brak logo

Romwit Polska Sp. z oo

Luboń

Opinie o Romwit Polska Sp. z oo

Ola@onet.pl 2012-03-03 10:11
Nie polecam Romwit Polska jako pracodawcę. Traktuja tam człowieka przy zwolnieniu jak smiecia!!! Grupa Żywiec S.A. na czele to ludzie którzy za wszelką cenę chcą człowieka zgnębic i zeszmacic!!!!!!
2
jola 97 2015-03-11 16:02
Też pracowałam w tej firmie zostalam zwolniona bez slowa wyjasnienia .Premie dostawaly osoby ktore nic nie robily umialy podkladac swinie i roznosic plotki ciagly strach przed zwolnieniem bo szefowa ma zly dzien odbijal się na nastróju w firmie władza poprzewracaja inni w sypać i dlatego zero szacunek nie kiesze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wypad !!!!!!
1
gosia 53 2015-07-23 15:52
Właśnie zostałam zwolniona, ponieważ miałam planowany zabieg i po zabiegu skorzystałam ze zwolnienia lekarskiego.... Oczywiście według kierowniczki zwolnienie nie miało nic z tym wspólnego!!!! Według niej kierowała się moim dobrem, bo nie mogłam wykonywać wszystkich czynności (posiadam orzeczenie o niepełności)jakich ode mnie wymagała. Dziwne jest to, że jakoś przed zwolnieniem lekarskim jej to nie przeszkadzało!!!! Stwierdziła, że nikt za mnie nie będzie pracował!!!Przecież firma, która zatrudnia osoby chore i bierze dopłaty z PEFRON-u powinna się liczyć z tym, że mają one pewne ograniczenia!!!!
Zostałam potraktowana jak śmieć! Kierowniczka napuszcza pracowników na siebie, każe jednej osobie sprawdzać inne i donosić na nie.... KOSZMAR!No cóż mam nadzieję, że na nią też ktoś kiedyś doniesie i zostanie potraktowana tak, jak sama innych traktuje.
1
maria 55 2015-08-18 19:28
Witam pracuje w tej firmie od 3 lat i bardzo dobrze mi sie pracuje .Kierowniczka super babka jak masz problem to pomoze i w ogole , no ale cos za cos solidny pracownik to w porzadku praca .Polecam !!!
3
jjssjjss 2015-12-19 22:09
Pracuje w tej firmie prawie 2lata i nie mam zadnych zastrzeżeń, mysle ze jesli ktos daje z siebie co moze i przyklada sie do pracy jest doceniany m.in premia czy pochwala od kierowniczki takze, kierowniczka tez spoko jak kazdy miewa gorszy dzien ale nigdy o byle co sie nie czepia.:-)
1
tttt 2015-12-19 22:14
Całkiem spoko kierownictwo jak i praca wiadomo jednak fizyczna wiec troszke więcej mogliby placic ale poza tym jest ok !!!
1
gggghhh 2016-06-20 23:33
Szef to gnida bez szacunku do ludzi tzn.bamber
5
byla 2016-08-16 09:39
Jak zobaczylam ich ostatni wpis na FB to padłam ze smiechu. Prezesik pewnie pisze sobie takie teksty. ;-) A kto wie ten wie jaki tam jest zarząd. I ze "szerszenie" maja gdzies pracownikow.

pozdrawiam - nigdy wiecej takiej pracy
3
wiki 40 2016-10-17 12:24
Napiszcie w jakim mieście pracujecie. Ja we Wrocławiu i nie narzekam .Myślę że dużo zależy od kierowniczki.
wiki 40 2016-10-17 12:27
w jakim mieście Pani pracowała?
Marina 2016-10-18 10:34
Pracowałam w firmie Romwit przez nieco ponad rok. Była to moja pierwsza praca i uważam, że warunki zatrudnienia były naprawdę bardzo dobre. Wynagrodzenie według mnie adekwatne do wykonywanej pracy, dostawałam więcej niż u konkurencji i przede wszystkim praca na umowie. Wymagania nie są duże więc nie trzeba mieć specjalnych kwalifikacji, żeby wypełniać obowiązki.
2
Paweł 2016-11-07 15:45
Ja pracuję w Warszawie i też nie narzekam. Warunki są dobre, dużo lepsze niż w konkurencji (gdzie też zdarzyło mi się pracować). Tutaj przede wszystkim mam konkretną umowę i jasno podaną stawkę za jaką pracuję. Wypłata zawsze na czas i często nawet więcej nieco powiększona - to jest akurat bardzo miłe. Pracy jest dużo, więc jeżeli ktoś lubi cały czas coś robić to praca będzie OK.
1
Morgan 2016-12-20 14:58
Bardzo dobre warunki zatrudnienia, pensja wypłacana na czas. Praca w ustalonych godzinach, w miłej atmosferze. Miło wspominam to miejsce, w którym wiele się nauczyłem i poznałem kilka osób, z którymi utrzymuję kontakt do dnia dzisiejszego.
2
Milopoz 2017-01-09 21:15
Ja w Poznaniu, pracuję od kilku dni... Firmy sprzątające nie cieszą się dobrą opinią w ogóle. Traktują pracownika jak szmatę nawet tych z orzeczeniem. Oszukują finansowo, mnie już trzy firmy oskubały jak tylko zdecydowałam się odejść. Zarz dostałam po kieszeni a na śmieciówkach nikt się nie będze procesował z gnojami Mam nadzieję, że będę tu dobrze traktowana bo mi do emy wiele nie zostało i nie mam zamiaru szukać kolejnej pracy. Na razie jest ok.
Lena 2017-01-25 09:53
Nie wiem skąd tak negatywne opinie dotyczące ten firmy. Osobiście pracuję w Warszawie już od dłuższego czasu i nigdy nie spotkałam się z poważniejszymi problemami. Współpracownicy są jak najbardziej w porządku, a i każdy klient korzystający z usług Romwit sprawia wrażenie naprawdę zadowolonego. Wątpię, by niektóre z tych opinii były konstruowane przez osoby, które rzeczywiście miały kontakt z firmą. Osobiście, patrząc na sprawę od strony pracownika, nie mam im nic do zarzucenia, zarówno pod względem rzetelności co do wynagrodzenia, jak i warunków pracy.
forrest 2017-02-07 09:39
Ja tam cenię sobie pracę w firmie Romwit. Pracuję już jakiś czas i trudno się do czegoś przyczepić. Staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej potrafię, więc i nie spotykam się z problemami ze strony pracodawców, ponieważ potrafią docenić ciężką pracę.
1
Zostaw swoją opinię o Romwit Polska Sp. z oo - Luboń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romwit Polska Sp. z oo