brak logo

Parkowe przedszkole

Słupsk

Opinie o Parkowe przedszkole

anonim 2011-10-17 16:36:56
A ja mam zdanie wręcz odwrotne. Pracowałam tam jakiś czas NIESTETY i muszę przyznać ze nie jestem zadowolona. Po pierwsze placówka ta zatrudnia osoby niepełnosprawne, które pracują 8 godzin dziennie a powinny 7. Na liście zaś mają podpisywać ze pracują 7 godzin. A za te dodatkowe godziny nawet nie płacą .Stosunek szefowych do pracowników też pozostaje wiele do życzenia. Potrafią zrobić awanturę nawet o to że dziecko zepsuło zabawkę a my pracownicy DO TEGO DOPUŚCILIYŚMY.Przecież to nrmalne że dzieci psują zabawki. Zresztą to tyko jeden z przykładów. Zaś powodem do zwolnienia pracownika może być jego zbyt łagodny stosunek do dzieci. Bez sensu.Osobiście własnego dziecka dziecka nie posłałabym do tej placówki.
anonim 2011-10-17 16:50:25
Zgadzam się z przedmówcą dodam tylko jeszcze, że nie wszyscy pracownicy są kierowani na badania lekarskie do sanepidu i do lekarza pracy
anonim 2011-11-15 14:12:43
ty lepiej idz na badania psychiatryczne na Wojska Polskiego. Tam moze ci pomogą a moze i nie.......hahahhahaha
2
śmiech 2011-11-15 14:19:16
dobrze ze juz nie pracujesz bo minęlas sie z powołaniem...dyrektorka cie zwolnila a ty teraz udajesz poszkodowana i wypisujesz glupoty na forum. Mozna po tobie spodziewac sie wszystkiego kolezanko, jestes wyrachowana, interesowna i egoistyczna a o pracy z dziecmi masz takie pojęcie jak ja o pieczeniu ciasteczek!!!
pracownik 2011-11-15 14:32:11
wczoraj kolezanka pokazala mi opinie na temat przedszkola i az sie we mnie zagotowalo!!! Wiemy kto napisal te opinie, dwie kolezanki, ktore wylecialy z przedszkola za brak profesjonalizmu, jedna za to ze przedmiotowo traktowala dzieci i nie wspomne o innych powodach a druga za to, ze sama wymagala opieki...hahahha.
Chcecie dziewczyny to z przyjemnoscia napisze jakie z was pracownice byly. wstydu nie macie i szacunku same do siebie. na szczescie rodzice skarzyli sie na wasza prace i wasz stosunek do dzieci wiec sprawa jest klarowna. dziwie sie ze znizacie sie do takiego poziomu ponoc jestescie wyksztalcone i macie godnosć nauczyciela hahaha jesli kazdy nauczyciel ma taką godnosc jak wy dwie to ciesze sie ze jestem szarym pracownikiem!!!!
stonoga Lucyna 2011-11-16 23:48:14
a ja potwierdzam to , że zostalaś zwolniona bo żle traktowałas dzieci, szarpałaś je a one skarzyly się na ciebie!!!!!!!!!!!!! Jako nauczyciel powinnas miec duze poklady cierpliwosci . ta praca nie sprawiala ci przyjemnosci, nie jestes nauczycilem z pasją a dla takich jak ty nie ma miejsca w jakimkolwiek przedszkolu!!!! NIGDY nie chciałabym abyś zajmowała się moim dzieckiem!!!! twoj stosunek do dzieci, innych pracownikow, dyrekcji dyskwalifikuje cie calkowicie jako pracownika a przedewszystkim jako nauczyciela. Sam fakt ze komentujesz sprawy przedszkola na publicznym forum skresla cie z bycia nauczycielem bo nauczyciel powinien byc osobą szczerą ucZciwą, MIEC GODNOSĆ, ktorej ty nie masz! aha a twoja opinia jest tak płytka jak ty sama!!!
stowarzyszenie PN 2011-11-17 00:08:32
Najpierw daj coś od siebie a potem wymagaj od innych!!! pokaż że jesteś dobrym i zaufanym pracownikiem, ktoremu mozna powiezyc dzieci pod opieke a dopiero potem oczekuj czegoś dla siebie!!!
Zostalaś nauczona, że za leżenie należy się 1200 zł, taką wartość wyniosłaś ze swojego rodzinnego domu??? jeśli tak to gratuluję rodzicom córeczki! wiesz po czym poznaje się NAUCZYCIELI Z KLASĄ???? ano po tym, że wiedzą jak należy zachować się w sytuacjach trudnych, stresowych, konfliktowych, tacy nauczyciele potrafią rozmawiać, rozwązywać problemy, zachować powściągliwość, pracują z pasją!!! Natomiast taka imitacja nauczyciela jak ty /czyt. szumowiny internetowej/ czym prędzej łapie za laptop i smaruje na forum co jej do pustej głowy wleci, byleby upodlić, ośmieszyć, znieważyć!!! Na szczęście są też MĄDRZY RODZICE, którzy instynktownie wiedzą, a także widzą, że dzieci w przedszkolu są bezpieczne, traktowane z wielką czułoscią, serdecznością i są akceptowane takie jakie są!!!!!!!!!!!! Dziś nikt nie jest anonimowy w internecie! Zatem uważaj co piszesz dziewczyno bo może spotkać cię niemiła niespodzianka!
zainteresowana 2011-12-09 23:56:52
Zgadzam sie z Pania obydwie (usunięte przez administratora)nie powinny pracowac z dziecmi i jedna i druga to pomylka .Pani (usunięte przez administratora)to okulary niech sprzedaje tak jak sprzedawala a Pani (usunięte przez administratora) niech kierunek zmieni bo do dzieci to absolutnie !Dobrze ze Pani czuwa nad naszymi dziecmi i przegania takie paskudztwo !!!
idą swieta, idzmy do spowiedzi 2011-12-21 00:47:51
jedno z fajniejszych przedszkoli w miescie! widac golym okiem,że tam się komus chce cos robic. prosze tak trzymac.
takze zainteresowana 2011-12-21 00:53:23
pani(usunięte przez administratora) to moze zahaczyc o scinke choinek, praca na czasie a ta druga, falszywy rudzielec do Biedronki na kase! dla takich jak one tam są miejsca pracy.
sprawna umyslowo 2011-12-21 00:59:59
albo ty jestes umyslowo chora, albo jestes niepelnosprawna. Przeciez nikt normalny nie pisze takich bzdur. gonic takie dziadostwo z przedszkoli by nie mialy kontaktu z dziecmi!
maciek.sl 2012-01-09 00:39:58
temat mi znany ale proszę nie obrażać osób niepełnosprawnych bo te tematy wasze zakrawają na kpinę, a w większości myślę wypowiadają się osoby publiczne.
park 2012-10-26 07:28:11
Panie nauczycielki ,które wyleciały mówią prawdę !
Szkoda ,że jeszcze nie wszystko powiedziane.
parko 2012-10-26 12:58:13
park - 2012-10-26 07:28:11

Panie nauczycielki ,które wyleciały mówią prawdę !

Szkoda ,że jeszcze nie wszystko powiedziane.
wez się za prace i nie siej wiatru, bo kto sieje wiatr zbiera burze!
bleeee bleeee, szkoda, że tak wielu formuowiczow robi się z siebie idiotów, a przeciez mogliby byc kim tylko zechcą...więc dlaczego tak wielu z was wybiera bycie idiotę?
rodzic 2012-11-25 20:17:22
Takiego przedszkola jeszcze nie widzialam .Pani (usunięte przez administratora) 12lat buty szyla a twierdzila i twierdzi ze ma pojecie o dzieciach szkoda gadac
znajona 2012-11-25 21:09:46
ZNAM TE PANIE OSBISCIE I PRZEDSZKOLE TEZ I NIGDY BYM NIE ODDALA TAM WLASNEGO DZIECKA TO JEST CHORE CO TAM SIE DZIEJE TYMI PANIAMI POWINIEN ZAJAC SIE KTOS KONKRETNIE
takie tam 2012-12-05 16:45:44
Dyrektorkom słoma z butów wystaje...wieś... a wielkie panie się znalazły, poniżają ludzi na każdym kroku, zero wstydu przed dziećmi.Byłam świadkiem jak darła się na nauczycielkę i zabrałam syna do konkurencji.Masakra wielka!!
Znajoma 2013-01-13 20:16:54
Znam osobiscie Panie właśnicielki sa bardzo fajne,ludzie zajmujecię się plotami co was to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] interesuje.
Przedszkole jest super a wam żal dupy ściska,a dyrekrorki możecie cmoknąć w pięty jak wam pozwolą.Każde przedszkole i złobki smarujecie co za ludziska wredne.
Ramona 2013-01-13 20:22:56
Bardzo dobrze Pani napisała czepiły się tych dyrektorek oj ściska ich że dzieci bardzo je lubią i chętnie chodza do przedszkola.
A na dobre przedszkole i opinię one sobie zapracowały ciężką pracą zresztą widać jak się wejdzie do przedszkola(usunięte przez administratora)
anonim 2013-09-22 09:04:16
(usunięte przez administratora) ale kwot tutaj nie ma żadnych podanych, o to trzeba pytać pracowników - co tutaj czynimy :)
1
anonim 2014-04-15 15:51:08
W życiu nie posłałabym do tego przedszkola swojego dziecka, nauczyciele i dyrekcja pozostawia wiele do życzenia.
andżela 2015-01-31 18:16:52
Cześć cześć, skończyłam pscychopedagogikę kreatywności i bardzo chciałabym pracować z dziećmi. Czy może jest teraz jakieś wolne miejsce w Parkowym Przedszkolu, np jakiś etat? a może chociaż płatny staż? bardzo mi zależy. Bo praca w zawodzie to jest to o czym bardzo marze, chciałabym się realizowąć
Maniera 2016-05-12 23:00:22
Nie było wolnych miejsc jeszcze miesiąc temu, teraz się sytuacje pozmieniały, więc jest trochę wolnych miejsc i generalnie bardzo dobrze to wygląda, jeśli tylko się spróbujecie z wysłaniem CV i generalnie chcecie zarobić pieniądze to dacie radę prosto
Zostaw swoją opinię o Parkowe przedszkole - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Parkowe przedszkole