logo KBTI Poland

KBTI Poland

Wałbrzych

Opinie o KBTI Poland

Nick 2016-05-24 17:59
Ktos moze cos powiedziec o pracy przy pakowaniu butelek i orzeszkow? Jak z godzinami i jakie maja warunki mieszkaniowe?
mmmmmm 2016-05-28 10:45
Witam. Bylam z chłopakiem w poeldijk. Porazka , jak zalatwialismy prace w Polsce to co chwile do nas wydzwaniali i w ogole jak juz dotarlismy do Holandi to nie spieszylo im sie do wyrobienia nam numeru sofi konto bankowe tez nam mieli pomoc zalatwic co sie okazalo ze musisz zrobic to we wlasnym zakresie. Mielismy mieszkac w domku holenderskim mieszkalismy w tzw "bunglach". dojechalismy w poniedzialek juz w czwartek wracalismy z praca bylo roznie w jeden dzien robilo sie po4h a w drugi dzien po 11h. Dojazd do pracy mielismy miec zapewniony na miejscu okazalo sie ze 5km musisz isc na nogach. Rzucali cie z zakladu do zakladu tam gdzie byla praca to tam pracowales. Wiec nie polecam tego biura. Kbti to jest porazka.
3
mmmmm 2016-05-28 11:09
maggie189 Rowniez bylam w poedlijk na pakowaniu owocow praca w miare ale tak jak pisalam wczesniej raz po 4h raz po 11h. Warunki mieszkalne tragiczne tez zalezy jak komu sie podoba mnie osobiscie to przerazalo. Nie polecam ale jak sam nie pojedziesz to sie nie przekonasz.
Monikaa 2016-06-07 19:00
Witam czy ktoś jedzie na pakowanie kosmetykó z tej firmy ?? albo juz ktos tam jest? bo zastanawiam sie czy jechać.. ?
Amanda 2016-06-12 14:44
Cześć ktoś z Was jest w mieście Poeldijk w Holandi i będzie pracował na produkcji przy owocach i warzywach ? Może ktoś wyrazi więcej swoją opinię ... z góry dziękuję.
Monik 2016-06-12 15:21
Tez jestem ciekawa bo dzwonili do mnie czy jestem zainteresowana praca przy owocach i warzywach
iza55 2016-06-27 15:48
Pracuje w Scherpa orzez Direct People od 1,5 miesiąca i praca jest ok, widamomo czasami tempo jest duże , ale gdzie jest inaczej. NIe narzekam. zakwaterowanie bungalow Park nie jest to raj , ale da się spokojnie przyzwyczaić.
zainteresowana`~ 2016-07-03 11:49
ktoś pracuje na pakowaniu owocow i warzyw? ciężka praca? czy w parach rozdzielają?
prosze o opinie sylwiadianap@onet.pl
zainteresowana`~ 2016-07-03 12:08
a ile tak godzin pracujesz średnio?
o rozdzielanie to chodzi mi czy pary (np chlopaka/dziwczynę) badz grypy znajomych rozdzielają na rozne zaklady czy w jednym pracują?
bo w biurze mowił pan że moze sie tak zdarzyc
a i jeszcze jak warunki mieszkaniowe co to jest domek/hotel pracowniczy?
5
aykydo 2016-08-16 16:46
Naprawde podziekuje za ten Artykuł bo własnie tego sie bałem
Peter 2016-09-15 13:57
Byłem przez KBTI w firmie HDW i wszystko było w porządku, zakwaterowanie+ godziny non stop, musiałem wrócić z orzyczyn rodzinnych. Jak widzę każda sytuacja jest inna .
1
dum 2016-10-17 21:08
O takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich @arczi, bo odpowiednie socjale znacznie umilają zatrudnienie. W końcu wazne jest urozmaicone zatrudnienie, a im się to udaje w pełni. A atmosfera?
OLSK 2016-11-28 15:40
Wyjechałam 1,5 miesiąca temu przez KBTI i jestem zadowolona, jednak wszytko zależy gdzie się trafi i na kogo, a cały spęd taka jak pisze kolega niestety , ale robia nasi kochani rodacy.
2
Explosivboy 2016-12-01 17:51
Ktoś może wie dla jakie warunki godzinie i mieszkalne panują w Poeldijku przy pakowaniu warzyw i owoców?
luk29 2016-12-15 03:30
podoba mi sie twoja wypowiedz na temat pracy przez agencje Kbti ja mam 18 grudnia mam byc na hotelu w Zoetermeer prosze o odpowiedz czy sa tam spoko warunki pozdrawiam łukasz .
Kobit 2017-01-03 08:09
Ja mogę mówić o firmie tylko dobrze. Lubie pracę ogrodnicze. Dobre warunki mieszkaniowe i fajne zarobki. Co można jeszcze chcieć. Maruderzy niech siedzą w domu na kuroniówce to będzie wtedy super i będą klepać biedę. Jak ktoś nie lubi pracy w ziemi niech szuka w innej branży.
chetna do pracy 2017-01-16 12:40
Witam. Jakie sa warunki mieszkaniowe w tej firmie? Maja domki czy bungale?? Ile mozna zarobic na pakowaniu warzyw i owoców?? Chciala bym podjac prace przez te firme ale ostatnio bylam na pakowaniu drobiu i bylam zalamana dlatego prosze o jakies info...
Majster 2017-01-18 12:53
HAHA znam temat droomgardu i podpisuje się obiema rękami pod tym :)
Praczka 2017-01-19 12:50
Można dzięki KBTI złapać fajna pracę i w dodatku zarobić dobre pieniądze. Zresztą jak ktoś poczyta wpisy to się sam przekona. Załatwiają dobre mieszkania i ewentualny dojazd do pracy. Firma w pełni profesjonalna i godna polecenia, oby więcej takich było.
Iwona 2017-02-28 11:58
Widzieliście już aktualne oferty pracy firmy KBTI Poland?
Dostępne są pod adresem http://www.kbti.pl/oferty.
Która z ofert najbardziej Was interesuje?
Iza 2017-03-28 18:12
Mam pytanie czy praca przy pakowaniu warzyw i owoców - Haga jest warta wyjazdu. Agencja sprawdziła się już w praktyce jedynie zastanawiam się co do samej pracy. Może ktoś wie jak to wychodzi?Proszę o info.
Rick 2017-04-02 13:02
Pakowanie warzyw i owoców Eindhoven ktoś był i czy jest warte ogłoszenie wyjazdu?
Stefan 2017-04-05 11:09
KBTI Poland to świetna agencja. Zawsze mają bardzo dużo ofert pracy i można sobie coś wybrać. Jeśli są osoby niezadowolone to myślę, że lepiej poszukać innej agencji a nie wypisywać jakieś bzdety na forum.
Miastowy 2017-04-05 20:40
ja mam tam niby jechać w tym tygodniu. Mój znajomy tam pracował i powiedział, że był zadowolony. Fakt, że czasami ciężko, lecz to raczej kwestia przyzwyczajenia. Nikt idealnym do pracy się nie urodził.
Miastowy 2017-04-05 20:41
ja mam tam niby jechać w tym tygodniu. Mój znajomy tam pracował i powiedział, że był zadowolony. Fakt, że czasami ciężko, lecz to raczej kwestia przyzwyczajenia. Nikt idealnym do pracy się nie urodził.
Dorota 2017-04-09 19:04
KBTI Poland ma ofertę pracy przy pakowaniu warzyw i owoców w Eindhoven. Czy tam ktoś był i mógłby podzielić się informacjami? Ile można zarobić, jak długo dziennie się pracuje ? Czy mieszkania są w miarę przyzwoite? Słyszałam , że dobrze to organizują.
Martiin 2017-04-17 20:01
Witaj.Mam pytanie odczytałem twój wpis że pracujesz przez kbti na pakowaniu warzyw i owoców ja sie wybieram na tą samą prace do Eindhoven mam prośbe czy mogłabyś mi napisać coś więcej o tej pracy jak ona wygląd ile godzin tygodniowo jaka stawka netto ja mam w umowie napisane 8,96 brutto a koordynator mówi że stawka netto zależy od ilości przepracowanych godzin jakie warunki mieszkaniowe ogólnie no i ile mozna wyjsc na rękę miesięcznie z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
2
Dagmara 1993 2017-04-18 20:33
Dopisuje się do pytania, wysyłam małżonka właśnie tam z początkiem maja, i on panikuje czy ta firma to nienie sciema
4
Iwona 2017-04-19 08:43
@Miastowy rozumiem, że już wyjechałeś do pracy. Jak pierwsze wrażenia po przyjeździe? Jak oceniłbyś komunikacje z KBTI Poland?
1
Grzesiek 2017-04-27 17:57
Witam mógł by ktoś napisać coś na temat pracy w Eindhoven Przy pakowaniu warzyw i owoców czy warto tam jechać bo wybieram się tam z dziewczyną początkiem maja
Tony 2017-04-27 19:45
Jak jest z wyjazdem przez KBTI Poland do Skody do Czech? Jest tu ktoś kto pracuję w Skodzie przez agencje?
Ruda 2017-04-27 20:24
po jakim czasie od zgłoszenia sie do was odezwali? aplikowałam , ale nie wiem czy warto czekać , minął tydzień i cisza a zalezy mi na jak najszybszym wyjeździe, szkoda czasu mają wiele innych ofert
Grzesiek 2017-04-28 10:28
Na drugi dzień się odezwali i w następnym tygodniu w czwartek masz nam wysłać umowy i w niedziele mamy jechać od wysłania zgłoszenia to już kilka razy dzwonili pojedziemy w niedziele i zobaczymy jak tam jest pozdrawiam
Grzesiek 2017-04-28 10:31
A i skoro zależy ci na tym wyjeździe to zacznij tam do nich wydzwaniac to może akurat ci się uda i pojedziesz też w niedziele z nami
Luidzi 2017-05-02 18:35
KBTI Poland ma imponującą ofertę pracy, jaka jest tego przyczyna ? Może ktoś wie i mógłby się podzielić?
Grzesiek 2017-05-02 18:55
Jedzie ktoś w niedziele do Eindhoven do pracy przy pakowaniu warzyw i owoców jsk tak to proszę się odezwać
Przemo 2017-05-03 18:45
Zastanawiamy się nad wyjazdem z dziewczyną właśnie też w to samo miejsce.
Przemo 2017-05-03 19:04
Zastanawiamy się nad wyjazdem z dziewczyną właśnie też w to samo miejsce.
Grzesiek 2017-05-03 21:29
My jedziemy w niedziele trza próbować bo tu za te grosze nie będę siedział daj znać czy będziecie jechać napewno zawsze lepiej jest kogoś wcześniej poznać pozdrawiam
Przemo 2017-05-04 14:38
My też będziemy tam w niedzielę. Jednak się zdecydowaliśmy.
Grzesiek 2017-05-04 17:36
Spoko a skąd wogóle jedziecie to mój email napisz do mnie to się jakoś zgadamy grzesiek19881@onet.eu
MAJSTER 2017-05-06 17:32
Jedzie ktoś w niedziele z dolnegośląska do eindhoven na warzywa i owoce
Zorba 2017-05-07 20:57
KBTI Poland dzięki zdobytej wiedzy oraz długiemu doświadczeniu może pozwolić sobie na skrócony czas rekrutacji co jest głównym atutem firmy. Często dowiadujemy sie o pracy ale rekrutacja trwa i jest po pracy.
Iwona 2017-05-08 09:04
@Grzesiek
@Przemo
Rozumiem, że rozpoczęliście już pracę. Co możecie na tym etapie powiedzieć o tym jak oceniacie współpracę z firmą KBTI Poland?
2
Iwona 2017-05-11 09:18
@jacek informacja o tym na jakich warunkach odbywa się szkolenie nie została Ci przekazana podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Rzeczywiście niektóre firmy podejmują decyzję o zatrudnieniu na podstawie tego jak przebiega szkolenie wstępne, jednak taka informacja zwykle jest udzielana podczas rozmowy. Jeśli podczas procesu rekrutacji wystąpiły jakieś nieprawidłowości zawsze warto zgłaszać je bezpośrednio do firmy.
Grzesiek 2017-05-14 12:27
Kbti to jest tylko pośrednik po przyjeździe przejmuje was direct people praca jest nie jest lekko jest tempo bardzo wysokie a te bungale do których nas dali to jest porażka ale da się przeżyć zarobisz Maks do 250 euro więcej nie wyciągniesz no chyba że będziesz zostawal po godzinach ale przerobisz tu dniuwke to ci się odechciewa zostawać dłużej
Kobit 2017-05-16 19:17
Czy KBTI Poland ma nowy kontrakt z T-Mobile? Widziałem ich nową ofertę i mają ogromne zapotrzebowanie na doradców.
asdfghjkl 2017-05-19 09:49
czy jak zwykle, szukają nie pracowników a sportowców, co jeszcze zapłacą za dwuosobowy pokój wielkości łazienki 400 ojro?, ee to jadę do Czech, tam zakwaterowanie darmo, + dodatki do posiłków, przy oszczędnym życiu całą wypłate można odłozyć, ale konieć końców i tak wychodzi prawie to samo, no chyba ze przestój w Holandii sie trafi, to jednak Czechy dużo korzystniej wyglądają, lol a wszystko przez pazerność agencji
3
sopa 2017-05-21 21:44
Napisalo biuro.haha. Slaba podpucha
1
Kobit 2017-05-24 23:03
Firma ma bardzo dużą ofertę pracy i w związku z tym mam pytanie licząc że ktoś na forum podpowie. Czy KBTI ma obsługę firmy PLAY, dużo ofert tego dotyczyły? Poza tym proszę jeszcze o informacje jak się pracuje, jakie umowy zawiera firma z pracownikami?
Zostaw swoją opinię o KBTI Poland - Wałbrzych
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KBTI Poland