Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: LKW FREDRICH

zdjecie uzytkownika
Kilof - 2014-11-13 00:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo, to LKW Fredrich jest sporą firmą logistyczną, która na rynku działa nie od wczoraj. Powinni oferować całkiem niezłe pieniądze - bo zatrudniają raczej ludzi ze sporym doświadczeniem (planuję wybrać się do nich na rozmowę rekrutacyjną więc może wtedy nieco więcej będę widział). Swoją drogą czego można się na rekrutacji spodziewać?
zdjecie uzytkownika
zoli - 2014-11-17 10:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak pracuje się w biurze?
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-11-27 14:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz o tym z doświadczenia czy z opowieści innych? Mi tez znajomi odradzali prace, ale ja zaryzykowałam i nie żałuję.
zdjecie uzytkownika
Pawel78 - 2014-11-28 17:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak dla mnie firma w porządku. Jeżdżę u nich 4 miesiąc i bez problemowo. Jak się przestrzega warunków umowy to współpraca jest na bardzo dobrym poziomie. Może niektórzy mają problemy z czytaniem umów ze zrozumieniem i dlatego mają jakieś tam ,,ale".
zdjecie uzytkownika
Transporter - 2014-12-03 14:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Firma w sumie młoda bo chyba z 5 lat na rynku ale wstawiłem do nich 2 ciągniki i jak na razie nie narzekam, pieniądze na czas, dużo załadunków, nie zdarzyło sie jechać na pusto. Stawki zależne od frachtu, raz lepiej raz gorzej płatne ale średnia mnie zadowala.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-11 19:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ja mam pytanie w takim razie czy firma jeszcze obecnie prowadzi jakieś rekrutacje czy jednak nie? bo to dla mnie ważne, bo planuje teraz iść do innej pracy i zastanawiam się własnie nad tą konkretną firmą i czy ktoś jest w stanie udzielić mi większych informacji tak naprawdę? będe wdzieczny za dalsze info.
zdjecie uzytkownika
Skiper - 2014-12-16 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem od nich zaproszenie do współpracy mam pytanie czy ktoś może mi więcej powiedzieć na ich temat pod kontem wstawienia ciągnika siodłowego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-26 20:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam. Jakiś czas jeżdżę. Płatności kilometry są. Polecam
zdjecie uzytkownika
MAR - 2015-01-01 20:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest w LKW Fredrich bo chce podjąć wspolprace, napiszcie cos? Czy maja poślizgi w platnosciach?
zdjecie uzytkownika
kamilll - 2015-01-02 11:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poślizg czasami jest, ale to normalne, ogólnie współpraca ok. polecam
zdjecie uzytkownika
MAR - 2015-01-02 11:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A poslizg tzn ile wynosi? A stawka?
zdjecie uzytkownika
Hejnał - 2015-01-04 19:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) głupoty chłopie piszesz. Piszesz , że nie wypłacili bo nie dosłałeś CMR w terminie to gdzie oczy miałeś jak zlecenia brałaeśa teraz będziesz na forum płakać tak to jest jak kierowca bierze się za transport płaczesz. sprawdzałem KRS i kapitału to oni mają 220 tyś a nie 201 po drugie mają większy kapitał niż nie jedna spółka zoo w Polsce więc przestań płakać. Co więcęj napisz jaką firmę reprezenntujesz ANONIMIE
zdjecie uzytkownika
Hejnał - 2015-01-04 19:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) jeszcze jedno kapitał firmy a majątek to dwie różne rzeczy widać jakie masz pojęcie o transporcie i prowadzeniu działalności.
zdjecie uzytkownika
Konkurencja? - 2015-01-10 12:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widać, że Kielecka konkurencja nie śpi i robi czarny pijar LKW. Wystarczy terminowo wysyłać CMR bo bez tego nikt wam nie wypłaci ale tak to jest jak się ktoś bawi równocześnie w szefa i kierowce i zapomina o podstawowych kwestiach jak rozliczanie się z frachtów.
zdjecie uzytkownika
Krk - 2015-01-17 10:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za spedycja?
zdjecie uzytkownika
miki08 - 2015-01-17 15:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jakie mają terminy płatności?!
zdjecie uzytkownika
pita 105 - 2015-02-01 22:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Ludzie nie wiążcie się z tą firmą.Przestrzegam was.
zdjecie uzytkownika
Giwi - 2015-02-02 21:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziwię się ludziom, którzy tam pracują. Tragedia, nie marnujcie nawet czasu czytanie ogłoszeń.
zdjecie uzytkownika
piotrr - 2015-02-09 19:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chce podpisać umowę z ta firmą. Byłbym wdzięczny za informacje. prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-13 16:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [piotrr - 2015-02-09 19:42:21]:
nie ma kilometrów a stawki tylko obiecane sa wysokie, nie polecam
zdjecie uzytkownika
SIP - 2015-02-14 11:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
CO INNEGO MÓWIA W TEJ FIRMNIE, CO INNEGO NA UMOWIE, A CO INNEGO W RZECZYWISTOŚCI. RACZEJ NIE POLECAM. STAWKI NISKIE, KILOMETRÓW MAŁO, BARDZO NAMAWIAJA DO WSPÓŁPRACY I CZASUJĄ A PÓŹNIEJ WYCHODZI ZUPEŁNIE INACZEJ. NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-03-10 11:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a ta firma to nic innego niż duda?
zdjecie uzytkownika
danwoz - 2015-03-16 15:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-16 21:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt prawdy Ci nie napisze jak jest faktyczne.
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2015-03-28 14:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SIP - 2015-02-14 11:16:19]:
Zgadzam się z twoim zdaniem. W moim przypadku było dokładnie tak samo. Firma obiecywała dobre warunki, a później nie zapewniała ładunków.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW FREDRICH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LKW FREDRICH?
Zadaj pytanie