Darek, oszuście kiedy zaczniesz w końcu spłacać swoje długi ?
Bo to jest matrymonialny Łoszust, ten Kuźniewski.Lab, no i myli się z Prezesem w MZA z Janem Kuźmińskim w Warszawie. Najlepiej to jest kupować na allegro.pl i u sprawdzonych sprzedawców takich jak: X-KOM, Komputronik, AMSO, ComputerAliance, Serve.com.pl, Awena, Axus, Sferis. Giełda Komputerowa w tygodniu pod GUS-em, na Alejach Niepodległości 208A i Giełda na Batorego 10 w Weekendy (Warszawa). A najlepsze usługi i Prawdziwy Serwis Komputerowy, to jest w Warszawie na Białołęce, u mojego Kolegi: "Michała Kozery", ulica Odkryta 74. Firma Stary Pecet. Ma ponad 25-cio letnie doświadczenie, robi to na najwyższym poziomie i ma prawdziwą wiedzę na ten temat. Już dwa Komputery mi zrobił i trzeci też będzie robiony wkrótce u niego. A Kuźniewski, to się tylko popisuję, Łoszukuje, a może się co najwyżej schować i nic więcej...
Czy firma Kuzniewski.Pl kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
Darek, oszuście kiedy zaczniesz w końcu spłacać swoje długi ?
Czy zdarzają się nadgodziny w Kuzniewski.Pl?
Ciężko jest w systemie 12/12 w Kuzniewski.Pl? Ktoś coś?
Super, dzięki za wyjaśnienia. Obiło mi się o uszy, że aktualna sytuacja Kuzniewski.Pl nie przedstawia się najlepiej. Dlatego też tak się zastanawiałam, jak to ta jest z terminowością wypłacania pensji. Nie ma z tym problemu? Zawsze wszystko macie tam na czas?
"Cześć, nie wiem, skąd te informacje, ale nie są prawdziwe - nie ma żadnych problemów z terminowością pensji i wypłaty są zawsze na czas".

Firma ma salon na Plewiskach, byłam tam odbierać komputer 2 dni temu. Wszystko ok, widać cokolwiek tam działo, juz sie zdążyło naprostować.
Na razie to ten pan biznesmen ma otwartą "sprawę restrukturyzacyjną", która jakoś tam broni go przed puszczeniem w skarpetkach, bo wisi ludziom dobrych kilka baniek. Zapewne nie spłacił byłych pracowników, o wierzycielach nie wspomnę. Także sytuacja u niego bez zmian, (usunięte przez administratora) i metr mułu.
Nie jestem specjalistą, ale to raczej dobrze, że jest restrukturyzacja? Przecież to oznacza, że firma pracuje i stara się spłacić zadłużenie, zamiast po prostu ogłosić bankructwo i zostawić wszystkich na lodzie? Jak dla mnie dobre zachowanie i życzę im jak najlepiej, przynajmniej coś robią, zamiast celowo oszukiwać klientów, jak ostatnio BestCena
Mimo czytania o problemach skusiłem się na zakup laptopa w zeszłym miesiącu, bo tylko oni mieli konfigurację, na której mi zależy. Wszystko było ok, a zamówienie zostało szybko zrealizowane, więc firma najwyraźniej normalnie funkcjonuje, a klienci dostają towar.
Zajmujemy się skutecznie windykacją. Kilkanaście spraw zostało już zakończonych spłatą. Chętnie pomożemy pozostałym wierzycielom. Skuteczność opieramy na etapie windykacji terenowej dłużnika. Windykację prowadzimy na jego koszt. KONTAKT: 790 203 424.
@zzz, możesz powiedzieć, co właściwie masz na myśli? Czy masz doświadczenie z firmą jako jej pracownik? Jeśli tak, zachęcam Cię do opisania swoich wrażeń. Może wiesz, czy firma nadal działa i poszukuje nowych pracowników?
szkoda
Warszawa 30.05.2018 Po uzgodnieniu mailowym wysłałem laptopa, szybkie konsultacje mailowe i naprawa z postawieniem systemu na nowo w ciągu jednego dnia, do tego bezpłatnie! Super usługa. Polecam
@790203424, masz potwierdzone informacje na ten temat? W Internecie można przeczytać, że firma w 2017 roku złożyła wniosek o upadłość. Jeśli masz potwierdzone dane dotyczące tego tematu, napisz proszę coś więcej i podaj źródła, takie informacje będą bardzo przydatne.
Może ktoś napisze jak to jest z tą upadłością?
Kuzniewski oglosił w mediach upadłość, ale w sądzie jej nie zgłosił - to po to aby ukrócić sprawy związane z odszkodowaniami. Mi sąd sprawę wznowił i niedawno byłem na zeznaniach - wszystkim poszkodowanym polecam sprawę w sądzie.
Czy ktoś może opisać, jak teraz prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Poznań.
Może trzeba na sprawę spojrzeć inaczej, poczytać jak było?
Ciekawe skad miał kasę, jak ten człowiek nie ma nic.
Ile na tym zarabiacie czy macie podpisaną umowę z Panem D.a jesteście jego biurem rachunkowym czy prawnikiem? Bo jedna reklama wystarczy. Każdy się zapoznał
co za bzdury! Skuteczność zerowa.
Koleś nie rozliczył się do dzisiaj z pracownikami i z klientami! Żyje sobie dobrze i ma wszystko w (usunięte przez administratora) zakłada kolejne spółki na których funkcjonuje. Powodzenia z odzyskiwaniu kasy!
Oko saurona wspominam. Była taka jedna co lubiła z bliska popatrzeć
Jako klient który zapłacił prawie 15000zł za towar pól roku temu mogę tylko powiedzieć zero kontaktu z firmą nie odpisują na maile a jak się dzwoni to każą żeby napisać mają, tłumaczysz im że piszesz cały czas ale ich to nie obchodzi, mogę też do pisać że zapłaciłem za towar 15 lipca wymusili przedpłatę a dwa tygodnie później niby upadłość. UWAGA na Kuzniewski.pl. to nie jest uczciwa firma jak nie mogą poinformować swoich klientów którzy zapłacili duże pieniądze za nic.
Jaki masz problem? Jedziesz osobiście do plewisk albo na poznańska i odzyskujesz sprzęt. Ja tak zrobiłem i mam. Pokaż że masz jaja
Polskie prawo jest takie, że prezes zwolnił ludzi bez wypowiedzenia, bez zapłaconych urlopów a teraz dalej ciągnie biznes w Plewiskach. Gra na czas. A Ty Zuzanna Jesteś jego przyjaciółką z Czarnkowa?
@Zuza jak mogą zwolnieni pracownicy pracować jeszcze w firmie kuzniewski.pl? Czy jest to na zasadzie, że nikt nie powiedział, że mają nie przychodzić? A czy dostają za tą pracę wynagrodzenie skoro nie są zatrudnieni? Nie mogę pojąć tego mechanizmu jak to funkcjonuje. Wyjaśnisz?
Jak wygląda rekrutacja do firmy Kuzniewski.Pl?
Kandydaci do pracy w Kuzniewski.Pl napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.