Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Capital Work

Pracowałeś w firmie Capital Work i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jakiś ktoś - 2013-12-09 12:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Agencja pracy tymczasowej. Obiecują wiele, wysokie premie a jak można to na wszystkim tną. Brak pomocy jak potrzeba, brak funduszu socjalnego nawet na badaniach wstępnych oszczędzają. Liczą się pieniądze nie człowiek. Płacą na czas podstawę i jakieś ewentualnie marne premie. Jak już się pracuje najlepiej nic nie mówić i nic nie potrzebować bo za to premię mogą zabrać.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-12-10 17:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam tam przez kilka miesięcy, niezła to firma, płacą na czas, kilka razy dostałem premię za dobre wyniki w pracy.
Są agencją pracy, wysyłają ludzi do innych firm, można zdobyć doświadczenie i dokształcić się w zawodzie.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2013-12-11 11:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracuję - 2013-09-29 12:31:11]:
A ja pracuję w tej firmie od samego jej powstania i zgadzam się z Tobą , że płacą terminowo. Dodam , że zatrudniają od razu na etat. Natomiast, JEŚLI PISZESZ cyt. "atmosfera pracy jest podła" i "traktują ludzi jak zło konieczne (bo na nich zarabiają)" - TO NAPISZ CO TY WNIOSŁAŚ SWOJĄ PRACĄ DO TEJ FIRMY , ŻEBY MOŻNA BYŁO POWIEDZIEĆ,ŻE FIRMA NA TOBIE ZAROBIŁA. TA PODŁA ATMOSFERA W FIRMIE , O KTÓREJ PISZESZ , PEWNIE BYŁA ZWIĄZANA Z OCENĄ WYNIKÓW TWOJEJ PRACY.
Wiele osób dzięki Capital Work wykonuje ciekawą pracę, której samodzielnie nie mogliby dostać, pomimo solidnego wykształcenia. Dla wielu osób niepełnosprawnych,które nie mają renty, praca w Capital Work jest podstawą utrzymania.
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-12-17 09:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujący a co masz na myśli pisząc że wiele osób wykonuje ciekawą pracę ? jakie rodzaje pracy na przykład ? myślę nad zgłoszeniem się do agencji, można jej zaufać ?
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-02-02 14:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [magda - 2013-12-17 09:05:33]:
Np. osoby dobrze znające języki, excela i posiadające chociaż licencjat pracują w renomowanych firmach zagranicznych. Pracują w działach handlowych,gospodarczych,recepcjach itp. Są także osoby , które pracują w działach produkcji, logistyce magazynowej.
Mamy też pracę dla informatyków,pracowników kadr i płac. Poszukaj naszych ogłoszeń lub wejdź na (usunięte przez administratora). Jeśli dostaniesz u nas pracę - to z pewnością otrzymasz wynagrodzenie w terminie i wysokości takiej, jaką uzgodniłaś z firmą. Masz też gwarantowane wszystkie prawa pracownicze, bo zatrudniamy wyłącznie na umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-02-21 21:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na rozmowie w Capital i dla mnie to porażka była już od samego początku czyli wyglądu biura gdzie przed budynkiem i drzwiami zastanawiałam się czy lepiej nie uciec ale ciekawość wzięła górę i poszłam na rozmowę gdzie było tylko gorzej. Najpierw dali mi zadanie z Excela komp i program stare ze nie wiedziałam jak się nim posługiwać bo w szkole uczyłam się na nowszym systemie ( a było to ju kawałek temu). Następnie miałam rozmowę z Panią która wypytywałam mnie o tysiące głupich rzeczy a moim zdaniem sama nie prezentowała się zbyt dobrze jak na osobę przeprowadzająca rozmowę kwalifikacyjną. Zrezygnowałam z ich usług z czego się cieszę obecnie znalazłam prace gdzie rozmowa wyglądało o niebo lepiej i zadania z Excela jakie mi dali nie sprawiało mi problemu na normalnym programie.
zdjecie uzytkownika
Obecny pracownik - 2014-02-28 23:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jestem zatrudniony w firmie Capital Work od kilku miesięcy. Dzięki firmie mam możliwość pracować dla ciekawego pracodawcy.
Capital Work płaci w terminie, dostaję premie, mam możliwość szkolenia się i rozwoju, do tego kontaktują się ze mną kilka razy w tygodniu, ponieważ pracuję poza biurem, pracownicy z biura z pytaniami czy wszystko jest u mnie w porządku.
Co do opinii koleżanki Ady powyżej to nie wiem czy mści się za to, że jej nie zatrudniono, gdyż nie miała odpowiednich kwalifikacji, ale jej wypowiedź jest co najmniej dziwna.
Też byłem na spotkaniu w firmie, mieści się starej kamienicy na parterze, atmosfera jest przyjemna zaproponowano mi wejście do pokoju spotkań i coś do picia. Później jedna z pań z rekrutacji się mną zajęła, jedynym nie do końca zorientowanym pracownikiem, był jeśli dobrze pamiętam chyba pan Tomek (?), który nie potrafił obsłużyć do końca komputera, ale koleżanka pomogła mu i wszystko było ok.
Spotkanie trwało pół godziny, więc pytanie o "tysiące głupich rzeczy" jak twierdzi (usunięte przez administratora)musiałoby trwać kilka dni, co dowodzi że zmyśla.
Polecam firmę Capital Work każdemu, a w szczególności tym którzy potrafią obsługiwać więcej niż jedną wersję Excela.
zdjecie uzytkownika
ON - 2014-03-20 17:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem tam na rozmowie.(usunięte przez administratora)Wysyłali do pracy za tysiaka do jakiejś podwarszawskiej pipidówy, gdzie dojazd trwał blisko 2 godzin. Jak dla mnie to naciąganie ludzi; a nuż uda się znaleźć gąskę do oskubania. NIGDY WIĘCEJ tej firmy!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-21 14:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żadna, powtarzam, żadna firma nie zatrudni osobę na takich warunkach, z takim doświadczeniem, co Capital Work. Oni dają szansę.
Proponowana praca zależy od doświadczenia, przecież to oczywiste.
Byłem tam i wiem, co mówię. Myślicie, że przypadkowo dają "STAREGO EXCELA", tylko po to, by wam utrudnić życie? To poważna firma, która ma swoje cele i wymagania.
A później ludzie marudzą, że nie mają pracy...
zdjecie uzytkownika
- - 2014-05-08 12:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czytam te pozytywne opinie i śmiać się chce. pracownicy z biura mają chyba obowiązek je pisać bo prezes wydał rozkaz. pracowałem w tej firmie i jakoś nic mi się nie zgadza. 1/ na rozmowie nie ma "starego exela" tylko "open office" na strym rozwalonym laptopie z ledwo działającą myszą. 2/ jak już ktoś zgodzi to nawet cv przerabiają aby pasowało do oczekiwań pracodawcy. 3/ najniższa krajowa plus premie obiecują nawet do 1000 a jeśli dają to 100-150 netto max. 4/ zero szans rozwoju, zero dbania o ludzi nie licząc koordynatora który dzwoni i pyta czy wszystko ok lub czy planuje się zwolnienie. 5/ załatwienie spraw w biurze to masakra, wiecznie nie ma osoby odpowiedzialnej a osoby zastępujące nie znają się na niczym (problem z postawieniem pieczątki), no i jeśli nie umówisz się na przyjście to możesz być niemile zaskoczony. Pracowałem nie miesiąc nie trzy a dłużej bo musiałem a nie chciałem.
zdjecie uzytkownika
pełnaObaw - 2014-05-08 20:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro idę na spotkanie rekrutacyjne na stanowisko Recepcjonistka, czy na to stanowisko takze dostane zadanie z Exela..? czego mogę się spodziewać??
zdjecie uzytkownika
Ktoś kto pracuje w tej firmie - 2014-05-08 21:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pełnaObaw - 2014-05-08 20:33:11]:
Spodziewać możesz się wszystkiego, nic nie można przewidzieć, ale cieżko o szczerość i prawdę
zdjecie uzytkownika
pełnaObaw - 2014-05-08 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pomagasz :) uwazasz, ze klamia i oszukują swoich pracowników? Bardzo zalezy mi na pracy i nie chcialabym wyjść na kogos, kto o niczym nie ma pojęcia..
zdjecie uzytkownika
Ktoś kto pracuje w tej firmie - 2014-05-09 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pełnaObaw - 2014-05-08 21:49:30]:
Sama się przekonasz. Mi też zależało bardzo na pracy i pracuje dalej w tej firmie ale szukam dalej pracy bo tu nie ma szans na rozwój i godziwe zarobki. Obiecywali dużo a nic jak na dziś nie ma tylko najniższa krajowa i czasami jakaś "premia", żadnych szkoleń i pomocy w rozwoju osobistym.
zdjecie uzytkownika
rekrutowana - 2014-05-27 20:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Długo zastanawiałam sie czy podjąć pracę w tej firmie, ponieważ biorąc udział w rekrutacji byłam zatrudniona innym miejscu. W rezultacie zdecydowałam się na pracę za pośrednictwem Capital Work i nie żałuję. Mam super pracę w znanej firmie, dobre wynagrodzenie i pomocnych współpracowników, a moja niepełnosprawność nie jest problemem.
jeśli chodzi o sam proces rekrutacji - nie ukrywam - był on wymagający. Pani, która prowadziła rekrutację dobrze znała moje CV, zadawała szczegółowe pytania, ale przecież musiała sprawdzić czy to co napisałam jest prawdą i czy faktycznie posiadam niezbędną wiedzę. Rekruterka odpowiedziała na wszystkie moje pytania i dokładnie wyjaśniła zasady współpracy. Co mnie zdziwiło oni naprawdę poświęcają czas człowiekowi zarówno podczas rozmowy, jak i w dalszym procesie zatrudnienia. Mam nadzieję, że długo popracuję w tej firmie;)
zdjecie uzytkownika
rekrutowana - 2014-05-27 20:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Długo zastanawiałam sie czy podjąć pracę w tej firmie, ponieważ biorąc udział w rekrutacji byłam zatrudniona innym miejscu. W rezultacie zdecydowałam się na pracę za pośrednictwem Capital Work i nie żałuję. Mam super pracę w znanej firmie, dobre wynagrodzenie i pomocnych współpracowników, a moja niepełnosprawność nie jest problemem.
jeśli chodzi o sam proces rekrutacji - nie ukrywam - był on wymagający. Pani, która prowadziła rekrutację dobrze znała moje CV, zadawała szczegółowe pytania, ale przecież musiała sprawdzić czy to co napisałam jest prawdą i czy faktycznie posiadam niezbędną wiedzę. Rekruterka odpowiedziała na wszystkie moje pytania i dokładnie wyjaśniła zasady współpracy. Co mnie zdziwiło oni naprawdę poświęcają czas człowiekowi zarówno podczas rozmowy, jak i w dalszym procesie zatrudnienia. Mam nadzieję, że długo popracuję w tej firmie;)
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-09-16 09:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda atmosfera w zespole i czy rzeczywiście misja tej firmy - pomoc osobom niepełnosprawnym - jest spełniania z wszelką starannością, czy jest to tylko przykrywka? Capital Work jako firma wygląda przyzwoicie, mają przejrzyste warunki zarówno dla pracowników jak i pracodawców, a z tego co widzę, coraz więcej osób niepełnosprawnych jest na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
Michael-22 - 2014-12-19 14:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla wszystkich obecnie pilnie szukających pracy, firma Capital Work ogłosiła właśnie rekrutację na nowe stanowisko. Proszę was zapoznajcie się z tą ofertą i napiszcie mi czy jest godna uwagi. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Firma Capital Work wspierająca zatrudnienie Osób Niepełnosprawnych, dla naszego klienta PLL LOT S.A. prowadzi a...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5741786?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-03-16 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K.... - 2013-11-15 09:43:55]:
Ludzie co wy wypisujecie?????? do wszystkich, którzy napisali godziwe wynagrodzenie itp: najniższa krajowa to jest godziwe wynagrodzenie???!!! 1300 zł na rękę!!!! Powariowaliście!!!! Oni daja podwyżkę 150 zł po okresie próbnym i może raz na jakiś czas 100-150 zł premii to jest śmiech na sali, dodam, ze pracuję w normalnej firmie, na odpowiedzialnym stanowisku, a nie w supermarkecie na kasie, mam wykształcenie, doświadczenie i nigdy się nie zgodzę na taka pensję, REZYGNUJĘ!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-19 21:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Pracuje2015 - 2015-04-19 21:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie od kilku miesięcy.
Oni wywiązują się z obietnic, po trzech miesiącach dostałam obiecaną podwyżkę, w firmie w której pracuję mam szkolenia, nikt nie chciał mnie wcześniej zatrudnić, dzięki Capital Work dostałam pracę, jestem im wdzięczna.
Śmieszą mnie negatywne opinie, jeśli ktoś nie chce pracować, to niech nie pracuje, dla tych którzy szukają pracy ta firma może ją znaleźć, polecam !!!
zdjecie uzytkownika
piorun - 2015-06-06 19:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracuje2015 - 2015-04-19 21:53:26]:
zgadza się , ale oczywiście jeśli mówimy o Capital Work to w grę wchodzi jedynie praca dla osób z orzeczeniem. Najbardziej popularne są oferty dla osób z orzeczeniem na stanowisku sprzedawcy lub telemarketera tak jak tutaj chociażby http://www.nuzle.pl/telemarketerka-z-orzeczeniem-o-niepelnosprawnosci-warszawa,16877236
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-08-13 15:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przynajmniej fima stara się jakoś w ten sposób pomgać takim ludziom z orzeczeniem o niepełnosprawności, a nie skreślają ich z góry. Co ciekawe są różne oferty i na kucharza, na telemarketera czy na pomoc kuchenną, nawet jako asystet w dziale księgowości, więc nie ograniczają się do jednego zawodu jednak
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-25 13:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już dwa lata i mogę śmiało powiedzieć sporo na jej temat.
Płacą na czas i jest to dobra alternatywa dla osób nie posiadających doświadczenia zawodowego - to tyle pozytywów, bo jeżeli chodzi o dłużej pracujących ludzi, nie ma tu szans na żaden rozwój. O minimalną podwyżkę trzeba walczyć, o zmianę nazwy stanowiska również. Więc jeżeli któś chce dostać pracę i stać w miejscu to polecam, ale ludziom, którzy chcą się rozwijać, zarabiać, mają swój honor i potrzebują partnera do rozmów na poziomie - nie Capital Work. Dla nich nie liczy się pracownik tylko pieniądze, które za niego dostają. Liczą na to, że osoby niepełnosprawne będą się cieszyły, że w ogóle pracują. Ludzie, stać Was na więcej! Nie dajcie się omamić głupimi gadkami o "prawie", bo oni tylko liczą na to, żebyście się bali zwolnienia - takich firm na rynku jest masa i naprawdę mają dużo lepsze warunki.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 12:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-08-28 12:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-25 13:15:20]:
Zgadzam się z przedmówcą, ja osobiście pracowałem w CP do momentu kiedy mój zleceniodawca nie mnie nie zrezygnował bo nimby nic nie robiłem, teraz pracuję w w innej firmie gdzie nie ma stresu co kooedynator albo szef ci zleci
zdjecie uzytkownika
Pracująca - 2015-08-31 16:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja za to z pracy jestem zadowolona, a pracuję już ponad rok.
Przeszłam kilka szkoleń, pracodawca u którego pracuję gwarantuje jedzenie i niezłą atmosferę pracy. Po trzech miesiącach dostałam obiecaną podwyżkę.
Osoby pracujące w Capital Work są dla mnie miłe.
Moje koleżanki i koledzy są również zadowoleni.
Ja polecam pracę dla Capital Work.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Work

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Capital Work?
Zadaj pytanie
alert