Jedna gwiazdka to i tak zbyt wiele dla tej zakłamanej, pozbawionej kompetencji i jakości firmy. Zakres działania firmy można by porównać do grupy przestępczej. Czyli najpierw budujemy pozytywną, sztuczną opinie o firmie poprzez działania marketingowe i kupione pozytywne opinie, aby ściągnąć do siebie bogu ducha winnego naiwnego klienta. Jak już zdobędą zaufanie wcisną wszystko z uszkodzonymi, podwójnie malowanymi samochodami włącznie, spolerowanym do granic możliwości odparzonym lakierem lub wypalonym kiepem dywanikiem. Zapomnijcie o czymś takim jak gwarancja, zapomnijcie o czymś takim jak kompetencja w czasie zgłaszania nieprawidłowości. Ludzie związani z tym miejscem nie mogą nie znać tego procederu. Wiedzą jak wciskać (usunięte przez administratora) na każdym kroku. Reasumując - uważajcie na to miejsce, nie dajcie się zwieść sztucznej fasadzie, kupionym opiniom, zakłamanym ludziom o fałszywym uśmieszku.
Ktoś ma wiedzę jak wygląda poziom wynagrodzenia na salonie ? Ponoć szukają pracowników, ktoś coś ?
Za czasów człowieka bez zasad najniższa krajowa + premia uznaniowa. Uznaniowa czytaj jak komuś coś nie przypasuje to Ci nie wypłacali, a Twoja premia zasilała konto (usunięte przez administratora) zarządu. Po połączeniu z cichym sytuacja finansowa bez zmian, dołożyli za to kolejne wymagania i obwarowania, aby tylko Ci premii nie wypłacić. W ciagu ostatnich dwóch lat w czasie przemian większość składu z salonu uciekło z tego (usunięte przez administratora) Pozostała garstka nieudaczników i (usunięte przez administratora) Zastanów się czy chcesz pracować na kogoś, być pomiatany przez jakiegoś grubasa który za Twoją prace zarabia więcej niż Ty, a jedyne co on potrafi to zestawić tabelkę z finansowaniem, które to Ty ogarnąłeś z klientam.
Ale wiesz, że kandydatom nic to nie mówi, opis czasów jakiegoś człowieka, na podstawie jego wyglądu? Ja się np. nie dowiedziałam, do kiedy była najniższa krajowa i ile jest teraz podstawy bez premii. Piszesz tak, jakbyś rozmawiał z kimś znajomym, a nie z ludźmi kompletnie z zewnątrz.
Mam doświadczenie z WCC (podlegające pod grupę ZASADA) praca na salonie za minimalną krajową na umówię ZLECENIE(na 3 mies. Jako "okres próbny") z obietnicami o przejściu na umowę o pracę + marża od sprzedaży. Na obietnicach się skończyło. Bardzo nie polecam.
Ale po tych 3 miesiącach nie przedłużają w ogóle umowy? Czy po prostu dalej zlecenie dają? Piszesz o minimalnej krajowej, a ta marża od sprzedaży obowiązuje tylko na UoP? Po jakim czasie ewentualnie przyznają takie bonusy?
Oficjalnie jest najniższa, a reszta do ręki? Czy nie ma co liczyć na lepszą kasę? Po jakim czasie obiecują to przejście na uop? Ta marża to w jakiej mniej więcej kwocie jest do uzyskania? No i w ogóle firma jakoś uzasadniła to, że na obietnicach to wszystko się skończyło?
Nawet jeśli to jakieś korpo tak jak tu ktoś pisał to wcale nie znaczy ze musi być z automatu aż tak zle. Po co na siebie dosnosic zamiast zadbać o dobra atmosferę?
Czy Ty kiedykolwiek dziecko pracowałaś w jakieś strukturze gdzie jest powyżej 100 i więcej ludzi ? Jeżeli nie to przestań się wypowiadać. Niestety tzw. "korporacja" ma to do siebie, że ma wycisnąć z ludzi max, nie liczy się człowiek, a wynik w Excelu. Na stanowiskach menadżerskich nie zasiadają Team Leaderzy tylko aparatczycy. Nie liczy się co umiesz, a to z kim pijasz (usunięte przez administratora) O ile na Grochowskiej kiedyś jeszcze można było zarobić, o ile człowiek(usunięte przez administratora)i dawał z siebie max, tak od kilku dobrych lat jest to zwykły korporacyjny (usunięte przez administratora), a wynagrodzenie jest tylko dla aparatczyków.
No dobra opisane jest słabsze podejście z góry ale nie sadze żeby każdy pracownik musiał być tu jakiś zly, nie przesadzajmy. Robić swoje trzeba, jak ktoś nie chce pracować to ucieka ale ci co zostają nie msuza mieć chyba oporow żeby chociaż ze soba sie zgadać?
na grochowskiej pracuje stała ekipa od X lat, (usunięte przez administratora) więc każdy musi kryć każdego - z tymi (usunięte przez administratora) zarządzającymi tym przybytkiem włącznie. Świeżak dostaje ochłapy i ściek do ogarniania bo tylko ELYTA zasługuje na gotowych klientów z otomoto np. święta trójca doradców ze swoim mroźnym kierownikiem na czele robią co chcą i mają na to przyzwolenie.
Ogólnie "stara ekipa" odeszła w 2020 r. 90% kadry z salonu, która pracowała tam rzuciła kwitami, pozostał (usunięte przez administratora) figuranta z "zarządu", jeden donosicieli, oraz schylający się nisko aparatczyk który wziął stanowisko kierownika.
Piszesz, nie dajcie się nabrać na gruszki na wierzbie. Na jakie Ciebie gruszki skusili?
rodzinna atmosfera, współpraca, wsparcie i inne tego typu korpo pierdoły. rodzinna atmosfera to była gdy salonami nie rządził gcz a inne spółki
Zła atmosferę i problemy z szefostwem szczerze bym przeżył. Ta kasa mnie zmartwiła, skoro zarabiają nieliczni to taki szeregowy pracownik na ile to może liczyć?
sprzedając i wydając auta będziesz zadowolony. Jednakże widząc ile klepią zamówień już opisani powyżej i poniżej to odechce ci się robić cokolwiek
Czemu? liczba tych zamówień jednak sie nie kalkuluje co do tego jak zapłacą? gubie sie bo raz piszesz ze człowiek będzie zadowolony a raz ze jednak nie
Pisano wcześniej o zleceniu i najniższej krajowej i ucieczce pracowników. Ktoś by im w ogóle do pracy został jakby na poważnie takie warunki oferowali?
Atmosfera tu ogólnie wam dopisuje? Szukam czegoś spokojnego gdzie nikt o nic sie nie będzie bez sensu czepiac
Miałem okazję rekrutować do grupy cichy zasada do salonu skody. Po czasie otrzymałem informację o ponownym rozpatrzeniu mojej kandydatury oraz przyjęciu do pracy (był to piątek) oraz informacje o dalszym etapie, który miał nastąpić w następny poniedziałek. Minęły już prawie 3 miesiące a dalej nie zaprosili na podpisanie umowy ;) Panie Sebastianie nie powinno się tak traktować przyszłych pracowników.
Organizacja rekrutacji to tutaj jakiś smutny żart, nikt tego nie ogarnia, sami nie wiedza kim jest kandydat ;//
Cześć powiedzcie mi wstępnie jak u was nadgodziny wychodzą. u mnie dobrze za nie płacili ale za ilością tak przeginają ze wole sie przenieść. tu nie zmuszają do niczego?
Siemka u was też robią takie problemy z podwyżkami jak u mnie teraz? nie wiem czy w ogóle cokolwiek do końca roku dadzą. tu jak sie narobisz to chociaż docenia?
@Pracodawca W jakich dniach i godzinach odbywa się praca na stanowisku - pracownik myjni ?
Miejsce już wyłącznie dla desperatów i nieudaczników z koneksjami. W ciągu ostatnich trzech lat rotacja niczym jak w akwizycji. Pracownicy ze stażem i kwalifikacjami uciekli jak najdalej, nowo przybyli po trzech miesiącach uciekają jak empirycznie odczują jaki to (usunięte przez administratora) Zarobki jak w biedronce, a wymagania prawie jak na kosmonautę. Piszę prawie, bo nie dotyczą one figurantów z koneksjami. Auta też tam lepiej nie kupować, przestrzegam każdego klienta. Takiej patologi w sprzedaży samochodów jeszcze nie widziałem. Komis u Janusza ma wyższe standardy jakości.
Serio?? A no to jak osoba z doświadczeniem ucieka, to firma nie działa? Nie stara się go zatrzymać? Nie oferuje lepszej kasy czy innych rzeczy właśnie by taka osoba nie odeszła?
Jakie są dokładnie wymagania na stanowisku Asystentka ds. telefonicznej obsługi Klienta? Bo ktoś tu pisał w komentarzu, że ogólnie to są ogromne. Powie ktoś coś więcej? Widziałam taką ofertę kiedyś.
Asystent/ka ds. telefonicznej obsługi klienta - czy jest opcja pracy w trybie home office? Kiedyś firma opublikowała takie ogłoszenie, wtedy w sumie praca zdalna nie była jeszcze tak popularna. Ale teraz trochę firm już oferuje taką możliwość, jeśli praca właśnie jest przez telefon. A tutaj?
Szukam pracy jako specjalista ds sprzedaży. W ogłoszeniu wymagania są głównie nacelowane na osiągnięcie celu sprzedażowego. Dużym atutem ma być doświadczenie handlowe. Na jakie zarobki może liczyć doświadczony sprzedawca?, czy można zarobić więcej niż 4000?
4000 brutto może zarobisz, pod warunkiem że wielka elita sprzedażowa salonu (tutaj gromki śmiech :D) z przydupasem figuranta na czele, donosicielem, oraz zakompleksionym słojem udającym yntelygenta z farszafki pozwoli ci coś sprzedać bo przecież tylko im się należy :D, albo nie za sabotują ci finansowania. Szkoda zdrowia na ten syf, szambowóz ma mniej ekskrementów w zasobie niż ten salon.
Polecam salon Volkswagena przy ul Grochowskiej 163 w Warszawie. Uzyskałem obszerną wiedzę na temat interesującego mnie modelu Tiguan. Szczególne podziękowania w kierunku P. Marcina Komola, który w profesjonalny oraz fachowy sposób wykonuje swoją pracę :) Pan Marcin udzielił mi wszelkich informacji i przeprowadził przez procedurę zakupu jest bardzo kompetentny i uprzejmy. Wszystkie formalności przebiegły bardzo sprawnie, a sam odbiór pojazdu uzupełniony został o pomocną i jasną instrukcję obsługi poszczególnych funkcji samochodu którą przekazał mi Pan Hubert. Polecam ten salon!!!
To typowa korporacja. Kierowników chyba więcej niż pracowników. Wszyscy żyją tylko tabelami i zestawieniami, niby taki nowoczesny styl zarządzania... Ale komu ma to służyć.... Tabela exel nie odzwierciedla prawdziwych ważnych rzeczy. Tu pracownika mają za zero, świadczy o tym ciągle rotację pracownicze. Z dobrej pracy nikt się nie zwalnia a tu parę osób miesięcznie rzuca papier. Tak mocnej pozycji na rynku nie nie utrzymają. Grochowska 163 spada na psy, przykre ale prawdziwe. Tabelkowy sposób zarządzania nie zawsze się sprawdza
No być może racja, że nie zawsze się sprawdzi. A to jaki inny sposób byś proponował w takim razie?
Jakich kierowników, tam może kierowników to jest trzech, reszta to figuranci. Kierownikiem to można nazywać kogoś kto ma kompetencje, umiejętność zarządzania ludźmi, obycie i najważniejsze jest także człowiekiem. Tam są figuranci z nadania jak partyjniacy.
A jak w nowym roku sytuacja w firmie, coś się zmieniło jeżeli chodzi o kierowników, jakieś zmiany kadrowe nastąpiły? Są jakieś przyjęcia aktualnie?
Widzę ze jest ogłoszenie wystawione, szukają konserwtora - jakie godziny pracy, dni pracy i czy dostanę 4500 do ręki bo inaczej nie opłaci mi się zmieniać roboty? W ogóle to napiszcie jakie macie wynagrodzenia albo wasi koledzy jakie mają - Go Work wcale nie cenzuruje takich informacji.
Jako że zakończyłem czteroletnie użytkowanie i finansowanie zakupionego w tym salonie samochodu mogę napisać w pełni miarodajną opinie. O ile zakup samochodu cztery lata temu był bezdotykowy i mega profesjonalny - jednakże mój handlowiec już opuścił to miejsce, to współpraca z serwisem działem gwarancji już taka nie była. Nie polecam jakiegokolwiek serwisowania w tym miejscu, a kontaktu z działem gwarancji to już w ogóle - jedno wielkie dno. Finansowanie jak finansowanie, oczywiście raty poszły w górę ale to już wina RPP i oprocentowania. Samochód został spłacony, były jakieś drobne perturbacje z dokumentami z banku, ale ogólnie dało radę. Natomiast Pan zajmujący się finansowaniem w salonie to totalny gbur i prymityw, któremu wydaje się że zjadł wszystkie rozumy. Kolejna sprawa to oferta na nowy samochód, tutaj totalne dno, ani nikt nie zadzwonił, ani się nie przypomniał o końcu finansowania i propozycji nowej oferty. Ofertę wymusiłem na handlowcu będąc w salonie, a poziom obsługi to już dno. Kolejna sprawa to oferta na odkup samochodu której nie było, porostu mnie olano. Co ciekawe samochód sprzedałem w konkurencyjnym salonie mimo iż nie zamówiłem u nich nowego samochód - widocznie tam się da normalnie podejść do klienta. Podsumowując: -finansowanie - dało radę, -serwis - beznadzieja - konkurencja ma taniej, -dział gwarancji - dno, -oferta utrzymaniowa - dno, -oferta/obsługa na nowy samochód - dno, -odkup samochodu - dno, PS. Opinie wpisana tutaj bo Cichy-Zasada płaci Googlom za cenzurowanie wpisów na stronie salonu.
Typowe miejsce dla BMW - Bierny Mierny Wierny, czyli pozbawionych kompetencji, przytakujących na wszstnko, klepiących się po pleckach kolesi i nooboów. Znowu szukają frajerów do pracy w tym komunistycznym kołchozie. Ludzie z większą ilością IQ oraz posiadający empatię szybko tamtą∂ uciekają. Typowe miejsce dla nieudaczników oraz co lepszych cwaniaczków karierowiczów bez kompetencji, ale z koneksjami.
Jak ktoś chce być (usunięte przez administratora) jakiegoś (usunięte przez administratora), którego zajęcie polega na zebraniu kilku papierków to jest to idealne miejsce. Handlowcy dostarczający przychód dla tego miejsc byli zawsze traktowani jak (usunięte przez administratora) wyeksploatować i wymienić. No poza wybrańcem narodu przybijającym piąteczkę z figurantami z zarządu, i pijącym wódeczkę z kim trzeba. Wspomniany grubas mógłby co najwyżej siedzieć i przyklejać karteczki samoprzylepne na monitor gdyby nie sprzedawcy, którzy dostarczają klienta z finansowaniem, ale wielki nierób i guru tabelki excela wychodził sobie pozycje najważniejszej persony na salonie bierze więcej wynagrodzenia niż zapieprzający handlowiec. Ohydne miejsce do pracy gdzie nie przestrzega się kodeksu pracy, praw pracownika, jakiekolwiek ustalenia są niezgodne z obowiązującymi przepisami, a moralność tego miejsca przypomina londyński rynsztok z XXVII w.
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Sobiesław Zasada Warszawa - Warszawa
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Sobiesław Zasada Warszawa
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Sobiesław Zasada Warszawa?
Zobacz opinie na temat firmy Sobiesław Zasada Warszawa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sobiesław Zasada Warszawa?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 0 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Prof. Adama Rożańskiego 28-30
32-085 Warszawa - NIP: 6320000594 KRS: 0000141130
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- GoWork.pl 3 047 220
- Pracuj.pl 2 781 864
- Olx.pl 2 460 294
- Jooble.org 1 734 372
Popularne
- ZPIN Zasław
- Bemo Motors Sp. z o.o.
- NOVA Centrum Edukacyjne Sp. z o.o.
- Salon Serwis Auto Matysek Waldemar Matysek
- Porsche Inter Auto Polska
- Autopunkt NS Sp. z o.o. sp.k.
- EWT Truck & Trailer Polska Sp. z o.o.
- Nortis Sp. z o.o.
- Firma Handlowo Usługowa Jarosław Urbański Auto Komis York
- Partner Jarosław Pączyński Władysław Puczka sp.j.
- Clinic 4Car-Studio Auto Kosmetyki Sp. z o.o.
- Auto-Komis Bogucki Krzysztof Bogucki
- Anro-Trade Sp. z o.o.
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |