak umiera się powoli. .

elle

Pracowałam w tej firmie, kilka lat,przy produkcji, zmuszane byłyśmy pracować dwie zmiany podrząd 16 godzin(2 i 3 zmiana) dziennie, jeżeli ktoś się sprzeciwiał dostawał zwolnienie. Normy nie do wykonania, zarobki coraz mniejsze, traktowane byłyśmy jak zło konieczne,a to my wytwarzałyśmy produkt który przynosił zysk firmie. Na dywaniku za nie wyrobienie normy usłyszałyśmy od Ilony Wójcik- cytuję; Takie g...o zatrudniam,,, Dzisiaj mieszkam za granicą, prowadzę własną firmę i moja kondycja finansowa jest dużo większa niż kondycja finansowa firmy Wójcik, Sprawiedliwość jednak istnieje..Cieszy mnie upadek tej firmy

Była pracownica
@elle 10.04.2016 15:22

Tez pracowałam w tej firmie, 6 lat, 6 długich lat. Wtedy firma była w szczytowej formie, w przeciwieństwie do mnie. Traktowanie nas roboli, najgorsze w całej mojej karierze zawodowej (35 przepracowanych lat) Nikogo nie interesowało czy mamy ochotę, siłę i możliwość pracy w chorym systemie nadgodzin. Dywanik u szefowej był normą, gdy się odmawiało pracy po godzinach. Strach, uczucie, że jestem nikim, towarzyszyło mi przez cały ten czas. Odeszłam z ciężką depresją. Już nigdy więcej nie pracowałam pod taką presją i z takim brakiem szacunku do człowieka. Żal mi tylko tych, którzy wytrwali do końca, bo to koniec firmy. Żyją w niepewności o każdy następny dzień i pytają co z nami ? Co dalej ? Przykre.

Krajalnica

Ja bardzo proszę nowego inwestora (albo tego starego), bo już nie wiem, kto w końcu jest właścicielem tej firmy, aby wpadł na chwilę, zgasił światło, pozamykał drzwi i założył plomby. A potem niech na noc otworzy bramę i niech Ci, którzy stracili tam pieniądze przyjdą i zabiorą swoje. Bank, wierzyciele etc. Serdecznie rzygam tymi przepychankami i rozprawianiem, kto plotkował, kto donosił, kto z kim spał, kto był a kto nie był lojalny, pijany lub naćpany. A na parkingu, obok stawu z najważniejszymi na świecie rybka mi proponuję wmurować tablicę okolicznościową z nazwiskami tych wszystkich zarozumiałych zarządów i rad nadzorczych, którzy skutecznie, definitywnie raz na zawsze położyli wszystkich na łopatki. Nadto proponuję zlicytować publicznie pod ratuszem w Bielsku na oczach wszystkich mieszkańców tego miasta pozostały majątek tej spółki; co więcej zaprosić prezydenta miasta, prezesów największych spółek w regionie. Po co ? Ku przestrodze : że mogą tak samo skończyć, jak wyłączy im się myślenie, zacznie się brawura, wyjdą braki edukacyjne a wzrok przesłonią MILIONY. Z najlepszymi życzeniami na jakże radosne wójcikowe święta.

ilONA WOJCIK

ILONA Szymala JEDNA z lepszych pracownikow FIRMY WOJCIK. Dziękuję za pracę i życzę powodzenia ILONA WÓJCIK

Brawo
@ilONA WOJCIK 15.12.2017 17:16

Widać dzisiaj zmiana nastroju wczoraj hejt dzisiaj plebiscyt na najlepszego pracownika ??? Czyżby dział kadr uległy rozpadowi ? Paluszki nierozłączki się rozdzieliły ? Ilość intryg i plotek zatem w firmie zmaleje chociaż teraz to już i tak chyba nie ma o czym plotkować chyba ze o osobach które już w firmie nie pracują i ułożyły siebie życie zawodowe gdzie indziej.

Krakus
@ilONA WOJCIK 15.12.2017 17:16

Pani Ilono chyba zapomniała Pani o BM przecież to Pani prawa ręka i najlepsza pracownica w historii firmy !!! Nigdy Pani BM nie zawiodła zawsze była lojalna i wypowiadał się o Pani tylko w dobrych słowach. Kulturalna i nigdy nie związana z żadnymi plotakimi intrygami i aferami.

Nicole Wójcik

Moja opinia "Wielcy Panowie" będzie krótka, zwięzła i na temat. Poziom waszych wypowiedzi sięga dna. Fakt, że tylu ludzi wypowiada się jako fachowcy na temat o którym nie maja zielonego pojęcia skłania mnie do myślenia że mamy tu do czynienia z bandą kretynów, którzy dla swojego lepszego samopoczucia wieszają psy na drugim człowieku. Skoro wszyscy tu zebrani się tak dobrze znają na temacie to chętnie popatrzę jak rozwijacie własne firmy. Nie mam zamiaru patrzeć na te wszystkie oszczerstwa rzucane w kierunku mojej mamy ale tez nie mam zamiaru się zniżać do poziomu niektórych i tutaj zakończę. Życzę wam wszystkim żebyście zaczęli się interesować własnym życiem tak jak się interesujecie Wójcikiem.

Miss Lata 2017
@Nicole Wójcik 12.12.2017 13:39

Odnoszę wrażenie, że tytuł "miss lata 2017" nie został przyznany a "ciężkie "egzaminy" do szkoły w Toronto nie zostały zdane. Dziewczynko, ciut więcej pokory do życia i nie ucz starszych. Bo troszkę musisz się jeszcze nauczyć smarkulo.

Miss lata 2017
@Nicole Wójcik 12.12.2017 13:39

P.S. I nie pouczaj nas o "poziomie" . Weź krzesło, książkę, siądź i zacznij się uczyć. Jak osiągniesz coś więcej w życiu, niż kartę kredytową bez limitu, porozmawiamy. Twój wpis jest bezczelny. Myślę, że jesteś ostatnią osobą, która w temacie rzeczywistych wydarzeń w firmie Wójcik ma cokolwiek do powiedzenia. Odrobinę powagi i wiedzy, której najprawdopodobniej Ci brakuje. I nie martw się o nasze firmy: my nie mamy wierzycieli liczonych w setkach. Ogarniasz dziewczynko ?

anonymous
@Miss lata 2017 12.12.2017 20:10

No i kolejna bezwartościowa osoba. Kochaniutki choćbyś miał i sto lat to posłuchaj: NIE POZWOLĘ SZYDZIĆ Z MOJEJ RODZINY. "ogarniasz" człowieczku? Co Ty w ogóle anonimie możesz wiedzieć o mnie i o moim życiu. Naprawdę to ze się tu wysiliłeś i napisałeś jakieś bzdury mnie nie rusza nawet w najmniejszym stopniu. Widzę tez jesteś bardzo odważny ze masz czelność wypowiadać się na temat mojej osoby. Bez znaczenia co napiszesz dla mnie i tak jesteś tylko nędznym człowieczkiem który próbuje się dowartościować w równie nędzny sposób. Ps. Nie musisz martwić się o mój sukces. Dziękuje za troskę Aha.A tą "dziewczynkę" możesz pocałować.

Pracownik ze stażem
@Nicole Wójcik 12.12.2017 13:39

P.S. 2. I jeszcze jedno szanowna Pani Nicole Wójcik. Jak kiedyś zostanie Pani oszukana, po latach pracy, wierności i lojalności w stosunku do pracodawcy, to istnieje taka szansa, że cokolwiek Pani zrozumie. Miarą wartości w życiu nie są puchnące kwoty na koncie a przyzwoitość. Pani wpis jest policzkiem dla tych wszystkich, którzy przez lata związani byli z firmą WÓJCIK, oddawali jej należyty szacunek, wiedza o pewnych sprawach tej firmy więcej niż Pani a na koniec roku 2017 pod choinkę otrzymują fantastyczny prezent : BEZROBOCIE. Więc proszę nie pouczać ludzi, którzy latami ciężko pracowali na dobro tej firmy - BO SAMO SIĘ NIE ZROBIŁO - a dziś zostają z niczym. Punk widzenia zależy od punktu siedzenia. Jak przejdzie Pani lekcję życia i nuczy się odrobiny pokory i sama na cokolwiek zapracuje - wówczas może Pani próbować nas pouczać. Na chwilę obecną nie ma Pani moralnego prawa udzielać nam ani pouczeń ani krytykować. Nie na tym etapie Pani życia Pani "Nicole". Czy to jest wystarczająco jasne dla Pani ??

anonymous
@anonymous 12.12.2017 20:38

A raczej powinnam napisać w formie żeńskiej. Ty zawistna kupo gówna.

anonymous
@Pracownik ze stażem 12.12.2017 20:46

Widzę że nie dość jasno się wyraziłam. Ten post jest skierowany do tych osób które szkalują dobre imię mojej mamy. Uwierz mi człowieku że o ZDRADZIE i OSZUSTWIE nie masz pojęcia. Niestety ale najbardziej poszkodowana jest w tej sytuacji mama.

Szczęśliwej drogi
@anonymous 12.12.2017 20:38

Kochaniutka, między nogami to ja mam wargi sromowe a nie pen..a więc nie rób na siłę ze mnie faceta. Kiedy ja lizałam się z facetami w liceum ty jeszcze piłaś mleko n z cyc..a. Więc jak nie rozumiesz, co się do Ciebie pisze, to spadaj dziecinko. I na tym zakończę, zrobione silikonowe "korbole" to nie przepustka do bezkarności. Ogarniasz, czy wciąż nie ?

Wiesława
@anonymous 12.12.2017 20:46

Poziom Pani Nicole Wojcik... Żenada.

anonymous
@Szczęśliwej drogi 12.12.2017 20:58

Kochaniutka? Posłuchaj, twoje wargi sromowe zostaw sobie dla siebie a mnie w to nie mieszaj. Przekroczyłaś właśnie pewną granice, nie tylko dobrego smaku. Nie zamierzam się zniżać do twojego poziomu.

Wow! Co za elokwencja!
@anonymous 12.12.2017 21:10

Szczęśliwej drogi

anonymous
@Szczęśliwej drogi 12.12.2017 20:58

Pani Wiesławo przyznam pani racje, żenada. Też nie jestem z tego dumna. Natomiast muszę przyznać że na tej stronie są same żenujące odpowiedzi i posty. Więc zbytnio się nie wyróżniłam. Niemniej jednak i tak mi wstyd.

Wiesława
@anonymous 12.12.2017 20:46

"Zawistna kupo gówna" - to ma z kolei być poziom.. ? Żart jakiś ?

anonymous
@Wiesława 12.12.2017 21:16

Żart?! Bynajmniej ,czysta prawda tym bardziej że wiem kto tu wylewa te frustracje.

rybka
@anonymous 12.12.2017 21:19

czyli kto niby... ?

anonymous
@rybka 12.12.2017 21:28

Myślę że przywoływanie wymienienie tej osoby imieniem i nazwiskiem raczej niczego nie zmieni w waszym życiu. Jest to po prostu zbyteczne, wystarczy że ja wiem kto jest tym anonimem. Odwiedzanie tej strony nic mi nie wniesie,jedyne co to zawroty głowy z głupoty. Opuszczam to rakowisko. Po prostu nie chce w tym uczestniczyć.

Zniesmaczona
@anonymous 12.12.2017 21:42

Sformułowania "Zawistna kupo gówna" czy też "głupia cipo" - skąd Pani wyniosła wzorce - z domu czy ze szkoły w Toronto ? Interesujące, który wpis (mój czy Pani) administrator usunie w pierwszej kolejności ?

Zofia
@anonymous 12.12.2017 21:42

No i pojawiła się dziś wieczorem córunia, która zrobiła sobie z tego forum dosłownie publiczny sracz. Całe szczęście, że nie załączyła zdjęć ze "zrobionym" wypiętym w tanich stringach tyłkiem, bo to myślę, że powaliłoby to niejednego czytelnika. Przedszkole z botoksem w wargach , sylikonem w biuście i i tandetnymi dziarami. Ueeee...fuj..

Guzikara
@Zniesmaczona 12.12.2017 22:35

Wiadomo skąd....

Główny krojczy
@Zniesmaczona 12.12.2017 22:35

Skąd..skąd...jak wieści niosą już w wieku kilkunastu lat z ropiejącymi pryszczami pod nosem i plecakiem pełnym wagarów i jedynek w zeszycie próbowała ustawiać wszystkich w holu po kątach. I najgorsze jest to, że jak rynek donosi, wtedy wszyscy serio to przezywali. A dziś ... wszyscy maja na to wyj....e.

Nicole
@Główny krojczy 12.12.2017 23:21

Widze że nie musze pisać z kim tu mamy do czynienia. Bo samymi wpisami widać poziom. Jakim prawem mnie obrażacie? Czy wiecie cokolwiek na mój temat. Żałosna banda prymitywów siejących plotki. to dopiero żenada.

Nicole
@Nicole 13.12.2017 11:17

Widzę też że wyżej podpisani nie mają za wiele do powiedzenia na temat mojej osoby oprócz plotek. Pozostaje mi tylko śmiech.. :D

Zbyszek
@Nicole Wójcik 12.12.2017 13:39

Brak słów. Dziewczyna chciała obronić rodzine i jeszcze jej się dostało. Ludzie (jeżeli można was tak nazwać) bo raczej odpowiedzniej by było napisać Niedorozwoje, nie macie ani kszty szacunku ani honoru. Czyni was to niedorozwojami które do niczego w życiu nie dojda. I tak zostane zjechany ale jakoś nie przejmowałbym się opinią takich śmieci. Na przyszłość zanim napiszecie komentarz, zastanówcie sie czy macie cos wartosciowego do powiedzenia.

Elocin Kicjów - czytaj od tyłu
@Nicole 13.12.2017 11:50

Nicole...zmień wreszcie dostawcę prochów. Włącz Wikipedię, wpisz definicję "plotka", przeczytaj, naucz się, zrozum i zapamiętaj. Pani Ilono, z szacunku do Pani, błagamy, niech Pani ma litość nad nami wszystkimi i niech Pani opanuje to szaleństwo własnej Córki. Bo ręce opadają!

Zmucz
@Zbyszek 13.12.2017 13:13

Nicole, dobra rada - nie przyprawiaj sobie penisa próbując przeobrazić się w postać ZBYSZKA. Reszta wpisu - bez komentarza. Bo nie ma co komentować. Bełkot bez składu i ładu.

Ilona W.
@Elocin Kicjów - czytaj od tyłu 13.12.2017 23:42

Marta, nie pogrążaj się!

Ilona W.
@Ilona W. 14.12.2017 17:08

Jesteś jedną wielką podróbką

Nieznajomy
@Ilona W. 14.12.2017 17:08

Marta , jesteś jedną wielką podróbką, ale dużo ci brakuje do I.W.

Zbyszek
@Zofia 12.12.2017 22:43

Zazdrościsz, sama masz usta zrobione!

Zbyszek
@anonymous 12.12.2017 21:19

Marta Krywult.

Dawid
@rybka 12.12.2017 21:28

A , jak myślisz idiotko?

Marek
@Dawid 14.12.2017 18:05

Mam na myśli Martusię.Ha,Ha.ha

Robert W.

A co z kolekcją wiosna lato 2018 ??? zawsze o tej porze pojawiały się już pierwsze modele w sklepach przed świętami?

Małgorzata P.
@Robert W. 10.12.2017 20:24

Rżniesz głupa czy prowokujesz zbyteczne komentarze.. ?

anonymous
@Małgorzata P. 10.12.2017 21:37

Ty głupia CIPO!

anonymous
@Robert W. 10.12.2017 20:24

Ty popieprzony palancie!

Hafciara
@anonymous 12.12.2017 21:21

Może tak po ludzku trzeba zrozumieć, że "anonymous" (przy okazji z d..u wzięty pseudonim) trochę sobie dzisiaj wieczorem "dziabnął". Jak widać alkohol nie wszyscy powinni przyswajać.

NIE ANONYMOUS
@Hafciara 12.12.2017 23:00

Hafciara widać że się nie zna na internecie. To wytłumacze... anonymous pojawia sie AUTOMATUCZNIE jeśli ktoś nie wpisze nicka. A apropos komentarza... Wydaje mi się że nie ma znaczenia ile ktoś wypił alkoholu jeżeli rzeczy nazywa po imieniu.

Bye
@NIE ANONYMOUS 13.12.2017 13:05

A ja myślę Nicole Wójcik, że czas poczytać swoje wpisy, wyciągnąć wnioski, przytulić pluszowego misia, zrobić życiowe postanowienie "od jutr nie piję" i zmyć się "po angielsku" z tego forum. Póki inni mają jeszcze odrobinę litości nad..Panią (z trudem tez rzeczownik przechodzi mi przez palce na klawiaturze).

Genowefa
@NIE ANONYMOUS 13.12.2017 13:05

W zasadzie ma Pani rację. Ja mam 0,3 % alkoholu we krwi więc nie obrazi się Pani, jak nazwę ją skończoną głupią piz..ą ? W końcu nazywam rzeczy po imieniu.

Etykieciara
@NIE ANONYMOUS 13.12.2017 13:05

Albo zrobić kolejną tandetną sweet focię z wypiętymi korbolami i wysłać do agencji w Hamburgu. I to jest proszę Pani jeszcze bardzo łaskawy wpis w odniesieniu do Pani poziomu, który od wczoraj Pani tutaj zaprezentowała. Najwyraźniej sylikon uciska Pani na płat czołowy powodując braki w stykach pomiędzy tą częścią mózgu, która odpowiada za przyzwoitość a tą, która wyznacza poziom i klasę. Proponuję odstawić alkohol, zrobić detoks i pójść na terapię. Za smarkata jest Pani aby udzielać rad osobom, które firma pod szyldem Pani nazwiska pociągnęła - nie pierwszy raz - na dno. I proszę sobie raz na zawsze zapamiętać : ryba zawsze psuje się od głowy.

Hafciara
@NIE ANONYMOUS 13.12.2017 13:05

Znawczyni internetu się znalazła. Automatyczny Anonymous się odezwał. A tak z ciekawaości, jak Pani opiera się tak na tym zdjęciu na instagramie o latarnię czy tam o drzewo, czy tam o palmę, czy tam o skuter, czy tam o poręcz, czy tam o murzyna (bez znaczenia) to co...to wszystko Pani tak...dobrze robi...mizia po plecach, uciska na nerw w kroku i stąd te wypięte pośladki i ten odlot w oczach pt: "oooh...chwilo trwaj bez końca" ?? To może szanowna Pani pora tam wrócić i tym samym odpuścić to szare, smutne i przykre miejsce, w którym ktoś według Pani ma czelność nazywać rzeczy po imieniu...a Pani, po prostu, to się nie podoba. Jeśli kiedykolwiek zostanie Pani uznanym autorytetem - wrócimy do rozmowy. A na dzień dzisiejszy...

Marek
@Bye 13.12.2017 22:03

Marta, o ile wiem , to zapijasz się codziennie na śmierć. Wiem o tym od twoich bliskich!

ABCD,,,,

Co obecnie dzieje się teraz w WF?

Zofia
@ABCD,,,, 03.12.2017 14:21

Koniec roku ... początek smutnego i spodziewanego (w konsekwencji) wyroku... Śmiało można wyświetlić napis końcowy jak w filmie - "THE END". I nie kopcie już pozostałych w tej firmie; w szczególności słowa te kieruję do akcjonariusza mniejszościowego. Już dość kpin, pozorów, uśmiechów "półgębkiem" itd . To już na nikim absolutnie nie robi wrażenia - a już tym bardziej nie wzbudza szacunku - wręcz odwrotnie - niewyobrażalnie bezgraniczną odrazę / wstręt. Zaparkowane centralnie pod głównym wejściem porsche (jak gdyby nic - za dawnych lat) wygląda nawet śmiesznie. Sorry...lata biegną a ten sam producent wypuścił na rynek kilkanaście nowszych modeli. I tak dzień jak co dzień. Każdy robi swoje. Porsche parkuje na swoim historycznym miejscu. Ale niestety... drzwi otwierane są z coraz większą pogardą...i to nie jest wina tych, co pozostali na barykadzie. R.W., P.B., M.P., M.L., I.W., Concordia...pamiętamy :-( i nigdy nie zapomnimy. Nigdy nie zapomnimy waszego braku kompetencji. I opowiemy o tym wszystkim i wszędzie. Wszystkiego najlepszego dla pozostałej Załogi WF na nadchodzące Święta. Mimo wszystko. Niech te Święta będą spokojne. Radosne. Rodzinne.

pracownik
@Zofia 05.12.2017 23:11

Ciekawy jestem czy jak Pani Wojcik otworzy nowa firma nadal bedziesz mial o niej takie czy szybciutko zlozysz cv

love
@Zofia 05.12.2017 23:11

Na Barykadzie???? sami fałszywcy min B.M

Pracownik-2
@pracownik 08.12.2017 17:42

Pani z kadr szybciutko złoży :)

Pracownica roku
@love 08.12.2017 20:29

Love, love - dymasz krowę ?

Anielski chór
@pracownik 08.12.2017 17:42

Chyba nie ma sensu nikogo przekonywać, że w tym przypadku, tak jak za czasów Concordii, karty już dawno są rozdane w ramach misternego planu. A niech sobie otwiera. Niech przynajmniej szwaczki mają pracę w tym smutnym jak piz.a mieście Bielsko-Biała. Krótki komentarz do autora wpisu pod pseudonimem "love" : komentarz zbyteczny, to w Twoim przypadku nie nadaje się do leczenia, lecz sądzenia. Nie ważne, czy jesteś byłym/byłą, obecnym/obecną pracownicą WF. Jak kiedyś w życiu doznasz upokorzenia, jakiego doznajemy my teraz, może, potarzam - może - zrozumiesz. Albo nie. Trochę ostrożniej z takimi wpisami. Może Ciebie jutr spotka to samo ;-) Krótki komentarz do autora wpisu pod pseudonimem "Pracownik-2" - wyobraź sobie pracownika Działu Kadr, który na polecenie szczebla wyższego musi wręczyć zwolnienie kilkunastu, kilkudziesięciu osobom i zadaj sobie proste pytanie : na kim według Ciebie skupia się w takiej sytuacji wszelka krytyka ? Przeżyj taki moment choć raz - może zrozumiesz. Albo nie. Na koniec krótki komentarz do wszystkich "aferzystów" atakujących pozostałych w firmie pracowników. Tak się składa, że właśnie takie sytuacje jak ta obecna w WF pokazują, jak działają ludzie w sytuacjach trudnych. Łatwo osądzać siedząc na stołku w nowej firmie. Widocznie nie wszyscy mają taką możliwość, np. przez sytuację rodzinną lub jakąkolwiek inną. Warto, powtarzam - warto o tym pomyśleć, zanim wyleje się pomyje na innych. Zakładam, że pełne krytyki wpisy n/t pozostałych w firmie osób są autorstwa tych, którym zabrakło cywilnej odwagi aby powiedzieć udziałowcom tej specyficznej firmy co o tym myślą. My to robimy do dziś. I jeszcze za to obrywamy. Tak, zbieramy grosz do grosza, może już na ostatnią pensje. I wyjdziemy z tej firmy z podniesioną głową. Pozdrowienia dla pozostałych. Rok koczy się smutno. Trochę nas wszystkich oszukali na koniec,prawda.. ? Trzymajcie się i miejcie w d..e falę hejtu. Są rzeczy ważniejsze. Niech Pani Wójcik i Concordia wezmą to sobie sami na klatę".

optymista
@Anielski chór 10.12.2017 20:24

To czekamy na rozwój tego misternego planu, no bo rozumiem, że Pani Ilona W. go ma zrealizować..

Anielski chór
@optymista 10.12.2017 21:22

Drogi optymisto/ drodzy optymiści - a czekaj/czekajcie sobie. Ja/my nie czekamy. Brać udziału w tym cyrku nie zamierzam/nie zamierzamy. Może to Ty/Wy jesteś/jesteście tym/tymi, którzy pierwsi złożą CV ? To zapamiętaj/zapamiętajcie jedno : ja się nie wpiszesz/nie wpiszecie w tok myślenia Pani I.W. to wylecisz/wylecicie na bruk po miesiącu. I jeszcze u progu drzwi usłyszysz/usłyszycie od niej kim według niej jesteś/jesteście. Pamiętaj/pamiętajcie : na ogół "duży pieniądz" przewraca ludziom w głowie. A jak dodać do tego kogoś, kto uważa, że na wszystkim zna się najlepiej (kłamie w oczy, jest niesłowny i sieje defektyzm) to nic dobrego z tego nie może powstać. Nigdy. Podsumowując : nie wiem, na co tu czekać. Efekt na końcu będzie dokładnie taki sam. Nie jest ważne - za rok,czy dwa. Dlaczego ? Ponieważ ludzie nie zmieniają się z dnia na dzień. Zawiedli Ci, którzy byli w zarządzie i radzie nadzorczej. To oni analizowali, czytali raporty, kombinowali i podejmowali ostateczne decyzje, które w konsekwencji wpłynęły na los tej firmy. Jest ktokolwiek kto zamierza to podważać ??? Chyba nie. No chyba, że sama Pani Wójcik i były udziałowiec, ściślej mówiąc była rada nadzorcza, z dr nauk finansowych na czele. Takie - z pozoru "tęgie" łowy i nie dały sobie rady z kozakiem R.W., pokurczem P.B i sylikonową M.P. ? BZDURA. WSZYSCY WSZYSTKO WIEDZIELI. A Pani Wójcik było to po prostu na rękę. W misternym planie reaktywacji biznesu pod własnym nazwiskiem.

Anielski chór
@optymista 10.12.2017 21:22

P.S. Tylko, że koś zapomniał o długach, wartość których (w milionach !!!) przekracza już wynik ośmiocyfrowy - proszę to sobie rozpisać na kartce papieru, a na początku tego wyniku nie ma już dawno liczby "1". W zasadzie wina wszystkich tylko nie tych decydentów, którzy co miesiąc wystawiali faktury na dziesiątki tysięcy (!!) złotych i wykazali się absolutnym brakiem kompetencji lub zaszczycali firmę swoją obecnością kilka dni w miesiącu, udzielając "dobrych" rad wszystkim na temat wszystkiego. Co za poświęcenie ! PARANOJA!!!! Mam nadzieję doczekać czasów, kiedy usłyszymy lub przeczytamy, że sprawą działalności tej firmy zajęła się prokuratura. I wreszcie w d...e dostaną Ci, którzy latami kombinowali.

Krok
@love 08.12.2017 20:29

BM najlepszy pracownik w historii tej firmy fałszywy ? Niemożliwe, przecież to godna zaufania, bardzo pracowita osoba. Chyba jedyna kompetentna w tej firmie, jest w stanie obrobić każde stanowisko ...

Karta
@Anielski chór 10.12.2017 22:42

Lepiej się czujesz po wypisaniu tego wszystkiego. Nie sadze żeby cokolwiek to pomogło i wniosło do obecnej sytuacji. A Ci winni nigdy nie poniosą konsekwencji masz to jak w banku.

Zawiedziona miłość
@Krok 10.12.2017 22:59

I każdego jak zwał tak zwal

Żaneta
@pracownik 08.12.2017 17:42

Będę k...a miała taką samą opinię. Zawsze. I wszędzie. I wbij sobie to na zawsze do głowy.

RYBA

S O S Firma tonie, nawet na tym okręcie już kapitana nie ma- tylko ratunku już nie ma! Ciekawi mnie jak Pani I.W. się czuje, jak jej chore samopoczucie? Boże KOBIETO co TY dobrego narobiłaś!

Potok

W sklepie online wyprzedaż -90% to chyba już jasny dla wszystkich sygnał ...

Złote wyprzedaże
@Potok 21.11.2017 21:42

Oj tam, oj tam ...ważne , że paczki są pakowane, czytniki kodów napierniczają a kurierzy w drzwiach nie nadążają za odbiorem. Jest ruch, dzieje się. 90%...co tam...jeszcze tydzień i będzie 100% na druga sztukę, a potem rabat do rabatu i 200% (dopłata)na trzecia sztukę. A potem ktoś tam się obudzi za pół roku i policzy, czy to było opłacalne. Coś tam się wymyśli. Ważne jest działanie. A myślenie - kiedyś tam się włączy... Oj tam oj tam.

krystyna
@Złote wyprzedaże 22.11.2017 00:47

Tylko szkoda że partnerzy biznesowi trzymani są dalej w niepewności i niewiedzy. Nie ma niestety w tym nic śmiesznego bo dla niektórych do jedyne źródło dochodu. Wiem może należy przestać opowiadać bzdury u wysyłać maile pozwalajce zyskać na czasie tylko powiedzieć otwarcie jak jest. Tak to koniec, tak nie będzie nowego sezony ani WL ani JZ, tak wyprzedajemy magazyny i konczymy działalność ....

Anna12
@Potok 21.11.2017 21:42

-90 % dotyczy drugiej sztuki ....

Opinia
@krystyna 22.11.2017 10:50

Aby powiedzieć otwarcie jak jest, trzeba najpierw wiedzieć jak jest. A że nikt nie wie jak jest - a każdy by chciał - ciężko rzeczywiście funkcjonować i komunikować się w takich warunkach. Ponad wszelką wątpliwość są tacy, co już wiedzą. W niepewności zaś są wszyscy : pracownicy, partnerzy biznesowi, wierzyciele. Przepraszam, o jakiej wiośnie - lato tutaj się mówi ? W tej sytuacji chyba 2019 roku. Należy zrozumieć irytację wszystkich, poprzedni fundusz obiecał dużo wiedząc, że wkrótce "pozbędzie się ciężaru" . Cała reszta zaś została na lodzie. I tak kończy się ta historia. Czas wyłączyć światło. Zaamknąć drzwi. I nakleić plombę.

Małopolska

Ja mam tylko kilka pomocniczych pytań do przedmówców : - Pani Wojcik nie ma sobie nic do zarzucenia w historii tej firmy ? - gdzie jest i co robi Warnecki ? - gdzie jest i co robi Beltrani ? - gdzie jest i co robi Witkowska ? - gdzie jest i co robi Pająk ? - gdzie jest i co robi Rada Nadzorcza w składzie z roku 2016 składająca się z inwestora CONCORDIA oraz Pani Wójcik? I na koniec pytanie kluczowe, według stanu na dzień dzisiejszy : KIM JEST NOWY WŁAŚCICIEL tej pokaleczonej firmy ? I pytanie pomocnicze - kto k...a jest temu wszystkiemu winien ????

Anna12
@Małopolska 18.11.2017 21:57

Cały czas cisza, nikt nic nie wie a franczyzobiorcy chcą wiedzieć co dalej ????

LA LA...Sól mi się skończyła..

Ponieważ jakiś taki "stan zawieszenia" powstał ... to mam taki mały postulat kierując go do obecnego, nota bene wciąż skrytego właściciela firmy Wójcik Fashion, aby zamiast wtajemniczać kolejne (przyjezdne) osoby i tłumaczyć im miesiącami specyfikę pracy tej firmy ..zostawił to wreszcie w naszych (doświadczonych i do tej pory niedocenionych pracowników WF) rękach...my sobie z tym poradzimy...my wiemy, co mamy robić. Inwestorze - wyznaczymy cele, określimy środki, zrobimy swoje i jeszcze raport napiszemy. Niech tam sobie Pani W...k pozbiera swoje obrazy, malunki, gadżety i suweniry i niech sobie powiesi na Spiechowicza. My na Wyzwolenia to wszystko ogarniemy, w ramach wąskiej już kadry, ale ogarniemy. Coś tam w organizacji i personalnie zmienimy, kogoś tam sprowadzimy na ziemię , kogoś przeszeregujemy, zweryfikujemy i damy radę i mamy sukces. My to znamy na pamięć...tylko, że nikt nas do tej pory nie słuchał, bo uważał, że jest mądrzejszy. Teraz też tak uważają. I wciąż nie słuchają. W tej branży pieniądz leży na chodniku. Wystarczy się po niego schylić.

gość
@LA LA...Sól mi się skończyła.. 30.10.2017 21:45

Przyda się trochę zdrowego rozsądku, a nie kozackiego samozaparcia. Jeżeli tak jest jak piszesz, to załóżcie spółdzielnie pracowniczą, skoro rwiecie się tak do pracy. To już długo nie potrwa, kolejni właściciele też pewnie doprowadzą do ruiny resztki tego co zostało, odkupcie i weźcie stery we własne ręce.

M.
@LA LA...Sól mi się skończyła.. 30.10.2017 21:45

Ta Pani ktora ma wziac obrazki, suweniry itp. przez lata (usunięte przez administratora) ciezko w firmie i tylko ktos, kto przychodzil do pracy, by odbebnic 8 godzin mogl to napisac... ta firma byla na szczycie dzieki temu, ze wlasnie ona angazowala sie w kazdy jej dzial, niestety jej naiwnosc wobec wielu osob ja zgubila.. Od kilku miesiecy czytam te bzdety, a moze zastanowcie sie, kto podal jej do reki wizytowke funduszu, ktory pograzyl firme.. p.s. Podpowiedz- taki (usunięte przez administratora) z apaszeczka z Katowic, potrafiacy czarowac jak nikt.. aaa i zeby sprawa byla jasna, juz od wielu lat nie jestem pracownikiem firmy, fanka pani W. nie jestem, poprostu patrze na to zdrowo rozsadkowo..

123
@M. 31.10.2017 22:25

A tak na marginesie- sila Wojcika byli dystrybutorzy, ktorzy przez lata dawali swoja baze klientow i kredytowali ich zamowienia, Firma Wojcik nigdy nie potrafila dzialac samodzielnie... Dzial sprzedazy to nie tylko wyjazdy sluzbowe dla rozrywki, czy tez parzenie kawy przez sekretarke.. a na dzien dzisiejszy taki wlasnie jest..

Pati
@M. 31.10.2017 22:25

Proszę nie mylić naiwności z pychą i poczuciem nieomylności. A co do chudziutkiego to raczej nie z apaszeczką lecz musztardowym kominem i nienagannie przyciętą w ząbek grzywka. Generalnie firma przerobiła wszystko : i tych , co smażyli kotleciki w kombiwarze i tych, którzy z firmy o bogatej tradycji próbowali zrobić korporację. Skoro nie jesteś od kil,u lat pracownikiem WF, a wtedy Pani właścicielka jeszcze była, to co się stało, że wartości i siła tej firmy przestały Ci odpowiadać ? A może wyniki Twojej pracy przestały podobać się właścicielce ?

Bladzia
@gość 31.10.2017 19:23

Nie jest mi znana w prawie polskim "Spółdzielnia pracownicza". Ale tak mi to trąci trochę komentarzem osoby, która dostała niezły w...l od tej firmy. Taka postawa "z cicha pęk", anonimowo, więc jakby co - nie ja. Odkupimy. Mamy kilku zainteresowanych inwestorów. Na chwilę obecną - w tzw. formule poufnej.

Dominika
@123 31.10.2017 23:15

Szczególnie dystrybutor z Przemyśla. O tak. Ten to dopiero był kreatywny. I dziwnym trafem ciągle nawalony.

Oхотник
@Dominika 15.11.2017 22:59

A co Ci dystrybutor z Przemyśla zrobił? Czas kontraktacji to czas również nieformalnych spotkań. I tak jest w firmach o takim profilu. Był czas, że to właśnie kasa dystrybutorów utrzymywała firmę na powierzchni. A to czy ktoś pił czy nie to jego problem. Pracownicy też pili, w tym ja, na tych spotkaniach. Zarząd też pił. Ten stary, nie ten nowy. I nie wiem doprawdy co w tym sensacyjnego. A co do kreatywności, to zdziwiłabyś się Dominiko ile ten gość tematów obskoczył, by następnie oddać wypracowane tematy i klientów innemu, bardziej "zaprzyjaźnionemu" dystrybutorowi. Albo znasz temat od podszewki i chciałaś sie za coś odegrać, albo bazujesz na legendach.

Zasmucona

Witam, może ja opowiem swoją krótka przygodę z tą oto firma...otóż, zostałam przyjęta do pracy,n rozmowie było powiedziane że umowa na 3 miesiące później na rok...zgodziłam się na takie warunki.pensja podstawa,ale miałam dostawać dodatek aktywizaxykny z urzędu pracy,więc nie byłoby źle na początek. Cztery dni czekał na umowę...po cz umowa została i uwaga....z datą zatrudnienia na dwa i pół tyg....mówię no jak to..n rozmowie na trzy miesiące a tu nagle dwa tygodnie? Firma niepoważna,bo miałam inne propozycje pracy z których zrezygnowałam,bo już zaczęłam pracę w wojciku. po rozmowie kierownika z panią z kadr..nic się nie dowiedziałam.nie wiadomo,czy umowa zostałaby przedłużona,bo inne pracownice też mają umowy do końca listopada. Mało tego, pojawił się pan z firmy windykacyjnej z pismem o zajęcie mebli w sklepie....nikt nie wie jak,po co...umowy oczywiście nie podpisałam,bo nie będę wyrejestrowywać się n dwa tyg a potem znowu iść do urzędu n rejestrację....opinii o firmie...DNO...tak ludzi się nie traktuje!!!!!!! Nie polecam !!!!!!!

Mały pionek

Może jakiś wywiad ?

Krawcowa

Pani Wójcik, proszę nie zapomnieć zabrać spod sufitu nad centralnym wejściem swój kolorowy witraż "WÓJCIK"..bo już definitywnie wkur...a wszystkich w tej firmie, tak samo, jak Pani rozdwojenie jaźni i dziwne pytania, czy w tej firmie ktoś jeszcze pracuje. Sztab ludzi pracował przez 30 lat na Pani emeryturę a Pani wciąż ze wszystkich robi (usunięte przez administratora) i oszustów. Wybaczy Pani - nie kupujemy już tego.

Furiat
@Krawcowa 14.11.2017 22:03

Przypominam ze ta Pani, która się tutaj obrzuca inwektywami dawała przez 30 lat prace wielu ludziom i jak sądzę również tobie - także troszkę szacunku !!! Jakbyś ty się zachował/ała gdyby ktoś zniszczył coś co budowane było przez ciebie od lat ??? Czasem warto się zastanowić zanim się coś napisze ...

Concord

Co ty chcesz od ludzi takich jak (usunięte przez administratora)akurat za ich czasów firma działała jak w zegarku, abpan(usunięte przez administratora)to był chyba jedynym profesjonalnym zarządzającym w tej firmie i ratował (usunięte przez administratora) właścicielom i pracownikom, a ty co ? Flustracja i obrażanie wszystkich dookoła ?

Aabb

Nie podoba się to znajdź inna prace !!! Krytykować każdy potrafi ... ciaglę narzekania ... skoro nie podobała Ci się praca dla tej Pani do po co dla niej pracowałeś/pracowałaś ??? Najlepiej anonimowo obrażać innych w internecie każdy ma wybór i decyduje sam za siebie ... skoro warunki nie odpowiadają proszę się zwolnić ... jest jak jest i albo to akceptujesz albo nie ... trzeba było brać firmę w swoje ręce i naprawiać teraz każdy mądry ... sami eksperci ...

Kruk
@Concord 15.11.2017 20:51

Z całym szacunkiem ale Pan (usunięte przez administratora)był kim ??? Jakim Zarzadzjacym i kogo ratował ??? Pracowałem z tym gościem w dwóch firmach i takiego chaosu jak on w organizacje i funkcjonowanie firmy nikt nie potrafił wprowadzić. Jedno trzeba mu przyznać były tez dobre działania z jego strony a najlepsze to byli sprzedawanie marzeń i roztaczanie nierealnych wizji. Myśle ze Państwo Wojcik bardzo żałują dzisiaj ze zaufali temu człowiekowi.

Lala
@Kruk 15.11.2017 20:59

widac ze g...o wiesz ..., co on niby miał wspólnego z tym całym bałaganem zrobionym przez fundusz ??? Zastanów się ?

Lotia
@Lala 15.11.2017 21:10

Hahahahaha .... dobre ... hahahaha

Aabb

A ja jeszcze raz powtórzę włącz mózg i poszukaj innej pracy jak Ci nie pasuje ...

Polo

Banda frustratów tutaj znajduje swoje pole do popisu . Powodzenia

Zosia
@Aabb 15.11.2017 20:52

Anonimowo... Hmm...Ano przedstaw nam się anonimie (wiek ok 20 lat z tatuażem na ręce). "Aabb"... Pseudonim artystyczny czy też przez przypadek klawiatura Ci się zacięła ?

Dominisia
@Lala 15.11.2017 21:10

Wieczorowe lizanie patelni. Kumasz ?

Beza

A co z tym Wojcikiem się dzieje ?

Ble, ble, ble

Opinia na temat pracy w WF - komentarz kolejny ; Warnecki, ostatnio w nasze ręce wpadło Twoje sprawozdanie do RN za rok obrotowy 2016. Stworzymy do niego stosowny (publiczny) komentarz ze szczególnym uwzględnieniem Twoich komentarzy dotyczących "fal odejść" , problemów w restrukturyzacji i słabej postawy działu sprzedaży , który w 30 stopniowym upale miał sprzedawać kurtki po 650 zł. Omówimy to w najbliższym czasie z Zespołem WF i przekażemy do publicznej wiadomości na odpowiednich portalach. Motywem przewodnim będzie Twoja postawa wobec byłych podwładnych i nadrzędne traktowanie MP. Ciekawe, jak wyjaśnisz progresję zarobków (usunięte przez administratora) w okresie od 01.04.2016 do 24.06.2016 o prawie 100% ? Jeśli argumenty będą na poziomie twojego sprawozdania czyli "wszyscy są winni, tylko nie ja" to naprawdę słaby z Ciebie zawodnik. P.S. Do wszystkich firm headhunterskich : omijajcie tego człowieka szerokim łukiem.

Krolewna Sniezka
@Ble, ble, ble 04.11.2017 21:16

Brawo,czekam na ten wpis i wyniki RW,niech sie pochwali!!

Zostaw opinię o Wojcik Fashion - Sosnowiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojcik Fashion