AK Media Dystrybucja

Giżycko

Opinie o AK Media Dystrybucja

bernadien 2010-06-20 12:54:51
Założyłam formularz zgłoszeniowy, jak z niego zrezygnować?
3
Przemek 2010-10-15 16:54:34
Polecam firma solidna pracowałem w tej firmie jako kolporter dostałem pieniądze za prace a te wszystkie szkalujące opinie firmy sa kłamliwe i nie słuszne
[usunięte przez moderatora]
Andhow92 2011-04-21 14:55:31
witam! ja pracowałem w akmedia i nie narzekam właśnie otrzymałem wypłatę:) nie czekałem ani dnia dużej niż pisało to w umowie:). firma bardzo solidna i wypłacalna nie wiem czemu dużo osób ma tak złe zdanie o tej firmie:( serdecznie polecam:)
pracuś 2011-05-12 08:26:21
Pracowałęm w firmie AK MEDIA i dalej tam pracuje i jestem mega zadowolony:

Po pierwsze: Pieniądze zawsze wypłacane mi są na czas.
Po drugie: zlecają mi często akcje i wykonuje je szybko sprawnie i profesjonalnie - z czego zapewne też są zadowoleni.

Większość z was to pewnie lenie, które chciałyby zarobić ale kombinują aby jak najmniej się narobić!

Polecam i daję 6 gwiazdek!
marcinnek 2011-05-17 11:35:09
Mi się bardzo dobrze pracuje dla Ak Media juz od bardzo dawna, wysyłam raporty z roznoszenia ulotek i nie mam żadnego problemu z jakimś niewypłacaniem pieniędzy czy jej opóźnianiem. Fajna praca w przyjaznej atmosferze.
korek 2011-06-30 16:02:07
ja tam zadnych problemow z ta firma nie mialem.. zrobilem co trzeba i pieniadze tez dostalem na czas. bez zadnych watpliwosci moglbym ich polecic. Ale najlepiej samemu sie przekonac czy warto pracowac i czy warunki odpowiadaja.
gość 2011-12-22 11:33:31
ja nie wiem... czytam opinie i jestem w szoku!!! ja mam bardzo dobre doswiadczenie z ta firma
Jakub 2014-02-03 13:23:01
Ja pracuję dla AK MEDIA DYSTRYBUCJA już 2 rok i nie mam z nimi problemu. Wypłatę dostaję w terminie.
Też kiedyś czytałem te opinie ale wolałem na własnej skórze sprawdzić. Polecam bo często kasa jest niezła.Zimą jest ciężko ale żadna praca nie śmierdzi.
m4rcin 2014-02-03 20:59:18
mialem napisac co mysle, to pisze: czasami ciezka prace daja, ale jesli cos przekracza zakres obowiazkow zawartych w umowie to zawsze jakims dodatkowym groszem sypna :))
1
feniks 2014-02-11 02:17:23
dla firmy ak media pracuję blisko 3 lata i ani razu nie miałem problemu z wypłatą
co prawda niektóre zlecenia są ciężkie a inne lżejsze ale praca to praca przez 3 lata nie były tak ciężkie bym musiał zrezygnować z tego zlecenia
moim zdaniem ak media to bardzo pożądna firma która jest przede wszystkim wypłacalna
siewinsky9 2014-04-27 14:15:42
miałem dla nich pracować, ale trochę zniechęciły mnie opinie - zaryzykowałem i okazało się, że trochę ściema w necie, bo wynagrodzenie dostałem bez problemu:) wyrzucacie ulotki do śmietnika, to wam nie płacą, proste!!!!!!
Andzik 2014-05-05 11:27:17
po jakim czasie otrzymałeś wynagrodzenie?
4
Piotrek 2014-06-23 11:24:17
wg mnie firma pozytywna , zwykla umowa - pieniadze na koncie , plakaty rozwieszone w okreslonych placówkach . jak na dorobienie polecam .
Pawel 2014-07-03 22:59:34
dostalem odpowiedz przez lento.pl ze firma jest zainteresowana i daje 60-100 zl na dzien oraz niedlugo dostane od nich telefony warto czy oszusci?
Gdańsk 2014-08-27 11:14:17
Ogólnie ze mną było tak, że najpierw przyjąłem zlecenie na plakatowanie, bo bardzo szybko zadzwonili po mojej rejestracji na roznoszenieulotek, kilka dni później dopiero jakoś trafiłem na tę stronę i bardzo się przestraszyłem czytając te opinie. No ale zlecenie trzeba było wypełnić, wycofać się nie można. Więc plakatuję dalej, zdjęcia wysyłam na bieżąco, wszystko spoko. Po wykonanym zleceniu chcieli, żebym jeszcze raz im dokumenty wysłał, a więc wysłałem. Od tego czasu 6 dni i pieniążki ładnie pięknie na konto wpłynęły :) I to więcej, niż miało być :). Ogólnie jedno, do czego się mogę przyczepić to jest to, że każą w jakichś instytucjach, uczelniach plakatować, co niestety często jest niewykonalne. A tak to polecam :)
PS: Aha i nie polecam osobom słabszym/dziewczynom, bo z reguły ulotek/plakatów jest bardzo dużo.
Moniczka 2014-09-02 18:31:28
Ja dopiedziałam się o tej firmie w biurze pracy. po zarejestrowaniu od razu po kilku dniach do mnie zadzwonili. pracowałam przy roznoszeniu ulotek i rozdawaniu gadżetów przez 5,5 h w sobote na monciaku i miałam 1 h przerwy. Nie dość że P. Robert który dostarczył nam ulotki i gadżety i był naszym opiekunem, był dla nas mega miły i wcale nie naciskał że mamy jakoś harować czy coś, to jeszcze na koniec akcji mogliśmy sobie wziąć kilka gadżetów do domu :) Dokumenty z nr konta wysłałam w sobote w nocy a pieniążki co do złotówki dostałam w środe :D Mi tam się bardzo dobrze i miło pracowało i z chęcią nie raz bede jeszcze tam pracować :3
polecam 2014-09-27 17:17:38
zdecydowanie polecam. Jestem uczciwy i nie ukrywam prosili bym skomentował. Roznoszę ulotki rok i zarabiam stale pieniądze dobre pieniądze.
polecam 2014-09-27 17:19:28
po 3 dniach ja dostałem.
polecam 2014-09-27 17:20:23
W necie pytasz ? zapytaj firme co daje Ci pracę.zdecydowanie polecam. Jestem uczciwy i nie ukrywam prosili bym skomentował. Roznoszę ulotki rok i zarabiam stale pieniądze dobre pieniądze.
Magdalena 2014-10-06 19:22:04
Dostałam pieniądze:) Fakt, że po terminie i z tymi mailami to dużo nerwów, ale najważniejsze, że zapłacili.
ulotkarz 2014-12-15 13:29:55
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą AK Media. Wypłacają pieniądze po kilku dniach od przesłania raportów i dokumentów. 100% Pewna firma.
Pracownik 2015-02-06 16:35:44
Ja to podsumuję jednym zdaniem: Pracuję u nich już ponad 2 lata i pieniądze mam nawet zawsze przed czasem - jak nie przesyłacie raportów, czy dokumentów, a na forum próbujecie nazwać od oszustów to widać jakim poziomem inteligencji operujecie. Polecam firmę AK Media - takich pracodawców jak najwięcej!
(usunięte przez administratora)- bo wypada się podpisać pod komentarzem.
Marcin 2015-03-07 18:21:30
... ludzie czytajcie co podpisujecie. Podpisałem z firmą umowę ale najpierw ją dobrze przeczytałem - jest kilka podpunktów w które warto bardziej się wczytać - nie ukrywam że też kilka kwestii było dla mnie nie zrozumiałych ale od czego są telefony aby dopytać jak się czego nie kuma
Praca dość ciężka ale godziny dowolne - Faktem jest że kilka telefonów musiałem wykonać odnośnie wypłaty ale to z mojego niedopatrzenia odnośnie dokumentów - kasa była na czas
Bartłomiej P. 2015-03-11 20:26:11
Popieram wypowiedz Pana Marcina z dnia 2015-03-07. Jeżeli ktoś nie czyta dokumentów które podpisuje może winić tylko siebie
Pozdrawiam wszystkie anonimowe osoby które boją się ujawnić pomimo że rzekomo zostały oszukane przez firmę - czy aby na pewno jesteście pewni swego??
1
lady 2015-03-16 19:45:51
Witam wszystkich miałam też przyjemność współpracować z firmą akmedia.Rzadko się spotyka tyle negatywnych opinii , a ludzie dalej chcą pracować. Ja też za pierwszym razem miałam trochę problemu ze zrozumieniem umowy. Lecz trafiłam na osobę bardzo sympatyczną i wszystko stało się jasne.Kasę dostałam i dalej współpracujemy.Czytajcie umowę i jak coś pytajcie zanim podpiszecie. Polecam
1
Marek P. 2015-03-28 15:34:32
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą AK Media i polecam każdemu kto potrafi czytać ze zrozumieniem i używa mózgu jak coś robi - to na pewno można z nimi stale współpracować - 100% POLECAM!
1
Rafał 2015-07-22 08:46:26
Ja mogę polecić firmę jako godnego pracodawcę. Plakaty rozwiesiłem - trzeba było zrobić zdjęcia i podać lokalizacje ich zrobienia, a pieniądze otrzymałem przed czasem. POLECAM!!
Klient 2015-07-22 08:51:57
Zleciłem firmie kolportaż ulotek i jestem bardzo zadowolony na pewno jeszcze wrócę do AK Media z kolejnymi zleceniami i polecę swoim znajomym.
pawel k. 2015-08-02 22:05:39
Polecam
1
zadowolona 2015-08-10 11:13:34
Czytałam wasze opinie wczesniej, przed podpisaniem z ak media umowy, bałam sie ze rzeczywiście bedzie coś nie tak, ale nie miałam wyjscia, bo potrzebowałalam kasy i odesłałam ta podpisaną umowę. Dokladnie zapoznalam sie z dokumentem i z warunkami ktore musze miec na uwadze zeby dobrze wykonac zlecenie, dopytalam sie jeszcze doklanie konsultanki przez tel i wszystko wyszło super. Kase dostalam w terminie i jestem mega zadowolona. teraz czekam na kolejne zlecenia i polecam wszystkim którzy chcą sobie zarobic trochę kaski :) nie sluchajcie tych ktorzy zle pisza o ak media, oni nie potrafią czytac i maja problemy ze zrozumieniem tego co czytaja, i oczywiscie osoby ktore maja problemy to dlatego ze nie chcialo im sie pracowac i mysleli ze moga udawac ze wykonali zlecenie. Jestem ZADOWOLONA ze wspołpracy :)
crazy life 2015-08-10 11:18:12
Zgadzam sie z "zadowolona". Mialam taką samą sytuację- dziura w budżecie i dzięki ak media mogłam dalej realizować moje hobby. Jak najbardziej polecam :););)
Klient 2016-01-20 13:03:48
Zleciłem firmie plakatowanie i miałem pełną kontrolę nad całą realizacją - widziałem nawet jak pracownicy je przyklejają i otrzymałem profesjonalną dokumentację zdjęciową. POLECAM w 100% tą firmę.
1
Jimi 2016-02-03 18:44:28
znajomy spełnia się i rozwija rozklejając plakaty i roznosząc ulotki?
1
Monika 2016-02-18 13:21:56
Roznoszę ulotki teraz dla tej firmy 2 raz i jak na razie wszystko było ok :)
helmus 2016-02-18 13:29:32
Pracuje dla firmy AK Media jako kolporter. Wszystko ok, kontakt bez problemu, umowa, pieniądze na czas. Polecam.
Kolporter 2016-10-01 18:51:33
Pracowałem w firmie AK Media Dystrybucja, wykonałem wszystko zgodnie ze zleceniem i otrzymałem wynagrodzenie nawet wcześniej niż było to określone w umowie. Można też zarobić dobre pieniądze - dodatkowy plus - to umowa - większość firm z tej branży zatrudnia "na dziko" bez umowy - nie wypłacając potem wynagrodzenia.
Klient 2016-10-20 16:53:09
Zleciłem akcje roznoszenia ulotek -ilość 10000 sztuk . Akcja przebiegła szybko i pomyślnie. Współpraca z tą firmą podoba mi sie . Jest konkretna i rzetelna . Jeśli chodzi o raporty zdjeciowe to coś nowego w tej branży . Jestem jak najbardziej za !
Pablo 2016-12-01 18:29:12
Jeśli się dogada to można załatwić większość problemów. Wynagrodzenie zgodne z umową. Wydaje mi się, że można polecić.
Zostaw swoją opinię o AK Media Dystrybucja - Giżycko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AK Media Dystrybucja