brak logo

Stocznia "Remontowa"

Gdańsk

Opinie o Stocznia "Remontowa"

anonim 2011-01-28 14:26:12
Fakt. Ale nie tylko Stocznia Remontowa prowadzą tego typu politykę. Stocznia Północna , Gdańska jak i wiele podwykonawców. Kryzys nie tylko odbił się na naszych kieszeniach ale i na psychice.Kwestia finansowa pewnie z czasem się poprawi . Ale co z tego jak ludziom już dawno odbiło się to na psychice. Odczuła to większość pracowników jak i pewnie ich rodziny. Prośba do zarządu: Zróbcie coś z tym !!!
5
kacper2412931 2012-12-16 18:22:50
Gdyby sanepid przyszedł i zasady bhp tam zobaczył to by zamknęli stocznie to nie mielibyśmy tam żadnej pracy bo by zamkneli stocznie.A pracownicy co tam pracują po 30 lat by już raczej nigdzie nie pracowali
ten ktory tam bywał 2013-06-29 06:53:43
witam wszystkich czytajacych chce sie podzielic opinia na temat operatorow zurawi i poddzwigowych na terenie stoczni remontowej bylem tam jakis czas i wspolpracowalem z nimi co prawda sa miuli i boscy jak romawiasz z nimi jak stracisz ich z oczu sa opaskudni mysla ze sa najlepsi a tak naprawde sa denni nie potrafia wspolpracowac sa leniwi ni8e wspomne o intrygach jeden na drugiego donosi nie ma zgrania jednym slowem sa fałszywi jest takich dwoch starych co to jednego brat jest prezesem a drugi no wiecie z nad cisnienia czerwony na buzii mysla ze sa wielcy a tak naprawde sa nikim cale zycie w komunie kto do nich trafi jest juz zepsuty przekonajcie sie sam pozdrawiam
1
ten ktory tam bywał 2013-06-29 14:05:39
ten ktory tam bywał - 2013-06-29 06:53:43

witam wszystkich czytajacych chce sie podzielic opinia na temat operatorow zurawi i poddzwigowych na terenie stoczni remontowej bylem tam jakis czas i wspolpracowalem z nimi co prawda sa miuli i boscy jak romawiasz z nimi jak stracisz ich z oczu sa opaskudni mysla ze sa najlepsi a tak naprawde sa denni nie potrafia wspolpracowac sa leniwi ni8e wspomne o intrygach jeden na drugiego donosi nie ma zgrania jednym slowem sa fałszywi jest takich dwoch starych co to jednego brat jest prezesem a drugi no wiecie z nad cisnienia czerwony na buzii mysla ze sa wielcy a tak naprawde sa nikim cale zycie w komunie kto do nich trafi jest juz zepsuty przekonajcie sie sam pozdrawiam
dowiem sie czegos na temat operatorow zutawi odezwe sie cos juz tam słyszałem ale poczekam na wiecej pozdrawiam
2
red 2013-10-29 21:22:02
Mo ze być
5
Czesio 2014-03-05 13:40:55
Witam. Prosze o informacje jak wygląda obecnie praca w Remontowa Holding. Wszedzie pełno ogloszeń o rekrutacji na różne stanowiska. Jak wygladaja płace i jak obecnie traktuaj pracownikow? Czy dalej się znecają, czy jest duża presja?
Prosze o rzxetelne inforamcje
17
marek 2015-01-12 14:18:46
Jakie są stawki dla monterów kadłubów i spawaczy od do mógłby ktoś napisać bo to jest najważniejsze i czy są nadgodziny ile można miesięcznie nadgodzin przepracować Proszę o rzetelną odpowiedź w ostatnich latach pracowałem za granicą ale jest tam coraz gorzej stawki spadają rządzą pośrednicy, w Polsce z kolei w małych spółkach albo zapłacą albo nie zapłacą albo zapłacą połowę tego co powinni bez umów ubezpieczenia jest coraz gorzej więcej zarabiałem 6 lat temu a w telewizji mówią o zielonej wyspie jak to nasz kraj się szybko rozwija nie dodają tylko że kosztem ludzi najciężej pracujących kto ma dzisiaj umowy o pracę budżetowka a reszta niewolnictwo mogą cię zwolnić z dnia na dzień bez żadnej przyczyny pseudo demokracja za komuny pracownik miał prawo pracy i taryfikator stawek godzinowych dzisiaj mamy wolnoamerykanke jak powiedział L.W. : "OTAKE Polske walczyłem".
6
loelk 2015-03-31 18:56:26
Ja to myślałem że w Polsce już nie ma żadnej pastwowej stoczni i że stocznia "Remontowa" z Gdańska też jest dawno sprywatyzowana, a Ty Bongo piszesz że może dopiero być sprywatyzowana... nie wiem już co myśleć.. Czy my mamy jeszcze na wybrzerzu naszym coś Panśwtowego czy wszystkiego się pozbyliśmy sprzedajac.
Stoczniowiec 2015-07-17 01:22:58
Są małe teraz od działy stoczni typu 5 gwizkow holm. To są prywatne stocznie wykupiony teraz z północnej
spawacz z Remontowej 2015-11-08 21:39:29
kolego bez znajomości nie dostaniesz się ani tam ani do remontowej :)
roko 2015-11-22 09:04:15
ludzie to jeden wielki kołchoz. sami kapusie dookoła jeden drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wcześniej się po plecach klepali. sami fuszeranci majacy o sobie wygórowane mniemanie na pr jest tragedia zarobic można ale jak natrzaskasz z 60 nadgodzin w miechu to te 3500 tysia będziesz miał może
1
Speedy 2015-11-28 07:51:21
Najlepiej to wkręcić się do jakiejś firmy żeglugowej, która akurat remontuje swoje statki na tej stoczni, bo dostaniesz dobrą stawkę w zagranicznej walucie (dolar-euro). Jak nie jesteś z trójmiasta to opłacą hotel i dostaniesz darmowy posiłek. Tylko wtedy nie będzie takiego stanowiska jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;monter rur rurociągowych" tylko będziesz fitterem, czyli spawaczem i jak masz uprawnienia to na statku będziesz wszystko spawał. Do minusów to jeszcze praca 7 dni w tygodniu, ale jak masz stawkę godzinową w obcej walucie to inaczej się na to patrzy.
1
moter kadlubow 2015-12-18 20:43:23
Przestrzegam przed firma KAMEN znajdującą się na stoczni północnej. Firma jest nie wyplacalna.
1
nbjjh 2016-01-14 10:58:17
najgorsza firma to Holm.prawdziwe dziady
kk 2016-07-25 17:23:04
czy ktoś się orientuje ile zarabiają tam tokarze bo mnie zaprosili tylko stawka nie wiadomo jaka
2
wujek 2016-09-01 10:51:26
co to znaczy że stawki są dobre? naprawdę satysfakcjonuje Cię 3k netto ? moim zdaniem 5k to odpowiednia stawka na tym stanowisku.
kryzys 2016-09-10 17:45:55
ale Remontowa będzie miała własną flotę o nazwie Remontowa Arctica Line bo chętnych nie widać pozdrowienia.
zainteresowany 2016-09-11 15:50:17
Witam: Czy potrzebują w stoczni również operatorów wózków widłowych i jakie wynagrodzenie operator wózka widłowego otrzymuje?
2
Kryzys 2016-09-19 13:18:15
Chyba nie byłeś na remontowej i nie widziałeś 3 kontenerowcow i jednego na północnej
Adolf Przywódca 2016-09-27 13:48:45
Witam, jezeli chodzi o stawki dla pracownika fizycznego w remontowej to mieszcza sie one w granicach 16-28zl brutto, nie zaleznie czy pracujesz na rurowni, kadlubowni, elektryków czy silnikowców. Oczywiscie ta górna granica stawki jest zarezerwowana dla starych wyjadaczy i bardzo czesto pupilów majstrów , kierownikow. Nowi pracownicy z doswiadczeniem moga liczyc na stawke ok 18-23 zl brutto. Oczywiscie plusem jest ze wszystkie skladki sa odporowadzane od zarobionej kwoty i wypłata jest zawsze 10. Ja osobicie uwazam ze stawki sa za male do wykonywanej pracy, bo zeby spawacz czy monter zarabiał ok 3000netto bez nadgodzin to jest kpina. Ciekawe kiedy Solidarnosc w koncu cos z tym zrobi
2
romanek 2016-09-29 14:39:50
Wiecie może czy jest szansa u nich na stabilne zarobki? W końcu dobrze że jest szansa u nich na dobre zatrudnienie, bo wypłata jest pewnie dość dobra. Dzięki
alibaba 2016-10-29 20:28:49
Czy ktoś się orientuje na jakie zarobki brutto może liczyć mistrz produkcji bezpośredniej oraz ile z tej kwoty stanowi zasadnicza pensja a ile ruchome dodatki?
Bolo 2016-11-20 10:01:53
Mam pytanie czy coś się poprawiło na tej stoczni ,oczywiście z wynagrodzemiem .Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Stocznia "Remontowa" - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stocznia "Remontowa"