Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: LKW FREDRICH


Oceniono 77 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
LKW FREDRICH
Ul. Zagnańska 20
25-524 Kielce
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-05 14:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dosc zroznicowane te opinie.. ktos powie czy w miare stabilna jest praca w LKW, jakie sa warunki umowy?
zdjecie uzytkownika
op - 2014-06-06 09:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki są dobre. ja mimo opinii niektórych (usunięte przez administratora) uważam współpracę za udaną.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-06 14:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@op co to znaczy dobre warunki? jaka umowa? warunki rozowjowe? relacje z przelozonymi? pomozesz cos?
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-09 13:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba troche opinii jest usuwanych.. @op ale jakie te warunki? umowa o prace czy smieciowa? jak z socjalem, braniem urlopow, L4 itp?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-06-11 15:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy bardzo dobre, pracuje tam 7 miesiecyi wszystk jest OK
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-12 12:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ania, ale moze spracyzujesz pod jakim względem te warunki pracy takie dobre? pod kazdym? jaki jest socjal, typ umowy, warunki rozwojowe, płacowe? dzięki
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-25 16:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli ktoos inny tez sie orientuje w tych sprawach i to czyuta to tez oczywiscie proszę o opinie, bo mam rozmowe niedługo :) dzieki
zdjecie uzytkownika
do Tom - 2014-06-26 08:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W momencie podpisania z nimi umowy zaczynają się wielkie problemy, nie ma nawet z kim rozmawiać o płatnościach. Jak możemy się skontaktować?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-26 09:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa o pracę, kasa na początku nie jest powalająca, ale da się osiągnać dobre wyniki i wtedy prowizja jest na godnym poziomie.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-26 12:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to calkiem spoko, a powiesz @pracownik jeszcze jak warunki rozwojowe? nie chodzi mi o zwiekszanie pensji przez własne wyniki tylko bardziej mozliwość awansu, jakies szkolenia itp dzięki za pomoc :)
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-06-30 16:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Basiu a dlaczego piszesz w formie męskiej? wyżej opinie sa pozytywne, zastanawiam się czy Twoja to nie jakis marketing konkurencji..
zdjecie uzytkownika
lkw - 2014-07-14 14:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony z pracy w LKW Fredrich, dobry kontakt ze spedytorem. Stawki w miare.
zdjecie uzytkownika
lkw - 2014-07-15 18:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lkw - 2014-07-14 14:19:56]:
to proszę o odpowiedź jak długo się czeka na odpowiedź na ofertę pracy na handlowca. Pytam, bo rozglądam się za pracą i mam prawie nagraną już drugą ofertę i nie chce mieć potem bólu głowy z wyborem
zdjecie uzytkownika
lkw - 2014-07-16 18:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale piszesz to jako klient czy pracownik tej firmy? bo ja chce sie tam zatrudnic, jestem rozdarty. prosze kogo kolwiek o pomoc.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-07-25 23:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak układa sie współpraca jako przewoźnik dla Lkw? Jakie stawki do osiągnięcia na swoim zestawie.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-07-28 22:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o więcej informacji o LKW Fredrich mam zamiar wstawić tam auto proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
Normalny przewoźnik - 2014-07-29 07:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest jak się nie czyta umów:)) następna (usunięte przez administratora) wyeliminowana , może dla normalnych przewoźników będzie łatwiej
zdjecie uzytkownika
chce jeżdzić - 2014-07-29 22:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego jeździłeś po polsce, czy międzynarodówka. Panie bardzo miłe, obiecują warunki do przyjęcia. Jak jest w rzeczywistości, jak jest z tym 3-mc okresem wypowiedzenia?
Mam zamiar wstawić do nich auto, tylko po tych opiniach zapala się lampka czerwona.
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2014-07-30 09:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jezdze u nich juz podan rok. Nie wiem skąd biorą się te opinie, bo ja i jak inni przewoznicy jestesmy zadowoleni ze wspolpracy. Ale tez znam kilku ktorzy wiecznie marudza i to pewnie ci wypisuja te komentarze. wezcie sie do roboty i zacznijcie jezdzic tak jak trzeba, a nie wymyslajcie obiboki.
zdjecie uzytkownika
PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 10:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ciekawosci zapytam o co chodzi?
Jak jestescie oszukani, słyszałem, że są opóźnienia w płatnosciach ale to jak wszędzie.

Słyszałem,że firmy zrywają umowy i dostają kary czyli jak wszędzie. Gdyby ktos mógłby opisać o co chodzi będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-30 15:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 10:24:10]:
skoro to taka uczciwa i dobra firma, to powinna dać sobie spokój np. ze mną i zaakceptować moje zerwanie umowy a nie chcieć trzymać mnie jeszcze dwa miesiące (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 21:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-07-30 15:39:20]:
Gadasz jak potłuczony a w banku jak wexmiesz kredyt i przestaniesz się wywiązywać to co nie trzymają Cię, weź jakis samochód w kredyt i idź zerwij umowę bo Ci się tak podoba. Ludzie ile Wy macie lat? Podpisujesz jeden z drugim umowe a teraz jest płacz?
zdjecie uzytkownika
brumbrum - 2014-07-30 23:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka stawka wychodzi na międzynarodówce. Chwalą się że powyżej 0,85 w górę. jak realnie? Bo to, że jest okres wypowiedzenia to raczej ubezpieczaja siebie - jak cyfra!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-31 21:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda oszustów i nic więcej ... nie płacą, kursy marne a stawki miały być miedzy 2.80 a 3.80 a spedytor mi powiedział - liczymy najkrótszą trasę x 3zł – oczywiście dla osobówki a nie dla ciagnika + naczepy, to po odliczeniu viatoll wychodzi 2,20-2,40zł ... sami pracownicy biurowi, nie mają dobrego zdania o tych oszustach ... ponieważ komentarze na tej stronie są bardzo szybko usuwane, to chyba założymy swoją stronę, żeby prawda dotarła do każdego ... UWAŻAJCIE NA LKW FREDRICH
Póki mi nie zapłacice za zaległe faktury, to codziennie będe wrzucała ten komentarz i kasujcie go sobie ile chcecie …........ LKW FREDRICH oszuści
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-31 21:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-07-30 15:39:20]:
ja po kraju, zastanów się kilka razy zanim wstawisz im samochód ... pani Paulina P. przy podpisaniu umowy to naobiecywała tyle, że szok, w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by weszła bez mycia dosłownie ... nie wiem, jak ona umie ludziom w oczy spojrzeć ... a w umowie są tylko prawa jakie ma LKW FREDRICH a o prawach przewoźnika nie ma nic. czekanie na załadunek 24h to normalka i na rozładunek 48h też. o każda fakturę trzeba się wykłócić.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW FREDRICH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski