Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Capital Work

Pracowałeś w firmie Capital Work i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pełnaObaw - 2014-05-08 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pomagasz :) uwazasz, ze klamia i oszukują swoich pracowników? Bardzo zalezy mi na pracy i nie chcialabym wyjść na kogos, kto o niczym nie ma pojęcia..
zdjecie uzytkownika
Ktoś kto pracuje w tej firmie - 2014-05-09 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pełnaObaw - 2014-05-08 21:49:30]:
Sama się przekonasz. Mi też zależało bardzo na pracy i pracuje dalej w tej firmie ale szukam dalej pracy bo tu nie ma szans na rozwój i godziwe zarobki. Obiecywali dużo a nic jak na dziś nie ma tylko najniższa krajowa i czasami jakaś "premia", żadnych szkoleń i pomocy w rozwoju osobistym.
zdjecie uzytkownika
rekrutowana - 2014-05-27 20:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Długo zastanawiałam sie czy podjąć pracę w tej firmie, ponieważ biorąc udział w rekrutacji byłam zatrudniona innym miejscu. W rezultacie zdecydowałam się na pracę za pośrednictwem Capital Work i nie żałuję. Mam super pracę w znanej firmie, dobre wynagrodzenie i pomocnych współpracowników, a moja niepełnosprawność nie jest problemem.
jeśli chodzi o sam proces rekrutacji - nie ukrywam - był on wymagający. Pani, która prowadziła rekrutację dobrze znała moje CV, zadawała szczegółowe pytania, ale przecież musiała sprawdzić czy to co napisałam jest prawdą i czy faktycznie posiadam niezbędną wiedzę. Rekruterka odpowiedziała na wszystkie moje pytania i dokładnie wyjaśniła zasady współpracy. Co mnie zdziwiło oni naprawdę poświęcają czas człowiekowi zarówno podczas rozmowy, jak i w dalszym procesie zatrudnienia. Mam nadzieję, że długo popracuję w tej firmie;)
zdjecie uzytkownika
rekrutowana - 2014-05-27 20:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Długo zastanawiałam sie czy podjąć pracę w tej firmie, ponieważ biorąc udział w rekrutacji byłam zatrudniona innym miejscu. W rezultacie zdecydowałam się na pracę za pośrednictwem Capital Work i nie żałuję. Mam super pracę w znanej firmie, dobre wynagrodzenie i pomocnych współpracowników, a moja niepełnosprawność nie jest problemem.
jeśli chodzi o sam proces rekrutacji - nie ukrywam - był on wymagający. Pani, która prowadziła rekrutację dobrze znała moje CV, zadawała szczegółowe pytania, ale przecież musiała sprawdzić czy to co napisałam jest prawdą i czy faktycznie posiadam niezbędną wiedzę. Rekruterka odpowiedziała na wszystkie moje pytania i dokładnie wyjaśniła zasady współpracy. Co mnie zdziwiło oni naprawdę poświęcają czas człowiekowi zarówno podczas rozmowy, jak i w dalszym procesie zatrudnienia. Mam nadzieję, że długo popracuję w tej firmie;)
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-09-16 09:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda atmosfera w zespole i czy rzeczywiście misja tej firmy - pomoc osobom niepełnosprawnym - jest spełniania z wszelką starannością, czy jest to tylko przykrywka? Capital Work jako firma wygląda przyzwoicie, mają przejrzyste warunki zarówno dla pracowników jak i pracodawców, a z tego co widzę, coraz więcej osób niepełnosprawnych jest na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
Michael-22 - 2014-12-19 14:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla wszystkich obecnie pilnie szukających pracy, firma Capital Work ogłosiła właśnie rekrutację na nowe stanowisko. Proszę was zapoznajcie się z tą ofertą i napiszcie mi czy jest godna uwagi. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Firma Capital Work wspierająca zatrudnienie Osób Niepełnosprawnych, dla naszego klienta PLL LOT S.A. prowadzi a...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5741786?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-03-16 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [K.... - 2013-11-15 09:43:55]:
Ludzie co wy wypisujecie?????? do wszystkich, którzy napisali godziwe wynagrodzenie itp: najniższa krajowa to jest godziwe wynagrodzenie???!!! 1300 zł na rękę!!!! Powariowaliście!!!! Oni daja podwyżkę 150 zł po okresie próbnym i może raz na jakiś czas 100-150 zł premii to jest śmiech na sali, dodam, ze pracuję w normalnej firmie, na odpowiedzialnym stanowisku, a nie w supermarkecie na kasie, mam wykształcenie, doświadczenie i nigdy się nie zgodzę na taka pensję, REZYGNUJĘ!!!
zdjecie uzytkownika
Pracuje2015 - 2015-04-19 21:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w tej firmie od kilku miesięcy.
Oni wywiązują się z obietnic, po trzech miesiącach dostałam obiecaną podwyżkę, w firmie w której pracuję mam szkolenia, nikt nie chciał mnie wcześniej zatrudnić, dzięki Capital Work dostałam pracę, jestem im wdzięczna.
Śmieszą mnie negatywne opinie, jeśli ktoś nie chce pracować, to niech nie pracuje, dla tych którzy szukają pracy ta firma może ją znaleźć, polecam !!!
zdjecie uzytkownika
piorun - 2015-06-06 19:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracuje2015 - 2015-04-19 21:53:26]:
zgadza się , ale oczywiście jeśli mówimy o Capital Work to w grę wchodzi jedynie praca dla osób z orzeczeniem. Najbardziej popularne są oferty dla osób z orzeczeniem na stanowisku sprzedawcy lub telemarketera tak jak tutaj chociażby http://www.nuzle.pl/telemarketerka-z-orzeczeniem-o-niepelnosprawnosci-warszawa,16877236
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-08-13 15:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przynajmniej fima stara się jakoś w ten sposób pomgać takim ludziom z orzeczeniem o niepełnosprawności, a nie skreślają ich z góry. Co ciekawe są różne oferty i na kucharza, na telemarketera czy na pomoc kuchenną, nawet jako asystet w dziale księgowości, więc nie ograniczają się do jednego zawodu jednak
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-25 13:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w tej firmie już dwa lata i mogę śmiało powiedzieć sporo na jej temat.
Płacą na czas i jest to dobra alternatywa dla osób nie posiadających doświadczenia zawodowego - to tyle pozytywów, bo jeżeli chodzi o dłużej pracujących ludzi, nie ma tu szans na żaden rozwój. O minimalną podwyżkę trzeba walczyć, o zmianę nazwy stanowiska również. Więc jeżeli któś chce dostać pracę i stać w miejscu to polecam, ale ludziom, którzy chcą się rozwijać, zarabiać, mają swój honor i potrzebują partnera do rozmów na poziomie - nie Capital Work. Dla nich nie liczy się pracownik tylko pieniądze, które za niego dostają. Liczą na to, że osoby niepełnosprawne będą się cieszyły, że w ogóle pracują. Ludzie, stać Was na więcej! Nie dajcie się omamić głupimi gadkami o "prawie", bo oni tylko liczą na to, żebyście się bali zwolnienia - takich firm na rynku jest masa i naprawdę mają dużo lepsze warunki.
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-08-28 12:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-25 13:15:20]:
Zgadzam się z przedmówcą, ja osobiście pracowałem w CP do momentu kiedy mój zleceniodawca nie mnie nie zrezygnował bo nimby nic nie robiłem, teraz pracuję w w innej firmie gdzie nie ma stresu co kooedynator albo szef ci zleci
zdjecie uzytkownika
Pracująca - 2015-08-31 16:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja za to z pracy jestem zadowolona, a pracuję już ponad rok.
Przeszłam kilka szkoleń, pracodawca u którego pracuję gwarantuje jedzenie i niezłą atmosferę pracy. Po trzech miesiącach dostałam obiecaną podwyżkę.
Osoby pracujące w Capital Work są dla mnie miłe.
Moje koleżanki i koledzy są również zadowoleni.
Ja polecam pracę dla Capital Work.
zdjecie uzytkownika
Kamo - 2015-09-12 18:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Pracująca - bardzo przydała mi się Twoja opinia, bo aktualnie poszukuję pracy i bardzo jestem zainteresowana zatrudnieniem w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-12-02 13:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę, że wszystkie pozytywne opinie na temat tej firmy piszą jej pracownicy...
Ja ostrzegam, jeśli macie jakąkolwiek możliwość znalezienia pracy gdzie indziej, bezpośrednio u pracowdawcy, to trzymajcie się z daleka od tej firmy i jej podobnych!!! Takie agencje nie istnieją po to aby pomagać osobom niepełnosprawnym, tylko po to, aby na nich zarabiać.
zdjecie uzytkownika
hgfd - 2015-12-02 16:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli cchodzi o oferty pracy to teraz mają na prawde sporą rekrutację, na chwilę obecną można u nich aplikowac na stanowisko pracownika biurowego w Białymstoku
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-12-03 15:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hgfd a widziałeś bądź widziałaś kiedy ta oferta została wprowadzona??
Nick - 2015-12-02 13:20:05 zgadzam się z Tobą
zdjecie uzytkownika
miks - 2015-12-04 19:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie ze na stanowisku pracownik biurowy od razu oferuja umowe o prace plus dodatkowo atrakcyjny system premiowy, a dla tych sie martwia o wyplacalnosc to gwarantuja ze pieniadze sa w terminie
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-12-06 23:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniądze u nich zawsze są w terminie, nie słyszałam ani razu, żeby z tym coś było nie tak, a parę osób od nich znam i wiem jak jest :) to się ceni :) pzdr
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-12-07 14:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jakie pieniądze?! Najniższa krajowa, niezależnie od stanowiska + jakaś minimalna podwyżka po trzech m-cach... Co z tego, że są na czas, skoro nie można za nie przeżyć?! I jeszcze wmawiają ludziom na spotkaniach, że niepełnosprawni nigdzie nie zarabiają więcej! Nie pracujemy na pół etatu tylko o jedną godzinę krócej niż osoby zdrowe więc nie zasługujemy na to aby dostawać połowę ich pensji!!!
zdjecie uzytkownika
syrenka - 2015-12-09 12:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jowita mnie jednak intryguje nieco inna sprawa - większość ich ofert pracy jest dla osób z orzeczeniem, napiszcie proszę jak wiecie skąd wynika taka sytuacja
zdjecie uzytkownika
Hela - 2015-12-10 10:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syrenka - 2015-12-09 12:31:39
Taka sytuacja wynika stąd, że na osobach z orzeczeniem agencja może nieźle zarobić (zwrot z PFRON), a zatrudnianie osób zdrowych o wiele mniej im się opłaca.
zdjecie uzytkownika
Pracujacy2015 - 2015-12-15 14:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odsyłam na stronę www.capitalwork.pl, tych co potrafią czytać ze zrozumieniem. Jest tam napisane, że firma zatrudnia osoby niepełnosprawne, ponieważ działania firmy "mają na celu promowanie osób z niepełnosprawnością jako solidnych i zaangażowanych w swoją pracę". Skoro zatem propomują niepełnosprawnych tzn. że takich zatrudniają, to chyba logiczne ?!
zdjecie uzytkownika
Myślący - 2015-12-17 14:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nick - 2015-12-07 14:54:34]:
Naturalnie piszesz głównie głupoty.
Jeżeli nie pasuje ci praca to się zatrudnij gdzie indziej, z całą pewnością wszyscy z radością cię wezmą i zaproponują "prezesowską" pensję, :-).
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-12-19 18:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no taka prawda ludki, jak ktoś chce pracować to będzie wszędzie pracować i będzie z tego zadowolony, a narzekać naprawdę można nawet w najlepszych firmach...
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-12-21 15:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Myślący - 2015-12-17 14:55:18]:
Sam piszesz głupoty Myślący, nie liczę na prezesowską pensję, tylko na taką, za którą można normalnie przeżyć miesiąc. Praca jak najbardziej mi pasuje, nie pasuje mi wynagrodzenie. To, że jestem niepełnosprawny wcale nie oznacza, że mam mniejsze potrzeby niż osoby zdrowe. Też mam ochotę czasem pójść do kina i wyjechać na wakacje... a zarabiając tak niewiele niestety nie mogę sobie na to pozwolic.
zdjecie uzytkownika
Hela - 2015-12-22 09:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Myślący - 2015-12-17 14:55:18]:
Myślący, a raczej Bezmyślny, jak podłym trzeba być człowiekiem żeby lekceważyć osoby niepełnosprawne i wyśmiewać ich prawo do godnego życia i godziwych zarobków?
zdjecie uzytkownika
Myślący - 2015-12-28 11:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick - 2015-12-21 15:11:03]:
To porozmawiaj z pracodawcą lub zmień pracę.
zdjecie uzytkownika
Myślący - 2015-12-28 11:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hela - 2015-12-22 09:16:44]:
Sama jesteś podła, a raczej głupia i masz rację, jesteś BEZMYŚLNA, bo nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi.
Nie wkładaj ludziom w usta słów, których nie powiedzieli. Miłego dnia życzę.
zdjecie uzytkownika
AKAK - 2015-12-30 12:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jeden zdrowy chciałby pracować na umowę o pracę i mieć stała pensję wypłacaną w terminie, nawet minimalną krajową.
zdjecie uzytkownika
gamoń - 2016-01-03 02:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie nie jedna osoba by tak chciała, no ale wydaje mi się, że osoby które pracują jako pracownik sprzątający mają małe szanse żeby dostać umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Jusia - 2016-01-05 14:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuję i jestem zadowolona, zarabiam więcej niż podstawową pensję.
zdjecie uzytkownika
klin - 2016-01-05 19:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy sprzataniu lub kuchni kokosow sie nie zarobi ale pracodawca oferuje dobra stawke. Bardzo duzo ludzi szukaja do Warszawy. Teraz tylko pytanie co lepsze, czy na pomoc kuchenna czy jako telemarketer?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-01-08 18:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie musisz akurat wybierac tego stanowiska pracy bo maja tez inne ciekawe ogłoszenia, i na wiekszosci stanowiska mozan o wiele wiecej zarobić, poczytaj i aplikuj.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-01-27 17:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem, mają wyższe stanowiska, ale płacą tyle samo co przy sprzątaniu lub pomocy kuchennej - najniższą krajową! Ludzie zdrowi na takich stanowiskach zarabiają 2 lub 3 razy więcej! Nie patrzą na doświadczenie ani umiejętności tylko mierzą wszystkich jedną miarą - miarą NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI i w tym tkwi cały problem!!!
zdjecie uzytkownika
endo - 2016-01-27 21:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś mi się w to nie chce wierzyć nick. Kto by brał na siebie więcej obowiązków za takie same pieniądze ... nielogiczne. Bez orzeczenia to chyba asystenta biura ochrony zatrudniają.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-02-15 14:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że nielogiczne, ale ludzie się na to godzą, bo mamią ich obietnicami o wysokich premiach i podwyżkach... a potem g dają.
zdjecie uzytkownika
rabas - 2016-02-15 14:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przede wszystkim trzeba patrzeć na to wszystko realnie @Nick, na słowo nie ma co wierzyć nikomu. W umowie na zlecenie masz dokładnie napisaną stawkę za jaką pracujesz.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-02-19 13:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rabas - 2016-02-15 14:41:09]:
To jest umowa o pracę, nie na zlecenie. Masz rację, nikomu nie można wierzyć na słowo (zwłaszcza w tej agencji) wszystko trzeba zawsze brać na piśmie.
zdjecie uzytkownika
staneil - 2016-02-19 13:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to chyba jest oczywiste, ze zawsze trzeba brac potwierdzenie, na słwoo to się niczego nie załatwia. a teraz na ochrone jest dobra oferta, bo w obowiązkach jest monitoring obiektu tylko.
zdjecie uzytkownika
onek - 2016-02-22 22:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staneil, zgodze sie z toba w 100%. W ogóle duzo oni mają ofert pracy dla ludzi z orzeczeniem o niepełnosprawności. Dla przykładu teraz szukaja asystentki kierownika, to orzeczenie to wymóg i jeszcze do tego język francuski.
zdjecie uzytkownika
lawa - 2016-03-01 20:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogą mieć niemały problem, jednak orzeczenie o niepełnosprawności jest przyznawane najczęściej osobom które nie są zdolne do każdej pracy. Język francuski to i tak rzadkość :)
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-03-21 04:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie idę podpisywać umowę o pracę...miła atmosfera przy przyjęciu...a jeśli piszecie że wiele firm zatrudnia na ciekawych stanowiskach ,to może byście podali takie firmy...bo ja choć mam prawie doświadczenia 33 lata pracy jako księgowa miałam problem ze znalezieniem pracy....owszem proponowano mi pracę za 1700 zł.netto przy 240 godzinach pracy na recepcji...
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-03-21 14:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anna powodzenia, abyś sobie później nie pluła w brodę ale jedna rada. W żadnym wypadku nie sprzeciwiaj się szefostwu C.W. lub osobie dla której pracujesz bo jak coś Pan Prezes M. i tak stanie po stronie osoby dla której pracujesz a nie po Twojej niestety
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2016-03-29 21:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2016-03-21 14:42:01]:
Znasz jakaś firmę gdzie ma sens sprzeciwianie się szefostwu firmy?
Z założenia jest to głupi pomysł. Jeśli wiesz lepiej niż twój szef to załóż swoją firmę i zatrudniaj ludzi.
zdjecie uzytkownika
mariola - 2016-03-31 11:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te oponie i widzę, że chyba tylko konkurencja i tylko sfrustrowani, zwolnieni pracownicy je piszą.
Ja pracuję na stanowisku biurowym i zarabiam dużo więcej niż pensja minimalna, do tego kontakt z biurem oceniam dobrze, traktują mnie miło i fachowo. W firmie, w której pracuje mam dostęp do szkoleń pracowniczych, mam możliwość rozwoju.
Ja Capital Work polecam.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-07 18:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uf kamień z serca, że jeszcze są jacyś ludzie którzy nie narzekają a wręcz odwrotnie :) Kochani z tego co czytam mam mieszane odczucia co do nich nie powiem ale może pomoże mi ktoś i powie czy dają umowę i jak przedstawiają się zarobki @Mariola rozumiem, że śmiało mogę aplikować?
zdjecie uzytkownika
Marian - 2016-04-13 10:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś już tutaj napisał: "absolutnie nie polecam pracy w tej firmie, trzymajcie się od niej z daleka". To niestety prawda i podpisuję się pod tym obiema rękami.
To najgorsza, najbardziej wykorzystująca (finansowo) pracowników agencja pracy tymczasowej na rynku. Początki będę miłe, ale sami zobaczycie co będzie dalej... zwabią was kłamstwami i obietnicami, których nigdy nie dotrzymają. Oczywiście osoby, które wypowiadają się pozytywnie nt tej firmy, to jej pracownicy, nikt, kto miał z nimi dłużej do czynienia nie napisze jednego dobrego słowa.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-04-27 17:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ty madry jestes. Oczywiscie, że wszyscy którzy tu piszą to pracownicy: byli, obecni lub przyszli, do tego jest ten portal.
Podałbyś jakieś szczegóły jak cie oszukano to inni by wiedzili na co zwracac uwage, gadac glupoty bez konkretow to kazdy potrafi.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-05-03 19:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
ma ktoś pojęcie jaki procent dofinansowania za pracownika niepełnosprawnego zagarnia ta firma a ile dopłacają pracodawcy użytkownicy? Mam nieprzyjemne uczucie, że dużo mniej zarabiam niż powinnam tzn., że jestem tania siłą roboczą. Ma ktoś podobnie?!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Capital Work!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capital Work
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert