bmw sikora

Mikołów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 34 ocen.

Opinie o bmw sikora

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie bmw sikora

przemo

witam, miałem okazję pracować w w/w firmie przez bardzo krótki okres czasu... dzięki Bogu krótki. Czegoś takiego w swoim życiu nie spotkałem i mam nadzieję że już nigdy nie spotkam.Ten skrawek ziemi w Mikołowie jest niczym teren eksterytorialny kawałek bantustanu na którym dzieli i rządzi niepodzielnie król Ireneusz I. Mobbing koroporacyjny to przy tym co tam się dzieje to tylko igraszka. 4 miesiące tam spędzone to o 4 za dużo. Możecie wierzyć lub nie ten człowiek tj. SZEF przez duże SZ (bo to nie jest pan prezes, pan właściciel ) potrafi po paru latach pracy się śnić (nie tylko mnie - znam jeszcze jedną osobę). Aha i jeszcze jedna ciekawa rzecz... nie rozumiem dlaczego do dnia dzisiejszego nikt z Urzędu Skarbowego nie zainteresował się tym iż cała kadra pracuje z minimum krajowe + koperta... o chyba że coś się zmieniło od 4 lat. Proponuję CBA skontrolowanie urzędników którzy rozliczają w/w podmiot. pozdrawiam Panie Irku, który nazwałeś mnie nic nie wartym śmieciem:)

Siara
@przemo 04.03.2016 22:16

Trzeba mu było od razu z bani zajbać.

Xxxx

Pieniądze tam żadna rewelacja, tak jak wszędzie. Są ludzie fajni w tej firmie i pare osób na które trzeba uważać, ale to tak jak w większości firm. Na rozmowie było co innego powiedziane w rzeczywistości było co innego, plus dodatkowe zakresy obowiązków od każdego z pracowników pokolei. Wszyscy się boją szefa, wydaje się w porządku człowiek.

anonymous
@klient 26.01.2018 12:10

Bo zanim zamówisz a co najważniejsze zapłacisz to jesteś klientem. Jest kawka, uśmiechy a jak wyjdziesz to z gnojem cię mieszają.

Szeregowy

Prawda jest taka, że każdy orze jak może. Jak się nie podoba to można sobie znaleźć inna pracę. Rynek jest jaki jest, a pracować trzeba. Tyle w temacie. Pozdr dla wszystkich żołnierzy ????

Tymon

Konkurencja walczy wszelkimi sposobami!!!

Wiesław

Pracowałem w Bielskim oddziale BMW Sikora. Pracodawca odprowadzał składki na zus za najniższą krajową ale oferował lepsze pieniądze jednak resztę wypłacał dyrektor w swoim szklanym biurze jednak wypłacał gdy miał a wiele razy nie miał. Ja skonczyłem pracę w tej firmie bo dyrektor postanowił nie wypłacić mi wynagrodzenia. Wypłata reszty wypłaty wyglądała jak jakieś przekazanie łapówki w gabinecie dyrektora-pracownik był wzywany do wypłaty ale nigdy w terminie się to nie odbyło. W końcu zupełnie przestał płacić. Zły humor właściciela można było odrobić pracując przy betoniarce na prywatnej budowie włściciela. Prawie wszyscy pracownicy salonu czy warsztatu przez to przeszli.

Buma
@Wiesław 16.02.2018 02:36

To co się w tej firmie odwala:(

Bawarae46

Czyli co z opini wynika że jedna wielka lipa z pracą w BMW SIKORA OPOLE? W SUMIE ZA MINIMALNĄ KRAJOWĄ - TEŻ BYM MIAŁ WY.....E:)

Olaf

po przeczytaniu OPINI nawet nie podjadę tam(BMW Sikora OPOLE) po ofertę skieruje się prosto do Wrocławia tam są w sumie 2 salony BMW

Kuba

Idealnych firm nie ma, jak pracownicy starają się dbać o dobra atmosferę to pracuje się zupełnie inaczej.

blab

chyba wiele się zmieniło z perspektywy ostatnich lat/ wpisów w tej firmie. Pracuje i nie mogę narzekać na nic. Zarobki są ok, można się dogadać zawsze, szacunek do pracownika na wymaganym poziomie

Robi
@blab 13.12.2017 17:48

????

hmmm

Masakra z tego co słyszałam to kierownik jest fryzjerem , nie zna sięna swojej pracy , koleżanka mi mówiła że od niej syn tam ma praktyki na blacharni i znęcają się nad uczniami i wyzywają także masakra

Jatoty
@fakjumadafaka 08.11.2017 23:41

To w końcu jak z tymi zarobkami i praca w tym serwisie , bo nic sie z tego forum nie idzie dowiedzieć.

Bap

Kompletna porażka . Serwisowalem u nich X6 , doradca który mnie obsługiwał , chyba po oczekiwaniu 45 minut był obleśny , nie miły w kontakcie . Kiedy wszedłem do salonu nikt do mnie nie podszedł , tylko stałem z boku i czekalem aż ważni tego serwisu się zainteresują . Panie Sikroa , życzę powodzenia i proponuje zmienić i kontrolować jakość obsługi klienta od progu wejścia po poziom rozmów Pana pracowników do wyjścia . Serwisowalem x a w Bielsku i nigdy więcej tam nie pojadę . Odradzam Wam wszystkim Silore !!!!

Gość
@Bap 24.05.2017 07:59

Też byłem w tym serwisie bardzo gruboskórnie obsłużony przez takiego jednego blondyna, który sprawiał wrażenie, jakby wszystkie problemy świata miła na głowie. Po minucie zrezygnowałem z dalszej rozmowy i po prostu się pożegnałem. Wcześniej próbowałem się umówić w ramach akcji serwisowej na wymianę poduszki powietrznej - totalna spychologia i do dzisiaj brak kontaktu. Jak na markę premium, to bardzo słabo...

Elobmwelo

Hey czy ktoś może napisać coś na temat warunków pracy w BMW SIKORA OPOLE -zarobki - atmosfera - podejście do pracownika.

Yo

Hey czy może ktoś jak praca oraz zarobki w BmW Sikora Opole?

Piochu

Uwaga na serwis motocykli BMW sikora kompletna porażka nie szanowanie klięta nie odbieranie tel terminy po 3 miesiące bez wcześniej podanego terminu potrafią tylko wymienić olej jeśli jest awaria to nie potrafią sobie poradzić tak nawet diagnozy nie potrafią przedstawić a co dopiero mówiąc o naprawie a teksty zwodzenia typu mama mi sie pochorowała to mechanik ma zwolnienie i możesz czekać pół roku bo może im sie zachce akurat naprawić twój motocykl ogólnie jeśli chcesz być uziemiony z motocyklem na minimum pół roku bez kontaktu z serwisem podaniem terminu naprawy to możesz tam oddać motocykl po skardze w BMW Polska nic sie nie zmienia Nie polecam porażka totalna

er

@michał no nie wiadomo ale mysle ze o cos takiego to najlpiej bedzie jezlei zapytasz podczas rozmowy kwalifikacyjnej..oni bedzie beda chcieli wiedziec jakie masz dosiwadczenie wyksztalcenie na przklad..

gisz

Pan I S dawno powinien stracić prawo jazdy i je go syn tez . Wtemy może nikogo by nie zabił.

elo
@gisz 22.04.2016 20:15

a ten syn ma juz sprawe za zabicie tych ludzi?

wib

i dalej nie wiemy na jakie mniej wiecej zarobki moze liczyc taki pracownik receprcji :/

Adam

Widzę, że wszyscy mają podobne zdanie. Kiedyś na drodze miałem spotkanie z kierowca lawety z tej firmy. Trochę mu wymusiłem wpuszczenie na swój pas i się zaczęło. Ścigał mnie przez pół Mikołowa, próbował wyprzedzić na lewoskrętach jadąc prosto. Gdy się zatrzymałem przed pasami aby przepuścić idącą kobietę to zajechał mi drogę zganiając z pasów kobietę. Zatrzymał się na pasach i zaprezentował popisową narrację na poziomie marginesu społecznego, prezentując cudowna reklamę dla swojej firmy. Widać cała ta firma taka jest jak kierowca ich lawety.

Zyga
@Adam 23.07.2015 10:30

Nie polecam tej firmy. Mobbing i nic wiecej. Na rozmowie jest co innego a w rzeczywistości jest całkiem inaczej...

ZIOM

dramat ziechecaja kienta do auta uzywanego byle by tylko swoje sprzedac

fan marki

Jeśli macie zamiar kupić nowe BMW to najpierw sobie sprawdzcie czy wasze wymaż one auto jest rzeczywiscie bezwypadkowe!!! Najlepiej niech wam dyrektor salonu w którym kupujecie da to na pismie jeśli nie to sprawdzicie sobie autko po winie w firmie CAT która ma biura w Rogowcu, ul Instalacyjna 2 (moż na sobie tam zawsze podjechać i spytać ) Pytać w dziale szkód! Ale przestrzegam są mistrzami w mówieniu nieprawdy.

tom

byłem kiedyś w tym salonie i miałem doczynienia z kierownikiem blacharni i to jest katastrofa

Blejkk

Podobno maja niezly zespol kierownik salonu pracowal w mc donaldzie ,a blacharni jest fryzjerem ,profesjonalna ekipa..

DARO

Atmosfera fatalna liczy się tylko kasa,a przede wszystkim stara kadra np.kierownik blacharni wogole kompetencji nie ma na te stanowisko, chodzi ważniejszy od szefa,totalne nieporozumienie z obsada osob zarzadzajacych tak samo kierowniczka magazynu...

szybki

Jak dla mnie wszystko ok,są małe niedociągnięcia ale jak wszędzie. Grunt mieć dobry zespół!

Janusz

Ledwo ledWo wyzysk ni więcej

Zostaw opinię o bmw sikora - Mikołów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie bmw sikora