Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Capital Work

Pracowałeś w firmie Capital Work i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracuję - 2013-09-29 12:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
obecnie pracuję w Capital Work, człowiekowi bez doświadczenia zawodowego ciężko znaleźć pracę, a oni dali mi szansę, mili ludzie, pytają "jak idzie w pracy", nie robią uwag w przypadku zwolnienia lekarskiego....przestrzegają warunków umowy, nie ma siedzenia po godzinach, co do pensji to nawet przed terminem płacą, dla mnie firma jest naprawdę ok.... dzięki pracy w Capital Work grono moich znajomych, poszerzyło się, nie mówiąc już o doświadczeniu zawodowym....
zdjecie uzytkownika
K.... - 2013-11-15 09:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jest to Agencja Pracy Tymczasowej, pomaga zdobyć zatrudnienie osobą niepełnosprawnym..ale liczą na zysk z dofinansowania.. ponieważ emerytów z orzeczeniem nie zatrudniają..bo nie ma na nich dofinansowania... dyskryminacja...
w Firmie jest kilka osób.. w zależności o jakie stanowisko się ubiegamy koleś robi Wam test z Excela.. zadanie, które jest podane na kartce jest tak napisane,że ciężko je zrozumieć. Excel z epoki polodowcowej, mało profesjonalne podejście.
zdjecie uzytkownika
jakiś ktoś - 2013-12-09 12:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Agencja pracy tymczasowej. Obiecują wiele, wysokie premie a jak można to na wszystkim tną. Brak pomocy jak potrzeba, brak funduszu socjalnego nawet na badaniach wstępnych oszczędzają. Liczą się pieniądze nie człowiek. Płacą na czas podstawę i jakieś ewentualnie marne premie. Jak już się pracuje najlepiej nic nie mówić i nic nie potrzebować bo za to premię mogą zabrać.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-12-10 17:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam tam przez kilka miesięcy, niezła to firma, płacą na czas, kilka razy dostałem premię za dobre wyniki w pracy.
Są agencją pracy, wysyłają ludzi do innych firm, można zdobyć doświadczenie i dokształcić się w zawodzie.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2013-12-11 11:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracuję - 2013-09-29 12:31:11]:
A ja pracuję w tej firmie od samego jej powstania i zgadzam się z Tobą , że płacą terminowo. Dodam , że zatrudniają od razu na etat. Natomiast, JEŚLI PISZESZ cyt. "atmosfera pracy jest podła" i "traktują ludzi jak zło konieczne (bo na nich zarabiają)" - TO NAPISZ CO TY WNIOSŁAŚ SWOJĄ PRACĄ DO TEJ FIRMY , ŻEBY MOŻNA BYŁO POWIEDZIEĆ,ŻE FIRMA NA TOBIE ZAROBIŁA. TA PODŁA ATMOSFERA W FIRMIE , O KTÓREJ PISZESZ , PEWNIE BYŁA ZWIĄZANA Z OCENĄ WYNIKÓW TWOJEJ PRACY.
Wiele osób dzięki Capital Work wykonuje ciekawą pracę, której samodzielnie nie mogliby dostać, pomimo solidnego wykształcenia. Dla wielu osób niepełnosprawnych,które nie mają renty, praca w Capital Work jest podstawą utrzymania.
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-12-17 09:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujący a co masz na myśli pisząc że wiele osób wykonuje ciekawą pracę ? jakie rodzaje pracy na przykład ? myślę nad zgłoszeniem się do agencji, można jej zaufać ?
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-02-02 14:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [magda - 2013-12-17 09:05:33]:
Np. osoby dobrze znające języki, excela i posiadające chociaż licencjat pracują w renomowanych firmach zagranicznych. Pracują w działach handlowych,gospodarczych,recepcjach itp. Są także osoby , które pracują w działach produkcji, logistyce magazynowej.
Mamy też pracę dla informatyków,pracowników kadr i płac. Poszukaj naszych ogłoszeń lub wejdź na (usunięte przez administratora). Jeśli dostaniesz u nas pracę - to z pewnością otrzymasz wynagrodzenie w terminie i wysokości takiej, jaką uzgodniłaś z firmą. Masz też gwarantowane wszystkie prawa pracownicze, bo zatrudniamy wyłącznie na umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-02-21 21:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na rozmowie w Capital i dla mnie to porażka była już od samego początku czyli wyglądu biura gdzie przed budynkiem i drzwiami zastanawiałam się czy lepiej nie uciec ale ciekawość wzięła górę i poszłam na rozmowę gdzie było tylko gorzej. Najpierw dali mi zadanie z Excela komp i program stare ze nie wiedziałam jak się nim posługiwać bo w szkole uczyłam się na nowszym systemie ( a było to ju kawałek temu). Następnie miałam rozmowę z Panią która wypytywałam mnie o tysiące głupich rzeczy a moim zdaniem sama nie prezentowała się zbyt dobrze jak na osobę przeprowadzająca rozmowę kwalifikacyjną. Zrezygnowałam z ich usług z czego się cieszę obecnie znalazłam prace gdzie rozmowa wyglądało o niebo lepiej i zadania z Excela jakie mi dali nie sprawiało mi problemu na normalnym programie.
zdjecie uzytkownika
Obecny pracownik - 2014-02-28 23:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jestem zatrudniony w firmie Capital Work od kilku miesięcy. Dzięki firmie mam możliwość pracować dla ciekawego pracodawcy.
Capital Work płaci w terminie, dostaję premie, mam możliwość szkolenia się i rozwoju, do tego kontaktują się ze mną kilka razy w tygodniu, ponieważ pracuję poza biurem, pracownicy z biura z pytaniami czy wszystko jest u mnie w porządku.
Co do opinii koleżanki Ady powyżej to nie wiem czy mści się za to, że jej nie zatrudniono, gdyż nie miała odpowiednich kwalifikacji, ale jej wypowiedź jest co najmniej dziwna.
Też byłem na spotkaniu w firmie, mieści się starej kamienicy na parterze, atmosfera jest przyjemna zaproponowano mi wejście do pokoju spotkań i coś do picia. Później jedna z pań z rekrutacji się mną zajęła, jedynym nie do końca zorientowanym pracownikiem, był jeśli dobrze pamiętam chyba pan Tomek (?), który nie potrafił obsłużyć do końca komputera, ale koleżanka pomogła mu i wszystko było ok.
Spotkanie trwało pół godziny, więc pytanie o "tysiące głupich rzeczy" jak twierdzi (usunięte przez administratora)musiałoby trwać kilka dni, co dowodzi że zmyśla.
Polecam firmę Capital Work każdemu, a w szczególności tym którzy potrafią obsługiwać więcej niż jedną wersję Excela.
zdjecie uzytkownika
ON - 2014-03-20 17:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłem tam na rozmowie.(usunięte przez administratora)Wysyłali do pracy za tysiaka do jakiejś podwarszawskiej pipidówy, gdzie dojazd trwał blisko 2 godzin. Jak dla mnie to naciąganie ludzi; a nuż uda się znaleźć gąskę do oskubania. NIGDY WIĘCEJ tej firmy!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-21 14:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żadna, powtarzam, żadna firma nie zatrudni osobę na takich warunkach, z takim doświadczeniem, co Capital Work. Oni dają szansę.
Proponowana praca zależy od doświadczenia, przecież to oczywiste.
Byłem tam i wiem, co mówię. Myślicie, że przypadkowo dają "STAREGO EXCELA", tylko po to, by wam utrudnić życie? To poważna firma, która ma swoje cele i wymagania.
A później ludzie marudzą, że nie mają pracy...
zdjecie uzytkownika
- - 2014-05-08 12:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
czytam te pozytywne opinie i śmiać się chce. pracownicy z biura mają chyba obowiązek je pisać bo prezes wydał rozkaz. pracowałem w tej firmie i jakoś nic mi się nie zgadza. 1/ na rozmowie nie ma "starego exela" tylko "open office" na strym rozwalonym laptopie z ledwo działającą myszą. 2/ jak już ktoś zgodzi to nawet cv przerabiają aby pasowało do oczekiwań pracodawcy. 3/ najniższa krajowa plus premie obiecują nawet do 1000 a jeśli dają to 100-150 netto max. 4/ zero szans rozwoju, zero dbania o ludzi nie licząc koordynatora który dzwoni i pyta czy wszystko ok lub czy planuje się zwolnienie. 5/ załatwienie spraw w biurze to masakra, wiecznie nie ma osoby odpowiedzialnej a osoby zastępujące nie znają się na niczym (problem z postawieniem pieczątki), no i jeśli nie umówisz się na przyjście to możesz być niemile zaskoczony. Pracowałem nie miesiąc nie trzy a dłużej bo musiałem a nie chciałem.
zdjecie uzytkownika
pełnaObaw - 2014-05-08 20:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro idę na spotkanie rekrutacyjne na stanowisko Recepcjonistka, czy na to stanowisko takze dostane zadanie z Exela..? czego mogę się spodziewać??
zdjecie uzytkownika
Ktoś kto pracuje w tej firmie - 2014-05-08 21:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pełnaObaw - 2014-05-08 20:33:11]:
Spodziewać możesz się wszystkiego, nic nie można przewidzieć, ale cieżko o szczerość i prawdę
zdjecie uzytkownika
pełnaObaw - 2014-05-08 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pomagasz :) uwazasz, ze klamia i oszukują swoich pracowników? Bardzo zalezy mi na pracy i nie chcialabym wyjść na kogos, kto o niczym nie ma pojęcia..
zdjecie uzytkownika
Ktoś kto pracuje w tej firmie - 2014-05-09 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pełnaObaw - 2014-05-08 21:49:30]:
Sama się przekonasz. Mi też zależało bardzo na pracy i pracuje dalej w tej firmie ale szukam dalej pracy bo tu nie ma szans na rozwój i godziwe zarobki. Obiecywali dużo a nic jak na dziś nie ma tylko najniższa krajowa i czasami jakaś "premia", żadnych szkoleń i pomocy w rozwoju osobistym.
zdjecie uzytkownika
rekrutowana - 2014-05-27 20:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Długo zastanawiałam sie czy podjąć pracę w tej firmie, ponieważ biorąc udział w rekrutacji byłam zatrudniona innym miejscu. W rezultacie zdecydowałam się na pracę za pośrednictwem Capital Work i nie żałuję. Mam super pracę w znanej firmie, dobre wynagrodzenie i pomocnych współpracowników, a moja niepełnosprawność nie jest problemem.
jeśli chodzi o sam proces rekrutacji - nie ukrywam - był on wymagający. Pani, która prowadziła rekrutację dobrze znała moje CV, zadawała szczegółowe pytania, ale przecież musiała sprawdzić czy to co napisałam jest prawdą i czy faktycznie posiadam niezbędną wiedzę. Rekruterka odpowiedziała na wszystkie moje pytania i dokładnie wyjaśniła zasady współpracy. Co mnie zdziwiło oni naprawdę poświęcają czas człowiekowi zarówno podczas rozmowy, jak i w dalszym procesie zatrudnienia. Mam nadzieję, że długo popracuję w tej firmie;)
zdjecie uzytkownika
rekrutowana - 2014-05-27 20:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Długo zastanawiałam sie czy podjąć pracę w tej firmie, ponieważ biorąc udział w rekrutacji byłam zatrudniona innym miejscu. W rezultacie zdecydowałam się na pracę za pośrednictwem Capital Work i nie żałuję. Mam super pracę w znanej firmie, dobre wynagrodzenie i pomocnych współpracowników, a moja niepełnosprawność nie jest problemem.
jeśli chodzi o sam proces rekrutacji - nie ukrywam - był on wymagający. Pani, która prowadziła rekrutację dobrze znała moje CV, zadawała szczegółowe pytania, ale przecież musiała sprawdzić czy to co napisałam jest prawdą i czy faktycznie posiadam niezbędną wiedzę. Rekruterka odpowiedziała na wszystkie moje pytania i dokładnie wyjaśniła zasady współpracy. Co mnie zdziwiło oni naprawdę poświęcają czas człowiekowi zarówno podczas rozmowy, jak i w dalszym procesie zatrudnienia. Mam nadzieję, że długo popracuję w tej firmie;)
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-09-16 09:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda atmosfera w zespole i czy rzeczywiście misja tej firmy - pomoc osobom niepełnosprawnym - jest spełniania z wszelką starannością, czy jest to tylko przykrywka? Capital Work jako firma wygląda przyzwoicie, mają przejrzyste warunki zarówno dla pracowników jak i pracodawców, a z tego co widzę, coraz więcej osób niepełnosprawnych jest na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
Michael-22 - 2014-12-19 14:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla wszystkich obecnie pilnie szukających pracy, firma Capital Work ogłosiła właśnie rekrutację na nowe stanowisko. Proszę was zapoznajcie się z tą ofertą i napiszcie mi czy jest godna uwagi. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Firma Capital Work wspierająca zatrudnienie Osób Niepełnosprawnych, dla naszego klienta PLL LOT S.A. prowadzi a...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5741786?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-03-16 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [K.... - 2013-11-15 09:43:55]:
Ludzie co wy wypisujecie?????? do wszystkich, którzy napisali godziwe wynagrodzenie itp: najniższa krajowa to jest godziwe wynagrodzenie???!!! 1300 zł na rękę!!!! Powariowaliście!!!! Oni daja podwyżkę 150 zł po okresie próbnym i może raz na jakiś czas 100-150 zł premii to jest śmiech na sali, dodam, ze pracuję w normalnej firmie, na odpowiedzialnym stanowisku, a nie w supermarkecie na kasie, mam wykształcenie, doświadczenie i nigdy się nie zgodzę na taka pensję, REZYGNUJĘ!!!
zdjecie uzytkownika
Pracuje2015 - 2015-04-19 21:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w tej firmie od kilku miesięcy.
Oni wywiązują się z obietnic, po trzech miesiącach dostałam obiecaną podwyżkę, w firmie w której pracuję mam szkolenia, nikt nie chciał mnie wcześniej zatrudnić, dzięki Capital Work dostałam pracę, jestem im wdzięczna.
Śmieszą mnie negatywne opinie, jeśli ktoś nie chce pracować, to niech nie pracuje, dla tych którzy szukają pracy ta firma może ją znaleźć, polecam !!!
zdjecie uzytkownika
piorun - 2015-06-06 19:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracuje2015 - 2015-04-19 21:53:26]:
zgadza się , ale oczywiście jeśli mówimy o Capital Work to w grę wchodzi jedynie praca dla osób z orzeczeniem. Najbardziej popularne są oferty dla osób z orzeczeniem na stanowisku sprzedawcy lub telemarketera tak jak tutaj chociażby http://www.nuzle.pl/telemarketerka-z-orzeczeniem-o-niepelnosprawnosci-warszawa,16877236
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-08-13 15:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przynajmniej fima stara się jakoś w ten sposób pomgać takim ludziom z orzeczeniem o niepełnosprawności, a nie skreślają ich z góry. Co ciekawe są różne oferty i na kucharza, na telemarketera czy na pomoc kuchenną, nawet jako asystet w dziale księgowości, więc nie ograniczają się do jednego zawodu jednak
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-25 13:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w tej firmie już dwa lata i mogę śmiało powiedzieć sporo na jej temat.
Płacą na czas i jest to dobra alternatywa dla osób nie posiadających doświadczenia zawodowego - to tyle pozytywów, bo jeżeli chodzi o dłużej pracujących ludzi, nie ma tu szans na żaden rozwój. O minimalną podwyżkę trzeba walczyć, o zmianę nazwy stanowiska również. Więc jeżeli któś chce dostać pracę i stać w miejscu to polecam, ale ludziom, którzy chcą się rozwijać, zarabiać, mają swój honor i potrzebują partnera do rozmów na poziomie - nie Capital Work. Dla nich nie liczy się pracownik tylko pieniądze, które za niego dostają. Liczą na to, że osoby niepełnosprawne będą się cieszyły, że w ogóle pracują. Ludzie, stać Was na więcej! Nie dajcie się omamić głupimi gadkami o "prawie", bo oni tylko liczą na to, żebyście się bali zwolnienia - takich firm na rynku jest masa i naprawdę mają dużo lepsze warunki.
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-08-28 12:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-25 13:15:20]:
Zgadzam się z przedmówcą, ja osobiście pracowałem w CP do momentu kiedy mój zleceniodawca nie mnie nie zrezygnował bo nimby nic nie robiłem, teraz pracuję w w innej firmie gdzie nie ma stresu co kooedynator albo szef ci zleci
zdjecie uzytkownika
Pracująca - 2015-08-31 16:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja za to z pracy jestem zadowolona, a pracuję już ponad rok.
Przeszłam kilka szkoleń, pracodawca u którego pracuję gwarantuje jedzenie i niezłą atmosferę pracy. Po trzech miesiącach dostałam obiecaną podwyżkę.
Osoby pracujące w Capital Work są dla mnie miłe.
Moje koleżanki i koledzy są również zadowoleni.
Ja polecam pracę dla Capital Work.
zdjecie uzytkownika
Kamo - 2015-09-12 18:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Pracująca - bardzo przydała mi się Twoja opinia, bo aktualnie poszukuję pracy i bardzo jestem zainteresowana zatrudnieniem w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-12-02 13:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę, że wszystkie pozytywne opinie na temat tej firmy piszą jej pracownicy...
Ja ostrzegam, jeśli macie jakąkolwiek możliwość znalezienia pracy gdzie indziej, bezpośrednio u pracowdawcy, to trzymajcie się z daleka od tej firmy i jej podobnych!!! Takie agencje nie istnieją po to aby pomagać osobom niepełnosprawnym, tylko po to, aby na nich zarabiać.
zdjecie uzytkownika
hgfd - 2015-12-02 16:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli cchodzi o oferty pracy to teraz mają na prawde sporą rekrutację, na chwilę obecną można u nich aplikowac na stanowisko pracownika biurowego w Białymstoku
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-12-03 15:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hgfd a widziałeś bądź widziałaś kiedy ta oferta została wprowadzona??
Nick - 2015-12-02 13:20:05 zgadzam się z Tobą
zdjecie uzytkownika
miks - 2015-12-04 19:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie ze na stanowisku pracownik biurowy od razu oferuja umowe o prace plus dodatkowo atrakcyjny system premiowy, a dla tych sie martwia o wyplacalnosc to gwarantuja ze pieniadze sa w terminie
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-12-06 23:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniądze u nich zawsze są w terminie, nie słyszałam ani razu, żeby z tym coś było nie tak, a parę osób od nich znam i wiem jak jest :) to się ceni :) pzdr
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-12-07 14:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jakie pieniądze?! Najniższa krajowa, niezależnie od stanowiska + jakaś minimalna podwyżka po trzech m-cach... Co z tego, że są na czas, skoro nie można za nie przeżyć?! I jeszcze wmawiają ludziom na spotkaniach, że niepełnosprawni nigdzie nie zarabiają więcej! Nie pracujemy na pół etatu tylko o jedną godzinę krócej niż osoby zdrowe więc nie zasługujemy na to aby dostawać połowę ich pensji!!!
zdjecie uzytkownika
syrenka - 2015-12-09 12:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jowita mnie jednak intryguje nieco inna sprawa - większość ich ofert pracy jest dla osób z orzeczeniem, napiszcie proszę jak wiecie skąd wynika taka sytuacja
zdjecie uzytkownika
Hela - 2015-12-10 10:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syrenka - 2015-12-09 12:31:39
Taka sytuacja wynika stąd, że na osobach z orzeczeniem agencja może nieźle zarobić (zwrot z PFRON), a zatrudnianie osób zdrowych o wiele mniej im się opłaca.
zdjecie uzytkownika
Pracujacy2015 - 2015-12-15 14:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odsyłam na stronę www.capitalwork.pl, tych co potrafią czytać ze zrozumieniem. Jest tam napisane, że firma zatrudnia osoby niepełnosprawne, ponieważ działania firmy "mają na celu promowanie osób z niepełnosprawnością jako solidnych i zaangażowanych w swoją pracę". Skoro zatem propomują niepełnosprawnych tzn. że takich zatrudniają, to chyba logiczne ?!
zdjecie uzytkownika
Myślący - 2015-12-17 14:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nick - 2015-12-07 14:54:34]:
Naturalnie piszesz głównie głupoty.
Jeżeli nie pasuje ci praca to się zatrudnij gdzie indziej, z całą pewnością wszyscy z radością cię wezmą i zaproponują "prezesowską" pensję, :-).
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-12-19 18:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no taka prawda ludki, jak ktoś chce pracować to będzie wszędzie pracować i będzie z tego zadowolony, a narzekać naprawdę można nawet w najlepszych firmach...
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-12-21 15:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Myślący - 2015-12-17 14:55:18]:
Sam piszesz głupoty Myślący, nie liczę na prezesowską pensję, tylko na taką, za którą można normalnie przeżyć miesiąc. Praca jak najbardziej mi pasuje, nie pasuje mi wynagrodzenie. To, że jestem niepełnosprawny wcale nie oznacza, że mam mniejsze potrzeby niż osoby zdrowe. Też mam ochotę czasem pójść do kina i wyjechać na wakacje... a zarabiając tak niewiele niestety nie mogę sobie na to pozwolic.
zdjecie uzytkownika
Hela - 2015-12-22 09:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Myślący - 2015-12-17 14:55:18]:
Myślący, a raczej Bezmyślny, jak podłym trzeba być człowiekiem żeby lekceważyć osoby niepełnosprawne i wyśmiewać ich prawo do godnego życia i godziwych zarobków?
zdjecie uzytkownika
Myślący - 2015-12-28 11:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick - 2015-12-21 15:11:03]:
To porozmawiaj z pracodawcą lub zmień pracę.
zdjecie uzytkownika
Myślący - 2015-12-28 11:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hela - 2015-12-22 09:16:44]:
Sama jesteś podła, a raczej głupia i masz rację, jesteś BEZMYŚLNA, bo nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi.
Nie wkładaj ludziom w usta słów, których nie powiedzieli. Miłego dnia życzę.
zdjecie uzytkownika
AKAK - 2015-12-30 12:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jeden zdrowy chciałby pracować na umowę o pracę i mieć stała pensję wypłacaną w terminie, nawet minimalną krajową.
zdjecie uzytkownika
gamoń - 2016-01-03 02:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie nie jedna osoba by tak chciała, no ale wydaje mi się, że osoby które pracują jako pracownik sprzątający mają małe szanse żeby dostać umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2016-01-05 14:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuję i jestem zadowolona, zarabiam więcej niż podstawową pensję.
zdjecie uzytkownika
klin - 2016-01-05 19:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy sprzataniu lub kuchni kokosow sie nie zarobi ale pracodawca oferuje dobra stawke. Bardzo duzo ludzi szukaja do Warszawy. Teraz tylko pytanie co lepsze, czy na pomoc kuchenna czy jako telemarketer?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-01-08 18:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie musisz akurat wybierac tego stanowiska pracy bo maja tez inne ciekawe ogłoszenia, i na wiekszosci stanowiska mozan o wiele wiecej zarobić, poczytaj i aplikuj.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-01-27 17:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem, mają wyższe stanowiska, ale płacą tyle samo co przy sprzątaniu lub pomocy kuchennej - najniższą krajową! Ludzie zdrowi na takich stanowiskach zarabiają 2 lub 3 razy więcej! Nie patrzą na doświadczenie ani umiejętności tylko mierzą wszystkich jedną miarą - miarą NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI i w tym tkwi cały problem!!!
zdjecie uzytkownika
endo - 2016-01-27 21:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś mi się w to nie chce wierzyć nick. Kto by brał na siebie więcej obowiązków za takie same pieniądze ... nielogiczne. Bez orzeczenia to chyba asystenta biura ochrony zatrudniają.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Capital Work!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Work

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert