logo KBTI Poland

KBTI Poland

Wałbrzych

Opinie o KBTI Poland

Stefan 2017-04-05 11:09
KBTI Poland to świetna agencja. Zawsze mają bardzo dużo ofert pracy i można sobie coś wybrać. Jeśli są osoby niezadowolone to myślę, że lepiej poszukać innej agencji a nie wypisywać jakieś bzdety na forum.
Miastowy 2017-04-05 20:40
ja mam tam niby jechać w tym tygodniu. Mój znajomy tam pracował i powiedział, że był zadowolony. Fakt, że czasami ciężko, lecz to raczej kwestia przyzwyczajenia. Nikt idealnym do pracy się nie urodził.
Miastowy 2017-04-05 20:41
ja mam tam niby jechać w tym tygodniu. Mój znajomy tam pracował i powiedział, że był zadowolony. Fakt, że czasami ciężko, lecz to raczej kwestia przyzwyczajenia. Nikt idealnym do pracy się nie urodził.
Dorota 2017-04-09 19:04
KBTI Poland ma ofertę pracy przy pakowaniu warzyw i owoców w Eindhoven. Czy tam ktoś był i mógłby podzielić się informacjami? Ile można zarobić, jak długo dziennie się pracuje ? Czy mieszkania są w miarę przyzwoite? Słyszałam , że dobrze to organizują.
Martiin 2017-04-17 20:01
Witaj.Mam pytanie odczytałem twój wpis że pracujesz przez kbti na pakowaniu warzyw i owoców ja sie wybieram na tą samą prace do Eindhoven mam prośbe czy mogłabyś mi napisać coś więcej o tej pracy jak ona wygląd ile godzin tygodniowo jaka stawka netto ja mam w umowie napisane 8,96 brutto a koordynator mówi że stawka netto zależy od ilości przepracowanych godzin jakie warunki mieszkaniowe ogólnie no i ile mozna wyjsc na rękę miesięcznie z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
7
Dagmara 1993 2017-04-18 20:33
Dopisuje się do pytania, wysyłam małżonka właśnie tam z początkiem maja, i on panikuje czy ta firma to nienie sciema
7
Iwona 2017-04-19 08:43
@Miastowy rozumiem, że już wyjechałeś do pracy. Jak pierwsze wrażenia po przyjeździe? Jak oceniłbyś komunikacje z KBTI Poland?
3
Grzesiek 2017-04-27 17:57
Witam mógł by ktoś napisać coś na temat pracy w Eindhoven Przy pakowaniu warzyw i owoców czy warto tam jechać bo wybieram się tam z dziewczyną początkiem maja
Tony 2017-04-27 19:45
Jak jest z wyjazdem przez KBTI Poland do Skody do Czech? Jest tu ktoś kto pracuję w Skodzie przez agencje?
Ruda 2017-04-27 20:24
po jakim czasie od zgłoszenia sie do was odezwali? aplikowałam , ale nie wiem czy warto czekać , minął tydzień i cisza a zalezy mi na jak najszybszym wyjeździe, szkoda czasu mają wiele innych ofert
Grzesiek 2017-04-28 10:28
Na drugi dzień się odezwali i w następnym tygodniu w czwartek masz nam wysłać umowy i w niedziele mamy jechać od wysłania zgłoszenia to już kilka razy dzwonili pojedziemy w niedziele i zobaczymy jak tam jest pozdrawiam
Grzesiek 2017-04-28 10:31
A i skoro zależy ci na tym wyjeździe to zacznij tam do nich wydzwaniac to może akurat ci się uda i pojedziesz też w niedziele z nami
Luidzi 2017-05-02 18:35
KBTI Poland ma imponującą ofertę pracy, jaka jest tego przyczyna ? Może ktoś wie i mógłby się podzielić?
Grzesiek 2017-05-02 18:55
Jedzie ktoś w niedziele do Eindhoven do pracy przy pakowaniu warzyw i owoców jsk tak to proszę się odezwać
Przemo 2017-05-03 18:45
Zastanawiamy się nad wyjazdem z dziewczyną właśnie też w to samo miejsce.
2
Przemo 2017-05-03 19:04
Zastanawiamy się nad wyjazdem z dziewczyną właśnie też w to samo miejsce.
Grzesiek 2017-05-03 21:29
My jedziemy w niedziele trza próbować bo tu za te grosze nie będę siedział daj znać czy będziecie jechać napewno zawsze lepiej jest kogoś wcześniej poznać pozdrawiam
Przemo 2017-05-04 14:38
My też będziemy tam w niedzielę. Jednak się zdecydowaliśmy.
Grzesiek 2017-05-04 17:36
Spoko a skąd wogóle jedziecie to mój email napisz do mnie to się jakoś zgadamy grzesiek19881@onet.eu
MAJSTER 2017-05-06 17:32
Jedzie ktoś w niedziele z dolnegośląska do eindhoven na warzywa i owoce
Zorba 2017-05-07 20:57
KBTI Poland dzięki zdobytej wiedzy oraz długiemu doświadczeniu może pozwolić sobie na skrócony czas rekrutacji co jest głównym atutem firmy. Często dowiadujemy sie o pracy ale rekrutacja trwa i jest po pracy.
Iwona 2017-05-08 09:04
@Grzesiek
@Przemo
Rozumiem, że rozpoczęliście już pracę. Co możecie na tym etapie powiedzieć o tym jak oceniacie współpracę z firmą KBTI Poland?
2
Iwona 2017-05-11 09:18
@jacek informacja o tym na jakich warunkach odbywa się szkolenie nie została Ci przekazana podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Rzeczywiście niektóre firmy podejmują decyzję o zatrudnieniu na podstawie tego jak przebiega szkolenie wstępne, jednak taka informacja zwykle jest udzielana podczas rozmowy. Jeśli podczas procesu rekrutacji wystąpiły jakieś nieprawidłowości zawsze warto zgłaszać je bezpośrednio do firmy.
Grzesiek 2017-05-14 12:27
Kbti to jest tylko pośrednik po przyjeździe przejmuje was direct people praca jest nie jest lekko jest tempo bardzo wysokie a te bungale do których nas dali to jest porażka ale da się przeżyć zarobisz Maks do 250 euro więcej nie wyciągniesz no chyba że będziesz zostawal po godzinach ale przerobisz tu dniuwke to ci się odechciewa zostawać dłużej
Kobit 2017-05-16 19:17
Czy KBTI Poland ma nowy kontrakt z T-Mobile? Widziałem ich nową ofertę i mają ogromne zapotrzebowanie na doradców.
asdfghjkl 2017-05-19 09:49
czy jak zwykle, szukają nie pracowników a sportowców, co jeszcze zapłacą za dwuosobowy pokój wielkości łazienki 400 ojro?, ee to jadę do Czech, tam zakwaterowanie darmo, + dodatki do posiłków, przy oszczędnym życiu całą wypłate można odłozyć, ale konieć końców i tak wychodzi prawie to samo, no chyba ze przestój w Holandii sie trafi, to jednak Czechy dużo korzystniej wyglądają, lol a wszystko przez pazerność agencji
4
sopa 2017-05-21 21:44
Napisalo biuro.haha. Slaba podpucha
1
Kobit 2017-05-24 23:03
Firma ma bardzo dużą ofertę pracy i w związku z tym mam pytanie licząc że ktoś na forum podpowie. Czy KBTI ma obsługę firmy PLAY, dużo ofert tego dotyczyły? Poza tym proszę jeszcze o informacje jak się pracuje, jakie umowy zawiera firma z pracownikami?
szymi 2017-05-29 23:34
Ja zamierzam ale jutro dopiero wysylam do nich cv. Szymon z Walbrzycha
Kobit 2017-06-11 09:34
Słyszałam sporo dobrego o firmie i dziwią mnie niektóre wpisy. Może trzeba zgłosić to szefostwu , myślę, że jeśli faktycznie miały miejsce jakieś nieprawidłowości to jest wynik pracy ludzi.
joanna 2017-07-08 19:41
ja jutro jade do pakowanie owców i warzyw
1
Miśka 2017-07-10 17:01
@joanna: Czy możesz już coś powiedzieć na temat pracy lub jak pierwsze wrażenia?
anonim1111 2017-07-11 11:48
Gdzie polecacie pracę?
Max 2017-07-12 13:53
Witam, pracował ktoś z Was w Czechach w fabryce Skody poprzez tę agencję ?
1
Obłoczek 2017-07-13 15:55
Widzę , że KBTI ma bardzo aktualnych ofert pracy. Starają się bardzo i dzięki nim to wiele osób ma pracę taką jak chcą. Już korzystałem z ich oferty i dzięki temu mam stałą pracę z dobrymi zarobkami.!!
Iwona 2017-07-14 14:52
@Obłoczek
rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z KBTI Poland. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat swoich doświadczeń z firmą? Jak szybko udało Ci się znaleźć za ich pośrednictwem pracę? Co sprawia, że warto aplikować właśnie do nich?
CIEKAWSKA 2017-07-17 20:54
Witam czy ktoś pracuje przez KBTI w Zoetermeer pakowanie kurczaka americana czy jakoś tak oraz pasztecikow. Zastanawiam się nad aplikowaniem. Mam właśnie zakwaterowanie i transport. Pomocy
Klara 2017-07-20 10:54
Ależ mają długą listę ofert. Można z pewnością wybrać sobie dobrą robotę i przy okazji ocenić agencję?
Michał 2017-07-20 21:02
Witam czy ktoś jedzie 24 lipca do Czech do Kuřim?
Odbitek 2017-07-25 17:32
Czy mógłby ktoś napisać kilka słów jak się pracuje przez tę agencję? Mają dużo ofert pracy ale dobrze jest wiedzieć jak organizują wyjazdy za granicę.
1
Natalia 2017-07-31 13:55
Witam czy ktoś może napisać jak wygląda praca w Kurim w Czechach?
Amator 2017-08-09 21:13
Widzę, że KBTI cały czas dba o duży wybór ofert pracy. Kiedyś korzystałem z ich pośrednictwa i byłe zadowolony z zarobków oraz z pracy ale to była praca w kraju. Czy ma ktoś wiedzę gdzie za granicą mają pracę? O Czechach wiem ale może jeszcze gdzieś?
Joistick 2017-08-10 11:25
Co do pracy w Czechach w Kurim, pracowałem tam i niedługo myślę tam wrócić i mogę udzielić informacji jak ktoś chcę maarcin181@WP.pl
Udo 2017-08-15 15:47
Agencja spoko i robota też. Oczywiście dla osób, które jadą z nimi do pracy po to żeby pracować a nie robić wrażenie. Mam pytanie o robotę pakowacza w Holandii, w jakim zakładzie to może być robota?
Incognito 2017-08-16 20:28
Dla mnie dziadostwo miałem niby załatwiona przez nich pracę na wózek widłowy, co się okazało że najpierw to Ty musisz sobie na to zapracować żeby ktoś Ci dał wózek żenada...
Incognito 2017-08-16 20:29
Dla mnie dziadostwo miałem niby załatwiona przez nich pracę na wózek widłowy, co się okazało że najpierw to Ty musisz sobie na to zapracować żeby ktoś Ci dał wózek żenada...
Kontrolny 2017-08-20 16:55
KBTI ma bardzo dużo ofert pracy w Czechach od zaraz. Może ktoś się orientuje jaka to ma być robota? Jak z mieszkaniem i czy zawożą sami czy we własnym zakresie dojazd?
Mrr 2017-09-02 07:42
Nie jedź bo zarobisz tyle ile w pl może ciut więcej
Kargul 2017-09-02 16:47
Ja tam słyszałem o KBTI dobre opinie i dziwię się .
Iwona 2017-09-06 10:59
@Kargul a co słyszałeś dokładnie? Możesz się podzielić z nami? Uważasz, że to co słyszałeś to prawdziwe informacje? Wszystkie opinie są ważne, bo z nim można wysnuć swoją własną o KBTI Poland.
Zostaw swoją opinię o KBTI Poland - Wałbrzych
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KBTI Poland