logo KBTI Poland

KBTI Poland

Wałbrzych

Opinie o KBTI Poland

hej 2015-07-28 23:05:05
hej wam prosze pomozcie dostalem propozycje pracy przez KBTI w jeliciarni w Nijmegen pani z biura to zbyt pieknie powiedziala o warunkach placy itp chcialbym wiedziec czy ktos cos o tej pracy slyszal i czy jest tam ok czy placa na czas czy warunki mieszkaniowe tez ok czy tez nie???prosze o odpowiedz czy warto tam jechac musze dac szybko im odpowiedz...Pozdrawiam
michal 2015-07-29 12:04:04
cześć ja też tam jadę
2
hej 2015-07-30 00:30:17
hej Michal jedziesz ja tez niby mam jechac czekam na potwierdzenie a mozesz mi powiedziec co Tobie mowili o tej pracy warunkach itp??zobaczymy czy sie zgadza co mi mowili hmm
2
^_^ 2015-08-02 07:44:21
Powiem wam , ze bardzo szeroko zakrojona rekrutacja do waawajku trwa:)LATA te same ogloszenia...a to cos jz znaczy. pozatym marze mieszkac na droomgradzie:D
hej 2015-08-02 22:24:45
czy naprawde nie ma osoby ktora mogla by mi pomoc i odpowiedziec cos na temat tej pracy i agencji???prosze o pomoc to WAZNE DLA MNIE
Ricki 2015-08-18 16:56:13
Byłam w Syncreon i najlepiej wyjechać od Września , mają wtedy dużo pracy, aż do połowy Stycznia.Co do bungalow parku , nie jest to marzenie , ale domki są czyste i sprawdzane, po drugie w każdym momencie momencie mogłam się przeprowadzić, ogólnie praca jak praca , a jak zwykle narzekają ci , którzy najmniej robili , albo przyjechali tylko się zabawić
1
eszli 2015-08-27 10:49:14
czy pracuje ktoś bądź pracował w syncreon Waalwijk ? PIlnie potrzebuje informacji na temat pracy,zakwaterowania,zarobków !!!
Oss 2015-08-27 21:09:52
Ja pracuje w tym momencie. Jest dużo pracy, otworzyli dwie nowe linki i przyjmują do pracy dużo osób, rozmawiałem z moim SP i mówił ,że pracy będzie w tym momencie bardzo dużo. Jeżeli chodzi o zarobki to 9,18 plus dodatek za zmiany 8,75% więc na końcu zarabiasz ok. 9,98 euro
eszli 2015-09-01 12:43:06
a ile godzin dziennie robisz i co wgl się tam robi? warunki mieszkaniowe są w miarę dobre?
Oss 2015-09-01 15:38:55
pakuje akcesoria elektroniczne- praca na taśmie/ co do warunków mieszkaniowych to jest bungalow park , jedne domki są dobre bo całkowicie odnowione , a drugie gorsze , najważniejsze z jakim ludźmi się mieszka.
Piotr99w 2015-09-21 07:40:36
Mam pytanie o pracę w Syncreon,co to za praca,czy są godziny,zmiany,czy to taśma,lekka czy ciężka.
pracownik 2015-09-29 12:24:17
KBTi to kiszka wysyłaja do pracy na dobrych warunkach a na miejscu pracujesz 2 tygodnie i pracy nie ma a kontrakt masz na 3 miesiace za mieszkanie zabieraja 400 euro za dojazdy do pracy zabieraja kase . Na koncu kontraktu pisza ze nie odpowiadaja za zmiany kontraktu
007 2015-10-01 12:34:38
w jakiej firmie pracownik pracowałeś przez KBTI? 400 euro? za mieszkanie chyba przesadziłeś
ja 2015-10-11 00:17:51
Witam, wie ktos cos na temat pracy na dziale inwentaryzacji w Syncreon wallwijk prezz KBTI ?
lilka 2015-10-14 13:01:10
Witam!dostalam oferte z Kbti na salatkach w Noordwijkerhout.Czy ktos z Was tam pracowal I moze powiedziec mi cos wiecej????Z gory dziekuje za szczere I obiektywne komentarze :)
5
NINA 2015-10-15 16:12:56
czy ktos moze napisac cos o pracy na rozbiorze drobiu i jakie mieszkanie
1
kwiatSAKURY 2015-10-16 22:00:32
Ja też proszę o opinię pracy przy sałatkach w Noordwijkerhout. Lilka zostaw namiar do siebie :)
kwiaty 2015-10-26 18:24:07
Witam czy ktoś wybiera się do szklarni na kwiaty doniczkowe okolice Amsterdamu.. i mógł by się najlepiej wypowiedzieć pracownik który aktualnie pracuje o zarobkach , warunkach mieszkaniowych i godzinach ? pozdrawiam
lilka 2015-10-28 12:34:30
Hallo ludziki!!!! Dowiem sie cos o tych salatkach w Noordwijkhout?????
jordan1974100 2016-01-10 20:28:52
nie polecam tej firmy,jak starasz się o pracę to telefony się urywają,natomiast jak pojechałem do holandii to na miejscu wszyscy się na ciebie wypinają,koordynatorzy mają wyłączone telefony,pośrednik w polsce tak samo zostajesz sam człowieku i rób co chcesz wszyscy mają wywalone co z tobą b ędzie
alex 2016-02-05 11:03:10
Przestrzegam wszystkich przed firmą Ktbi a w szególnosci jej siedzibą w Europastraat 34 2321 Transportzone Meer (european staffing). Po pierwsze nie traficie tam bo jesli wpiszecie adres w google map to bedzie pokazywal wam jakis magazyn po stronie holenderskiej! Poza tym siedzą tam jakies babki ktore nie chca z toba wspolpracowac (byc moze z tęsknoty za ojczyzną bo siedzą tam chyba za kare). A jesli uda im sie ciebie zwerbowac to stajesz sie ich murzynem na ich chorych zasadach po ktorych bedzie stac cie na suchy chleb. Powodzenia
ona 2016-02-05 12:35:48
Witam dzis dzwonil do mnie pan z Warszawy ktory jest tak smieszny jak ta agencja to sciemna ,wypytywal sie o dochody ,rozliczenia a co do pracy nie potrafil udzielic jakichkolwiek informacji heheh mozna sobie samemu odpowiedziec na pytanie co to za sciema jest jakas hehhe pozdawiam tego Pana hahah
Lena 2016-02-23 23:39:57
Witam, mam pytanie odnosnie pracy przy pakowaniu warzyw i owoców czy praca ta faktycznie jest teraz, bo wyjezdzam w najblizszy weekend przez Kbti i zastanawiam sie czy na pewno bedzie praca, czy tylko tak mowia, bo od pana, z ktorym rozmawialam dowiedzialam sie, ze jest nawet do 50 godzin tygodniowo?
ela 2016-02-24 16:26:21
pracuje na pakowaniu owooców i warzyw i mam średnio 45 godzin , praca jest ok
M. 2016-03-01 12:25:53
Hej, mam do Ciebie pytanko. Bo też do mnie dzwonili z ofertą na pakowanie warzyw. Ile jesteś w stanie wyciągnąć już na czysto?
Nowa 2016-03-02 23:14:16
Witaj. A jak warunki mieszkaniowe? I ile wyciągnie tak na tydzień? Ludzie spoko czy lepiej nie pytać?
3
Zniesmaczona 2016-03-21 17:03:30
LUDZIE!!! Wstyd mi za wielu z Was, którzy będąc na obczyźnie uprzykrzają sobie nawzajem życie, zamiast sobie pomagać. Te wszystkie zarzuty o syfie w domkach-ten syf sam się nie robi, a poza tym-zamiast wypisywać godzinami wypociny na forach, może poświęcilibyście ten czas właśnie na posprzątanie owego syfu? Albo robić to w dni wolne od pracy, na bieżąco, wszyscy razem, bądź wg ustalonej kolejki? I nie mówcie mi, że ,,ja nie będę sprzątać, bo on/ona na pewno nie wywiąże się ze swojej kolejki"- z takim podejściem będziecie dalej siebie nawzajem (TAK WŁAŚNIE SIEBIE NAWZAJEM RODACY) prawie bezpośrednio obrażać tu w internecie. Poza tym, takimi komentarzami zniechęcacie innych do wyjazdu, lub zasiewacie w nich ziarno niepewności i strachu. Jeżeli rozchodzi się o te wszystkie agencje-one są jak banki-KASA MUSI SIĘ ZGADZAĆ- od wczoraj chodzicie po tym świecie? Niektórzy chyba tak, bo jedyne co wiedzą, to jak wypisywać bzdury i szukać wszędzie winowajców tylko nie w sobie. Moja kolejna dobra rada- ,,internety" to nie tylko demotywatory, kwejki i inne pudelki. Może by tak przed wyjazdem zajrzeć na strony rządowe i zainteresować się warunkami życia i prawem pracy w Holandii czy w innym kraju? Jeździcie w miejsca, o których nic nie wiecie...to w waszym interesie jest się dowiedzieć, bo ludzie z agencji są tylko pionkami( w dodatku niedoinformowanymi-stąd ich pokrętne odpowiedzi na nasze pytania), których wy później obwiniacie za swoją niewiedzę. KWESTIA OSTATNIA TO LICZBA GODZIN-dajecie sobie wmówić, że agencje nie mogą wam tych godzin zagwarantować...a ja wam powiem, że muszą to zrobić-zapewnić wam ustalone w kodeksie minimum tak aby wasza tygodniówka (której minimalna wysokość jest również zapisana w kodeksie NL) pozwalała wam na przyzwoite przetrwanie do następnej wypłaty. Trzeba po prostu zainteresować się swoimi prawami, a potem mając ich świadomość-się ich domagać. Wszystko jest do zrobienia i ogarnięcia. Pff...co za naród.
9
bod 2016-03-25 19:06:35
bzdury wypisujesz! dla naiwnych chyba
nafu 2016-03-30 22:40:57
może ktoś mi napisać jak jest na pakowaniu owoców i warzyw w eindhoven? mój mail kazikelo13@o2.pl
Zniesmaczona 2016-04-01 01:15:35
Nie sądzę by zainteresowanie się swoimi prawami było bzdurą. Oczywiście wiedza boli co niektórych, zwłaszcza pracowników agencji, którzy powiedzieli mi wprost ,,Na miejsce jednej mądrej/doinformowanej znajdziemy dziesięciu naiwnych". Cieszę się, że przyszło mi ,,dołować się" parę tygodni przed wyjazdem z tytułu jego przedłużania się niż narzekać przez cały pobyt jadąc gdzieś na pałę :P Co do traktowania-żaden obcokrajowiec nigdy mnie w żaden sposób nie uraził, czego nie mogę powiedzieć o kapo-Polakach; zwrócę honor tylko dwóm, z którymi nie trzeba było pić, żeby zyskać ich sympatię i szacunek. Pozdro i powodzenia.
2
Christo 2016-04-27 13:12:47
Witam

Pracowł ktoś jako oprator wózka czołowego i/lub bocznego?
Jakie chcą papiery na wózek i czy można zrobić ichnie na miejscu?
Jaka stawka? Kto załatwia mieszkanie?
Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam
wiola79 2016-05-06 11:30:40
dzwonili do mnie z oferta pracy z KBTI do pakowania papryki i poidorow,obejrzalam filmik jest ok,praca w miescie Eindhofen,jedzie ktos tam moze lub był?jakies wskazowki lub wrazenia.Prosze o informacje na wioletta20072@op.pl
Xpi 2016-05-11 15:46:52
Wioletta też zastanawiam się nad wyjazdem tam ;)
również proszę o opinie na xpi44@wp.pl
Nick 2016-05-24 17:59:21
Ktos moze cos powiedziec o pracy przy pakowaniu butelek i orzeszkow? Jak z godzinami i jakie maja warunki mieszkaniowe?
mmmmmm 2016-05-28 10:45:19
Witam. Bylam z chłopakiem w poeldijk. Porazka , jak zalatwialismy prace w Polsce to co chwile do nas wydzwaniali i w ogole jak juz dotarlismy do Holandi to nie spieszylo im sie do wyrobienia nam numeru sofi konto bankowe tez nam mieli pomoc zalatwic co sie okazalo ze musisz zrobic to we wlasnym zakresie. Mielismy mieszkac w domku holenderskim mieszkalismy w tzw "bunglach". dojechalismy w poniedzialek juz w czwartek wracalismy z praca bylo roznie w jeden dzien robilo sie po4h a w drugi dzien po 11h. Dojazd do pracy mielismy miec zapewniony na miejscu okazalo sie ze 5km musisz isc na nogach. Rzucali cie z zakladu do zakladu tam gdzie byla praca to tam pracowales. Wiec nie polecam tego biura. Kbti to jest porazka.
1
mmmmm 2016-05-28 11:09:50
maggie189 Rowniez bylam w poedlijk na pakowaniu owocow praca w miare ale tak jak pisalam wczesniej raz po 4h raz po 11h. Warunki mieszkalne tragiczne tez zalezy jak komu sie podoba mnie osobiscie to przerazalo. Nie polecam ale jak sam nie pojedziesz to sie nie przekonasz.
Monikaa 2016-06-07 19:00:50
Witam czy ktoś jedzie na pakowanie kosmetykó z tej firmy ?? albo juz ktos tam jest? bo zastanawiam sie czy jechać.. ?
Amanda 2016-06-12 14:44:01
Cześć ktoś z Was jest w mieście Poeldijk w Holandi i będzie pracował na produkcji przy owocach i warzywach ? Może ktoś wyrazi więcej swoją opinię ... z góry dziękuję.
Monik 2016-06-12 15:21:14
Tez jestem ciekawa bo dzwonili do mnie czy jestem zainteresowana praca przy owocach i warzywach
Michałck 2016-06-22 09:46:56
Witam.wróciłem w łasnie z holandi gdzie zostałem zatrudniony poprzez firme kbti u pracodawcy direct people.mieszkałem w miejscowosci valkenswaard.pracowałem w dwoch miejscach na zmiane.w fabryce scherpa oraz w firmie all tyre gdzie załadowywałem i rozładowywałem opony.powiem tak-jestem fizycznie i psychicznie nie do zdarcia ale to co tam sie wyprawia przechodzi ludzkie pojecie.pomijam to ze zostałem prawie kaleka poniewaz zerwałem sciegna w rece,informowałem pracodawce na oponach ze troche przeginaja z tempem i obciazeniem fizycznym.po wizycie u lekarza(gdzie mam potwierdzenie)lekarz zabronił mi przez miesiac pracowac.agencja powiedziała ze mam w takim razie swojego ubezpieczyciela sobie znalesc ich to nie interesuje.mało tego ze swoich pieniedzy mam opłacac bungal 400euro.dysponuje nagraniami oraz filmikami jakie tam panuja warunki.szczury maja lepiej.dysponuje równiez jak przełozeni polacy traktuja ludzi na fabryce.ublizanie z ich strony typu-jestes debilem albo idiotą jest bardzo delikatne.mam nagrane rozmowy,ich krzyki i wyzwiska(nie moja strone)ale na ludzi którzy stali ze mna na lini.Beata czerwona która beszta i obraza wszystkich-to jest cos nie do pomyslenia.to powinno podlegac karze.ludzie nie dajcie sie.ja juz poinformowałem prase o tym,po przejrzeniu moich materiałow są w szoku,zbieraja teraz wiecej dowodów od ludzi.ktos to wreszcie musi skonczyc.zastanowcie sie ludzie zanim tam pojedziecie
5
iza55 2016-06-27 15:48:35
Pracuje w Scherpa orzez Direct People od 1,5 miesiąca i praca jest ok, widamomo czasami tempo jest duże , ale gdzie jest inaczej. NIe narzekam. zakwaterowanie bungalow Park nie jest to raj , ale da się spokojnie przyzwyczaić.
zainteresowana`~ 2016-07-03 11:49:44
ktoś pracuje na pakowaniu owocow i warzyw? ciężka praca? czy w parach rozdzielają?
prosze o opinie sylwiadianap@onet.pl
zainteresowana`~ 2016-07-03 12:08:43
a ile tak godzin pracujesz średnio?
o rozdzielanie to chodzi mi czy pary (np chlopaka/dziwczynę) badz grypy znajomych rozdzielają na rozne zaklady czy w jednym pracują?
bo w biurze mowił pan że moze sie tak zdarzyc
a i jeszcze jak warunki mieszkaniowe co to jest domek/hotel pracowniczy?
2
aykydo 2016-08-16 16:46:13
Naprawde podziekuje za ten Artykuł bo własnie tego sie bałem
Peter 2016-09-15 13:57:59
Byłem przez KBTI w firmie HDW i wszystko było w porządku, zakwaterowanie+ godziny non stop, musiałem wrócić z orzyczyn rodzinnych. Jak widzę każda sytuacja jest inna .
dum 2016-10-17 21:08:01
O takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich @arczi, bo odpowiednie socjale znacznie umilają zatrudnienie. W końcu wazne jest urozmaicone zatrudnienie, a im się to udaje w pełni. A atmosfera?
hary 2016-10-27 00:26:42
witam KBTI rekrutuje lakierników blacharzy dla agencji n2people w Holandi ludzi któży nie znają języka warunkiem podjęcia pracy jest test który rzekomo musisz przejść jest jedna wielka ściema nikt go jeszcze nie przeszedł wmawiają ludzią że nie znają się na robocie siedzisz na hotelu pare dni potem proponują bylejaką robote za psie pieniądz żebyś tylko zapłacił za hotel i miał na przeżycie tam rekrutuje niejaka aleksandra kłamliwa suk. nr tele (usunięte przez administratora)przestrzegam wszystkich
pitbul 2016-10-27 22:31:25
kochani rodacy nie dajcie się namówić na wyjazd do Holandi obojętnie na co jest to największy spęd polaków i nie tylko zarobki prawie jak u nas warunki mieszkaniowe wielka porażka
OLSK 2016-11-28 15:40:03
Wyjechałam 1,5 miesiąca temu przez KBTI i jestem zadowolona, jednak wszytko zależy gdzie się trafi i na kogo, a cały spęd taka jak pisze kolega niestety , ale robia nasi kochani rodacy.
Explosivboy 2016-12-01 17:51:46
Ktoś może wie dla jakie warunki godzinie i mieszkalne panują w Poeldijku przy pakowaniu warzyw i owoców?
Zostaw swoją opinię o KBTI Poland - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KBTI Poland