brak logo

Romwit Polska Sp. z oo

Luboń

Opinie o Romwit Polska Sp. z oo

Ola@onet.pl 2012-03-03 10:11
Nie polecam Romwit Polska jako pracodawcę. Traktuja tam człowieka przy zwolnieniu jak smiecia!!! Grupa Żywiec S.A. na czele to ludzie którzy za wszelką cenę chcą człowieka zgnębic i zeszmacic!!!!!!
2
jola 97 2015-03-11 16:02
Też pracowałam w tej firmie zostalam zwolniona bez slowa wyjasnienia .Premie dostawaly osoby ktore nic nie robily umialy podkladac swinie i roznosic plotki ciagly strach przed zwolnieniem bo szefowa ma zly dzien odbijal się na nastróju w firmie władza poprzewracaja inni w sypać i dlatego zero szacunek nie kiesze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wypad !!!!!!
1
gosia 53 2015-07-23 15:52
Właśnie zostałam zwolniona, ponieważ miałam planowany zabieg i po zabiegu skorzystałam ze zwolnienia lekarskiego.... Oczywiście według kierowniczki zwolnienie nie miało nic z tym wspólnego!!!! Według niej kierowała się moim dobrem, bo nie mogłam wykonywać wszystkich czynności (posiadam orzeczenie o niepełności)jakich ode mnie wymagała. Dziwne jest to, że jakoś przed zwolnieniem lekarskim jej to nie przeszkadzało!!!! Stwierdziła, że nikt za mnie nie będzie pracował!!!Przecież firma, która zatrudnia osoby chore i bierze dopłaty z PEFRON-u powinna się liczyć z tym, że mają one pewne ograniczenia!!!!
Zostałam potraktowana jak śmieć! Kierowniczka napuszcza pracowników na siebie, każe jednej osobie sprawdzać inne i donosić na nie.... KOSZMAR!No cóż mam nadzieję, że na nią też ktoś kiedyś doniesie i zostanie potraktowana tak, jak sama innych traktuje.
1
maria 55 2015-08-18 19:28
Witam pracuje w tej firmie od 3 lat i bardzo dobrze mi sie pracuje .Kierowniczka super babka jak masz problem to pomoze i w ogole , no ale cos za cos solidny pracownik to w porzadku praca .Polecam !!!
3
jjssjjss 2015-12-19 22:09
Pracuje w tej firmie prawie 2lata i nie mam zadnych zastrzeżeń, mysle ze jesli ktos daje z siebie co moze i przyklada sie do pracy jest doceniany m.in premia czy pochwala od kierowniczki takze, kierowniczka tez spoko jak kazdy miewa gorszy dzien ale nigdy o byle co sie nie czepia.:-)
2
tttt 2015-12-19 22:14
Całkiem spoko kierownictwo jak i praca wiadomo jednak fizyczna wiec troszke więcej mogliby placic ale poza tym jest ok !!!
1
gggghhh 2016-06-20 23:33
Szef to gnida bez szacunku do ludzi tzn.bamber
7
byla 2016-08-16 09:39
Jak zobaczylam ich ostatni wpis na FB to padłam ze smiechu. Prezesik pewnie pisze sobie takie teksty. ;-) A kto wie ten wie jaki tam jest zarząd. I ze "szerszenie" maja gdzies pracownikow.

pozdrawiam - nigdy wiecej takiej pracy
4
wiki 40 2016-10-17 12:24
Napiszcie w jakim mieście pracujecie. Ja we Wrocławiu i nie narzekam .Myślę że dużo zależy od kierowniczki.
wiki 40 2016-10-17 12:27
w jakim mieście Pani pracowała?
Marina 2016-10-18 10:34
Pracowałam w firmie Romwit przez nieco ponad rok. Była to moja pierwsza praca i uważam, że warunki zatrudnienia były naprawdę bardzo dobre. Wynagrodzenie według mnie adekwatne do wykonywanej pracy, dostawałam więcej niż u konkurencji i przede wszystkim praca na umowie. Wymagania nie są duże więc nie trzeba mieć specjalnych kwalifikacji, żeby wypełniać obowiązki.
3
Paweł 2016-11-07 15:45
Ja pracuję w Warszawie i też nie narzekam. Warunki są dobre, dużo lepsze niż w konkurencji (gdzie też zdarzyło mi się pracować). Tutaj przede wszystkim mam konkretną umowę i jasno podaną stawkę za jaką pracuję. Wypłata zawsze na czas i często nawet więcej nieco powiększona - to jest akurat bardzo miłe. Pracy jest dużo, więc jeżeli ktoś lubi cały czas coś robić to praca będzie OK.
1
Morgan 2016-12-20 14:58
Bardzo dobre warunki zatrudnienia, pensja wypłacana na czas. Praca w ustalonych godzinach, w miłej atmosferze. Miło wspominam to miejsce, w którym wiele się nauczyłem i poznałem kilka osób, z którymi utrzymuję kontakt do dnia dzisiejszego.
2
Milopoz 2017-01-09 21:15
Ja w Poznaniu, pracuję od kilku dni... Firmy sprzątające nie cieszą się dobrą opinią w ogóle. Traktują pracownika jak szmatę nawet tych z orzeczeniem. Oszukują finansowo, mnie już trzy firmy oskubały jak tylko zdecydowałam się odejść. Zarz dostałam po kieszeni a na śmieciówkach nikt się nie będze procesował z gnojami Mam nadzieję, że będę tu dobrze traktowana bo mi do emy wiele nie zostało i nie mam zamiaru szukać kolejnej pracy. Na razie jest ok.
Lena 2017-01-25 09:53
Nie wiem skąd tak negatywne opinie dotyczące ten firmy. Osobiście pracuję w Warszawie już od dłuższego czasu i nigdy nie spotkałam się z poważniejszymi problemami. Współpracownicy są jak najbardziej w porządku, a i każdy klient korzystający z usług Romwit sprawia wrażenie naprawdę zadowolonego. Wątpię, by niektóre z tych opinii były konstruowane przez osoby, które rzeczywiście miały kontakt z firmą. Osobiście, patrząc na sprawę od strony pracownika, nie mam im nic do zarzucenia, zarówno pod względem rzetelności co do wynagrodzenia, jak i warunków pracy.
forrest 2017-02-07 09:39
Ja tam cenię sobie pracę w firmie Romwit. Pracuję już jakiś czas i trudno się do czegoś przyczepić. Staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej potrafię, więc i nie spotykam się z problemami ze strony pracodawców, ponieważ potrafią docenić ciężką pracę.
2
Grajdolina57@wp.pl 2017-02-26 17:56
Bardzo sobie cenie prace w firmie Romwit w Poznaniu. Pracuje prawie 4 lata i nie narzekam- może tylko to,ze mam duzy obiekt i mój szef nie zatrudnil nikogo odpowiedniego do pracy. Pracuje z kobieta która ma 70 lat i niestety nie wykonuje swojej pracy poprawnie. Ogolnie atmosfera na obiekcie jest uper. Szef mój jest to starszy Pan- jest super. Szefostwo w Luboniu jest super, pracują tam ciekawi ludzie,ktorzy zawsze stoia na strazy pomocy innym. Polecam prace w tej firmie każdy jest doceniany. Traktuja pracowników bardzo pozytywnie sa bardzo uprzejmni.
1
Maciejus 2017-03-08 15:56
Bardzo solidny pracodawca. Jeżeli ktoś ma okazję się zatrudnić i nie straszna jest mu praca stricte fizyczna to polecam. Warunki zatrudniania są bardzo dobre, przyjazna atmosfera i wszystko naprawdę odbywa się super :)
1
Grajdolina57@wp.pl 2017-03-18 18:10
No niestety po 4latach pracy doswiadczylam w ostatnim czasimobilgu ze strony mojego szefa i pracownicy/z która pracuje/ Atmosfera jest nie do wytrzymania. Czuje się osaczona, zle mi się pracuje. Jak można tak traktować ludzi chorych i ich wykorzystywać. Zadnego szacunku. Jak mogą w Romwicie zatrudniać emerytki i dawac im az 4 etaty w tej samej firmie, przecież to jest karalne. Na ich miejsce powinni zatrudnić osobe z orzeczeniem. Taka starsza osoba nie ma wigoru w sobie. Wygryza prace ludziom z orzeczeniem, którzy już tam pracują. Dlaczego odchodzą? bo czuja się zle w takiej atmosferze. Nie sa doceniani. Premie dostają tylko Ci, którzy się podlizują/ wlaza w d...pe szefowi i mu masla. Odchodze i nidgy już nie wroce do Romwitu i nie polecam tam pracy.
Grajdolina57@wp.pl 2017-03-18 18:24
Na początku mojej pracy w Romwicie bylam bardzo zadowolona do pracy jechałam z przyjemnoscia. Teraz z przymusu, pytacie dlaczego atmosfera jest nie do zniesienia, zle się w takiej sytuacji pracuje. Mój szef powinien być bez stronny, ale niestety tak nie jest trzyma strone tej starej baby z która ja pracuje. Nie mam nic przeciwko ludziom na emeryturze tez chcą sobie dorobić, ale nie na czterech etetach w jednej firmie czy Prezes Romwitu wie co robi czy jest oszukiwany. Nie widze sensu nadal pracować w tej firmie i być wykorzystywana i nie doceniana przez szefa, i dostawac głupie uwagi niestosowne z strony szefa.
Nickers 2017-04-13 12:10
Ja podczas 2 letniej pracy nie odczułem żadnej negatywnej atmosfery. Akurat dla mnie jest idealnie - godziny pracy fajne, zarobki jak najbardziej w porządku, wypłaty zawsze na czas. A co do pracy, wiadomo że jest to praca fizyczna i trzeba jednak się czasami trochę namęczyć, ale mi osobiście to nie przeszkadza. Wiedziałem że nie będę leżał do góry brzuchem :) Co do osób narzekających to podejrzewam, że sami nie przykładają się do wykonywanej pracy i szefostwo to widzi, potem efekty są jakie są. Jak ktoś robi to co do niego należy to nie ma źle.
Matylda W. 2017-05-18 14:16
Jeśli o mnie chodzi to współpraca z firmą Romwit układa mi się bardzo dobrze. Wypłaty są zawsze na czas, a atmosfera w pracy jest przyjemna. Zawsze wszystko jest jasno ustalone, dzięki czemu wiadomo co robić. Godziny pracy jak i dni również mi odpowiadają - krótko mówiąc nie mogę narzekać :) Jeśli ktoś szuka pracy to jak najbardziej polecam.
1
Milopoz 2017-05-18 20:22
Pracuję pół roku i jestem zadowolono. Profitów w prawdzie nie ma tylko goła pensja ale jest spokój, bez stresu i to jest ważne... Na razie nie narzekam Z drugiej strony nie wiem czy są jakieś dotacje do okualrów, turnusów reh, recept...
Kasia 2017-06-13 10:43
Dwa lata pracy i pełne zadowolenie :) Jasne i klarowne obowiązki, zarobki w porządku, wypłaty zawsze w terminie. W dodatku kierownictwo, z którym można się dogadać, a to według mnie spory plus. Pracę polecam, bo wcale nie jest tak ciężka jak mogłoby się wydawać, a zawsze to sposób na zarobek.
1
Zostaw swoją opinię o Romwit Polska Sp. z oo - Luboń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romwit Polska Sp. z oo