logo Izopanel

Izopanel

Gdańsk

Opinie o Izopanel

Piotr 2013-04-19 21:42:08
Gorąco polecam - firma ok . Pracuje w Izopanelu już 5 lat - jak jestem w porządku dla firmy- to kierownictwo pamięta o mnie. Zawsze się znajdzie osoba niezadowolona - jakaś łajza leniwa i nie chcąca pracować.
1
xxx 2013-05-18 15:52:19
uwaga na nich!!!!!!!!!!!
3
MarcinM 2013-06-06 12:20:19
Praca stabilna, Jak przetrwasz okres próbny, nie zawalisz niczego i nie podpadnniesz przełożonym i innym wydzałom to możesz spokojnie pracować
1
Krzychu 2013-08-09 00:27:12
Te pozytywne opinie to chyba kierownik P. wpisuje aby sobie statystyki podnieść. Jeśli ktoś lubi pracować po 14 godzin w kiepskiej atmosferze tragicznych warunkach, wysłuchiwać przemądrzałego kierownika i traktowanie jak śmiecia to dla niego chleb powszedni - w takim razie polecam.
3
gosciu 2013-11-04 22:28:36
Do Piotr. Jak pracujesz tam już 5 lat to pracowaliśmy razem przez jakiś czas. I proszę nie wmawiaj mi jak tam jest różowo bo wiem. Szkoda tylko że za każdym razem jak trzeba było coś powiedzieć to każdy podkulał swój ogon i cichutko spierniczał. Zapierdziel za stosunkowo niską cenę. Tak jednym słowem określam swoja pracę w tej firmie. Teraz pracuję na własny rachunek i mam trzy razy większe wynagrodzenie. powodzenia dla "czarnego luda" z pur-u
2
ROBB 2013-11-28 08:52:05
OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM. WIECEJ ZNAJDZIECIE WPISUJAC IZOPANEL OPINIE....
2
stary pracownik 2013-12-20 20:04:47
nie zgadam się z tymi kłamstwami poprzednich wpisów- np. dzisiaj dostałem niespodziankę od firmy - kase za staż pracy , potem prezent swiąteczny , potem nagrodę za udział w konkursie na stroik swiąteczny dzieci i przezenty dla dzieci i tak każdy pracownik dostał - ilu z was w super nowych pracach tak ma?????????
bialy 2014-02-18 15:33:48
ogarnij się człowieku wejdżcie w google.pl wpisując izopanel opinie trójmiasto. pozdro(usunięte przez administratora)omijać.
stary pracownik 2 2014-02-22 18:04:20
bo dostałem - było nas wielu nie tylko ja..przestańcie biadolić.
ps Co się czepiacie Jarka? Głupoty piszecie i tyle..... Jakbyście robili swoje byłoby ok...
yogi 2014-03-09 20:31:24
już przestańcie, napiszcie lepiej co Izopanel ma na myśli pisząc o atrakcyjnych warunkach zatrudnienia na stanowisku pracownika produkcji
pracownik 2014-03-25 18:21:40
Praca może i ok ale kierownik jest straszny czepia się widzi co chce pracownicy kradną on nie widzi tego .panie kierowniku czas otworzyć oczy i bardziej pilnować .
pracownik 2014-04-15 14:35:41
a narkotyki tez widzi na kamerach???? testy porobic.... taki co dobrze i szybko tam pracuje to (usunięte przez administratora)jak maly motorek... widze to codziennie
były pracownik 2014-04-25 16:54:47
Praca stabilna, ale nie dla każdego. Jest kilku przydupasów i oni mają dobrze, jeśli jesteś zwykłym operatorem, to współczuję. Ja już tam na szczęście nie pracuję, praktycznie wszyscy z mojej ekipy odeszli - teraz wiodą spokojniejszy żywot a i na pracę (każdy ma nową) nie narzekają. W izo wiele dobrego was nie spotka....
T. 2014-05-29 08:27:39
Spowrotem zrobili jedną zmiane na wełnie po 12h lub więcej, wyrzucili kilka dobrych osób z powodu "zbyt dużych kosztów pracy dwuzmianowej". Nowy kierownik.(usunięte przez administratora) zupełnie sobie nie radzi, nie ma pojęcia o tej produkcji .(usunięte przez administratora)Śmiech, nie polecam tej firmy.
1
xxxxxx 2014-06-19 07:23:57
praca po 12 godzin na welnie tak ale pracujesz w akordzie caly czas w biegu niema czasu nawet do kibla isc sie wysrac jak cie zlapie sniadanie jesz na hali w syfie kurzu welny i pyle masakra warunki spartanskie wlocie sniadania jedzom i patrzom by kierownik ih nie zjebal za przestuj firma zenada nie polecam dlanih sie liczy kasa nie pracownik to niewolnictwo musi sie skonczyc trzeba tam inspekcje pracy wezwac by zobaczyla warunki pracy i jak ludzie jedzom sniadanie nie polecam tego zakladu pracy nikomu
T. 2014-07-20 12:45:09
NIE POLECAM !! Stracony czas, czujesz się jak niewolnik, śmieszne pieniądze i strach przed zwolnieniem każdego dnia. Koszmarne warunki, zero BHP, bród i klej w płucach. Pan kierownik jak SS-man, karzą za wszystko, nawet jak jest awaria maszyn które się rozsypują same. Śmiech na sali. Jak ktoś lubi hardkor i obserwacje na każdym kroku to niech próbuje. Żenada
3
Romek 2014-11-16 01:21:31
Hej, jest tu ktoś na forum i pracuje jako pracownik działu utrzymania ruchu lub chociaż coś słyszał o tym stanowisku i może z czystym sumieniem to polecić? Niby napisali, że oferują możliwości rozwoju zawodowego, ale nie wiem w jakim sensie, system trzy zmianowy (noc jest lepiej płatna?) i atrakcyjne warunki zatrudnienia, co mało mi mówi. Z góry dzięki za informacje.
Romek 2014-11-30 15:29:58
Czy doczekam się informacji, czy nikt nic nie wie? Chyba jednak sporo ludzi jest obecnie zatrudniona w Izopanelu, to i możecie pomóc, prawda? Czy tez szkoda słów na opisywanie aktualnych warunków? Może w takim razie napiszcie krótkie polecam albo nie polecam, nawet taka opinia bardzo mi by pomogła. Dzięki!
T. 2014-12-03 10:24:44
Szkoda czasu daj sobie spokój.
2
Piotr 2014-12-04 18:27:02
jeżeli nie pracujesz - nie wypowiadaj się.
ja pracuje i jest ok.
Były 2014-12-06 00:26:05
Szkoda czasu daj sobie spokój.
2
pdurka 2015-01-05 21:24:01
Jako jestem niedosłyszący, firma ergohestia w Sopocie pomogli mi zatrudnić staż, pracowałem jako pomocnik techniczny,przez 3 miesięcy, wiem tam jest brudno i kurz, ale czy ciężko założyć rękawiczkę roboczą? wystarczy zaledwie raz na tydzień i już zniszczone (zużyty olej, klej, smary i inne zanieczyszczenia)poza tym tam gdzie jeźdzą wózki widłowe wydzielają spaliny w zamkniętych pomieszczeniach i brak wentylacji, mało tego tam gdzie koła zębate nie jest częściowo zabezpieczone, zabezpiecza całkowicie wtedy gdy pojawi się jakiś ważny gość i nawet jak umyłem podłogi używając myjnik ciśnieniowy kabel jest uszkodzony nawet wtyczka, o mały włos poraziłem prąd w wilgotnym kablu tam gdzie jest uszkodz. zawinięty taśmą dotknąłem i raziłem to cud jest słaby na szczęście miałem rękawice robocze (!) myślałem, że mam poparzone, ale jest OK, ale zgłaszałem kierownikowi żeby kupili nowe kable, wadą jest jadalnia jest brudna i nie sprzątnięta, jest sprzątaczka i tam powinni sprzątać a nie rsno po pracy i już do domu, a kierownik niby miły dla mnie potrafi złościć i mówi mało wulgarne i slangowe słowa, mimo tego lubię ją bo przyzwyczaiłem, tylko tyle wad, a zalety ciekawa maszyna jak produkują panele (podczas sprzątania można na chwilę robić przerwę ;-)), ciepło w hali a w korytarzu jest gorąco(!) darmowe wody mineralnej zarówno gazowanej jak i niegazowanej) dużo młodzi ludzie, mniej starsi ludzie i są fajni, fajny strój roboczy z kilkoma kieszeniami, buty nawet jest wygodnie.
Jarek 2015-01-20 21:03:01
Firma ma pieniądze na budowę nowej hali a nie ma od dwóch miesięcy pieniędzy na wynagrodzenia dla zwykłych pracowników. Ja już zrezygnowałem z tego cyrku. Praca dla wytrwałych i odpornych na dyrektora i prezesa.
1
Wiibox 2015-02-23 15:39:55
Czy po,"ZAWODUWCE"',to nie wiem.....Buuuuuuuuchhhhhhahhhhha...Analfabetko,...Sorry,,Dyslektyczko....
olo 2015-03-25 14:53:50
Człowieku pracuj po 25 h na dobę jak lubisz , ale nie zachwalaj tego innym bo to niewolnictwo XXI wieku
pracownik 2015-04-16 11:39:47
co nozna powiedziec o techniku utrzymania ruchu czy warto sie tam zatrudnic ,jakie sa pensje prosze o szybka odpowiedz i obiektywna
6
D. 2015-04-22 05:44:35
Bez zmian do tej pory.
Przyszly 2015-06-04 05:50:44
Ostatnio widzialem ogloszenie technik utrzymania ruchu czy warto tam skladac papiery jaki jest kierownik ,jaka pesja ,jakie warunki pracy prosze o szybka odpowiedzi w miare rzetelna
Gebels 2015-06-29 19:45:24
Sorry,że nie w temacie ale co to za firma w której zaliczke można brać raz na rok.ŚMIECHU WARTE, SKNERUSY
Esu 2015-08-05 11:14:47
Możliwość wzięcia zaliczki to rzeczywiście najważniejsza rzecz w pracy;/
Naucz się zarządzać własnymi pieniędzmi to zaliczki nie będą ci potrzebne:P
Gebels 2015-08-07 19:48:49
Widać, że nie masz rodziny (dzieci)
ONA 2015-09-02 19:59:00
Zarabiając 1300 zł nie wiem czy dalibyście rade przeżyć cały miesiąc z dzieckiem na utrzymaniu
2
ONA 2015-09-23 18:13:22
Nie pracuje w Izopanel i nie mam zamiaru, ponieważ grafik dostajesz w niedziele wieczorem smsem, tygodniowy a nawet i nie tygodniowy i masz nieregularne godziny pracy a na to nie moge sobie pozwolić. Wiem od znajomych, którzy tam pracowali.
2
Esu 2015-11-02 07:10:31
Z tego co się orientuje to tylko będąc na zwolnieniach lekarskich zarobi się mniej niż 2000 zł.
Veno 2015-11-04 23:53:07
Pracowałem ... całe 4 dni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ODRADZAM!
mnnlk 2015-11-16 23:54:44
co wy gadacie. wyzysk człowieka w bialy dzien
pracownik 2015-12-06 16:24:12
praca godna polecenia. kasa w miarę ok
pdf 2015-12-08 19:11:48
Godna polecenia jak zostaniesz brygadzistą
kajtek 2015-12-13 14:13:28
Firma Izopanel oferuję dużo godzin pracy za małą kasę i z tego powodu pracownicy chodzą smutni i niedowartościowani mało tego wiecznie psująca się maszyna i wspaniały serwis oraz DUR po naprawie maszyny w bardzo dynamicznym tempie psuje się na nowo ich partactwo spoczywa na barkach pracowników dużo strat mniejsza wypłata.
1
pdf 2015-12-13 21:53:46
technik utrzymania ruchu? ciekawe jaki zakład ma jeszcze coś takiego. na technika utrzymania ruchu to nie wygląda, bardziej na operatora wózka widłowego (przywozisz i wywozisz) a i pamiętaj!!! grafik na telefon w niedziele wieczorem
rm 2015-12-21 22:26:10
pracowałeś tym na stanowisku?
ljhkjkgk 2016-03-29 16:05:06
NIE POLECAM!
- Nigdy nie wiadomo ile zarobisz bo walisz na akord a pod koniec miesiaca wyciagaja jakies reklamacje z d**y i przycinaja Ci z pensji
- "Dobrowolna" praca w soboty wyglada tak ze przylazi kiero mowi ze masz przyjsc w sobote bo w przeciwnym razie jestes zwolniony
- Reklamacje wewnetrzene za ktore przycinaja Ci kase wygladaja tak ze produkujesz cos pod nadzorem technologa ktory mowi ze wszystko jest cacy pozniej okazuje sie ze plyty sa g**niane a technolog wykreca sie ze wszystkiego zwalajac wine na Ciebie
- Maszyny dobite strasznie a za ich wadliwosc obrywasz Ty
6
Esu 2016-04-19 08:02:24
Z tego co się dowiedziałem to są tam dwie hale na których jest osobna produkcja niby te same stanowiska ale robią inne rzeczy a ogłoszenia też różne osoby dają.
pracownik 2016-06-12 11:05:30
Odradzam. od pewnego momentu kibel jest tam straszny przyszli nowi dyrektorzy i mieszają zaczęły się zwolnienia i nakładanie kar. bez żadnych skrupułów wlepiają kary po 1000zł na przykład za podwinięte nogawki PARANOJA!!! firma zeszła na psy.
4
ttttttprod 2016-06-15 11:31:53
fakt sytuacja od poczatku roku jest coraz gorsza a o czerwcy nie wspomne to sie robi żenujące jak dyrektorzyny mooga przeszkadzac w praacy
6
Kamil 2016-07-13 12:54:57
Witam. Będę kulturalny, bo nie warto strzępić ryja. Skończyłem Politechnikę Gdańską, Wydział Chemiczny, kierunek Technologia Chemiczna, specjalizacja Chemia Organiczna...magister inżynier. Poszedłem na rozmowę o pracę do Izopanel na stanowisko Młodszy Technolog. Zaproponowano mi 1800-1900 zł miesięcznie...nie zgodziłem się...zaproponowali 2100 zł...zgodziłem się. Miałem zostać zatrudniony w ciągu 2 tygodni. Złożyłem wypowiedzenie w swojej dotychczasowej pracy. Po kilku dniach dostałem telefon, iż wrócił dyrektor i może mi zaproponować NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ. Podziękowałem. Nie warto w ogóle interesować się tą firmą.Pozdrawiam.
11
Terror 2016-09-30 03:57:26
Mobing jest i będzie" dla lewaków " ! I prawilnie . Trzeba (usunięte przez administratora), jak się chce zarobić . A wszystkie uwagi od kierownictwa,są stosowane w celach nadziei na lepsze sprawowanie pracowników . Fakt że są konfidenci, i ich najlepiej było by się pozbyć . Bo wiadomo, nim mniej wiesz tym lepiej śpisz . Więc negatywne informacje sa zbedne bo ekipa pracownikow miedzy soba powinni wspolpracowac i uwczas firma by sie rozwijala do i to powinno zrozumieć.
defer 2016-10-10 14:07:14
Predzej cie zwolnia niz zatrudnia
defer 2016-10-13 19:18:04
Dobrze napisales "rocznie" albo przyjma cie na 2 lata i po 2 latach dostaniesz wypowiedzenie bo bedzie redukcja etatow
aje= 2016-10-16 15:13:33
master x jak najbardziej masz racę, a tym bardziej że jak widzę szukaja teraz ja tak wysokie i specjalistyczne stanowiska jak Technik Utrzymania Ruchu i Analityk strategiczny w Gdańsku, i wątpię żeby takie osoby zwolnili
1
Zostaw swoją opinię o Izopanel - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izopanel