logo RISER Sp. z o.o.

RISER Sp. z o.o.

Jaworzno

Opinie o RISER Sp. z o.o.

fachowiec 2012-07-13 16:06
P. joanna w Firmie budowlanej to murarz?, dekarz? czy inny fachowiec a może sekretarka?
7
ey 2013-06-21 11:36
praca czyni wolnym :P nic dodać nic ująć...nie polecam
4
ccc 2014-04-17 10:37
Pracodawca angażuje stażystów PUP(usunięte przez administratora)
3
nowa 2014-05-17 06:08
angażuje? no tak, za nędzne grosze (usunięte przez administratora)
3
Adrian 2014-06-09 08:53
Faktycznie, roboty tam trochę jest ale w sumie lepiej jak jest co robic
alfred 2015-03-28 19:45
Jako pracodawca mierny, do niedawna żadnych szkoleń, ciągłe niepłatne nadgodziny w sezonie 12/8h pracy i to od pomocnika po kierownika, wiele braków u podstaw, a jeśli chodzi o płacę to oczywiście dolne progi.
3
m.c. 2015-03-29 11:15
najgozej jak sie trafi w tej firmi pod pewna osobe podawajaca sie za kierownika robot goscia nawet nie po budowlance co nadrabia brak wiedzy gnojeniem pracownikow pozdrawiam dobrze ze pracuje juz gdzie indziej
2
gok 2015-04-10 08:23
najgorsza firma w której pracowałem przekręty, niepłatne nadgodziny, płaca bardzo niska, zgadzam się z poprzednim wpisem
5
ebm 2015-04-10 08:37
Wszystkie opinie są prawdziwe. Zgadzam się z tym. Przychodzi dostać wypłatę, to Ci co liżą tyłek prezesowi dostają z premią, reszta może dostanie może nie a pracują więcej i wydajniej. Pan Dyrektor nie ma pojęcia o budowlance a zachowuje się tak jakby wszystkie rozumy pozjadał. Wolę iść na budowę do konkurencji. Nie ma poszanowania pracownika. Riser! pamiętaj, że nie ma ludzi niezastąpionych!!!
6
maxikaz 2015-04-10 15:37
grubo...
5
Piotr Góralczyk 2015-04-17 15:03
Witam.
Jako Prezes pragnę odnieść się do wpisów, które pojawiły się w niniejszym serwisie na temat naszej firmy.
Na wstępie chciałbym podziękować za wyrażone opinie, oczywiście te konstruktywne – są one dla nas istotnym wskaźnikiem, w którym kierunku powinniśmy działać, aby nasi pracownicy byli zadowoleni.
Nie ukrywam, że jestem zaskoczony faktem, iż znalazły się wśród naszego zespołu osoby, mające negatywną opinię na temat pracy w firmie RISER. Tym bardziej, że jak dotąd nie docierały do nas podobne sygnały niezadowolenia.
Co więcej: w ostatnim czasie zwiększyliśmy pakiet benefitów, stopniowo wprowadzamy kolejne udogodnienia, rozpoczęliśmy cykl szkoleń zarówno dla kadry administracyjnej jak i wykonawczej, a przede wszystkim obserwujemy niski stopień rotacji pracowników.
Nie dziwi fakt, że w każdej firmie są osoby, które czują się niezadowolone czy niedocenione. A ponieważ jesteśmy firmą dynamicznie rozwijającą się (zatrudniamy obecnie ponad 100 osób), może to rzeczywiście powodować pewne przeoczenia czy sprzyjać sytuacjom, w których dochodzi do niedopatrzenia szczegółów. Ponieważ każda konstruktywna krytyka może być początkiem zmian na lepsze, dlatego przemyślimy powyższe uwagi i się do nich odniesiemy.
(usunięte przez administratora)
16
bordek 2015-05-06 18:16
Panie Piotrze - nikt Panu w oczy nie powie, jak jest do d....

Po to jest Gowork żeby się można było szczerze wypowiedzieć, podzielić z innymi aplikującymi murzynami wierzącymi w spełnienie kariery zawodowej - prawdą i swoimi wrażeniami.

Może Pan żyć w przeświadczeniu że Riser jest genialne i nie wchodzić tu, lub od czasu do czasu wejść i zastanowić się co jest nie tak skoro ludzie jadą z góry na dół.
Powodzenia
7
Pan Ignacy 2015-07-27 14:33
Rozwój w tej firmie mają tylko wybrane osoby, pani główna kosztorysant, pani dyrektor, pan niby kierownik tzw. ryży i pani stara panna od wydawania zaliczek. Od to taki rozwój. lidia- pracę podejmują ludzie, którzy nie widzieli uprzednich opinii, którzy wierzą w zachęcające słowa Pana Prezesa by w tej firmie pracować, typu: "My pracowników nie zwalniamy, inwestujemy w nich", otóż to tylko słowa. Pewnie, że jest pełno pracodawców, myślę, że jesteś wieloletnim pracownikiem tej firmy, dlatego taka opinia.
7
jin 2015-08-26 07:47
Mam wrażenie, że ten serwis to nie jest miejsce do rekrutacji. Podejdź tam i zapytaj.
złość 2016-01-31 12:29
Panie Piotrze, chce Pan krytyki to proszę. Proszę odpowiedzieć jakim prawem ogłaszacie pracownikom PRZESTÓJ W PRACY na okres tygodnia do dwóch w połowie lutego br. spowodowany wyjazdem kadry zarządzającej ? Wolne, fajna sprawa-ale nie nakazujcie pracownikom wypisywania wniosku urlopowego!!! Przestój jest z waszej winy i pracownikom należy się wynagrodzenie, bo są gotowi do pracy! Nie znacie kodeksu pracy? Bazujecie na niewiedzy części pracowników lub ich strachu o to, że mogą stracić pracę? Bogacicie się dzięki tym wszystkim ludziom, którzy wykonują ciężką pracę i jeszcze na nich żerujecie (to tylko jeden przykład, który podaję...). Zatrudniacie ponad 100 osób więc bierzcie odpowiedzialność za swoją działalność, skoro chcecie jechać na urlop to nie kosztem pracownika. DZIAŁAJCIE BUDUJĄCO, a nie DOŁUJĄCO. Uczciwość i szacunek Prezesie!
10
Piotrek S. 2016-02-28 22:48
Witajcie,
pracowałem w firmie Riser ponad 3 lata w biurze na stanowisku specjalista ds. Wsparcia sprzedaży i nie mogę powiedzieć złego słowa na warunki zatrudnienia jak i na Prezesa Piotra ani żadną inna osobę zarządzająca. (z racji że już tam nie pracuje są to słowa obiektywne!!!)
Prezes Goralczyk to otwarta osoba która zawsze znajdzie czas na rozmowę z pracownikiem oczywiście w miarę możliwości jak to na tym stanowisku.

Moje odczucia to młody, prężnie działający zespół w dobrze zarządzanej firmie rodzinnej.
Mogę rownież powiedzieć ze atmosfera która tworzyliśmy z ludźmi z którymi na codzień przebywałem była nie do przecenienia. Nigdzie indziej tak fajnej ekipy nie spotkałem.
4
12345 2016-03-01 22:34
Jestem po rozmowie rekrutacyjnej. Bardzo profesjonalne podejście, sympatia, nastawienie na poznanie kandydata. Firma sprawia wrażenie rozwojowej, stabilnej a sama rozmowa na bardzo wysokim poziomie, z uśmiechem osób, które ją przeprowadzały. Rzadko się zdarza, by rozmowa o pracę była zarówno tak merytoryczna jak i przyjemna. Sądzę, że największy kapitał tej firmy stanowią ludzie i dobre pomysły, firma ma plany rozwoju ale co najważniejsze nie stawia pustych obietnic i nie obiecuje złotych gór, tylko z rozwagą mówi o swoich planach. Szczerze polecam, gdyż firma wydaje się poważna, ludzie bardzo otwarci i z szacunkiem podchodząca do ludzi.
Kksi 2016-05-12 16:14
Mógłbyś rozwinąć informacje o których słyszałeś - bardzo dobrych warunkach dla inżynierów?
1
Jarosław 2016-05-15 22:55
W przypadku rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko inżyniera budowy, jakich pytań można się spodziewać ? Czy pytają z wiedzy budowlanej ?
1
glupi 2016-06-02 18:31
No nie,zapewne inżyniera budowlanego zapytają jakich komponentów użyć,aby ugotować pyszną grochówkę.Człowieku,proszę Cię,daruj sobie.....
1
tomi 2016-08-30 11:56
Taki telefoniczny doradca grafika może liczyć na zarobki na poziomie 10-15zł/h a jeszcze do tego dochodzi prowizja, więc są to dość rozsądne stawki. W końcu można sobie spokojnie dorobić nawet mając jeszcze status studenta. Ale czy wypłata jest na czas? Dzięki
Potek 2017-04-04 17:26
A ja się nie zgodzę z niektórymi opiniami.Mnie się w firmie dobrze pracowało ,co do Piotra Góralczyka w porządku człowiek.mógłbym rzec że odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku .Również kierownictwo za moich czasów w firmie było w porządku. Co do wypłat nie sądzę by się teraz spóźniał,a zaliczki mnie nigdy nie odmówiono. Jak była potrzeba to wolne bez żadnego problemu dało się załatwić.
Potek 2017-04-04 17:28
A ja się nie zgodzę z niektórymi opiniami.Mnie się w firmie dobrze pracowało ,co do Piotra Góralczyka w porządku człowiek.mógłbym rzec że odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku .Również kierownictwo za moich czasów w firmie było w porządku. Co do wypłat nie sądzę by się teraz spóźniał,a zaliczki mnie nigdy nie odmówiono. Jak była potrzeba to wolne bez żadnego problemu dało się załatwić.
1
kriss 2017-05-23 10:17
ale jaja czyżby sam prezes to pisał ha ha ha
Prezes 2017-05-23 11:51
to nie ja ;)
1
Zostaw swoją opinię o RISER Sp. z o.o. - Jaworzno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RISER Sp. z o.o.