Opinie o kuzniewski.pl

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kuzniewski.pl

Marta S.

Jak siadałam szefowi na kolana to nawet pożyczki mi robił prywatnie... Jak chciałam dostać podwyżkę to już trzeba było się bardziej namęczyć, ale naprawdę warto. Polecam każdemu.

Zuzanna

@Windykacja i jak toczy się sprawa klientów tej firmy? Myślę, że informacje o toczącej się sprawie zainteresują wszystkich użytkowników na forum. Czy mogę prosić o bieżące informowanie o przebiegu sprawy kuzniewski.pl?

Windykacja

Firma nie ogłosiła upadłości. To nie spółka, widnieje w CEIDG jako podmiot ciągle aktywny. Zajmujemy sie już windykacją roszczeń dla kilku Klientów od tego dłużnika. Proszę dzwonić po szczegóły: 790-203-424

Zuzanna

@zxc to możesz opowiedzieć coś o swojej pracy w kuzniewski.pl? Każda informacja o pracy może zaciekawić osoby aplikujące na te stanowiska: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,265378,0,0,kariera.

Pracownik były

Skoro już po firmie to może przestaną opłacać goworka i może nie będą w końcu kasowane niepochlebne komentarze ? Ja np pisałem kilka razy jak zostałem oszukany i wszystko kasowali

Pracownik były
@zxc 28.08.2017 15:54
napisz jeszcze raz

Już chyba nie ma po co ;)

zxc
@Pracownik były 30.08.2017 11:49
Już chyba nie ma po co ;)

przynajmniej nie skasują :) też tam pracowałem jakiś czas. Jest co opowiadać.

zxc

wreszcie to padło !

Gocha

Jak chcesz być kims to musisz ssac jak wrocławski zelmer

Zuzanna

Śledzicie aktualne oferty pracy do firmy? Znajdziecie je na stronie internetowej firmy. http://www.kuzniewski.pl/i141,praca.html Zamierzacie aplikować?

abc
@Zuzanna 15.03.2017 13:35
Śledzicie aktualne oferty pracy do firmy? Znajdziecie je na stronie internetowej firmy. http://www.kuzniewski.pl/i141,praca.htm...

nie

Rrrr

Fatalne opinie, zero konkretów... Co mnie obchodzi, że zaprosili was na pierwszy albo druhi etap rekrutacji. Interesują mnie widełki handlowca i kama, targety, premie, rozmowy, papierkologia... Opinie jak u mojego byłego pracodawcy, część od pupilków i od zarządu, a pozostała część ode mnie i podobnych do mnie ludzi, czyli konstruktywna krytyka i prosto z mostu powiedzine że 2400 na łape i target nie do wyrobienia, a tutaj tylko jakieś przepychanki o maile w spamie, tunele w uszach i ogólnie dziecinada, proponuję usunąć konta.

Bastek

Czy ktoś wie jakie są zarobki na stanowisku serwisanta? Czy posiadanie prawa jazdy jest warunkiem koniecznym, czy mogą przymknąć "oko"?

N

No to jest akurat prawda, naprawdę wspaniały zespół, nie wiem skąd jakiekolwiek zarzuty, że może się coś wydarzyć złego, moim zdaniem wszystko jest tutaj świetne i naprawdę sensownie rozplanowane, zdecydowanie jest to plus i mi się wydaje, że warto..

MAciej

Mega fajny zespół i życzliwi ludzie, fajnie się pracuje!

Szymon

Oceniam na plus

Marian

praca jako handlowiec - współpraca o własną działalność gospodarczą

MAras

byłem na rozmowie, dostałem pracę! Ludzie mega fajni i profesjonalni! Warto!

Bartas

Byłem oststnio na rozmowie kwalifikacyjnej, mega profesjonalna i przyjemna. Fajni ludzie oraz poziom jaki reprezentują. Czekam na odpowiedź w sprawie wyniku rozmowy!Mam nadziję, że mi sie uda :)

anonim

(usunięte przez administratora)

antycenzor

Cenzura ladnie dziala. Napisze jeszcze raz, kup w normalnym sklepie, a nie u tych wyzelowanych cwaniaczkow ktorzy sprzet maja przedrozony i mysla ze postradali wszelkie rozumy

stype

Fenomenalna firma! Kadra zarządzająca (dział sprzedaży) najdelikatniej mówiąc niesamowita. Wpłata jest podzielona na 2 części...(wiadomo o co chodzi). Handlowiec jest odpowiedzialny za wszystko :) tutaj można nauczyć się całego know-how tej firmy - zero tajemnic :) Fenomen! ale Poznań to miasto know-how i pewnie właściciel wziął sobie to do serca ;) Serwisanci - ludzie od wszystkiego, nie tylko od serwisowania sprzętu IT ale też od każdej roboty. Czy warto?? ZDECYDOWANIE POLECAM! Wszyscy głodni wrażeń, chcący otrzymywać 2 część wypłaty czyli premię po 3-4 miesiącach (sposób premiowania to istny majstersztyk)powinni spróbować - ot taki Pracowniczy Survival.

naturysta
@stype 27.08.2015 13:05
Fenomenalna firma! Kadra zarządzająca (dział sprzedaży) najdelikatniej mówiąc niesamowita. Wpłata jest podzielona na 2 części.....

Ilość wazeliny z postów pisanych na zamówienie z Kuźniewskiego wprost niewyobrażalna i wylewa się z ekranu, ludzie uważajcie na tę propagandę rodem z PRL.

stype
@naturysta 14.09.2015 22:15
Ilość wazeliny z postów pisanych na zamówienie z Kuźniewskiego wprost niewyobrażalna i wylewa się z ekranu, ludzie uważajcie na...

@naturysta - trzeba mieć trochę inteligencji by zrozumieć sarkazm i ironię w tym co napisałem, jak tego brakuje to milcz...

Kamil S.

Bardzo fajna rozmowa kwalifikacyjna, duże wymagania, fajny socjal i jasne warunki współpracy bez żadnej ściemy. Czekam na telefon w sprawie drugiego etapu. Jak mieli cos za uszami to im się odmieniło. Pracownik na 1-szym miejscu.

Kędzior

Kasują niepochlebne opinie. Wasz sztucznie napompowany polukrowany wizerunek, pęka przy zderzeniu się z rzeczywistością traktowania potencjalnych pracowników. Wieeeele do poprawy

Stu.

Żeby na rozmowie czepiac sie przecinkow w cv? pani niby mila ale serio sa ytacy ludzie ktorzy sie czepiaja o przecinki i spajce? myslalem ze mam sprzedawac a nie brac udzial w konkursie na ortogarfie...:/

PT

W tak wielu aspektach się mylisz, że aż szkoda komentować. Musisz mieć bardzo nudne życie, skoro się tym tak przejmujesz. Myślisz, że jak napiszesz kilka półmądrych zdań, to zaraz staje się to prawdą objawioną? Kuzniewski.pl nie jest firmą na światowym poziomie, o takim poziomie nie świadczy wyłącznie wygląd pracownika, ale inne aspekty z szanowaniem kandydatów włącznie. Nie każdy jest leniem i obibokiem, a jak nie może dotrzeć to dzwoni. Łatwo wrzucać do jednego worka. Ochłoń

Rafał W.
@PT 09.04.2015 13:22
W tak wielu aspektach się mylisz, że aż szkoda komentować. Musisz mieć bardzo nudne życie, skoro się tym tak przejmujesz. Myśli...

haha... chciał pracować w korporacji a wylądował u kuźniewskiego... i strasznie się madrzy... Słuchaj ciemna maso... napisałes to nie pracodawca jest do waszej, pełnej dyspozycji na etapie rekrutacji, lecz wy dla pracodawcy".. Więc słuchaj tępaku... szanująca się firma jest do dyspozycji rekrutanta jesli jej zależy na dobrym pracowniku. Proponuję ciemniaku zebyś oswoił się trochę ze standardami pracy korporacji i to za granicą.. może się czegoś nauczysz.. Żenada....

obserwator

Bawią mnie Wasze opinie, hipotezy i stwierdzania. Póki nie ma się wiedzy i nie dysponuje konkretnymi argumentami, nikt nie powinien wypowiadać się na temat polityki firmy i tego, co w niej zachodzi. To nie pracodawca jest do waszej, pełnej dyspozycji na etapie rekrutacji, lecz wy dla pracodawcy. Pracodawca ma prawo do przeprowadzania rekrutacji tak często, jak uzna to za słuszne i w takiej formie, jaka będzie dla niego najwygodniejsza. Nie znaczy to, że w pracy jest źle, może zwyczajnie potencjalni kandydaci nie przechodzą okresu próbnego :)? Tak, niektórzy może nie są tak fajni, jakby mogło się im wydawać. Zaskoczę Was - co z tymi, którzy też nie szanują czasu pracodawcy i nie przychodzą na umówione spotkania? Druga strona medalu, to kwestia poszanowania inności - firma na poziomie światowym nie terroryzuje pracownika ze względu na wygląd, religię, kolor skóry, czy inne aspekty, póki nie ma to negatywnego wpływu na efektu pracy danej osoby. Zatem próba przytaczania prostackich poglądów konserwatywnych, jako powód ciągłych rekrutacji jest wyłącznie żenująca. Praca w kuzniewski.pl jest ciekawym wyzwaniem. Nie jest to praca dla każdego, wymaga odpowiednich cech charakteru, wiedzy i spełnienia oczekiwań przyszłych przełożonych. Niestety tutaj nie liczy się tylko to, że ktoś ma "dobre CV", czy gadane. Trzeba pasować do sylwetki kandydata, a to nic prostego. Wyselekcjonowane osoby trafiają na etap szkolenia, pozostałe nie przechodzą dalej, bo zwyczajnie się do tego nie nadają - a z tym ostatnim niektórym najgorzej jest się pogodzić. Po czym to wnoszę? Po doświadczeniu i pracy w średnich oraz dużych korporacjach. Odrobina pokory nie zaszkodzi tym, których duma i chora ambicja doskwiera, gdy się im odmówi...

Kacper

Zgadzam się, firma jest ewidentnie przychylna miłośnikom znaku tęczy, ale nie ma sie z tego powodu co spinać, nie każdemu po prostu to musi pasujować. Pozdro

fun

Macie co robić-rekrutować, bo warunki są nieciekawe i ludzie odchodzą, a kolesi z tunelami jest u was dwóch, czy trzech co nawet widać po fotach na stronce

w.

Ciekawe co tu piszesz "funfromhell". Jestem pracownikiem kuzniewskiego i mam tunele. Chyba jestem jedyny i wg mnie to akurat fajne, ze szef mnie nie stygmatyzuje z uwagi na wygląd. Rekrutacja w firmie jest, bo mamy co robic. A i praca jest spoko.

funfromhell

Marry nie łudź się i tak nie dostaniesz, a co znowu szukają?? dopiero co była rekrutacja, czyżby ktoś nie chciał siedzieć za biurkiem z jakimiś kolesiami z tunelami w uszach? ha ha :D

Marry

Rozmowa spoko, zobaczymy co później. Bardzo chciałbym dostać tę pracę, bo ma świetny dojazd.

P.

Podejście do kandydatów jest niestety mało eleganckie, chaos, spóźnianie, brak szacunku dla czasu innego człowieka. Pani od rekrutacji owszem miła, ale trochę wyniosła.

kim

Moja babcia mawiała, że żadna praca nie hańbi. Chyba zależy od tego co chcesz robić w życiu, bo jak handel, to raczej dobrze Cię tam wyszkolą.

fd

Nie wiesz co skończyłem i jakie mam doświadczenie, więc nie oceniaj. Studia skończyłem już jakiś czas temu. Wyraziłem po prostu swoją opinię. Dzięki za Twoją. Pozdro

dobry

Lol, fd serio? Oni dostają setki zgłoszeń. Jezeli przeglądają polowe z tego to i tak sukces. Jezeli cie nie zaprosili to znaczy ze cos im jednak w twoim cv nie pasuje. Proste prawa rynku! Jeżeli mieli 20 ludzi z zajebistym cv to po co maja ściągać 40 z przeciętnym????? Ale widać, ze studenctwo.

fd

Ja z kolei nie rozumiem, dlaczego nawet nie dostałem zaproszenia na rozmowę, choć spełniałem wszystkie wymagania z niektórych ogłoszeń. A potem znów oferty się pojawiają. Daliby chociaż szansę, a nie płaczą, że znaleźć nie mogą. To samo z moją koleżanką i kumplem ze studiów. Dziwne. Piękne ogłoszenia, wyluzowane. (usunięte przez administratora)

Olo

Ja dostałem odpowiedź, też negatywną, ale nie w spambox tylko normalnie. I była miła, z wyjaśnieniem dlaczego. Nie czuję żalu, po prostu byłem za słaby w excela.

tez tak mialam

okazało się, że odpowiedź negatywna leżała w spamie:-(

who

Ciekawi mnie czy kogoś ostatnio zatrudnili? Dlaczego tak często szukają handlowców, czyżby nie było tam aż tak super? Przeszedłem dwa etapy rozmowy: pierwszy raz sympatyczna rozmowa z rekruterką. Po tyygodniu zaproszenie na drugi etap, tym razem "dobry i zły glina ;)" młodszy z przepytujących prawie nie dawał dojść do słowa, za wszelką cenę starał się udowodnić, że on jest górą. Ten drugi prawie wcale się nie odzywał. Powiedzieli, że w ciągu tygodnia dadzą znać niezależnie od wyniku rekrutacji. Minęło półtora tygodnia i nikt się nie odezwał i nie raczył powiedzieć jaki wynik. Bardzo nieprofesjonalne podejście panowie z Kuźniewskiego! Spodziewałem się po was więcej.

o.

Wiele razy juz na ten temat była dyskusja w firmie, ale jezeli monterzy i serwisanci potrafia zachowac porzadek to chyba handlowcy tez powinni i nie powinni byc swietymi krowami i potrafic po swoim syfie posprzatac.

nick

Ktoś wie ile można tam zarobić jako sprzedawca? Mocno cisną na wyniki sprzedaży?

klos

Byłem na rozmowie we wtorek. Bardzo rzeczowo, nie ma akwizycji. Wynagrodzenie na handlowca jak wszędzie: podstawa plus prowizja. Wydaje mi sie, ze trzeba sie skupić na prowizji w takiej branży i robić robić robić.

miki

handlowiec - umowa o prace lub własna działalność, kasa przyzwoita, przywoite premie

penko

a jak zarobki? w "centrali" w Poznaniu?

JaGraf

Znajomy tam pracuje i narzeka na to, ze jest zawsze dużo do robienia na serwisie. Na kase tez nie stenkal. Tez mi proponowal, żeby wyslac cv. Jak będę po spotkaniu to najwyzej cos dopisze.

ft
@Zaciekawiony 03.09.2014 18:11
Dzięki

Dlaczego komunikacja odpada? To najlepsza lokalizacja dla firmy: ścisłe centrum, a Ty swój zad musisz wszędzie wozić samochodem pod same drzwi? Wokół masz multum tramwajów, no chyba że jesteś osobą niepełnosprawną i przejście 200m z przystanku sprawia Ci trudność, to przepraszam.

Bastek
@JaGraf 02.09.2014 11:34
Znajomy tam pracuje i narzeka na to, ze jest zawsze dużo do robienia na serwisie. Na kase tez nie stenkal. Tez mi proponowal, ż...

A dokładniej wie ktoś może jak wyglądają zarobki? Czy posiadanie prawa jazdy jest warunkiem koniecznym, czy nie koniecznie?

Michal

Ja byłem na rozmowie z mila kobita w zeszłym tygodniu. Klarownie wyjasnila o co chodzi na stanowisku Analityka. Z tego co zrozumiałem to firma im sie ciągle rozwija, stad ciągle rekrutacje. Przykładowo analityka szukają jako asystenta dla głównego analityka. Tez wspominala o rozwijającym sie dziale handlowym (mam kwalifikacje również) otwierają kolejne oddziały w Wawie i maja jeszcze jeden we Wrocku. O kasie nie rozmawialismy, to na drugim spotkaniu. Juz do mnie dzwoniono. Wiec chyba nie taki wilk straszny? Jakie są Wasze opinie?

Zaciekawiony

A może jakieś konkrety - pensja, godziny pracy, nadgodziny, premia? Widziałem ich ogłoszenie na magazyniera i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej.

Naw

teraz pracuję na swoim, ale pozytywnie wspominam - zwłaszcza losowania nagród (handlowiec za najlepszy wynik mógł dostać nagrodę w postaci wyjścia do Spa, albo snickersa:P)

Robin

Mogę szczerze polecić, nie widziałem innego zakładu pracy gdzie w przerwach można grać w piłkarzyki lub darta. Ludzie, atmosfera i warunki pracy bardzo pozytywne.

Art

tak, ja, polecam

Pytam

Czy ktoś tam pracował albo był na rozmowie?

Michał

bardzo pozytywne, ciepłe miejsce pracy. Ogrom zaangażowania ludzi w tę firmę widać na pierwszy rzut oka. Mnostwo motywacji dla pracownika.

Marek

pozytywnie mocno

Zostaw opinię o kuzniewski.pl - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kuzniewski.pl