Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: LKW FREDRICH


Oceniono 54 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 23 osoby
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-10-18 08:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Witam, ostatnio dzwoni do mnie pani z w/w firmy ktoś coś słyszał, mają bardzo zachęcającą ofertę współpracy i się zastanawiam.
zdjecie uzytkownika
kielecki - 2013-06-06 10:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ale to nie tylko nazwisko jest to samo lecz imiona i nazwiska i adres nawet ten sam
zdjecie uzytkownika
do Mario - 2013-06-27 23:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z nimi jest nie tak? Myślałem o składaniu aplikacji do nich, chciałbym znać zdania ex-pracowników o warunkach pracy...?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2013-07-02 10:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam. Byłem u nich na rozmowie kwalifikacyjnej. Chętnie opowiem jak ona wyglądała...
zdjecie uzytkownika
ken - 2013-07-02 10:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
jak możesz to streść ją w paru słowach tzn. o co pytali, na co zwracali uwagę, czego wymagali. No i przede wszystkim jakie wrażenie na Tobie wywarli..?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-02 14:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proszę napisz co i jak bo wybieram się do nich na rozmowę ( Spedytor Krajowy)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-02 17:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robert jesli mozesz to podziel sie swoim doswiadczeniem wiele osob zastanawia sie czy warto skladac CV.Czego dowiedziales sie na rozmowie?
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2013-11-22 10:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca BArdzo dobra, dobre zarobki, fajna ekipa
zdjecie uzytkownika
arturo - 2013-11-24 11:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jak możemy sie skontaktować
zdjecie uzytkownika
fila - 2013-12-14 13:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)Brak słów.... życze wszystkim żeby nie mieli z nimi styczności.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-12-18 19:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich , własnie tez myslałem sprubowac u nich jezdzic , ale patrzac na wasze opinie to chyba szkoda sie nastawiac;/
zdjecie uzytkownika
Antoś - 2014-01-11 15:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zleży jakie rzeczy ludzie oczekują. Poczytajcie i przeanalizujecie komentarze- czesto piszą je firmy konkurencyjne. Bo ja z nimi jestem od 6 miesięcy i jestem zadowolony. 2-5 dni poślizgu w płatnościach mnie nie boli.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-23 12:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antoś - 2014-01-11 15:10:53]:
Mógłbyś napisać jak układa się jazda? Byłem wczoraj na rozmowie i obietnice były niezłe choć nie mam pojęcia jak to się przedstawia w rzeczywistości
zdjecie uzytkownika
JJJ - 2014-02-03 11:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Antoś - 2014-01-11 15:10:53]:
czy możesz kolego coś szerzej napisać o współpracy z nimi?
zdjecie uzytkownika
sylrus - 2014-02-04 19:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antoś - 2014-01-11 15:10:53]:
Witam czy ta firma jest rzetelna???
zdjecie uzytkownika
ZK - 2014-02-05 19:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zasada - termin do zapłaty 45 dni, ale:

termin płatności faktury VAT wynika z par. 4 ust. 2 - termin płatności rozpoczyna się dopiero z momentem otrzymania przez Zleceniodawcę prawidłowo wystawionej faktury VAT i potwierdzonych załączników, czyli może być sytuacja że wystawisz fakturę i będzie naliczony termin do zapłaty ale on się przesunie na od momentu otrzymania tej faktury przez Zleceniodawcę. Dodatkowo, jeśli nie spełnisz wymogów dot. dokumentów tj, że musi być oryginał faktury i potwierdzone dokumenty to termin do zapłaty wydłuża się o 90 dni.

2) umowa nie przewiduje możliwości wypowiedzenia przez Ciebie umowy inaczej aniżeli za 6 miesięcznym jej wypowiedzeniem i to na koniec miesiąca, na piśmie - oznacza to, zę nawet jeśli złożysz wypowiedzenie 2 lutego dopiero od marca zaczyna się bieg terminu

ogółem muszę ewentualnie zbadać zapisy ustawy tj. kc umowy przewozu i zlecenia ale to jutro.
zdjecie uzytkownika
stas - 2014-02-11 17:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy gadacie ja tam nie mam z nimi problemu... kasa w terminie dobre stawki w okolicach 3 zł i jestem zadowolony... dziwią mnie te opinie ale jak widać konkurencja nie śpi.
zdjecie uzytkownika
Spostrzegawczy - 2014-02-19 22:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stasiu, stawka 3 zł :) ale za co, na co i po co? W transporcie ważnym jest aby potrafić się dostosować i podpisać dobrą umowę, reszta wyjdzie w praniu.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-02
Żródło: Gowork.pl
Kielce
(świętokrzyskie)
Firma LKW Fredrich powstała, by odpowiadać na rosnące oczekiwania klientów branży transportowej. Jesteśmy młodą firmą, specjalizującą się w spedycji krajowej i międzynarodowej, a starannie dobrany zespół dba o niezawodność świadczonych usług, które są dostosowane zarówno do indywidualnych potrzeb kontrahentów, jak i dynamicznie zmieniającej się sytuacji na rynku. Szybkość działan
zdjecie uzytkownika
ZK - 2014-02-25 18:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Spostrzegawczy - 2014-02-19 22:49:29]:
Jle dostałeś za ta opinie spostrzegawczy
zdjecie uzytkownika
UCZCIWY PRZEWOŻNIK - 2014-02-27 16:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESZCZE NIE UMIEM WYRAZIĆ OPINII, GDYŻ PODJĘLIŚMY WSPÓŁPRACE NIEDAWNO ALE WKRÓTCE OKAŻE SIĘ , CZY SŁOWA WYPOWIEDZINE PODCZA ROZMOWY PRZED PODPISANIEM UMOWY MAJĄ DLA TYCH OSÓB JAKĄŚ WARTOŚĆ. DLA MNIE OBJETNICA TO JAK SŁOWO HONORU , WIĘC ZOBACZYMY ILE SĄ WATE.NIE TYLKO SŁOWA ALE GODNOŚĆ TYCH PAŃ .
zdjecie uzytkownika
transport - 2014-03-21 17:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony i nie narzekam na tą firmę, dobrze poukładana praca i dobre stawki.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-04-03 12:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca uporządkowana, wiadomo jak w każdej pracy są plusy i minusy. Spedycja ogarnięta, stawki też ok. Po prostu trzeba chcieć pracować, a nie jak niektórzy, obijać się.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW FREDRICH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x